MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

CZEXIT!
Nepřihlášený uživatel

#112851 Re:

2017-08-13 20:14

My nejsme v EU občané druhé kategorie, jsme občané třetí kategorie. Ve druhé kategorii jsou Řekové, Portugalci atd.


Nepřihlášený uživatel

#112852

2017-08-13 20:50

Němčina by měla být zakázána, jako nacistický symbol.


Nepřihlášený uživatel

#112853

2017-08-13 20:56

Záhady turistiky: jedu do Francie či Itálie, vrátím se z Afriky, jedu do Německa, vrátím se z Turecka, jedu do Anglie, vrátím se z Pákistánu...

 
Evropan

#112854 Re: Turista

2017-08-13 21:09

#112853: -  

Tak to vám docela závidím. A kde si vyřizujete víza? Třeba s tím pákistánským to není úplně jednoduché.


Nepřihlášený uživatel

#112855 Re:

2017-08-13 21:50

#112800: -  

 STOP IMIGRANTŮM!!!


Nepřihlášený uživatel

#112856 Re: Re:

2017-08-14 04:46

#112855: - Re:  

Předpokládám, že jsi chtěl napsat : STROP IMIGRANTŮM ! Je záslužný tvůj postoj a snaha zajistit jim střechu nad hlavou


Nepřihlášený uživatel

#112857 Muslimské hlavní město EU?

2017-08-14 05:26

V Bruselu je muslimská komunita tak velká, že během jedné generace bude mít ve městě drtivou většinu.


Nepřihlášený uživatel

#112858 Re: Re: Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-14 05:51

#112835: - Re: Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají..... 

 Babiš má přístup k daňovým přiznáním Kalouska za celý jeho život, má přistup ke všemu, co kdy Kalousek na ministerstvech podepsal, má přístup k historii jeho nemovitého majetku, má přístup k jeho číslům jeho bankovních účtů a není pochyb, že je prověřil (pověstná "daňová kobra" co nikdy nepostihla žádný karusel, které dle Babiše měly okrádat stát o stovky miliard ročně :-)).  

Babiš má přístup také  k zápisům ministerstev  a přesto nebyl schopne z pamfletu Janečka potvrdit opravdu ani pověstné "ň" a tím z Kalouska udělal neotřesitelnou morální autoritu, která tu ještě nebyla v nové historii ČR, neboť je naprosto jasné, že pamflet v celém rozsahu Kalouska pomlouvá, není o tom dnes po čtyřech letech Babiše na MF, Stropnického na MO ani těch nejmenších pochybností. 

Jestli  Kalousek autory pamfletu jednou zažaluje? Je to možné, je to politik, udělá to tehdy, kdy se to jemu bude nejvíce hodit, je o správný politický krok.  


Nepřihlášený uživatel

#112859 O Zemanově rodině víme jen to, že jeho matka byla zjevně deviantní, neboť mlátila nejen Miloše.....

2017-08-14 05:53

 

 

Psal, řídil firmy, pomáhal odboji. Dědu Václava Havla zničili až komunisté

....ale i děti ve škole specilně k tomu z domova si nosenou vařečkou, jak neopomněl veřejnosti připomenout Miloš Zemam, když tento deviantní zpsůb výchovy doporučoval do současného školství. Miloše Zemana navíc jeho deviantní matka asi mlátila vskutku velmi důkladně, když si ještě v sedmdesáti letech na mlácení vzpomíná a považuje jej za přínos k jeho výchově. Otec neznámý, rodina z prvního manželství se k Zemanovi nezná a není divu. Dcerunka je pornohvězdička, prostě taková "průměrná" česká rodinka :-/. 

To se pak nelze divit, že se Zeman obklopuje zloději a psychopaty. 

Tato petice je velice záslužná a všude jinde na západ od našich hranic by byla tamními parlamenty z důvodu počtu podpisů velmi respektovanou.  Daleko menší petice v poměru k počtu obyvatel nedávno ovlivnila rozhodnutí Macrona a podobně daleko menší petice v době po brexitu řešila bristká vláda i parlament. 


Nepřihlášený uživatel

#112860 Re: Re:

2017-08-14 05:55

#112851: CZEXIT! - Re: 

 Jak jsi na takovou věc přišel? Naši poslanci nesedí v EP, náši premiéři mají snad jiný hlas v Evropské radě, naši ministři snad mají jiný hlas v Radách ministrů, naše komisařka snad nehlasuje v EK a do našeho jazyka není překládáno vše co ve EU děje? 

