MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110151 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!!

2017-05-25 13:04

#110129: - Re: Re: Re: Re: Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!! 

 To máš z toho, že si pod úspěchěm představuješ život, opilost, lhaí, oplzlosti Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#110152 Moje gorila, káva gorila z Ugandy

2017-05-25 13:07

Káva se srdcem horské gorily : www.mountain-gorilla.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#110153 Mám trochu pochybnosti o duševním zdraví Andreje Babiše.....

2017-05-25 14:42

......do Sněmovny jen dopravily lži, že je všechno špatně a ve státní správě se rozkrádají miliardy, např. jen na DPH z pohonných hmot se prý rozkrádají desítky miliard ročně, což je samozřejmě naprostý nesmysl, neboť za celý rok se v DPH z pohonných hmot vybere cca 25 mld. korun, tedy rozkrást desítky miliard je samozřejmě nesmyslné, což nakonec Andrej sám uznal. 

Všechno vyřešil, není tu jediný karusel, státní správa funguje, dokonce prý měl "přebytek", ale všechny rozpočty navrhuje setrvale deficitní. Onen přebytek vznikl díky mimořádné platbě z EU a díky podivně rozpuštěným státním rezervám a také díky tomu, že se neopravovaly silnice, tedy asi to jediné, co se dá nazvat investicí. 

Tedy trochu pochybuji o duševním zdraví Andreje Babiše, když nyní po třech letech ve státní správě na ministerském postu vykládá bláboly o "šetření". Daně slouží k utrácení, je to sama podstata daní.  Daně platí právě proto, aby se je stát utrácel mandatorně a volně, je opravdu šílené, že Babiš ze celé ty tři rok nebyl schope:

-navrhnout vyrovnaný rozpoče

-rozpočet dodržet tak, aby peníze byly použity účelně ve prospěch občanů této země

-neukázal jediný "chycený" karusel na který se dostal do Sněmovny

-neprokázal nikdy zvýšenou efektivitu výběru daní, neboť nominálně vyšší výběr daní je dán růstem HDP a především vysokou zaměstnaností, na které nemá podíl on, ale nepochybně ještě Kalousek, kterému se podařilo v době odbytové krize nezaměstnanost udržet na velmi nízké úrovni o 3 % nižší, než měl Zeman v době růstu HDP. 

-jeho podřízený úřad vyhazuje každoročně  možná až 5,6 mld. na nespihování podvodu s korunovými dluhopisy nakupovanými osobami spojeným. 

-z nadějeného růstu HDP 4,5 % který převzal po Kalouskovi je růst naprosto směšný z hlediska současné Evropy 2,5 % při 2,5 % inflaci. Přičemž růst HDP v loňském roce je přesně roven výdajům na konečnou spotřebu.

Z  výše uvedeného bych řekl, že o sobě může Babiš mluvit jako o úspěšném ministrovi financí snad leda v případě, že je duševně nemocný. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#110154 Tohle jsou Spojené státy, to je demokracie, neztrácejí čas proto, že velmi pravděpodobného.....

2017-05-25 15:02

SpaceX má konkurenci: Rocket Lab vypustila raketu Electron, jeden start stojí pět milionů dolarů

 
 
  • Z kosmodromu na severu Nového Zélandu odstartovala raketa společnosti Rocket Lab.
  • Electron je komerční raketa pro segment malých satelitů.
  • Cena jednoho startu je pět milionů dolarů.

.....ruského trotla v Bílém domě řeší ti co to řešit mají. Tady se dlouhodobě zločinnost a ruské trotlování Miloše Zemana neřeší a důsledky jsou děsivé to i pro růst HDP, neboť se nelze spolehnout na ty, kdo to řešit měli.

Nejprve tedy Nejvyšší správní soud, který sice přesně popsal porušování volebního zákona Zemanem, ale svojí úlohu pojistky nesplnil, Zemana z voleb na základě výmluvy nevyřadil. Pak přišli fatální lži, oplzlosti, porušování Ústavy - mnoho diskusí, ale senátoři nekonali. Dnes je propuštění nájemný vrah na svobodu, znovu předtím byla Zemanem porušena Ústava a opět senátoři nekonali. 

