MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#112801 Re:

2017-08-12 17:21

#112800: -  

 To tu komunistická pakáž a Rusáci předváděli skutečně mírou extra vrchovatou a nezapomenutelnou. To máš naprostou pravdu. 

Bohužel je na Hradě dnes banda rusko čínských trotlů, kterým se po tom evidentně stýská, neb jiný důvod přivézt do země bandu čínských zpravodajců, svazáků a komunistů Zeman zjevně mít nemohl. Jeho návštěvy Putina a předházející návštěva Medvěděva zorganizovaná stejným zločincem jakým je Zeman jsou je dokladem toho, co jsi napsal. 

Běda těm, kteří nejsou doma pány! Drzý návštěvník si z nich brzy udělá sluhu ve vlastním domě.

Na Hradě je už velmi dlouho opět odporná komunistická pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#112802 Re: Re: Re: Re:

2017-08-12 17:31

#112796: - Re: Re: Re:  

 

 Zánik národů v EU? Ty jsi idiot?

Jak si představuješ přežití 10 mil. země se super exotickým jazykem a super exotickou znakovou sadou bez EU a to jsme ještě středně velká země Evropy nikoliv ta nejmenší a to přesto, že jsem počtem obyvatel rovni jedné z mnoha světových megapolí? 

Zeman je ruský trotl a je obklopen ruskými trotli to je realita.

Ruštinu komunistická pakáž zavedla do všech úrovní škol jako povinnou hned po komunistickém převratu v únoru 1948. Tento převrat také zničil veškerou českou kulturu, která se tu skutečně předtím 100 let utvářela či znovu-utvářela a kterou nezničila těsně předtím nacistická okupace.  

Tedy pokud si chceme zachovat jazyk a kulturu, musíme jí rozvíjet v rámci uskupení, které nám v tom nijak nebrání, dokonce do našeho exotického jazyka překládá vše co se v EU, EP, EK děje.

 Hned dvojí okupace Rusáky ČSR, přičemž druhá okupace byla násobně delší, než okupace nacisty, to je opravdu děsivé memento.  Po Zemanovi zbude v této zemi opravdu odporná banda rusko čínských trotlů, na tom se jistě v klidu shodneme.


Nepřihlášený uživatel

#112803

2017-08-12 17:54

Ať už chcípne ta smečka stvůr včele s odporným ovarem, fízlovským burešem, moravským čunětem a tuneldědkem. Pryč s kriminálníky, pryč s pročínskými kolaboranty !!!!


Nepřihlášený uživatel

#112804 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-12 18:26

Zánik evropských národů, který probíhá v přímém přenosu, nevidí jen poskoci EU jako ty.
Přežití si představuju jako Švýcarsko a podobně malé či menší státy.
Jak vidíš, dvojí okupace nás nezničila, ale monokulturní islám by to zvládl spolehlivě. Jenže islamovítači jsou již produktem inkluzivního euroškolství, a tak reagují jen na jednoduché povely (a občas na světlo).

Domácí rádce

#112805 Re: Dobrá rada

2017-08-12 20:20

#112800: -  

 Sbírej jenom ty houby, které dobře znáš.


Nepřihlášený uživatel

#112806 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-12 20:51

#112804: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Švýcarsko bez EU nepřežije a to tam mluví jazyky, kterými se lze domluvit různě na Světe. V životě jsi nebyl v kostele, o víře v Boha nevíš nic, ale 1,5 mld. muslimů spravující si po staletí veřejný prostor nezávisle na komkoliv z Evropy jsou podle tebe zločinci, vždyť jsi idiot jak Miloš Zeman s Ovčáčkem dohromady. 


Nepřihlášený uživatel

#112807 Re:

2017-08-12 20:52

#112803: -  

 Myšlíš, že kritici Miloš Zeman jsou ruští trotlové jako ty? Co to zkoušíš? Vždyť jsi ubožák ruský trotle nebo snad doknce Ovčáčku. 


Nepřihlášený uživatel

#112808 Re:

2017-08-12 20:54

#112800: -  

 

 To tu komunistická pakáž a Rusáci předváděli skutečně mírou extra vrchovatou a nezapomenutelnou. To máš naprostou pravdu. 

Bohužel je na Hradě dnes banda rusko čínských trotlů, kterým se po tom evidentně stýská, neb jiný důvod přivézt do země bandu čínských zpravodajců, svazáků a komunistů Zeman zjevně mít nemohl. Jeho návštěvy Putina a předházející návštěva Medvěděva zorganizovaná stejným zločincem jakým je Zeman jsou je dokladem toho, co jsi napsal. 

