MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103376 Re: Re: Evropský hodnoty:

2017-02-26 10:43

#103327: - Re: Evropský hodnoty: 

 Copak havloide? Tobě se nelíbí čůrák tvého oblíbence?


Nepřihlášený uživatel

#103377 Urputné hovado vydává hloupost za hrdinství, podobně to dělal Lenin, Hitler, Stalin, Putin.....

2017-02-26 10:53

Je hrdinství se ke mně hlásit, prohlásil Babiš

„Je hrdinství se ke mně hlásit,” uvedl v neděli předseda hnutí ANO Andrej Babiš. Reagoval tak na vystoupení podnikatele Františka Piškanina a bývalého hokejového brankáře Milana Hniličky během sjezdu hnutí ANO. Oběma pak poděkoval, že na sněmu vystoupili.


Nepřihlášený uživatel

#103378 Re: Re: Re: Evropský hodnoty:

2017-02-26 10:55

#103376: - Re: Re: Evropský hodnoty: 

 Překvapuje mne pouze jak velkou idiocii dokážeš voliči Miloše Zemana projevovat a jak dokonale tvoje ubohost koreluje (chceš-li zjednodušeně kopíruje) ubohost, oplzlost Miloše Zemana.

Dnes je i díky tvým příspěvkům naprosto zřejmé, proč se Miloš Zeman obklopil lidmi jako Forej, Ovčáček, Hlinovský, Nejedlý, Mynář - vyhovují mu. Jsou nedůvěryhodní pro stát (občany, neboť stát tvoří občané) a jsou možná dokonce zvrhlí jak naznačuje příběh Forejta a příběh tvůj - viz. tvoje záliba ve zveřejněnování oplzlostí, výmyslů, blábolů, nesmyslů, hloupostí atd.. 


Nepřihlášený uživatel

#103379 Horáček je velmi dobrým kandidátem

2017-02-26 10:57

U sázkařů je Zeman favoritem prezidentské volby, Horáček se propadá

 


Horáček je úspěšný člověk ve svých oborech, tedy jak v podnikání tak i umělecké tvorbě. Mnohé jeho texty jsou pro ČR zásadní, patří do tohoto prostředí a byly pro něj tvořeny se znalostí tohoto prostředí. 

Nikdy nebyl Horáček přistižen u protiprávního jednání, u lži. 

Je velmi pravděpodobné, že je schopen kolem sebe shromáždit tým mravných, kulturních a odborně zdatných lidí a ti pro něj rádi budou pravovat, neboť jim nebude hrozit  např. to, co předvedli Zemanovi lidé Forejtovi. Hlavní ovšem je, že jeho sociální vazby jsou typicky orientované na lidi kulturní, mravné se znalostmi, tedy na lidi vzdělané, což je základní záruka, že jeho jednání v politice bude také kulturní, mravné a odborně na úrovni vysokoškolsky vzdělané osoby s odpovědností k zemi i k historii své rodiny. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Horáček

(Jen pro kontrast - Miloše Zemana obklopují lidé, kteří dokonce ani nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu, mnohdy nejsou schopni ani zveřejnit profesní životopis Nejedlý, Hlinovský, jejich projev zpochybňuje demokracii a jejich věcné jednání je na hranici vlastizrady - Kmoníček. Zeman prakticky ani nezná svou rodinu a jeho jednání je tedy v podstatě mimo čas mimo prostor, bez jakékoliv odpovědnosti. Toto bohužel dává dostatek argumentů být velmi obezřetný před jakýmkoliv kontaktem s lidmi kolem Zemana a se Zemanem samotným) 

Tým bude schopen sestavit proto, že se ve veřejném životě pohybuje dlouhodobě a je to osoba obecně známá. Jeho rodinné zázemí je zřejmé a jedná se o zázemí intelektuální po všech stránkách.

