MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Andrej Babiš

#110401

2017-06-01 16:10

Jak určitě víte, od začátku uprchlické krize odmítám vynucené kvóty a veřejně požaduji uzavření vnější schengenské hranice. Osobně jsem loni v létě německým politikům řekl, že Češi nechtějí bezbřehý multikulturalismus diktovaný z Bruselu. A od prvních měsíců taky kritizuji premiéra Sobotku a ministra vnitra Chovance, doma štěkají, ale v Bruselu mlčí. Proč? Protože neumí jazyk a nemají na to odvahu. Jedním z takových ustrašených českých štěků je i rozhovor ministra Chovance pro včerejší Právo. On je najednou hrdina, který do voleb nepřijme žádného migranta, i kdybychom měli platit sankce.

A proč jenom do voleb, pak už ho to nezajímá? A co že se probudil tak pozdě? Samozřejmě, že jde o pokryteckou předvolební kampaň sociální demokracie.

Když jsem chtěl žalovat Evropskou komisi za její rozhodnutí s uprchlíky podobně jako třeba Slovensko, na vládě jsem byl ministry ze sociální demokracie přehlasován a v médiích vysmíván. Podobné to bylo, když jsem už v srpnu 2015 prohlásil, "Na co máme NATO?", to NATO, které mělo pomoci řešit uprchlickou krizi bojem s pašeráckými bandami tím, že by potápělo jejich prázdné lodě. Zase jsem si vysloužil jen posměch. Přitom pár měsíců na to už ale tuhle tezi převzali evropští lídři. Mimo jiné pan ministr Chovanec, který se nechá točit, jak chodí se zbraní v ruce, křičí, že změní naši Ústavu, a pasuje se před našimi lidmi jako jediný ochránce majitelů zbraní, by jim měl přiznat, že když se o celé věci jednalo v Bruselu, podcenil to. Na Radu ministrů nepřišel s žádným řešením, a protože neumí anglicky, nedokázal si pro svou pozici ani najít v Evropě spojence. Hlavně, že tady doma křičí. To je nám fakt platné.

To je typická sociální demokracie. Pokrytecká a ulhaná. Proto mě od nich ani nepřekvapují jedovaté věty, že "někteří kolegové z ANO chtějí Evropě vyhovět". Nebudu se hádat, kdo co řekl a jak si to Chovanec interpretuje, když se mu to hodí. Chci mu jen znovu vzkázat, že hnutí ANO je od začátku LÍDREM protiimigrantské agendy. My na volby nečekali. My jasně říkáme a já za to byl mnohokrát médii kritizovaný, že uprchlíci ze Sýrie u nás nemají co dělat. Je to nesmysl. Nepatří sem, do naší kultury. A oni to dobře vědí a ani k nám nechtějí.

Sankce?

Klidně je zaplatíme. Už před rokem jsem na svém blogu psal, že se jich nebojím. Ale nemyslím si, že to musí dojít tak daleko. To je zase jen neznalost a teatrálnost ministra Chovance. Česká republika by hlavně měla tohle téma opět dostat na jednání Evropské rady, znovu to projednat a vysvětlit, že nutit nás do takové věci je nesmysl, který jasně a tvrdě odmítáme.

Ano, háček to má. Musel by vyjednávat někdo, kdo se nebojí ozvat a mluví jazykem, kterému v Evropě někdo rozumí. Pro začátek by stačila třeba... angličtina.

Multikulturní obohacení

#110402 A je to tady...

2017-06-01 16:13

Vlak narazil do stromu, našli tam vzkaz Alláh je velký

 

Mladoboleslavská policie potvrdila, že strom někdo nejspíše úmyslně nařízl a že se na místě našel vzkaz odkazující na islám.

 

Je to jen pár km od tábora migrantů v Bělé pod Bezdězem ....


Nepřihlášený uživatel

#110403 Re:

2017-06-01 16:52

#110401: Andrej Babiš -  

 Politická prohlášení člověka, který každý deset dní karuselově nakupuje akcie po časovém testu svých firem? 

