MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110101

2017-05-24 08:25

Zrcadlo duševních obzorů sluníčkáře-pravdoláskaře, vzdělaného a vychovaného v tz. inkluzivním školství:

 

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkl uze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého.

Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi , tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře . Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správn ě sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !
Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#110102 Re:

2017-05-24 08:28

#110101: -  

 HOAX!


Nepřihlášený uživatel

#110103 Obnovení tradice

2017-05-24 08:34

Schwarzernberská granátnícká garda se dnes vrací na Krumlovský zámek. A to je dobře.


Nepřihlášený uživatel

#110104

2017-05-24 08:43

  


Nepřihlášený uživatel

#110105 Re:

2017-05-24 09:07

#110104: -  

 Pro Ovara a jeho příznivce jsou "bělomorky"?


Nepřihlášený uživatel

#110106

2017-05-24 09:23

   

Evropan

#110107 Re:

2017-05-24 09:29

#110101: -  

I když to sem dáš ještě třeba desetkrát nebo stokrát, bude to vždy svědčit o tvé úrovni, které jsi dosáhl v době, kdy inkluze ve školství ještě neexistovala, a kdy tě vychovali k pouhému bezmyšlenkovému kopírování. A náš lžiprezident se vlastně v Číně o nic jiného nesnažil, protože kopírování má budoucnost. Ach jo ...


Nepřihlášený uživatel

#110108 Re:

2017-05-24 09:31

#110104: -  

Bumbál utíkal z hradního brífingu se Sobotkou, protože měl strach, že neudrží stolici, a v Číně ho nejdříve vozili na vozítku pro postižené a následně usínal pri koferenci ... no nebyl by nakonec Karel "punkáč" Schwarzenberg lepším prezidentem i po fyzické stránce? 

Evropan

#110109 Monokulturní ochuzení

2017-05-24 09:43

Až sem bude zase nějaké monokulturní ochuzení vkládat příspěvky o znásilňování evropanek muslimy, tak ať si přečte, jaké prasárny jsou schopni organizovat "vlastenci" Češi :

Muži podle rozsudku unesli osmnáctiletou ženu loni v srpnu z autobusové zastávky v jedné z obcí na Jihlavsku. Vtáhli ji do auta s karavanem. V plánu měli, že si z ní v Josefově domě na Třebíčsku udělají dlouhodobou sexuální otrokyni. Ještě ten samý den odpoledne ji odvezli do kempu na Hodonínsku. Cestou jí podle rozsudku vyhrožovali i za pomoci lovecké dýky. Karel se jí ptal, zda viděla Sametové vrahy, že ji zavřou do sudu a hodí do Orlíku. V kempu v karavanu ji pak podle obžaloby Josef starší znásilnil.

http://www.lidovky.cz/

Připadá mi, že mezi námi žijí poměrně "slušní" nebezpeční dementi a poté, co Bumbál začal propouštět vrahy, tak se mi život v naší kotlině přestává zdát až tak úplně růžový. Zdá se mi, že chovanec ministerstva vnitra už by měl konečně začít řešit bezpečnost občanů spíše, než utrácet peníze za opatření před teroristy, kteří tu nejsou!


Nepřihlášený uživatel

#110110 Evropský hodnoty:

2017-05-24 09:44

  


Nepřihlášený uživatel

#110111 Re: Obnovení tradice

2017-05-24 10:12

#110103: - Obnovení tradice 

 Zombie Schwarzenberg by se měl vrátit do hrobu.


Nepřihlášený uživatel

#110112 Re: Evropský hodnoty:

2017-05-24 10:13

#110110: - Evropský hodnoty: 

 Fůůůj, ten je hnusnej... Typický sluničkář.

Multikulturní obohacení

#110113 Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-24 10:17

#110109: Evropan - Monokulturní ochuzení 

 

Dlouhé měsíce zevrubně sleduji bezpečnostní situaci v Německu z pohledu zástupkyň něžného pohlaví a výsledné pozorování nevyznívá nikterak optimisticky. Terčem sexuálního obtěžování či přímo znásilnění se stávají ženy v každém věku. Rozkurážnění uprchlíci se nezastaví před školačkami, ani před jejich babičkami. Letos v březnu tak například začal v Düsseldorfu proces s marockým migrantem, který znásilnil devadesátiletou ženu.

