MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109276 Re: Re: Re: Třídní boj!!!

2017-05-15 14:31

#109274: - Re: Re: Třídní boj!!! 

 Vždyť jsi psal, že jsou komunisti zlatí? Udělej si v tom jasno, voliči alkoholového dementa Miloše Zemana.  


Nepřihlášený uživatel

/ #109274 Re: Re: Třídní boj!!!

2017-05-15 14:27

#109270: - Re: Třídní boj!!! 

 Drž hubu, ty starej bolševickej demente, nebo přes ní dostaneš!!!


Nepřihlášený uživatel

#109277 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-15 14:32

 

 

 

 

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. Vytvářejí se nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnos si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákona o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní. 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109278 Re: Re: Schillerová je legrační, 24 let pracuje ve státní správě a neví, že ministr je politik......

2017-05-15 14:36

#109258: - Re: Schillerová je legrační, 24 let pracuje ve státní správě a neví, že ministr je politik...... 

 

 Za 24 let paní Schillerová nepochopila, že ministr je politikem,  ambice být politikem nemá přitom chce být ministrem či ministryní, vždyť ta žena vůbec neví co žvaní a sama dokládá svojí základní neznalost demokratických principů. Taková už tu byla "úřednice" opravdu šílená soudružka Kopicová, to byl opravdu masakr.  

Nedivím se ani trochu, že není pro Sobotku důvěryhodná. 

MF by mělo být řízeno v krizovém režimu, neboť si jeho jednotlivé části zjevně porušují zákony České republiky což se týká především ředitelství finanční správy. Schillerová projevila v i tomto obdivuhodně detailně svojí hloupost, když mluvila o jakési nezávislosti finanční správy, ta opravdu není nezávislá na zákonech ČR naopak je velmi závislá, jen si to Janeček nějako vykládá po Babišovsku. 

Je to velmi vážené, ministerstvo by měl převzít Sobotka s krizovým týmem tak čtyřech důvěryhodných lidí kdy všichni by měli mít bezpečnostní prověrky na přísně tajné. Tito lidé by měli analyzovat, co tam Babiš za 3,5 roku navyváděl, jako první by měly být analyzovány masivní prersonální obměny a ještě předtím by měla finanční správa obeslat dopisem všechny emitenty korunových dluhopisů z roku 2012, to se dosud evidentně nestalo a to přesto, že tento typ kontroly byl naplánován už v prosinci roku 2012, neboť tehdejším zaměstnancům bylo naprosto zřejmé, že nákupy korunových dluhopisů osobami spojenými je masivní daňový únik a bylo potřeba to vyřešit hned v počátku. !!!! 


Nepřihlášený uživatel

#109279 Re: Re: Nebyl to idiot Miloš Zeman, nebyla to "globální" Velká Británie....

2017-05-15 14:38

#109259: - Re: Nebyl to idiot Miloš Zeman, nebyla to "globální" Velká Británie.... 

 

 Argument jako vždy voliči Zemana, tedy lháře, porušovatel Ústavy, volebního zákona, nemáš žádný. To se nakonec od voliče Zemana očekává. Moc "pěkné" takvé extrémistické vlastnosti v tobě Zeman vyprovokoval a je to skutečně jeho nejodpornější chování v politice, které tento tvůj extrémismus generuje. 

Moje kritika Zemana je naopak velmi pro-česká a velmi pro-národní, neboť Zeman doslova ničí veřejný prostor v ČR a dnes už dokonce vybízí k "likvidaci novinářů". 

Nepřihlášený uživatel

/ #109259 Re: Nebyl to idiot Miloš Zeman, nebyla to "globální" Velká Británie....

2017-05-15 11:34


Nepřihlášený uživatel

#109280 Re: Re:

2017-05-15 14:40

#109266: - Re:  

 

 Kájinek především nikdy v životě nepracoval, nechával se dokonce najímat na vykrádání nemovitostí. 

