MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114826 Re: Re: Re: Už je vybráno.

2017-09-09 05:54

#114819: - Re: Re: Už je vybráno. 

 Tam se přece shromaždují voliči Miloše Zemana, viz. vaše příspěvky v této diskusi mnohdy obsahující výhrůžky smrtí. 

 

Trump strčí do hospod mikrofony a tlampače....

2016-11-13 12:37

 

Trumpa nezvolili rasisté, ale „zapomenutí“ dříči. Budete slyšet, slíbil

.....vystrčí na ulici? Co se dozví? 

-mám nízký plat

-děti se neučí

-je to děsná dřina

-Miloš (Trump) to je panečku třída, ten JIM to zase nandal. (Z rohu se kdosi nesměle zeptá - komu?)

-v tom parlamentu fakt dělají úplný ho......

-co ta vláda dělá?

-je to tu samej imigrant, nemakačenko, na ty platím daně (aniž by si uvědomil, že daň z příjmu z průměrné mzdy je nula) ........

-to je život být politikem, nic nedělat, to bych taky chtěl

-bylo by potřeba je vypráskat

-Putin ten to rovná, tak se na to musí

-tak co je s tím pivem?

-sparta sparta buzerantů parta

-"ty" číňani ti to v tý slávii rozjeli panečku

.........

-to je almužna, ten můj plat

-ten parchant zase včera dostal kuli z angličtiny, po kom je takovej debil

-dnes jsem sedřenej, že si dám jen tři a jdu domů

-ale Miloš (Trump) ten jim to zase nandal ještě, že ho máme....

.

.

.

- ty vole a viděl si tu Trumpovou, ta má teda ...........

- tak kde si s tím pivem? Trumpa  (Babiše) na tebe....

.........

a tak pořád dokola, den co den, týden co týden, měsíc ..... rok......

........

Okolo projíždí Trump (Miloš) s ještě větším tlampačem, slyšet jste svkěleeeeee.......eee

-jj Miloš (Trump) to je třída, udělá si na nás čas

-zelenou pro celý stůl, na zdraví Miloše na zdraví Donalda.....

.......


Nepřihlášený uživatel

#114827 Re: Pražská kavárna úřaduje:

2017-09-09 05:56

#114825: - Pražská kavárna úřaduje: 

 Možná naznačuje přátelství Ovara tedy Miloše Zemana se sexuálním extrémistou Jindříškem Forejem, který si na Hrad nechával posílat hošany a ještě se se nachal natáčet, když u "radovánek" požíval kokain. 


Nepřihlášený uživatel

#114828 ÚČELOVKA

2017-09-09 05:57

Je to přece naprosto jasné:

1. nejdřív si koupil statek a vypracoval projekt na jeho "revitalizaci" tedy Babiš

2. pak ale dětičky chtěly chovat koně, Andrej řekl OK prodávám vám cosi ZZN a to se ziskem pro Agrofert - Imobu, to prostě jinak nejde. 

3. děti to koupily a začaly podnikat, Andrej jim ručil imobou aby to mohly imobě zaplatit a ještě rozjet projekt a Imobě platit nájem ve statku. Děti na to  pobraly dotaci pro malé a střední podnikání

4. pak se to nějak "nedařilo", platit úvěr za nákup ZZN, platit úvěr na rekonstrukci a platit nájem Imobě, která jim za úvěry ručila je sktutečně nad síly jakýchkoliv dětí obzvláště, když přitom musí ještě jezdit na koni a na placení mají 80 lůžek a 100 míst v restauraci

5. Andrej řekl OK, tak já to udělám podle původního projektu "velkého" podnikání za 900 mil. a budu to do konce života "dotovat" - udržovat ve ztrátě, neb 80 lůžek a 100 míst v restauraci opravdu 900 mil. nevydělá ani za 100 let, to vidím i já (tedy andrej babiš) a budu tam bydlet, vždyť přece zbytek Agrofertu to v klidu může dotovat a budeme mít kde popít v klidu bez čumilů se spolupachateli.   

