MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#101476 Podivně levnou koupi baráku od člověka s podivnými vazbami.....

2017-01-22 14:50

 

 

Kauza Rath. Když u někoho najdeme sedm milionů, jsou diskuse o vině nepatřičné, podotkl Zeman

....Mynářem ovšem "logicky" Miloš neshledává, jako nalezení milionů v jeho tašce :-), byť je to ve své podstatě naprosto totéž, jen ty miliony jsou ten barák, co byl tak levně koupen. 

Miloš takovou podivnou selektivní slepotou trpí celý život, lhářům se taková věc prostě stává :-). 

https://youtu.be/I3ssx8Qxao0

 

https://youtu.be/d8vBxipvcvU


Nepřihlášený uživatel

#101477 Agentura Blaník je stále ve formě....

2017-01-22 14:51


Nepřihlášený uživatel

#101478 Horáček je velmi dobrým kandidátem......

2017-01-22 14:54

Horáček je úspěšný člověk ve svých oborech, tedy jak v podnikání tak i umělecké tvorbě. Mnohé jeho texty jsou pro ČR zásadní, patří do tohoto prostředí a byly pro něj tvořeny se znalostí tohoto prostředí. 

Nikdy nebyl Horáček přistižen u protiprávního jednání, u lži. 

Je velmi pravděpodobné, že je schopen kolem sebe shromáždit tým mravných, kulturních a odborně zdatných lidí a ti pro něj rádi budou pravovat, neboť jim nebude hrozit  např. to, co předvedli Zemanovi lidé Forejtovi. Hlavní ovšem je, že jeho sociální vazby jsou typicky orientované na lidi kulturní, mravné se znalostmi, tedy na lidi vzdělané, což je základní záruka, že jeho jednání v politice bude také kulturní, mravné a odborně na úrovni vysokoškolsky vzdělané osoby s odpovědností k zemi i k historii své rodiny. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Horáček

(Jen pro kontrast - Miloše Zemana obklopují lidé, kteří dokonce ani nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu, mnohdy nejsou schopni ani zveřejnit profesní životopis Nejedlý, Hlinovský, jejich projev zpochybňuje demokracii a jejich věcné jednání je na hranici vlastizrady - Kmoníček. Zeman prakticky ani nezná svou rodinu a jeho jednání je tedy v podstatě mimo čas mimo prostor, bez jakékoliv odpovědnosti. Toto bohužel dává dostatek argumentů být velmi obezřetný před jakýmkoliv kontaktem s lidmi kolem Zemana a se Zemanem samotným) 

Tým bude schopen sestavit proto, že se ve veřejném životě pohybuje dlouhodobě a je to osoba obecně známá. Jeho rodinné zázemí je zřejmé a jedná se o zázemí intelektuální po všech stránkách.

On sám se vysokoškolsky vzdělal až po revoluci, což je také velmi dobrá zpráva, neprošel odpornou manipulací kateder marxismus-leninismu, jak se to stalo všem předrevolučním vysokoškolákům. Řekl bych, že také velmi dobře ovládá jazyky a co více, je schopen je používat nejen proto, že se umí pohybovat ve společnosti. 

Takového člověka je možné volit do jakékoliv ústavní pozice tedy i do pozice prezident. 

Tedy pokud by byl Horáček protikandidát Miloše Zemana, argumentů, proč volit právě Michala Horáčka by bylo více než dost. 


Nepřihlášený uživatel

#101479 Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy Jandy.....

2017-01-22 14:55

#100962: - Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy Jandy..... 

 

 Celý svět chce spravovat veřejný prostor jako euro-atlantická demokraci a to především proto, že je tato správa něuvěřitelně ekonomicky produktivní.... 

(Dokonce i všechny totality si hrají na to, že mají parlament, vládu, atd. Někdy je to skutečně jen hraní, např. v Severní Koreji nebo v Rusku, někdy i toto "hraní" má smysl a v euro-atlantických demokraciích je to spolu s Ústavami postaveným na Všeobecné deklaraci lidských práv základ bezpečnosti občanů. )

https://youtu.be/tU1b1H2EWU4

http://www.b-t.energy

....a kremelská propaganda se nám občanů euro-atlantické demokracie snaží namluvit, že naši politici jsou zločinci a my jsme podílníci na zločinu :-/. 

Ty jsi člověče naprostý blázen, když takovým blábolům především z kremelské propagandy věříš a zároveň si užíváš všech benefitů euro-atlantické demokracie.  