V tomto je vlastně Kájínek velmi podoben Milošovi Zemanovi, který také nikdy nevyprodukoval jedinou korunu daní, ale kradl po stovkách miliard (umožnil krást jeho zlodějské oposmluvní bandě a něco kradl přímo - MUS 14 mld. hotovost, 100 mld. ruského dluhu, který zmizel neznámo kam a neznámo za kolik)

Tedy to, že se nechal člověk se zálibou ve zbraních najmout na nájemnou vraždu, tak na tom opravdu není nic k nepochopení, nic nelogického, nebo proti-smyslného. 

Garantuju ti, že kdyby byl Kájinek tvůj soused, bude po čtrnácti dnech psát petici Zemanovi, aby si ho odvezl k sobě na Hrad, nebo ho nechal zase strčit do kriminálu, což nepůjde. 

Je to opravdu vrchol zhovadilosti, takového člověka pouštět z kriminálu navíc bez konzultací s psychology, kteří jej znají a bez konzultací s vězeňskou službou, která s ním a jeho útěky má bohaté zkušenosti. 


Nepřihlášený uživatel

#109281 Re: Ukrajinské banderovské zrůdy

2017-05-15 14:46

#109264: - Ukrajinské banderovské zrůdy 

 To bude tím, že vraždě NKVD tedy předchůdkyně KGB v které tak hrdě sloužil Vlaďka Iljič Putin - tedy první masovou vraždu II. světové války v  Katyni rekonstruovat nemohou, neb  je dnes v Rusákově a celé Polsko je odstěhované rusáky o stovky kilometrů na Západ. 


Nepřihlášený uživatel

#109282 Re: Re: Nebyl to idiot Miloš Zeman, nebyla to "globální" Velká Británie....

2017-05-15 14:49

#109259: - Re: Nebyl to idiot Miloš Zeman, nebyla to "globální" Velká Británie.... 

 

 Argument jako vždy voliči Zemana, tedy lháře, porušovatel Ústavy, volebního zákona, nemáš žádný. To se nakonec od voliče Zemana očekává. 

Moje kritika Zemana je naopak velmi pro-česká a velmi pro-národní, neboť Zeman doslova ničí veřejný prostor v ČR a dnes už dokonce vybízí k "likvidaci novinářů". 

Nepřihlášený uživatel

/ #109259 Re: Nebyl to idiot Miloš Zeman, nebyla to "globální" Velká Británie....

2017-05-15 11:34


Nepřihlášený uživatel

#109283 Re: Re: Krade snad Babiš stejně jako oposmluvní zlodějská Zeman-Klausova banda?

2017-05-15 14:51

#109272: - Re: Ten Sobotka je hrozný prase, měl by okamžitě odstoupit!!! 

 Vypadá to, že Babiš krade minimálně stejně jako oposmluvní zlodějská banda dohromady. 

 Víš co je zvláštní? Že jsi Babiše dostal do Sněmovny na naprostou lež, že se tu rozkrádají desítky miliard jen v DPH z pohonných hmot, přitom stát na DPH z pohonných hmot na DPH vybere cca 26 mld. Babiš sám po čase uznal, že to byl idiotský argument. 

Dnes je zřejmé, že všechny argumenty Babiše jsou idiotské, žádný není pravdivý, Babiš evidentně vůbec netuší, jak hospodářství státu funguje. Ani jeden rozpočet nenavrhl vyrovnaný či přebytkový. Jeden rozpočet byl přebytkový proto, že z EU přišlo 80 mld. korun a Babiš nebyl schopen tyto peníze použít na opravy silnic a dálnic, což by se dalo považovat za jedinou "investici" stát. Tím vznikl "přebytek". 

Je to tedy stejná debilita, jako když si rodina nekoupí automobil, nejede na dovolenou a tvrdí, že "ušetřili". 

Úspora státu vzniká jen vyšší produktivitou státní správy, ta za celé 3 roky nenastala, dokonce jsem ve stavu, kdy Babiš převzal stát s růstem HDP 4,5 % při 0,5 % inflaci a odevzdává ho s 2,5 % s 2,5 % inflací a toto nazývá úspěchem, skoro by se řeklo, že je idiotem jak Miloš Zeman, který zadlužoval zemi tempem 100 % nárůst dluhu za 4 roky!! se současným růstem nezaměstnanosti a to bych řekl, je jediný "premiér a ekonom" na celém Světě, komu se taková debilita podařila. 

