MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109876 Re:

2017-05-21 18:25

#109874: Multikulturní obohacení -  

 Ty jsi zase ten originál vůbec nečetl a zase jsi něco nakopíroval, co ti poslala ruská propaganda. 

Velmi zajímavá bude jistě i petice obyvatel sídliště, kam se nastěhuje Kájinek, aby si ho odvezli zase do kriminálu. :-). 


Nepřihlášený uživatel

#109877 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-21 18:28

#109826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!! 

 

 Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je dlouhodobá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 

Dobrá práce, vlastenci!!! My vás nedáme!!!

#109878 Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý?

2017-05-21 18:29

Členové brněnského vojenského klubu se v sobotu rozhodli přemalovat růžový tank, který je instalovaný jako artefakt na Komenského náměstí v Brně, na zeleno. Tři účastníky akce zadržela policie.

 

„Jde nám o vyjádření nesouhlasu s tím, aby tento kus historické techniky, který byl od června 1945 součástí piety pomníku připomínajícího více než 150 tisíc padlých rudoarmějců při osvobozování Československa, byl zneužíván pro něj nedůstojnou růžovou barvou,“ argumentovali členové vojenského klubu.

Rozhodli se proto tanku vrátit jeho původní zelenou barvu. „Ze strany dnešní demokratické moci nám za to ale na rozdíl od různých Černých, Kocábů a Ztohovnařů hrozí neúměrné postihy...!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#109879 Re: Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý?

2017-05-21 18:32

#109878: Dobrá práce, vlastenci!!! My vás nedáme!!! - Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý? 

 Rusáci, jak velmi dobře víš, neosvobozovali, ale obsazovali, tedy okupovali i ČSR, které následně dokonce část území doslova ukradli, podobně jako Krym. 

Těžko by tady mohla být 40 let komunistická totalita, kdybychom v roce 1945 nebyli okupováni Rudou komunistickou armádou, která i na našem území např. masivně znásilňovala a odvlíkala občany ČSR do gulagu. 

Tedy chlapci a děvčata s brněnského spolku by si nejdříve měli rozmyslet, co za odpornou pakáž rudá armáda byla. 

David Černý má naprostou pravdu. Z mého pohledu měly zmizet i všechny rudé hvězdy ze hřbitovů a měly být nahrazeny křížem a je velmi pravděpodobné, že tato doba přijde. Je to poslední relikt komunistické diktatury. Dokonce ani čeští komouši si na hroby rudou hvězdu nedávají. 

Není myslítelné, aby na hrobech německých vojáků z II.  světové války byly hákové kříže, tedy není ani možné, aby na hrobech ruských vojáků byla rudá hvězda oba symboly jsou symboly odporných vražedných totalit. 

Doufám, že nejsi v rozporu se zákonem a také nevidíš neshledáváš rozdílu mezi symboly komunistické i nacistické totality. 


Nepřihlášený uživatel

#109880 Re: Re:

2017-05-21 18:42

#109876: - Re:  

 Co to zase plácáš, ty přivandrovalej muslimskej teroristickej kriple?


Nepřihlášený uživatel

#109881 Re: Re: Re:

2017-05-21 18:43

#109880: - Re: Re:  

 Tak ty voliče Miloše Zemana opravdu nezapřeš :-)


Nepřihlášený uživatel

#109880 Re: Re:

2017-05-21 19:42

#109876: - Re:  

 Co to zase plácáš, ty přivandrovalej muslimskej kriple?


Nepřihlášený uživatel

#109882 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-21 18:44

 

 

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. každý. Vytvářejí si nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně každý!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnost si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákoně o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní.

Je velmi zvláštní, že se k takovému dojmu přidává i dlouholetá pracovnice finanční správy, přestože finanční správa reliazovala nespočet soudů s osobami spojenými vyvádějící své zisky do místa s nižší mírou zdanění a vždy s naprosto jasným výsledkem, doplacení daní.  Proč to Schillerová dělá, chce kandidovat za ANO StB? 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109883 Re: Kdy bude v ČR olympiáda, či MS ve fotbale? :-))))

2017-05-21 18:46


Nepřihlášený uživatel

#109884 Re: Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý?

2017-05-21 18:47

#109878: Dobrá práce, vlastenci!!! My vás nedáme!!! - Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý? 

 Demokracie je postavena na pluralitě názorů. Když mohl pseudo-umělec Černý vyjádřit svůj názor přemalováním tanku na růžovo, měli by mít potom stejné právo na vyjádření svého názoru, přemalováním tanku na zeleno, i členové klubu vojenské historie.

