MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Multikulturní obohacení

#103726

2017-03-04 22:51

„Bílí lidé by se neměli množit,“ vykřikl loni v lednu Abdulla ve východoanglickém městě South Shields a plivl do tváře devítiměsíčního dítěte, které vezla jeho matka v kočárku. Dle výpovědi pětadvacetileté Rebeccy Telford se s mužem nikdy před tím neviděla, a dokonce mezi nimi před incidentem nedošlo ani k očnímu kontaktu. „Když jsem se proti jeho chování ohradila, ještě na mě zařval, ať držím hubu.“

Muslimský neurvalec bezprostředně po svém neuvěřitelném výstupu odešel, ale podařilo se jej později vypátrat díky bezpečnostním kamerám. Ukázalo se, že již byl v minulosti odsouzen za dva rasově motivované útoky na bílé ženy. Bezprostředně po útoku si vyslechl obvinění z rasistického činu. Matka dnes již dvouletého dítěte byla přítomna. „Jsem znechucena, že může dospělý člověk něco takového udělat.“

Celý text v angličtině najdete ZDE.

Abdulla nakonec dostal osm měsíců s podmínkou na rok a půl. Vedle toho musí absolvovat sérii psychiatrických vyšetření. „Jsem přesvědčena, že na moji dceru plivl jen proto, že je bílá. Osamělá bílá žena s dítětem pro něj byl snadný cíl,“ prohlásila matka dítěte. Za jeho čin jej pokáral i žalobce před soudem v Newcastle. „Plivání obecně je nechutná záležitost. Ovšem obzvlášť nechutné je to, že jste plivl na dítě v kočárku a vaše motivace byla navíc rasistická.“

Již při předchozím soudním líčení jiný soudce na Abdullovu adresu prohlásil, že má očividně s bílými ženami nějaký hlubší problém. Jak uvedla matka dítěte, tak flagrantním rasistickým činem byla skutečně zaskočena. „South Shields je multikulturní místo a nikdy jsme se tady s ničím podobným nesetkali. I po tolika měsících mi z toho běží mráz po zádech. Jsem ráda, že pachatel byl postaven před soud. Ale myslím, že z toho vyšel dost lacino.“

Mladá žena konstatovala, že pokud by se podobného rasistického činu dopustila ona na nějakém přistěhovalci, zacházel by s ní soud mnohem přísněji. „Náš doktor navíc zpočátku z obav před nákazou tuberkulózou chtěl podat dceři injekci, která není určena pro tak malé děti. Naštěstí se potom ukázalo, že to nebude nutné. Ale i tak jsem z toho ze všeho byla pořádně vystresovaná,“ cituje deník Metro matku dítěte.


Nepřihlášený uživatel

#103727

2017-03-04 23:18

Zrcadlo duševních obzorů sluníčkáře-pravdoláskaře, vzdělaného a vychovaného v tz. inkluzivním školství:

 

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkl uze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého.

Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi , tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře . Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správn ě sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !
Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#103728

2017-03-04 23:51

Ukončeme privatizaci ČSSD Sobotkou

V posledních dnech jsme coby členové České strany sociálně demokratické svědky naprosto bezprecedentního počínání našeho samotného předsedy Bohuslava Sobotky. Byť pro jeho snahu udělat cokoliv pro záchranu vlastní politické budoucnosti lze mít pochopení vzhledem k tomu, že nic jiného než politika jej v posledních dvaceti letech neživilo, ale jeho nynější kroky jsou naprosto v rozporu se samou podstatou ČSSD. Politiku ČSSD vždy utvářela členská základna, schvalována byla delegáty zvolenými v demokratických volbách a to od úrovně místních organizací až po úroveň nejvyšší orgánu strany, kterým je sjezd. ČSSD není politickou firmou a není v majetku pana Sobotky. Jeho nápady či vize nejsou nápady ČSSD, dokud k nim neproběhne diskuse uvnitř strany a nedojde k jejich akceptaci demokraticky zvolenými zástupci členské základny.

