MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109951 Už se konečně Miloš Zeman probral z té čínské opice či amfetaminového čínského tripu.....

2017-05-22 10:52

.....nebo obojího? Má totiž obrovské zpoždění s odvoláním Babiše, aby nakonec ještě neskončíl před Ústavním soudem. 


Nepřihlášený uživatel

#109952 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-22 10:54

#109826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!! 

 

Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je v politice mnohdy velmi dlouhá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

Desítky let tu oponenti Kalouska honí "jeho ukradené miliardy" nikdo z nich dosud nenašel jedinou korunu, tak napsali pamflet, který ale nemá žádný věcný obsah :-). 

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 


Nepřihlášený uživatel

#109953 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-22 10:55

 
 

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. každý. Vytvářejí si nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně každý!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnost si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákoně o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní.

Je velmi zvláštní, že se k takovému dojmu přidává i dlouholetá pracovnice finanční správy, přestože finanční správa reliazovala nespočet soudů s osobami spojenými vyvádějící své zisky do místa s nižší mírou zdanění a vždy s naprosto jasným výsledkem, doplacení daní.  Proč to Schillerová dělá, chce kandidovat za ANO StB? 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109954 Tohle navrhuje člověk, který o všech ostatních tvrdí, že kradou......

2017-05-22 10:59

Rozpočet pro rok 2018 počítá se schodkem 50 miliard:

Rozpočet pro rok 2018 počítá s deficitem 50 miliard korun. Jeho součástí bude i zvýšení důchodů, platů státních zaměstnanců a dávek, uvedl ministr financí Andrej Babiš (ANO).

....člověk by řekl, že s tím může příjít jen idiot a on s tím příchází člověk, co je skoro čtyři roky ministr  financí, co tvrdí, že "všetko vyrešíl". 


Nepřihlášený uživatel

#109955 Re: Re: Re: Re:

2017-05-22 11:03

#109950: - Re: Re: Re:  

 Už zase kriple? Zdechni ty parazitická zbytečná mrdko, která tu tráví celé dny!

Evropan

#109956 Re: Brzy se bude jednat o vaše dítě, a tím spíš když budete upozorňovat na cizinu!

2017-05-22 11:07

#109932: Monokulturní ochuzení - Brzy se bude jednat o vaše dítě! 

Tříletou podmínku dostal u Krajského soudu v Hradci Králové mladistvý pachatel, který podle žaloby znásilnil dívku v předškolním věku. Skutek se stal letos v únoru v Pardubickém kraji. Mladík musí také podstoupit ochranou léčbu a další terapie. Znásilnění se odehrálo 28. února 2016 v odpoledních hodinách v blíže neurčené obci v Pardubickém kraji. Mladík odvedl dívku do dřevníku na dvoře rodinného domu. Podle spisu dívka počínání násilníka výslovně odmítla a žádala ho, aby přestal. Mladík však měl fyzickou převahu a využil také toho, že dívka kvůli svému nízkému věku jeho jednání nerozuměla. 

http://hradec.idnes.cz

Partner jí na ulici stopl taxikáře, ten vysokoškolačku znásilnil. V nemocnici ji následně odmítli ošetřit. Další případ. Vysoká manažerka se šla jako obvykle proběhnout poblíž svého bydliště, přepadl ji bezdomovec. Byla paralyzovaná, neschopná zavolat si o pomoc. Sexuální násilí, situaci obětí i řadu případů z praxe probírali odborníci v pondělí při sněmovní debatě „Co potřebují oběti trestného činu znásilnění“. Mimo jiné respekt, přijetí a vyvracení mýtů", shodli se.

http://www.blesk.cz/clanek

Nevím, kdy už konečně vezmeš na vědomí, že u nás dojde ročně k 600 případům znásilnění, a pouze čtvrtinu z nich naše "pomáhat a chránit" policie vyšetří. Tím, že odvádíš pozornost na jednotlivosti v cizině, rozhodně našim dětem nepomáháš, spíš naopak! Prostě homofóbové dělají službu neschopné policii.

Zrušte prolhanou havloidní topáckou ČT!
Nepřihlášený uživatel

#109957 Stop buzerantským rejdům v politice a médiích!

2017-05-22 11:09

Absolutně nechápu, jak může vysoký politik TOP09 europoslanec Jiří Pospíšil zároveň prcat moderátora veřejnoprávní televize Václava Moravce. To už asi nikomu nevadí to spojení politiky a médií. Holt v tom není jméno Babiš. :DDDD

 

Nepřihlášený uživatel

#109958 Ani dcera Schillerové netuší, že ministr je politická pozice....

