MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110326 Re: Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají!

2017-05-30 12:22

#110324: Evropan - Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají! 

 Byť to mnohdy trvá déle, než si cheme připustit, je to určitě tak. Co je jednoznačné, že je potřeba si to přát vždy, neboť jen to je řešením, vše ostatní jsou pseudořešení, která více problémů generují než řeší neboť historie dokládá, že jsou v rozporu s přirozeným řádem věcí. 

To co hledáme, bez ohledu na to, kdo jsme je jistě stěstí (víru v dobro našeho světa i celého Světa) a to nelze nalézt v revolucích, útlaku, lžích, sprostotách, přestože se to nejen Miloš Zeman snaží takto prezentovat. 


Nepřihlášený uživatel

#110327 A my tady máme Hrad plný ruských trotlů včetně idiota nacionálního komunisty Miloše Zemana.....

2017-05-30 12:23

 

 

Francie chce demokratickou Sýrii, řekl Macron Putinovi. Otevřel také otázku pronásledování gayů v Čečně a kritizoval ruská média

 
 
  • Francie chce s Ruskem spolupracovat na vyřešení situace v Sýrii, jejím cílem je zachování syrského, avšak demokratického, státu.
  • Macron po setkání s ruským prezidentem Putinem vyzval k setkání tzv. normanské čtyřky, která má vyřešit i problém proruských separatistů na Ukrajině.
  • Macron otevřel i otázku pronásledování gayů v ruské Čečně či kritizoval média jako je ruský státní Sputnik.

Idiot Miloš Zeman tedy propaguje čestkou verzi RT, putinovy či parlementní listy.....

Emmanuel Macron na tiskové konferenci po setkání s Vladimirem Putinem kritizoval chování ruských médií. "Ať jde o Sputnik nebo jiná média, dle mého názoru se tato média nechovala korektně, tak jak bychom očekávali od žurnalistů. Chovali se jako šiřitelé propagandy a lživých informací," odpověděl Macron na otázku novinářky ruské státní televize RT.


Nepřihlášený uživatel

#110328 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Devianti z pražské kavárny opět prohrají!

2017-05-30 12:26

#110323: - Re: Re: Re: Re: Re: Devianti z pražské kavárny opět prohrají! 

 

 To máš z toho, že za mravného, kulturní a vzdělaného považuješ idiota a ruského trotla Miloše Zemana, to se pak nediv, že ti hrabe. 

Nebo jsi snad schopen obhájit mravnost, kulturnost a vzdělanost idiota a ruského trotla Miloše Zemana? Zkus to, budeš první nejen v této diskusi ale všech diskusích i ve veřejném prostoru :-) neboť argumentů, proč je Zeman odporné hovado je neskonale více a jsou neskonale pravdivější než to, že se jedná o osobu mravnou, vzdělanou a kulturní s vnitřní konzistencí. 


Nepřihlášený uživatel

#110329 Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat.....

2017-05-30 12:40

Policejní supervůz za miliony havaroval. Byl v něm i Zemanův muž, je ve vážném stavu

.....a ne se proháně po dálnici v policejním autě s nějakým polodůchodcem. Je to děsivé, co tu Zeman v této zemi způsobil. Policajti a prominent rusko čínských trotlů z Hradu si z dálnice udělali závodní dráhu a ještě navíc se po prohánějí lidi, kterým nefunguje mozek?  Koho ještě chtěli zabít? 

To, že nikoho dalšíh nazabili či nezmrzačili lze jistě nazvat štěstím a nebo také lze se na věc dívat tak, že i přesto, že se porušují základní pravidla v drtivé většině to dopadne dobře  a zároveň jsou zločinci typu Kruliše, Zemana, Nejedlého, Mynáře, Kmoníčka, Hlinovského ...... odhaleni jako zločinci, stalo se tolakrát, že to lze brát jako princip. Hitler také neprohrál válku jen proto, že byl idiot, komunisté také nepřišli o moc, jen proto, že to jsou idioti, ale proto, že my ostatní jsme "měli štěstí". 

 


Nepřihlášený uživatel

#110330

2017-05-30 12:55

Havel byl Talibánec.


Nepřihlášený uživatel

#110331 Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat.....

2017-05-30 14:06

 

 

Policejní supervůz za miliony havaroval. Byl v něm i Zemanův muž, je ve vážném stavu

.....a ne se proháně po dálnici v policejním autě s nějakým polodůchodcem. Je to děsivé, co tu Zeman v této zemi způsobil. Policajti a prominent rusko čínských trotlů z Hradu si z dálnice udělali závodní dráhu a ještě navíc se po ní prohánějí lidi, kterým nefunguje mozek?  Koho ještě chtěli zabít? 