Zmrd Černý by se měl doučit historii, nebo ji alespoň nefalšovat a nelhat do médií. Ten tank tam byl postaven v roce 1945, dlouho předtím, než komunisti převzali moc. Jednalo se tedy o období, kdy měl hlavní slovo prezident Beneš, který vládl pomocí dekretů. Nějak tam nevidím velebení ruského vlivu a že podstatnou část ČSSR osvobodila RA, tak s tím se holt musí umělec smířit. Nebo napsat svojí učebnici historie a čekat, až vymřou pamětníci.

Proč ho svazák Černý nepřetřel třeba v roce 88, to měl v kalhotách nasráno a velebil KSČ. V roce 1991 to bylo dost mimo mísu. :DDD

 


Nepřihlášený uživatel

#109885 Re: Re: Re: Sláva našim ruským okupantům!!!

2017-05-21 18:48

#109791: - Re: Re: Sláva našim ruským okupantům!!! 

 

 Hned se vyjasnilo, proč se stala ruština hned po komunistickém převratu povinným jazykem, proč se přestala vyučovat latina, angličtině, francouzština a němčina a proč se zničila výuka historie, proč vznikl propagandistický předmět "občanská nauka" a proč na vysokých školách znikly katedry marxismu-leninismu a všichni vysokoškoláci se museli učit nesmysly od dělnického hnutí, přes politickou ekonomii až po vědecký komunismus (to je navíc ultra debilní spojení - vědecký a komunismus). Proto se komunistická totalita od té nacistické liší jen a pouze způsobem jak získává zdroje, jejich další projevy především množství zavražděných je již naprosto stejné.  

Hned se vyjasnilo vraždění a věznění české inteligence po komunimistickém převratu a masivní emigrace české inteligence. 

Hned se také vyjasnilo vyvraždění kompletní polské vojenské elity v Katyni NKVD, což byla vůbec první masová vražda, která se v II. světové válce odehrála a jejikož se jedano o elitu Polska, je dnes naprosto jasné, že Rusko realizovalo genocidu polského národa, podobně jako Rusko realizovalo genocidu našeho národa, neboť bez totatlity bychom skutečně národem byli a nikdy by se nestalo, že by na Hradě mohl sedět alkoholik, klhář, porušovat volebního zákona a Ústavy nacionální komunista Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#109886 Re:

2017-05-21 18:50

#109817: Vlastenec -  

 

 Porazit v politice oponenta jde jedině tam, kde se dodržují základní pravidla - ta jsou daná zákonem o volbách. 

Miloš Zeman volební zákon porušoval, tedy nikoho neporazil, moc získal podvodem, přesně jako nacisté či komunisté, proto je nutné Zemana charakterizovat, jako nacionálního komunistu. 

Jistě znáš rozsudky nejvyššího správního soudu. 

Vol 39/2013 - 51

A jistě znáš výroční zprávy BIS, které v kapitolách 2.4 hovoří nejspíše především o Hradu a tamní rusko čínské trotlí bandě. 

Ústava nedovoluje žádnému občanovi nazývat prezidentem lháře, oplzlého vulgárního idiota, který se k moci dostal porušování volebního zákona. Přečti si jí pečlivě. Naopak Ústava jasně říká, že je potřeba se chovat odpovědně k sobě i celku a tedy takovou osobu kritizovat. 

Z tohoto pohledu mi přijde podivné, že poslanci a senátoři o Zemanovi poměrně často hovoří jako o prezidentovi, je to takový vlastně absurdní stav. 


Nepřihlášený uživatel

#109887 Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 18:51

#109881: - Re: Re: Re:  

 Tal si to přelož, debílku!

 Možná ti budou stačit fotky. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#109888

2017-05-21 18:54

Z těch vojáků, co nás okupovali v roce 1968 bylo cca 65% Ukrajinců, zbytek ostatní národnosti SSSR, dále východní Němci, Poláci, Maďaři a Bulhaři. To vše pod vedením Ukrajince Brežněva...

Na Ukrajince Brežněva tlačili Východní Němci a Maďaři, aby zasáhl.


Nepřihlášený uživatel

#109889 Re: Re: Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý?

2017-05-21 18:55

#109884: - Re: Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý? 

 Ale on na to žádné právo neměl. Byl za to vyšetřován policií, aby se nakonec diskuse posunula do roviny, v které měla být dávno. Komunistické symboly jsou stejně deviantní jako symboly nacistické a musely tedy zmizet z veřejných prostor. 

Dnes je růžový tank uměleckým dílem i z důvodu doplňků, které dostal. 

Tedy nejednalo se o přemalovávání tanku, ale o ničení uměleckého díla, který z odporného hnusného symbolu komunistické totality udělal David Černý. 

