MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114801 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-08 14:29

#114798: - Re: Re: Re: Re:  

 Bez nejmenších problémů ti na jednání Miloše Zemana prokáži, že je nacionální komunista, ale ty nic takového z mých příspěvků prokázat nedokážeš, tak se laskavě kroť. 

NSS v rozsudku se spisovou značkou Vol. 39/2013 jasně a bez jekékoliv podmínky popisuje porušování volebního zákona a to do detailu přesně v čem byl zákon porušen jím i jeho týmem. 

Volební zákon porušují za účelem získání moci typicky komunisté a nacisté, Zeman v sobě obě tyto zrůdné ideologie dokonce kombinuje. S voliči mluví jako komunista a s donátory jako nácek. 


Nepřihlášený uživatel

#114802 Rozdíl mezi premiérem a primátorem je značný a dokonce je rozdíl mezi poslance a primátorem.....

2017-09-08 14:35

I kdyby Babiš seděl ve vazbě, Zeman by ho jmenoval předsedou vlády

Prezident Miloš Zeman by v případě volebního vítězství hnutí ANO jmenoval jeho šéfa Andreje Babiše předsedou vlády i v případě, že by seděl ve vazbě. Babiš, kterého Sněmovna vydala k trestnímu stíhání v kauze dotace na farmu Čapí hnízdo, se nijak netají svou ambicí usednout do křesla premiéra.

....a to značný. Primátor není chráněn nikdy žádnou imunitou. Policie může naprosto svobodně konat bez ohledu na to, jestli je či není primátorem. To zdaleka neplatí u poslanců a dokonce by byl problém i kdyby byl premiérem a nebyl poslancem - tedy jmenovaný předseda strany, který by nekandidoval či nebyl zvolen díky vykroužkování a jeho strana přitom vyhrála.  

Je bohužel skutečně potřeba myslet se Zemanem na všechny prasárny, kterých je tento nacionální komouš schopen, neboť je schopen jmenovat premiérem i Kájínka, až tak daleko, řekl bych, jeho idiocie může zajít, Zeman nemá žádné zábrany, co se týče získání vlastní moci a podpory zločinců kolem něj. 

Makroamnestování Babiše s Faltýnkem se ale chce Zeman vyhnout jako komunista kostelu, to je jednoznačné, neboť to by jeje (to jej) pošle do karusele. 


Nepřihlášený uživatel

#114803 Ivánek Pilný v tom má nějaký zmatek a tudíž dokládá, že je řádným členem ANO StB......

2017-09-08 15:05

.....a stejně tak Andrej Bureš Babiš.  Pokud je růst HDP a není na růst mezd ve státní správě, něco se fatálně nedaří - a to něco je logicky výběr daní, jehož růst by měl kopírovat růst HDP, to se zjevně ale vůbec nedaří. Žádná další možnost neexistuje, pokud by tedy stát ony vybrané daně masivně nepožíval např. do výstavby či obnovy infrastruktury státy - což se ale neděje, naopak přebytek v roce 2016 vznikl mimořádnými platbami z EU a neobnovou - nereprodukcí majektu státu. 

Babiš se nedávno dokonce chlubil, že vybral za tři roky o 650 mld. více, byť nespecifikoval, proti čemu to porovnával, je to bez pochyby jedna z jeho debilit, neboť si ten blb popletl nominální růst HDP za tři roky s navýšením výběru daní, neboť tato země má HDP cca 5 000 mld. a rozpočet státu je cca 1 200 mld. tedy 23 % z HDP. Pokud by Babiš vybral o 650 mld. více daní za tři roky, tak by byl zločin nejen navrhovat deficitní rozpoče, ale dokonce mít i deficitní hospodaření během roku každý rok by musel být přebytek minimálně 100 mld. 

Na růst platů nejsou peníze. Podle Pilného by to zdvojnásobilo schodek rozpočtu

Ministerstva a úřady nejsou schopny ve svých výdajích na příští rok ušetřit finance potřebné na zvýšení platů učitelů a pracovníků rozpočtové sféry. Po ministerstvu financí naopak požadují dalších cca 33 miliard korun. Jejich požadavky by tak mohly dostat schodek rozpočtu až ke 100 miliardám korun. Informoval o tom v pátek ministr financí Ivan Pilný (ANO).


