MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

škoda každé rány, která padne vedle!

#110351 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají!

2017-05-30 20:16


Nepřihlášený uživatel

#110352 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají!

2017-05-30 20:32

#110351: škoda každé rány, která padne vedle! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají! 

Představa, že má být dítě fyzicky trestáno, aby se stalo lepším je představa zvrácená a Miloš Zeman s jeho alkoholismem, oplzlostí, rozvráceným manželstvím kdy se k němu bývalá manželka ani syn neznají a jeho další dítě "první Kačenka" je pornografickou hvězdičkou dokládá, že se tím lepším opravdu nestal, tedy i tento příklad mláceného dítěte dokládá, že mlácení dětí je deviace a tedy Miloš Zeman vyrostl v deviantním prostředí a tvrdě ho to poznamenalo, nakokec tebe také, jak dokládají tvé příspěvky. 

Zkus tedy obhájit tvojí verzi a uveď jediný příklad mláceného dítěte, které vyrostlo v dospělou samostatnou osobnost a své mlácení v dětství by neodsoudili jako jeden z nejhorších zločinů, kterých se na nich jejich rodiče dopustili. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110353 Miloš Zeman je "učiněný smolař" jeho přítel a protokolář Forejt fetoval a ještě si nechával posílat

2017-05-30 20:46

Policejní supervůz za miliony havaroval. Byl v něm i Zemanův muž, je ve vážném stavu

.....hošany na Hrad a druhý se málem zabije, když si s policajtem před důchodem společně udělali z dálnice závodní dráhu, aby se na ní proháněli ve služebním bavoráku. 

Skoro by se řeklo při pohledu na Ovčáčka, Kmoníčka, Mynáře, Nejedlého, Augustina, Hlinovského či Buriánovou nebo Velebu, že se Miloš Zeman záměrně obklopuje lidmi rozumu mdlého, aby on sám vypadal alespoň přijatelně. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110354 A my tady máme Hrad plný ruských trotlů včetně idiota nacionálního komunisty Miloše Zemana.....

2017-05-31 04:50

 

 

Francie chce demokratickou Sýrii, řekl Macron Putinovi. Otevřel také otázku pronásledování gayů v Čečně a kritizoval ruská média

 
 
  • Francie chce s Ruskem spolupracovat na vyřešení situace v Sýrii, jejím cílem je zachování syrského, avšak demokratického, státu.
  • Macron po setkání s ruským prezidentem Putinem vyzval k setkání tzv. normanské čtyřky, která má vyřešit i problém proruských separatistů na Ukrajině.
  • Macron otevřel i otázku pronásledování gayů v ruské Čečně či kritizoval média jako je ruský státní Sputnik.

Idiot Miloš Zeman tedy propaguje čestkou verzi RT, putinovy či parlementní listy.....

Emmanuel Macron na tiskové konferenci po setkání s Vladimirem Putinem kritizoval chování ruských médií. "Ať jde o Sputnik nebo jiná média, dle mého názoru se tato média nechovala korektně, tak jak bychom očekávali od žurnalistů. Chovali se jako šiřitelé propagandy a lživých informací," odpověděl Macron na otázku novinářky ruské státní televize RT.


Nepřihlášený uživatel

#110355 Re:

2017-05-31 04:52

#110216: -  

 

 Otázka Kalouska na pamflet o něm - Jsou tam padáky? Ano. Tak to je v pohodě :-) (s usměvem) 

 Žádný z Kalouskových oponentů co jich existuje nenašel jedinou jím údajně ukradenou korunu, bude to tím, že Kalousek nekrade ne tím, že by např. Babiš nepoužil dostatek prostředků na "hledání" požil na to stovky milionů našich daní.  

Babiš na to dokonce vydal stovky milinů našich daní, když prověřoval 64 000 !!!!! faktur státní správy a to i na ministerstvu obrany i ministerstvu financí a nejen tam, také na životním prostředí, dopravě, místního rozvoje....

Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je v politice mnohdy velmi dlouhá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

Desítky let tu oponenti Kalouska honí "jeho ukradené miliardy" nikdo z nich dosud nenašel jedinou korunu, tak napsali pamflet, který ale nemá žádný věcný obsah :-). 

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 


Nepřihlášený uživatel

#110356 Mám trochu pochybnosti o duševním zdraví Andreje Babiše....

2017-05-31 04:55

 

 

 

......do Sněmovny jej dopravily lži, že je všechno špatně a ve státní správě se rozkrádají miliardy, např. jen na DPH z pohonných hmot se prý rozkrádají desítky miliard ročně, což je samozřejmě naprostý nesmysl, neboť za celý rok se v DPH z pohonných hmot vybere cca 25 mld. korun, tedy rozkrást desítky miliard je samozřejmě nesmyslné, což nakonec Andrej sám uznal. 

Všechno vyřešil, není tu jediný karusel, státní správa funguje, dokonce prý měl "přebytek", ale všechny rozpočty navrhuje setrvale deficitní. Onen přebytek vznikl díky mimořádné platbě z EU a díky podivně rozpuštěným státním rezervám a také a především díky tomu, že se neopravovaly silnice, tedy asi to jediné, co se dá nazvat v případě státu investicí. 

Tedy trochu pochybuji o duševním zdraví Andreje Babiše, když nyní po třech letech ve státní správě na ministerském postu vykládá bláboly o "šetření". Daně slouží k utrácení, je to sama podstata daní.  Daně platíme právě proto, aby se je stát utrácel mandatorně a volně, je opravdu šílené, že Babiš ze celé ty tři rok nebyl schope:

-navrhnout vyrovnaný rozpoče

-rozpočet dodržet tak, aby peníze byly použity účelně ve prospěch občanů této země

-neukázal jediný "chycený" karusel na který se dostal do Sněmovny, neprokázal ani, že náklady na "kobru" jsou menší než to, co se jí podařilo dohledat či čemu dokázala zabránit. 

-neprokázal nikdy zvýšenou efektivitu výběru daní, neboť nominálně vyšší výběr daní je dán růstem HDP a především vysokou zaměstnaností, na které nemá podíl on, ale nepochybně ještě Kalousek, kterému se podařilo v době odbytové krize nezaměstnanost udržet na velmi nízké úrovni o 3 % nižší, než měl Zeman v době růstu HDP. 

-jeho podřízený úřad vyhazuje každoročně  možná až 5,6 mld. díky nešetřední podvodu s korunovými dluhopisy nakupovanými osobami spojeným 

-z nadějeného růstu HDP 4,5 % který převzal po Kalouskovi je růst naprosto směšný z hlediska současné Evropy 2,5 % při 2,5 % inflaci. Přičemž růst HDP v loňském roce je přesně roven výdajům na konečnou spotřebu.

Z  výše uvedeného bych řekl, že o sobě může Babiš mluvit jako o úspěšném ministrovi financí snad leda v případě, že je duševně nemocný. 


Nepřihlášený uživatel

#110357 Jednání rozpočtového výboru Sněmovny proběhlo 8.3.2017 a 15.3.2017 proběhlo plénum Sněmovny....

2017-05-31 04:57

 

 

Zrušení rozsudku nad Davidem Rathem je velmi zvláští, říká Lenka Bradáčová. Je přesvědčená, že odvedla precizní práci

 
 
  • Vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová považuje zrušení rozsudku nad Davidem Rathem za zvláštní, protože vybočilo z dosavadní praxe.
  • V rozhovoru pro týdeník Respekt Bradáčová slíbila ukončit prověřování zneužití dotací EU u Čapího hnízda do konce června.
  • S Andrejem Babišem jsem se nikdy nesetkala, řekla.

