MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103401 Re: Re:

2017-02-26 21:18

#103398: - Re:  

 Žiješ  v podivném světě vlastních bludů, kdy zdrojem toho, že máš zaručeně pravdu je ti tvůj vlastních facebook, kde "lajkuješ" jednu debilitu za druhou, čímž se ti tam ty tvoje debility množí přímo geometrickou řadou a utvrzují tě v tom, že jsi geniální. 

Evropan

#103402 Re:

2017-02-26 21:30

#103397: Volte SPD Tomia Okamury! -  

Okamůra po volbách vytunelovala svoji stranu. Zvolte ji. Jistě dokáže vytunelovat celý stát. No a tunely přeci potřebujeme, že?


Nepřihlášený uživatel

#103403 Re: Re:

2017-02-26 21:45

#103400: - Re:  

 DRŽ HUBU TY ČŮRÁČÍ HLAVO!!!


Nepřihlášený uživatel

#103404 Re:

2017-02-26 21:47

#103391: -  

 

 Schwareznberg nebyl z velké části volen, protože jej hloupě mnozí považovali za starého.  

Zeman je dnes naprosto jednoznačně starý nejen fyzicky, ale především duševně. Občané se vůbec o této kreatuře ani nechtějí bavit, existuje vrstva lidí, kteří odmítají vyslovit jeho jméno, naprosto jej vytěsnili ze svých životů a to jen proto, aby nemuseli zkoumat jak gigantický je to idiot a nést spoluodpovědnost za jeho odporné chování a jednání. Z obrovské části se jedná o jeho tehdejší voliče. 

Babiš se aktuálně rochní ve vlastních exkrementech, kdy zneužil svojí pozici a zabránil finanční správě řešit zlodějinu s korunovými dluhopisy nakupovanými vlastníky firem, přičemž je naprosto evidentní, že se jedná o okrádání státu.

Pokus o dodanění je pokusem vyhnout se trestnímu postihu, neboť ČNB stanovuje "obvyklý úrok" pro potřeby zákonů, tedy také pro stav, kdy vlastník půjčuje vlastní firmě. Pokud jí půjčovali vlastníci prostřednictvím korunových dluhopisů za úroky vyšší, páchali podle rozsahu daňového úniku s velkou pravděpodobností dokonce trestné činy a nelze to spravit dodaněním a zaplacením penále, to je samozřejmé, to musí udělat tak jako tak. Věc musí prověřit Finanční správa a pak také nejspíše soudy. Platí to i pro Babiše. 

Dnes záleží na Sobotkovi, policii a státních zástupcích, jestli Babiše a jemu podobné "optimalizátory", nechá uniknout, nebo naopak Babiše a jemu podobné požene před Finanční správu a posléze i před soudy a Finanční správu, předstože je podřízena Babišovi donutí Sobotka ke konání.

Vyzval jí k tomu dopisem a je pravděpodobné, že finanční správa bude muset začít konat právě proto, že by se v opačném případa sama vystavila trestnímu postihu, věc je medializována a policie musí konat, neboť dle zákona musí zakročit proti páchání trestných činů.  Úředník navíc dnes se zákonem o státní službě nese obrovskou odpovědnost, nemůže se již spoléhat na to, že rozhodnutí politika je nad zákonem.  

Konce Babiše a jeho cirkusu se tedy může dočkat ještě do konce volebního období, neboť dnes je naprosto jisté, že Babiš moc zneužil a Finanční správu negativně (nejspíše protizákonně) ovlivnil, sám to sdělil. Těžko říci, jestli si to ministři za ANO StB na tom jejich "sjezdu" vůbec uvědomili, zatím si hráli, že "se nic nestalo". 

Babiš totiž žije v představě, že když byl zvolen, může si dělat "co chce", přitom je to přesně obráceně, občan může činit, co zákon nezakazuje, politik může činit jen a pouze to, co mu zákona přikazuje či mírněji "umožňuje" - zneužívání moci mu zakazuje přímo Ústava, to je vůbec jeden ze základních principů demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#103405 Re: Re:

2017-02-26 21:47

#103402: Evropan - Re:  

 Už se, kurva, přestaň vydávat za Evropana ty zlodějský havloide!


Nepřihlášený uživatel

#103406 Re: Re: Re:

2017-02-26 21:48

#103403: - Re: Re:  

 Něco se tvojí ubohostí změnilo na věcnosti mých argumentů? Co to mělo být? 


Nepřihlášený uživatel

#103407 Re: Re: Re:

2017-02-26 21:50

#103405: - Re: Re:  

 Tvoje představa Evropana nemá s realitou nic společného nejspíše proto, že si vlastence představuješ jako nacionálního prolhaného komouše Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#103408 Re: Re: Re: Re:

2017-02-26 21:56

#103406: - Re: Re: Re:  

 Drž už hubu, kurva, nikoho ty tvé lži nezajímají!


Nepřihlášený uživatel

#103409 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-26 21:57

#103408: - Re: Re: Re: Re:  

 Lži? Co je v kterémkoliv mém příspěvku lež, musíš být konkrétní? 