Známé jsou také případy sexuálního obtěžování dívek školou povinných. Nejenom na plovárnách, ale prakticky kdekoli v blízkosti uprchlických center, kterých jsou po celé zemi rozesety stovky. Známý je případ z uplynulého měsíce, kdy africký migrant překvapil milenecký pár při stanování poblíž Bonnu. S mačetou v ruce si vynutil sex s mladou ženou, jejíž přítel byl pod pohrůžkou smrti nucen zůstat uvnitř stanu.

Podobné případy neberou konce a zatím příliš nepomáhají ani zpřísňující opatření, která začala být uváděna do praxe po hromadném sexuálním obtěžování při předloňských silvestrovských oslavách v Kolíně nad Rýnem. K dalšímu znásilnění ostatně došlo minulý týden jen asi dvacet kilometrů od metropole spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko a jen deset kilometrů od výše zmíněného Bonnu, v padesátitisícovém městě Hennef. O incidentu blíže informuje deník Rheinische Post.

Jak server uvádí, ke znásilnění došlo minulý týden ve středu těsně před půlnocí, kdy šestadvacetiletý migrant z africké Eritreje zneužil nezletilou německou dívku u jezera Allner. Násilník byl zatčen o chvíli později, ale ke spáchání trestného činu se před vyšetřovateli prozatím nepřiznal. Server Derwesten zjistil, že eritrejský násilník byl součástí skupiny přátel, kteří se rozhodli společně posedět u jezera.

Doposud není ani jasné, za jakých okolností k útoku došlo. Oběť znásilnění se nicméně o něco málo později svěřila svému příteli a ten zavolal policii. „Podezřelý žije v Německu od roku 2014 v uprchlickém centru přímo v Hennefu. V pátek odpoledne byl předveden před soud, kde bylo rozhodnuto o jeho zadržení. Oběť rovněž pochází z Hennefu a v současné době je v péči svých rodičů a blízkých.

Multikulturní obohacení

#110114 Komouše najdete v Německu a v EU, nikoliv v Rusku!!!

2017-05-24 11:20

Migrační krize a následné otevření hranic "uprchlíkům" vládou Angely Merkelové nejenom pro německé obyvatelstvo zvýšilo hrozby teroristických útoků či znásilnění, ale v jistém slova smyslu posunulo zemi směrem k totalitě. Tento měsíc došlo v Hamburku ve čtvrti Hamm k dočasnému vyvlastnění šesti apartmánů v ulici Ohlendorffstrasse, které byly následně využity k pronájmu. Podle zjištění úřadů nebyly majitelem využívány po dobu pěti let.

Majitel nemovitostí byl dle deníku Hamburger Abendblatt v minulosti pokutován 18 000 eury, ale stejně se rozhodl své byty nepronajímat. Proto se rozhodla hamburská radnice přikročit k nebývalému kroku v podobě vyvlastnění. S největší pravděpodobností tak nyní město využije prázdné byty pro migranty. Jak navíc uvedla mluvčí radnice Sorina Weiland, veškeré náklady spojené s úpravami bytu bude platit vlastník nemovitosti.

Z celkového počtu 700 000 nájemních bytů je podle dostupných informací volných asi jen 5000. Socialisté přesto zřídili „horkou linku“, prostřednictvím které mohou lidé informovat úřady o nevyužívaných bytech v Hamburku i dalších německých městech. Uvědomělí občané („práskači“) tak mohou ukazovat prstem na další nešťastníky, kteří mohou přijít o právo nakládat se svým soukromým majetkem.

Vyvlastnění nicméně proběhlo podle platných předpisů, které byly schváleny v říjnu 2015. Na počátku migrační krize nebylo Německo na příchod stovek tisíc migrantů z celého světa vůbec připraveno. Zejména ubytovací kapacity prakticky ve všech spolkových zemích byly naprosto nedostatečné, a zákonodárci se proto často uchylovali k extrémním řešením. Jedno z nich tehdy společně schválili v Hamburku radní z SPD, Zelených a Levice.

Ve druhém čtení tehdy prošel soubor pravidel, podle kterých je možné zabavit komerční nemovitosti s cílem zajistit ubytování pro uprchlíky. Ačkoli CDU, AfD a FDP hlasovaly proti tomuto kontroverznímu opatření, levice tyto tři strany přehlasovala. Na podzim 2015 do Hamburku denně přicházelo 400 až 500 migrantů a mnozí z nich museli v prvních dnech a týdnech přespávat doslova pod širým nebem.


Nepřihlášený uživatel

#110115

2017-05-24 11:32

Američané naštvali Brity, vyzradili identitu útočníka z Manchesteru

Islámský stát Velká Británie chtěl opět mlžit a ono to nevyšlo.