Nepřihlášený uživatel

#114804 Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty!

2017-09-08 15:06


Nepřihlášený uživatel

#114805 Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty!

2017-09-08 15:15

#114804: - Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty! 

 Andrej je celoživotně bezpáteřní osoba. Na Slovensku "dokázal přesvědčít soud" svědectvím dvou StBáků, že není StBákem a to za situace, kdy jeho otec i bratr se o to ani nepokusili a v klidu své StBáctví přiznávají.

Lenka Bradáčová se i dnes poměrně razatně tváří, že je součástí karuselu Agrofert a tedy pořád existuje nemalá možnost zastavení trestního stíhání  právě státním zástupcem.

Samozřejmě také existuje možnost makroamnestie.

A samozřejmě pořád existuje možnost, že soud za pomocí "svědků" přesvědčí, že s tím opravdu nemá nic společného :-) a tato možnost je samozřejmě úměrná finančním zdrojům, které je ochoten na to vynaložit, které mu na to umožní vynaložit skutečný vlastníci karuselu, neboť já přiliše nevěří, že Babiš je skutečný vlastník, řekl bych, že je jen luxusní bílý kůň, neboť takový majetek napsaný na jednu fyzickou osobu je věc skutečně poněkud "rustikální". Svatba se navíc odehrála za situace, kdy manželce nevznikl nárok na společné jmění manželů v rámci karuselu. 

Tedy dnes to bezpáteřní Babiš řeší a řešení bezpochyby nějaké najde i kdyby to měla být v nejhorším případě pro něj i Zemana makroamnestie. Na to, že neskončí ani ve vyšetřovací vazbě se v podstatě dá vsadit, přestože jeho veřejným projev je jedno velké vyhrožování svědkům, administrativě státu, policii, státním zástupcům i potenciálnímu soudu, politickým oponentů atd. i jeho voličů - teď nebo nikdy :-) 

Je potřeba také myslet na to, že Miloš Zeman, co se týče prasáren všeho druhu, je neuvěřitelně kreativní a také na to, že GRU a FSB je k takovým věcem mu schopna dodávat lidi. Rusové mají problém s penězi, ale lidí na prasárny tak těch mají, že neví co s nimi. 

Můžeme očekávat mimo to co jsem napsal i věci daleko daleko horší, Babiš jasně vyhrožoval, že se bude bránit všemi prostředky, tedy je velmi pravděpodobné, že jsou v Rusku takové prostředky připraveny a propagandistická kampaň jako příprava bez nejmenších pochybností přijde.  

 Jedním z milníků např. bude, jestli se o jeho majetek začnou prát jeho současní "správci", tedy jestli něco z karuselu např. nechají zkrachovat a pak si to začnou rozebírat po částech, neboť z mého pohledu je karusel Agrofert uměle nadhodnocený, neboť "hodnotu" tvoří vnitřní prodeje akcií po časovém testu nepřetržitě zhodnocované soudními "znalci", tedy nepochybuji, že ke krachu mají jednotlivé části karuselu velmi blízko. Imoba je např. nepřetržitě předlužená společnost v roce 2014 vykazovala ztrátu více jak 400 mil. korun a je klíčový prvek karuselu, kolem ní se nejspíš karusel točí, imoba je v překladu - ženšen :-) 

Je to samozřejmě názor na současné dění, nikomu jej nevnucuji. 


Nepřihlášený uživatel

#114806 Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty!

2017-09-08 15:35

#114805: - Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty! 

 Ale logicky, je to ÚČELOVKA....

 

 

Je to přece naprosto jasné:

1. nejdřív si koupil statek a vypracoval projekt na jeho "revitalizaci" tedy Babiš

2. pak ale dětičky chtěly chovat koně, Andrej řekl OK prodávám vám cosi ZZN a to se ziskem pro Agrofert - Imobu, to prostě jinak nejde. 

3. děti to koupily a začaly podnikat, Andrej jim ručil imobou aby to mohly imobě zaplatit a ještě rozjet projekt a Imobě platit nájem ve statku. Děti na to  pobraly dotaci pro malé a střední podnikání

4. pak se to nějak "nedařilo", platit úvěr za nákup ZZN, platit úvěr na rekonstrukci a platit nájem Imobě, která jim za úvěry ručila je sktutečně nad síly jakýchkoliv dětí obzvláště, když přitom musí ještě jezdit na koni. 