On sám se vysokoškolsky vzdělal až po revoluci, což je také velmi dobrá zpráva, neprošel odpornou manipulací kateder marxismus-leninismu, jak se to stalo všem předrevolučním vysokoškolákům. Řekl bych, že také velmi dobře ovládá jazyky a co více, je schopen je používat nejen proto, že se umí pohybovat ve společnosti. 

Takového člověka je možné volit do jakékoliv ústavní pozice tedy i do pozice prezident. 

Tedy pokud by byl Horáček protikandidát Miloše Zemana, argumentů, proč volit právě Michala Horáčka, by bylo více než dost. 


Nepřihlášený uživatel

#103380 Tedy ANO StB bude ovládána urputným hovadem a hovadem :-)

2017-02-26 11:08

Živě: Začal boj o místopředsednické posty. Už nás neotravujte nesmysly, zaútočil Faltýnek na Sobotku

Obzvláště, kdy protikandiduje na místopředsedu šílená ........ Jirmanová. 


Nepřihlášený uživatel

#103381 Co by to přineslo Americe? Bude Amerika se cly mezi EU a USA větší, lepší, bohatší, spokojenější?

2017-02-26 13:07

.....co má být tím plusem? Američané ve stavebnictví, sklizni ovoce, v zemědělství, tedy v profesích s nízkou přidanou hodnotou? Vše co Trump dosud napáchal je nákladem pro USA, nikoliv ziskem. 

Kremelskou agendou je rozdělená Evropa či Svět. 

Přijde Trumpův direkt? Německo se děsí obchodní války s USA

Německé firmy – obří koncerny i střední a malé podniky – berou riziko vypuknutí obchodní války se Spojenými státy vážně. Dokonce velice vážně.


Nepřihlášený uživatel

#103382 Typově voličům Zemana a Trumpa hrabe. Je to důsledek toho, že se ve svých profilech facebooku...

2017-02-26 13:26

....nechávají sdělovat, jak jsou dokonalí oni i jejich "idoly" (Zeman, Trump) a následně naráží na realitu, která je radikálně jiná. 

Řidič najel v Londýně na chodník a zranil pět lidí. Třetí podobný incident během dvou dnů


Nepřihlášený uživatel

#103383 Záslužný text, korelující s tím, že v technologicky zaostalém Rusku s masivní emigrací inteligence..

2017-02-26 13:30

.....v mnoha statisících lidí ročně, je obtížné si představit, že by Rusko bylo schopno produkovat technologickou špičku i jen ve zbraních.  Musí nakupovat komponenty (technologie) pro těžbu ropy a plynu, přitom je to jediné co Rusko "živí", tedy těžko si představit, že by v takové situaci byli schopni produkovat nadstandard ve zbraňových systémech.  

Ruský Iskander v asymetrickém konfliktu. Analýza ceny a přesnosti

26. února 2017
 
Operačně-taktický raketový systém Iskander-M má při nasazení v konfliktu nízké intenzity několik důležitých technických omezení. Především je drahý a nemůže střílet na dostatečně malé vzdálenosti. Velkou neznámou střel Iskander je přesnost.

 

Chucpe

#103384

2017-02-26 14:21

Nejhorší je když proti komunistům brojí neomarxisté a různé rudozelené neobolševické spolky.


Nepřihlášený uživatel

#103385 Re:

2017-02-26 14:40

#103384: Chucpe -  

 Co to je za blábol? Které konkrétně máš na mysli a v čem shledáváš onen marxistický rudozelený projev?

Zatím se to jeví tak, že nacionálně marxistickým se projevuje především Miloš Zeman a to nejen jeho odporným lhaním prakticky o všem o čem promluví, ale také záměrným zkreslováním reality, kterého se dopouštěli a dopouští především příznivci totalit všeho druhu, viz. komunistické i nacistické školství. 

Buď tedy konkrétní. 

Tvůj příspěvek vypadá jak komunistické heslo bílým písmem na rudám podkladu "Závěry XV. sjezdu KSČ splníme", také to nemělo absolutně žádnou hodnotu, obsah či smysl. Byl to také jen blábol. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103386 Zeman s Trumpem mají opravdu podobné charakterové vady.....

