MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#112826 Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-13 12:18

#112821: - Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají..... 

 Ty to vidíš jinak? Ty nevidíš, že Zeman svojí vlastní degenerací ničí veřejný prostor? 

Tak neváhej a napiš jaký je jeho příspěvek ke kultivaci veřejného prostoru, to si rád přečtu.

Napiš samozřejmě jak je na tom i soudruh Babiš, Faltýnek, Forejt, Ovčáček, Šlechtová, Stropnický, Pelikán, atd. atd. zaměř se na všechny tvé oblíbené politiky, jistě jejich projevy kultivace veřejného prostoru budeš sypat z rukávu, přece jejich projevy ve Sněmovně máš ze steno záznamů načtené :-). 


Nepřihlášený uživatel

#112827 Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-13 12:32

#112821: - Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají..... 

 Věřím, že ti velmi vadí, když se ti po přečtení mého příspěvku vyjasnilo, jakými ubožáky Zeman a jeho banda rusko čínských trotlů jsou, neboť konstrast mezi lidmi, kteří ve veřejném prostoru dospívají  a mezi těmi, kteří degerují je naprosto jasný. V úžasné osobnosti dospěla celá řada lidí pan Železný nebo Jágr jsou příklady ze sportu, ale dospěl také i Kalousek, který z nudného afektovaného politika dospěl do vtipného, stručně a jasně se vyjadřující člověka s naprosto jasnými postoji.

To, že se dokonce naprosto nic nepotrvdilo z pamfletu Janečka na Kalouska z něj dnes navíc dělá i morální autoritu. To je realita.

Jak dnes s jeho korunovými dluhopisy, zlodějinami kolem EU dotací, věčně rostoucím karuselem Agrofert díky "ohodnocování" akcií po časovém testu firem karuselu "soudními znalci", přejmenovanou Babišovou, kterou si vzal v situaci, kdy nemá žádný nárok na "Babišům" majetek vypadá soudruh Andrej Bureš Babiš, jen jako naprostý šašek.  

Evropan

#112828 Lidé si myslí, že Česká republika by měla zůstat členem EU

2017-08-13 12:34

Češi jsou sice vůči EU skeptičtí (ale pokud jde o špatnou kvalitu potravin, tak si hned běží do EU stěžovat, místo aby je nekupovali !!!), přesto si 60% Čechů (Moravany a Slezany z toho nevyjímaje) myslí, že by ČR měla zůstat členem EU. Pokud tedy vyžadujete, aby tady všichni uznali Bumbála za plnohodnotného prezidenta, proč napadáte EU, když jsme si členství odhlasovali v referendu a 60% lidí nadále členství podporuje?

http://www.tyden.cz/rubriky/


Nepřihlášený uživatel

#112829

2017-08-13 12:34

 To tu komunistická pakáž a Rusáci předváděli skutečně mírou extra vrchovatou a nezapomenutelnou. To máš naprostou pravdu. 

Bohužel je na Hradě dnes banda rusko čínských trotlů, kterým se po tom evidentně stýská, neb jiný důvod přivézt do země bandu čínských zpravodajců, svazáků a komunistů Zeman zjevně mít nemohl. Jeho návštěvy Putina a předházející návštěva Medvěděva zorganizovaná stejným zločincem jakým je Zeman jsou je dokladem toho, co jsi napsal. 

Běda těm, kteří nejsou doma pány! Drzý návštěvník si z nich brzy udělá sluhu ve vlastním domě.

Na Hradě je už velmi dlouho opět odporná komunistická pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#112830 Re: Lidé si myslí, že Česká republika by měla zůstat členem EU

2017-08-13 12:46

#112828: Evropan - Lidé si myslí, že Česká republika by měla zůstat členem EU 

 Taková věc bych řekl koreluje s tím, že "pouze" cca 15 % starších patnácti let je schopno lži Miloše Zemana označovat za pravdu.  Pro některé je 15 % moc pro některé málo, ale v každém případě nemůžeme být naivní a tvářit se, že všichni lháře poznají a jsou schopni se od nich držet dál. 

Možná podobné procento si naběhlo na tzv. šmejdy. Možná jich bylo méně možná více, ale bude to přibližně stejně. 

