MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103351

2017-02-26 06:28

        


Nepřihlášený uživatel

#103352 Vyhulte si Kchárla, sluníčkářský hulibrci!

2017-02-26 06:38

   


Nepřihlášený uživatel

#103353

2017-02-26 06:44

Zrcadlo duševních obzorů sluníčkáře-pravdoláskaře, vzdělaného a vychovaného v tz. inkluzivním školství:

 

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkl uze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého.

Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi , tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře . Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správn ě sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !
Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#103354

2017-02-26 06:48

Havlodi se vzhlédli v fašistech? Proč vyvolávají nenávist k ruskému národu? To vyčetli v Mein Kampfu?


Nepřihlášený uživatel

#103355

2017-02-26 06:51

   


Nepřihlášený uživatel

#103356

2017-02-26 07:18

         


Nepřihlášený uživatel

#103357

2017-02-26 07:23

        

Evropan

#103358 Re:

2017-02-26 07:39

#103356: -  

To Bumbál si na hlavě nechává štětinky, protože Putlerovi to tak vyhovuje. Ale díky za to, že jsi našeho lžiprezidenta zahrnul mezi zvrhlíky. To sedí !


Nepřihlášený uživatel

#103359 Re: Re:

2017-02-26 07:53

#103358: Evropan - Re:  

 Přestaň se vydávat za Evropana, ty zloději nicků!


Nepřihlášený uživatel

#103360

2017-02-26 09:30

POZOR NA TOP09!


Šmejdi nadále balamutí a šidí hlavně důchodce


Nepřihlášený uživatel

#103361 Re: Re: Re: Jo Trumpeta nevpustil na tiskovku BBC a Mayová s ním chce uzavírat exkluzivní slouvy....

2017-02-26 09:40


Nepřihlášený uživatel

#103362 Re: Vlastenci volí:

2017-02-26 09:41

#103350: Evropan - Vlastenci volí: 

 Japonce Pitomia vlastence volí vlastenci? Neuvěřitelné zloději nicků...


Nepřihlášený uživatel

#103363 Souhlasím s panem Hnízdilem, Zeman i Trump mají stejná charakterová postižení.....

2017-02-26 09:43

Boj o Šumavu a kouř nad spáleným táborem Siouxů.

 






„Výroky a činnost Donalda Trumpa demonstrují neschopnost tolerovat jiné názory než jeho vlastní, což často vede k zuřivým reakcím. Jeho slova a chování naznačují neschopnost empatie. Jedinci s těmito vlastnostmi překrucují realitu k vlastnímu psychologickému obrazu, útočí na fakta i ty, kteří si za nimi stojí. V roli mocného lídra se budou tyto útoky nejspíše stupňovat. Věříme, že emocionální nestabilita, která vyzařuje z Trumpových výroků a jednání, z něj dělá osobu neschopnou bezpečně fungovat jako prezident“, varuje v dopise zveřejněném The New York Times pětatřicet amerických psychiatrů.

Donald Trump není nemocný, ale charakterově postižený. Je sebestředný, arogantní, bezohledný a bezcitný. Posedlý mocí, vlastněním, penězi. Jeho vliv na veřejnost, mezilidské vztahy i životní prostředí je zničující. Exekutivním příkazem zrušil rozhodnutí Baracka Obamy o pozastavení stavby ropovodu Dakota Acces, který má spojit ropná pole Severní Dakoty s rafineriemi ve státě Illinois. Ropná lobby se raduje. Ekologové varují před ohrožením zdrojů pitné vody. Indiáni z kmene Siouxů se bouří. Stavbu považují za narušení posvátných území rezervace Standing Rock. Tento týden svůj boj prohráli. Stany a dřevěné stavby rituálně podpálili. Stavba ropovodu bude pokračovat. Siouxové ale podle BBC dokázali přitáhnout pozornost ke dvěma zásadním problémům: domorodí Američané odmítají drancování svého historického území, ekonomika založená na ropě je dlouhodobě neudržitelná.

Do boje o zákon o ochraně přírody a krajiny vstoupil osobně prezident Miloš Zeman. „Nevěřte zeleným fanatikům“, vzkázal poslancům a na odchodu stihl urazit ekologické aktivistky, které na Šumavě bránily kácení stromů vlastními těly.