Běda těm, kteří nejsou doma pány! Drzý návštěvník si z nich brzy udělá sluhu ve vlastním domě.

Na Hradě je už velmi dlouho opět odporná komunistická pakáž. 

Evropan

#112809 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-12 21:49

#112804: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Žádný zánik evropských národů v přímém přenosu neprobíhá. To jen u nás stoupá popularita populistů a xenofóbů, kteří straší hloupé české ovce. Třeba Japonec, Slovák a broučkař, jehož matka komunistka pochází z Řecka ...


Nepřihlášený uživatel

#112810 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 07:48

#112809: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je panečku partička "politiků", jak z počátků NSDAP. 


Nepřihlášený uživatel

#112811 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 08:30

#112806: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tys nejspíš nebyl nikdy v předinkluzívní škole, když vyvozuješ nesmysly. Muslimové mají za sebou milióny mrtvol, jak vidí ti, kdo nejsou v žoldu eurobordelu. I oni ale padnou islámu za oběť, pokud Evropu ovládne, o což se po staletí snaží.

A když se považuješ za takovýho experta na náboženství, tak proč se v médiích smí kritizovat křesťanství, buddhismus, hinduismus apod., ale ne židovství a už vůbec ne islám?


Nepřihlášený uživatel

#112812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 08:46

#112811: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty si vždy něco vymyslíš a pak to vydáváš za realitu. 

První co směšuješ je víra se sektou či sektami.

Dobře rozpor objasňuje Jan Zížka z Trocnova středověký předobraz IS, který se napojil na sekty husitů a adamitů se svojí bandou hrdlořezů, která tehdy týhla Evropou, loupila a vraždila a bylo podobně obtížné se jí zbavit jako IS. Sektu adamitů nakonec vyvraždil a také to nemělo nic společného s vírou v existenci absolutního smyslu existence myslících bytostí a tedy vírou v absolutní dobro a myšlenek, které se od takové věci odvíjí. 

Druhým tvým nesmyslem je, že se cosi nemůže v "mediích" ktirizovat. Kritizovat, lze jen to, co známe, pak to lze kritizovat, musí existovat znalost kritizovaného.

Např. já mohu v klidu kritizovat nacionálního komunistu Miloše Zemana protože velmi pečlivě sleduji jeho projevy (jeho voliči nikoliv), soudní spory  (viz. Nejvyšší správní soud a jasná identifikace Zeman jako porušovatele volebního zákona) a dokonce znám i jeho projevy z daleké minulosti ve Sněmovně díky steno záznamům. Proto také Zemana mohu směle charakterizovat i jako nacionálního komunistu či porušovatele Ústavy a volebního zákona. Mohu jej také charakterizovat jako příživníka, který nikdy v životě nevyprodukoval korunu daní, neb byl vždy tam, kde se daně spotřebovávají a nikoliv tam, kde se vytváří přidaná hodnota. Už je to, že porušoval volební zákon a Nejvyšší správní soud to jasně konstatuje by mělo být důvodem, aby nebyl v ústavní pozici a je naprosto zřejmé, že své voliče obelhal, když jim tvrdil, že je demokratem a že bude ctít zákony a Ústavu této země. 

Mohu také směle kritizovat stav, kdy si někteří turisté zahalují tvář a je lhostejno jestli to dělají z náboženských důvodů neb ze sektářkých důvodů např. náckové a komunisté na demonstracích.  Mám znalost, že se idenfitikujeme podle tváře, identifikujeme navzájem naše nálady, bezpečnost či nebezpečnost z tváře a pohybů horní poloviny těla. To jsme se naučili, stalo se to přirozeností, součástí našich životů.  Tedy zahalování tváře je pro nás velmi nepříjemné, neboť v nich nemůžeme číst. Tedy samotné ženy se zahalenou tváří jsou velkou komplikací v rámci naší společnosti a dokonce i v drtivé většině světové společnosti, neboť nelze odhadovat jejich jednání ani na základě jejich partnerů mužského pohlaví. Na oplátku odhalených tváří si vzájemně poskytujeme bezpečnost - např. neobtěžujem krásné ženy. V jiných částech světa to ovšem vůbec nemusí platit, ale přesto bude jistě nutné to v Evropě i USA řešit. Bude pravděpodobně nutné s vyšším turistmem i z jiných částí světa než bývalo obvyklé před 20 lety toto řešit a požadovat dodržování našich pravidel identifikace.  Je to věc standardního vývoje společnosti a je to správné.  Přesto budu jistě schopen identikovat, kdo skutečně kritizuje zahalování tváří a kdo bude jen vyvolávat nenávist. 

Tedy žiješ v podivných vlastních představách, že ti svět chce ublížit aniž bys měl dokonce i jen znalost projevů nacionálního komunisty Miloše Zeman a základní znalost světových náboženství, tedy vyvoláváš nenávist, nekritizuješ.   


Nepřihlášený uživatel

#112813 S komunistickou pakáží je to pořád stejné a platí to i o Zemanovi stejně jako o Klausovi......

2017-08-13 08:53

Českoslovenští komunisté se svého času sudetských Němců zastávali. Jejich přízeň vycházela ze závěrů kongresu Komunistické internacionály z roku 1923, která se vyslovila pro právo sudetských Němců na vlastní identitu. „My, čeští komunisté, prohlašujeme, že budeme hájit a prosazovat právo na sebeurčení až do odtržení od českého imperializmu pro utlačované části německého národa až k posledním důsledkům,“ prohlásil v roce 1931 na sjezdu KSČ její tehdejší ideolog Václav Kopecký

....natož o Putinovi či o tom severokorejském šaškovi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#112814 Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-13 09:48

Železný si splnil sen: Neskutečný závod. Od rána jsem cítil cosi zvláštního

......mnozí ovšem čistě degenerují Zeman, Ovčáček už jako mladík, Franta Čech, Veleba, Babiš, Stropnický, Faltýnek atd. atd.  i když u některých se opravdu žádný progres vlastně očekávat ani nedal a nedá, do veřejného prostoru vstoupili právě proto, aby v něm degenerovali a tím degenerovali i veřejný prostor. 

 


Nepřihlášený uživatel

#112815 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 10:03

#112812: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Moje otázka byla jasná, přesto ses jí vyhnul. Rozdílné postoje k různým náboženstvím jsou ale fakt, příkladů je příliš mnoho. Tento obrázek se znelíbil v Německu: https://ulozto.cz/!zYbVZ8zjQstU/manzelstvi-pro-vsechny-i-uchyly-jpg

Když jsi takový odpůrce komunismu a příznivec eurosocialistického bordelu: kdo vymyslel komunismus?


Nepřihlášený uživatel

#112816 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 10:17

#112806: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jistou chybou EU je, že si ze Švýcarska nepokusila vzít příklad. Teď  vypadá jako trucpodnik  nekompetentů.


Nepřihlášený uživatel

#112817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 10:17

#112815: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Žáždné otázce jsem se nevyhnul.  V mediích (obecně řečeno) může dnes skutečně psát kdo chce co chce, extrémem je výkadní skříň ruské propagandy - parlamentní listy. 

S obrázky na uloz.to běž k šípku. Nemají hodnotu zlámané grešle, takových obrázků do této diskuse dokonce ruští trotlové navkládali, že to nejde ani spočítat. 

Socialistické není sociální a pravicové názory nejsu asociální, jak se mnozí snažíte vyvolávat dojem. Bláboly Marxe a Engelse a vznik komunistické internacionály s ideovou brožurou - Komunistický manifest, lze považovat za počátek rozšíření komunistické ideologie. Pokud by jsi snad chtěl s tím spojit Thomase Mora a jeho Utopii, bylo by to vskutku poněkud krkolomné spojení. 

Na co už se zapomnělo, že na všech vysokých školách byly katedry marxismu - leninismu, každý student musel projít od dělnického hnutí až po vědecký komunismus v ročníku čtvrtém - kdy už spojení vědecký komunismu je opravdu naprostá zhovadilost a to přesto, že se to ke konci osmdesátých let na technikách stalo spíše formalitou než skutečnou zkouškou, bohužel ale pro některé otevřenější odpůrce ze studentů mělo za následek nesložení zkoušky i přes zjevně znalosti, vyhození ze školy. Původně takoví lidé vůbec nebyli ke studiu připouštěni, nedostatek techniků v komunistické společnosti vedl ke zmírnění, ale přesto jasnému dohledu. Katedry marxismu-leninismu byli prodlouženou rukou StB do vysokých škol. Vyhození ve čtvrtém ročníku je samozřejmě velkou ranou pro takového mladého člověka. 


