MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#107876 To, že kontrolují, bohužel vůbec neznamená, že skutečně zkontrolují........

2017-04-30 22:42

Finanční správa kontroluje dluhopisy Agrofertu, i ty Babišovy

Specializovaný finanční úřad si vyžádal od společnosti Agrofert podklady k veškerým dluhopisům, které firma vydala. Prověřuje tak i dluhopisy, které od firmy koupil ministr financí Andrej Babiš (ANO). Babiš čelí kritice mimo jiné za to, že jako vlastník Agrofertu v minulosti nakoupil od své firmy jednokorunové dluhopisy, jejichž výnos nepodléhá zdanění. Babiš záležitost pokládá za organizovanou kampaň proti své osobě. Na kontrolu v neděli upozornil server týdeníku Respekt.

......jak předvedl Janeček zprávou poslancům. Navíc Agrofert je jen jeden velký karusel s prodejem a nákupem akcií po časovém testu zhodnocený "soudními znalci". 


Nepřihlášený uživatel

#107877 Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 04:08

#107821: - Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

napr.  proto, ze slibil, ze zastavi hruzovladu dominy Nagyove a otroka Necase + LIDEM, Drabek s Kalouskem atd... to uz jsi asi zapomnel, ty hnupe. a to splnil.

i diky Zemanovi tady nemame desetitisice muslimskych uprchliku mezi nimi desitky teroristu...vychazim z vypoctu tajne sluzby SRN....., jenze Merklova je neposloucha. Pokud by byl prezident Kcharl, tak by tady byli, to je jiste.

 

taky mi vadi ta jeho hulvatskost, poklonkovani Cine , ale hlavne ta jeho suita s Nejedlym a Mynarem v cele, to je opravdu horror.

Nicmene byly...jsou veci dulezitejsiho charakteru, ktere Zeman garantoval, proto bude opet zvolen.

 


Nepřihlášený uživatel

#107878 Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 04:20

#107877: - Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

nejvetsi sranda je, ze toho hnupa, bych si obhajil i u soudu, pokud by na to doslo a chtel byste me zalovat za urazku na cti.

protoze  vinit ze vseho Rusko, je absurdni. Jo a podivejte se, zda pod posteli nemate nejakeho komunistu , treba stetinu nebo ruskou stenici ci aspon ruskeho svaba -rusa.

vy jste fakt magor .


Nepřihlášený uživatel

#107879 Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat......

2017-05-01 04:30

#107874: - Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat...... 

 Pan Herman je osobnost a takových je u nás v politice poskrovnu.


Nepřihlášený uživatel

#107880

2017-05-01 04:35

Konec současné hrůzovlády sociálních inženýrů a oligarchů, volme ODS!

Evropan (ten původní - 100% bílý)

#107881 Otázka za milión:

2017-05-01 06:59

V San Diegu zaútočil střelec. Jednoho člověka zabil, další těžce zranil

 Jak se jmenoval křestním jménem střelec ze San Diega?

a) Mohammed (Muhammed...)

b) Mustafa

c) Ibrahim

d) Abdel (Abdul)

e) jiný muslimský jméno //do odpovědi uveďte svůj tip//

 


Nepřihlášený uživatel

#107882 Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 08:51

#107877: - Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Pozice prezidenta ovšem nemůže ústavní cestou zničit vládu. Tedy pokud jsi jej volil proto, že ti vsugeroval představu, že Nečas s Nagovou jednání protiprávně či dokonce neústavně a on, že jim to zatrhně, tak si propadl jeho lžím a jeho totalitnímu jednání. 

Uprchlíky tu nemáme proto, že by byl Zeman na Hradě, ale protože máme natolik exotický jazyk, že tu žádný současný uprchlík být nechce, není to pro ně výhodné, máme tu ale desítky tisíc uprchlíků z Jugoslávie, o kterých ani nevíš. Zeman tedy nezabránil ničemu, je to absurdní představa a co je nejlepší, nikdy by tomu nezabránil, pokud by se uprchlíci rozhodli zde požádat o azyl. 

Tedy jako vždy volil jsi Zemana, protože ti garantoval porušování ústavy, tedy volil jsi zločince. Zeman navíc nic z toho nemohl garantovat a pokud má skutečně prsty ve zničení vlády několik měsíců před volbami, tedy nějakým způsobem přinutil státní zastupitelství k zásahu - je to zločinec, přesně jak vyplývá z jeho porušování volebního zákona a lhaní. 