To, že nikoho dalšíh nazabili či nezmrzačili lze jistě nazvat štěstím a nebo také lze se na věc dívat tak, že i přesto, že zločinecká pakáž porušuje základní pravidla v drtivé většině to dopadne dobře  a zároveň jsou zločinci typu Kruliše, Zemana, Nejedlého, Mynáře, Kmoníčka, Hlinovského ...... odhaleni jako zločinci, stalo se tolikrát, že to lze brát jako princip.

Hitler také neprohrál válku jen proto, že byl idiot, komunisté také nepřišli o moc, jen proto, že to jsou idioti, ale proto, že my ostatní jsme "měli štěstí". 

 

Už se z toho snaží ta pakáž vylhat. 

"V rámci návštěvy prezidenta republiky v jihomoravském kraji bylo představení techniky Integrovaného záchranného sboru. Kdy bylo předváděno i hybridní policejní vozidlo a byla provedena jak ukázka vozu, tak praktická ukázka," řekla redakci mluvčí jihomoravského kraje Štěpánka Komárová a nově uznala, že ve vozidle byl opravdu civilista.

"Při praktické ukázce byl ve vozidle s policistou civilista," dodala s tím, že k nehodě ale došlo po oficiálním programu prezidenta. "Mělo k ní dojít kolem desáté hodiny večer," uzavřela.


Nepřihlášený uživatel

#110332 Konečně .....

2017-05-30 14:12


Nepřihlášený uživatel

#110333 Zeman by potřeboval detoxikační oddělení psychiatrické léčebny....

2017-05-30 14:16

Hrad trápí Zemanova únava, omezuje proto jeho program. Potřeboval by až dva týdny volna, říká prezidentův lékař

 
 
  • Únava zjevná na prezidentovi Miloši Zemanovi během jeho cest do zahraničí přinutila jeho tým upravovat program hlavy státu.
  • Omezili například akce v Bruselu a ubude ceremonií ve Vietnamu, kam jede Zeman na začátku července.
  • Zdraví je pro politika důležité, protože může ovlivnit rozhodování voličů.

.....neboť je evidentní, že je udržován "ve formě" amfetaminy. Jeho přehnané sebevědomí nasvědčuje, že alkohol vyměnil za pervitin či kokain. 


Nepřihlášený uživatel

#110334 Re: Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat.....

2017-05-30 14:42

#110331: - Co dělal Kruliš v tom autě? Co to je za děsivé věci, které se dozvídáme? Kruliš má pracovat..... 

 Hmmm, Zeman je v tom ještě všechny vykoupe......

 

Policie lže, ve 22 hodin jsem byl v posteli, ne na policejní prezentaci, řekl Zeman

Prezident Miloš Zeman popírá, že by se nehoda policejního BMW, při níž se zranil zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš, stala během prezentace pro hlavu státu. Zeman to řekl v úterý ve Veselí nad Moravou na Hodonínsku.


Nepřihlášený uživatel

#110335

2017-05-30 14:49

          


Nepřihlášený uživatel

#110336

2017-05-30 17:16

Zeman mele z posledního "))), už je tak napíchaný, že neví, která bije!!! Ty jeho rozpité bláznivé oči mluví za vše, patří do ústavu!!!!


Nepřihlášený uživatel

#110337

2017-05-30 17:17

Jen blázni se radují.....


Nepřihlášený uživatel

#110338

2017-05-30 17:19

Nejedlý, Mynář a spol. potřebují blázna udržet na Hradě za každou cenu, jen aby to nepřepískli :)))


Nepřihlášený uživatel

#110339

2017-05-30 17:21

Sluníčko zachází za ty lesy,

už mě na Hradě nic netěší,

těšívalo, už nebude,

budu objímat stromy na Vysočině

(nebo v ústavní zahradě???)


Nepřihlášený uživatel

#110340 Jsme zemí úžasných individualit, nejsme ovšem schopni pracovat společně....

2017-05-30 17:35

Život mohl vzniknout z anorganických látek, potvrdili čeští vědci

.....a co je nejděsivější někteří z nás jsou schopni uvěřit takový zločincům, lhářům, opilcím a idiiotům jako je Miloš Zeman, to děsivě degraduje Českou republiku. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110341 Re:

2017-05-30 17:36

#110336: -  

 Bohužel, to je realita ubožáka Miloše Zemana. Dnes už má pro jistotu jediného ošetřujícího lékaře, aby v případě potřeby bylo naprosto jasné, kdo vynesl jeho fetování a to, že je Zeman "pohoněn" amfetaminu se dnes jeví více než pravděpodobným. 


Nepřihlášený uživatel

#110342 Text je ubohý. Každý kdo kdy pracoval samostatně či dokonce někoho řídil, zaměstnával velmi dobře...