2017-02-26 15:00

Boj o Šumavu a kouř nad spáleným táborem Siouxů.

 






„Výroky a činnost Donalda Trumpa demonstrují neschopnost tolerovat jiné názory než jeho vlastní, což často vede k zuřivým reakcím. Jeho slova a chování naznačují neschopnost empatie. Jedinci s těmito vlastnostmi překrucují realitu k vlastnímu psychologickému obrazu, útočí na fakta i ty, kteří si za nimi stojí. V roli mocného lídra se budou tyto útoky nejspíše stupňovat. Věříme, že emocionální nestabilita, která vyzařuje z Trumpových výroků a jednání, z něj dělá osobu neschopnou bezpečně fungovat jako prezident“, varuje v dopise zveřejněném The New York Times pětatřicet amerických psychiatrů.

Donald Trump není nemocný, ale charakterově postižený. Je sebestředný, arogantní, bezohledný a bezcitný. Posedlý mocí, vlastněním, penězi. Jeho vliv na veřejnost, mezilidské vztahy i životní prostředí je zničující. Exekutivním příkazem zrušil rozhodnutí Baracka Obamy o pozastavení stavby ropovodu Dakota Acces, který má spojit ropná pole Severní Dakoty s rafineriemi ve státě Illinois. Ropná lobby se raduje. Ekologové varují před ohrožením zdrojů pitné vody. Indiáni z kmene Siouxů se bouří. Stavbu považují za narušení posvátných území rezervace Standing Rock. Tento týden svůj boj prohráli. Stany a dřevěné stavby rituálně podpálili. Stavba ropovodu bude pokračovat. Siouxové ale podle BBC dokázali přitáhnout pozornost ke dvěma zásadním problémům: domorodí Američané odmítají drancování svého historického území, ekonomika založená na ropě je dlouhodobě neudržitelná.

Do boje o zákon o ochraně přírody a krajiny vstoupil osobně prezident Miloš Zeman. „Nevěřte zeleným fanatikům“, vzkázal poslancům a na odchodu stihl urazit ekologické aktivistky, které na Šumavě bránily kácení stromů vlastními těly.

"Šumava je přírodní klenot mezinárodního významu. Myšlenku ponechání zhruba poloviny parku přírodním procesům podporuje i nedávný dopis více než padesáti českých univerzitních profesorů a docentů zabývajících se různými aspekty ochrany přírody a biodiverzity. Každé zmenšení této plochy negativně ovlivní místní biodiverzitu a může způsobit vyhynutí mnoha zde žijících vzácných druhů - to není žádná politická proklamace, ale vědecky podložený fakt vyplývající ze zákonitostí přírodních procesů", varuje profesor Pavel Kindlmann z Ústavu výzkumu globální změny Akademie věd ČR. Téměř padesát osm tisíc lidí apeluje peticí na zákonodárce, aby jasnými pravidly zajistili ochranu divoké přírody na alespoň polovině rozlohy NP Šumava před těžařskými firmami a krásnou tamější krajinu před developery a spekulanty s pozemky.

K petici jsem se bez váhání připojil. Dcera byla jednou z aktivistek, vlastním tělem bránících kácení stromů. Trump a Zeman, rezervace Standing Rock a Národní Park Šumava mají mnoho společného. Kouřové signály nad spáleným táborem Siouxů varují: „Teprve až pokácíte poslední strom, až otrávíte poslední řeku, až ulovíte poslední rybu, přijdete na to, že peníze se nedají jíst“.

Nepřihlášený uživatel

#103387 Re:

2017-02-26 17:36

Horáček ke svým prachům nepřišel poctivou tvrdou prací a talentem, ale tím, že zavedl v této zemi super hazard a okradl spousty blbečků, kteří si myslí, že když vsadí, tak vydělají. Horáček tak zbohatl na něčem, co není pro tuto zemi nijak prospěšné a ani užitečné. Ty jeho písňové texty jsou navíc maloměšťácké sračky.

