MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109926 Re:

2017-05-22 05:06

#109915: -  

 Např. Mladou Boleslav bombardovali rusáci 9. května jen pro informaci. 

Den po válce Sověti bombardovali Mladou Boleslav, obětí byly stovky


Nepřihlášený uživatel

#109927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-22 05:10

#109826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!! 

 

 Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je v politice mnohdy velmi dlouhá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

Desítky let tu oponenti Kalouska honí "jeho ukradené miliardy" nikdo z nich dosud nenašel jedinou korunu, tak napsali pamflet, který ale nemá žádný věcný obsah :-). 

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 


Nepřihlášený uživatel

#109928 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-22 05:17

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. každý. Vytvářejí si nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně každý!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnost si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákoně o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní.

Je velmi zvláštní, že se k takovému dojmu přidává i dlouholetá pracovnice finanční správy, přestože finanční správa reliazovala nespočet soudů s osobami spojenými vyvádějící své zisky do místa s nižší mírou zdanění a vždy s naprosto jasným výsledkem, doplacení daní.  Proč to Schillerová dělá, chce kandidovat za ANO StB? 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109929 Re: Re: Re: Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý?

2017-05-22 07:33


Nepřihlášený uživatel

#109930 Re: Re: Re: Re: Co si to ta fízlácká mafie dovoluje? To může natírat jenom havloidní buzerant Černý?

2017-05-22 07:38


Nepřihlášený uživatel

#109931 Re: Re:

2017-05-22 07:38

#109926: - Re:  

 Tvoje oblíbený Němce, především esesáky, kteří tu ještě vraždili a prchali do zajetí ke svým kámošům z USA! Například 9. května vraždili esesáci v Náchodě.  Ovšem američani bombardovali české civilisty.

 

Bojové akce skončily až 11.5., vyčišťovací protipartyzánské (protiněmeckopartyzánské) boje se vedly ještě několik let potom.

No je vidět na které straně bys za války byl a na které byli tvoji předci.

Pro srovnání: V Iráku a Afghánistánu je "mír" už roky a američané tam bombardují stále. 

Multikulturní obohacení

#109932 Brzy se bude jednat o vaše dítě!

2017-05-22 07:42

Znásilnění patnáctileté dívky z městečka Tulln pobouřilo celou rakouskou společnost. Dívka byla přepadena třemi migranty, kteří ji jeden po druhém znásilnili. Ačkoli k incidentu došlo již ke konci minulého měsíce, média o všem informovala až se čtrnáctidenním zpožděním. Úřady vysvětlovaly, že znásilnění držely „pod pokličkou“, aby pachatelé neutekli před spravedlností za hranice. Zároveň probíhaly testy DNA u 59 mužských obyvatel uprchlického tábora v Tullnu.

Dva z nich se již podařilo vyšetřovatelům dopadnout, ale třetí je stále na útěku. Ale ani jeho dopadení a následný přísný trest již nemůže patnáctileté dívce vrátit její nevinnost zpět. „V jejích šedých očích se zračí utrpení, podezřívavost a strach,“ píše rakouský deník Kronen Zeitung, kterému zneuctěná dívka poskytla rozhovor. Onoho pětadvacátého dubna se její život obrátil vzhůru nohama. „Čtu o tom znásilnění v novinách každý den, ale nikdo si nedovede představit, jak mi je.“

„Šla jsem po cestě, když jsem poblíž zpozorovala tři migranty. Mluvili nějakým cizím jazykem. Když se přibližovali, tak jsem se dala na útěk. O chvíli později mě dostihli a jeden z nich mi držel pusu, abych nemohla křičet. Pak mě odtáhli do křoví u hřiště. Propadla jsem naprosté panice a měla hrozný strach. V podstatě jsem úplně zkameněla a nebyla schopna pochybu. Jeden mě držel a druhý znásilňoval. V určitou chvíli jsem v sobě našla obrovskou sílu a vytrhal jsem se jim.“

Vystrašená školačka běžela, seč jí síly stačily, ale bohužel to na záchranu nestačilo. „Už jsem viděla otcův dům, ale oni mě dohonili a noční můra pokračovala. Zase mě jeden držel a další znásilňoval. Tentokrát mě drželo to prase, které mě znásilnilo jako první. Třetí z násilníků se na vše díval. Potom je vyrušili lidé, kteří šli kolem, a oni utekli. Ležela jsem na trávě a nebyla schopna ani mluvit či se hýbat,“ vypráví dívka, jejíž nezměrné utrpení trvalo přibližně dvě hodiny.