Jsi blázen, jestli si myslíš, že jsi udělal dobře. Žádný mravný, kulturní důvod v souladu s Ústavou pro volbu Miloše Zemana neexistoval a neexistuje.

Volil jsi jej proto, že ti slíbil porušování základního zákona země Ústavy a to je opravdu šílenost, takového člověka volit. Podobné věci slíbil Hitler i Gottwald, proto je Miloše Zeman nacionální komunista a ty jako jeho volič jsi odpovědný za jeho zločiny, za zavlečení čínských zpravodajců, komunistů, milicionář a svazáků do země a za to, že je na Hradě banda "KGBáků", které ohrožuje fatálně bezpečnost a demokracii této země a přímo svůj čas tráví tím, jak demokracii v této zemi zničit.  

 

 


Nepřihlášený uživatel

#107883 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 09:03

#107878: - Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Zemana bys u soudu neobhájil, mimo jiné proto, že soud již jasně řekl, že je lhářem a porušovatelem volebního zákona.  

To, že soud následně také řekl, že porušování volebního zákona neovlivnilo dostatek lidí, aby vyhrál protikandidát a to bez jakékoliv metodiky jak k takové věci dospěl, je samozřejmě vělmi špatně a tvůj předcházejí příspěvek jasně dokládá, jak Zeman manipuloval nechutně s vámi voliči, kteří neznáte Ústavu a volební zákon této země. Neznáte minulost Miloše Zemana, jeho "privatizaci" MUS při které bylo ukradeno 14 mld. hotovosti a Zeman to v klidu podepsal a nechal si vyplatit absurdně směšnou částku 650 mil. za doly, stroje v miliardách, přitom jim daroval 46 % ze 14 mld. hotovosti. Proti tomu je privatizace OKD křišťálově čistá, neb tam bylo za podobný menšínový podíl zaplacenu státu skoro desetkrát více. 

Ruský dluh v objemu 100 mld. "prodal" či kamsi "daroval" do bývalého Rusákova za nezámo kolik nebo zadarmo, dodnes je rozhodnutí vlády utajováno a pevně věřím, že jej Sobotka ještě do konce mandátu odtajní. 

Pořád platí, že Kremelská propaganda v češtině je obludně obrovská a je velmi pravděpodobné, že se čeština pro rusáky stala pilotním jazykem jejich propagandy - tedy hybridní války, kterou vedou proti demokraciím. 

Tedy za vše skutečně nemohou rusáci, ale jsou v pozadí i ruského trotla Miloše Zemana, viz. Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Veleba, Ovčáček, atd. atd. Zemanovci a jejich napojení na Parlamentní (Putinovy) listy, výkladní skříň ruské propagandy a manipulací v ČR. 

A to je vážné velmi viz. výroční zprávy BIS - https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#107884 Re: Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat......

2017-05-01 09:04

#107879: - Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat...... 

 Ano, Herman je skutečná osobnost, která velmi dobře rozumí demokracii. 


Nepřihlášený uživatel

#107885 Policie by se měla velmi zajímat o Janečka, neboť tam je hlavní problém......

2017-05-01 09:26

Dluhopisy Agrofertu už zajímají i policii. Babiš vinu odmítá

....to, že Babiš pomocí dluhopisů okrádá stát o daně, to je aktuálně poměrně nepodstatný detail neboť s ním to dělá dalších možná 500 lidí, pokud jsou emitentny a zároveň kupujícími dluhopisů a to jakýchkoliv - tedy jsou osobami spojenými, které ve svých právnických osobách generují náklad - tedy snižuji zisk a na své straně (téže - osoba spojené) generují výnos, který nedaní vůbec nebo daní např. pouze 15 % jako daň z příjmu fyzické osoby. 

Toto Janeček neřeší a dokonce tvrdí, že je takto úkolován Babišem. Je naprosto evidentní, že Babiš chtěl zneužít Sněmovnu svým poslaneckým pozměňovacím návrhem, že odpověď za jeho podvádění nese stát, protože tak nastavil pravidla a on to "vyřeší" tím, že to začně na straně fyzických osob nakupujících od sebe dluhopisy, danit. 

Tam by měla policie jednat nejdříve a prověřit vše co zaznělo 8.3.2017 na schůzi Rozpočtového výboru Sněmovnu a pak 15.3.2017 na plénu Sněmovny. Záznam (zápis) ze schůze Rozpočtového výboru není veřejný, bohužel. Steno záznam z pléna Sněmovny je volně dostupný a např. předseda RV jasně vyzval polici ke konání, je zvláštní, že to policii trvalo měsíc a půl, než se policie vůbec rozhoupala k nějakému jednání. 

Babiš je jen jeden z mnoha podvodníků a dnes je to naprosto evidentní. Janeček ovšem odmítá z pozice ředitele finannčí správy tyto podvodníky prošetřit, dokonce spoléhali s Babišem na promlčení celé věci. 


Nepřihlášený uživatel

#107886 Největším daňovým únikem Babiše ale nejspíše nejsou nákupy dluhopisů .....

2017-05-01 09:42

Babišovy dluhopisy šetří policie, detektivové byli v Agrofertu

...největším daňovým únikem je karuselový nákup a prodej akcií jeho firem po časovém testu držení akcií vždy "zhodnocených" "soudnimi znalci". Babiš prohlásil, že si "nemůže vše pamatova, naboť za dvacet let nakoupil a prodal přes 700 firem", tedy to znamená, že každých deset dní jeho "dvacetileté podnikatelské kariéry" nakoupil nebo prodal jednu firmu a takto to provozuje nejpíše stále dokola.

Agrofert se tímto kolotočem či chcete-li karuselem nepřetržitě "soudne znalecky" zhodnocuje a získ z prodejej takto zhodnocených akcií se nedaní, přestože nákup nejde přímo do nákladů nakupující firmy či osoby Babiš, při prodeji a opětovné zhodnocení akcií po časovém testu se již celá původní částka do nákladů promítne a navíc je vygenerován nezdaněný zisk.

Babiš min. vypadá jako daňový David Copperfield, ale jistě bude jeho roztomilou češtin tvrdit, že to "bolo vše legálne" a že o je "preca pdnikatěél" a tak memůže danit víc, než mu "ukladá zákon".

Nějak přitom Babiš zapomněl, že zákon o dani z příjmu definuje osoby spojené a jak tyto osoby mezi sebou mohou obchodovat. Babiš se tváří, že osoby spojené v jeho případě neplatí, přestože je celý ten jeho cirkus či chcete - li karusel napsán na jedinou fyzickou osobu Andrej Bábiš (jak sám sebe pojmenovává v jeho roztomilé češtin) :-). 

Babiš dokonce dnes už naprosto nesmyslně tvrdí, že mu to všechno legalizovali soudci, už nemluví o "soudních znalcích", ale přímo o soudcích. 

P.S. všichni kdo podnikáme, bychom chtěli, aby osoby spojené nebyly definovány ani v právu národním a ideálně ani evropském a světovém, protože pak bychom bez jakýchkoliv obav mohli převádět zisk jednou fakturou do míst, kde by se nám danilo nejlépe. Nejde to, my podnikatelé, jsme z toho smutní, Babiš si ovšem myslí, že je "nadčlověk" "nadpodnikatel" a že může cokoliv.  


Nepřihlášený uživatel

#107887 Re: Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat......

2017-05-01 09:50

#107879: - Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat...... 

 Ať táhne domů, skopčáckej zmrd! Nějakým nedopatřením jsme tuhle zkurvenou skopčáckou fašistickou rodinu Herrmanů zapomněli odsunout.


Nepřihlášený uživatel

#107888 Re: Re: Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat......

2017-05-01 09:53

#107887: - Re: Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat...... 

 Jako vždy voliči Zemana, zajdi si s tvým příspěvkem na státní zastupitelství, oni ti vysvětlí co bude následovat. 

Za koho vlastně mluvíš když používáš množné číslo? Za povedenou rodinku Miloše Zemana, za KSČm, Zemanovce, Okradmůrovce, DSSSSSSS, Sládkovce atd. atd. za Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka, Hlinovského, Buriánovou, Velebu, a za všechny z ANO StB?


Nepřihlášený uživatel

#107887 Re: Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat......

2017-05-01 10:50

#107879: - Re: Být Sobotkou, tak bych doslova řekl, že hloupé spekulace Babiše nebudu komentovat...... 

 Ať táhne domů, skopčáckej zmrd! Nějakým nedopatřením jsme tuhle zkurvenou skopčáckou fašistickou rodinu Herrmanů zapomněli odsunout.

Asenad

#107889 Re: Otázka za milión:

2017-05-01 10:22


Nepřihlášený uživatel

#107890 Re: Re: Otázka za milión:

2017-05-01 10:51


Nepřihlášený uživatel

#107891 Re: Re: Otázka za milión:

2017-05-01 10:53


Nepřihlášený uživatel

#107892 Re: Re: Otázka za milión:

2017-05-01 10:54

Vítejte slovanští bratři!