Nepřihlášený uživatel

#112818 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 10:24

#112816: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak si může i jen země s 50 mil. obyvatel brát "příklad" ze země s 8 mil. obyvatel, když taková země neřeší obrovskou část otázek, která řeší země s 50 mil. obyvatel? Jaké příklady by si dokonce mohlo brát uskupení s 550 mil. obyvatel, kteří se skutečně v EU i Evropě potřebují dohodnout a platforma smluv, voleného parlamentu, Evropské rady, Rad ministrů a EK k tomu jsou vhodným a smysluplným nástrojem (s rusáky bohužel žádná smlouva hodnotu nemá, jak předvedli ukradením Krymu).

Nebo ty snad víš o něčem lepším, kde si navzájem vyměňovat názory na to, jak spolu v EU či Evropě žít? Bylo snad už někdy něco lepšího? Co to bylo? 

 


Nepřihlášený uživatel

#112819

2017-08-13 12:00

HAVLISTI JSOU FAŠISTI!


Nepřihlášený uživatel

#112820

2017-08-13 12:08

Největší zloděj je nepochybně Kalousek. 

http://www.nfpk.cz/kalousek


Nepřihlášený uživatel

#112821 Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-13 12:10

#112814: - Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají..... 

 Jdi už s těmi tvými bláboly do prdele, ty debile!


Nepřihlášený uživatel

#112822 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-13 12:10

#112816: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Osmdvacet státu s 550 mil. obyvatel si má brát příkla z osmi milionového Švýcarska, které v době II. světové války odporně kolaborovali s nacistickým Německem a přitom zároveň do jisté míry poskytovalo prostor ty bohaté, kterým se podařilo před Hitlerem uprchnout? 

Ty jsi opravdu hlava otevřená, jen co je pravda. 

popelář

#112823 Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-13 12:11

Jedno vysvětlení tu je:
jsme jen EU kolonie.
A že jsme i protektorát,
může se sem odpad dát.

Záměrem EU nikdy nebylo, aby se postkomunistické státy staly ekonomickými tygry. Naopak potřebovaly
odbytiště přebytků, popelnici levnou pracovní sílu a suroviny. Proto tam vzaly i chudé státy Balkánu,
které jen tak tak splnily přijímací kritéria.


Nepřihlášený uživatel

#112824 Re:

2017-08-13 12:13

#112820: -  

 Babiš má k dispozici vše co kdy Kalousek ve veřejném prostoru podepsal, má k dispozici všechny zápisy z jednání, kterých se Kalousek na ministerstvech účastnil a z toho šíleného blábolu není schopen potvrdit vůbec nic. Nepodal podnět k trestnímu stíhání, jen stále dokola  ve Sněmovně (aby si zajistil beztrestnost) vykřikuje, že je Kalousek zloděj miliard, přitom je naprosto prokazatelné, že korunové dluhopisy, které Babiš aktivně nepostihuje, připravují občany této země o cca 5 mld. daní každý rok. 

To je skutečně velmi podivné, přesněji to dokazuje, že si šílený Janeček vydáním toho pamfletu o Kalouskovi naběhl na naprostou partu debilů, kteří to sepsali a je velmi pravděpodobné, že ve vhodný okamžik přijde i žaloba od Kalouska. Časová osa událostí v politice je velmi dlouhá. 


Nepřihlášený uživatel

#112825 Re: Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-13 12:15

#112823: popelář - Proč jsme popelnicí EU? 

 Kolonie západu, která má stejnou hlasovací moc v Evropské radě a radách ministrů, jako kterýkoliv jiný stát EU? 

Ostatní státy - občané těchto státu jen za roky 2007 - 2013 poslali jen do ČR 700 mld. korun, každý rok tedy poslali čistého cca 50 mld. neboť čr skutečně také do rozpočtu EU příspívá.  Nemandatorní výdaje státu, tedy ty, které nejsou určeny zákonem, jsou v objemu cca 200 mld. jen pro představu, ostatních 1 000 mld daní jsou důchody, příspěvky nezaměstnanosti a další nutné výdaje státu, které stát musí bezpodmínečně zajistit a určuje mu je zákon. Masivní nárůst mandatorních výdajů zajistili oposmluvní zlodějská banda Zemana a Klause v letech 1998-2002, kdy za 4 roky stouplo zadlužení státu o 100 % za současného růstu nezaměstnanosti, což je světový ekonomický unikát a to to bylo těsně před vstupem do EU, kdy ČR již čerpala čistý příjem z EU nejen programu PHARE.  

Za naši zanedbanost, ubohost, si můžeme sami, jen v ČR bylo registrováno 1,2 mil. komunistické pakáže aktivně přispívající k ničení společnost ČSR. 20 let tuto zemi okupovala komunistická pakáž z Ruska v počtu 500 000 teroristů.

Tak na co to komunistické blbe ještě hraješ?