A co se děje v posledních dnech – ve dnech, kdy do sjezdu ČSSD a vypršení dvouletého mandátu nejen Sobotky, ale také místopředsedů strany zbývají pouhé dva týdny? Z médií a sociálních sítí se na nás členy, ale také občany naší země doslova valí vize pana Sobotky a hrstky jím vybraných, nikým nevolených poradců, které sám předseda ČSSD vydává za plány demokratické strany. Netuším, co je horší, zda popření demokratického principu ČSSD samotným předsedou či naprosto chaotické výkřiky pana Sobotky. Jediným čím jsem si jist, že ani jedno z toho, naše voliče ať ty stávající či potenciální, kladně oslovit nemůže a poškozuje to ČSSD.

Kde se vzala ona od úterý představovaná reforma daní lidí i firem? Proč Sobotka a jeho tým představili takto zásadní záměr, aniž by proběhla jakákoliv diskuse uvnitř strany? Proč o ní nejednalo ani předsednictvo strany, natož ústřední výkonný výbor a to přesto, že jejich zasedání proběhla 11. února 2017? Jak je možné, že ona doména spravedlive-dane.cz byla registrována jen den poté a není ani v majetku ČSSD? Jakou nese zodpovědnost rádoby ekonomický expert strany Ing. Michal Pícl, který zjevně splňuje coby člen Dienstbierem řízené platformy Idealisté základní předpoklad pro člena Sobotkova týmu, ale o jeho odbornosti ve věci daňové problematiky lze minimálně pochybovat a to už jen proto, že dosud zastával ve straně coby její člen od roku 2014!, pozici předsedy odborné Komise pro evropské záležitosti a fondy EU při ÚVV ČSSD. To má být důkaz pro onu zodpovědnou přípravu?

Na tyto otázky zná odpověď pravděpodobně jen pan Sobotka a jeho marketingoví mágové, kteří jsou placeni z našich členských příspěvků, kteří možná ve snaze přebít další naprosto bezprecedentní počin předsedy Sobotky z minulého týdne, kdy připustil možnou vládní spolupráci s KSČM, aniž by proběhla uvnitř strany diskuse o stále! platném Bohumínském usnesení, narychlo vypustili další z bomb likvidujících ČSSD v očích občanů naší země, odborné veřejnosti a médií.

Kolik ještě se toho musí stát, aby předseda Sobotka vyhodnotil své počínání jako stranu poškozující? Jeho naprostá ztráta sebereflexe napovídá, že jedinou možnou variantou je zjevně nadcházející sjezd ČSSD. Jen delegáti ČSSD mohou rozhodnout o zastavení privatizace demokratické strany se 140letou tradicí a dvacetitisícovou členskou základnou jednou osobou, která již dávno nesplňuje základní kritérium pro členy naší strany. Ta totiž stojí na demokratech, nikoliv naneomezených vůdcích.

David Slepička, předseda MO ČSSD Týn nad Vltavou


Nepřihlášený uživatel

#103729 Re: Re: Šmejde!!!

2017-03-05 08:18

#103725: TAHLE ZEMĚ JE NAŠE!!! - Re: Šmejde!!! 

 Samochvála tvých zcestných příspěvků,rudý geronte???

v

#103730

2017-03-05 09:09

včera jsem posral hrob vlastizrádce s iniciály V.H.

v
Nepřihlášený uživatel

#103731 Re: Re: Re: Šmejde!!!

2017-03-05 09:11

#103729: - Re: Re: Šmejde!!! 

 Budu ti chodit chcát na hrob  havlofilní geronte!


Nepřihlášený uživatel

#103732 Re: Re: Re: Re: Šmejde!!!

2017-03-05 09:31

#103731: - Re: Re: Re: Šmejde!!! 

 A už jsi s tím byl u psychiatra a na Státním zastupitelství?

v

#103730

2017-03-05 10:09

včera jsem posral hrob vlastizrádce s iniciály V.H.

v
Nepřihlášený uživatel

#103731 Re: Re: Re: Šmejde!!!