2017-05-22 11:18

Mrzí mě, že matku začali spojovat s podnikáním mého muže, říká o Schillerové Rusňáková

....a od politické pozice může diskvalifikovat daleko větší maličkost, než to že předseda ANO StB navruhuje Schillerovou a její zeť daroval ANO StB 1,7 mil. korun a je vyšetřování s únikem informací ze spisů, tedy přestně pro stejnou věc, z které byl usvědčen i Babiš dle jeho názoru zmanipulovanými nahrávkami. 


Nepřihlášený uživatel

#109959 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-22 11:22

#109955: - Re: Re: Re: Re:  

 Co ti připadá zbytečného na kritice porušovatele volebního zákona, Ústavy lháře Miloše Zemana? Ty jej snad v rozporu s Ústavou respektuješ v ústavní pozici? Proč to děláš, jednáš neodpovědně vůči sobě i celku. 

Vlastenec

#109960 Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 12:06

Ať si ten debil Pospíšil třeba nasere! Pan prezident mu nic vysvětlovat nemusí!


Nepřihlášený uživatel

#109961 Re: Re: Re: Re:

2017-05-22 12:15

#109950: - Re: Re: Re:  

 Soudce byl havlista!


Nepřihlášený uživatel

#109962 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-22 12:28

#109961: - Re: Re: Re: Re:  

 Máš velmi zvláštní představu o Nejvyšším správním soudu :-). 

Navíc věc je skutečně naprosto jasná, důkazy o lhaní jsou nezvratné a zdokumentované. Není co řešit, Miloš Zeman skutečně ve volební kampani lhal (dle mého názoru vlastně nedělal nic jiného než že lhal) a porušoval volební zákon. 

V naprostém klidu se jistě tedy shodneme, že nelžou soudci Nejvyššího správního soudu, ale Miloš Zeman. 

 


Nepřihlášený uživatel

#109963 Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 12:31

#109960: Vlastenec - Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě 

 To se velmi pleteš, neopodpovědné jednání Miloše Zemana, neznamená, že plní Ústavu i v tom co si z ní vybral - neodpovědnost. 

Státní správu lze vykonávat jen a pouze podle zákona a předvídatelně protože zákonné normy i Ústava jako základní zákony jsou předvídatelné, krok Miloše Zemana je nepředvídatelný, neboť amnestovat doživotně odsouzeného vraha a recidivistu, který nikdy nic jiného nedělal, než loupil je věc absolutně nepředvídatelná, obzvláště za situace, kdy o jeho případu rozhodovaly všechny soudní instance včetně soudu Ústavního. 

Je naprosto zřejmé, že noví sousedé budou jistě "blahem bez sebe" a je velmi pravděpodobná, že velmi brzo budou psát petice, aby si Kájínka zase odvezli do kriminálu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#109964 Miloš Zeman je skutečně zvrhlý člověk, o tom opravdu není žádných pochybností.....

2017-05-22 13:00

Právní barometr: Milost pro Kajínka je Zemanův zvrhlý kalkul

Dvojí metr?
Nepřihlášený uživatel

#109965 Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 13:20

#109963: - Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě 

 To se velmi pleteš ty! Kdy Havel také nevysvětloval svoje zločinecké amnestie které dával svým kamarádíčkům z oblasti zločinu!!! Stejně jako žádnou amnestii nevysvětloval ani Klaus.


Nepřihlášený uživatel

#109966 Re: Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 13:23

#109965: - Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě 

 Nikoliv, všechny i ty nejkotroverznější milosti Václava Havla byly zdůvodněny a nikdy Václav Havel neomilostnil nejmného vraha a zloděje, celoživotního recidivistu. To se skutečně nikdy nestalo. 

Kdybychom chtělí být přísní na Miloše Zemana, jako byli přísní komunisté ve Sněmovně na Václava Havla, znamenolo by to skutečně pravděpodobně jedině defenestraci Miloše Zemana. 

Povšimni si také, že o Zemanovi nikdo z jeho kritiků nešíří ani tu nejmenší lež, mimo jiné proto, že už pravda je opravdu přímo děsivá. 

Vy kritici Václava Havla se stále odkazuje na naprosté nesmysly kolující internetem, přítom máte k dipozici nejen právní řád ČR, který např. opsahuje i všechny jeho amnestie, ale také máte k dispozici uspořádány všechny dokumenty Václava Havla v jeho knihovně. 

U Zemana nejde na webu Hradu zjistit, koho kdy přijal, kdy se s kým setkal a co kde řekl, jeho projevy jsou jen občas přetištěny v mediích a není se co divit, každý jeho projev obsahuje větší či menší lež. 


Nepřihlášený uživatel

#109967 Re: Re: Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 13:40

#109966: - Re: Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě 

Nikoliv. Havel omilostnil i vrahy, tak zase nelži.


Nepřihlášený uživatel

#109968 Re: Re: Re: Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 14:17

#109967: - Re: Re: Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě 

 Zabití otce je jistě věc velmi složitá a u člověka jinak normálně žijícího a myslícího je jistě aktem zoufalství. 

