MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114851

2017-09-10 07:30

Vašek Veškrna byl vlastizrádný debil a já mu teď chodím chcát na hrob!


Nepřihlášený uživatel

#114852

2017-09-10 09:08

Jó Havel, to byla hlava vypitá. 


Nepřihlášený uživatel

#114853 Re:

2017-09-10 10:19

#114851: -  

 Daleko důležitější než tvoje projevy debility, které tu nepřetržitě opakuješ je, zdali se s tím léčíš. 


Nepřihlášený uživatel

#114854 Ivánek a ANO StB v praxi a akci :-) , při růstu HDP nejsou schopni zvedat platy zaměstnancům státu?

2017-09-10 10:21

 

Pilný: Ministerstva vzkázala, že na platy učitelů neušetří vůbec nic. Schodek 100 miliard nepodepíšu

......a kdy tedy ty platy tedy chtějí zvedat? To neumí vybírat daně? Kde jsou ty stovky miliard navíc, které se prý vybraly jak tvrdí Babiš? To občanům Babiš lže? 


Nepřihlášený uživatel

#114855 Ivánek Pilný v tom má nějaký zmatek a tudíž dokládá tím, že je řádným členem ANO StB......

2017-09-10 10:22

 
 

.....a stejně tak Andrej Bureš Babiš.  Pokud je růst HDP a není na růst mezd ve státní správě, něco se fatálně nedaří - a to něco je logicky výběr daní, jehož růst by měl kopírovat růst HDP, to se zjevně ale vůbec nedaří. Žádná další možnost neexistuje, pokud by tedy stát ony vybrané daně masivně nepožíval např. do výstavby či obnovy infrastruktury státy - což se ale neděje, naopak přebytek v roce 2016 vznikl mimořádnými platbami z EU a neobnovou - nereprodukcí majektu státu jak správně konstatoval i Nejvyšší kontrolní úřad. 

Babiš se nedávno dokonce vytahoval, že vybral za tři roky o 650 mld. více, byť nespecifikoval, proti čemu to porovnával, je to bez pochyby jedna z jeho debilit, neboť si ten blb popletl nominální růst HDP za tři roky s navýšením výběru daní, neboť tato země má HDP cca 5 000 mld. a rozpočet státu je cca 1 200 mld. tedy 23 % z HDP. Pokud by Babiš vybral o 650 mld. více daní za tři roky, tak by byl zločin nejen navrhovat deficitní rozpoče, ale dokonce mít i deficitní hospodaření během roku každý rok by musel být přebytek minimálně 100 mld. 

Tedy je potřeba se velmi ptát k čemu je kontrolní hlášení k DPH a k čemu je EET, vyšší výběr daní to nepřineslo a náklady na tyto systémy se počítají v miliardách jen na straně státu a možná až 10 mld. na straně podnikatelů ročně!!!

Na růst platů nejsou peníze. Podle Pilného by to zdvojnásobilo schodek rozpočtu

Ministerstva a úřady nejsou schopny ve svých výdajích na příští rok ušetřit finance potřebné na zvýšení platů učitelů a pracovníků rozpočtové sféry. Po ministerstvu financí naopak požadují dalších cca 33 miliard korun. Jejich požadavky by tak mohly dostat schodek rozpočtu až ke 100 miliardám korun. Informoval o tom v pátek ministr financí Ivan Pilný (ANO)


Nepřihlášený uživatel

#114856 Naprosto jasná ÚČELOVKA

2017-09-10 10:23

 

Je to přece naprosto jasné:

1. nejdřív si koupil statek a vypracoval projekt na jeho "revitalizaci" tedy Babiš

2. pak ale dětičky chtěly chovat koně, Andrej řekl OK prodávám vám cosi ZZN a to se ziskem pro Agrofert - Imobu, to prostě jinak nejde. 