2017-03-05 10:11

#103729: - Re: Re: Šmejde!!! 

 Budu ti chodit chcát na hrob  havlofilní geronte!


Nepřihlášený uživatel

#103733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočet

2017-03-05 09:34

#103702: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD tak má nakročeno k tomu stát se nejpočetnějš 

 Na odkazy se opravdu velmi rád podívám, nemyslím si totiž, že je pravda, že by Kalousek byl kdy v TV opilý. 

Sazba byla zvýšena z 20 na 21 % a zvýšení mělo být přechodné. Zvýšení o jedno procento nadělá v ekonomice především zmatek, smysl tam asi opravdu není velký s takovými manipulace mám také dost velký problém. Zvýšení bylo krizové, sazba se měla vráti na původní hodnotu a mělo dále probíhat přibližování sazeb, to se nestalo.

Soudruh Tlustý byl v úřadě pouze několik měsíců a bylo to děsivé působení, na úřadu se choval jako idiot, obávám se, že se zabezpečil tím, že přistoupil na dohodu s Nomurou, za kterou ČR zaplatila poměrně dost miliard korun a na prohře měl zásadní podíl soudruh Mládek, který vyhrožoval znárodněním z pozice náměstka ministra, protokoly z arbitráže zveřejnilo ministersto financí v době Kalouska. Další hlavní argument prohry bylo odmítání zveřejnění odměny nuceného správce, který tak činil jeden den a podepsal prodej za korunu. 

Řekl bych, že si přímo vymýšlíš o tom, že by se hlasovalo o snížení sazby DPH jako samostatném zákonu předloženém opozicí a že by pro něj nehlasovala TOP a Starostové. Daleko pravděpdobnější je, že to bylo navrženo jako pozměňovací návrhu rozpočtu a to nejspíše už několikrát a tedy nebyl by ani ten nejmeší důvod pro to nezvedat ruku, obzvláště v situaci, kdy se Babiš chlubí přebytkem 60 mld. Jak jsem navíc uvedel, změna o procento nadělá spíše zmatek, tedy nemá smysl to vlastně měnit. 

Návrhy Babiše jsou šílené, jeho prodej státních korunových dluhopisů se "záporným úrokem" je jeden z vrcholů jeho idiocie, neb ČNB bude muset s největší pravděpodobností vykoupit všechny vytištěné koruny směněné za eura a euro-dluhopisy za cenu, kterou určí ti, kteří je vlastní, tedy je možné, že určí cenu i na úrovni 20 Kč/euro. - je to tolik peněz, že ostatní proti ceně 20,-/euro nepůjdou a ČNB to bude muset vykoupit, viz. přechodné masivní posílení švýcarského franku po skončení intervencí. Intervence byly opravdu naprosto šílený nápad. Pak se ČNB propadne do ztráty cca 500 mld. a co více, s tímto prodejem se "svezou" i ony dluhopisy prodané Babišem, což bude znamenat přímou ztrátu rozpočtu státu v desítkách miliard. Ztráta ČNB se do ní nepočítá, přesto je to ztráta a pokud skutečně naroste na 500 mld. bude opravdu děsivý stav pro budoucnost měny. 

Bez přijetí eura se navíc dále ekonomika nemůže rozvíjet z důvodu velikosti země a velmi krátké historie měny Kč i ne příliš důvěryhodného, pružného bankovního sektoru, který je zaplacen z větší části z poplatků a prakticky tedy funguje čistě jen pro ČR.  Jakékoliv operace s korunou mimo tuto zemi jsou velmi riskatní, právě z důvodu zabezpeční kurzových rizik, tedy české banky nemohou prakticky poskytova půjčky zahraničním subjektům, tedy mají trh 10 mil. lidí - poněkud směšný trh navíc hluboko pod průměrem EU v objemu HDP na hlavu.