Zkušenost s lidmi, kteří nám sdělují, jak to "Zeman jako jediný s touto zemí myslí dobře" myslím bohužel máme a bude korelovat s oním číslem, kolik lidí si naběhlo na šmejdy nebo si nabíhají na reklamu na pánve, hrnce, mixéry v TV. Rozdíl mezi naběhnutím si na lži Zeman a lži šmejdů není žádný. Naštěstí to jen 15 % maximálně. 


Nepřihlášený uživatel

#112831 Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-13 13:09

#112821: - Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají..... 

 Jak propastný rozdíl je mezi nacionálně komunistickým idiotem Milošem Zeman a touto 

Corinne Hofmannová - bílá Masajka s kořeny v krušnohorské Přísečnici

ženou. Jak úžasně vypadá život a stárnutí proti degeneraci oplzlého alkoholika Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#112832 Je skoro lhostejno, jestli je Trumpeta vědomý nebo nevědomý ruský trotl.....

2017-08-13 13:12

Mueller vyšetřuje údajné zásahy Rusů do voleb. Vyslechnout chce přední Trumpovy poradce

....to, že je ruským trotlem jak Miloš Zeman je již jasně viditelné, podobně jako to  je viditelné u Miloše Zemana jeho bandy na Hradě. 

 


Nepřihlášený uživatel

#112833 O Zemanově rodině víme to, že jeho matka byla zjevně deviantní, neboť mlátila nejen Miloše.....

2017-08-13 13:23

Psal, řídil firmy, pomáhal odboji. Dědu Václava Havla zničili až komunisté

....ale i děti ve škole specilně k tomu z domova si nosenou vařečkou, jak neopomněl veřejnosti připomenout Miloš Zemam, když tento deviantní zpsůb výchovy doporučoval do současného školství. Miloše Zemana navíc jeho deviantní matka asi mlátila vskutku velmi důkladně, když si ještě v sedmdesáti letech na mlácení vzpomíná a považuje jej za přínos k jeho výchově. Otec neznámý, rodina z prvního manželství se k Zemanovi nezná a není divu. Dcerunka je pornohvězdička, prostě taková "průměrná" česká rodinka :-/. 

To se pak nelze divit, že se Zeman obklopuje zloději a psychopaty. 

Tato petice je velice záslužná a všude jinde na západ od našich hranic by byla tamními parlamenty z důvodu počtu podpisů velmi respektovanou.  Daleko menší petice v poměru k počtu obyvatel nedávno ovlivnila rozhodnutí Macrona a podobně daleko menší petice v době po brexitu řešila bristká vláda i parlament. 


Nepřihlášený uživatel

#112834 Re: Re: Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-13 13:30

#112825: - Re: Proč jsme popelnicí EU? 

 > Ostatní státy - občané těchto státu jen za roky 2007 - 2013 poslali jen do ČR 700 mld. korun, každý rok tedy poslali čistého cca 50 mld. neboť čr skutečně také do rozpočtu EU příspívá.

A teď uveď, kolik miliard zisků zahraničních korporací ročně odchází z ČR.

S komunistama nemám nic společnýho. To jen vy sorošovci žijete podle jednoduchého vzorce, že anti-EU = komunismus. Ubohá to životní forma.


Nepřihlášený uživatel

#112835 Re: Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-13 13:33

#112827: - Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají..... 

> Kalousek, který z nudného afektovaného politika dospěl do vtipného, stručně a jasně se vyjadřující člověka s naprosto jasnými postoji.

> To, že se dokonce naprosto nic nepotrvdilo z pamfletu Janečka na Kalouska z něj dnes navíc dělá i morální autoritu. To je realita.

Zapomněls zvýraznit i to předtím. Kalousek morální autoritou... tohle by se mělo tesat!


Nepřihlášený uživatel

#112836 Re: Re: Re: Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-13 13:41

#112834: - Re: Re: Proč jsme popelnicí EU? 

 Komunistou tě charakterizuji kvůli celým tvým příspěvkům, nejen tvému "anti EU", které nejsi schopen ničím argumentovat natož nabídnout nějakou alternavitu. 

To, že jsi komouš či chceš-li politický sektář (není rozdíl mezi komunistický či nacistickým politickým sektářem, jako typickými představiteli politických sekt) dokládá i to, že nejsi schopen rozlišit mezi soukromým a veřejným, tedy mezi soukromými penězi a veřejnými. 

Demokracie je skvělá v tom, že problémy řeší, tedy řeší i to, že se korporace vyhýbají obecně danění. Demokracie a její soudy dokonce musely vyřešit problém s obobami spojenými, tedy fyzickým vlastníkem více právnicých osob, který zneužívá obchodu mezi svými právnickými osobami, aby převedl zisk do místa s nižší mírou zdanění. 

