MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Další bolševik z pražské kavárny

#109134 Ožralý potencionální vrah za volantem havloid Šafr nese nelibě pravdu, která se mu nelíbí...

2017-05-13 07:36

Václavské náměstí přivítalo několik tisíc demonstrantů. Vedl se však spor o to, kolik jich přesně bylo. Deset tisíc? Dvacet tisíc? Nebo dokonce třicet tisíc? Veřejnoprávní rozhlas tvrdí, že na fotografiích napočítal výrazně méně než 30 tisíc demonstrantů, přesněji řečeno, napočítali asi 8300 demonstrantů.

„Datoví novináři použili fotografii od Tomáš Svoboda z DVTV, který Václavské náměstí vyfotil v 18.19 z lešení u Národního muzea. Na fotce novináři ručně napočítali 5700 osob, v místech překrytých korunami pak počet demonstrantů odhadli podle hustoty davu v okolí. Celkem se dobrali k číslu 8300, přičemž počítali osoby na místě bez ohledu na to, jestli šlo o demonstranty nebo náhodné kolemjdoucí,“ píše server.

Pavel Šafr, jehož server je velice kriticky zaměřen vůči Andreji Babišovi, dal nad prací novinářů najevo nelibost. „Tomu říkám oddanost pravdě. Na této zprávě je názorně vidět, jací lidé pracují v Českém rozhlase. Je mi z vás na blití, kolegové.Úplně na blití,“ napsal Šafr na sociální síti

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109136 Re: Ožralý potencionální vrah za volantem havloid Šafr nese nelibě pravdu, která se mu nelíbí...

2017-05-13 07:40:59

#109134: Další bolševik z pražské kavárny - Ožralý potencionální vrah za volantem havloid Šafr nese nelibě pravdu, která se mu nelíbí... 

 Tedy tam byla polovina Václavského máměstí, tedy polovina toho, co tam bylo v druhé polovině listopadu 1989, zdá se ti to málo na to, že to bylo svoláno pár dní předem a dlouho nebylo zřejmé jak důvěryhodné to svolání je? 

Zdá se ti to málo?

Zdá se ti málo podpisů pod touto peticí? Pokud by taková petice byla v GB, musela by jí projednat vláda i obě komory parlamentu a to ve velmi krátké době, tato petice je tady roky a když o ní měli rozhodnout senátoři na základě analogového podpisování tak se raději rozutekli a Senát udělali neusnášení - schopným. 

Zdá se ti malá tato diskuse, která usvědčuje mnohé příznivce Miloše Zemana z odporných trestných činů až po vyhrožování vraždou - aktivizaci jejich extrémismu právě Milošem Zemanem?

Zdá se ti, že Miloš Zeman málo porušuje Ústavu, základní slušnost, mravnost, kulturnost a vzdělanost, kterou by měl politik spravující veřejný prostor mít, protože spravuje veřejný prostor není možné, když my doma si náš soukromý prostor spravujeme kulturně, aby veřejná prostor spravoval zloděj miliard z MUS? 

Co bys vlastně chtěl, plnou Letnou, aby Zeman z Hradu řekl, že o tom kdo bude či nebude na Hradě nerozhoduje ulice? 

Tedy neváhej, svolej demonstraci na podporu Miloše Zemana, na podporu jeho šílené zamýšlené amnestie, na podporu jeho oplzlostí, lhaní, podivné party na Hradě na podporu Zemanovců, StBáků, jistě máš facebook, nic ti v tom nebrání.