Tedy dlouhodobé intervence a budoucí ztráta ČNB zničily měnu na min. deset let dopředu a tedy znemožnily přijetí eura a to co po dlouho dobu funguvalo, plynulé zvyšování platů v eurech z důvodu posilování měny bude na dlouho dobu pryč. Ekonomika začne stagnovat na "růstu" 1 - 1,5 % v lepším případě. Manipulace s měnou, mohou ekonomiku uvrhnout i do pohlesu HDP a dojde k okamžitému zastavení růstu inflace, tedy motoru toku peněz, motoru motivace občanů i investorů a především růstu platů, po kterých je tak voláno a bez kterých se ekonomika logicky nemá kam pohnout.   

Vše za předpokladu, že se skutečně ČNB propadne do ztráty více jak 250 mld. (ztráta ČNB před intervencemi) tedy, že výstup z intervencí bude dramatický. Pokud má ČNB technologii jak se vyhnout spekulacím s korunou, může to dopadnout lépe, ale bohuže se obávám, že ne o mnoho.

Bez eura je ČR opravdu ztracená ekonomika, byť uprostřed Evropy tak na samém jejím okraji. Pokud přijme euro Polsko, sami se odsuneme naprosto mimo hlavní proud EU, nemáme totiž nic, co bychom mohli EU nabídnout a to doslova - ani kulturní a mravnou politiku, kterou do jisté míry reprezentoval po několik let Václav Havel jako jednotlivec a pokud již nemůžeme nabídnout ani stabilní kulturní politické prostředí, nemůžeme nabízet naprosto vůbec nic, jazyková bariéra češtiny a neznalost cizích jazyků (např. v porovnání se severskými zeměmi je to opravdu děsivé, mnozí vysokoškoláci se nedomluví dobře ani jedním dalším jazykem) odrazuje od investování,  což dokládá Irsko, které toho také moc nabízet nemůže, ale má nespornou výhodu anglicky mluvícího prostředí a mnoho občanů s obroskou zkušeností s migrací - emigraci, re-emigrací i imigrací ne-Irů do Irska.

Tedy je sice Irsko odsouzeno k nestabilitě investic, rychlému odlivu a přílivu, ale v dobách dobrých bude Irsko velmi dobře prosperující zemí - stabilita - kulturnost politiky, daňového systému, školství a anglicky mluvícího prostředí vytváří obrovský potenciál. 

ČR promarnila šanci min. posledních 15-20 let, být bilingvní zemí jako Finsko, Norsko, Švédsko, Estonsko, Lotyšsko a Litva, Holansko, Dánsko, Belgie, což by zvýšilo potenciál této země. Volně šířený televizní program není v angličtině ani němčině ani jeden, podobné je to s rozhlasem. Jen inelektuální část společnosti, je schopna komunikovat ve společnosti s cizincem v např. v angličtině, pokud vůbec dojde k náhodnému kontaktu cizince s společností více Čechů, navíc tito lidé jsou uměle vydělování ze společnosti nacionálním komoušem Milošem Zemanem s poukazem, že se jedná o "pražskou kavárnu". 

Tato zem promarnila mnoho, především proto, že je tu vyvolávána averze vůči EU a demokratickému světu, přestože na "západ" poměrně hodně občanů jezdí na dovolenou, je styk mezi zbytkem EU velmi malý, jednou z příčin je jazyková bariér, ostych i stud za současný stav veřejného prostoru.

Tedy jedním z důvodů je samozřejmě nacionální komouš Miloš Zeman na Hradě, který skutečně přímo devastuje politické prostředí a veřejný život země, čímž masivně odrazuje kohokoliv, kdo by i měl chuť v této zemi investovat, neboť okolí Miloše Zemana je daleko za hranicí prostředí kriminálního a přesah tohoto prostředí je samozřejmě jak do vlády, parlamentu, policie i armády, neboť hradní administrativa tyto vazby musí mít z důvodů pravomocí, které má prezident.  Už jeho odporné lhaní a oplzlost ve Sněmovně při posledním projevu odrazuje kohokoliv oslovit poslance, který se nezvedl a neodešel ze sálu, když tam ten idiot tak nestoudně lhal.

