MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110176 Re: Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - ...

2017-05-26 04:45

#110166: - Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - ..... 

 Problém není s odsunem, ale se zvěrsty a vraždění, které se při něm po skončení války odehrávalo. 

Počtem lidí se to problémem stalo pro ČR, neboť odsunout třetinu obyvatel Československa ze země je velká zhovadilost a obrovský ekonomický problém, který si ČR způsobila. Dnes je naprosto jednoznačné, že odsun nepřinesl nic dobrého. To je dnešní situace, tak to je s odstupem 70 let. 

Xenofibie, kterou rozpoutal Miloš Zeman ve veřejném prostoru je také jedním z důsledků odsunu a je to nepochybně věc velmi špatná. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110177 Problém se Zeman je ve tom, že je patologický lhář......

2017-05-26 05:13

......tedy je otázka, zdali toto "V úvahu vzal také posudky znalců z posledních let, podle kterých existuje možnost Kajínkovy resocializace." je vůbec pravdivý výrok. 

Navíc pokud možnost existuje, neznamená to, že jej lze pustit z kriminálu, ale nejdříve je nutné onu "možnu resocializaci" realizovat a pak teprve následně je vůbec možné uvažovat o propuštění z kriminálu. 

Zeman je bohužel Kájínkovi velmi podoben a to nejen jeho patologickým lhaním, ale i zločiny, které proto ČR spáchal. 


Nepřihlášený uživatel

#110178 Mám trochu pochybnosti o duševním zdraví Andreje Babiše.....

2017-05-26 05:27

 

 

......do Sněmovny jen dopravily lži, že je všechno špatně a ve státní správě se rozkrádají miliardy, např. jen na DPH z pohonných hmot se prý rozkrádají desítky miliard ročně, což je samozřejmě naprostý nesmysl, neboť za celý rok se v DPH z pohonných hmot vybere cca 25 mld. korun, tedy rozkrást desítky miliard je samozřejmě nesmyslné, což nakonec Andrej sám uznal. 

Všechno vyřešil, není tu jediný karusel, státní správa funguje, dokonce prý měl "přebytek", ale všechny rozpočty navrhuje setrvale deficitní. Onen přebytek vznikl díky mimořádné platbě z EU a díky podivně rozpuštěným státním rezervám a také díky tomu, že se neopravovaly silnice, tedy asi to jediné, co se dá nazvat investicí. 

Tedy trochu pochybuji o duševním zdraví Andreje Babiše, když nyní po třech letech ve státní správě na ministerském postu vykládá bláboly o "šetření". Daně slouží k utrácení, je to sama podstata daní.  Daně platí právě proto, aby se je stát utrácel mandatorně a volně, je opravdu šílené, že Babiš ze celé ty tři rok nebyl schope:

-navrhnout vyrovnaný rozpoče

-rozpočet dodržet tak, aby peníze byly použity účelně ve prospěch občanů této země

-neukázal jediný "chycený" karusel na který se dostal do Sněmovny

-neprokázal nikdy zvýšenou efektivitu výběru daní, neboť nominálně vyšší výběr daní je dán růstem HDP a především vysokou zaměstnaností, na které nemá podíl on, ale nepochybně ještě Kalousek, kterému se podařilo v době odbytové krize nezaměstnanost udržet na velmi nízké úrovni o 3 % nižší, než měl Zeman v době růstu HDP. 

-jeho podřízený úřad vyhazuje každoročně  možná až 5,6 mld. na nespihování podvodu s korunovými dluhopisy nakupovanými osobami spojeným. 

-z nadějeného růstu HDP 4,5 % který převzal po Kalouskovi je růst naprosto směšný z hlediska současné Evropy 2,5 % při 2,5 % inflaci. Přičemž růst HDP v loňském roce je přesně roven výdajům na konečnou spotřebu.

Z  výše uvedeného bych řekl, že o sobě může Babiš mluvit jako o úspěšném ministrovi financí snad leda v případě, že je duševně nemocný. 


Nepřihlášený uživatel

#110179 Násilí samozřejmě nelze zabránit nikdy dokonale, ale určitě platí, že stát, tedy my občané....