Nepřihlášený uživatel

#110116 Re: Řekl bych, že Kájínek si právě pořizuje střelnou zbraň.....

2017-05-24 11:36


Nepřihlášený uživatel

#110117 Re:

2017-05-24 11:57

#110093: -  

 To jsem zvědav jak sousede Kájínka budeš svým dětěm vysvětlovat, že ten člověk, co chodí u vás po chodbě v panelákové králíkárně nikdy v životě nic nedělal jen kradl a ozbrojoval se, nespočet soudů přezkoumávalo jeho poslední zločin nájemné vraždy a dnes mu Miloš Zeman udělil milost, přestože disponuje psychologickými posudky, že ten člověk nemá ani náznak morálních zásad a jeho resocializace je nemožná.  

Vlastně bych nechtěl vidět, jak se na to tvé děti budou tvářit. 


Nepřihlášený uživatel

#110118 Re: Re: Řekl bych, že Kájínek si právě pořizuje střelnou zbraň.....

2017-05-24 11:58

#110116: - Re: Řekl bych, že Kájínek si právě pořizuje střelnou zbraň..... 

 Proto pustil Miloš Zeman vraha s posudky že nemá žádné morální zásady z kriminálu? To si opravdu ty jeho volič myslíš? Dokládáš tím, jak odporně zasáhl Miloš Zeman do veřejného prostoru? Dokládáš tím, že se Miloš Zeman od Kájínka neliší ničím? Nebo co si vlastně představuješ, že jsi svým příspěvkem udělal? Myslíš si, že jsou sousedi Kájínka blahem bez sebe, že jim pobíhá po jejich panelákové králíkárně? 


Nepřihlášený uživatel

/ #110116 Re: Řekl bych, že Kájínek si právě pořizuje střelnou zbraň.....

2017-05-24 11:36


Nepřihlášený uživatel

#110119 A jak by tedy Andrej Babiš s Burešem nazvali nákup korunových dluhopisů osobou spojenou.....

2017-05-24 12:20

 

Zastrašit se nenechám, reagoval Sobotka na Babišovu výhrůžku soudem. Šéf financí ho osočil z šíření pomluv

 
 
  • Andrej Babiš vyzval premiéra Bohuslava Sobotku, aby přestal říkat, že se vyhýbal placení daní či zneužíval finanční správu.
  • Podle Babiše mají tyto výroky povahu pomluvy a negativně ovlivňují jeho pověst a vážnost ve společnosti.
  • Sobotka řekl, že se odmítá nechat zastrašit.

.....kdy nákupem takových dluhopisů vzniká propad (abych to nenazval podvodem :-)) v zaplacené dani v případě Babiše ročně 30 mil. korun?  Je to snad "daňový odklon"?

Babiš onou výhrůžkou premiérovi vlastně dokládá, že si představuje, že takový nákup osobou spojenou vlastně není žádný problém a stát tímto nebyl nijak ošizen, přesto navrhoval dodanění korunových dluhopisů, asi byl pod tlakem. 

Problém byl v tom, že jeho návrh vlastně neměl žádnou hodnotu, neboť danil jen jednu stranu osob spojených a to ještě nikoliv zpětně (to nelze z důvodu nemožnosti retroaktivity), ale čistě jen hypoteticky do budoucna. 

Budeme se tedy muset asi všichni domluvit, jak důsledkům nákupu korunových dluhopisů osobami spojenými budeme říkat :-) a Bureš s Babišem to musí schválit :-)


Nepřihlášený uživatel

#110120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-24 12:23

#109826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!! 

 

 Žádný z Kalouskových oponentů co jich existuje nenašel jedinou jím údajně ukradenou korunu. 

Babiš na to dokonce vydal stovky milinů našich daní, když prověřoval 64 000 !!!!! faktur státní správy a to i na ministerstvu obrany i ministerstvu financí a nejen tam, také na životním prostředí, dopravě, místního rozvoje....

Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je v politice mnohdy velmi dlouhá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

Desítky let tu oponenti Kalouska honí "jeho ukradené miliardy" nikdo z nich dosud nenašel jedinou korunu, tak napsali pamflet, který ale nemá žádný věcný obsah :-). 

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 

Evropan

#110121 Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!!

2017-05-24 13:56

#110114: Multikulturní obohacení - Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!! 