Vyhlazovací tábory snad nebyl jen "vylepšené" gulagy? Komunisté snad nejsou nejen v masovém vraždění stejní s nacisty? Vraždění snad už někdy v dějinách bylo řešením nějakých problémů? Nabízejí snad komunistické a nacisté nějaká jiná řešení pseudoproblémů, které si přímo vymýšlejí? Došlo snad před komunistickou revolucí v Rusku někde na světě k takové genocidě, kterou rozpoutali komunisté vůči obyvatelům nově vzniklého CCCP? Neokupovalo společně CCCP a nacistickým Německem Polsko? Nespáchalo NKVD první masovou vraždu II. světové války v Katyni? 

To, že komunisté v Rusku společně s nacisty přivedli Svět do II. světové války samozřejmě slyšet nechceš, přestože je to smutná realita. 

Na druhou stranu jsi mne ovšem velmi potěšil, pokud to NIKOHO nezajímá, tak to VŠICHNI četli a to je skvělá zpráva :-). 


Nepřihlášený uživatel

#103410 Re: Evropský hodnoty:

2017-02-26 23:30

#103307: - Evropský hodnoty: 

 fuj, to je ale hnusny buzik. To bude jiste nejaky slunickar nebo vitac.


Nepřihlášený uživatel

#103411

2017-02-27 04:39

     

Evropan

#103412 Re:

2017-02-27 06:00

#103397: Volte SPD Tomia Okamury! -  

Jaké řešení nabízí Pitomio, to se včera ukázalo v pořadu 168 hodin na ČT1. Cvičit a cvičit a cvičit. Jak ale správně a vtipně poznamenala Nora Fridrichová, tam kde není mozkovina nastupuje svalovina.

Evropan

#103413 Jsi jen zloděj nicků, nic víc!!!

2017-02-27 06:37

#103412: Evropan - Re:  

 Nora Fridrichová je jedna z těch sluníčkářských krav v český lžitelevizi! Ale až příjde nová a především vlastenecká vláda, tak bude mezi prvními, kdo skončí na dlažbě!


Nepřihlášený uživatel

#103414

2017-02-27 06:39

Zrcadlo duševních obzorů sluníčkáře-pravdoláskaře, vzdělaného a vychovaného v tz. inkluzivním školství:

 

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkl uze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého.

Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi , tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře . Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správn ě sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !
Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#103415 Re: Re: Re: Evropský hodnoty:

2017-02-27 07:08

#103376: - Re: Re: Evropský hodnoty: 

 

 Překvapuje mne pouze jak velkou idiocii dokážeš voliči Miloše Zemana projevovat a jak dokonale tvoje ubohost koreluje (chceš-li zjednodušeně kopíruje) ubohost, oplzlost Miloše Zemana.

Dnes je i díky tvým příspěvkům naprosto zřejmé, proč se Miloš Zeman obklopil lidmi jako Forej, Ovčáček, Hlinovský, Nejedlý, Mynář - vyhovují mu. Jsou nedůvěryhodní pro stát (občany, neboť stát tvoří občané) a jsou možná dokonce zvrhlí jak naznačuje příběh Forejta a příběh tvůj - viz. tvoje záliba ve zveřejněnování oplzlostí, výmyslů, blábolů, nesmyslů, hloupostí atd.. 

Evropan

#103416 Re:

2017-02-27 08:44

#103414: -  

Ahoj Honzíku,

no kdyby neexistovala inkluze, tak spolu sedíte ve zvláštní škole, budeš mít ještě méně kamarádů a bude nejspíš ve škole, kde nejdou ani otevřít okna. Ale buď rád. Kdyby ses narodil v těch zemích, odkud jsou tvoji kamarádi, tak bys poznal na vlastní kůži, co to znamená xenofobie a rasismus, a musel by ses každou chvíli bát, že tě někdo zmrzačí nebo zabije, protože ses zrovna narodil do místa, kde probíhá válka, a vlastně nikdo neví proč. No a kdyby ses narodil v Rusku (a to bych ti vůbec nepřál), tak bys po napsání tohoto e-mailu skončil v psychiatrické léčebně, ze které by ses dostal tak maximálně na dlouhodobý výlet na Sibiř.

Myslím, že pro lidi, jako seš ty, je ideální, že žiješ v Evropě, resp. přímo v Evropské unii. Jsme dostatečně bohatí a demokratičtí se smyslem pro vcítění se do problémů těch menšin, kterým příroda ublížila, a kteří nejsou 100% zdraví. Až vyrosteš, tak to pochopíš. Jen náš bohatý svět nesmí ohrožovat lidé, kteří lžou, kradou, podporují válečné konflikty a samozřejmě nekradou. My ostatní ti zajistíme slušný život.


Nepřihlášený uživatel

#103417 Re:

2017-02-27 08:54

#103414: -  

 Vypadá to, že jsi byl v dětství žákem zvrhlé soudružky Marie Zemanové matky Miloše Zemana, Miloš si na její mlácení dodnes pamatuje a to mu alkoholová demence už zatemňuje řádně mozek. Ty si jistě ale také vzpomeneš, když si to tak živě vybavuje i Miloš Zeman.  