Tedy s daňovým podvodníkem Babišem se klidně jako spolupachatel nech zavřít do kriminálu, neboť jeho daňový únik jen v korunových dluhopisech které vydal a sám si je také "koupil" je 30 mil. ročně a provozuje to 5 let, tedy je to 150 mil. - tedy každý den tento stát okrádá o 82 191,78,- (Ve Sněmovně sedí 200 poslanců - každého z nich tedy může uplácet 410,95,- každý den a jeho to nestojí opravdu ani korunu, platíme to my občané této země)


Nepřihlášený uživatel

#109284 Re: Kájínek je nevinen!

2017-05-15 14:55

#109226: - Kájínek je nevinen! 

 Nikdo z občanů ČR by nechtěl Kájínka za souseda před 40. lety a nechtěl by ho před 20. a nechtěl by ho ani teď. 

Ti kteří dnes vykládají, že si ho klidně nastěhují k sobě domů, budou za 14. dní prosit policii, aby ho zase zavřela do kriminálu. Nikdo z nás nechce mít souseda člověka, který byl v kriminále za úmyslnou trestnou činnost natož člověka, který se zbraní v ruce vykrádal domy a byty, byl agresivní a nepřetržitě ozbrojený a se zálibou v násilí se střelnou zbraní. 

Ti, kteří budou mít Kájínka za souseda budou velmi brzo psát petice, aby si ho Zeman odstěhoval k pornografické Kačence na Vysočinu nebo raději někam úplně mimo republiku, protože na Vysočině by logicky také lidé spustili petice, aby si někam odstěhoval. 


Nepřihlášený uživatel

#109285 Idiot Zeman ztratil už všechny zbytky soudnosti? Čína má miliardu otroků, kteří bez jakékoliv ....

2017-05-15 14:57

 

Hedvábná stezka je fascinující projekt, řekl Zeman. Přirovnal ji k Marshallovu plánu

...zdravotní péče, sociálního zabezpečení živí 200 mil. privilegovanou skupinu obyvatel a nějaký jejich projekt má být "Marschallovým plánem", to by snad Číňané měli nejdříve takový "plánem" osvobodit své vlastní otroky. 

Čína dnes velmi dobře kopíru, ale neinovuje, nejsou toho dosud schopni, jejich "inovace" jsou spíše zlevnění stávajících řešení se současným snížením kvality celé věci. To jim jde. 

Není ani náhodou pravda, že to co se vyrábí v Číně my na západě nevyrábíme. Vyrábíme vše, co se dělá v Číně, ale v daleko vyšší kvalitě, kterou si ani neuvědomuje, neboť v letadlech, vlacích, autech, lodích, zbraních, raketách, ale i v oblasti obcené spotřeby, lednicích, myčkách atd. jsou technologie v tak vysoké kvalitě o které se Číňanům ani nesní a pokud jsou komponentny v naších běžně užívaných zařízeních z Číny, jsou vyráběny pod kontrolou západního managementu na západaních strojích a tedy v západní kvalitě. 

Xi Jinping se se Zemanem potkává jen proto, že se tím snaží vytvářet dojem setkávání s jedním z mnoha politiků EU a čeká, že do smluv s ČR propašuje ustanovení, které pak bude moci používat jako argument v mezinárodním obchodu, že je Čína "tržní hospodářství". 

Zeman není nic jiného než rusko čínským trotlem. 


Nepřihlášený uživatel

#109286 To má ale paní Schillerová roky zpoždění....

2017-05-15 15:01

Schillerová: Premiér nemluví pravdu. Vyšetřování v Agrofertu probíhá, kauzu dluhopisy jsem nebrzdila

....neboť kontroly byly naplánovány už v prosinci 2012 a šetření v Agrofertu prý probíhá dnes, absurdní. Kdo to tedy zdržoval, když ne náměstkyně, které podléhá ředitelství finanční správy. 