.....a po těchto dvou jednání by člověk znalý obou jednání očekával, že do týdne bude policie na finančním ředitelství a bude řešit daňové podvody možná až v ročním objemu 5,6 mld., které finanční správa roky neřešila a roky nepostihovala - jedná se o korunové dluhopisy nakupavné emitenty, tedy osobami spojenými, kdy únik vzniká neoprávněným nákladem na straně emitenta a nedaněním příjmu na straně kupujícího, tedy téže fyzické osoby jako je emitent. Bylo emitováno 164 mld. a s průměrným úrokem 10 % na straně emitenta je daňový únik v objemu 19 % z 16,4 mld. a na straně kupujícího (osoby spojené, vlastníka emitenta) je to 15 % z 16,4 mld. 

Je podivné, že toto Bradáčová neřeší. Nabízí snad jediné vysvětlení, že je zaměstnankyní Andreje Bureše Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#110358 "Odvážný" idiot Miloš Zeman.....

2017-05-31 04:58

 

 

Američan ve vlaku ubodal dva muže, kteří se zastali muslimek

 

Zeman v Lidicích: Teror je dílem naší zbabělosti, která je vydávána za multikulturní toleranci

Pětatřicetiletý Američan, který v příměstském vlaku v Portlandu na západě USA urážel dvě mladé muslimské ženy, ubodal dva cestující, kteří se žen zastali. Oba dva zraněním podlehli. O tragickém incidentu informoval zpravodajský web BBC. Podle svědků 35letý Jeremy Joseph Christian na dívky křičel, že by všichni muslimové měli zemřít, protože léta zabíjejí křesťany. Policie útočníka, který byl podle agentury AP v minulosti trestaný kvůli loupeži a únosu, krátce po činu zadržela. Rada americko-islámských vztahů v souvislosti s útokem vyzvala amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby se postavil proti islamofobii, která je v USA podle ní na vzestupu.


Nepřihlášený uživatel

#110359 Komunisté i nacisté ze sebe dělali celebrity a snaží se o to dodnes......

2017-05-31 05:00

Násilí samozřejmě nelze zabránit nikdy dokonale, ale určitě platí, že stát, tedy my občané....

 

Atentátník z Manchesteru se měl Britům mstít za ubodaného kamaráda

Sebevražedný atentátník Salman Abedi, který se v pondělí odpálil na koncertě v Manchesteru, se chtěl pomstít za vraždu kamaráda, jenž byl rovněž libyjského původu. Abdula Wahaba Hafidaha před rokem v Manchesteru ubodala skupina mladíků a Abedi se s tím podle jeho známého nikdy nevyrovnal. Ve čtvrtek o tom s odkazem na přítele rodiny atentátníka informovala agentura AFP.

.....kteří ctíme zákon, musíme vyplnit i veřejný prostor tak, aby v něm nebylo prostoru pro násilí, zločin. Naše sociální vazby musí být naší základní obranou před zločinem, tedy naše sociální vazby musí zviditelňovat trestnou činnost, zločinci musí být pro policii i zpravodajské služby čitelní, snadno oddělitelní od nás, kdož ctíme zákony, demokracii. 

Bohužel problémem je, když se část z nás nechá obelhat zločincem jako byl Hitler, Gottwald, Lenin, Stalin nebo Zeman, to se bohužel pak velmi lehce stane, že je z kriminálu propuštěn nájemný vrah celebritou, přitom jej policie prokazatelně právem honila více jak deset let, průběžně jej zavírala a on opět a opět páchal trestnou činnost. 

To se pak zločinci stávají pro policii obtížně čitelní, když je takový člověk "omilostněn". Je to věc velmi vážná, je to vážná relativizace hodnot, které se Miloš Zeman dopustil a velmi zamlžil co je a co není správné, stejně jako to dělal Kájínek a dělají obecně všichni zločinci, aby se vyhnuli odhalení a trestu. 


Nepřihlášený uživatel

#110360 A jak by tedy Andrej Babiš s Burešem nazvali nákup korunových dluhopisů osobou spojenou.....

2017-05-31 05:03

 
 

Zastrašit se nenechám, reagoval Sobotka na Babišovu výhrůžku soudem. Šéf financí ho osočil z šíření pomluv

 
 
  • Andrej Babiš vyzval premiéra Bohuslava Sobotku, aby přestal říkat, že se vyhýbal placení daní či zneužíval finanční správu.
  • Podle Babiše mají tyto výroky povahu pomluvy a negativně ovlivňují jeho pověst a vážnost ve společnosti.
  • Sobotka řekl, že se odmítá nechat zastrašit.