Politické prohlášení člověka, který si vydal korunové dluhopisy a jako osoba spojená si je nakoupil a tím připravil stát o 30 mil. daní každý rok co to provozuje? 

Má ten člověk ještě soudnost? 


Nepřihlášený uživatel

#110404 Re:

2017-06-01 17:12

#110399: -  

 Celý text je takový "efektní". 

Většina tvrzení se nedá vůbec ověřit, ale také to neznamená, že je to v pořádku. 

Do souvislosti s Babišem bych to rozhodně nedával. Nákup korunových dluhopisů osobou spojenou je věc velmi podivná a je zřejmé, že tam nejsou placeny daně. Stejně tak je podivné celé podnikání Babiše, kdy on sám tvrdí, že za 20 let nakoupil či prodal 700 firem, což znamená každých 10 dní jednu, což je vskutku jeví poněkud absurdním a spíše to připomíná karusel s nákupem a prodejem akcií po časovém testu uvnitř agrofertu než, že by to mělo nějakou souvislost s kauzu diag human. 

Je dobré si vzpomenout na počátek kauzy, problémem byla slova mnistra zdravotnictví, že firma je nedůvěryhodná. To odstartovalo arbitráž a přestože by teoreticky nějaké obchody vznikat mohly, je poněkud přitažené za vlasy, že by slova ministra zhatila takové podnikání a v takovém rozsahu. 

Problém bohužel stejně tak může být, jak se stát o tuto kauzu staral, když Babiš vyhodil všechny, kteří o orbitrážích v této věci něco věděli. 

Je to podivné a takový text bych od Urbana vlastně nečekal, je skutečně velmi málo podložený fakty. 


Nepřihlášený uživatel

#110405 Tohle je zajímavé, neboť brexit, kde hlavní heslo kampaně vlastně byla absolutní lež.....

2017-06-01 17:14

FBI se zajímá o Farage. Mohl být prostředníkem mezi Trumpem a Moskvou

Někdejší lídr britské euroskeptické strany UKIP Nigel Farage je objektem zájmu americké FBI. Federální úřad pro vyšetřování se o něj zajímá v souvislosti s vyšetřováním údajných vazeb lidí z volebního štábu amerického prezidenta Donalda Trumpa na Moskvu. Trumpovi lidé měli být během předvolební kampaně v kontaktu s Rusy a Farage o tom podle FBI mohl vědět. Ve čtvrtek o tom informoval deník The Guardian.

......se i s odstupem času jeví jako věc velmi podivná. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#110406 Re: Tohle je zajímavé, neboť brexit, kde hlavní heslo kampaně vlastně byla absolutní lež.....

2017-06-01 17:18


Nepřihlášený uživatel

#110407 A pak tu máme Miloše Zemana navrhujícího fyzické trestání ve školách....

2017-06-01 17:26

"Zlobiví" kluci z Těrlicka už vědí, že nejsou marní. Za péči o malé autisty získali prestižní cenu


Nepřihlášený uživatel

#110408 Re: Re: Tohle je zajímavé, neboť brexit, kde hlavní heslo kampaně vlastně byla absolutní lež.....

2017-06-01 17:29

#110406: - Re: Tohle je zajímavé, neboť brexit, kde hlavní heslo kampaně vlastně byla absolutní lež..... 

 Je to zpravodajská služba demokratické země s Ústavou, která občanům USA zaručuje stejná práva jaké má stát, tedy i FBI, jako součást moci výkonné. 

Nic takového v komunistických ani nacistických zemích nebylo možné, jak jistě velmi dobře víš a proto je si také komunismus a nacismus velmi podoben. 

Spojené státy jsou navíc i naším skutečně strategickým partnerem, stejně jako jsou strategickým partnerem každého jednotlivého státu EU i všech demokratických zemí Evropy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110409 Rusko je opravdu šílená země.....

2017-06-01 17:35

V rakvích obětí ze Smolenska se po exhumaci našly části těl různých lidí

 
 
V rakvi polského prezidenta Lecha Kaczyńského, exhumovaného v souvislosti s novým vyšetřováním letecké katastrofy v Rusku u Smolenska, byly části těl dvou dalších lidí. Oznámil to zástupce generálního prokurátora Marek Pasionek.

....a přestože na spiklenecké teorie nevěřím, řekl bych, že si tady Putin "nenechal ujít příležitost" neboť podruhé zlikvidoval polskou elitu a navíc na stejném místě jako v době, kdy Rusko společně s Německem rozpoutalo II. světovou válku, to jistě byla výzva, které nejpíše nedokázal odolat. 

Evropan

#110410 Re: A je to tady...

2017-06-01 17:45

#110402: Monokulturní ochuzení - A je to tady... 

Na celé záležitosti je několik velmi zajímavých věcí. Tábor pro migranty v Jezové leží asi 5 km po silnici od nejbližší trati, zatímco do místa nárazu je to cca 11 km vzdušnou čarou. Pokud by migranti chtěli atentát uskutečnit, proč by jeli tak daleko? Vždyť podle této teorie se nijak neschovávají, naopak na sebe ukazují tím, že na místě nechají vzkaz. Navíc jeďte se na místo podívat - je to lágr, ze kterého se nelze jen tak jednoduše dostat. A při letmém obhlédnutí - pane ministře, je tam v současné době vůbec nějaký migrant?

O nehodě informovala xenofóbní konvička z jihočeské univerzity, a to v době, kdy o ní veřejné sdělovací prostředky neinformovaly. Jak se k této informaci dostala tak rychle? Spíše bych spekuloval o tom, že je to nahrané divadlo. Co jiného byl nájezd islamistů na Staroměstské náměstí v Praze?

Jedna podobná "akce" se před nedávnem v Evropě, konkrétně v Německu, odehrála. "Teroristická nálož vybuchla v blízkosti autobusu s německými fotbalisty a na místě byly nalezeny vzkazy o velkém Alláhovi". A výsledek? Russký troll vysazený do Německa? A nebo jen russácký sázkař? Kupodivu ty motivy dnes už nikdo neřeší, což je škoda.

http://zpravy.idnes.cz/dortmund-autobus

Přes prohlášení chovance ministerstva vnitra si počkám na výsledek vyšetřování. Sázel bych na nějaké puberťáky zblblé xenofóbní propagandou.

Evropan

#110411 Re:

2017-06-01 17:59

#110401: Andrej Babiš -  

Tak teď ještě utřít slzičku, a pak doložit všechny podklady k šetření milionového podvodu s dotacemi s názvem "Čapí hnízdo". A je jedno, ze kterého holdingu čáp přiletěl. Prostě jen další celoevropská ostuda. Každý přemýšlí nad tím, proč to tomu člověku za tu ostudu stálo.


Nepřihlášený uživatel

#110412 Re: Re:

2017-06-01 18:01

#110404: - Re:  

 Autor textu, Jan Urban, byl několik let součástí mezinárodního právního týmu Diag Human….a je to poznat!


Nepřihlášený uživatel

#110413

2017-06-01 18:06

Pan Babiš bude dobrý premiér a zloděj Kalousek skončí konečně za mřížemi.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#110414 Re: Re: Re:

2017-06-01 18:11

#110412: - Re: Re:  

 Z tohoto textu bych řekl, že je to spíše "jedna paní povídala" než že by tam byla jasná znalost a to nejen proto, že úplně opomíjí to, že Babiš prakticky oddělení, která má arbitráže na starost, rozprášil a tedy není divu, že právníci Diag Human toho využili. 

To se mi dnes jeví jako deleko pravděpodobnější než to, co píše Uraban, text považuji za velmi velmi špatný. 

Na druhou stranu si také myslím, že opomsluvní zlodějská banda není žádná fata morgana, ale bohužel naprosto reálná skupina lidí, kteří skutečně v době oposmluvního kupčení masivně rozkrádali tento stát, viz. privatizace MUS a prodej ruského dluhu nezámo kam neznámo za kolik. Do této skupiny ale nejsem schopen zařadit nikoho jiného než Zemana a Klause a ani nechci. Je to jen označení, že v té době lidé napojení na stát, z mého pohledu, skutečně organizovaně rozpočet státu a dluhy které dělal Zeman deficitními rozpočty jistým způsobem "privatizovali". 