Ona se vlastně nepřímo přiznává k trestnému činu, jestliže má šetření korunových dluhopisů 4 roky zpoždění, pak jediný, kdo to měl řešit, byla právě ona. Zvláštní, opravdu inteligencí příliš neoplývá. 

Dokonce ani nemumí počíta, nastoupila do finanční správy v roce 1993 a byla tam 26 let dle jejich vlastních slov, tak co si o takovém člověku tedy myslet, že je to Ovčáček v ženské podobě? 

Schillerová si z občanů dělá legraci, ona neví, od kdy jsou šetřeny korunové dluhopisy. To je opravdu neuvěřitelné. 

Takový malý sponzorský dáreček 1,5 mil. korun pro ANO StB - 12. minuta :-)


Nepřihlášený uživatel

#109287 Re:

2017-05-15 15:06

#109190: -  

 

 54 % lidí chce pustit z kriminálu recidivistu a dvojnásobného vraha? A vědí tito lidé, že jeho případ rozhodovalo nespočet soudů nejen v Plzni ale také v Praze a dokonce soud Ústavní? Že má spis 10 000 stran? 

To je potřeba se také zeptat v průzkumu. Kontrolní otázka by měla znít, kolik soudů se tím zabývalo, zabýval se tím Útavní soud a jak rozsáhlý je spis a znáte alespoň jedno znění rozsudku? Pokud by jediná odpověď byla chybná, nemohl by být onen souhlas brán za relevatní. 

Pokud toto průzkum nezohlednil, tedy nezohlednil znalost případu, pak zkoumá jen jistý druh "demence" populace v ČR, neb propouštět z vězení recidivistu, který nikdy nic jiného nedělal, než páchal trestnou činnost, nemá nárok na nic jiného, než na sociální příspěvky, nebylo to konzultováno s psychology, kteří jej znají s vězeňskou službou která jej zná atd. je jednoznačné, že by z oněch 54 % lidí bylo asi cca 10 pomatených (pervezních) žen, které by si Kájínka nastěhovaly domů, aby jim občas dal přes držku, neb žádná další by asi s vrahem bydlet nechtěla, tedy asi 5 mil. v Č.

 Nebo ty bys chtěl mít nepřetržitě ozbrojujícího se recidivistu za souseda? Nechěl? Tak proč schvaluješ jeho propuštění z kriminálu, nastěhuj si k sobě domů, garantuju ti, že jej bude po týdnu rád vracet do kriminálu. 


Nepřihlášený uživatel

#109288 Toto číslo bude zajímavé v situace, když se potvrdí tím, že občané pochopí, že Andrej je pouze....

2017-05-15 15:08

 

 

Průzkum: jednání prezidenta Zemana ve vládní krizi kritizuje 61 procent lidí

....daňový podvodník a výši jeho majetku nezhodnocuje trh, ale soudní znalci jen proto, aby pomocí prodejů a nákupů akcií vlastních firem po časovém testu se vyhnul placení daní. Babiš to trefně napsal karusel, neboť se to odehrává převážně uvnitř Agrofertu. 

 

37 % lidí si myslí, že má idiot Miloš Zeman vyčkat na rozhodnutí Ústavního soudu :-). 27 let se zde odvolávají ministři jedním typem odvolání a najednou by to mělo být špatně? Opravdu už by ty průzkumy zároveň měly sdělovat, co je za typ lidí, jestli jsou to duševně nemocní nebo se do toho přímíchali ruští trotlové nebo co. 


Nepřihlášený uživatel

#109289 Zeman vlastně kradl jako Kájinek, rozdíl mezi nimi není žádný......

2017-05-15 15:13

....viz. vykradení 14 mld. hotovosti na rekultivace z MUS a ukradení ruského dluhu těsně před koncem mandátu Zemanovy oposmluvní zlodějské bandy. 


Nepřihlášený uživatel

#109290 Re:

2017-05-15 15:19

#109163: -  

 

 Jj to bylo mistrovské začal v jako-ruštině, přešel do ještě horší jako-angličtiny a zakončil to údreným bavorský "ja". 

Ano Zeman je idiotem a všude jinde mimo totality také idiotem je a je to naprosto pochopitelné. 