Evropan

#103388 Re: Re:

2017-02-26 17:57

#103387: - Re: 

Vidím, že se tady vyjadřuje zase nějaký "kultůrní vidlák". Nevím, podle čeho soudíš Horáčkovy texty, ale naštěstí to není žádná nesoudná ubohost alá Ortel, což asi vyhovuje tobě. Samozřejmě hned po dechovce. Například celé album Potměšilý host Hany Hegerové je textově něco tak úžasného, co se hned tak neslyší.

Asi není šance, aby Horáček nebo pan profesor Drahoš zvítězili hned v prvním kole. U pana profesora si bohužel myslím, že nemá šanci uspět. Je velmi chytrý a velmi slušný. Takoví lidé nevyhrávají přímá hlasování, protože prostá lůza by si před nimi připadala ubohá. Raději si zvolí hulváta sobě rovného. Každopádně bude důležité napnout všechny síly do druhého kola, aby vyhrál slušný kandidát, a ne opět tento lžiprezident s jeho perverzní suitou. Bude to těžké, ale boj za dobrou věc se nesmí vzdávat.


Nepřihlášený uživatel

#103389 Re: Re:

2017-02-26 18:02

#103387: - Re: 

 Nelze s tím souhlasit. Je to člověk, který má smysl pro riskování, projevoval jej v době, kdy se mohl dostat i do vězení za věci, které v normální společnosti nejsou ničím hanebným. 

Jeho texty jsou skvělé a přetrvaly desetiletí, což svědčí o jejich kvalitě. 

Jeho podnikání po revoluci nemá ani náznak nekalosti, nepoctivosti, přestože je založené na poptávce služby, kterou velká část populace nevyužívá vůbec nebo výjimečně a je pro část populace velmi riziková. Pro srovnání sladké je pro velkou část poupulace velmi rizikové - smrtelně a přestože jsou cukrárny plné tlustých lidí, málokdo bude cukráře odsuzovat, lale bude pochybovat o zdravém rozumu té tlusté paní pojídající tři dorty, ale u Miloš Zeman to budou brát jako "roztomilý vrtoch" když se bude ožírat.

Je jisté, že se tomuto druhu podnikání musí někdo věnovat, neboť by bylo realizováno nelegální cestou a to platí co svět světem stojí. Podnikání to není zdaleka nerizikové, je vystaveno konkurenčnímu prostředí a není zdaleka tak jednoduché, jak si nejspíš představuješ. 

Pan Horáček navíc v dospělosti vystudoval vysokou školu, tedy naprosto formálně si doplnil tituly, přestože asi nikdo nepochybuje o jeho vysoké inteligenci a schopnosti se celoživotně vzdělávat. 

Dnes je to vážená a vzdělaná osoba obklopená váženými a vzdělanými lidmi nejen v rodině a to je pro jakoukoliv ústavní pozici podstatné, neboť je zárukou mravného zacházení s moci či mírněji je to alespoň předpoklad (naděje), že takový člověk bude s mocí zacházet mravně, kulturně a s vědomím odpovědnosti s využítím všech znalostí.

To je v přímém kontrastu s Milošem Zemana, který je "zkráceně" ale jistě velmi přesně řečeno, obklopen zločinci a to bohužel i v rodině, viz. výlet jeho dcerunky do porno průmyslu. 


Nepřihlášený uživatel

#103390 Je potřeba, aby podobná statistika byla průběžně zveřejňována i zde.....

2017-02-26 18:44

Deset útoků na migranty denně, uvádí německá statistika za loňský rok

Každý den bylo loni v Německu podniknuto v průměru skoro deset útoků proti migrantům, uvedla v neděli BBC s odvoláním na předběžnou statistiku německého ministerstva vnitra. Při násilí zaměřeném proti migrantům bylo zraněno 560 lidí včetně 43 dětí. Loni přitom počet migrantů, kteří přišli do Německa, klesl z 600 000 na 280 000, uvádí stanice.