"Šumava je přírodní klenot mezinárodního významu. Myšlenku ponechání zhruba poloviny parku přírodním procesům podporuje i nedávný dopis více než padesáti českých univerzitních profesorů a docentů zabývajících se různými aspekty ochrany přírody a biodiverzity. Každé zmenšení této plochy negativně ovlivní místní biodiverzitu a může způsobit vyhynutí mnoha zde žijících vzácných druhů - to není žádná politická proklamace, ale vědecky podložený fakt vyplývající ze zákonitostí přírodních procesů", varuje profesor Pavel Kindlmann z Ústavu výzkumu globální změny Akademie věd ČR. Téměř padesát osm tisíc lidí apeluje peticí na zákonodárce, aby jasnými pravidly zajistili ochranu divoké přírody na alespoň polovině rozlohy NP Šumava před těžařskými firmami a krásnou tamější krajinu před developery a spekulanty s pozemky.

K petici jsem se bez váhání připojil. Dcera byla jednou z aktivistek, vlastním tělem bránících kácení stromů. Trump a Zeman, rezervace Standing Rock a Národní Park Šumava mají mnoho společného. Kouřové signály nad spáleným táborem Siouxů varují: „Teprve až pokácíte poslední strom, až otrávíte poslední řeku, až ulovíte poslední rybu, přijdete na to, že peníze se nedají jíst“.

Nepřihlášený uživatel

#103364

2017-02-26 09:44

Jak podobný je Trump Zemanovi. Obávám se, že o jeho hlouposti, zdaleka nevíme vše a jeho hloupost je minimálně rovna hlouposti Miloše Zemana. 

Skutečně nelze nic dobrého považovat za samozřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#103365 Re:

2017-02-26 09:46

#103356: -  

 O zvrhlosti xxxl Miloše Zeman by mohl Ovčáček vyprávět :-), Hlinovský a co teprve Forejt.


Nepřihlášený uživatel

#103366 Re:

2017-02-26 09:48

#103360: -  

 V klidu se shodneme, že lhářem, který podvedl své voliče je Miloš Zeman nejen proto, že to naprosto jasně v rozsudcích konstatuje Nejvyšší Správní Soud, ale protože jsou jeho lži snadno identifikovatelné a snadno prokazatelné, stejně jako je snadné identifikovat jeho oplzlosti. 


Nepřihlášený uživatel

#103367 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Michal Horáček na Hrad ! Zeman je dobrý jen pro vás komunisty !!

2017-02-26 09:55

#81728: drsný svět internetová stránka - Re: Re: Re: Re: Re: Michal Horáček na Hrad ! Zeman je dobrý jen pro vás komunisty !! 

 

 Vy jste dokonce tak hloupý, že si myslíte, že úloha politika je "někoho chránit". Soudruh Zeman použil stejný nesmysl v jeho populárním a lživém projevu o holokaustu. 

Občany nechrání politici, nic takového není jejich úlohou. Pokud mají něco chránit, tak je demokracie, která umožňuje občanům svobodně žít a spravovat soukromý i veřejný prostor bez jakéhokoliv zbytečného strachu a obav, že jim bude např. ukraden novou totalitou. 

Jestli Miloše Zeman něco skutečně svým konáním dosvědčuje tak to, že je lhářem a porušovatelem volebního zákona a tedy ve své podstatě komunistou či náckem. 


Nepřihlášený uživatel

#103368 Horáček je velmi dobrým kandidátem

2017-02-26 09:59

U sázkařů je Zeman favoritem prezidentské volby, Horáček se propadá

 


Horáček je úspěšný člověk ve svých oborech, tedy jak v podnikání tak i umělecké tvorbě. Mnohé jeho texty jsou pro ČR zásadní, patří do tohoto prostředí a byly pro něj tvořeny se znalostí tohoto prostředí. 

Nikdy nebyl Horáček přistižen u protiprávního jednání, u lži. 

Je velmi pravděpodobné, že je schopen kolem sebe shromáždit tým mravných, kulturních a odborně zdatných lidí a ti pro něj rádi budou pravovat, neboť jim nebude hrozit  např. to, co předvedli Zemanovi lidé Forejtovi. Hlavní ovšem je, že jeho sociální vazby jsou typicky orientované na lidi kulturní, mravné se znalostmi, tedy na lidi vzdělané, což je základní záruka, že jeho jednání v politice bude také kulturní, mravné a odborně na úrovni vysokoškolsky vzdělané osoby s odpovědností k zemi i k historii své rodiny. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Horáček

(Jen pro kontrast - Miloše Zemana obklopují lidé, kteří dokonce ani nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu, mnohdy nejsou schopni ani zveřejnit profesní životopis Nejedlý, Hlinovský, jejich projev zpochybňuje demokracii a jejich věcné jednání je na hranici vlastizrady - Kmoníček. Zeman prakticky ani nezná svou rodinu a jeho jednání je tedy v podstatě mimo čas mimo prostor, bez jakékoliv odpovědnosti. Toto bohužel dává dostatek argumentů být velmi obezřetný před jakýmkoliv kontaktem s lidmi kolem Zemana a se Zemanem samotným) 

Tým bude schopen sestavit proto, že se ve veřejném životě pohybuje dlouhodobě a je to osoba obecně známá. Jeho rodinné zázemí je zřejmé a jedná se o zázemí intelektuální po všech stránkách.