Jestli se ty cítíš jako občan třetí kategorie tak za to opravdu nemůže nikdo z 550 mil. EU, za to si skutečně můžeš jen ty sám. 


Nepřihlášený uživatel

#112861 Re: Re: Re: Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-14 05:57

#112834: - Re: Re: Proč jsme popelnicí EU? 

 

 Komunistou tě charakterizuji kvůli celým tvým příspěvkům, nejen tvému "anti EU", které nejsi schopen ničím argumentovat natož nabídnout nějakou alternavitu. 

To, že jsi komouš či chceš-li politický sektář (není rozdíl mezi komunistický či nacistickým politickým sektářem, jako typickými představiteli politických sekt) dokládá i to, že nejsi schopen rozlišit mezi soukromým a veřejným, tedy mezi soukromými penězi a veřejnými. 

Demokracie je skvělá v tom, že problémy řeší, tedy řeší i to, že se korporace vyhýbají obecně danění. Demokracie a její soudy dokonce musely vyřešit problém s obobami spojenými, tedy fyzickým vlastníkem více právnicých osob, který zneužívá obchodu mezi svými právnickými osobami, aby převedl zisk do místa s nižší mírou zdanění. 

Babišovy korunové dluhopisy jsou přímo ukázkovým příkladem zneužítí obchodu mezi osobami spojenými. Právně je to dávno ošetřeno od roku 1992 náš právní řád zná osoby spojené a judikáty naše, evropské i světové takové "obchodování" jasně popisují a také postihují, viz. steno záznam z jednání Sněmovky ke korunovým dluhopisům a Zákon o dani z příjmu. 

Tedy pokud se ti zdá, že společnosti podnikající na území ČR vyvádějí své zisky do zahraničí nelegálně a tam je daní nížší mírou zdanění, není nic jedoduššího, než na ně podat trestní oznámení, jako se to stalo soudruhovi Babišovi. A to, že vydání a nákup korunových dluhopisů jednou osobou s důsledkem ošizení státu na daních bude jednou potrestáno, je již dnes naprosto jisté, byť to může skutečně trvat poměrně dlouho. 

Stejně tak minimálně soudy evroské znají karuselový nákup a prodej akcií po časovém testu zhodnocované "soudními znalci" taktéž za účelem vyhýbaní se danění zisku i toto, bych řekl, Babiš v Agroffertu provozuje mírou více než vrchovatou. 

Tedy chceš-li kritizovat korporace, prostuduj výroční zprávy Agrofertu a jako pod-karuselových firem, pečlivě srovnej, kde a jak soudní znalci ohodnotili danou firmu a kam se následně v karuselu přesunula (bla nakupena) a ja kto v řetězu pokračovalo a dál a pak konej, to bude velmi záslulžný čin i v sutuaci kdy potvrdíš, že se ve své úvaze pletu, byť Babiš nakupuje či prodává každých 10 dní nějakou firmu, jak sám uvedl (700 firem za 20 let :-)), což by nasvědčovalo, že dělá karuselové obchody s akciemi po časovém testu svých vlasntích firem, byť já mám velké pochybnsti i o tom, že je skutečným vlastníkem Agrofertu, spíše jej považuji za luxusního bílého koně.

První co můžeš potvrdit je, že Andrej pobral více dotací, než zaplatil na daních. Na tom nebude moc složitého, neboť Andrej jako idiot do daní počítá i to, že platí za městnanace část sociálního a zdravotního pojištění a daň z příjmu zaměstnaců. Přitom to neplatí zaměstnavatel, ale zaměstnanec, ten ony peníze nedostane, on je musí zaměstnavateli nejdříve vydělat a to, že je odvádí zaměstnavatel na tom opravdu nemění vůbec nic, nejsou daní právnické osoby, jsou odvodem.  


Nepřihlášený uživatel

#112862 Re: Re: Re: Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-14 05:58

#112834: - Re: Re: Proč jsme popelnicí EU? 

 

 Chceš-li být anti-eu a nebýt idiotem musíš nabídnout alternativu. Být anti proti systémové správě veřejného prostoru, která zajistila největší blahobyt, bezpečnost obyvatel dané oblasti za celou historii osídlení této oblasti je sice možné, ale takový člověk opravdu pak vypadá jako idiot, když není schopen i jen hypoteticky nabídnout alternativu k takové správě a zase a také alespoň hypoteticky naznačít, jaký přínos by taková alternativa měla.