5. Andrej řekl OK, tak já to udělám podle původního projektu velkého podnikání za 900 mil. a budu to do konce života "dotovat", -udržovat ve ztrátě, neb 80 lůžek a 100 míst v restauraci opravdu 900 mil. nevydělá ani za 100 let, to vidím i já (tedy andrej babiš) a budu tam bydlet, vždyť přece zbytek Agrofertu to v klidu může dotovat a budeme mít kde popít v klidu bez čumilů se spolupachateli.   

Tak kde je tam problém, "všetko je preca legálne som preca ten miliardár sorryáko" :-)

Miloš se té makroamnestii opravdu nedokáže vyhnout a to bude jeho "labutí píseň"  a pak už jej čeká jen karusel.


Nepřihlášený uživatel

#114807 A ČR plánuje stavbu jaderné elektrárny.......

2017-09-08 15:59

Prodej elektromobilů v Evropské unii rychle roste. Přibývají státy, které chtějí spalovací motory zakázat

 
 
  • Podíl elektromobilů na celkových registracích vozů je stále nízký. V EU asi 1,2 procenta.
  • V elektromobilitě v Evropě nejdále pokročilo Norsko, které už lidem na nákup čistého auta nepřispívá.
  • Přibývá států, které hodlají v budoucnu zakázat auta se spalovacím motorem.

.....přičemž v Německu se ročně do sítě připojí 2,7 GW výkonu větrníků a to jen v dotované části a pod regulací. Další 700 MW se ročně přidá ve fotovotaice.  Temelín pro představu má výkon 2,1 GW a pracuje sotva 3/4 v roce, zbytek jsou odstávky kontrolní či na zavážení paliva. 

Stavět 10 let obludnost, která produkuje dalších 20 nejdéle 30 let svinstvo, keré je potřeba skladovat 1000 let tak, aby s tím lidé nepřišli do styku a pak to po 30 letech provozu 20 let rozebírat je skutečně zhovadilovost, obzvláště, když do takové obludy je ještě nutné palivo vyrábět. Tedy nejen těžit, ale ještě následně vynaložit obrovskou energii na jeho výrobu. 

Řekl bych, že dostavba vypadá opravdu jako idiocie, obzvláště, když Elon Musk frajeří a az 100 dní postaví 100 MW záložní bateriový zdroj. 

Když přestane foukat a svítit slunce je nad slunce jasnější, že už žádnou energii lidstvo potřebovat nebude, už jej nezachrání opravdu vůbec nic. Tedy zlepšujme - inovujme tyto technologie, ale to bylo pro zločince Mládka původně ministra průmyslu asi opravdu něco co nebyl schopen svým mozkem pochopit. 

Cesta pružných nano vláknových elektrod dokonce pro současné lithiové baterie je otevřená životnost prodlužuje na desítky let a zároveň umožňuje extrémní rychlost nabíjení. Jsou otevřeny i jiné technologie, je otevřena cesta k vodíkovému hospodářství, je otevřena cesta v kombinací všech dostupných technologií a ČR zvažuje dostavbu Temelína, místo aby se připravila na masivní diverzifikaci zdrojů a tedy na inteligentní rozvody, které auta nabíjí, ale také z ních čerpají, pokud to zrovna potřebují. Opravujeme D1, aniž bychom z ní udělali dálnici pro elektromobily, dostavujeme dálnice, aníž by byly stavěny pro elektomobily.  


Nepřihlášený uživatel

#114808 Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty!

2017-09-08 16:23

#114804: - Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za xenobóby a nacionalisty! 

 Bylo ale super, když na tiskovce po vydání všechny ze Sněmovny i všude okolo obvinil z rozkradených "tysíců miliárd" (HDP ČR má cca 5 000 mld. :-)) a jeho chtějí chtějí honit "kvůli" ukradeným "padesáti milionům" :-), byť slovo ukradeným "duchapřítomně" vynechal :-). 

Bylo by skutečně skvělé, kdyby na věci budou které se přihodí ztratil jakýkoliv vliv. 


Nepřihlášený uživatel

#114809 Populární znamená, že tedy i polodement je schopen přiřadit jméno ke ksichtu?

