MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Multikulturní obohacení

#109651

2017-05-19 07:50

Ke znásilnění došlo loni 11. srpna v centru univerzitního městečka, kde žije téměř dvacet tisíc obyvatel. Šedesátiletá žena šla na několik minut vyvenčit svého psa do parku, kde v tu dobu seděl pozdější násilník společně se svým kamarádem. Když ženu uviděl, začal ji obtěžovat a dávat jí nemravné návrhy. Po odmítnutí se rozčílil a odtáhl ji do blízkého křoví. Ačkoli další žadatel o azyl vše viděl, nesnažil se nijak zasáhnout a znásilnění zabránit.

Šestadvacetiletý afghánský žadatel o azyl si počínal velmi brutálně a žena hlasitě křičela. Přesto se, bohužel, pomoci nedovolala. Dle svých slov byla deset týdnů v péči psychiatrů. „Snažila jsem se ten krutý prožitek hodit za hlavu, ale nepodařilo se mi to. Do dnešního dne musím brát prášky a v noci mě budí noční můry,“ konstatovala těžce traumatizovaná žena po více než devíti měsících od události, která ji nevratně změnila život.

Hned na počátku soudního slyšení se pachatel ústy svého obhájce Saschi Lotha ke znásilnění přiznal. Zároveň vyjádřil nad svým činem lítost a požádal svoji oběť o odpuštění. Mimo jiné argumentoval tím, že byl v ten den velmi opilý. Příliš velké pochopení u ní však přesto nenašel. „Vůbec nechápu, co se to s vámi dělo. Doufám, že budete tvrdě potrestán a žádné ženě už nezpůsobíte takové utrpení,“ odvětila viditelně roztřesená žena.

Pachatel u soudu podrobněji rozebral své problémy s alkoholem, na kterém je údajně již několik let závislý. „Jen o vlásek jsem unikl smrti. Toho času jsem pil klidně i dvě vodky denně a k tomu navíc kouřil marihuanu. Velmi se stydím za to, co jsem provedl. V tu chvíli však byl můj chtíč, podpořený alkoholem a „trávou“, silnější než já. Problém s alkoholem mám už několik let a přispěli k tomu i moji přátelé, kteří mě jej naučili pít.“

Po loňském znásilnění vládl v jinak poklidném univerzitním městečku velký strach. Ke znásilnění došlo poblíž břehu řeky, kde se denně potkávají místní studenti a žadatelé o azyl. Afghánský uprchlík, který do Německa přišel před několika lety z Řecka, pravděpodobně stráví v německém vězení několik příštích let. Omluva a nezvyklé projevy lítosti (sic!) by jej nicméně mohly uchránit od ještě přísnějšího trestu.


Nepřihlášený uživatel

#109652 Rozhodně je na tom lépe, než ta chcíplotina Havel, která se pořád válela v nemocnici

2017-05-19 07:52


Nepřihlášený uživatel

#109653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 08:01


Nepřihlášený uživatel

#109654

2017-05-19 08:25

Horáková se dopustila velezrady a špionáže. Sama se k tomu přiznala.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0cJZerPi4I0


Nepřihlášený uživatel

#109655 MU je odporné Sorosovo doupě

2017-05-19 08:46

Velmi se podivuji nad takzvaným principem politické neutrality Masarykovy univerzity, protože tento princip platí pouze pro vybraný okruh osob a vystupovat na půdě univerzity mohou jen vyvolení.

 

Dne 17. května 2017 vystoupil na půdě Masarykovy univerzity ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek. Tématem debaty měla být zahraniční politika a mezinárodní právo. Kromě toho, že pan ministr zesměšňoval chování a výroky pana prezidenta či zahraničních dipomatů, kteří nemají stejné a tím pádem „správné“ úhly pohledu na mezinárodní politiku, bylo možno se dozvědět, že považuje roky 2017 a 2018 za klíčové z důvodu důležitých voleb. Touto přednáškou (z větší části) v podstatě propagoval protizemanovské, protitrumpovské, protičínské, protiruské a nově též protibritské vnímání vnitrostátní a meznárodní politiky. Sdělil též, že s touto přednáškou (diskuzí) objíží vysoké školy v České republice. Tyto série přednášek nelze chápat jinak než jako předvolební kampaň.