2017-05-26 05:28

 

 

Atentátník z Manchesteru se měl Britům mstít za ubodaného kamaráda

Sebevražedný atentátník Salman Abedi, který se v pondělí odpálil na koncertě v Manchesteru, se chtěl pomstít za vraždu kamaráda, jenž byl rovněž libyjského původu. Abdula Wahaba Hafidaha před rokem v Manchesteru ubodala skupina mladíků a Abedi se s tím podle jeho známého nikdy nevyrovnal. Ve čtvrtek o tom s odkazem na přítele rodiny atentátníka informovala agentura AFP.

.....kteří ctíme zákon, musíme vyplnit i veřejný prostor tak, aby v něm nebylo prostoru pro násilí, zločin. Naše sociální vazby musí být naší základní obranou před zločinem, tedy naše sociální vazby musí zviditelňovat trestnou činnost, zločinci musí být pro policii i zpravodajské služby čitelní, snadno oddělitelní od nás, kdož ctíme zákony, demokracii. 

Bohužel problémem je, když se část z nás nechá obelhat zločincem jako byl Hitler, Gottwald, Lenin, Stalin nebo Zeman, to se bohužel pak velmi lehce stane, že je z kriminálu propuštěn nájemný vrah, kterého policie honila více jak deset let, průběžně jej zavírala a on opět a opět páchal trestnou činnost. 

To se pak zločinci stávají pro policii obtížně čitelní, když je takový člověk "omilostněn". Je to věc velmi vážná, je to vážná relativizace hodnot, které se Miloš Zeman dopustil a velmi zamlžil co je a co není správné, stejně jako to dělal Kájínek a dělají obecně všichni zločinci, aby se vyhnuli odhalení a trestu. 


Nepřihlášený uživatel

#110180 A jak by tedy Andrej Babiš s Burešem nazvali nákup korunových dluhopisů osobou spojenou.....

2017-05-26 05:32

 
 
 

Zastrašit se nenechám, reagoval Sobotka na Babišovu výhrůžku soudem. Šéf financí ho osočil z šíření pomluv

 
 
  • Andrej Babiš vyzval premiéra Bohuslava Sobotku, aby přestal říkat, že se vyhýbal placení daní či zneužíval finanční správu.
  • Podle Babiše mají tyto výroky povahu pomluvy a negativně ovlivňují jeho pověst a vážnost ve společnosti.
  • Sobotka řekl, že se odmítá nechat zastrašit.

.....kdy nákupem takových dluhopisů vzniká propad (abych to nenazval podvodem :-)) v zaplacené dani v případě Babiše i Jančury každému ročně 30 mil. korun?  Je to snad "daňový odklon"?

Babiš onou výhrůžkou premiérovi vlastně dokládá, že si představuje, že takový nákup osobou spojenou vlastně není žádný problém a stát tímto nebyl nijak ošizen, přesto navrhoval dodanění korunových dluhopisů, asi zbláznil nebo byl pod "politickým tlakem" :-). 

Problém byl v tom, že jeho návrh vlastně neměl žádnou hodnotu, neboť danil jen jednu stranu osob spojených a to ještě nikoliv zpětně (to nelze z důvodu nemožnosti retroaktivity), ale čistě jen hypoteticky do budoucna, kdy předčasné splacení dluhopisů samozřejmě není žádný problém. 

Budeme se tedy muset asi všichni domluvit, jak důsledkům nákupu korunových dluhopisů osobami spojenými budeme říkat :-) a Bureš s Babišem nám to budou muset schválit :-)

Jedna z možností je Babiš-Burešova daňová finta :-). 


Nepřihlášený uživatel

#110181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-26 05:35

#109826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!! 

 

 Žádný z Kalouskových oponentů co jich existuje nenašel jedinou jím údajně ukradenou korunu, bude to tím, že Kalousek nekrade ne tím, že by např. Babiš nepoužil dostatek prostředků na "hledání" požil na to stovky milionů našich daní.  

Babiš na to dokonce vydal stovky milinů našich daní, když prověřoval 64 000 !!!!! faktur státní správy a to i na ministerstvu obrany i ministerstvu financí a nejen tam, také na životním prostředí, dopravě, místního rozvoje....

Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je v politice mnohdy velmi dlouhá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

Desítky let tu oponenti Kalouska honí "jeho ukradené miliardy" nikdo z nich dosud nenašel jedinou korunu, tak napsali pamflet, který ale nemá žádný věcný obsah :-). 

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 


Nepřihlášený uživatel

#110182

2017-05-26 07:37

JIRKA KAJINEK NA HRAD !!!!