3. děti to koupily a začaly podnikat, Andrej jim ručil imobou aby to mohly imobě zaplatit a ještě rozjet projekt a Imobě platit nájem ve statku. Děti na to  pobraly dotaci pro malé a střední podnikání

4. pak se to nějak "nedařilo", platit úvěr za nákup ZZN, platit úvěr na rekonstrukci a platit nájem Imobě, která jim za úvěry ručila je sktutečně nad síly jakýchkoliv dětí obzvláště, když přitom musí ještě jezdit na koni a na placení mají 80 lůžek a 100 míst v restauraci

5. Andrej řekl OK, tak já to udělám podle původního projektu "velkého" podnikání za 900 mil. a budu to do konce života "dotovat" - udržovat ve ztrátě, neb 80 lůžek a 100 míst v restauraci opravdu 900 mil. nevydělá ani za 100 let, to vidím i já (tedy andrej babiš) a budu tam bydlet, vždyť přece zbytek Agrofertu to v klidu může dotovat a budeme mít kde popít v klidu bez čumilů se spolupachateli.   

Tak kde je tam problém, "všetko je preca legálne som preca ten miliardár sorryáko" :-)

Miloš se té makroamnestii opravdu nedokáže vyhnout a to bude jeho "labutí píseň"  a pak už jej čeká jen karusel.


Nepřihlášený uživatel

#114857 Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty!

2017-09-10 10:27

#114804: - Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty! 

 

Andrej je celoživotně bezpáteřní osoba. Na Slovensku "dokázal přesvědčít soud" svědectvím dvou StBáků, že není StBákem a to za situace, kdy jeho otec i bratr se o to ani nepokusili a v klidu své StBáctví přiznávají.

Lenka Bradáčová se i dnes poměrně razatně tváří, že je součástí karuselu Agrofert a tedy pořád existuje nemalá možnost zastavení trestního stíhání  právě státním zástupcem - Babiš předloží v průběhu obvinění zázračné důzaky, tedy alespoň pro "správného" státního zástupce - tedy Lenku :-/

Faltýnek to na sebe hodit nenechá, to jasně sdělil Babišovi ve Sněmovně, když do steno záznamu prohlási  - "Ano ptají se mne, jestli jsem byl u předávání akcií ZZN na doručitele, nebyl to jsem nebyl" (parafráze, smysl přesný) Říkat to vůbec nemusel, ale řekl. Babiš si bude muset najít jiné svědky. 

Samozřejmě také existuje možnost makroamnestie.

A samozřejmě pořád existuje možnost, že soud za pomocí "svědků" přesvědčí, že s tím opravdu nemá nic společného :-) a tato možnost je samozřejmě úměrná finančním zdrojům, které je ochoten na to vynaložit, které mu na to umožní vynaložit skutečný vlastníci karuselu, neboť já přiliše nevěří, že Babiš je skutečný vlastník, řekl bych, že je jen luxusní bílý kůň, neboť takový majetek napsaný na jednu fyzickou osobu je věc skutečně poněkud "rustikální". Svatba se navíc odehrála za situace, kdy manželce nevznikl nárok na společné jmění manželů v rámci karuselu, což by pro bílého koně bylo samozřejmě velkou komplikací. 

Tedy dnes to bezpáteřní Babiš řeší a řešení bezpochyby nějaké najde i kdyby to měla být v nejhorším případě pro něj i Zemana makroamnestie. Na to, že neskončí ani ve vyšetřovací vazbě se v podstatě dá vsadit, přestože jeho veřejným projev je jedno velké vyhrožování svědkům, administrativě státu, policii, státním zástupcům i potenciálnímu soudu, politickým oponentů atd. i jeho voličům - teď nebo nikdy :-) 

Je potřeba také myslet na to, že Miloš Zeman, co se týče prasáren všeho druhu, je neuvěřitelně kreativní a také na to, že GRU a FSB je k takovým věcem mu schopna dodávat lidi. Rusové mají problém s penězi, ale lidí na prasárny tak těch mají, že neví co s nimi. 