Nepřihlášený uživatel

#101480 Re: Re: Re: Re: Podívej se na ten sníh venku, idiotel. :DDDD

2017-01-22 14:58

#101200: - Re: Re: Re: Podívej se na ten sníh venku, idiotel. :DDDD 

 To se velmi pleteš a je jen hloupé, že to víš, ale nechceš si to přiznat. 


Nepřihlášený uživatel

#101481 Jestli bylo z projevu Mayové něco opravdu zřejmé.....

2017-01-22 15:00

 

 

.....tak to, jak velký nesmysl brexit je. Nebyla schopna jasně a stručně definovat, v čem by měla spočívát oboustranná výhoda a v čem by měla být výhoda i jen pro Velkou Británii. 

Definovat po-brexit GB jako "globálního obchodníka" se jeví poněkud málo. 

Je to vlastně především strašně smutné a politici v GB tancují mezi "kapkami deště", který spíše budou houstnout. 


Nepřihlášený uživatel

#101482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-22 15:02

#101104: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Tedy je potřeba říci, že jsme o padesát let dále. Západní demokracie s volebním právem menšin po přijetí Všeobecné deklarace lidských práv problém neměly.  Jestli se Amerika vyvinula do té podoby, že s tím problém nemá a mohla se tak vivinou je to přece skvělé. 

Obecně zkoušíš standrdní trik - natáhnutí časové osy - tedy nemluvito o současnosti a minulostí dnešní demokracie USA omlouvat problémy totality dneška a druhý trik spočívá v tom, co bylo dříve, jestli vejce nebo slepice. 

Věci se vyvíjí, předkládám kriteria dnešní, před padesáti lety bych možná předkládal kriteria jiná, to nemohu říci, možná mírnější, možná stejná - podstata je všeobecná deklarace lidských práva dodržování vlastních zákonů v uplatňování státní moci, to jsou kriteria základní. 

Tato kriteria neporušoval Hlas Ameriky ani Svobodná Evropa nebyla demagogie - musel prokázat jasné lži na těchto rádiích, neporušila jej ani vražda Kennedyho, neboť se jednalo o kriminální čin jednotlivce nikoliv administrativy USA přestože bude na základě spikleneckých teorií tvrdit opak, Vietnam byl konflikt s totalitou, ostatně jako všechny války USA, tam se doufám shodneme, že komunisté totalitu zavádějí. 

Tedy skutečně lze rozlišovat různé úrovně totalit. 

1. odmítání Všeobecné deklarace lidských práv

2. porušování vlastních zákonů administrativou totalit při represích vůči obyvateslstvu

3. vnitří propaganda využívajícíc různých lží zpochybňujících euro-atlantické demokracie a zlehčující podíl komunistické totality na obecném ničení velké části části světa i na okupaci ČSSR

4. anexe území, rozpoutávání válek ze státní úrovně

5. vraždění opozičních politiků a novinářů 

6. nedodržování mezinárodních smluv o zbrojení

7. provokování ozbrojených konfliktů např. nízkými průlety nad válečnými loděmi cizích států, zalétávání na území cízích států, .....

8. provozování propagandistických webů nikoliv představující co se děje např. v Rusku nebo Saudské Arábii, ale zpochybňující euro-atlantické demokracie v hlavních jazycích euro-atlantické civilizace a např. navíc i v češtině. 

Pokud máš jiný pohled na hodnocení úrovně totalit, neváhej jej předložit, rád si tvá kriteria prostuduji. 

Snažím se nezavírat oči před ničím, zároveň se snažím si zprávy velmi ověřovat. Velmi se také snažím nesměšovat činy jednotlivců s celým národem či občany daného státu, byť se to jeví komplikovanější v situaci, kdy administrativa daného státu tvrdí, že je zvolena svobodně, tam by pak občan odpovědnost měl velkou, zde voliči Zemana nesou jednoznačně odpovědnost za jeho konání.

Mám samozřejmě i kriteria jak rozpoznat důvěryhodný zdroj informace, podle toho, jak s informacemi nakládá, jak dopředu zveřejňuje, jak s nimi bude nakládat, jak je ověřuje a zdali dlouhodobě také činí podle toho, jak deklaruje, zdali striktně odděluje názory od zpravodajství a např. i zdali se podvoluje zákonům regulující poskytování informací - v demokraciích je to ve své podstatě jen postih za šíření poplašné zprávy a samozřejmě nemožnost propapagace totalitních ideologií, což samo o sobě tak jako tak není zpravodajství, ale sdělování (šíření) "názoru" na "názorovém serveru" :-/ abych si na závěr dovolil neškodnou generalizaci.


