MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109726 Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 17:38

#109676: - Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Já ti to SS, co máš vytetovaný na krku vyříznu, neonacistický banderovský prase!


Nepřihlášený uživatel

#109727 Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 17:41

#109703: - Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Lžeš, ty prolhané hitlerovské prase!!! Podívej se do zrcadla ty banderovská neonacistická zrůdo, ať vidíš, jak vypadá neonacista!


Nepřihlášený uživatel

#109728 Re: Znalosti, které ivánek včera předvedl např. v dvtv, kdy jedinou osobu z ministerstva.....

2017-05-19 18:34

#109718: - Znalosti, které ivánek včera předvedl např. v dvtv, kdy jedinou osobu z ministerstva..... 

 

Z vystoupení A. Babiše:

 

"Takže, pane Bendo, prostřednictvím paní předsedající, vy tady sedíte 24 let, tak já se ptám, co jste tady řešili z těch tunelů polistopadové historie naší země (...) Vy jste tady řešili kupónovou privatizaci, Harvardské fondy Koženého? Ty nás stály 100 miliard. (…) Státní banky, které jste nechali rozkrást a které jste následně vyvedli do ČKA, kde jste to rozkradli po druhé. A co lehké topné oleje. A konkurs Chemapolu. A Agrobanka za 50 miliard. A Bohemia za 20. A co kauza IZIP, peníze, které ; skončily někde na účtech ve Švýcarsku. Proč jste nevysvětlili tento tunel vašim členům ODS!ČKA nás stála 230 (236?) miliard. IPB měla 270 miliard špatných úvěrů. A co naše předsednictví Evropské unii spojené s kauzou ProMoPro. Pan Kalousek mluvil v Bruselu o ostudě ohledně Čapího hnízda. Ne, vy jste udělali největší ostudu. Vy jste řešili kauzu ProMoPro za 180 milionů Kč, které odešly na účty nastrčených firem a které vybírali bílí koně v hotovosti. (…) 

A co třeba mimořádná schůze kvůli solárním spekulantům?  Celkem Češi - daňoví poplatníci zaplatí kvůli špatnému zákonu zhruba 600 miliard korun navíc za podporu solárních baronů, což je kvalifikovaný odhad Energetického regulačního úřadu. A navíc pět z dvaceti největších solárních elektráren mělo anonymní akcie. Kdopak asi byl jejich vlastníkem? Martin Roman? Nebo Háva od Kalouska? Kmotři? Nebo dokonce někteří poslanci?

Když náklady na solární elektrárny začaly prudce klesat, ale podpora ceny garantované státem ne, očekávalo se, že vláda Mirka Topolánka nějak zareaguje. K ničemu nedošlo. Důsledky - jedno z největších tunelů na veřejné prostředky se tak potýkáme dodnes. Za rok 2016 vydá český státní rozpočet na podporu obnovitelných zdrojů téměř 44 miliard, z toho je dotace ze státního rozpočtu 22 miliard a zbytek zaplatí občané.(…..)

 

Dotační podvody. 

Já se ptám, prostřednictvím paní předsedající, paní Němcové, ta tu sedí 18 let. Svolali jste mimořádnou schůzi třeba kvůli největšímu dotačnímu podvodu ROP Severozápad, kde byl tehdejší šéf Petr Kušnierz už odsouzen na pět let za to, že si říkal o úplatky? Právě dnes ho soud poslal do vězení na sedm let za ovlivňování dotačních projektů v hodnotě 1,4 miliardy korun. Zajímalo by vás, kdo ho do funkce dosadil? No přece ODS. Konkrétně tehdejší předseda regionální rady Jiří Šulc. A pan Kušnierz začal u soudu mluvit - o tom, jak ho ovládala chobotnice vedená lidmi napojenými na ODS. A vysvětloval to tady někdo?  

A proč jste ve Sněmovně neřešili privatizaci karlovarské Becherovky? Nebo asi tady všichni trpíte ztrátou paměti. Tak já vám to připomenu. O privatizaci karlovarské Becherovky pravděpodobně rozhodlo to, že vítězná firma měla ve vlastnické struktuře Karla Schwarzenberga přítele finančníka Zdeňka Bakaly, který o několik let později brutálně ovlivnil privatizace OKD a z firmy vytuneloval 110 miliard korun. Vše kolem privatizace Becherovky se odehrálo ve středu 3. září 1997. O přestávce jednání Poslanecké sněmovny. Tehdy se pro strach z parlamentu narychlo sešla Klausova vláda a většinou hlasů upřednostnila nabídku pana Bakaly a Schwarzenberga. (.....) Pro tento projekt zvedli ruce všichni ministři za Občanskou demokratickou alianci. Je zvláštní, že členem ODA byl tentokrát taky pan Schwarzenberg. Byť většina Klausovy partaje podle pamětníků upřednostňovala firmu Stock. Nicméně vyhrál te dy pan Schwarzenberg a s panem Bakalou, a to přesto, že jejich podnikatelský záměr byl meziresortní komisí vlády označen za nejhorší. Proč jste tedy ve Sněmovně nikdy neřeš ili podivné okolnosti této p rivatizace, kterou prokazatelně ovlivnila vysoká politika, nikoliv ekonomické zájmy českého státu?(.....)