Když dorazila do domu svého otce, vrhla se dle svých slov pod sprchu, aby ze sebe vše smyla. „Strávila jsem ve sprše dlouhou dobu a pak celou noc probrečela na posteli. Ráno jsem už ten tlak nemohla snést a svěřila se prostřednictvím textové zprávy své sestře,“ svěřuje se traumatizovaná školačka, která si přeje přísné potrestání všech tří migrantů. „Zničili mi život, tak přece musí být potrestáni co nejpřísněji.“

Brutální znásilnění patnáctileté dívky dolehlo plnou vahou na celou její rodinu. „Dnem i nocí musím myslet na ty tři stvůry, které tak ublížily mé dceři. Nenávidím je za to a mé srdce neustále svírá bolest,“ svěřuje se rakouskému deníku matka dívky. Samotná patnáctiletá dívka je v péči psychologů a minimálně do konce letošního školního roku se již nebude schopna účastnit výuky. „Chtěla by se léčit někde na farmě, která leží na samotě v horách,“ vyjadřuje traumatizovaná oběť znásilnění své největší přání v závěru rozhovoru.  


Nepřihlášený uživatel

#109933 Re: Re:

2017-05-22 07:51

#109925: - Re:  

 Drž hubu, zasranej banderovskej neonacistickej sráči! Ty tu meleš pořád ta samá důkazy vyvrácená hovna dokolečka, ty zaseklej duševně nemocnej kriple. :DDDDD

Ty máš ty svoje bláboly uložený někde ve Wordu, viď paciente? :DDDD

CZEXIT!

#109934 Požadujeme okamžité hlasování o CZEXITU!

2017-05-22 07:53

Petr Mach: EU chce vnutit chudým zemím, aby dávaly migrantům dávky jako ve Švédsku. Ubytování, volný pohyb.

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!
Nepřihlášený uživatel

#109935

2017-05-22 08:16

Na každý skandál ANO jich najdeme deset u ČSSD a sto u ODS a TOP09. 


Nepřihlášený uživatel

#109936 Re:

2017-05-22 08:20

#109935: -  

 A Okamůra není skandál?


Nepřihlášený uživatel

#109938

2017-05-22 08:22

Je mi opravdu líto všech mých brněnských kamarádů. Musí totiž žít ve městě, kterému vládnou idiotští gauneři. Pořádat Pouť smíření (rozuměj smíření mezi Čechy a Němci) a jako symbol si k tomu přivézt růžový ruský tank, to opravdu může vymyslet jenom bezmezný debil. Primitiv, kterému unikají historické souvislosti. Co se týká samotné pouti. Žádná pouť smíření to není, je to jednostranná kapitulace. Ovšem do rukou poražených. Prostě logický nesmysl. Nejlépe to pojmenoval Vlasta Vlastimil Sehnal: „Čekám na to, až půjde několik desítek potomků Sudetských Němců Pouť smíření od Pohořelic ke Kounicovým kolejím, kam se po mnoho roků chodili bavit jejich prarodiče, jako občané Brna popravami svých spoluobčanů a našich vlastenců! Potom může dojít ke smíření!“ K růžovému tanku. Lze mít pochopení pro jeho přemalování v roce 1990. Odpor či nechuť ke všemu sovětskému či ruskému byla po 20 letech okupace oprávněná. V čase, kdy jsme se chtěli zbavit okupačních vojsk, to byl docela vtipný hepenink. Ať už ten první (Černý a spol.) nebo ten druhý (poslanci Federálního shromáždění). Ovšem přivézt růžový tank do Brna v roce 2017 v souvislosti s pochybnou Poutí smíření, je opravdu napřesdržku. Nořit se do německé řiti a urážet přitom city potomků těch, kteří při našem osvobození položili své životy, je vrcholná přehlídka nevkusu. Na brněnské radnici dnes vládnou stejní šmejdi, jako byli ti, kteří po válce dávali průchod svým nejnižším pudům při divokém odsunu.

 

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!

#109939 Re: Re:

2017-05-22 08:25


Nepřihlášený uživatel

#109940 Re:

2017-05-22 08:25

#109938: -  

 Tak ty se noříš do "řiti" ruského okupanta, kremlofile!