Babišovy korunové dluhopisy jsou přímo ukázkovým příkladem zneužítí obchodu mezi osobami spojenými. Právně je to dávno ošetřeno od roku 1992 náš právní řád zná osoby spojené a judikáty naše, evropské i světové takové "obchodování" jasně popisují a také postihují, viz. steno záznam z jednání Sněmovky ke korunovým dluhopisům a Zákon o dani z příjmu. 

Tedy pokud se ti zdá, že společnosti podnikající na území ČR vyvádějí své zisky do zahraničí nelegálně a tam je daní nížší mírou zdanění, není nic jedoduššího, než na ně podat trestní oznámení, jako se to stalo soudruhovi Babišovi. A to, že vydání a nákup korunových dluhopisů jednou osobou s důsledkem ošizení státu na daních bude jednou potrestáno, je již dnes naprosto jisté, byť to může skutečně trvat poměrně dlouho. 

Stejně tak minimálně soudy evroské znají karuselový nákup a prodej akcií po časovém testu zhodnocované "soudními znalci" taktéž za účelem vyhýbaní se danění zisku i toto, bych řekl, Babiš v Agroffertu provozuje mírou více než vrchovatou. 

Tedy chceš-li kritizovat korporace, prostuduj výroční zprávy Agrofertu a jako pod-karuselových firem, pečlivě srovnej, kde a jak soudní znalci ohodnotili danou firmu a kam se následně v karuselu přesunula (bla nakupena) a ja kto v řetězu pokračovalo a dál a pak konej, to bude velmi záslulžný čin i v sutuaci kdy potvrdíš, že se ve své úvaze pletu, byť Babiš nakupuje či prodává každých 10 dní nějakou firmu, jak sám uvedl (700 firem za 20 let :-)), což by nasvědčovalo, že dělá karuselové obchody s akciemi po časovém testu svých vlasntích firem, byť já mám velké pochybnsti i o tom, že je skutečným vlastníkem Agrofertu, spíše jej považuji za luxusního bílého koně.

První co může potvrdit je, že Andrej pobral více dotací, než zaplatil na daních. Na tom nebude moc složitého, neboť Andrej jako idiot do daní počítá i to, že platí za městnanace část sociálního a zdravotního pojištění a daň z příjmu zaměstnaců. Přitom to neplatí zaměstnavatel, ale zaměstnanec, ten ony peníze nedostane, on je musí zaměstnavateli nejdříve vydělat a to, že je odvádí zaměstnavatel na tom opravdu nemění vůbec nic, nejsou daní právnické osoby, jsou odvodem.  

 


Nepřihlášený uživatel

#112837 Re: Re: Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají.....

2017-08-13 13:45

#112835: - Re: Re: Re: Je skvělé, když lidé ve veřejném prostoru dospívají..... 

Babiš má přístup k daňovým přiznáním Kalouska za celý jeho život, má přistup ke všemu, co kdy Kalousek na ministerstvech podepsal, má přístup k historii jeho nemovitého majetku, má přístup k jeho číslům jeho bankovních účtů a není pochyb, že je prověřil (pověstná "daňová kobra" co nikdy nepostihla žádný karusel, které dle Babiše měly okrádat stát o stovky miliard ročně :-)).  

Babiš má přístup také  k zápisům ministerstev  a přesto nebyl schopne z pamfletu Janečka potvrdit opravdu ani pověstné "ň" a tím z Kalouska udělal neotřesitelnou morální autoritu, která tu ještě nebyla v nové historii ČR, neboť je naprosto jasné, že pamflet v celém rozsahu Kalouska pomlouvá, není o tom dnes po čtyřech letech Babiše na MF, Stropnického na MO ani těch nejmenších pochybností. 

Jestli  Kalousek autory pamfletu jednou zažaluje? Je to možné, je to politik, udělá to tehdy, kdy se to jemu bude nejvíce hodit, je o správný politický krok.  


Nepřihlášený uživatel

#112838 Re: Re: Re: Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-13 13:58

#112834: - Re: Re: Proč jsme popelnicí EU? 