.....kdy nákupem takových dluhopisů vzniká propad (abych to nenazval podvodem :-)) v zaplacené dani v případě Babiše i Jančury každému ročně 30 mil. korun?  Je to snad "daňový odklon"?

Babiš onou výhrůžkou premiérovi vlastně dokládá, že si představuje, že takový nákup osobou spojenou vlastně není žádný problém a stát tímto nebyl nijak ošizen, přesto navrhoval dodanění korunových dluhopisů, asi zbláznil nebo byl pod "politickým tlakem" :-). 

Problém byl v tom, že jeho návrh vlastně neměl žádnou hodnotu, neboť danil jen jednu stranu osob spojených a to ještě nikoliv zpětně (to nelze z důvodu nemožnosti retroaktivity), ale čistě jen hypoteticky do budoucna, kdy předčasné splacení dluhopisů samozřejmě není žádný problém. 

Budeme se tedy muset asi všichni domluvit, jak důsledkům nákupu korunových dluhopisů osobami spojenými budeme říkat :-) a Bureš s Babišem nám to budou muset schválit :-)

Např. by se tomu mohlo říkat návod Bureš, jak má ministr Babiš platit daně :-)

 

Nepřihlášený uživatel

#110361 Re: Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat.

2017-05-31 05:32

#110334: - Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat..... 

  A spolujezdec v BMW, je ten neúspěšný lídr ve volbách za SPO s věčně "teplým úsměvem"?


Nepřihlášený uživatel

#110362 Re: Re: Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má praco

2017-05-31 05:40

#110361: - Re: Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat. 

 Kruliš je Zemanovec a vypadá jako hošan Jindříška Forejta? Vźdyť to vypadalo, že bude zeťáčkem samotného nejvyššího zločince a ruského trotla Miloše Zemana. 

To už by opravdu nebyla žádná sranda, byť jistě orientace není za normálních okolností nic co by mělo naše hodnocení ovlivňovat, ale pokud by to byla taková koncentrace a takové rizikové chování, jaké předváděl Jindříšek, kdy u Ovčáčka je jeho orientace také dosti zjevná, je to celé již velmi rizikové, obzvláště za situace, kdy na Hradě už prakticky není nikdo, kdo by měl bezpečnostní prověrku státu. 


Nepřihlášený uživatel

#110363 Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat.....

2017-05-31 05:45

 

 

Policejní supervůz za miliony havaroval. Byl v něm i Zemanův muž, je ve vážném stavu

.....a ne se proháně po dálnici v policejním autě s nějakým polodůchodcem. Je to děsivé, co tu Zeman v této zemi způsobil. Policajti a prominent rusko čínských trotlů z Hradu si z dálnice udělali závodní dráhu a ještě navíc jim ani nefunguje mozek natolik, aby byli schopni řidit auto?  Koho ještě chtěli zabít? 

To, že nikoho dalšího nazabili či nezmrzačili lze jistě nazvat štěstím a nebo také lze se na věc dívat tak, že i přesto, že zločinecká pakáž porušuje základní pravidla v drtivé většině to dopadne dobře  a zároveň jsou zločinci typu Kruliše, Zemana, Nejedlého, Mynáře, Kmoníčka, Hlinovského ...... odhaleni jako zločinci (sami se usvědčují ze svých zločinů), stalo se tolikrát, že to lze brát jako princip. 

Hitler také neprohrál válku jen proto, že byl idiot, komunisté také nepřišli o moc, jen proto, že to jsou idioti, ale proto, že my ostatní jsme "měli štěstí" a je to dobře. 

 

Už se z toho snaží ta pakáž vylhat. 