 

Privatizace OKD. 

Proč policie nezasáhla, když bývalý šéf Fondu národního majetku Češka podal trestní oznámení a pokusil se tento proces zastavit? Případ OKD je případ bezprecedentního bezcitného vytunelování firmy, kde jeho finančník Bakala a jeho kumpáni díky privatizaci získali a vytáhli z firmy OKD přibližně 110 mld. korun. Ano,vážení horníci, 110 mld. korun.(…)

A co je dneska výsledkem? OKD hrozí kolaps. Hrozí uzavírání dolů a propouštění horníků. Ptám se. Proč nehovoříme o této kauze a jejich důsledcích, která se významnou měrou dotýká státu? Je tu snad mimořádná schůze kvůli tomu? Jasné, že není. Pan Bakala byl přece sponzorem politických stran.

Přece ODS a TOP 09. Jen v roce 2010 dal 15 mil. ODS  a  TOP 09 7,5 mil. A Věcem veřejným 6 mil. Já vás tedy žádám, abyste ty peníze vrátili firmě OKD. Vraťte to horníkům, abychom platili méně pro jejich předčasné důchody, které jsme jim slíbili… atd.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#109729 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-19 18:35

#109706: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nelži banderovskej neonacistickej feťáckej zmrde!

Výsledek humanitárního bombardování dle zrůdy Havla

#109730 Teroristi z NATO ukradli Srbsku Kosovo aby z něj mohl být další Islámský stát

2017-05-19 18:59

Arabové systematicky islamizují Kosovo, tvrdí německá vláda


Nepřihlášený uživatel

#109731 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou.....

2017-05-19 19:11

#109659: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Ale naleznu, ty nacistický prase. A ty už jsi ho Štětinovy nacistické výroky také četl, tak nedělej ještě většího čuráka, než jsi! A za bolševika měl zase výroky komoušské a dokonce udával na StB. Prostě standardní kolaborantské protičeské prase z pražské kavárny.

 

Neonacista havloid a bývalý komouš Štětina a jeho výrok obhajující a propagující neonacismus: 

. "Viděl jsem tam (u SS Azov) sedmnáctiletého kluka s vyholenou hlavou a vytetovaným znakem SS na krku. Ale to je v podstatě takový protest proti mainstreamové politice, jak to ti mladí mají. A vyjadřují to nejrůznějším způsobem"

 

Štětina propaguje neonacismus!!!


Nepřihlášený uživatel

#109732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-19 19:16

#109729: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Drž fekál,rusácký asiate!


Nepřihlášený uživatel

#109733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-19 19:27

#109732: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Arabové systematicky islamizují Kosovo, tvrdí německá vláda

Bohatí Arabové systematicky islamizují Kosovo a přetváří ho v líheň islámského terorismu v Evropě. Činí tak navíc před zraky mírové mise KFOR. V odpovědi na dotaz poslankyně z německé strany Die Linke to podle serveru Deutsche Welle uvedla spolková vláda. Činí tak prostřednictvím imámů obracejících muslimskou komunitu v Kosovu na radikální wahhábismus. Na islamizaci se navíc podílejí i saúdskoarabské humanitární organizace.

 „Saúdskoarabští misionáři jsou v Kosovu aktivní, šíří wahhábistickou interpretaci islámu. Například vysíláním imámů. V kosovské muslimské komunitě lze pozorovat pokračující nasazení arabských dárců - jednotlivců, nevládních organizací, ale i polostátních a vládních agentur,“ konstatovala podle Deutsche Welle německá vláda.

Poslankyně Sevima Dagdelenová, která dotaz vznesla, je tím pobouřena. „Je skandální, že díky přítomnosti německých vojáků mohou saúdští kazatelé nenávisti a násilí nerušeně vytvářet podhoubí (pro terorismus),“ prohlásila Dagdelenová.

Na 50 tisíc konzervativních muslimů

Kosovo má necelé tři milióny obyvatel a ke konzervativnímu (přísnému) islámu se jich v zemi hlásí na 50 tisíc. Řada z nich je ohrožena vlivem teroristů. Zahalené ženy jsou v ulicích kosovských měst k vidění stále častěji, což jen potvrzuje, že se obyvatelstvo obrací k radikálnímu výkladu islámu.