Připomínám, že Masarykova univerzita (rektor Bek), v roce 2013 nedovolila vystoupit před studenty prezidentovi Miloši Zemanovi, s tím že jeho vystoupení by bylo jasným narušením principu politické neutrality univerzity vůči soutěži demokratických stran o přízeň voličů, studentů a zaměstnanců univerzity.

Velmi se podivuji nad takzvaným principem politické neutrality Masarykovy univerzity, protože tento princip platí pouze pro vybraný okruh osob a vystupovat na půdě univerzity mohou jen vyvolení. Například v roce 2014 to byl historik prof. Zubov se svojí protiruskou přednáškou. Masarykova univerzita umožnila přednášet o tzv. ruském vlivu v českých médiích Jakubu Jandovi, nebo se na její půdě pořádly před krajskými volbami debaty kam byly pozvány (dle přadatelů) jen relevantní politické subjekty. Když jsem se dotázal, dle jakého klíče je tato relevantnost posuzována, bylo mi odpovězeno ať si uspořádám vlastní debatu. Podotýkám, že byly pozváni především zástupci stran a hnutí, které jsou tzv. liberální a tedy toto bylo tím skutečným klíčem pro obdržení či neobdržení pozvánky.

Na závěr moju pouze zkonstatovat, že Masarykovou univerzitou hlásaná pluralita názorů, etika či politická neutralita jsou jen líbivá gesta směrem k veřejnosti, studentům a zaměstnancům, skutečné jednání vedení tohoto ústavu je však přesně opačné.


Nepřihlášený uživatel

#109656 Rusko je náš slovanský přítel, EU je fašistický nepřítel!

2017-05-19 09:01

Nevšiml jsem si, že by Rusové chtěli nějakými kvótami měnit etnické složení našeho obyvatelstva, což se o špičkách EU rozhodně říci nedá.


Nepřihlášený uživatel

#109657 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou.....

2017-05-19 09:25


Nepřihlášený uživatel

#109658

2017-05-19 09:29


Nepřihlášený uživatel

#109659 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 09:41

#109650: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 S tebou je problém, že si vlastenectví pleteš s nacionálním socialisme, Miloš Zeman je nacionální komunista ne vlastenec, snad ti to už konečně dojde. 

Nenajdeš jediný nacionálně komunistický výrok Štětiny, ale prakticky v každém veřejném projevu Miloš Zeman min. jeden je. Novinář "likvidují" právě náckové a komunisté, jak jistě velmi dobře víš. 


Nepřihlášený uživatel

#109660 Re: Rusko je náš slovanský přítel, EU je fašistický nepřítel!

2017-05-19 09:43

#109656: - Rusko je náš slovanský přítel, EU je fašistický nepřítel! 

 Na Ukrajinu rusáci nastěhovali 50 procent rusáků a 50 Ukrajinců vystěhovali, okupují Krym a východ Ukrajiny, připadá ti to jako malé "multikulturní" "obohacení" Evropy ruskou pakáží? 


Nepřihlášený uživatel

#109661 Re: Rozhodně je na tom lépe, než ta chcíplotina Havel, která se pořád válela v nemocnici

2017-05-19 09:44

#109652: - Rozhodně je na tom lépe, než ta chcíplotina Havel, která se pořád válela v nemocnici 

 :-) jestli se dožije konce tohoto a jestli neskončí u Ústavní soud, kdy případná žaloba by bohužel měla více jak 3,5 roku zpoždění, ale lepší někdy než nikdy. 