"V rámci návštěvy prezidenta republiky v jihomoravském kraji bylo představení techniky Integrovaného záchranného sboru. Kdy bylo předváděno i hybridní policejní vozidlo a byla provedena jak ukázka vozu, tak praktická ukázka," řekla redakci mluvčí jihomoravského kraje Štěpánka Komárová a nově uznala, že ve vozidle byl opravdu civilista.

"Při praktické ukázce byl ve vozidle s policistou civilista," dodala s tím, že k nehodě ale došlo po oficiálním programu prezidenta. "Mělo k ní dojít kolem desáté hodiny večer," uzavřela.

Na co vlastně za této situace Sobotka ještě čeká? Vláda dávno měla převzít administrativu Hradu, je za Zemana odpovědná. Ústavní neopodvědnost pozice prezident neznamená, že si může dělat co chce, neboť tomuto ustanovení předchází ustanovení daleko zásadnější, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle v mezích zákona, tedy státní moc musí být vždy předvídatelná a vždy je odpovědná nám občanům, tedy nemůže existovat žádný článek státní moci, který by jednal mimo zákon a byl neodpovědný - Zeman je odpovědný vládě, také prakticky nemá žádnou pravomoc, kterou by mohl uplatnit bez předsedy vlády.

Zemanův výklad Ústavy je výkladem zločince. 


Nepřihlášený uživatel

#110364 Re: "Odvážný" idiot Miloš Zeman.....

2017-05-31 06:01

#110358: - "Odvážný" idiot Miloš Zeman..... 

 Tento "ochránce" je také odvážným idiotem Miloše Zemana a kandidátem na jeho "milost". .....

Vražda to nebude. Střelec z Chomutova může skončit i s podmínkou, říká advokát

 


Nepřihlášený uživatel

#110365

2017-05-31 06:04

Divím se, že v tom bavoráku neseděl Ovar.


Nepřihlášený uživatel

#110366 Re:

2017-05-31 06:09

#110365: -  

 Technicky nemožné, pokud by tam jednou usedl, museli by bavorák rozřezat, aby jej z něj zase byli schopni vyndat, proto se jel projet Kruliš a ne Zeman. 

Obrovskou legrací by bylo, kdyby se nakonec dokonce zjistilo, že řídil Kruliš a ten nešťastník vedle dostal mrtvici právě z toho, jak "řídil" či dokonce až při vlastní bouračce. 

Dokonce bych řekl, že je to daleko pravděpodobnější varianta než to, co je předkládáno k věření. 


Nepřihlášený uživatel

#110367 Re: Re:

2017-05-31 06:50

#110366: - Re:  

 Zeman neutíkal do nemocnice za Krulišem, ale utíkal to "politicky" po soudružku "řešit". Tedy utíkal vymyslet lékařům legendu s mrtvicí, či infarktem, aby to vypadalo, že je to vlastně "neštěstí". 

Zeman je apriorní lhář, to je realita a tak je také potřeba na věc nahlížet. Bylo by dobré vědět, jestli před Zemanem do nemocnice nedorazil třeba Mynář, Nejedlý, Hlinovský či Ovčáček. 


Nepřihlášený uživatel

#110368 Aneb už mu ten pervitin do žil soudruzi nestříkejte, nebo ruskému trotlovi Zemanovi .....

2017-05-31 06:55

KAMBERSKÝ: Uštvat koně. Miloše Zemana ohrožuje mstivost a zdraví

.....budete muset ještě vystrojit státní funus a vám by se mohlo lehce stát, že následně bude ještě tato vláda iniciovat vyšetřovaní vaších zlčinů, to Vám vzkazuje soudruh Kamberský z novin soudruhů Bureše a Babiše, tedy vlastně vám to vzkazuje Babiš s Burešem.


Nepřihlášený uživatel

#110369 Re: Re: Re: Řekl bych, že se do toho velmi brzo sami zamotají....