Investor odkudkoliv, který si bude prověřovat politické prostředí a podívá se na fotografie Zemana a některých členů vlády, musí být zděšen, neboť při pohledu na fotografie standardních západních vlád člověk vidí lidi pozitivní, kultivované - to může vyčíst z tváří. Tady vidí degeneraci ve všech směrech nejen u nacionálního komouše Miloše Zemana. Podobně je na tom dnes USA a Trumpova "administrativa".  

Když si začne investor prověřovat, co se za poslední čtyři roky v ČR událo, je naprosto pochopitelné, že je od investice jasně odrazen v lepším případě, jí realizuje jako ultra rizikovou či spekulativní (25 let po revoluci a 13 let od vstupu do EU!!!!!), s výhledem, že jí může kdykoliv ztratit či se jí rychle zbavit prodejem zločincům - komunistům z Číny či Ruska, to je přímý důsledek zvolení ruského trotla Miloše Zemana, kdy jen toto může činit v procentech HDP 2-4 % o které ČR každý rok, kdy je na Hradě Zeman, přišla a které na úkor ČR získalo Slovensko, Estonsko, Polsko a možná i Livtva a Lotyško, o část růstu jistě ČR přišla i druhým obdobím ruského trotla Václava Klause, kdy už tehdy došlo k prudkému poklesu kontaktů se světem obecně.

Idioti a zločinci kolem nejvyšší ústavní pozice, jsou prostě strašidelně drazí a to si voliči především Miloše Zemana a ANO StB musí uvědomit. 


Nepřihlášený uživatel

#103734 Celý ruský trotl a nacionální komouš Miloš Zeman......

2017-03-05 09:36

Trump tvrdě udeřil na Obamu: Před volbami odposlouchával mé telefony, je to nová Watergate

Americký prezident Donald Trump obvinil svého předchůdce v úřadu Baracka Obamu, že ho během loňské kampaně špehoval a přirovnal to k aféře Watergate. Vedle Obamy se předtím opřel i do významných demokratů a obvinil je z napojení na Rusko. Otázkám ohledně vztahů s Moskvou přitom čelí lidé z prezidentova týmu.

....nejdřív si Trump do týmu pozval ruské trotly, pak teprve přišlo odposlouchávání bezpečnostními službami USA a nikoliv prezidentem USA Obamou, který ovšem měl odpovědnost za stát a za budoucí stav věcí. 

Problém není v Obamovi a zpravodajských službách USA, ti dělají a dělali svoji práci v souladu se zákony a Ústavou, ale stýkání se ruských trotlů z týmu Trumpa (možná dokonce přímo Trumpa) s ruskou zpravodajskou pakáží a to dokonce při vědomí toho, že se jedná o zpravodajskou ruskou pakáž, je to skutečně Watergate - takto se Amerika velkou nedělá, takto se Amerika oslabuje.

Dokonce byla a je primárně odpouslouchávána zpravodajská ruská pakáž, nikoliv ruští trotlové v týmu Kačera Trumpa. Jsou odposloucháváni i proto, že šíří lži, nenávist, spiklenecké teorie a zpochybňování demokracie, naprosto stejně jako Donald Trump v USA, podobně jako zde Miloš Zeman. Byl bych velmi rád, kdyby zločinecká pakáž na Hradě, kterou tam přitáhl Zeman byla pod velmi pečlivou kontrolou zpravodajských služeb a to i těch ze spojeneckých zemí NATO, neboť to vypadá, že právě na Hradě v Praze si Rusko zkouší svojí strategii, kterou následně použije na západě.   

Zpravodajská ruská pakáž také byla z USA hromadně vypovězena a Vláďa Iljič Adolf Putin se ani neodvážil udělat reciproční vypovězení proto, že nechtěl, aby se celá věc probírala např. na půdě OSN v Radě bezpečnosti, neboť důkazy pro hanebné jednání ruských zpravodajců na území USA byly evidentně velmi přesvědčivé. 