Nikdy Václav Havel neomilostnil nájemného vraha či celoživotního recidivistu s nespočtem psychologických posudků - resocializace nemožná. 

Milost Odložila byla velmi detailně v době jejího udělení probírána, nikdy se nestalo, že by Václav Havel svoje rozhodnutní nezdůvodnil. 

Moc pěknou partičku dává Zeman dohromady. 

Seděl za padělání peněz. Bývalý vězeň teď přivezl Kajínkovi tisícikorunu na cestu

 


Nepřihlášený uživatel

#109969 Zemanovu výzvu k vraždění novinářů má řešit Senát, Sněmovna a Ústavní soud.....

2017-05-22 14:39

Zaorálek: Zemanovy bonmoty o novinářích jsou nevhodné, naznačili mi v zahraničí. Dosud dobrou pověst Česka kazí i Babišova kauza

 
 
  • Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek požádal o schůzku s prezidentem Milošem Zemanem kvůli jeho výroku o likvidaci novinářů.
  • "V zemi, ve které zmizelo několik desítek novinářů, byli zabiti, a je podezření, že byli nepohodlní režimu, se zkrátka takto žertovat nedá," říká Zaorálek.
  • Zaorálek také říká, že Babišova kauza s ovlivňováním médií kazí dobrou pověst Česka.

.....to je jediná možnost. Vše ostatní je špatně. Zaorálek měl dávno k takovému kroku vyzvat Štěcha. 

Evropan

#109970 Re: Stop idiotským rejdům v této diskusi!

2017-05-22 15:09

#109957: Zrušte prolhanou havloidní topáckou ČT! - Stop buzerantským rejdům v politice a médiích! 

Kvůli tomu, že spolu žijí dva chlapi a jeden z nich pracuje televizi, tak chceš zrušit celou televizi? To jako že ty píšeš stupidní návrhy na internet, tak se kvůli tobě má zrušit internet? Nebo že prezidentský kancléř pořádal orgie, tak zrušíme prezidenta?


Nepřihlášený uživatel

#109971

2017-05-22 15:13

"Tvrdé jádro" nebo "rychlý pruh" EU znamená také sjednocenou azylovou a migrační politiku. A tudíž kvóty nebo jiný systém přerozdělování migrantů. K tomu se tedy hlásí každý, kdo chce mít ČR v "tvrdém jádru" nebo jet v "rychlém pruhu". Je třeba to nahlas a stále připomínat, ať jde o Sobotku, Kalouska, Jourovou či kohokoliv jiného.

 

Zlatí komunisti!!!

#109972 Zločiny kapitalismu - příběhy bezpráví!!! Stop fízláckojustiční mafii!!! Kájínek je nevinen!!!

2017-05-22 15:34

Rodina podala trestní oznámení na policisty za zákrok na invalidu


Nepřihlášený uživatel

#109973 Re: Zločiny kapitalismu - příběhy bezpráví!!! Stop fízláckojustiční mafii!!! Kájínek je nevinen!!!

2017-05-22 15:53

#109972: Zlatí komunisti!!! - Zločiny kapitalismu - příběhy bezpráví!!! Stop fízláckojustiční mafii!!! Kájínek je nevinen!!! 

 Zlatí komunisti - popíráš snad komunistické genocidium? Na komunistech stejně jako na nacistech není nic zlatého, nakonec na žádné z politických sekt, co jich komunismus a nacismus vygenerovaly. 


Nepřihlášený uživatel

#109974 Kompetenční žalobu měl podat v pátek.....

2017-05-22 15:57

Sobotka dává Zemanovi s odvoláním Babiše ultimátum do pátku

Pokud prezident Miloš Zeman neodvolá ministra financí Andreje Babiše (ANO) tento týden, jak avizoval, premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) bude situaci řešit cestou kompetenční žaloby u Ústavního soudu. Novinkám to řekl důvěryhodný zdroj ze Strakovy akademie.

....to že Zeman vyspává čínskou opoci či čínský amfetanový trip není problém Sobotky, ale Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#109975 Pěknou pakáž Zeman zase aktivizoval.....

2017-05-22 16:00

Veselo před věznicí: Muž přivezl Kajínkovi tisícikorunu a vykřikoval, že je také justiční oběť

Na propuštění na svobodu dál čeká ve věznici v Rýnovicích Jiří Kajínek. Prezident Miloš Zeman před svým odletem do Číny řekl, že milost pro Kajínka podepíše velmi brzy po svém návratu. Ani po pěti dnech však není Kajínek na svobodě. Mezitím se před věznicí střídají různí zvědavci. V pondělí se mezi ně přidal muž, který přinesl Kajínkovi tisícikorunu na cestu domů.