Můžeme očekávat mimo to co jsem napsal i věci daleko daleko horší, Babiš jasně vyhrožoval, že se bude bránit všemi prostředky, tedy je velmi pravděpodobné, že jsou v Rusku takové prostředky připraveny a propagandistická kampaň jako příprava bez nejmenších pochybností přijde.  

 Jedním z milníků např. bude, jestli se o jeho majetek začnou prát jeho současní "správci", tedy jestli něco z karuselu např. nechají zkrachovat a pak si to začnou rozebírat po částech, neboť z mého pohledu je karusel Agrofert uměle nadhodnocený, neboť "hodnotu" tvoří vnitřní (karuselové) prodeje akcií po časovém testu nepřetržitě zhodnocované soudními "znalci", tedy nepochybuji, že ke krachu mají jednotlivé části karuselu velmi blízko. Imoba je např. nepřetržitě předlužená společnost v roce 2014 vykazovala ztrátu více jak 400 mil. korun a je klíčový prvek karuselu, kolem ní se nejspíš karusel točí, imoba je v překladu - ženšen :-) 

Je to samozřejmě názor na současné dění, nikomu jej nevnucuji. 


Nepřihlášený uživatel

#114858

2017-09-10 11:07

Bože ochraňuj našeho oblíbeného prezidenta Miloše Zemana před pražskou kavárnou.

 

Nepřihlášený uživatel

#114859 Re:

2017-09-10 11:15

#114858: -  

 Je legrační, když se dožaduješ ochrany transcendentní bytostí pro nacionálního ateistického komouše a to navíc proti virtuálnímu uskupení, které sám vytruálně stvořil a které tedy logicky vůbec neexistuje. 

Tedy je velmi důležíté, jestli se léčíš ty, neb jestli se léčí Zeman z jeho psychických poruch na tvůj stav vliv nemá. 


Nepřihlášený uživatel

#114860 Babiš minulou sobotu tvrdil, že "on vybral o 650 mld. více za 3 roky".....

2017-09-10 11:22

.....tak kde ty peníze Ivánku tedy jsou? Nebo je Andrej idiot a popletl si nominální růst HDP za tři roky s výběrem daní? Byla by snad taková možnost a taková idiocie bývalého ministra financí? Nasvědčovalo by tomu, že HDP ČR se je kolem 5 000 mld. a rozpočet státu je 1 200 mld. tedy 23 % HDP? 

Ministr financí Pilný zvýšil v rozpočtu příjmy o 21 miliard, na vyšší platy to ale nestačí

Udělejte si v tom v ANO StB jasno soudruzi. 


Nepřihlášený uživatel

#114861

2017-09-10 12:15

Vysmažená liberální levičácká sluníčková vlastizrádná pakáž, placená ze zahraničí Sorosem a spol., by si měla uvědomit, že jí nikdo nevolí a nikdo jí tu nechce.


Nepřihlášený uživatel

#114862 Re: Ze ty budeš člen ANO StB.....

2017-09-10 12:26

#114861: -  

 ...................... Kam by si tedy zařadil nacinálního ateistického komouše Miloše Zemana s jeho přítelem a sexuálním exktrémistou Forejtem a vskutku asi naprosto šíleným Ovčáčkem? 

Je Miloš Zeman extrémní komouš nebo extrémní nácek? 

Evropan

#114863 Re: Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárna za čmoudy!

2017-09-10 12:43

#114783: - Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárna za čmoudy! 

Největšího čmouda, kterého znám, je právě Miloš Bumbál Zeman. Svými cigárami začmoudí všechno včetně nekuřáckých salonků a jeho smradlavé popelníky jsou všeobecně známé. Ale že by měl čmoud Zeman něco společného s Pražskou kavárnou, tedy s cca 6.5 milionem lidí, kteří ho nevolili? 


Nepřihlášený uživatel

#114864 Re:

2017-09-10 12:48

#114851: -  

Opakuješ se, a ani na poprvé to nebylo vtipné. Vždyť ty ani nevíš, kde má pan bývalý prezident Václav Havel hrob, abys tam popustil trubičku a pak zase odpajdal zpátky do pečováku. 