Zatím se ho Ovčáčkovi ma masivní alkoholové a amfetaminovém výletu do Číny nepodařilo vzbudit natož, aby se Forejtovi podařilo vzbudit jeho prostatu panice. 


Nepřihlášený uživatel

#109662 Re:

2017-05-19 09:47

#109651: Multikulturní obohacení -  

 Ty vždycky zkopíruješ nějakou debilitu, co ti pošlou rusáci nebo Ovčáček, ani si nepřečteš zdroj, který tam uvádíš :-) Tvé příspěvky vypadají, že mají prokazovat, jak kremelská propaganda manipuluje věřejným míněním hloupější části populace. 


Nepřihlášený uživatel

#109663 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 09:51

#109649: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Bohužel mnoho, v tobě vygenerovaly jeho bláboly a lži prakticky o všem o čem promluví odporný extrémismus. 

Tvoje příspěvky jdou dokonce naprosto jasným a nezvratným důkazem, že je Miloš Zeman nacionální komunista, neb jinak bys ho samozřejmě nevolil. 

Nepřihlášený uživatel

#109649 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 07:42

#109634: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Ty jsi voličem toho hitlerovského neonacistického esesáka Štětiny z TOP09, čuráku. Bývalého udavače StB a dlouholetého člena KSČ.

 

Co má pan prezident společného s neonacismem, ty vypatlaná plešatá banderovská neonacistická píčo se znakem SS na krku?


Nepřihlášený uživatel

#109664 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-19 09:53

 
 
 

 

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. každý. Vytvářejí se nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně každý!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnost si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákoně o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní.

Je velmi zvláštní, že se k takovému dojmu přidává i dlouholetá pracovnice fianční správy, přestože finanční správa reliazovala nespočet soudů s osobami spojenými vyvádějící své zisky do místa s nižší mírou zdanění a vždy s naprosto jasným výsledkem, doplacení daní.  Proč to Schillerová dělá, chce kandidovat za ANO StB? 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109665 Znalosti, které ivánek včera předvedl např. v dvtv, kdy jedinou osobu z ministerstva.....

2017-05-19 09:57

 

 

....kterou znal byla poněkud schíllená Schillerová by nasvědčovalo tomu, co si Kalousek myslí o jeho jmenování, které vlastně ještě neproběhlo :-). 

Takový vrcholně lidský a odborný názor byl na Babišovy daňové podvody, představa, že emitent nakupuje dokonce jakékoliv dluhopisy a není to daňový podvod je vskutku zábavná, v tom se Ivánek ukázal jako opravdový "myslitel" a tedy spolupachatel Babiše. 

Uvidíme. 

Kalousek: Premiér za Babiše dosadil jeho místodržícího

Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek soudí, že poslanec ANO Ivan Pilný bude jako ministr financí jen místodržícím šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a že premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) se zachoval jako slaboch, jenž zklamal lidi, kteří vyšli v posledních dnech do ulic.

Ivánek to je opravdu maso, neb rozpočet Microsoft ČR neobsaoval ani ten hlavní příjem, který tu MS má, tedy prodej SW, bylo to především v době Ivánka čistě marketingové zastoupení s deficitním rozpočtem :-) a Ivánek k sobě v tomto rozpočtu nikdy nebyl lakomý :-)

Žádné Babišovy kauzy nevidím. Sestavoval jsem rozpočet pro Gatese, ten státní mě neděsí, říká Pilný


Nepřihlášený uživatel

#109666 Bureš se s Babišem a Zemanem chce hlavně potkat proto, aby si vyjednal amnestii......

2017-05-19 10:00

 

 

Babiš se chce sejít se Zemanem, požádá ho o jmenování Pilného

....neboť je naprosto evidetní, že nákupem korunových dluhopisů spáchal daňový podvod obrovského rozsahu a příkazy finanční správě neřešit korunové dluhopisy spáchal celou řadu dalších trestných činů. Nic složitého tady na tom, že chce vidět s "nezodpovědný" a "beztrestným" rusko-čínským trotlem opravdu není. 