Ano je to skutečně Watergate, potvrzuje se, že prezident USA je ruský trotl, který lže a zneužívá svého postavení. Trump skutečně bude muset z Bílého domu odejít a je možné, že to bude odchod přímo do kriminálu, neboť je pravděpodobné, že prováděl nezákonná jednání i před vstupem do Bílého domu a je možné, vzhledem k sedmdesáti soudním sporům, že se dopouštěl i "standardní" kriminální činnosti.   

Podobnost Trumpa se Zemanem i sestavení týmů je opravdu až zarážející. Vzhledem k tomu, že zde si jsou již občané v podstatě jisti, že Miloš Zeman je ruským trotlem (je dokonce část jeho voličů, kteří jej právě proto volili), vypadá to, že i Donald Trump je ruským trotlem.

Tady ovšem obranné mechanismy demokracie nezafungovaly, v Americe snad zafungují daleko lépe. Zde např. nejvyšší správní soud jasně definoval, že je Zeman lhářem a porušovatelem volebního zákona, ale z voleb jej nevyloučil.  

Zeman je obklopen lidmi bez bezpečnostních prověrek a Ministerstvo zahraničí nemá ani odvahu sebrat diplomatický pas Nejedlému, který je bez nejmenších pochybností osobou silně nedůvěryhodnou. Mynář nedostal prověrku a vláda nemá odvahu převzít odpovědnost a všechny kdo nemají prověrku z Hradu vykopat a kompletně tedy převzít administrativu Hradu. To měla vláda udělat již před více jak dvěma roky. 


Nepřihlášený uživatel

#103735 Trumpeta je opravdový blázen.....

2017-03-05 09:38

USA pozastaví zrychlená víza. Využívali je hlavně lékaři, vědci a IT experti

....Amerika bude po jeho zásazích přímo gigantická :-/. Vypadá to, že do Bílého domu skutečně Donald Trump zatáhl agendu Kremlu, neb pokud Kreml skutečně něco chce tak to, aby se do Ameriky nestěhovala intelektuální a vědecká elita Světa. 

Jen z Rusk v roce 2016 emigrovalo do USA 300 000 vysokoškoláků a to jen legálním způsobem. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103737 Jo on ho nechal zavřít nacionální komouš Miloš Zeman, hmmmmm....

2017-03-05 09:55

Ivo Svoboda. Zemanův pokladník, který znal tajemství Lidového domu a skončil v nemilosti







    • Svými blízkými je zemřelý exministr financí Ivo Svoboda vnímán jako oběť vysoké politiky.








    • Byl odsouzen kvůli tunelování mělnické Liberty, ale je spjat i s podezřelým financováním ČSSD.








    • Ocitl se v nemilosti Miloše Zemana, stejně jako jeho dávný rival Miroslav Šlouf.




Nepřihlášený uživatel

#103738 Akce "čisté ruce" se dnes překlopila do ANO StB "bude líp" se stejným výsledkem....

2017-03-05 09:56

I to názorně dokládá, jak je tento příběh dodnes senzitivně vnímán. Však jde i o příběh jediného polistopadového ministra, který skončil za mřížemi. Ivo Svoboda byl rovněž první a zároveň poslední politickou obětí akce Čisté ruce, s jejímž příslibem Miloš Zeman vyhrál v roce 1998 volby.

Ne v tomto přece ruskýt trotl a nacionální komouš Miloš Zeman nejede, to přece vůbec není na jeho ksichtu vidět, to přece vůbec není vidět na jeho povedené rodince, pornografické dcerunce a psychotické manželce, to ani není vidět na tom jeho odporné alkoholismu. 

Zemanova strana tehdy měla úředně zablokované účty kvůli nejasnostem s placením daní. Aby udrželi sociálnědemokratický aparát v chodu před blížícími se volbami, vymysleli lidé v ČSSD alternativní způsob financování přes sponzorské příspěvky. Ty nejdřív putovaly do dvou firem − TIA nebo Zora Euro, a z nich následně do společnosti Cíl, pod kterou patřilo sídlo strany, Lidový dům. Svoboda, Snopková ani Babiš se k darovaným milionům z Panamy nikdy podrobněji nevyjádřili.