Od roku 2012 se z Kosova vydalo bojovat za Islámský stát nejméně 316 lidí. Skutečné číslo ale bude pravděpodobně mnohem vyšší, protože zdaleka ne o každém teroristovi, který se vydal bojovat na Blízký východ, úřady vědí. Nejméně 120 džihádistů se už podle informací kosovského ministerstva vnitra vrátilo. Patrně před tím prodělali teroristický výcvik.

Vyšetřováno je v Kosovu v souvislosti s islámských terorismem nyní 240 lidí a od roku 2013 jich bylo zatčeno už 130. V policejních poutech skončil mimo jiné také imám z Velké mešity v hlavním městě Prištině.

Ukazuje se tak, že je radikální islám v převážně muslimském Kosovu stále větším problémem, konstatuje DW. A na vině podle něj není jen saúdskoarabský vliv, ale také 40procentní nezaměstnanost, frustrace lidí, kteří nevidí naději na zlepšení své životní situace a neschopnost kosovské vlády problému radikalizace účinně čelit.

 

 

 

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-05-19 19:28


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-05-19 19:30



Nepřihlášený uživatel

#109736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-19 19:34

#109733: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Děkujeme všem humaninárním bombarďákům, že nám nasadili do Evropy tenhle marasmus.

Havel nechť se smaží v pekle.

 

 

Evropan

#109737 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou.

2017-05-19 20:56

#109731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou..... 

Nenašel jsem tam ani slovo o panu Štětinovi. Zato článek obsahuje informace, že prapor Azov vznikl jako reakce na russkou invazi na Ukrajinu a svoji činnost podmiňují tím, že z území Ukrajiny vyženou russké teroristy.


Nepřihlášený uživatel

#109738

2017-05-19 21:34


Nepřihlášený uživatel

#109739 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou.

2017-05-19 21:43

#109731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou..... 

 Štětina je starý udavačský bolševický a nacistický prase. Takový vlastizrádný dobytek by měl viset.


Nepřihlášený uživatel

#109740 Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-19 22:03

PRÁVNIČKA KE KAUZE OKD: PŘED SOUD MÁ JÍT PREMIÉR A DALŠÍ POLITICI


Nepřihlášený uživatel

#109741 Pan prezident má pravdu!

2017-05-19 22:14

Jedno z největších nebezpečí současnosti jsou mainstreamová prolhaná demagogická "politicky korektní" média. Nebezpečí je potřeba likvidovat.

Evropan

#109742 Re: Pan prezident nemá pravdu, protože opilci ji nemívají!

2017-05-20 05:32

#109741: - Pan prezident nemá pravdu! 

Věřím, že Ovčáčkům a dalším vlezdoprdelkům musí vadit, že média dokáží jak odhalovat pravdu, tak poukazovat na to, že Bumbál nejenže se bojí vyjít na veřejnost v Praze, ale není vítán ani v regionech a dokonce jsou pozorovány skutečnosti, kdy za ním jezdí do různých měst stále stejní fanoušci. Ostatně stejnou taktiku využívají i Pitomiovci.

Pprostě se zdá být docela realistické, že příštím prezidentem bude pan profesor Drahoš nebo jiný slušný kandidát, a Bumbál raději ze zdravotních důvodů kandidaturu vzdá.


Nepřihlášený uživatel

#109743 Zaměstnanci nevolte TOP09 a ODS!!!

2017-05-20 06:59

Zřejmě malou lekci z historie se nám snaží uštědřit "pravicoví" zákonodárci, kteří svými návrhy úprav zákoníku práce zabrousili kamsi do 19. století.

Pro představu: usilují například o snížení ochrany zaměstnanců před propuštěním v době nemoci nebo mateřské a rodičovské dovolené, o rušení ochrany odborových předáků a také by chtěli krátit výpovědní lhůtu na jeden měsíc. Nově by podle nich jako důvod k výpovědi stačila formulace »…nelze-li na zaměstnavateli spravedlivě požadovat, aby dále zaměstnance zaměstnával«, což je cesta k vyhazování bez udání důvodů…

Nepsaná koalice poslanců ODS a TOP 09 se takto asociálně snaží zneužít novelu, která leží v poslaneckých lavicích. Novela přitom původně přinášela novinky k pracujícím spíše přátelské. Zákoník by víc chránil zaměstnance, pokud je zaměstnavatel převádí na jinou práci. Více by také chránil rodiče malých dětí při jejich žádosti o kratší pracovní dobu nebo jinou úpravu úvazku. Garantoval by návrat na původní pozici na pracovišti i po rodičovské dovolené. Zavedl by pět týdnů dovolené pro všechny zaměstnance, tedy i v soukromém sektoru. Nemalé zděšení u pravicových poslanců, kteří zastupují především zaměstnavatele, způsobil návrh, aby byla odborům vrácena pravomoc v případech vážného ohrožení zdraví nebo života zaměstnanců zastavit práci. Loni v České republice došlo k 44 401 pracovním úrazům, 1 304 z toho bylo závažných a 104 smrtelných. Při obnovené pravomoci odborů by ta čísla byla nižší.