Tak kde je tam problém, "všetko je preca legálne som preca ten miliardár sorryáko" :-)

Miloš se té makroamnestii opravdu nedokáže vyhnout a to bude jeho "labutí píseň"  a pak už jej čeká jen karusel.


Nepřihlášený uživatel

#114829 Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty!

2017-09-09 06:06

#114804: - Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty! 

 

 Andrej je celoživotně bezpáteřní osoba. Na Slovensku "dokázal přesvědčít soud" svědectvím dvou StBáků, že není StBákem a to za situace, kdy jeho otec i bratr se o to ani nepokusili a v klidu své StBáctví přiznávají.

Lenka Bradáčová se i dnes poměrně razatně tváří, že je součástí karuselu Agrofert a tedy pořád existuje nemalá možnost zastavení trestního stíhání  právě státním zástupcem - Babiš předloží v průběhu obvinění zázračné důzaky, tedy alespoň pro "správného" státního zástupce - tedy Lenku :-/

Faltýnek to na sebe hodit nenechá, to jasně sdělil Babišovi ve Sněmovně, když do steno záznamu prohlási  - "Ano ptají se mne, jestli jsem byl u předávání akcií ZZN na doručitele, nebyl to jsem nebyl" (parafráze, smysl přesný) Říkat to vůbec nemusel, ale řekl. Babiš si bude muset najít jiné svědky. 

Samozřejmě také existuje možnost makroamnestie.

A samozřejmě pořád existuje možnost, že soud za pomocí "svědků" přesvědčí, že s tím opravdu nemá nic společného :-) a tato možnost je samozřejmě úměrná finančním zdrojům, které je ochoten na to vynaložit, které mu na to umožní vynaložit skutečný vlastníci karuselu, neboť já přiliše nevěří, že Babiš je skutečný vlastník, řekl bych, že je jen luxusní bílý kůň, neboť takový majetek napsaný na jednu fyzickou osobu je věc skutečně poněkud "rustikální". Svatba se navíc odehrála za situace, kdy manželce nevznikl nárok na společné jmění manželů v rámci karuselu, což by pro bílého koně bylo samozřejmě velkou komplikací. 

Tedy dnes to bezpáteřní Babiš řeší a řešení bezpochyby nějaké najde i kdyby to měla být v nejhorším případě pro něj i Zemana makroamnestie. Na to, že neskončí ani ve vyšetřovací vazbě se v podstatě dá vsadit, přestože jeho veřejným projev je jedno velké vyhrožování svědkům, administrativě státu, policii, státním zástupcům i potenciálnímu soudu, politickým oponentů atd. i jeho voličům - teď nebo nikdy :-) 

Je potřeba také myslet na to, že Miloš Zeman, co se týče prasáren všeho druhu, je neuvěřitelně kreativní a také na to, že GRU a FSB je k takovým věcem mu schopna dodávat lidi. Rusové mají problém s penězi, ale lidí na prasárny tak těch mají, že neví co s nimi. 

Můžeme očekávat mimo to co jsem napsal i věci daleko daleko horší, Babiš jasně vyhrožoval, že se bude bránit všemi prostředky, tedy je velmi pravděpodobné, že jsou v Rusku takové prostředky připraveny a propagandistická kampaň jako příprava bez nejmenších pochybností přijde.  

 Jedním z milníků např. bude, jestli se o jeho majetek začnou prát jeho současní "správci", tedy jestli něco z karuselu např. nechají zkrachovat a pak si to začnou rozebírat po částech, neboť z mého pohledu je karusel Agrofert uměle nadhodnocený, neboť "hodnotu" tvoří vnitřní (karuselové) prodeje akcií po časovém testu nepřetržitě zhodnocované soudními "znalci", tedy nepochybuji, že ke krachu mají jednotlivé části karuselu velmi blízko. Imoba je např. nepřetržitě předlužená společnost v roce 2014 vykazovala ztrátu více jak 400 mil. korun a je klíčový prvek karuselu, kolem ní se nejspíš karusel točí, imoba je v překladu - ženšen :-) 

Je to samozřejmě názor na současné dění, nikomu jej nevnucuji. 