#107893 Rusko - náš osvoboditel od Německa, které zavraždilo 350 000 našich spoluobčanů!

2017-05-01 10:56

Zdravíme Noční vlky!!!

 

Volíme SPD

#107894

2017-05-01 10:59

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete.

1.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje prohlášení premiéra Sobotky o možné spolupráci ČSSD a KSČM na vládní úrovni za důkaz snahy premiéra Sobotky vládnout za každou cenu. Premiér Sobotka se chce udržet u moci a je mu jedno, jestli bude vládnout s KSČM nebo Kalouskem. Předsednictvo hnutí SPD je přesvědčeno, že voliči na podzim definitivně zbaví pana Sobotku vlády.

2.) Česká televize utrácí miliony korun od daňových poplatníků na reklamní kampaň, která má řešit snižující se oblibu ČT. České televizi to nepomůže zastavit pokles její obliby. SPD bude požadovat, aby ČT přestala vytvářet politiku, objektivně informovala a umožnila důslednou kontrolu svého hospodaření. Budeme taky navrhovat přímou volbu ředitele České televize. Nepochybujeme o tom, že obliba ČT mezi lidmi půjde po těchto krocích strmě nahoru.

3.) SPD – Tomio Okamura bude hlasovat proti záměru vlády Bohuslava Sobotky a Andreje Babiše, která chce připravit české spotřebitele o slevy u mobilních operátorů. Návrh novely zákona o elektronických komunikacích má zakázat operátorům nabízet tarify za jiné než ceníkové ceny. Pokud to vládě projde, běžní zákazníci tak pořídí tarify jen za ceníkové ceny. Byl by to konec slev, které si dnes mohou lidé individuálně vyjednat u mobilních operátorů. Sobotkova vláda chce tento zákon schválit ve „zrychleném režimu“. Stanovisko SPD vůči tomuto návrhu je jasné: sleva na základě hrozby zákazníka, že přejde ke konkurenci, je podstatou svobodného trhu. Ministerstvo průmyslu a obchodu ovládané ČSSD zde nedělá nic jiného, než to, že chrání nadnárodní společnosti před českým zákazníkem. Poslanci hnutí SPD – Tomio Okamura budou hlasovat proti této novele zákona!

4.) Předsednictvo hnutí SPD upozorňuje na situaci zamlčovanou českými médii: na francouzských předměstích, kde žijí imigranti, narůstá násilí. Zcela evidentně jde o nátlak před francouzskými prezidentskými volbami. Sdílíme stanovisko předsedkyně naší vlastenecké evropské frakce ENF Marine Le Pen, která požaduje okamžitý zákaz těchto „demonstrací“, v rámci kterých jsou pálena auta a napadaní policisté. Stejně jako Marine Le Pen odsuzujeme násilnické sklony příznivců extrémní levice. SPD požaduje nulovou toleranci vůči nelegální imigraci.

5.) Hnutí SPD odmítá jakékoliv mediální spekulace o předem připravených a dohodnutých vládních koalicích a postech. Tyto spekulace jsou součástí antikampaně vedené proti SPD. Naše hnutí zná pouze jeden způsob jednání o možné vládě, a to jednání o maximálním prosazení našeho programu. Sílu v tomto vyjednávání nám svojí podporou musí dát naši voliči a takové jednání je tedy na místě až po volbách.

 


Nepřihlášený uživatel

#107895

2017-05-01 11:06

 Česká televize si svůj obraz i pověst zlepší především tím, že přestane lhát.

Bolševici z "Pražské kavárny"

#107896

2017-05-01 11:09

Ortodoxní komouši, jako je soudruh Štětina, nepřestávají býti komouši ani když si hrají na antikomouše!

 

Nepřihlášený uživatel

#107897 Evropský hodnoty:

2017-05-01 11:11

        


Nepřihlášený uživatel

#107898

2017-05-01 11:14

Zrcadlo duševních obzorů sluníčkáře-pravdoláskaře, vzdělaného a vychovaného v tz. inkluzivním školství:

 

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkl uze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého.

Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi , tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře . Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správn ě sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !
Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#107899 Re:

2017-05-01 11:15

#107848: StBácký puč 1989 -  

                                                                   

 Havel byl kretén pěstovanej StBákama! 

                                                                                            


Nepřihlášený uživatel

#107900 Re: Re: Re: Otázka za milión:

2017-05-01 11:19

#107892: - Re: Re: Otázka za milión: 

 Je nejlepší prezident od roku 1918!