Nepřihlášený uživatel

#101484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analý

2017-01-22 15:04

#101079: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy J 

 

Co je na tvrzeích nevěrohodného:

1. existence kremelské propagany zpochybňující euro-atlantickou demokracii?

2. napojení Donalda Trumpa v kampani na kremelskou propagandu? 

3. že musí americká administrativě prověřit a prověřovat, zdali Donald Trump nebude (nezneužívá) úřad prezidenta? 

4. že je NASA TV skutečná a ne sci-fi? 

5. že článek popisuje poslední objevy ve vývoji Li-pol, Li-oin článků a je od autorů, kteří tento typ baterie vymysleli?

6. že most na Krym z Ruska má mít 173 pilířů a nestojí prakticky žádný? 

7. že kreslený ruský film o jaderném ledoborci je zatím sci-fi a pravděpodobně i sci-fi zůstane, neboť vývoj reakturo je vskutku věc na dlouhé časové období? 

8. že bych rád věděl, co Ruskové skutečně vlastně ve vědě dělají prospěšného pro Svět? 

9. že jsou výsledkem jejich "vědeckého" bádání termobarické zbraně velkého rozsahu? 

10. že Musk představil v kresleném filmu Hyper-loop a dnes již existují snahy o realizaci, neb byla ověřena funkčnost? 

11. že hyper-loop vypadal v kresleném filmu jako naprostá hovadina? 

12. že auta na baterky vypadala jako hovadina? 

13. že přistávat s raketou na plošinu na moři vypadalo jako hloupý nápad? 

14. že ruští komunisté nenazvali kybernetiku "imperialistickou pavědou"?

15. že nazvání komunisty kybernetiku "imperialistkou pavědou" je do velké symbol mezi totalitou a demokracií? 

Je tam patnáct tvrzení, které z nich je nevěrohodoné, dokonce i jen takto stručně vybrané z kontextu? 


Nepřihlášený uživatel

#101485 Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy Jandy.....

2017-01-22 15:10

#101059: - Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy Jandy..... 

  Vycházím ze své zkušenosti s komunistickou totalitou a zprostředkovanou zkušenosti i s jinými druhy totality (obecně jsou si totality velmi podobné) a v kontrastu s tím v definování práv člověka ve Všeobecné deklaraci lidských práv, která je součástí demokratických ústav po celém světě a byla přijata po II. světové válce v OSN 


Nepřihlášený uživatel

#101486 Re: Sluníčkáři kurví celý svět

2017-01-22 15:11

#101028: - Sluníčkáři kurví celý svět 

 

 Důvodem je extrémismu Donalda Trumpa, vše kolem něj i v jeho projevu je extrémní, podníkání, počet rozvodů a sexuálních partnerech, dluhy, počet soudních sporů, kampnaň napojená na kremelskou propagandu, jeho lidé, které chce nominovat do administrativy, i vlastní výsledek, kdy získal o 2,7 mil. méně hlasů a nakonec i obhajoba stavu, že Clintová vedla kampaň ve špatných státech. 

Problém je v Donaldu Trumpovi a je to on, kdo dnes musí Americe dokazovat, že ctí Ústavu, že není ubohý žvanil a že neohružoje jeho žvaněním bezpečnost USA


Nepřihlášený uživatel

#101487 ČNB to má velmi složité.......

2017-01-22 15:12

ČNB pod tlakem spekulantů tiskne koruny nejmasivněji od zahájení intervencí

Toto je se mi jeví jako málo pravděpodobné. ČNB je tzv. tvůrcem trhu s korunou, tedy musí vykoupit každou korunu, která ne trhu objeví bez ohledu na cenu. Pokud její koupi nenabídne někdo jiný musí jí koupit ČNB. Tedy se obávám, se odehraje přesně to, co se švýcarským frankem, prudké okamžité posílení. 

Pokud navíc existuje jeden vlastník velkého balíku korun, např 400 - 600 mld. bude to mít ČNB velmi těžké, nikdo jí s nákupem korun nepomůže.  Navíc je problém i korunovými dluhopisy vydávanými Burešem, které vytvoří další tlak. 