Nepřihlášený uživatel

#114865 Samozvaná banderovská neonacistická junta se už pere mezi sebou

2017-09-10 15:01

Saakašvili s Tymošenkovou uvázli v Polsku, Kyjev je odmítá vpustit do země

10. září 2017  16:36
 
Na pokyn z Kyjeva byl v neděli v polském městě Przemyśl zadržen mezinárodní rychlík ukrajinských státních železnic, v němž chce na Ukrajinu vycestovat gruzínský exprezident a bývalý oděský gubernátor Michail Saakašvili spolu s bývalou premiérkou Ukrajiny Julijí Tymošenkovou. Oba jsou kritici současného prezidenta Petra Porošenka.

 

Hle, demokrat Porošenko brání kritikům jeho režimu vstoupit do země. :D


Nepřihlášený uživatel

#114866 Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta se už pere mezi sebou

2017-09-10 15:25

#114865: - Samozvaná banderovská neonacistická junta se už pere mezi sebou 

 Saakašvili přišel o ukrajinské občanství. Tedy nemá doklady pro vstup do země, nejprve si musí pořídit doklady OSN a pak žádat o vízum pro vstup na Ukrajinu či kamkoliv jinam. 

Nikomu dalšímu není bráněnov v ničem. 

Proč přišel o občanství je otázka. Jestli se může bránit soudně proti odebrání je také otázka, je to pravděpodobné. 

Pokud došlo k okažitému odebrání občanství, nejspíše k tomu zpravodajské služby Ukrajiny poskytly podklady a pokud se proti tomu Saakašvili nebrání soudně, má k tomu důvod. Odebráí občanství není jednoduchý proces, musí souviset s kriminální činností. 

 

Multikulturní obohacení

#114867 Na 99,9% to byl muslim

2017-09-10 15:41

Střelba ve Francii: útočník zabil čtyřčlennou rodinu


Nepřihlášený uživatel

#114868 Re: Na 99,9% to byl muslim

2017-09-10 16:43

#114867: Multikulturní obohacení - Na 99,9% to byl muslim 

 Ty jsi skoro taková hlava jako Miloše Zemam s Forejtem a Ovčáčkem dohromady :-). 


Nepřihlášený uživatel

#114869 Re: Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta se už pere mezi sebou

2017-09-10 17:56

#114866: - Re: Samozvaná banderovská neonacistická junta se už pere mezi sebou 

 Zbavit svého politického protivníka občanství, když je v zahraničí... To jsou opravdu vrcholně demokratické postupy. 


Nepřihlášený uživatel

#114870 Moc pěkně to v rusákově vedou jen co je pravda.

2017-09-10 18:01

Jedna z významných ruských bank Otkrytie zkrachovala. Rozkradli ji oligarchové


Nepřihlášený uživatel

#114871 Re: Moc pěkně to v rusákově vedou jen co je pravda.

2017-09-10 18:10


Nepřihlášený uživatel

#114872 Re: Re: Moc pěkně to v rusákově vedou jen co je pravda.

2017-09-10 18:33

#114871: - Re: Moc pěkně to v rusákově vedou jen co je pravda.  

 Tobě zpráva o rozkrádání v Rusku připadá nedůvěryhodná? Máš snad jiné vysvělení událostí kolem této banky?  


Nepřihlášený uživatel

#114873

2017-09-10 20:11

Zánik fašistů z Ukrajiny se už kvapem blíží!


Nepřihlášený uživatel

#114874 Re: Re:

2017-09-10 22:09

#114859: - Re:  

 ale existuje, je castecne intelechtualni podmozinou debilu, kteri se snazi dostat k moci v CR.


Nepřihlášený uživatel

#114875 Re: Re:

2017-09-10 22:46

#114864: - Re:  

Ožrala Havel má hrob tam, kde je nejvíce nachcáno.