Nepřihlášený uživatel

#114830 Ivánek Pilný v tom má nějaký zmatek a tudíž dokládá, že je řádným členem ANO StB......

2017-09-09 06:16

 

.....a stejně tak Andrej Bureš Babiš.  Pokud je růst HDP a není na růst mezd ve státní správě, něco se fatálně nedaří - a to něco je logicky výběr daní, jehož růst by měl kopírovat růst HDP, to se zjevně ale vůbec nedaří. Žádná další možnost neexistuje, pokud by tedy stát ony vybrané daně masivně nepožíval např. do výstavby či obnovy infrastruktury státy - což se ale neděje, naopak přebytek v roce 2016 vznikl mimořádnými platbami z EU a neobnovou - nereprodukcí majektu státu jak správně konstatoval i Nejvyšší kontrolní úřad. 

Babiš se nedávno dokonce vytahoval, že vybral za tři roky o 650 mld. více, byť nespecifikoval, proti čemu to porovnával, je to bez pochyby jedna z jeho debilit, neboť si ten blb popletl nominální růst HDP za tři roky s navýšením výběru daní, neboť tato země má HDP cca 5 000 mld. a rozpočet státu je cca 1 200 mld. tedy 23 % z HDP. Pokud by Babiš vybral o 650 mld. více daní za tři roky, tak by byl zločin nejen navrhovat deficitní rozpoče, ale dokonce mít i deficitní hospodaření během roku každý rok by musel být přebytek minimálně 100 mld. 

Tedy je potřeba se velmi ptát k čemu je kontrolní hlášení k DPH a k čemu je EET, vyšší výběr daní to nepřineslo a náklady na tyto systémy se počítají v miliardách jen na straně státu a možná až 10 mld. na straně podnikatelů ročně!!!

Na růst platů nejsou peníze. Podle Pilného by to zdvojnásobilo schodek rozpočtu

Ministerstva a úřady nejsou schopny ve svých výdajích na příští rok ušetřit finance potřebné na zvýšení platů učitelů a pracovníků rozpočtové sféry. Po ministerstvu financí naopak požadují dalších cca 33 miliard korun. Jejich požadavky by tak mohly dostat schodek rozpočtu až ke 100 miliardám korun. Informoval o tom v pátek ministr financí Ivan Pilný (ANO)


Nepřihlášený uživatel

#114831 A co dělají Rusáci ve vesmíru? Špionáž a zbraně?

2017-09-09 07:08

Čtyřicet let na cestě. Sonda Voyager 1 slaví unikátní výročí

 
 
Tento týden oslavil 40 let na cestě nejúspěšnější cestovatel z planety Země: sonda Voyager 1. Od startu už urazila téměř 21 miliard kilometrů a je stále jediným člověkem vytvořeným objektem, který se dostal mimo heliosféru.

 


Nepřihlášený uživatel

#114832 Pa pak jsou země kde se naprosto možné, např. vodovod v 500 000 městě v Rusku stává nemožným......

2017-09-09 07:09

Robotičtí pošťáci doručí v Curychu jídlo, léky či oblečení

 
 
Švýcarská pošta se po ročním testování rozhodla pokračovat v projektu samořídících vozíků, které mají ulehčit práci pošťákům. Od loňského podzimu roboti najezdili tisíce kilometrů a doručili zhruba 200 zkušebních zásilek. Nyní je čeká práce v centru Curychu.

 


Nepřihlášený uživatel

#114833 Ivánek a ANO StB v praxi a akci :-) , při růstu HDP nejsou schopni zvedat platy zaměstnancům státu?