Amerika běží dál, administrativa, soudy, senátoři obecně zastupitelé dělají co mají - vyšetřují Trumpa. 


Nepřihlášený uživatel

#110155 Tedy policie ČSSR, ČSR a ČR vedla Kájínka jako nebezpečného zločince.....

2017-05-25 15:15

Kajínek nebyl tajným agentem Veřejné bezpečnosti, uvedl bezpečnostní archiv

.....od roku 1985 - 1998 jej průběžně zavírala, on utíkal a dál páchal závažné trestné činy, až nakonec se nechal najmout na vraždění a Miloš Zeman ho prostě pustil z kriminálu. 

Vypadá to, že by tedy měl být Miloš Zeman vyšetřen, jestli je duševně zdráv. 


Nepřihlášený uživatel

#110156 Násilí samozřejmě nelze zabránit nikdy dokonale, ale určitě platí, že stát, tedy my občané....

2017-05-25 15:59

Atentátník z Manchesteru se měl Britům mstít za ubodaného kamaráda

Sebevražedný atentátník Salman Abedi, který se v pondělí odpálil na koncertě v Manchesteru, se chtěl pomstít za vraždu kamaráda, jenž byl rovněž libyjského původu. Abdula Wahaba Hafidaha před rokem v Manchesteru ubodala skupina mladíků a Abedi se s tím podle jeho známého nikdy nevyrovnal. Ve čtvrtek o tom s odkazem na přítele rodiny atentátníka informovala agentura AFP.

.....kteří ctíme zákon, musíme vyplnit i veřejný prostor tak, aby v něm nebylo prostoru pro násilí, zločin. Naše sociální vazby musí být naší základní obranou před zločinem, tedy naše sociální vazby musí zviditelňovat trestnou činnost, zločinci musí být pro policii i zpravodajské služby čitelní, snadno oddělitelní od nás, kdož ctíme zákony, demokracii. 

Bohužel problémem je, když se část z nás nechá obelhat zločincem jako byl Hitler, Gottwald, Lenin, Stalin nebo Zeman, to se bohužel pak velmi lehce stane, že je z kriminálu propuštěn nájemný vrah, kterého policie honila více jak deset let, průběžně jej zavírala a on opět a opět páchal trestnou činnost. 

To se pak zločinci stávají pro policii obtížně čitelní, když je takový člověk "omilostněn". Je to věc velmi vážná, je to vážná relativizace hodnot, které se Miloš Zeman dopustil a velmi zamlžil co je a co není správné, stejně jako to dělal Kájínek a dělají obecně všichni zločinci, aby se vyhnuli odhalení a trestu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110157 Zeman spáchal velezradu, porušil Ústavu, žaloba má být podána.....

2017-05-25 17:28

Žalobu na Zemana kvůli Babišovi by podepsaly dvě třetiny senátorů

......datum odvolání nebylo dodrženo. Babiš byl díky Zemanovi o mnoho dní déle, než určil premiér, bylo to porušení Ústavy a zdalekan nebylo Zemanovo první. 

Senátoři dělají obrovskou chybu, že žalobu nepodávají. Byť se dá představit obtížně ještě něco horšího než Kájínek a věcné porušování Ústavy, je možné to od Zemana očekávat. 


Nepřihlášený uživatel

#110158 Re:

2017-05-25 17:39

#110035: Takový běžný multikulti večer -  

 Stejně tak jako existují v archivech oběti nacionálního socialismu, oběti komunistického socialismu, tyto oběti jsou obětmi multikulturního socialismu.. Bude jich přibývat ale jak nám tvůrci multikulturního socialismu sdělují, musíme si zvykat.. Chcete si někdo na takováhle zvěrstva zvykat?? 


Nepřihlášený uživatel

#110159 Re: Re:

2017-05-25 17:52

#110158: - Re:  

 Které dílo máš na mysli, které by něco takového jako multikulturní socialismus definovalo? Komunistický manifest definuje internacionální socialismus, jak jistě velmi dobře víš.  