„Díky intervencím je však nyní v ekonomice nadbytek korun a spekulanti už nyní drží několikaletou poptávku po korunách. Přitom tento spekulant doufá, že bude moci prodat koruny velmi rychle, nicméně záhy po exitu (ukončení intervencí) zjistí, že takových jako on je hodně, ale málo nakupujících. Jinými slovy, čím více ČNB bude intervenovat, tím větší bude mít jistotu, že týdny, měsíce či dokonce léta po zrušení kurzového závazku koruna dramaticky neposílí,” dodal ekonom České spořitelny.


Nepřihlášený uživatel

#101488 Re: Konečně někdo normální

2017-01-22 15:13

#101043: - Konečně někdo normální 

  Merkelová si migraci nevybrala, ale dokázala jí vyřešit během několika měsíců. ČSSR také nemohlo zabránit 500 000 Rusům překročení hranic v roce 1968, neboť takové množství lidí není možné postřílet na hranicích. My jsme ovšem Rusů zbavovali více jak 20 let a také jsme se přitom o ně museli postarat, neboť kdybychom je nechali v těch jejich krámech na silnicích a ulicích bez jídla, vody a pohonných hmot, velmi rychle by začala páchat ještě daleko horší trestnou činnost, než to co předvedli při okupaci. 


Nepřihlášený uživatel

#101489 Naše vláda je taková legrační.......

2017-01-22 15:15

Vláda chce do roku 2030 desetinu vozů na alternativní pohon. Lidé ale o ně ztrácí zájem a jejich prodeje klesají

.....v obnovitelných zdrojích právě nečinnosti vlády máme nulovou produktivitu, roky zde nebyl instalován jediný validní obnovitelný zdroj. 

V Německu jen v regulovaném pásmu instalují Temelín ve větrnících ročně!!!! a k tomu ještě dalších 800 MW v solárech ročně !!!!!. V roce 2030 se v Evropě nejspíš dohodneme, že osobní auta na fosilní paliva jsou zbytečnou zátěží a hloupým druhem spotřeby ropy.  


Nepřihlášený uživatel

#101490 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analý

2017-01-22 15:16

#101009: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy J 

 

Princip šíření lží sociálními sítěmi opravdu může pochopit každý, tedy dokonce i Vláda Iljič Putin. Stačí, aby si omylem poslechl na youtoube místo Alexandrovců např. Neila Younga, což bude pro něj hudba naprosto nepřijatelná a nezbaví se nabídek na youtoube týdny. 

Tedy šíření lží facebookem jsou samozřejmě v pohodě schopni i KGBáci z Kremlu a je otázka, jestli to není jejich maximum. Vzdělání v kybernetice na to opravdu nepotřebují. 

Univerzity nebudou primárně řešit, proč Clintonová dostala o 2,7 mil. více hlasů, ale přesto prohrála, ale bez nejmenších pochyb, budou řešit, proč lži natolik zasáhly Američany, že byli schopni volit Donalda Trumpa, neboť je naprosto jasné, věřit lžím je druh patologie. 


Nepřihlášený uživatel

#101491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy J

2017-01-22 15:18

#100981: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že si vymýšlíš, že by MV rozhodovalo za základě analýzy Jandy 

 Pokud bude výsledkem, že nebudou věřit nesmyslným videím, na které sem dáváš odkazy, tak to bude rozhodně přínos, neb mnozí bohužel prošli komunistickým školství a jsou pod vlivem kateder marxismu - leninismu, což má do velké míry důsledek v tom, že jsou schopni věřit kremelské propagandě zpochybňování demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#101492 Lži Miloš Zemana jsou samozřejmě pro ČR velmi nebezpečné.

2017-01-22 15:20

 

 

Trump je prostořeký a Rusku nerozumí, tvrdí šéf CIA Brennan

Budoucí americký prezident Donald Trump nechápe záměry, možnosti a skutky Ruska v mnoha částech světa. Při ospravedlňování Moskvy by měl být velmi opatrný, jeho živelnost bezpečnostní zájmy Spojených států neochrání. V televizní stanici Fox News to v neděli prohlásil odcházející ředitel Ústřední zpravodajské služby (CIA) John Brennan.

„Živelnost není nic, co by ochránilo zájmy národní bezpečnosti, takže pokud mluví nebo na něco reaguje, měl by si uvědomit, že následky a dopady na USA mohou být dalekosáhlé,“ řekl Brennan. „Nejde jen o Trumpa, jde o Spojené státy,“ dodal.