On sám se vysokoškolsky vzdělal až po revoluci, což je také velmi dobrá zpráva, neprošel odpornou manipulací kateder marxismus-leninismu, jak se to stalo všem předrevolučním vysokoškolákům. Řekl bych, že také velmi dobře ovládá jazyky a co více, je schopen je používat nejen proto, že se umí pohybovat ve společnosti. 

Takového člověka je možné volit do jakékoliv ústavní pozice tedy i do pozice prezident. 

Tedy pokud by byl Horáček protikandidát Miloše Zemana, argumentů, proč volit právě Michala Horáčka, by bylo více než dost. 


Nepřihlášený uživatel

#103369 Re: Re: Re: Re: Re: To, že rusákům ruský trolle přejete vítězství je sice od vás z vašeho pohledu ch

2017-02-26 10:01

#81784: - Re: Re: Re: Re: To, že rusákům ruský trolle přejete vítězství je sice od vás z vašeho pohledu chváli 

 

 Jste si jist, že ještě myslíte? Obtížně se vám bude vysvětlovat skóre tři ku nule, kdy ta nula byla taky hotová "náhoda" :-). 

Situace se má tak, že hokejisté hráli podle pravidel a vyhráli 3:0, vy ruský troll to označujete za "náhodu", ale neváháte mluvit o vítěství ve volbách v situaci, kdy marx-leninský komunistický nácek Miloše Zeman je dokonce hned ve dvou rozsudcích NSS uznán z porušování volebního zákona a masivního lhaní. 

Vaše myšlení je poněkud zvrácené a bohužel je smutné, že je stejně zvrácené, jako KGBáků v Kremlu, Zemana a dnes bohužel i Trumpa. 


Nepřihlášený uživatel

#103370 Kačer Donald "dělá" Ameriku první :-), ale zatím nesdělil, jak na to půjde :-)

2017-02-26 10:05

Poprvé za třicet šest let. Trump se nezúčastní tradiční galavečeře s novináři

....tedy to vypadá minimálně zatím vypadá, že dělá Ameriku menší a to díky kremelské agende, kterou zatáhl do Bílého domu. 


Nepřihlášený uživatel

#103371 O takové věci snad nikdo nepochyboval.... Zeman jako ruský trotl a komunistický nácek....

2017-02-26 10:07

....má k současným členům KSČM velmi blízko. 

Zeman by s komunisty ve vládě problém neměl

Případná koaliční spolupráce ČSSD a KSČM, kterou připustil premiér a šéf ČSSD Bohuslav Sobotka, a jež naráží na bohumínské usnesení, které sociálním demokratům vládu s komunisty zapovídá, by nevadila ani prezidentu Miloši Zemanovi. Vládu s komunisty by podle svých slov jmenoval.


Nepřihlášený uživatel

#103372 Faltýnek není urputné hovado tedy je jen hovado :-).....

2017-02-26 10:14

"Určitě nejsem tak urputný jako pan předseda Babiš, ale mám tah na branku," řekl delegátům Faltýnek.


Nepřihlášený uživatel

#103373 ANO StB?

2017-02-26 10:15

Změna stanov, kterou delegáti v sobotu schválili, posiluje pravomoci předsedy. Umožňuje mu mimo jiné zasahovat do kandidátek hnutí pro volby na všech úrovních samosprávy. Dosud tuto pravomoc měl pouze výbor hnutí, ve kterém zasedají členové předsednictva a předsedové krajských organizací.


Nepřihlášený uživatel

#103374 Re: Horáček je velmi dobrým kandidátem

2017-02-26 10:24

#103368: - Horáček je velmi dobrým kandidátem 

 

NASRAT!!! RADŠI PORNOBUZERANTA JANDU NEŽ HORÁČKA!

RSDr. Kořínek

#103375 Re:

2017-02-26 10:29

#103353: -  

 To sedí!