2017-09-09 07:13

Pilný: Ministerstva vzkázala, že na platy učitelů neušetří vůbec nic. Schodek 100 miliard nepodepíšu

......a kdy tedy ty platy tedy chtějí zvedat? To neumí vybírat daně? Kde jsou ty stovky miliard navíc, které se prý vybraly jak tvrdí Babiš? To občanům Babiš lže? 


Nepřihlášený uživatel

#114834 Re: A ČR plánuje stavbu jaderné elektrárny.......

2017-09-09 07:19

#114807: - A ČR plánuje stavbu jaderné elektrárny....... 

 Odstávka JE na 4 měsíce!!!!!! a odkud jsme tedy měli energii?  Na co si to dopr...... dostavbou Temelina tady hrajeme? 

Kdyby se odstavily soláry a věrtníky na 4 měsíce, tak by voliči Zeman a Babiše tvrdili jak je to nepoužitelné!!!! Opravuje někdy někdo něco na soláru a větrné elektrárně během její životnosti? Co?  Když se to přestane točit, tak přijede velká loď s velkým jeřábem sundá to a druhý den tam dá jiný větrník, to je vše, vše za 48 hodin, když je dobré počasí a když není, tak výpadek jednoho zadřeného větrníku nikomu nevadí, tomu se říká "diverzifikace". Jeden rozbitý panel stojí 2 000,- a vymění ho "poločlověk" volič Zemana a Babiše bez jakéhokoliv vzdělání (aniž bych se dotkl lidí moudrých, kteří žádné formální vzdělání nemají, neboť i takoví jsou), který si umí posvítit čelovkou. 

ČEZ nám zítra sdělí, že díky čtyřměsíční odstávce JE má o 10 mld. nižší zisk. 

V elektrárně Dukovany skončila odstávka čtvrtého bloku. Za 120 dní zvládli technici 55 oprav

  • Čtvrtý blok elektrárny Dukovany je opět v provozu.
  • Jeho odstávka trvala 120 dní.
  • Ve čtvrtém bloku museli energetici během odstávky kromě výměny pětiny jaderného paliva na čerstvé zvládnout 55 významných technických akcí.

Nepřihlášený uživatel

#114835 Strahovské koleje mají genius loci,.....

2017-09-09 08:15

......vzniká stovkami tisíc vysokoškoláků, kteří místem prošli a které rozvíjí dalších 6 000 aktuálně žijících studentů na kolejích. Taková koncentrace inteligenci nikde jindě v CR neexistuje. 

Chceme světlo! Na Letné u Bruselského pavilonu Expo 58 se objevil nápis připomínající pražské jaro

Blok 11 a 12 dnes vypadá jako skanzen komunismu. 

"Strahov následně obsadilo patnáct policejních aut, proti jejichž přítomnosti protestovala další skupina studentů. Přivolané posily lidových milic z Hrdlořez studenty brutálně napadly. Zmláceni byli všichni, bez ohledu na to, zda patřili mezi demonstranty či nikoliv."


Nepřihlášený uživatel

#114836 Re: Andrej Babiš = Milada Horáková!

2017-09-09 09:00


Nepřihlášený uživatel

#114837 Re: Strahovské koleje mají genius loci,.....

2017-09-09 09:08

#114835: - Strahovské koleje mají genius loci,.....  

 Co to plácáš, ty svazáku? 


Nepřihlášený uživatel

#114838

2017-09-09 11:35

Pomalu nastal čas opustit NATO a přidat se k vítězi.


Nepřihlášený uživatel

#114839

2017-09-09 11:37

Silná Ruská armáda je pojistkou míru v Evropě.

Evropan

#114840 Re:

2017-09-09 13:23

#114839: -  

Jo, ten je fakt dobrej. Možná lepší než ten, jak Ovčáček říká Zemanovi: "Pane prezidente, naši hokejist už jsou ve čtvrtfinále!" - "A proti komu?" ptá se Zeman. -"Proti Čechům".