 Chceš-li být anti-eu a nebýt idiotem musíš nabídnout alternativu. Být anti proti systémové správě veřejného prostoru, která zajistila největší blahobyt, bezpečnost obyvatel dané oblasti za celou historii osídlení této oblasti je sice možné, ale takový člověk opravdu pak vypadá jako idiot, když není schopen i jen hypoteticky nabídnout alternativu k takové správě a zase a také alespoň hypoteticky naznačít, jaký přínos by taková alternativa měla.

Tedy já bych se přidržel rozvoje systému. Demokracie dlouhodobě dokazuje, že je rozvoje schopna, sleduje vývoj společnosti, je schopna na něj reagovat a přitom občanům nebrání v jejich osobní či firemním rozvoji. Skutečně nám nechybí vůbec nic, můžeme se rozvíjet, ale také může degenerovat a to i veřejný prostor, jak předvádíš ty i Miloš Zeman, Babiš, Stropnický, Šlechtová atd. atd. já se obávám, že celé ANO StB je jednou obrovskou degenerací, ne nepodobnou degeneraci politickými sektami, kterou jsou degenerací vždy. 


Nepřihlášený uživatel

#112839

2017-08-13 14:12

Pan Babiš si se lživými obviněními hravě poradí a stane se premiérem.


Nepřihlášený uživatel

#112840 Re:

2017-08-13 14:16

#112839: -  

 Která obvinění považuješ za lživá a proč, ta která aktuálně leží ve Sněmovně jako zdůvodnění k požadavku k vydání k trestnímu stíhání? 

Tvůj příspěvek totiž mocně připomíná komunistické heslo, že "Závěry sjezdu KSČ splníme" :-)

Pan Babiš si se lživými obviněními hravě poradí a stane se premiérem.

Já se obávám, že Babiš v současné situaci může pouze lží manipulovat s veřejným mínění, což samozřejmě dělá celý život, ale nic to nemění na tom, že bude osobou trestně stíhanou pokud k tomu Sněmovna vydá souhlas. 

Vzhledem k tomu, že dostatečně prokázal, že ovlivňuje svědky v této věci, je velmi pravděpodobné, že by mu v tom mělo být bráněno vazbou a to je věc další. 


Nepřihlášený uživatel

#112841 K čemu ta ropa těm Rusákům bude a z čeho budu žít, se čím dál více stává záhadou.....

2017-08-13 14:25

Revoluce přichází z vojenské laboratoře: motory by mohla pohánět obyčejná voda

....k čemu vlastně potřebovali rusáci Krym?  Jediné čeho docílii, že těží ropu za ceny, které jim prakticky znemožnili ropu prodáva se ziskem. 

Na druhou je u takového objevu nutné počkat, přestože to vypadá důvěryhodně, důvěryhodé to být nemusí. Důležité budou vědecké publikace v časopisech k dané věci a patentové řízení o kterém bude veřejně patentovým úřadem informováno. 

Mimo jiné je zajímavé, že tam není žádná historie výzkumu.  Když bylo objeveno, že plastické elektrody v litho-iont bateriích dramaticky prodlužují životost a rychlost nabíjení, byla tam celá historie vývoje elektrod, přestože to v českém tisku bylo předkládánou jako "zázračný náhodný ojev". Tedy, možná se rusáci ještě nemusí strachovat :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#112842 Celé působení Andreje Bureše Babiše v politice je urážka obětí komunistického a nacistického ....

2017-08-13 14:47

PEN klub kritizuje Babiše za srovnání svého stíhání s 50. léty

....režimu, o tom není nejmenších pochybností. Podobně jako je to u působení např. komunisty Filipa. Rozdíl tam není v tomto směru naprosto žádný. 

 


Nepřihlášený uživatel

#112843 Rusáci si vybírají stejné typy a stejně je "instruují"......

2017-08-13 14:55

Muži se začali k ženám po zvolení Trumpa chovat stejně agresivně jako k sobě navzájem, tvrdí studie

  • Trump během prezidentské kandidatury vyvolával nelibost svým chováním k ženám.
  • Jeho styl vyjednávání je agresivní, například protikandidátce Clintonové hrozil vyšetřováním, pokud vyhraje volby on.
  • Problém je, že tyto vzory chování přebírá často nevědomě celý národ. Zkrátka chování autority ovlivňuje chování lidí v dané zemi.

Podobnst s oplzlým iditem Milošem Zeman je vskutku "čístě náhodná". Stejně jako celá řada událostí v administrativě, odchod mluvčího, který už to nevydržel, střídání lidí v bezprostřední blízkosti Trumpety a Zemana, adéry s vulgárností jeho lidí atd. atd. 