Nepřihlášený uživatel

#101493 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-22 15:21

#100954: - Re: Re: Re: Re:  

 

Je to krajně nedůvěryhondý nesmysl, neboť Ukrajina je skoro z poloviny tvořena občany Ukrajiny hlásící se k Ruskému občanství a nikdo je nikdy od vzniku Ukrajiny a od té doby, co se v referendu sami také rozhodli od oddělení o CCCP nijak nešikanoval či jinak napadal. Neděje se tomu ani dnes, kdy by byl velký důvod k nedůvěře. 

Kde, kdy a z čeho je ono video sestříháno není vůbec zřejmé. 

Navíc tato diskuse je typicky o nedostatečnosti morální, kulturní i odborné  Miloše Zeman pro výkon ústavní pozice. Z jeho nedostatečnosti vyplývá i to, že se není schopen ani v tak jednoduché časové ose, kterou uvádím níže. 

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-01-01 17:46

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií


Nepřihlášený uživatel

#101494 Inspirace pro Andreje Bureše :-) Celou dobu komunismu "jsme" doháněli a předháněli :-)

2017-01-22 15:23

 

 

Rusko Ondřeje Soukupa: Putin chce zrychlit práci úředníků, mají pracovat o třetinu rychleji

  • O třetinu rychleji by podle plánů ruského ministerstva ekonomiky měli úředníci připravovat právně závazné dokumenty. Problémem není množství dokumentů, ale jejich kvalita, upozorňují experti.
  • Podle odborníků není problém napsat koncepci, v okamžiku, kdy se začne rozhodovat o konkrétních věcech, lobbisté dokážou zajistit, že dokument zůstane bezzubý.

Prezident Vladimir Putin přikázal do začátku března připravit plán činnosti vlády do roku 2025, který by zabezpečil, že Rusko bude růst větším tempem než zbytek světa. Podobné plány ovšem v minulosti potkal smutný osud, nikdy se nepodařilo je dovést do úrovně prováděcích dokumentů tak, aby fungovaly.

To by se mělo změnit. Ruské ministerstvo pro ekonomický rozvoj chce zrychlit přípravu závazných dokumentů o třetinu. Vyplývá to z návrhu "plánu sociálně-ekonomického rozvoje pro rok 2017", který získal moskevský list Vedomosti. Podle expertů ale hlavní problém není v nedostatku koncepcí nebo rychlosti úředníků, ale v tom, že státní aparát se snaží regulovat vše, na co dosáhne, a tudíž ve finále dusí ekonomický život.


Nepřihlášený uživatel

#101495 To je skvělá zpráva, Rusko vrací Krym, končí s okupací východu Ukrajiny a části Gruzie....

2017-01-22 15:25

 

Když Moskva začne Spojeným státům pomáhat, Obamovy protiruské sankce zruším, slíbil Trump. Vyjádřil se i proti Číně



    • Protiruské sankce uvalené na konci roku 2016 by měly podle nového amerického prezidenta zůstat alespoň prozatím v platnosti.

 

    • Zrušení sankcí by přicházelo podle Trumpa v úvahu, kdyby Moskva pomohla s bojem proti terorismu nebo dalšími cíli Američanů.

 

    • Jednat chce nově zvolený prezident i o politice jedné Číny, tu američtí prezidenti respektují od roku 1979.

.....Rusové se také dohodli s demokratickými zeměmi o zrušení podpory Asada a schválení všech rezolucí RB OSN které původně vetovali. Vláďa Iljič Putin vyhodil všechny bývalé KGBáky ze svého okolí a našel maravné a kulturní Rusy, drtivá většina z nich přišla do administrativy zpět z emigrace.  

Vláda Iljič Putin dokonce vytvořil plán na předání moci demokratům a dokonce rozhodl o tom, že Rusko bude napříště plnit mezinárodní dohody o zbrojení.  


Nepřihlášený uživatel

#101496 Tohle je Amerika....

2017-01-22 15:27

Falcon znovu vzlétl do vesmíru

Z kalifornské Vandenbergovy základny v sobotu odstartovala k letu na oběžnou dráhu raketa Falcon 9 společnosti SpaceX. Start je prvním od loňského září, kdy jiná raketa stejného typu při předletovém testu explodovala na odpalovací rampě na floridském mysu Canaveral.


Nepřihlášený uživatel

#101497 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klik

2017-01-22 15:28

#100779: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté  

 

Vyjádření Kysilky je uvěřitelné a řekl bych, že koreluje se zkušeností, kterou mají naši žáci i studenti v porovnání s tím, když mají možnost vyjet na pobyty na západní školy. 