Tedy po více jak 26 letech od původního natření tanku, dnes tito lidé skutečně ničili umělecký předmět a to je velmi vážné. Na druhou stranu je skvělé, že performance s natřením tanku dál žije a potvrdil se přesah tohoto uměleckého počinu hluboce zakořeněná komunistická totalita v Češích, kteří neprošli dosud debolševizací. 


Nepřihlášený uživatel

#109890 Re:

2017-05-21 18:56

#109888: -  

 Nikoliv byla to rudá komunistická armáda o síle 500 000 lidí, což je skutečně absurdní číslo. Stejně okupovala tato pakáž Maďarsko a z Polska dokonce tato zločinecká armáda po společné okupaci s nacisty vlastně ani nikdy pořádně neodešla. 


Nepřihlášený uživatel

#109891 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 18:57

#109887: - Re: Re: Re: Re:  

 Jak říkám, nečetl jsi to. 


Nepřihlášený uživatel

#109892 Re: Re:

2017-05-21 18:58

#109890: - Re:  

 Blábol.


Nepřihlášený uživatel

#109893 Re: Re: Re:

2017-05-21 19:00

#109892: - Re: Re:  

 Nikoliv, to je smutná historie komunistického Ruska, v které dosud Rusko pokračuje, jak dokládá okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny i nakonec původní ukradní území ČSR, či přesun Polska o stovky kilometrů na západ tak, aby Katyň místo, kde NKVD vyvraždila polskou nejen vojenskou elitu, byla v Rusku. 

Blábolem jsou tvoje představy, jak si komunistické rusko organizovalo rudou armádu. 

Dodnes jsou dokonce na sociálních sítích rusácké weby, kde rusáci vzpomínají na dobu okupace ČSR a sdílejí mezi sebou informace, neboť se do původních lágrů zase opět stahují.  I to je dokladem, že tak odporný zločin, jako je okupace nějaké země má bohužel své pokračování i skoro třicet let po skončení okupace. 


Nepřihlášený uživatel

#109894 Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 19:04

#109893: - Re: Re: Re:  

 Jakého Ruska, kriple? A už zavři tu svojí nacistickou tlamu, jenom tu šíříš svoji odpornou rusofobní žluč, smradlavej exbolševickej geronte! Sám jsi proti minulému režimu udělal hovno, kolaborantskej sráči!

A co třeba okupant, major Vladimiru Kličko, pilot, oddaný komunista, národnost ukrajinská, fotr toho banderovce. To byl tady samotinký sirotek bez své ukrajinské jednotky? :DDD


Nepřihlášený uživatel

#109895 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 19:09

#109894: - Re: Re: Re: Re:  

 Ukrajina byla okupována Rusáky podobně jako my. Z Ukrajiny byly vystehovány desítky milionů lidí a místo nich byli nastěhování rusáci, dnes se toto projevuje jako velký problém, byť i Ukrajinci s Ruskou národností hlasovali masivně pro samostantnost Ukrajiny na Rusku. 


Nepřihlášený uživatel

#109896 Zatím to vypadá, že se dosud ani neprobral z čínské opice či čínského amfetaminového tripu......

2017-05-21 19:11

....a přestože jej v Lánech navštívil JIndříšek Forejt, ani jemu se nepodařilo probudit jeho prostatu panice. 

 

Zeman by už znovu kandidovat neměl, myslí si Jurečka. Vadí mu "vtípky" s Putinem nebo Mynář bez prověrky

 

 

 


 



    • Podle ministra Mariana Jurečky by Miloš Zeman neměl znovu kandidovat na prezidenta.

    • Především kvůli jeho výrokům a činům, kam patří například kauza s neexistujícím článkem Ferdinanda Peroutky.

    • Na pověsti mu nepřidává ani to, že hradní kancléř Vratislav Mynář je stále ve funkci bez bezpečnostní prověrky.

    • KDU-ČSL bude nasazení svého kandidáta na prezidenta řešit po květnovém sjezdu, případně již na něm.



Nepřihlášený uživatel

#109897 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 19:13

#109895: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 už zavři tu svojí odpornou nacistickou tlamu, jenom tu šíříš svoji odpornou rusofobní žluč, smradlavej exbolševickej geronte! Jakou hodnost měl tvůj fotr v SS?


Nepřihlášený uživatel

#109898 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 19:15

#109891: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Co to zkoušíš? Tys to nečetl, protože neumíš francouzsky a ani si to nedokážeš dát do překladače. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#109899 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 19:18

#109898: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi to nečetl. 


Nepřihlášený uživatel

#109900 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-21 19:19

#109899: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi nečetl debílku. Proč tedy nenapíšeš, co podle tebe v tom článku je? :DDD