Tedy já bych se přidržel rozvoje systému. Demokracie dlouhodobě dokazuje, že je rozvoje schopna, sleduje vývoj společnosti, je schopna na něj reagovat a přitom občanům nebrání v jejich osobní či firemním rozvoji. Skutečně nám nechybí vůbec nic, můžeme se rozvíjet, ale také může degenerovat a to i veřejný prostor, jak předvádíš ty i Miloš Zeman, Babiš, Stropnický, Šlechtová atd. atd. já se obávám, že celé ANO StB je jednou obrovskou degenerací, ne nepodobnou degeneraci politickými sektami, kterou jsou degenerací vždy. 


Nepřihlášený uživatel

#112863 Re:

2017-08-14 06:00

#112839: -  

 

 Která obvinění považuješ za lživá a proč, ta která aktuálně leží ve Sněmovně jako zdůvodnění k požadavku k vydání k trestnímu stíhání? 

Tvůj příspěvek totiž mocně připomíná komunistické heslo, že "Závěry sjezdu KSČ splníme" :-)

Pan Babiš si se lživými obviněními hravě poradí a stane se premiérem.

Já se obávám, že Babiš v současné situaci může pouze lží manipulovat s veřejným mínění, což samozřejmě dělá celý život, ale nic to nemění na tom, že bude osobou trestně stíhanou pokud k tomu Sněmovna vydá souhlas. 

Vzhledem k tomu, že dostatečně prokázal, že ovlivňuje svědky v této věci, je velmi pravděpodobné, že by mu v tom mělo být bráněno vazbou a to je věc další. 


Nepřihlášený uživatel

#112864 K čemu ta ropa těm Rusákům bude a z čeho budu žít, se čím dál více stává záhadou.....

2017-08-14 06:01

 

 

Revoluce přichází z vojenské laboratoře: motory by mohla pohánět obyčejná voda

....k čemu vlastně potřebovali rusáci Krym?  Jediné čeho docílii, že těží ropu za ceny, které jim prakticky znemožnili ropu prodáva se ziskem. 

Na druhou je u takového objevu nutné počkat, přestože to vypadá důvěryhodně, důvěryhodé to být nemusí. Důležité budou vědecké publikace v časopisech k dané věci a patentové řízení o kterém bude veřejně patentovým úřadem informováno. 

Mimo jiné je zajímavé, že tam není žádná historie výzkumu.  Když bylo objeveno, že plastické elektrody v litho-iont bateriích dramaticky prodlužují životost a rychlost nabíjení, byla tam celá historie vývoje elektrod, přestože to v českém tisku bylo předkládánou jako "zázračný náhodný ojev". Tedy, možná se rusáci ještě nemusí strachovat :-). 

V jiním složení taková věc existuje, neni to nic, co bychom neznali - jedná se o přípravky na čištění kontaktních čoček na bázi peroxidu vodíku.

Tedy se jim taková věc skutečně podařilo, průlom to dozajista bude. 


Nepřihlášený uživatel

#112865 Celé působení Andreje Bureše Babiše v politice je urážka obětí komunistického a nacistického ....

2017-08-14 06:02

 

 

PEN klub kritizuje Babiše za srovnání svého stíhání s 50. léty

....režimu, o tom není nejmenších pochybností. Podobně jako je to u působení např. komunisty Filipa. Rozdíl tam není v tomto směru naprosto žádný. 


Nepřihlášený uživatel

#112866 Rusáci vrátí Ukrajině i Krym....

2017-08-14 06:05

Malorusko nevznikne, přiznal zklamaně šéf separatistů z Donbasu

....a dokonce ani nebudou chtít pronajmout prostor vojenské základny.  Kam se asi posunula ona stavba mostu :-)? 


Nepřihlášený uživatel

#112867 Oni Burešovi ptačí hnízdečko schválili na výjimku, to se panečku dozvídáme věci.....

2017-08-14 06:09

"A kromě nich také někdejšího šéfa ROP Střední Čechy Marka Kupsu, který se svými podřízenými projekt pustil i přes negativní posudky znalců ke schválení vedení Středočeského kraje."