Dá se to zkrátit, jsou to ruští trotlové, vystihuje je to přesně, ale ne všem občanům je jasné, jaké děsivé důsledky to má. 


Nepřihlášený uživatel

#112844 To lze považovat za zprávu důvěryhodnou......

2017-08-13 15:11

Důkazů k obvinění Asada z válečných zločinů je dost. Rusko ale vše blokuje, tvrdí Del Ponteová

 


Nepřihlášený uživatel

#112845 Andrej totiž každým konáním a mluvením dokazuje, že je komunista, který žije v představě.....

2017-08-13 15:20

Z čeho viní policie Babiše, jak to ovlivní volby a co říká Hrad? Otázky a odpovědi přehledně

....že je Agrofert celý jeho a může si s ním dělat co chce. To lze, ale jen se zdaněným majetkem a to živá firma nikdy ve svém důsledku není, vždy je část živé firmy státu a navíc stát reguluje i to, jak firmy vlastníka spolu mohou obchodovat, aby vzájemnými obchody nešidily stát na dani. Firma také vyplácí mzdu zpětně nikoliv dopředu, tedy i zde není celá vlastníka, atd. atd. 

Komunisté vždy ovšem tvrdili, že kapitalisté jsou vykořisťovatelé a snažili se vytvářet dojem, že si mohou se svými firmami dělat cokoliv je napadne, tedy např. i okrádat stát na daních, což je obecně základní nepochopení komunistů soukromého vlastnictví a demokracie, neboť to skutečně není pravda a dokonce to nebylo pravda ani v začátcích kapitalismu.

Občané - stát umožňují Babišovi podnikat a poskytujeme mu také tím, že ctíme Ústavu a demokracii ochrnanu v jeho podnikání, aby to stát - občané mohli dělat, platíme všichni daně a měl by je platit i Andrej stejně jako by měl dodržovat pravidla podnikání.

 Nedělá to, protože je jeho myšlení komunistické a dokazuje to vlastně vždy když o podnikání promluví - všici kradnů, jen Babiš je sorry áko :-/. To je také důvod, proč jej volí bývalí komunisté - původně skalní soudruha Klause.  


Nepřihlášený uživatel

#112846 Re: Rusáci si vybírají stejné typy a stejně je "instruují"......

2017-08-13 16:06

#112843: - Rusáci si vybírají stejné typy a stejně je "instruují"...... 

 

Trump má nepřátele i v Bílém domě. Nezastupuje třídu politického establishmentu, tvrdí Scaramucci

Podobnost s nacionálním komoušem Milošem Zemanem je skutečně "čístě jen náhodná", ale ruskými trotli jsou bez pochyby oba :-/


Nepřihlášený uživatel

#112847 Re:

2017-08-13 17:43

#112839: -  

 Soudruh Bureš, do tepláků!


Nepřihlášený uživatel

#112848 Aneb Miloš Zeman na podiu s extrémisty Konvičkou a Okradmůrovci.....

2017-08-13 18:05

"Svou reakci na události vyjasnil i Bílý dům, který zpočátku čelil kritice za to, že výslovně neodmítl chování bělošských extremistů."


Nepřihlášený uživatel

#112849

2017-08-13 18:21

Migranty Evropa potřebuje!

Evropan

#112850 Re: Re: Re: Proč jsme popelnicí EU?

2017-08-13 19:04

#112834: - Re: Re: Proč jsme popelnicí EU? 

Prosím nemíchejte podporu z EU s penězi, které si ze svých podniků odvádějí jejich vlastníci do zahraničí. Pokud bych vlastnil firmu v Německu, proč bych si neměl část zisku přesunout k sobě do ČR. Ale to, že si vlastníci berou své zisky, to není věcí EU. Dělají to i Švýcaři, dělají to Američané, dělají to Korejci. A schválně si zjistěte, jak to vypadá s odváděním zisků z čínských firem ze zemí, kam investují - poslední dobou třeba Keňa a další africké státy, a dost okatý je případ nového letiště na Srí Lance. Když teď třeba neprodáme Číňanům plzeňskou škodovku, její budoucí ziska zůstanou u nás. Ale také možná, že žádné zisky nebudou a nebude ani práce. Takhle prostě svět funguje minimálně posledních 200 let.