Ruská armáda nikdy nebyla zárukou míru. Po jednání Molotov-Riebentrop si uzmula kousek Polska, a není to tak dávno, co si zabrala Krym a její střelou bylo sestřeleno civilní malajské letadlo. Takové prassárny nedělá armáda v době míru ani náhodou. No a že by byla silná? To jako ten jejich parník, co loni proplouval Bosporem?


Nepřihlášený uživatel

#114841 Re: Re: Andrej Babiš = Milada Horáková!

2017-09-09 13:32


Nepřihlášený uživatel

#114842 Re:

2017-09-09 13:33

#114838: -  

 K USA?Ale to nedává  smysl.


Nepřihlášený uživatel

#114843 Re: Re: A ČR plánuje stavbu jaderné elektrárny.......

2017-09-09 13:50

#114834: - Re: A ČR plánuje stavbu jaderné elektrárny....... 

 A co. Prostě to tak funguje.  Nebo myslíš, že by se atomy měly řídit  papíry od plánovačů  ministerstva energetiky?


Nepřihlášený uživatel

#114844 Suďme zrádce

2017-09-09 14:37

Havlisti a halířový dementi vyhrožují smrtí panu prezidentovi!


Nepřihlášený uživatel

#114845 Re: Suďme zrádce

2017-09-09 15:35

#114844: - Suďme zrádce 

 Tak nevyhrožuj!


Nepřihlášený uživatel

#114846 Re: Re: Re: A ČR plánuje stavbu jaderné elektrárny.......

2017-09-09 16:49

#114843: - Re: Re: A ČR plánuje stavbu jaderné elektrárny....... 

 Funguje to opravdu "skvěle" :-) a je opravdovou šaškárnou se současnými technologiemi se s takovou věcí trápit. 


Nepřihlášený uživatel

#114847 Re: Re: Andrej Babiš = Milada Horáková!

2017-09-09 16:52

#114836: - Re: Andrej Babiš = Milada Horáková! 

 

ÚČELOVKA

2017-09-09 06:57

 

Je to přece naprosto jasné:

1. nejdřív si koupil statek a vypracoval projekt na jeho "revitalizaci" tedy Babiš

2. pak ale dětičky chtěly chovat koně, Andrej řekl OK prodávám vám cosi ZZN a to se ziskem pro Agrofert - Imobu, to prostě jinak nejde. 

3. děti to koupily a začaly podnikat, Andrej jim ručil imobou aby to mohly imobě zaplatit a ještě rozjet projekt a Imobě platit nájem ve statku. Děti na to  pobraly dotaci pro malé a střední podnikání

4. pak se to nějak "nedařilo", platit úvěr za nákup ZZN, platit úvěr na rekonstrukci a platit nájem Imobě, která jim za úvěry ručila je sktutečně nad síly jakýchkoliv dětí obzvláště, když přitom musí ještě jezdit na koni a na placení mají 80 lůžek a 100 míst v restauraci

5. Andrej řekl OK, tak já to udělám podle původního projektu "velkého" podnikání za 900 mil. a budu to do konce života "dotovat" - udržovat ve ztrátě, neb 80 lůžek a 100 míst v restauraci opravdu 900 mil. nevydělá ani za 100 let, to vidím i já (tedy andrej babiš) a budu tam bydlet, vždyť přece zbytek Agrofertu to v klidu může dotovat a budeme mít kde popít v klidu bez čumilů se spolupachateli.   

Tak kde je tam problém, "všetko je preca legálne som preca ten miliardár sorryáko" :-)

Miloš se té makroamnestii opravdu nedokáže vyhnout a to bude jeho "labutí píseň"  a pak už jej čeká jen karusel.


Nepřihlášený uživatel

#114848

2017-09-09 19:01

Bože ochraňuj prezidenta republiky Miloše Zemana.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-09-09 21:57



Nepřihlášený uživatel

#114850 Re: Re: Úchylové z pražské kavárny

2017-09-10 05:23

#114827: - Re: Úchylové z pražské kavárny 

 A tento prolhaný úchyl si říká "pravda a láska".