Nepřihlášený uživatel

#112868 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-14 06:21

#112815: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Žáždné otázce jsem se nevyhnul.  V mediích (obecně řečeno) může dnes skutečně psát kdo chce co chce, extrémem je výkadní skříň ruské propagandy - parlamentní listy. 

S obrázky na uloz.to běž k šípku. Nemají hodnotu zlámané grešle, takových obrázků do této diskuse dokonce ruští trotlové navkládali, že to nejde ani spočítat. 

Socialistické není sociální a pravicové názory nejsu asociální, jak se mnozí snažíte vyvolávat dojem. Bláboly Marxe a Engelse a vznik komunistické internacionály s ideovou brožurou - Komunistický manifest, lze považovat za počátek rozšíření komunistické ideologie. Pokud by jsi snad chtěl s tím spojit Thomase Mora a jeho Utopii, bylo by to vskutku poněkud krkolomné spojení. 

Na co už se zapomnělo, že na všech vysokých školách byly katedry marxismu - leninismu, každý student musel projít od dělnického hnutí až po vědecký komunismus v ročníku čtvrtém - kdy už spojení vědecký komunismu je opravdu naprostá zhovadilost a to přesto, že se to ke konci osmdesátých let na technikách stalo spíše formalitou než skutečnou zkouškou, bohužel ale pro některé otevřenější odpůrce ze studentů mělo za následek nesložení zkoušky i přes zjevně znalosti, vyhození ze školy. Původně takoví lidé vůbec nebyli ke studiu připouštěni, nedostatek techniků v komunistické společnosti vedl ke zmírnění, ale přesto jasnému dohledu. Katedry marxismu-leninismu byli prodlouženou rukou StB do vysokých škol. Vyhození ve čtvrtém ročníku je samozřejmě velkou ranou pro takového mladého člověka. 


Nepřihlášený uživatel

#112869 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-14 06:25

#112816: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Jak si může i jen země s 50 mil. obyvatel brát "příklad" ze země s 8 mil. obyvatel, když taková země neřeší obrovskou část otázek, která řeší země s 50 mil. obyvatel? Jaké příklady by si dokonce mohlo brát uskupení s 550 mil. obyvatel, kteří se skutečně v EU i Evropě potřebují dohodnout a platforma smluv, voleného parlamentu, Evropské rady, Rad ministrů a EK k tomu jsou vhodným a smysluplným nástrojem (s rusáky bohužel žádná smlouva hodnotu nemá, jak předvedli ukradením Krymu).

Nebo ty snad víš o něčem lepším, kde si navzájem vyměňovat názory na to, jak spolu v EU či Evropě žít? Bylo snad už někdy něco lepšího? Co to bylo? 


Nepřihlášený uživatel

#112870 I tady je skvělé sledovat, jak lidé dospívají. Jak obrovský kontrast to je s degenerací.....

2017-08-14 06:43

Natálie Kocábová: Asi už nebudu chlapům tak věřit

.....Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#112871 Je skutečně velmi zajímavé, jak se nacionální komouš Miloš Zeman.....

2017-08-14 06:50

Zeman odmítá, aby se Česko připojilo k Polsku s požadavkem na reparace od Němců

....vždy vyhne tomu, že II. světovou válku společně začali Rusáci s Němci. Polsko zdaleka neničili jen nacisté, ale také ruští komunisté, kteří také spáchali první genocidu II. světové války povraždění polské nejen vojenské elity v Katyni. 

Dnes je Polsko proti hranicí před II. světovou válkou posunuto o stovky kilometrů na západ. Katyň je dnes v Rusku a mezi Ruskem a Polskem je v této části ještě Bělorusko!!! 

To je realita a to je potřeba sdělit při každé příležitosti, ale Zeman je nacionální komouš a ruský trotl. 

 


Nepřihlášený uživatel

#112872

2017-08-14 07:19

Maminko, tatínku,

já se bojím Pershingu.

Nic se neboj milé dítě,

SS-20 ochrání tě.


Nepřihlášený uživatel

#112873 Re:

2017-08-14 08:15

#112872: -  

Červená se

line záře,

z Zemanovy

koanceláře. ......


Nepřihlášený uživatel

#112874 Rudá komunistická hvězda působí stejně odporně.....

2017-08-14 08:34

Svastika se vrací, hlásí módní firma. Chce z ní opět vytvořit symbol míru

 


Nepřihlášený uživatel

#112875 Re:

2017-08-14 08:59

#112852: -  

 A ty poslán na Sibiř!