Češi, Moravané a Slezané
Nepřihlášený uživatel

#110183

2017-05-26 07:55

Ruce pryč od našeho oblíbeného pana prezidenta, vlastizrádci!!!


Nepřihlášený uživatel

#110184 Re:

2017-05-26 07:58

#110136: -  

 To sedí!

ONV

#110185 Re: Re:

2017-05-26 08:23

#110172: Evropan - Re:  

 Drž hubu, myslím tím debilní kretény jako seš ty!

TOPTÝM

#110186 Re:

2017-05-26 08:35

#110104: -  

 Kouřím Karla!

TOPTÝM

#110187 Re: Evropský hodnoty:

2017-05-26 08:39

#110110: - Evropský hodnoty: 

 Miluji Jakuba Jandu, už jsem mu ho i vykouřil! :)

ONV

#110188 Re: Re: Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality -

2017-05-26 08:57


Nepřihlášený uživatel

#110189 Re:

2017-05-26 08:58


Nepřihlášený uživatel

#110190 Re: Re:

2017-05-26 09:06

#110189: - Re:  

Ruština je na Ukrajině jazyk okupantů! Pro ČR by to mělo platit taky.


Nepřihlášený uživatel

#110191 Re: Re:

2017-05-26 09:10

#110173: SePoDělal - Re:  

 Ten příspěvěk tam zřejměumístil pornoherec za SPD.


Nepřihlášený uživatel

#110192

2017-05-26 10:54

Vaše zrádcovský pindy si nechte na sjezdy sudeťáků, vy havlističtí debilové!


Nepřihlášený uživatel

#110193 Re: Re:

2017-05-26 11:10

#110189: - Re:  

 ODS posiluje, SPD jde "do kytek".

Evropan

#110194 Re: Čechům, Moravanům a Slizanům ...

2017-05-26 11:16

#110183: Češi, Moravané a Slezané -  

Chtěl bych jen upozornit, že pokud podpírači toho vašeho ehm...prezidenta, což jsou vlastizrádci, od něho dají ruce pryč, tak upadne a už definitivně nevstane. 


Nepřihlášený uživatel

#110196 Re: Re: Re: Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totali

2017-05-26 11:39

#110188: ONV - Re: Re: Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - 

 Velmi se obávám, že jedním z počátku tohoto marasmu je oposmluvní kupčení, které bylo za hranou Ústavy a za to se platí, dnes to Miloš Zeman posunul tak daleko, že už jeho setrvávání na Hradě s velmi podivnou partou lidí bez bezpečnostních prověrek je samo o sobě jeho neústavní jednání. 


Nepřihlášený uživatel

#110197 Re:

2017-05-26 11:45

#110182: -  

 Vždyť už tam dávno je, nebo ty snad vidíš nějaký rozdíl mezi Zemanem a Kájínkem? 

Podobností je více než dost:

-oba nikdy nepracovali a vždy byli jen tam, kde se daně spotřebovávají

-oba masivně kradli a nechávali se na to najímat viz. MUS a ukradení ruského dluhu

-oba jsou ve své podtatě rozumu dlého, neb jen člověk rozumu mdlého nedodržuje zákony demokratického státu

-oba mají zjevně prostatu panice :-)


Nepřihlášený uživatel

#110198 ANO StB by volilo 30 % lidí.....

2017-05-26 11:56

........je to neuvěřitelná zpráva. Jeden StBák na Hradě a druhý premiérem. Pak, že se donášení zločincům nevyplácí. 


Nepřihlášený uživatel

#110199 Re: ANO StB by volilo 30 % lidí.....

2017-05-26 12:31

#110198: - ANO StB by volilo 30 % lidí..... 

 Kretén pěstovanej StBákama Havel už na Hradě není. Už se smaží v pekle a čerti do něj píchají vidlema.


Nepřihlášený uživatel

#110200 Říkejte mi Bureš :-)

2017-05-26 13:20

Říkejte mi Babiš. Šéf hnutí ANO po nuceném odchodu z vlády rozjel volební kampaň v regionech

 
  • Prezident Miloš Zeman odvolal Andreje Babiše z postu ministra financí ve středu.
  • Hned následující den vyjel již bývalý ministr do regionů na předvolební kampaň.
  • V Kutné Hoře přesvědčoval předseda hnutí ANO lidi, že za jeho odvolání může pakt tradičních politiků.