Nepřihlášený uživatel

#103418 Re: Re:

2017-02-27 09:03

#103387: - Re: 

 

 Nelze s tím souhlasit. Je to člověk, který má smysl pro riskování, projevoval jej v době, kdy se mohl dostat i do vězení za věci, které v normální společnosti nejsou ničím hanebným. 

Jeho texty jsou skvělé a přetrvaly desetiletí, což svědčí o jejich kvalitě. 

Jeho podnikání po revoluci nemá ani náznak nekalosti, nepoctivosti, přestože je založené na poptávce služby, kterou velká část populace nevyužívá vůbec nebo výjimečně a je pro část populace velmi riziková. Pro srovnání sladké je pro velkou část poupulace velmi rizikové - smrtelně a přestože jsou cukrárny plné tlustých lidí, málokdo bude cukráře odsuzovat, bude pochybovat o zdravém rozumu té tlusté paní pojídající tři dorty, ale u Miloš Zemana to budou brát jako "roztomilý vrtoch" když se bude ožírat.

Je jisté, že se tomuto druhu podnikání musí někdo věnovat, neboť by bylo realizováno nelegální cestou a to platí co svět světem stojí. Podnikání to není zdaleka nerizikové, je vystaveno konkurenčnímu prostředí a není zdaleka tak jednoduché, jak si nejspíš představuješ. 

Pan Horáček navíc v dospělosti vystudoval vysokou školu, tedy naprosto formálně si doplnil tituly, přestože asi nikdo nepochybuje o jeho vysoké inteligenci a schopnosti se celoživotně vzdělávat. 

Dnes je to vážená a vzdělaná osoba obklopená váženými a vzdělanými lidmi nejen v rodině a to je pro jakoukoliv ústavní pozici podstatné, neboť je zárukou mravného zacházení s moci či mírněji je to alespoň předpoklad (naděje), že takový člověk bude s mocí zacházet mravně, kulturně a s vědomím odpovědnosti s využítím všech znalostí.

To je v přímém kontrastu s Milošem Zemana, který je "zkráceně" ale jistě velmi přesně řečeno, obklopen zločinci a to bohužel i v rodině, viz. výlet jeho dcerunky do porno průmyslu. 


Nepřihlášený uživatel

#103419 Ztopořený Gayropský hodnoty...

2017-02-27 10:59

    


Nepřihlášený uživatel

#103420 PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE

2017-02-27 11:18

Víkend byl úspěšný, konaly se akce proti totalitě v podání Babiše, Zemana a dalších komoušů. Měly velkou účast, snad povedou k odvolání Babiše a Zemana a zákazu komoušů.

Podepisujte petici za Babišovo odvolání:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

Evropan

#103421 Re: Ztopořený Gayropský hodnoty...

2017-02-27 12:47

#103419: - Ztopořený Gayropský hodnoty... 

Nemám nic proti tomu, že upřednostňuješ chlapy, ale myslíš, že někoho z diskutujících zajímá porno? Tvoje hodnoty jsou měřitelné asi něčím jiným, než je slušnost. No ale když se náš lžiprezident nebrání slovům jako k..da nebo p..a, natož když chce při své neschopnosti přeříznout nějaké soudržky na Šumavě, jeho fanoušci asi budou stejní jednodušší ubožáci.

A co říkáš na to, že víc než 111 tisíc obyvatel naší republiky požaduje odvolání toho člověka? Tím myslím té figurky z pražského hradu, která má strach se v Praze objevit na veřejnosti, protože jeho Pražané mu nerozumějí ...


Nepřihlášený uživatel

#103422 Rusáci se předvádějí?

2017-02-27 14:16

K Sýrii míří ruská fregata

Z krymského přístavu Sevastopol vyplula směrem k pobřeží Sýrie ruská fregata Admirál Grigorovič. V pondělí o tom s odkazem na ruský zdroj informovala agentura Reuters.


Nepřihlášený uživatel

#103423 Řekl bych, že je to rozsudek, kterému lze rozumět......

2017-02-27 14:19

Mladíci závodili v Berlíně rychlostí 160 km/h. Za vraždu dostali doživotí

 


Nepřihlášený uživatel

#103424 Re: Ztopořený Gayropský hodnoty...

2017-02-27 14:24

#103419: - Ztopořený Gayropský hodnoty... 

 A teď si představ, kdybys tímto prizmatem nahlížel na degenerujícího nacionálního komouše Miloše Zemana. 

Janda naopak projevuje spíše vývoj než degenraci svým životem, ty jsi volil člověka nacionálního komouše Miloše Zemana, který naopak svým životem projevuje naprosto cílenou degeneraci. 

Tedy možná by ses nad sebou, Milošem Zemana a jeho partou velmi podivných lidí na pomezí kriminálníků mohl vážně zamyslet a přestat si nalhávat, že víš vše nejlépe. 


Nepřihlášený uživatel

#103425 Komouši to prostě zkoušejí.....

2017-02-27 14:26

Lidé mají právo i nepracovat, odmítla vláda návrh KSČM trestat příživnictví