Ještě nedávno bylo video v Blesku i se zvukem, dnes už je jen s titulky, tedy bude nutné to vyhledat na ČT ve zprávách, jak se idiot Miloš Zeman u Putina předvedl. Je to směšné a je vidět, že to Zemanovi velmi vadilo, že byl natočen jako idiot. Blesk je ubohý, že takovou věc udělal, odporně manipuluje s realitou a záznamem ČT.  


Nepřihlášený uživatel

#109291 Re:

2017-05-15 15:21

#108921: -  

 

 Ty jsi záměrně porušoval Ústava ČR? 

Ty jsi skutečně s vědomím toho, že Zeman lže a porušuje volební zákon šel a hlasoval jsi pro něj? Ty jsi zešílel? 

Viz. Nejvyšší správní soud - Vol 39/2013 - 51


Nepřihlášený uživatel

#109292 Schillerová samaritánka :-) ona chtěla pomoct :-) 18. minuta, no to je legrace....

2017-05-15 15:23

....opravdu se nedivím, že jí Sobotka nedůvěřuje. 

Schillerová: Premiér nemluví pravdu. Vyšetřování v Agrofertu probíhá, kauzu dluhopisy jsem nebrzdila

Ze zisku 36 mil. v roce 2014 poslal její zeť 1,5 mil. sponzorský dar, tak to je opravdový masochista a samaritán :-), to se opravdu jinak nazvat nedá :-)


Nepřihlášený uživatel

#109293 Pokud ECB, FED nebo kterákoliv centrální banka v EU vyšetřuje ICBC na praní špinavých peněz......

2017-05-15 15:35

Čínská banka ICBC, které Rusnok přivezl do Pekingu licenci, má v západní Evropě problémy. Čelí vyšetřování kvůli praní špinavých peněz

 
 
  • Na českém trhu bude působit největší banka světa ICBC.
  • Bankovní licenci, o nĂŻž loni požádala, jí do Pekingu přivezl guvernér České národní banky Jiří Rusnok.
  • Investiční fond spojený s ICBC patří i k možným zájemcům o vstup do strojírenského koncernu Vítkovice.
  • V západní Evropě má banka problémy.

....je opravdu vrcholem udělit takévé bance licenci v ČR. Co k tomu ČNB vedlo? 


Nepřihlášený uživatel

#109294 23 minuta, pokud by něco narovnaly, muselo by se to projevit na výběru daní.....

2017-05-15 15:40

.....a to se opravdu nijak neprojevuje, Schillerová bych řekl, si statistická data MF, které je povinně musí zveřejňovat ohýbá k svému obraz, neboť vyšší výběr vidí v EET a nikoliv v nárůstu maloobchodních tržeb díky vysoké zaměstnanosti, růstu mezd a dlouhodobě odkládané spotřebě, je to podivné. 

Proto je také nedůvěryhodná pro premiéra, neboť si prostě vymýšlí. Nedůvěru podpořila svým vyjádření, že by snad chtěl premiér porušovat zákona a nějak "znásilňovat" finanční správu, řekl bych, že takové vyjádření úředníka, aniž měl naprosto jasný důkaz, že se někdo snaží jednat mimo zákon je dostatečným důvodem k rozvázání pracovního poměru. 


Nepřihlášený uživatel

#109295 Policie tedy rychle sdělí, jestli byly nahrávky sestříhány a zmanipulovány......

2017-05-15 15:48

Policie šetří nahrávky s Babišem a exnovinářem, byli ujištěni ministři

 
 
Andrej Babiš na jednání Bezpečnostní rady státu odmítl, že by dostal od novináře živý policejní spis. Ujištění, že policie vyšetřuje tajně pořízené nahrávky, kde vicepremiér a šéf ANO hovoří s exnovinářem MF DNES o tom, co a kdy by mělo být zveřejněno, požadovali premiér Bohuslav Sobotka a šéf lidovců Pavel Bělobrádek. A na jednání ho také dostali.

....jak tvrdí Bureš, který honí Babiše. :-) 


Nepřihlášený uživatel

#109296 Re: Re: Re: Re: Třídní boj!!!

