MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107882 Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 08:51

#107877: - Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Pozice prezidenta ovšem nemůže ústavní cestou zničit vládu. Tedy pokud jsi jej volil proto, že ti vsugeroval představu, že Nečas s Nagovou jednání protiprávně či dokonce neústavně a on, že jim to zatrhně, tak si propadl jeho lžím a jeho totalitnímu jednání. 

Uprchlíky tu nemáme proto, že by byl Zeman na Hradě, ale protože máme natolik exotický jazyk, že tu žádný současný uprchlík být nechce, není to pro ně výhodné, máme tu ale desítky tisíc uprchlíků z Jugoslávie, o kterých ani nevíš. Zeman tedy nezabránil ničemu, je to absurdní představa a co je nejlepší, nikdy by tomu nezabránil, pokud by se uprchlíci rozhodli zde požádat o azyl. 

Tedy jako vždy volil jsi Zemana, protože ti garantoval porušování ústavy, tedy volil jsi zločince. Zeman navíc nic z toho nemohl garantovat a pokud má skutečně prsty ve zničení vlády několik měsíců před volbami, tedy nějakým způsobem přinutil státní zastupitelství k zásahu - je to zločinec, přesně jak vyplývá z jeho porušování volebního zákona a lhaní. 

Jsi blázen, jestli si myslíš, že jsi udělal dobře. Žádný mravný, kulturní důvod v souladu s Ústavou pro volbu Miloše Zemana neexistoval a neexistuje.

Volil jsi jej proto, že ti slíbil porušování základního zákona země Ústavy a to je opravdu šílenost, takového člověka volit. Podobné věci slíbil Hitler i Gottwald, proto je Miloše Zeman nacionální komunista a ty jako jeho volič jsi odpovědný za jeho zločiny, za zavlečení čínských zpravodajců, komunistů, milicionář a svazáků do země a za to, že je na Hradě banda "KGBáků", které ohrožuje fatálně bezpečnost a demokracii této země a přímo svůj čas tráví tím, jak demokracii v této zemi zničit.  

 

 

Odpovědi


Anonymous

#107958 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-02 02:21:45

#107882: - Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Zase se pletes, ja jsem ho nevolil. Jen jsem ti uvedl nekolik prikladu, proc jej volili jini, protoze jsi to nebyl schopen pochopit. Mravne duvody existovaly, ale nikoliv kulturni.

Prezident postupoval ustavne jmenoval urednickou vladu do novych voleb, tim naplnil slib, ze neumozni

fungovani skandalni, vlady Petra Necase totiz Janulky....i kdyz ta urednicka vlada byla taky spatna.

Po masivnich nekolikaletych skandalnostech vlady, rovnez nepoveril ODS sestavenim vlady nove, cimz by jedine prohloubil politickou a zvlaste ekonomickou krizi Ceske republiky.

Samozrejme pred prezidentskymi volbami mohl jen predpokladat, ze se veci sebehnout tak, ze bude mit

rozhodujici slovo ohledne vyvoje  politicke situace , ale ukazal se byti, v teto veci, dobrym prognostikem.

Apropo je mravne uznat kriminalni stat Kosovo a tvrdit, ze nejake bombardovani je humanitarni.

ja ja kultur a lidi muzou chcipnout, jako znovu nyni v Nemecku.

Budouci realita Vam ukaze, ze Vase myslenkove pochody a konstrukce jsou chybne. Nevidite nebo spise si nechcete pamatovat  historicke a politicke souvislosti, ktere se odehraly pred nekolika lety.

A pokud bude prezident Zeman zvolen podruhe, budu mit skodolibou radost, jedine kvuli Vam.

 

a absurdni predstava je, ze myslenkova atmosfera ve spolecnosti, kterou podporuje prezident nebo vlada ci vetsina poslanecke snemovny, nema vliv na fungovani statu. napr u snemovny je to nasledne tvorbou a schvalovanim zakonu nebo narizenimi vlady, ktera se nastesti narozdil od nekterych magoru, k uprchlicke krizi stavi rozumne.

Apropo uz jste se podival ,zda  pod posteli nemate nejakeho komunistu , treba stetinu nebo ruskou stenici ci aspon ruskeho svaba - rusa.

V 50 letech se tomu, co predstavujete, rikal mccarthismus.... vy cilene sirite strach mezi obyvateli a zvlaste nedospeli a nevyzrali studenti urcitych vysokych skol a gymnazii Vam na to skacou...

Dobre.....nastal v CR konec demokracie, ustavnosti nebo svobody, kterym jste hrozil po zvolenim Zemana prezidentem ?

Vzdyt i ti studenti musi videt, ze to byla a je z Vasi strany jedna velka lez a vsechny ty Vase parcialni polo-pravdy ji jenom slouzi.

 

NAOPAK SROUBY SVOBODY SE UTAHUJI ZE STRANY EU A VEREJNOPRAVNICH I JINYCH MEDII, KTERE TO PODPORUJI.