Celkem bylo loni podniknuto 3533 útoků na migranty a místa, kde žijí, 2545 z nich mířilo přímo na jednotlivé migranty a 998 na místa, kde byli ubytováni, což je skoro stejné číslo jako o rok dříve. Meziroční srovnání podle BBC není většinou možné provést, protože útoky na jednotlivce se evidují až od loňska.

....o nás to bohužel vypovídá mnohé. 


Nepřihlášený uživatel

#103391

2017-02-26 18:45

Zeman bude znovu prezidentem a Babis premierem - ke vzteku prazskych j-elit.


Nepřihlášený uživatel

#103392 Re:

2017-02-26 18:52

#103391: -  

 Schwareznberg nebyl z velké části volen, protože jej hloupě mnozí považovali za starého.  

Zeman je dnes naprosto jednoznačně starý nejen fyzicky, ale především duševně. Občané se vůbec o této kreatuře ani nechtějí bavit, existuje vrstva lidí, kteří odmítají vyslovit jeho jméno, naprosto jej vytěsnili ze svých životů a to jen proto, aby nemuseli zkoumat jak gigantický je to idiot a nést spoluodpovědnost za jeho odporné chování a jednání. Z obrovské části se jedná o jeho tehdejší voliče. 

Babiš se aktuálně rochní ve vlastních exkrementech, kdy zneužil svojí pozici a zabránil finanční správě řešit zlodějinu s korunovými dluhopisy nakupovanými vlastníky firem, přičemž je naprosto evidentní, že se jedná o okrádání státu.

Pokus o dodanění je pokusem vyhnout se trestnímu postihu, neboť ČNB stanovuje "obvyklý úrok" pro potřeby zákonů, tedy také pro stav, kdy vlastník půjčuje vlastní firmě. Pokud jí půjčovali vlastníci prostřednictvím korunových dluhopisů za úroky vyšší, páchali podle rozsahu daňového úniku s velkou pravděpodobností dokonce trestné činy a nelze to spravit dodaněním a zaplacením penále, to je samozřejmé, to musí udělat tak jako tak. Věc musí prověřit Finanční správa a pak také nejspíše soudy. Platí to i pro Babiše. 

Dnes záleží na Sobotkovi, policii a státních zástupcích, jestli Babiše a jemu podobné "optimalizátory", nechá uniknout, nebo naopak Babiše a jemu podobné požene před Finanční správu a posléze i před soudy a Finanční správu, předstože je podřízena Babišovi donutí Sobotka ke konání.

Vyzval jí k tomu dopisem a je pravděpodobné, že finanční správa bude muset začít konat právě proto, že by se v opačném případa sama vystavila trestnímu postihu, věc je medializována a policie musí konat, neboť dle zákona musí zakročit proti páchání trestných činů.  Úředník navíc dnes se zákonem o státní službě nese obrovskou odpovědnost, nemůže se již spoléhat na to, že rozhodnutí politika je nad zákonem.  

Konce Babiše a jeho cirkusu se tedy může dočkat ještě do konce volebního období, neboť dnes je naprosto jisté, že Babiš moc zneužil a Finanční správu negativně (nejspíše protizákonně) ovlivnil, sám to sdělil. Těžko říci, jestli si to ministři za ANO StB na tom jejich "sjezdu" vůbec uvědomili. 

Babiš totiž žije v představě, že když byl zvolen, může si dělat "co chce", přitom je to přesně obráceně, občan může činit, co zákon nezakazuje, politik může činit jen a pouze to, co mu zákona přikazuje či mírněji "umožňuje" - zneužívání moci mu zakazuje přímo Ústava, to je vůbec jeden ze základních principů demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#103393 Re:

2017-02-26 19:01

#103391: -  

Babis neznam ...


Nepřihlášený uživatel

#103394 Re: Re:

2017-02-26 19:10

#103393: - Re:  

 Nejspíš myslel toho co říká "sorry áko". :-)


Nepřihlášený uživatel

#103395 S tímto hodnocením Babiše se dá naprosto souhlasit, není potřeba nic doplnit či zpřesnit....