2017-05-15 15:52

#109276: - Re: Re: Re: Třídní boj!!! 

 Drž hubu, protičeský zmrde!!!


Nepřihlášený uživatel

#109297 Paní Valachová je bezpečně nejlepší ministr ministryně ve vládě Sobotky.....

2017-05-15 15:55

Valachová: Nic se neukradlo, ani koruna neodešla z MŠMT sportovním svazům, investice jsme zastavili

....jen to, že zajistila, že jsou dnes i ve státních školách dva i více dospělých prakticky plně zlikvidovalo šikanu učitelů vůči žáků, což vůbec nebyl marginální jev a také zajistila, že učitel musí učit a nemůže hodinu prožvanit nesmysly o ničem, neboť si takovou věc před dalším pedagogem těžko může dovolit. 

Bylo hezké, jak tam Brabec stál jako bulík a nikdo po něm vlastně nic nechtěl, neb jediná otázka, na kterou by bylo potřeba zeptat, proč odpustil pokutu firmám Agrofertu pro porušení pravidel pro životní prostředí. 


Nepřihlášený uživatel

#109298 Re: Re: Re: Re: Re: Třídní boj!!!

2017-05-15 15:58

#109296: - Re: Re: Re: Re: Třídní boj!!! 

 Připadá ti něco proti-českého na kritice zločince, ruského a čínského trotla, porušovatele Ústavy a volebního zákona Miloše Zemana? 

Ty si snad projektuješ, do oplzlého nepřetržitě ožralého blba vyrůstajícího v deviantním prostředí, kde byl mlácen on i jeho spolužáci jeho deviantní matkou, vlastence? Ty snad považuješ za normální, že si myslí v semdesáti letech, že to nebylo deviantní prostředí, ale naopak prostředí prospěšné, když si dodnes živě vzpomíná na to, jak byl mlácen a tvrdí, že by se to mělo používat i nyní? 

Ty žiješ v představě, že je pro-české, aby byl v ústavní pozici takový člověk, obklopený lidmi, kteří jsou nedůvěryhodní pro stát, tedy pro všechny občany této země? Nebo ty snad znáš někoho v okolí Miloše Zemana kdo by měl bezpečnostní prověrku státu a podřizoval se dohledu, který vyplývá z takové prověrky? 

Proč se takovému dohledu podřizujeme my všichni ostatní a např. Mynář, Nejedlý, Augustin, Hlinovský, Ovčáček nikoliv? Co je vede k tomu, že požívají taková privilegia? To chceš stav jako za komunistické totality, že voliči nacionálního komunisty Miloše Zemana budou mít jiné zákony, než ostatní občané státu? 


Nepřihlášený uživatel

/ #109296 Re: Re: Re: Re: Třídní boj!!!

2017-05-15 15:52

#109276: - Re: Re: Re: Třídní boj!!! 

 Drž hubu, protičeský zmrde!!!


Nepřihlášený uživatel

#109299 I komunistické prokurátorce Benešové došlo, že je Zeman zločinec, to by bylo velmi dobré....

2017-05-15 16:25

Zemana kritizují i jeho věrní v ČSSD. Část strany chce postavit vlastního kandidáta na prezidenta

 
 
  • Kvůli vládní krizi ztrácí prezident Miloš Zeman příznivce uvnitř sociální demokracie.
  • Část strany dokonce více než dosud diskutuje o možnosti, že by strana postavila v prezidentských volbách vlastního kandidáta.
  • Vládní krize se prozatím zastavila na jménu Aleny Schillerové, která by mohla nahradit šéfa ANO Andreje Babiše na postu ministra financí.

....to by to se socany ještě nebylo tak hrozné. 


Nepřihlášený uživatel

#109300 Staňjura je nejen znalý demokracie, ale je také vtipný.....Schillerová je opravdu šílená......

2017-05-15 16:30

Perly z dílny ANO:
1) Žádnou politickou moc nemám a navíc ji nezneužívám
2) Nemám politické ambice, proto jsem přijala nominaci na ministra