Problém ve vás extrémistech je, že žijete v představě jakési "monokulturní" společnosti. Nic takového nikdy neexistovalo, přesněji, pokud to skutečně existovalo, tak to zaniklo. 


Nepřihlášený uživatel

#110160 Cestu na "konferenci" kterou pořádá KGBák Jakunin, tak to zvládá.....

2017-05-25 18:07

Zeman chyběl na summitu NATO při projevech Trumpa, Merkelové i Stoltenberga. Posluchači u nich stáli

.....ale deset minut stát, když mluví naši spojenci, to mu dělá obrovské problémy. 

Na co senátoři tedy ještě čekají, proč už dávno nebyl před Ústavním sodem, tam by mohl sedět. 


Nepřihlášený uživatel

#110161

2017-05-25 18:18

Pan Babiš předložil skvělý rozpočet. Socani by nás chtěli ještě více zadlužit, sami dluží stamilióny!


Nepřihlášený uživatel

#110162 Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - .....

2017-05-25 18:23

Herman označil přítomnost komunistů v parlamentu za hanbu české politiky. Ti začali bušit do lavic

 
 
  • Za hanbu české politiky označil ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) přítomnost komunistů v parlamentu.
  • V reakci na to komunisté začali bušit do lavic.
  • Situace nastala při interpelaci ministra obrany Martina Stropnického (ANO) ohledně spolupráce české a německé armády, kterou vznesl poslanec za KSČM Vojtěch Filip.

.....rudé pěticípé hvězdy, přitom platí zákon o zákazu propagace totalitních idelogií a nikdo by si nedovolil pověsit na barák prapor s hákovým křížem, což je symbol, který se od pěticípé hvězdy neliší jako symbolu totality vůbec ničím a je potřeba si to jasně říci. Už název "komunistická strana" je propagací komunistické ideologie.  

Tedy pan Herman má naproostou pravdu, komunisté ve Sněmovně s jejich propagací komunistické ideologie jsou nejne ostudou české politiky, ale dokonce bych řekl, je to velmi viditelné porušování zákonů ČR a podle toho také jedná Zeman, byl jsme zvolen, tak klidně může propagovat komunismus i nacismus, může klidně lhát o lidech mravných, může vyznamenávat komunisty, StBáky a možná dokonce KGBáky. 


Nepřihlášený uživatel

#110163 Re:

2017-05-25 18:25

#110161: -  

 

Mám velké pochybnosti o duševním zdraví Andreje Babiše.....

2017-05-25 15:42

 

......do Sněmovny jen dopravily lži, že je všechno špatně a ve státní správě se rozkrádají miliardy, např. jen na DPH z pohonných hmot se prý rozkrádají desítky miliard ročně, což je samozřejmě naprostý nesmysl, neboť za celý rok se v DPH z pohonných hmot vybere cca 25 mld. korun, tedy rozkrást desítky miliard je samozřejmě nesmyslné, což nakonec Andrej sám uznal. 

Všechno vyřešil, není tu jediný karusel, státní správa funguje, dokonce prý měl "přebytek", ale všechny rozpočty navrhuje setrvale deficitní. Onen přebytek vznikl díky mimořádné platbě z EU a díky podivně rozpuštěným státním rezervám a také díky tomu, že se neopravovaly silnice, tedy asi to jediné, co se dá nazvat investicí. 

Tedy trochu pochybuji o duševním zdraví Andreje Babiše, když nyní po třech letech ve státní správě na ministerském postu vykládá bláboly o "šetření". Daně slouží k utrácení, je to sama podstata daní.  Daně platí právě proto, aby se je stát utrácel mandatorně a volně, je opravdu šílené, že Babiš ze celé ty tři rok nebyl schope:

-navrhnout vyrovnaný rozpoče

-rozpočet dodržet tak, aby peníze byly použity účelně ve prospěch občanů této země

-neukázal jediný "chycený" karusel na který se dostal do Sněmovny

-neprokázal nikdy zvýšenou efektivitu výběru daní, neboť nominálně vyšší výběr daní je dán růstem HDP a především vysokou zaměstnaností, na které nemá podíl on, ale nepochybně ještě Kalousek, kterému se podařilo v době odbytové krize nezaměstnanost udržet na velmi nízké úrovni o 3 % nižší, než měl Zeman v době růstu HDP. 