Středočeská klika

Jisté je to, že Svoboda se Snopkovou byli součástí širší skupiny v ČSSD nazývané středočeské křídlo. Patřili do ní i další vlivní sociálnědemokratičtí straníci − Stanislav Gross, Petra Buzková, Richard Dolejš či advokát Miroslav Jansta. "Co k tomu říct. Oni s Barborou Snopkovou byli poněkud neobratní, ale bylo to na ně asi i trochu nahrané," říká mnohoznačně Jansta o Svobodově pádu.

Mimochodem, volby v roce 1998 pro středočeskou ČSSD zajišťovala lobbistka Jana Mrencová, známá dnes hlavně z podivné spolupráce s jihomoravským exhejtmanem Michalem Haškem a s KSČM. Mrencová také krátce působila jako Svobodova mluvčí na ministerstvu financí.

Se zmíněnými Středočechy v následujících letech válčili nejbližší spolupracovníci Miloše Zemana v čele s bývalým šéfporadcem Miroslavem Šloufem. Ani pro něj dodnes není Svobodova kauza snadným tématem. "Nezkoušejte se na to táty ptát. To nejsou věci, o kterých by se s vámi chtěl bavit," rozmlouvá Hospodářským novinám zvolené téma rozhovoru Šloufův syn Ondřej.

Tedy je to kolem Miloše Zemana jeden zločinec vedle druhého. Zloději, podvodníci a nejspíš i vrazi. 

https://youtu.be/I3ssx8Qxao0

https://youtu.be/d8vBxipvcvU

Už jen Zemanovi podat ruku k pozdravu, je na hranici popření mravních a kulturních hodnot. Je to stejné jako si podat ruku s Putinem, Hitlerem, Stalinem, Gottwaldem či dnes bohužel i Trumpem. Je to stejný druh zločinců. Přesto se v ČR najdou lidé, kteří budou tvrdit, že to všechno "zlí novináři si na soudruha Miloše Zemana vymysleli", přitom mu všechny ty jeho odporné prasárny koukají z očí a toho jeho odporného laloku a bohužel i stejně tak odporné rodinky.  


Nepřihlášený uživatel

#103739 Mohou za to voliči nacionálního komouše Miloše Zemana.....

2017-03-05 10:01

Můžeme si za to všichni: ale dokud se přeříznutým aktivistkám směje dokonce i Poslanecká sněmovna, potvrzuje to, že skutečné zlepšení země je v nedohlednu.

....nevolil jsme ho a dokonce velmi pečlivě kritizuji jeho odporné lhaní, oplzlosti, podněcování nenávisti, šíření spikleneckých teorií tedy ne přiliš zjednoduše ruské trotlování ruského trotla. 

Dnes už ale především mezi voliči Miloše Zemana existuje obrovská skupina lidí, která odmítá vyslovit jeho jméno a i se jen zamýšlet, jak gigantickým idiotem či zločincem Zeman je. Naprosto jej vytěsnili ze svého života, jejich volba je pro ně natolik traumatizující, že dnes odmítají uvěřit, že mu dali hlas. Nejsou schopni si to zdůvodnit, obrovská část z nich pravděpodobně ani v příštích volbách nepůjde volit. Ubohost Miloše Zemana je naprosto zničila. 

Kde jsou dnes jeho obdivovatelé, Dejdar pro jistotu raději emigroval, plačící soudružka Bohdalová olizuje na narozenínách Šloufa místo Zemana, možná zůstal šílený Hůlka a dnes už polodementní František Čech. 


Nepřihlášený uživatel

#103740 Pokud by ČR otevřela 300 km rychlostního koridoru, bylo v podstatě dokončeno.....