Diag Human a jejich aktivizace bych spíše spojoval tedy s Milošem Zemanem na Hradě a jeho končíčím mandátem. 

To co tam vídí Urban fatálně nekoreluje právě s tím, že Babiš rozprášil celý ministerský a nutno říci i věcně úspěšný tým, co se týče arbitráží. V době Kalouska prakticky jakékoliv útoky tímto způsobem na ČR ustaly. 

Pokud je Urban skutečně součástí týmu Diag Human, pak je jeho text naprosto pochopitelný :-). 


Nepřihlášený uživatel

#110415 Re:

2017-06-01 18:16

#110413: -  

 Babiš nechal prověřit kde co na všech ministerstvech, která ANO StB obsadilo, tedy i na ministerstvu financí i na ministerstvu obrany, co bych řekl jsou jediná ministerstva, kde Kalousek pracoval. 

Nenašel absolutně nic, co by mu umožňovalo Kalouska, ale dokonce i kohokoliv jiného i jen nařknout ze zlodějin, natož podat trestní oznámení či i jen veřejně vyzvat ve Sněmovně aby to či ono bylo konkrétně vyšetřováno. Mává pamfletem ve Sněmovně, jako ten poslední ubožák, přitom má přístup ke všemu co na těchto ministerstvech kdy bylo a je. 

Tedy to co si představuješ jako realitu, realitou není. Realita je, že existuje pamflet o Kalouskovi a jestli se jednou bude mít chuť Kalousek soudit i v této věci, tak to jistě udělá a přijde to jistě ve velmi nevhodný čas pro autory tohoto pamfletu, to bych řekl, je jistota.

Kalousek je politikem, má trpělivost, na druhou stranu to není mstivý člověk. 

Těžko může být dobrý premiérem člověk, který v pozici ministra financní nakupoval korunové dluhopisy jako osoba spojená a tím stát připravoval o 30 mil. daní ročně. Na tom se jistět v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#110416 Je třeba být optimistou

2017-06-01 18:52

Věřím, že Babiš postupně upadne v zapomění, podobně jako Vít Bárta z VV.


Nepřihlášený uživatel

#110417 Vícerychlostní Evropa je bohužel asi nutným faktem.....

2017-06-01 18:54

EU je v existenční krizi, obklopena nepřáteli, tvrdí miliardář Soros

Evropská unie je v „existenční krizi” a potřebuje zásadní reformy, aby dokázala čelit nepřátelským mocnostem. Řekl to na ekonomickém fóru v Bruselu americký investor maďarského původu George Soros. Za dobrý nápad označil model vícerychlostní Evropy, informoval server CNBC.

....v takové situaci ale hrozí obrovský odliv lidí respektující demokracii, mravní a kulturní hodnoty ze státu "pomalejších" do státu "rychleji se integrující Evropy" a tedy veřejný prostor "pomalejších" států se bude dále zhoršovat, ale stojí to za risk a velkou migrační vlnu uvnitř EU.

Nyní je nejlepší okamžik se začít přesouvat do států s rychlejší integrací, pracovních příležitostí na západ od našich hranic je nyní velmi mnoho. 


Nepřihlášený uživatel

#110418 Re:

2017-06-01 18:57

#110416: -  

Kéž by to tak bylo. Stane se tak v siuaci, kdy management Agrofertu vynese, jak tento karusel funguje a následně si tento karusel mezi sebou nějak "revolučně" podělí. Stát se může.  Na druhou stranu Babiš vypadá spíše jako luxusní bílý kůň, než skutečný vlastník Agrofertu, kterým díky tomu, že je to napsáno na jednu fyzickou osobu Babiš, může být vlastně opravdu kdokoliv, třeba i Vláďa Putin.  