2017-02-26 19:30

......pan Zavalianis jej charakterizoval naprosto přesně, jednání Babiše se dnes dokonce makroekonomicky projevuje v poklesu růstu a především se projeví v mnohaset miliardové ztrátě ČNB, neb Babiš prodával korunové dluhopisy se "záporným úrokem", které ale co neviděť bude muset zaplatit v podobě přechodného zpevnění koruny. Prodej korun a dluhopisů bude jistě pro vlastníky riskantní operací, ale proběhne to nejspíše řádech hodin. 

 

Mé nemocnice by chtěli všichni, ale já je neprodám, říká řecký majitel středočeských špitálů Zavalianis


    • Sotirios Zavalianis v rozhovoru pro týdeník Ekonom hovoří o tom, proč se mu v hořovické a berounské nemocnici daří investovat a vydělávat, i když se ocitl v nemilosti zdravotních pojišťoven.

    • Za největší problém rodného Řecka označuje úprk inteligence do zahraničí.

    • Na adresu ministra Andreje Babiše říká, že jej zklamal - nevytváří prý žádné nové hodnoty, jen si chce hrát na vrchního policajta a účetního.

Pokud je toto pravda, je to děs a hrůza.

A jak si nemocnice zaslouží zvýšení individuální sazby? Nepomůže, že do její modernizace majitel investuje několik stovek milionů?

To u nás nikoho nezajímá, nikdo v Česku nekouká na kvalitu. Když budu mít "eldéenku" s páchnoucími šestilůžkovými pokoji bez sociálního zařízení, bez rehabilitačních pracovníků, dostanu od pojišťovny za pacienta úplně stejně, jako když ji teď kompletně zrekonstruujeme. Jak vám říkám, v Česku faktor kvality z hlediska úhrady od pojišťovny nehraje žádnou roli.




Nepřihlášený uživatel

#103396 Velmi pravděpodobní KGBáci Zeman a Klaus vymysleli Kraje, jako gubernice k rozkradení.....

2017-02-26 19:45

Tak se operovalo na Klondiku. Regionální operační programy neboli "ropy" v Česku skončily ostudou, na většinu z nich se zaměřila policie





  • Po "ropech" zbyly trestní kauzy v pěti ze sedmi regionů.
  • Vždy jde o manipulace či úplatky. Vzali jsme si ponaučení, hájí náměstek ministra pro místní rozvoj Zdeněk Semorád současný IROP.
  • Největší města a aglomerace ovšem opět u lizu: rozdělí si až 65 miliard korun.


Volte SPD Tomia Okamury!
Nepřihlášený uživatel

#103397

2017-02-26 20:09

Populisté jsou lidé, kteří nabízejí řešení tam, kde tradiční žvanilové pouze krčí rameny nebo říkají "wir schaffen Das" případně "yes, we can" :)


Nepřihlášený uživatel

#103398 Re:

2017-02-26 20:34

#103397: Volte SPD Tomia Okamury! -  

 populista je v dnešní době hanlivý výraz od sluníčkářů a neomarxistů , kteří chtějí předělávat svět jen podle svého světonázoru a kdo je proti, tak je samozřejmě ten špatný


Nepřihlášený uživatel

#103399 Re: Re:

2017-02-26 20:35

#103393: - Re:  

 ...jsi kokot.


Nepřihlášený uživatel

#103400 Re:

2017-02-26 21:04

#103397: Volte SPD Tomia Okamury! -  

 Komunisté a náckové někdy něco vyřešili? Co to mělo být?

Není to spíše tak, že generovali pseudoproblémy, aby mohli při jejich pseudořešení masově vraždit? 

Připadájí ti gulagy a jejich kopie vyhlazovací tábory jako "řešení problémů"? 

Zkus nejdřív trochu myslet, než budeš horovat pro nacionální komunisty. Nebo je to snad tak, že si představuješ, že masovým vražděním pro tebe bude více prostoru?