2017-03-05 10:09

Francie posiluje rychlovlaky. Otevřela dalších 300 kilometrů tratí LGV

 
 
Evropská velmoc ve vysokorychlostních vlacích dál rozšiřuje svoji síť tratí, kde vlaky mohou jet nejméně třistakilometrovou rychlostí. Od tohoto týdne jezdí ve Francii vlaky po novém úseku Tours - Bordeaux.a
 
To jen jak masivně tu musela krást oposmluvní zlodějská banda Zeman Klaus, když dodnes není ani kilometr rychlostního koridoru

 


Nepřihlášený uživatel

#103741 Re:

2017-03-05 10:09

#103736: -  

 Kuš buzno!


Nepřihlášený uživatel

#103742 Tedy feťák jak ruští "sportovci".....

2017-03-05 10:10

Atentátník z berlínského trhu bral kokain a hašiš, zřejmě i před útokem

 
 
Tunisan Anis Amri, který loni v prosinci spáchal teroristický útok na vánočním trhu v Berlíně, pravidelně užíval kokain a hašiš. Agentuře DPA to na základě výsledků pitvy potvrdil italský vyšetřovatel Alberto Nobili. Podle něj není vyloučené, že byl Amri pod vlivem omamných látek i v době spáchaní atentátu.
 
Jak zfetovaní museli být "zelení mužícči na dovolené z rusákova" na Krymu a východě Ukrajiny

 


Nepřihlášený uživatel

#103744 Re:

2017-03-05 10:16

#103726: Multikulturní obohacení -  

 Zdarma šířený bulvár, jako zdroj informací? Nebylo to náhodou v sekci zaplacená reklama? 


Nepřihlášený uživatel

#103745 Re:

2017-03-05 10:25

#103728: -  

 Socanský nápad na daňovou "reformu" je vskutku hovadina, to je bez nejmenších pochybností :-).  

Na druhou stranu jsou socani ještě politickou stranou a nápady ANO StB jsou ještě neskonale větší hovadiny, to by si autor jako člen socanů měl uvědomit. 


Nepřihlášený uživatel

#103746 Jo ruský trotl a nacionální komouš Miloš Zeman vyhlási volby do Sněmovny na prázdniny....

2017-03-05 10:27

Babiš rozdává 52 miliónů na charitu, ale musí si pospíšit

Od úterý ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nabízí prostřednictvím své webové stránky na charitu 52 miliónů korun. S rozdáním si ale podle Vojtěcha Weise, ředitele Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí, bude muset pospíšit, aby se tato částka nezapočítala do výdajů ANO na volební kampaň. Zákon o financování politických stran tyto výdaje omezuje 90 milióny pro každou stranu či hnutí.

....tak to je mazec. 


Nepřihlášený uživatel

#103747 Jak podobný je Donald Trump nacionálnímu komoušovi Miloši Zemanovi.....

2017-03-05 10:40


Nepřihlášený uživatel

#103748 Počátek současného stavu lze vysledovat v masivním rozkrádání státu oposmluvní.....

2017-03-05 10:44

....zlodějskou bandou Zemana a Klause. Jejich rozkrádání je dokonce přímo patrné v makroekonomických datech ČSÚ. 

VIDEO: Originální záplatování děravé silnice. Hlavně pořádně udupat

 
 
Černokostelecká ulice je velmi frekventovaný průtah Říčan. Před pěti lety prošla komunikace, kterou projede denně dvacet tisíc aut a tři tisíce kamionů, rekonstrukcí. Nyní je speciální „tichý asfalt“ opět plný děr a provizorní opravy výtluků probíhají velmi svérázným způsobem.

 


Nepřihlášený uživatel

#103749 Trumpetovi příznivci mávají ruskou komunistickou vlajkou?....

2017-03-05 10:51

....to to panečku s Trumpetou vzalo obrat, Amerika na prvním místě :-)

Vypadá to, že se Trumpeta pustil na super tenký let rozpoutávání nenávisti uvnitř USA. 

v

#103750 Re: Re: Re: Re: Re: Šmejde!!!

2017-03-05 11:04