Model české ekonomiky čeká v příštích letech drsný test, říká ekonom a bankéř Pavel Kysilka

  • Naše školství je na úrovni 19. století, říká Pavel Kysilka.
  • Podle bývalého šéfa České spořitelny musíme školství od základu změnit, abychom se připravili na digitální dobu.
  • Kysilka také říká, že stát musí "urgentně" řešit problémy České exportní banky a pojišťovny EGAP Ekonom, který byl v minulosti také guvernérem ČNB, věří, že koruna bude posilovat, ale posílení bude centrální banka brzdit. Rovnovážný kurs koruny dnes vidí mezi 23 a 24 korunami.

Pokud by se koruna po ukončení intervencí "zhoupla" na 23,-/euro a ČNB jako tvůrce trhu s měnou musela vykoupit všechny "vytištěné" miliardy, tak ztráta bude 120 mld. jen při objemu, který byl již kdysi tedy 800 mld. korun.  "Zhoupnutí" ale může být i na 20,- a pak bude ztráta 200 mld. korun při objemu 800 mld. korun.  a kde je pak přebytek rozpočtu, kde je růst HDP, atd. atd., je krajně nezodpovědné udržovat intervence takto dlouho a především za ně utrácet stovky miliard. 


Nepřihlášený uživatel

#101498 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klik

2017-01-22 15:29

#100780: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté  

 

 Na kremelských  propagandistických serverech je záměrně vytvářen dojem, že demokracie nejsou schopny spravovat veřejný prostor, protože v demokracií dochází k trestné činnosti politiků, firem i jednotlivců.  Kreml zároveň vytváří dojem, že on toto zvládá bravurně, politici Kremlu jsou naprosto bezúhonní a je jejich zásluha, že je potírána zločinnost v Rusku Tedy lží vytvářejí dojem. Přičemž velká část toho, co prezentují jako chyby západu či demokracie jsou lži - polopravdy. 

Lži na kremelských serverech jsou prokazatelné viz. např. studie Masarykovy univerzity Brno. 

Už jen to, že se tyto servery vymaňují z pod kontroly zákona tím, že se označují za "názorové servery", které neručí za to, co je tam zveřejněno a přitom se zároveň tváří, jako zdroj zaručených zpráv vlastně dokládá, že jejich účel je propaganda. 

Co se týče otázky hodnot - už slovo "hodnota" jasně říká, že to o čem se bavíme je cenné. Tedy hodnota se nemění v nehodnotu - svoboda je hodnota, totalita omezující svobodu je nehodnotou. Aktuálně jsme se pod vlivem různých děsivých událostí dohodli na Všeobecné deklaraci lidských práv, která definuje hodnoty pro člověka, jako myslícího jedince i celou společnost složenou z lidí. 

Tedy změna hodnot je spíše jen jakási představa změn v prioritách, které hodnotám dáváme, že bychom vědomě přešli od hodnot k nehodotám reprezentovaným např. komunistickou totalitou a nazvali to změnou hodnot je věc nereálná, proto se totality k moci dostávají násilím, lží, podvodem a proto se také násilím udržují u moci. 

Proto můžeme kampaň Trumpa považovat za velmi riskantní a předvídat jeho jednání v nesouladu s Ústavou USA, zneužívání moci atd. Taková kampaň má občany varovat, mají zkušenost, že ten kdo takovou kampaň vede následně úřad zneužívá a že je tedy riskatní jej volit. Stejně to platí i o Miloši Zemanovi. Jedním z cílů kremelské propagandy je vytváření dojmu, že tomu tak není, že lživá kampaň není varování, že je to jen "neškodný druh kampaně" 


Nepřihlášený uživatel

#101499 BBC stejně sociální sítě monitoruje, tedy je to pro ně vlastně levné....

2017-01-22 15:31

 

Dost lžím na internetu. BBC sestavuje tým, který bude odhalovat zavádějící texty

....stejně si hoaxy sociálních sítí dávno prověřují, jen v budoucnu budou prověření i uveřejňovat. 


Nepřihlášený uživatel

#101500 Je dobré, že to májí zpravodajské služby USA pod kontrolou.....

2017-01-22 15:32


Trumpův bezpečnostní poradce udržoval kontakty s ruským velvyslancem. K jednomu došlo i v den vyhoštění 35 ruských diplomatů