-jeho podřízený úřad vyhazuje každoročně  možná až 5,6 mld. na nespihování podvodu s korunovými dluhopisy nakupovanými osobami spojeným. 

-z nadějeného růstu HDP 4,5 % který převzal po Kalouskovi je růst naprosto směšný z hlediska současné Evropy 2,5 % při 2,5 % inflaci. Přičemž růst HDP v loňském roce je přesně roven výdajům na konečnou spotřebu.

Z  výše uvedeného bych řekl, že o sobě může Babiš mluvit jako o úspěšném ministrovi financí snad leda v případě, že je duševně nemocný. 


Nepřihlášený uživatel

#110164 Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - .....

2017-05-25 18:25


Nepřihlášený uživatel

#110165 Re: Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - ...

2017-05-25 18:28

#110164: - Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - ..... 

 Znám nacistické výroky Miloše Zeman, neznám jediný jakýkoliv totalitní výrok pana Hermana. Pokud nějaký, libovolný znáš, tak neváhej a cituj. 

Miloš Zeman naprosto v duchu nacismu i komunismu by "likvidoval novináře", nic co by se i jen vzdáleně blížilo něčemu takovému pan Herman nevupustil z úst ani v návalu vzteku a někde v soukromí. 


Nepřihlášený uživatel

#110166 Re: Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - .....

2017-05-25 19:13

#110162: - Je opravdu podivné, že si komunisté věší na jejich barák symboly komunistické totality - ..... 

 Herman a Belobradek jsou patou henleinovskou kolonou. Jednaji proti zajmum CR.

 

odsun byl dohodnut mocnostmi..Nemci predtim zabili na 360000 Cechoslovaku a odsunuli ceske obyvatelstvo ze Sudet !!!!!!

 

tak proc se porad mluvi, od poloviny devadesatych let jen o odsunu, jako by predtim nebyla pachana Nemci daleko vetsi zverstva, odsun byl  jejich dusledek.

Americane se tomu vzdy divi, jak si sami sobe sereme na hlavu.


Nepřihlášený uživatel

#110167

2017-05-25 21:30

Kajínek měl být venku už dávno.... Případ Kajínek je v podstatě jasný jako facka. Náš nejznámější zločinec určitě není žádný andílek, ale za vraždu sedí nevinně. Má jediné štěstí, že byl zrušen trest smrti, takže nemohl být popraven. Teprve tehdy by mohla být plzeňská policejně-prokurátorsko-soudní mafie klidná. Případ Kajínek je však toliko nejznámější, nikoli ojedinělou hrůzou represívního aparátu našeho „demokratického a svobodného právního státu“.


Nepřihlášený uživatel

#110168

2017-05-25 21:53

                


Nepřihlášený uživatel

#110169

2017-05-25 21:55

              


Nepřihlášený uživatel

#110170

2017-05-25 22:10

                  

ONV

#110171

2017-05-26 04:18

Vlatizrada by se měla důsledně trestat! To by si ti havlističtí dementi a vítači dobře rozmysleli!

Evropan

#110172 Re:

2017-05-26 04:25

#110171: ONV -  

Naprosto souhlasím. Proto se divím, že se neřeší jednání současného lžiprezidenta, které jasné znaky vlastizrady má !!!

SePoDělal

#110173 Re:

2017-05-26 04:29

#110146: Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!! -  

je fajne, že admin konečně maže pornofotky, ještě by měl smáznout ten porno obrazek na příspěvku 110146


Nepřihlášený uživatel

#110174 Re:

2017-05-26 04:40

#110167: -  

 Za vraždu sedí nevinně, přestože to přezkoumal dokonce i Ústavní soud, nehraji si na idioty Ovčáčka se Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#110175 Re:

2017-05-26 04:42

#110171: ONV -  

Okresní národní výbore skutečně měl být Zeman dávno pohnán před Ústavní soud, v tomto samozřejmě s tebou naprosto souhlasím.