Nepřihlášený uživatel

#110419 Re: Re:

2017-06-01 19:14

#110411: Evropan - Re:  

 To, že mu to stálo za to, že lhal ve Sněmovně, že "dal dětem na projekt", přitom dětem nedal nic, ale jeho předlužená firma imoba (2014 vykázala ztrátu více jak 400 mil. korun) ručila dětem a úvěr a i to je podivné, proč miliardář Babiš nevzal své drobné a nedal dětem 100 mil. na projekt ze zdaněných peněz, proč se pouze zaručil za úvěr, když 100 mil. pro Babiše je jako pro velkou část občanů ČR 10 000,-? 

Jeho jednání je velmi netransparentní a není schopen říci pět srozumitelných vět, aby to dávalo smysl a své jednání objasnil. 

Dokonce i kdyby řekl, že skutečně to děti chtěly dělat, lákalo je to, zaručil jsem se, protože jsem projektu příliš nevěřil, žádná hotové peníze jsme jim dát tedy nechtěl.  Dopadlo to jak jsem předpokládal, děti to nebyly schopné tlačit k nějakému smysluplnému řešení a jediné co vyjednaly byla dotace, tak jsem jí tam nechal. 

Dávalo by to daleko větší smysl, než to co načetl do steno zázhamu ve Sněmovně, kde se spíše sám usvědčil z podvodu. 


Nepřihlášený uživatel

#110420 Pokud se stále Babiš nazývá úspěšným ministrem financí, dá se úspěšně pochybovat.....

2017-06-01 19:28

Státu chybí peníze z EU. Rozpočet skončil v květnu ve schodku, byť prudce klesly investice

 
  • Stát za prvních pět měsíců letošního roku hospodařil se schodkem 18,71 miliardy korun.
  • Rozpočet se propadl do ztráty vůbec poprvé za 17 měsíců, důvodem je hlavně pokles na straně příjmů.
  • Na daních sice stát vybral o sedm procent více než loni, hospodaření ale do minusu stáhl pomalejší příliv prostředků z EU.
  • Nebýt meziročního propadu investic o 56 procent, byl by schodek ještě o téměř dvacet miliard korun vyšší.

....o jeho duševním zdraví. K nové situaci je také dobré dodat, že v roce 2015 byl vykázán růst 4,5 % v roce 2016 2,4 % a pro letošek je odhad 2,5 % tedy z nadějného růstu 4,5 % jsme na ubohém průměru a opět s deficitem, jen inflace je konečně tam, kde jí ČNB chtěla mít, byť tím na roky zničila měnu, neboť roky budou spekulanté vybírat zisk po drobných. 


Nepřihlášený uživatel

#110421

2017-06-01 19:33

Proč neplatí zákaz kouření v restauracích i pro vodní dýmky?

 

Protože to je záliba mohamedánů a ti jsou vedením EU a České republiky vítáni. Jejich úkolem je to tady zničit a postupně zlikvidovat všechny naše zvyklosti a nahradit je muslimskými. Vodní dýmkou to začíná a právem šaría to bude pokračovat.


Nepřihlášený uživatel

#110422

2017-06-01 21:40

Doping, sázky na zápasy a lži kolem pořezané ruky? Petra Kvitová čelí nejhoršímu obvinění v životě!



Nepřihlášený uživatel

#110423 Re:

2017-06-01 21:54

#110421: -  

 HOAX.


Nepřihlášený uživatel

#110424

2017-06-01 21:54

Vzpoura nezákonných imigrantů v záchytném zařízení v Balkové na Plzeňsku je důsledkem politiky Evropské unie a vlády České republiky, která nelegální imigranty považuje za oběti, a nikoliv za bezpečností riziko pro Českou republiku.

Požadujeme okamžité vyvození případné trestněprávní odpovědnosti, vyhoštění těchto lidí z území České republiky a nulovou toleranci jakékoliv nezákonné migrace na území celé Evropské unie. Odpovědní politici by měli z této události vyvodit osobní odpovědnost a ihned rezignovat na své funkce z důvodu legitimní neschopnosti a podrazu na voličích.

 


Nepřihlášený uživatel

#110425 Re: Je třeba být optimistou

2017-06-01 22:45

#110416: - Je třeba být optimistou 

 Tak na to zapomeň!