Nevím odkud berete své informace. Nejdříve jste tvrdil, že v Německu dlouhodobě pobýváte, teď dokonce že sledujete situaci z pohledu žen. Netvrdím, že migranti nepáchají násilí na ženách a že je to dobře. Jen netuším, proč tolik lpíte na tom, co dělají migranti a co dělají právě v Německu. Německá policie si s tím docela dobře poradí.

Když se zaobíráte tím, že se v Německu vyvlastňují byty dlouhodobě neužívané, a ten zákon platí dlouhodobě, a v roce 2016 se jen upravoval, tak je to především z důvodu, aby nevznikali squatty a slumy. Třeba v Singapooru je to naprosto normální řešení a když se tam podíváte na osídlení, nikde nevidíte místa, kde by se hromadili chudí či nepřizpůsobiví, a to tam na jedné ploše žijí muslimové, křesťané a hinduisté, chudáci i boháči. Ostatně zrovna v tuto dobu probíhá hromadné vystěhovávání v Rusku z trv. chruščovek a o vysídlování v Číně před olympiádou se napsalo také dost, takže o komunistech bych zas tak moc nepochyboval. V EU je to jen slečna Konečná a pár jejich kolegů.

V Hamburgu jsem byl v květnu 2016 a jediné, co jsem tam viděl, byla demonstrace proti politice Angele Merkel, která chtěla vystěhovávat z Německa migranty, kteří neprokázali nebezpečí života, které by jim hrozilo v zemi jejich původu. A co se týká nakládání s byty, tak zrovna přestavba přístavní čtvrti Hamburgu je příkladná ukázka, jak území oživit. Jen ta velkolepá opera se moc nepovedla.

Německo je v případě přijímání uprchlíků dlouhodobě zemí, která má slušně nastavená pravidla tak, aby se uprchlíci rozmístili po celé zemi a nevznikala nebezpečná ghetta. Toho dosahují nařízenými kvotami pro města a kraje. Toto osvědčené řešení nejenže nepřijala Francie nebo Británie, ale bojkotují jej i východoevropské země. To dělají špatně, protože jak je vidět v případě Cikánů, tak tím naším typicjy českým přístupem ghetta vznikla a samotní Cikáni jsou z toho nešťastní, a my ostatní už vlastně také.

A na závěr - jednak si uvědomte, že někdo migranty nejenže pustil, ale dokonce převážel přes celý Balkán. Angela Merkel se následně rozhodla migranty přijmout, čímž zabránila vzniku nebezpečné situace na Balkáně, Maďarsku a Rakousku. Nadávat zrovna na ní, když ona dala všanc celou svojí dobrou pověst, je nehoráznost. Ona byla až poslední v řadě jiných alibistů. A že v celé balkánské akci mají prsty Russáci, o tom veřejně mluvili politici na podzim roku 2016. Pokud by to nebyla pravda, neodvážili by se to veřejně prohlašovat.

Uvědomte si také, co se děje u nás v Čechách. Ročně dojde ke znásilnění více než 600 žen, tedy skoro 2 ženy denně. A není to jen obtěžování jako v případě předloňského Silvestra v Německu. A to, že naše neschopná policie nedokáže najít jednoho násilníka, který pořezal petru Kvitovou, ani po půl roce svědčí jen o tom, že němci konají, zatímco Češi poukazují na to, co se děje v Německu. Někdy mi fakt připadáte jako policista, který chce od svého neschopného sboru odpoutat pozornost.


Nepřihlášený uživatel

#110122 Re: Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!!

2017-05-24 14:10

#110121: Evropan - Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!! 

 Olympiáda v Soči si také vyžádala rozsáhlá stěhování a bourání mnoha vesnic. 


Nepřihlášený uživatel

#110123 Karlička opravdu vůbec netuší, že nákup korunových dluhopisů......

2017-05-24 14:15

....osobami spojenými Babiš-Bureš-Babiš-Agrofert je daňovým "odklonem" :-)

Šlechtová: O Babišovi se bude mluvit i za padesát let, se Sobotkou se na sebe nemohou ani podívat

Karlička vypadá, že je naprosto šílená. 


Nepřihlášený uživatel

#110124 Messi? Snad Babiš.....

2017-05-24 14:40

Španělský soud potvrdil Messimu trest vězení za daňové úniky

Evropan

#110125 Re: Re: Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!!

2017-05-24 15:08

#110122: - Re: Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!! 

No olympiádu v Soči se všemi těmi podvody a korupcí raději nezmiňovat. To byl z pohledu přípravy totální průšvih.