Nepřihlášený uživatel

#109667 Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 10:01

 

 

Klusák natáčí dokument o českém neonacistovi. O režiséra se zajímá policie

....prototyp voliče Miloše Zemana :-/

Evropan

#109668 Zemanovo šance na znovuzvolení rapidně klesají ... což je logické.

2017-05-19 10:11

Analytici nabízejí nejrůznější úvahy o tom, zda z končící vládní krize vytěží více premiér Bohuslav Sobotka nebo odvolaný ministr financí Andrej Babiš. Zatímco odpověď na tuto otázku je předčasná, jisté je už teď, že hlavním poraženým celé krize je prezident Miloš Zeman.

https://www.novinky.cz/komentare

Prostě už mu to pomalu končí, a kdyby to bylo dříve, než bude pozdě, bude to jedině dobře :

http://www.zemancountdown.cz/

Evropan

#109669 Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-19 10:22

#109651: Multikulturní obohacení -  

No jo, loni v Německu. A co říkáš tomu, co se děje u nás v Čechách : Až deset let za mřížemi hrozí řediteli pražské střední školy, který se u soudu přiznal k tomu, že zneužíval své studenty. Jednašedesátiletý muž svého jednání litoval a omlouval se všem poškozeným. 

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/

Nechává tě to klidným? Nebo odkazy na to, co se děje v cizině, se snažít krýt to, co se nevyšetří v Čechách?


Nepřihlášený uživatel

#109670 Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 10:27

#109667: - Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Nějak se opakuješ, banderovský neonacistický esesáku! To máš od Goebblese?

Ani když stokrát tu sračku zopakuješ, tak se tím ze svých neonacistických zločinů nevykoupíš!

 

Soudruh soukmenovec Štětina z pražské kavárny dokonce propaguje neonacismus na svýćh stránkách!!!

 

Vy budete viste, vy svině neonacistický!!!

 

USA = IS!!!

#109671 Požadujeme sankce, případně preventivní jaderný úder na teroristy a okupanty z USA!!!

2017-05-19 10:38

Sýrii USA napadli vládní vojenskou kolonu. A to jen proto, že se blížila na jihu Sýrie do oblasti, kde armáda USA, Izraele a británie cvičí teroristy. Armáda těchto tří zemí si anektovala kus syrského území, odkud vysílá do Sýrie muslimská teroristická komanda smrti.


Nepřihlášený uživatel

#109672 Re: Požadujeme sankce, případně preventivní jaderný úder na USA!!!

2017-05-19 10:44

#109671: USA = IS!!! - Požadujeme sankce, případně preventivní jaderný úder na USA!!! 

 Nějvětší světový terorista opět zaútočil a už se ani nesnaží nám něco nalhávat..

 

USA napadly svchovaný stát na jeho území. Rusko by mělo začít bombardovat nacistickou juntu v kyjevě.


Nepřihlášený uživatel

#109673 Re: Re: Havlovy milosti jsou na první pohled pekelné a je to uplacená zlodějina....

2017-05-19 10:58

#109630: - Re: Havlovy milosti jsou na první pohled pekelné a je to uplacená zlodějina.... 

 Havel byl lidský odpad. To na tom bylo jediné lidské. 


Nepřihlášený uživatel

#109674 Re: Zemanovo šance na znovuzvolení rapidně klesají ... což je logické.

2017-05-19 10:59

#109668: Evropan - Zemanovo šance na znovuzvolení rapidně klesají ... což je logické. 

 Prej komentátoři a ona ta havloidní píča Pehe. Hehe. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#109675 Re: Re:

2017-05-19 11:04

#109662: - Re:  

 Drž hubu, ty protičeská banderovská neonacistická svině!