Nepřihlášený uživatel

#109941 Re: Re: Re:

2017-05-22 08:26


Nepřihlášený uživatel

#109942 Re: Re: Re: Re:

2017-05-22 08:34

#109937: - Re: Re: Re:  

 Za tenhle photoshopový podvod půjdeš bručet, protistátní živle!

 

(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, ,,veřejně přístupnou počítačovou sítí,, nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!

#109943 Re: Re: Re: Re:

2017-05-22 08:42

#109941: - Re: Re: Re:  

 Japocni jsou čestní lidé, narozdíl od vás čmoudů.


Nepřihlášený uživatel

#109944

2017-05-22 08:49

Bezprecendentní lži, dehonestace. Schillerová zvažuje žalobu na Zaorálka

 

Soudruh Zaorálek má vzdělání, které ho předurčuje k podobným výkřikům.

Vystudoval totiž obory marxisticko-leninská filozofie a politická ekonomie. :-)))

 

Nepřihlášený uživatel

#109945

2017-05-22 08:59

Samozvaný falešný kněz Halík z "pražské kavárny" je ve skutečnosti samotný Satan!


Nepřihlášený uživatel

#109946

2017-05-22 09:59

Trumpovu návštěvu v Saudské Arábii nelze shrnout jinak než jako totální kapitulaci.
1) americký prezident se ostře vyslovil proti islámskému terorismu
2) po svých hostitelích ovšem nechtěl žádné konkrétní kroky k ukončení podpory terorismu
3) zároveň dal najevo, že džihád vedený jinými prostředky mu není proti mysli
4) poskytne Saudům moderní zbraně v hodnotě přes 100 miliard dolarů. Většina těch zbraní bude použita proti blízkovýchodním křesťanům, proti režimům, které je chrání a pro vyvolání dalších migračních vln do Evropy. 
5) americká vláda pomůže Saudům, aby se stali významným zaměstnavatelem a mocenským hráčem přímo v USA. 
6) americké letectvo minulý týden opět zaútočilo proti Sýrii, kde podpořilo operace Al Kajdy. Tentokrát se ani nenamáhali s krycí historkou o údajných jaderných zbraních. 
7) Saudský král daroval Ivance Trumpové 100 milionů dolarů.

Nechce se ale věřit, že by se dal Trump koupit tak levně. Spíš to vypadá, že Trumpova centrála byla dobyta společným útokem amerických tajných služeb a elit Republikánské strany.


Nepřihlášený uživatel

#109947 Re: Re: Re:

2017-05-22 10:36

#109931: - Re: Re:  

 Problém s tebou je, že žiješ v představě, že komunistická a nacistická totalita jsou rozdílné. Dokonce to vypadá, že žiješ v představě, že komunistická totalita není totalita a že nás Rusáci poprvé neokupovali již v roce 1945 a pan následně ještě v rove 1968.

Já nedělá žádného rozdílu mezi komunistickou a nacistickou totalitu. Neobhajuji ani jednu z nich a proto nás skutečně osvobozovali jen Američané. Ruskové území dobývali, okupovali a zaváděli odpornou komunistickou totalitu. 


Nepřihlášený uživatel

#109948 Re:

2017-05-22 10:38

#109944: -  

 Aneb soudí se celá povedená rodinka Schillerové :-)


Nepřihlášený uživatel

#109949 Re: Brzy se bude jednat o vaše dítě!

2017-05-22 10:40

#109932: Multikulturní obohacení - Brzy se bude jednat o vaše dítě! 

 Kam na ty rusko trotlí bláboly pořád chodíš? Chceš vytvářet dojem, že krimininalita mezi migranty je větší než mezi většinovou populací? 

Smutné je, že tomu tak není a to přesto, že si migranté mnohdy prošli desivými hrůzami války. 


Nepřihlášený uživatel

#109950 Re: Re: Re:

2017-05-22 10:51

#109933: - Re: Re:  

 Důkazy o tom, že Miloše Zeman porušoval volební zákon a masivně lhal nemusím mít ve wordu, jsou v rozsudku Nejvyššího správního soudu. Vol 39/2013 - 51

Připadá ti to jako malý důkaz, že Miloše Zemana není možné respektovat v Ústavní pozici? Jaký bys chtěl další důkaz, z poslední doby jeho vybízení k vraždění novinářů, milost pro vraha, kterého soudilo nespočet soudu včetně Ústavního?