2017-09-08 16:31

Zeman je populárnější než Babiš, ukázal průzkum pro ČSSD

V souboji o nejpopulárnějšího českého politika šéf ANO Andrej Babiš prohrál s prezidentem Milošem Zemanem. Tvrdí to alespoň průzkum agentury STEM, který si nechala zhotovit ČSSD.

....Tak o takovou popularitu se oba soudruzi přičinili mírou opravdu vrchovatou, v tom jsou opravdu nepřekonatelní, ty si opravdu nesplete snad ani Ovčáček a to je přímo ukázkový příklad dementa.  


Nepřihlášený uživatel

#114810 Tento je super :-)

2017-09-08 16:48

08.09.20170,79 CZKPlatba převodem uvnitř bankyArmeninov, Viktor
Prosím, nebuď taková


Nepřihlášený uživatel

#114811 Tento je věřící ve "zlaté tele" nacionálního komouše Miloše Zemana :-)......

2017-09-08 16:52

08.09.2017 100,00 CZK Bezhotovostní příjem Schneider Jaroslav
Pane prezidente pravda zvítězí, přeji pevné zdraví.

....tedy o pravdě ví opravdu velký Zemanův smradlavý opilecký pšouk. 


Nepřihlášený uživatel

#114812 Miliony se mu jen hrnou :-)

2017-09-08 17:03


Nepřihlášený uživatel

#114813

2017-09-08 17:47

Přítel Erdogan řekl svým soukmenovcům v Německu:

Německo, to je Nové Turecko!


Nepřihlášený uživatel

#114814 Re:

2017-09-08 17:59

#114813: -  

 Ale ty jsi Tatar!


Nepřihlášený uživatel

#114815 Už je vybráno.

2017-09-08 18:05

Babiš bude dobrý premiér a Zeman bude opět dobrý prezident!


Nepřihlášený uživatel

#114816

2017-09-08 18:06

 

Pane prezidente pravda zvítězí, přeji pevné zdraví.

 


Nepřihlášený uživatel

#114817 Re:

2017-09-08 18:38

#114816: -  

 Když mi prokážeš, jedinu lež v kterémkoliv mém příspěvku, dodám ti na každou takovou lež tři Miloše Zemana a začnu dokonce lhaním, které vedl v kampani a které velmi přesně identifikova NSS v rozsudku s číslem jednacím vol. 39/2013, tam je Zeman přímo identifikován jako lhář a dokonce porušovatel volební zákona. Tedy Miloše Zemana spojovat jakkoliv s pravdou je absurdní úkon, Miloš Zeman je jen a pouze lhář, ubožák, alkoholik a nacionální komunista, nejvíc si lže sám sobě o sobě. 


Nepřihlášený uživatel

#114818 Re: Už je vybráno.

2017-09-08 18:39

#114815: - Už je vybráno. 

 Zeman je v tobogánu do karusele a je mu to naprosto jasné, byť cestou nejspíš makroamnestuje Babiše s Faltýnkem. 


Nepřihlášený uživatel

#114819 Re: Re: Už je vybráno.

2017-09-08 18:43

#114818: - Re: Už je vybráno. 

 Ty jsi zřejmě po cestě z kavárny 5. cenové skupiny spadl na hlavičku.

Stop politickým procesům jako z 50. let!

#114820 Andrej Babiš = Milada Horáková!

2017-09-08 18:48

Musí se okamžitě vyšetřit, kdo stojí za tou účelovkou!


Nepřihlášený uživatel

#114821

2017-09-08 19:35

Halířové útoky pořádané pražskou kavárnou se dají označit za kyberšikanu.


Nepřihlášený uživatel

#114822 Re:

2017-09-08 20:13

#114813: -  

 

Dejte hlas přátelům Turecka. V Německu se objevily plakáty s Erdoganem

Plíživá islámizace

#114823

2017-09-08 20:14

Muslimský pokladní nemusí prodávat alkohol, svolil řetězec


Nepřihlášený uživatel

#114824 Re:

2017-09-08 20:31

#114816: -  

 Přeji mu také brzký odchod na Vysočinu.


Nepřihlášený uživatel

#114825 Pražská kavárna úřaduje:

2017-09-09 00:04

08.09.20170,01 CZKPlatba převodem uvnitř bankySimota, Martin
Hledám ženu či dívku - trochu při těle - do polívky. Jako druhý chod bude Ovar.