2017-05-31 07:06

#110367: - Re: Re:  

 

Není důvod cokoliv tajit, počkáme na výsledky šetření, řekl k nehodě policejního BMW Chovanec

Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) i policejní prezident Tomáš Tuhý chtějí v případu nehody policejního vozu BMW za čtyři milióny korun počkat na výsledky prošetřování Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Ve středu to řekli novinářům. Při nehodě v pondělí večer se vážně zranil policejní řidič a také zástupce šéfa protokolu Pražského hradu Vladimír Kruliš.


Nepřihlášený uživatel

#110370 Re: Re: Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má praco

2017-05-31 10:31

#110361: - Re: Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat. 

 Nakonec vychází najevo, že ho sám řídil...má na to vůbec řidičák?Spolujezdci se udělalo nevolno?


Nepřihlášený uživatel

#110371 Re: Re:

2017-05-31 10:33

#110366: - Re:  

 Gratuluji, jsi jasnovidec, vypadá to na Kruliše.


Nepřihlášený uživatel

#110372

2017-05-31 12:44


Havel byl odjakživa křivák. Už jako malý a nevychovaný chlapeček se dožadoval, že on přece musí mít vše nejlepší, protože je Havel. Alkoholismus a práskačství též charakter příliš nevylepší. Výsledkem byl člověk, který v TV jásal nad bombardováním žen a dětí, prohlásil jej za hunamitární čin. A milost používal pro prokázané zloděje, (nádherným příkladem je pan Rittig) kdežto tam, kde je víc než oprávněná pochybnost že sedí nevinný, tam mu to bylo jedno.

Co socan, to lhář a zloděj!

#110373 Co čekat od prolhané zlodějské sluníčkové socanky?

2017-05-31 12:49

Valachová odkládá odchod z vlády kvůli kariérnímu řádu pro učitele

 

To je ta politická kultura v podání ČSSD, odvolávám, co jsem odvolal a neplním, co jsem slíbil.Bude asi potřeba ještě něco pozametat na fot svazu a v té škole......


Nepřihlášený uživatel

#110374 Re: Co čekat od prolhané zlodějské sluníčkové socanky?

2017-05-31 12:56

#110373: Co socan, to lhář a zloděj! - Co čekat od prolhané zlodějské sluníčkové socanky?  

 

Valachová je nastrčená osoba, tzv. bílý kůň ČSSD. Celý systém dotací (prý pro vrcholový sport) je od počátku cinknutý, aby z ministerstva bylo možno vyvádět peníze do pokladny ČSSD. Sdělil to Nejvyšší kontrolní úřad, když minulý týden potvrdil, že celý systém rozdělování i kontroly čerpání dotací je zcela netransparentní. Celé roky se tento tunel používal k vyvádění peněz ze státního rozpočtu. Ó - ó, jaké překvapení!

Valachová byla nasazena do tohoto dobře fungujícího korupčního soukolí proto, aby je udržela v chodu. Ještě to vylepšila dosazením své náměstkyně, která se ve spoluprácis panem Peltou v posteli starala o porcování kořisti. Tunelování rozpočtu MŠMT přes pana Březinu - statisíce vyplácené doslova za nic - to byla jen taková drobná třešnička na velikánském dortu.

Valachová by měla být vyšetřována a obviněna. Čím dříve, tím lépe.

Příznačné je, že celou umělou "aféru Babiš" spustil Bohuslav Sobotka čtyři dny po zatčení hlavních aktérů tohoto kolosálního tunelu. Věděl od svých amerických poradců, že provalený průšvih ČSSD může eliminovat jedině tím, že uměle způsobí jiný průšvih, kterým odvede pozornost od tunelování ministerstva.

A povedlo se mu to. Téměř.


Nepřihlášený uživatel

#110375 Re: Re: Re:

2017-05-31 14:11

#110371: - Re: Re:  

 Zeman je lhář, tedy je otázka, jestli se mu dá věřit, že to neřídil Kruliš. Je to programový lhář, byl mnohokrát u lhaní přichycen, navíc jde o hodně peněz, jde o jeho pověst, je v celé věci mnoho ale.

Osoboně bych očekával, že to řídil Kruliš, usuzuji samozřejmě na to horší i podle toho, jak dlouho se Zeman u Kruliše zdržel.