2017-05-30 18:15

 

Valachová zavalila školy administrativou, s kariérním řádem přijdou další stohy papírů

 
 
  • Každá hodina, kterou učitel stráví administrativou, znamená, že ji nemůže věnovat přípravě na kvalitnější výuku žáků.
  • Například pro postup do třetího kariérního stupně si učitel vytvoří portfolio, které by mělo obsahovat přibližně 60 dokumentů.
  • O každém z 12 dnů volna na samostudium musí učitel sepsat zprávu, co dělal, a předat ji řediteli.

.....ví, že výkaznictví je součástí každé činnosti. Je to přirozený stav, kdy je nejen odvedena práce, ale je také vykázána. Tam kde je práce "pouze" odvedena a následuje fakturace na sebe odběratel přebírá výkaznictví. I to je možné, ale vždy vakázání činností probíhá. 

Problémem současného školství v ČR je, že ředitelské či vedoucí posty ovládají "staré komunistické ......", které nedělají nic jiného, než vytvářejí dojem nepostradatelnosti, na jakémkoliv projektu pro školu (typicky rekonstrukce) si chtějí nakrást a hlavní co hlídají, aby je nikdo neohrozil, tedy všech schopných lidí se velmi rychle zbavují. 

To paní Valachová bohuže skutečně vyřešit nedokázala a navíc by to měly řešit zřizovatelé škol. 


Nepřihlášený uživatel

#110343 Re:

2017-05-30 18:16

#110216: -  

 

 Otázka Kalouska na pamflet o něm - Jsou tam padáky? Ano. Tak to je v pohodě :-) (s usměvem) 

 Žádný z Kalouskových oponentů co jich existuje nenašel jedinou jím údajně ukradenou korunu, bude to tím, že Kalousek nekrade ne tím, že by např. Babiš nepoužil dostatek prostředků na "hledání" požil na to stovky milionů našich daní.  

Babiš na to dokonce vydal stovky milinů našich daní, když prověřoval 64 000 !!!!! faktur státní správy a to i na ministerstvu obrany i ministerstvu financí a nejen tam, také na životním prostředí, dopravě, místního rozvoje....

Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je v politice mnohdy velmi dlouhá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

Desítky let tu oponenti Kalouska honí "jeho ukradené miliardy" nikdo z nich dosud nenašel jedinou korunu, tak napsali pamflet, který ale nemá žádný věcný obsah :-). 

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 

Rozkrádačka na MŠ!

#110344 Re: Text je ubohý. Každý kdo kdy pracoval samostatně či dokonce někoho řídil, zaměstnával velmi dobř

2017-05-30 18:40


Nepřihlášený uživatel

#110345 Re: Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají!

2017-05-30 18:48

#110324: Evropan - Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají! 

 Pražská kavárna a její lež a deviantní láska prohraje!


Nepřihlášený uživatel

#110346 Re: Re: Text je ubohý. Každý kdo kdy pracoval samostatně či dokonce někoho řídil, zaměstnával velmi

2017-05-30 19:18

#110344: Rozkrádačka na MŠ! - Re: Text je ubohý. Každý kdo kdy pracoval samostatně či dokonce někoho řídil, zaměstnával velmi dobř 

 Nejlepší na celé věci je, že nic neukradli, ti co sedí ve vyšetřovací vazbě, tam jsou z důvodu přípravy nikoliv, že by skutečně něco ukradli, tedy paní ministryně naopak neselhala a je velmi pravděpodobné, že to byla ona, kdo policii upozornil. 

Jestli někdo ve veřejném prostoru patří za mříže, je to Miloš Zeman za spolukradení 14 mld. hotovosti MUS a ukradení ruského dluhu v objemu větším než 100 mld. Na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#110347 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají!

2017-05-30 19:23

#110345: - Re: Re: Re: Re: Re: Devianti prohrají! 

 Deviatní "lásku" projevola soudružka Zemanová ke svému synáčkovi Milošovi, když jej mlátila tak, že si to ještě v sedmdesáti letech živě vybavuje a ještě to považuje za cosi mravného, kulturního a prospěšného.

Jistě se v klidu shodneme, že mlátit vlastní i cizí děti je deviantní a důsledky této deviace Miloš Zeman bohužel předvádí této zemi kdykoli se objeví na veřejnosti.

Nebo ty to snad vidíš jinak?  

 


Nepřihlášený uživatel

#110348 Aneb podobnost s Milošem Zemanem, který si o sobě vymýšlí jednu hloupost za druhou......

2017-05-30 19:29

Trump se pyšní cizím erbem. Motto „bezúhonnost“ nahradil svým příjmením

....čistě jen náhodná. 


Nepřihlášený uživatel

#110349 Re:

2017-05-30 19:42

#110330: -  

 A ty jsi Hotentót.


Nepřihlášený uživatel

#110350 Re:

2017-05-30 20:15

#110339: -  

 Havel do pekla zajel. Na bílém koni, čert ho tam honí!