 


Nepřihlášený uživatel

#109744 Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-20 07:04

#109740: - Sobotka patří za mříže!!! 

Vyměnit 14 mld. hotovost na rekultivace za 650 mil. korun, tak to chce opravdu "hlavu" Miloše Zemana. Darovat navíc 100 mld. ruského dluhu kamsi do bývalého CCCP neznámo za kolik a neznámo komu, tak to je také "práce" Miloše Zemana.  

 

 
 
VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#109745 Re: Zaměstnanci nevolte TOP09 a ODS!!!

2017-05-20 07:06

#109743: - Zaměstnanci nevolte TOP09 a ODS!!! 

Jak jsi přišel na takové strašné bláboly? Tomu snad nemůže uvěřit ani Ovčáček. 


Nepřihlášený uživatel

#109746 Re: Pan prezident má pravdu!

2017-05-20 07:21

#109741: - Pan prezident má pravdu! 

 Pravdivé výroky bych řekl nemá Miloš Zeman, ale lží tak v těch je opravdu velmi plodný. 

To pořád ještě vyspává tu čínskou opici nebo amfetaminový čínský výlet? 


Nepřihlášený uživatel

#109747 Re: Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-20 07:25

#109744: - Re: Sobotka patří za mříže!!! 

 Ty jseš nějak mimo, ty analfabetický protičeský banderovský neonacistický prase z nacistickobolševické pražské kavárny tuneláře Bakaly? :-)

Vydíš ten rozdíl v písmenkách: MUS x OKD? :-)))))

 

Zeman nebyl ministr financí, idiote, narozdíl od Sobotky, který figuruje s Bakalou v korupční kauze OKD. 


Nepřihlášený uživatel

#109748 Re: Re: Znalosti, které ivánek včera předvedl např. v dvtv, kdy jedinou osobu z ministerstva.....

2017-05-20 07:27

#109728: - Re: Znalosti, které ivánek včera předvedl např. v dvtv, kdy jedinou osobu z ministerstva..... 

 Jj Andrej to je opravdu pohádkář a patlá páté přes deváté. 


Nepřihlášený uživatel

#109749 Možná přijde i "schillená" Schillerová :-). Krajčovi hrabe? Kryštof má takovou věc zapotřebí?

2017-05-20 07:28

 
 

 

Babiš sezval zaměstnance ministerstva na Čapí hnízdo, při rozlučce jim zahraje kapela Kryštof

"Naše ministerstvo bylo nejúspěšnější v historii této země a jsem upřímně rád, že jsem mohl s vámi pracovat. Bez vás bychom těchto výsledků nikdy nedosáhli,"

Co je úspěšného na tom, že od Kalouska převzal růst HDP na nadějných 4,5 % při inflaci 0,5 %....

......celou dobu navrhuje deficitní rozpočty, jako kdyby se tu kradlo jak v době Zeman - Klausova oposmluvního kupčení a předává zemi s růstem 2,5 % při iniflaci 2,5 %? 

Tohle může za úspěch vydávat opravdu jen idiot, nikdo další. 

Je dobré připomenout, že Babiš se dostal do Sněmovny na odpornou lež, že jen v DPH z pohonných hmot se v této zemi rozkradou ročně desitky miliard, protože jako správný idiot vůbec netušil, že se v celé ČR na DPH z pohonných hmot ročně může vybrat někde kolem 28 mdl. korun víc v této zemi se opravdu nedá spálit. Tedy dle jeho představy idiota, by se muselo rozkrást kompletně celé DPH pohonných hmot. 

Proč není rozpočet o ty desítky miliard lepší, když to všechno napravil? To je zase všechny rozkradl on? 

Co udělal, co by neudělal  jiný ministr financí? EET a kontrolní hlášení? O tom ale Schillerová nepřetržitě lže, jak úžasný je to systém, žádná data to ale nepotvrzují. 


Nepřihlášený uživatel

#109750 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-20 07:32

 
 
 

 

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. každý. Vytvářejí si nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně každý!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnost si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákoně o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní.

Je velmi zvláštní, že se k takovému dojmu přidává i dlouholetá pracovnice finanční správy, přestože finanční správa reliazovala nespočet soudů s osobami spojenými vyvádějící své zisky do místa s nižší mírou zdanění a vždy s naprosto jasným výsledkem, doplacení daní.  Proč to Schillerová dělá, chce kandidovat za ANO StB? 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše.