MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115376 Možnosti jsou dvě, ale obě vlastně stejné......

2017-09-18 15:37

 

 

Je zřejmé, že Liglass Trading nezaplatí, připustil poprvé Kyrgyzstán. Firma žádá o odklad termínu

...."česká" firma mohla peníze získat leda tak jako Le Penová nějaké ruské banky, následně by peníze zase přistály v rusákově a vše by tedy bylo při starém. Ruský šlendrián to nestihl zprocesovat. 

Duhá možnost je, že to nestihli zprocesovat záměrně, by se to celé zase vrátilo na začátek a tedy si ruská firma nárokovala 37 mil. dolarů a nejdůležitější výsledek, aby se nic nedělo :-). 

Obě možnosti jsou velmi pravděpodobné a připomínají "referendum na Krymu", v které obě odpovědi vedli na legalizaci okupace Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#115377 Je zvláštní, že Katyň byla 31.8.1939 polské město a dnes je v Rusku....

2017-09-18 15:43

.....když tu příznivci a voliči Miloše Zemana tvrdí, že rusové jsou osvoboditelé. 

Je zvláštní, že Užhorod byl ještě 13. března 1939 v Československu a po válce byl v Rusy okupované Ukrajině. 

Rusko je sakra divný osvoboditel, ale velmi jasný okupant. 


Nepřihlášený uživatel

#115378 Čím se vlastně liší Miloš Zeman od sexuálních násilníků? Gigantickým dosahem jeho znásilňování

2017-09-18 15:44

 

.....reality?  V čem je fyzické znásilnění horší, než odporné a soustavné znásilňování pravdy Milošem Zemanem? Co má větší a destruktivnější vliv na celou společnost při veškerém respektu k oběti znásilnění fyzickému a samozřejmě při veškerém respektu k lidem, kteří se dnes bez pochyby cítí jako znásilnění Milošem Zemana a to skutečně mnozí tak, že odmítají vyslovit jeho jméno a nesledují veřejný prostor, aby se mu vyhnuli, podobně jako se toto stalo mnohým Němcům s Hitlerem či v Rusku se Stalinem?

Jsou tedy důsledky psychického teroru - zásilňování reality Zemanem na občany, kteří si to uvědomují podobné, jako důsledky fyzického znásilnění?

Používá Miloš Zeman znásilňování reality a ovlivání čtenářů Blesku, ruské propagandy např. v Parlamentních listech a čínské televizi jako zbraň, kterou si u obětí vytváří závislost na něm? 

Budeš si muset na tyto otázky odpovědět a čím poctivěji si na ně odpovíš, tím lépe, nepochybuji o tom, že jsou ve tvém okolí lidé, kteří odmítají vyslovit Zemanovo jméno a odmítají se bavit o veřejném prostoru a o tom, co v něm Miloš Zeman koná.  

Nelze očekávat a nelze zajistit, že všichni příchozí budou ctít zákony, nelze to zajisti ani u většinové populace, proto jsou soudy, policie i bezpečnostní služby státu.

 Miloš Zeman ale může ctít zákony, nic mu v tom nebrání a nikdy po roce 1989  mu v tom nic nebránilo a přesto to nedělá, viz. jeho porušování volebního zákona, což je do velké míry znásilnění všech jeho voličů, nebo minimálně těch, o kterých i NSS mluví jako o těch, na které jeho lhaní mělo vliv.  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Pokud je toto reálný odhad, je to 33 za den, tedy na každou hodinu v kterém koliv čase připadá 1,37 takových činů. Páchají to snad komunisté ze Sýrie, Libie, Kuby, Vietnamu, Polska, Ruska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, a všech kdysi komunistických ruských republik, co jich sem ruští komunistité během totality navozili? Na kolik z nich to připadá? 90 %, 60 %  nebo snad jako na průměr většinové společnosti? Jsou tu přece hosté, proč to ta komunistická pakáž dělá? Na zločineckých Rusů, kteří v ČR jako podnikají připadá ono hodinové penzum denně?

Měl bys najít odpověď, jinak je tvůj náhled na tuto problematiku značně zkreslený


Nepřihlášený uživatel

#115379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 15:47

#115276: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Kde je v tomto příspěvku lež? 

Neplivu na památku nikoho.

Upozorňuji na to, že záměr Ruska ovládaného komunisty nebylo osvobození, ale naopak zachování si dobytých území a zavedení odporné komunistické totality.  To skutečně Rusové praktikovali na každém území na, které vstoupili od počátku II. světové války, kterou společně s nacistickým Německem započali 1.9.1939 okupací Polska a potvrdili hned na počátku povražděním více jak 20 000 Poláků v Katyni, kdy byla jimi vražděna elita polského národa. 

Konkrétně na našem území Rusové (komunisté Ruska ovládající své vlastní občany jako otroky, podobně jako Hitler ovládal Němce) okamžitě ničili staletou křesťanskou kulturu českého národa, systematicky po zavedení komunistické totality ničili nejen křesťanskou kulturu, ale také kulturu první republiky, válečný odboj - křesťanský skaut a i prvorepublikový národní sokol, přičemž obě tyto oraganizace se podílely po celou dobu války na aktnivní odboji proti nacistické totalitě.

  Ničili a zničili jazykovou vzdělanost národa, kdy každý středoškolsky vzdělaný člověk v Československu se domluvil většinou třemi jazyky - česky (všichni jsme také rozuměli slovensky a polsky), německy a anglicky a k tomu ovládal základy latiny. Komunisté po komunistickém převratu zavedli povinou ruštinu, výuka angličtiny i němčiny zmizela (učitelé byli vyhozeni ze škol) na dlouhou dobu ze všech úrovní školství a na vysoké se začala postupně vracet až v šedesátých letech, přičemž nikdy již výuka nedošla větší intenzity a není tomu ani dnes.

Rusové dnes jazykovou neschopnost obyvatel ČR zneužívají, když v ruské propagandě manipulují s realitou, kterou jako dokládají texty ze zahraničí, kdy při pečlivějším přečtení originálních zpráv vyplývají naprosto jiné věci, než ruský trotl napsal do propagandistického textu. 

Dnešní Polsko je posunuto o stovky kilometrů na západ a část území Polska je dnes dokonce na původním území Německa, přičem komunistické i současné Rusko si ponechalo  ponechává území, které dobylo společně s nacistickým Německem. To je realita. Katyň byla ještě 31.srpna 1939 polské město s tím se mnoho nenadělá. stejně jako se dnes už může jen Rusko donekonačna omlouvat za to, že povraždilo více jak 20 000 největších Poláků té doby a to je to, co by Rusko mělo nepřetržitě dělat a nepřetržitě si v Katyni připomínat, podoboně jako si Německo připomíná koncentrační tábory II. světové války. 

Jestli by si Rusové měli připomínat i gulagy a masové vraždění i Čechů v těchto koncentrácích, o tom ať si Rusové rozhodnou sami, já bych byl rozhodně pro, stejně tak je nutné, aby by si Češi připomínali komunistické koncentráky na území ČR a oběti komunstického odporně dlouhého režimu. 

Upozorňuji na to, že spolupráce komunistického Ruska a Německa započala hned po skončení II. světové války společným porušováním Versailleské smlouvy a pokračovala a ještě se zintenzivnila po získání moci Hitlerem. Fakticky došlo k tomu, že se celá německá letacká armáda vyzbroji a vycvičila v Rusku a velká část zbrojního průmyslu byla v Rusku. To je také realita spolupráce komunistické a nacistické totality. 

To, že ruský občan či německý občan měl relativně malý vliv na vznik obou totalit je možné jistě diskutovat.

Německo ovšem velmi pečlivě prozkoumalo, jak mohlo dojít ke vzniku tak hrůzné totality a občany tedy nepřetržitě vyzývá, aby nic takového nikdy již nedopustili, způsob vzniku totality v Německu a důsledky této totality jsou dnes integrální znalostí každého německého občana.  

Současné Rusko jde naprosto opačným směrem, relativizujie komunistickou totalita a mnohdy jí dokonce glorifikuje. Požaduje po občanech Ruska, aby podporovali totalitu, vojenské výboje současné ruské totality, tímto dnes Rusko bohužel velmi připomíná kdysi nacistické Německo.

Diskuse se dá vést jistě o tom, proč tomu tak je. Jestli je např.

-Putin podoben Hitlerovi v myšlení

-Jestli Putinovi či Putlerovi došlo, že 15 let které je u moci se Rusko nedokázalo zbavit závislosti na ropě, pro kterou bude odbyt v budoucnu již jen a jen klesat a odbyt z Ruska bude klesat exponenciální rychlostí díky nákladům na těžbu a nestabilitu ruské politiky. 

-Jestli za nesmyslnou snahou Ruska stavět nesmyslné jaderné elektrárky je vytváření dnes již vskutku fiktivní závislost na dodávkách jederného paliva, neb dnes spuštěné jaderné elektrárny nebudou v provozu ani po dobu jejich životnosti.

-Jestli je vykradení "národního ropného fondu" v Rusku, který byl "jako tvořen" a dnes po něm není vidu ani slechu a je tedy nutné to "nějak schovat", např. masivním zbojením, propagací ruských zbraní a snahou je masivně rozšířit po světě. 

Dá se diskutovat o mnohém co se týká současného Ruska, nelze ale podporovat konání Putina. Nelze podporovat veta přijatých rezolucí RB OSN a to nejen o Sýrii. Nelze podporovat okupaci Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny, v Gruzii, ...... 


Nepřihlášený uživatel

#115380 :-) "generální stávka" taxikářů :-) to je snad opravdu banda idiotů?

2017-09-18 15:58

Taxikáři pohrozili generální stávkou, primátorce Krnáčové dali ultimátum

Pražští taxikáři v pondělí odpoledne na Letišti Václava Havla v pražské Ruzyni znovu protestovali proti společnosti Uber. Zároveň prohlásili, že dávají pražské primátorce Adrianě Krnáčové ultimátum to pátečního odpoledne s tím, že pokud nesplní jejich požadavek, zahájí generální stávku a blokaci silnic. O které silnice konkrétně půjde, prý taxikáři včas upřesní.

Co si představit, pod pojmem "generální stávka" taxikářů? To jako, že nebudou jezdit "generálně" všichni taxikáři?  

A to jako budu někomu chybět, když je k dispozici Uber? 

Každý den kdy nejezdí taxikáři s taxametrem je přece přínosem pro turisty i pro obyvatele Prahy, nebo to snad taxikáři cítí jinak? 

Je to s nimi legrace. :-)


Nepřihlášený uživatel

#115381 9 mil. korun? To si tam Janeček opravdu řeší výši obvyklého úroku? Co to hraje?

2017-09-18 16:33

Stát změnil názor na korunové dluhopisy, probíhá plošná kontrola a padají první trestní oznámení

 
 
  • Finanční správa rozjela kontroly korunových dluhopisů. V 25 případech už dokonce podala trestní oznámení.
  • Více než 30 firem a podnikatelů už podalo dobrovolně nová přiznání, v nichž si zvýšili daně celkem o devět milionů korun.
  • Úředníci postupně zkontrolují všechny případy korunových dluhopisů.

Problém dluhopisů není ve jestli si jej vlastník právnické osoby stanovil na takovou či makovou částu, to je u korunových dluhopisů nakupovaných osobami spojenými, tedy fyzickými vlastníky emitenta dluhopisů nepodstatené. 

Podstatná je trestná činnost porušení zákona o dani z příjmu v článku definujícím jak osoby spojené spolu mohou obchodovat, neboť osoby spojené nemohou obchody uzavírat tak, aby byl stát připraven o daň.

V případě korunových dluhopisů se tak děje nastraně právnické osoby i na straně osoby fyzické vlasntící osobu právnickou,neboť právnická osoba si snižuje neoprávněně daňový základ o úroky z korunových dluhopisů a fyzická osoby neplatí daň zvýnosu z korunových dluhopisů, tedy se jedná úhrenem o 34 % z úroků z dluhopisů. 

Proto je vlastně lhostejno, jaká je výše úroku,problém je v celém obdhodu. 

Bylo vydáno korunových dluhopisů dle Babišova nepřijatého pozměňovacího návrhu za 164 mld. s průměrným úrokem 10 % tedy ze 16,4 mld. není placena už roky daň v objemu 34% tedy roční ztráta by v takovém případě byla více jak 5 mld. a to se opravdu po 9 milionech dodatečného zdanění opravdu dohromady nedá. 

Tedy Janeček bezpochyby dál kryje trestnou činnost. 

Text článku již konečně popisuje trestnou činnost s dluhopisy správně. Babiš i Jančura jsou přímo gigantickými emitenty a zároveň kupujícími korunových dluhopisů a na ně díky známosti jejich emisí mělo být podáno tresní oznámení finanční správou dávno. 

Babiš je ale dnes naprosto jasný zloděj, alespoň to plyne z novinového textu a jeho emisi korunových dluhopisů by měla řešit okamžitě policie. 


Nepřihlášený uživatel

#115382 Dnešek by se mohl stát dalším milníkem na cestě Zemana a Babiše tobogánem.....

2017-09-18 17:17

Stát změnil názor na korunové dluhopisy, probíhá plošná kontrola a padají první trestní oznámení

 
 
  • Finanční správa rozjela kontroly korunových dluhopisů. V 25 případech už dokonce podala trestní oznámení.
  • Více než 30 firem a podnikatelů už podalo dobrovolně nová přiznání, v nichž si zvýšili daně celkem o devět milionů korun.
  • Úředníci postupně zkontrolují všechny případy korunových dluhopisů.

....jejich vlastních ekrementů do karusele.

Prvním byla žádost Babiše o makroamnestii na Hradě.

Dnes poprvé novinový text přesně popoisuje včem spočívá zlodějina korunových dluhopisů  a proč je tedy dle této novinové analýzy Babiš zloděj 30 mil. ročně od počátku vydání dluhopisů. 

Zpráva vypdadá velmi nenápadně, ale je v celé věci velmi zásadní. Snad se celé ANO StB řítí do karussele i s Babišem. 


Nepřihlášený uživatel

#115383 Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?

2017-09-18 17:24

#115362: - Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?  

 Hlavně tvoje předky měli vybít,  ty ukrajinská nacistická svině.


Nepřihlášený uživatel

#115384 Plány "za dvacet let" to je jak v rusákově, Snad už ANO StB půjde do karusele.....

2017-09-18 17:31

Praha chce podkopat centrum města a propojit hlavní nádraží a Smíchov železničním tunelem. Vlaky tu mají jezdit za 20 let

 

    • Kvůli nedostatečné kapacitě železnic v Praze by v budoucnu mohl vzniknout projekt Metro S.

    • Vznikly by tunely spojující například hlavní nádraží a Smíchov.

    • Konečná varianta tunelů by se mohla začít připravovat za pět až sedm let.

 

.....kdyby to takto dělal Elon Musk, tak mu pořád raketa poskauje 100 metrů na zemí. 

https://youtu.be/tU1b1H2EWU4

 




Nepřihlášený uživatel

#115385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?

2017-09-18 17:37

#115383: - Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?  

 Znovu, proč se tvými výhrůžkami zdržuješ psaním do diskuse o ubohosti Miloše Zemana jeho spolupachatelů? 

Vezmi všechny tvé příspěvky a odnes je rovnou na státní zastupitelství, bude opravdu daleko jednodušší pro tebe BIS, i státní zastupitelství. 


Nepřihlášený uživatel

#115383 Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?

2017-09-18 18:24

#115362: - Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?  

 Hlavně tvoje předky měli vybít,  ty ukrajinská nacistická svině.

 

Mimochodem, nic s tím opravdu nenaděláš, Katyň byla 31.srpna 1939 polské město a 1.8.1939 byla z čista jasně v Rusákově, protože Rusáci s polečně nacisty z Německa začali II. světovou válku. 

Pak tam rusáci povraždili více jak 20 000 poláků - tedy přesněji polskou vojenskou a civilní tehdejší elitu, jako počátek genocidy poláků, který Rusové Polákům plánovali. 

Dnes je Katyň v Rusku a Polsko o stovky kilometrů posunuté na západ částečně na úkor Německa, to je realita, s kterou neuděláš úž vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#115386 Dobrá rada

2017-09-18 17:40

#115361: Občané ČR - Pan prezident má náš hlas! 

 "Neplivej ve své hospodě pod stůl, může tam ležet tvůj kamarád."


Nepřihlášený uživatel

#115387

2017-09-18 17:44

Islám nás zničí stejně jako kolonizátoři indiány, řekl v Rozstřelu etnograf


Nepřihlášený uživatel

#115388 Re:

2017-09-18 18:16

#115387: -  

 Pan etrnograf fje trochu pitomec. Paralala nesedí v technickém vybavení, kulturním zázemí, znalosti prostředí obou "stran" pokud to vůbec připustím, atd atd. 

Tedy řekl bych, že pan entograf je idiot jak Miloš Zeman, je to paralela mezi hodinkami a holínkami, tedy demagogie a ubohost. 


Nepřihlášený uživatel

#115389 V ČSR rusáci ničili katolický skaut a národní spolek Sokol, aktivní účastníky odboje.....

2017-09-18 18:19

Zachránil desetitisíce Židů, po válce Wallenberga zatkli Sověti. Ruský soud odmítá rodině odtajnit dokumenty, co se s ním stalo

 
 
  • Smrt švédského diplomata Raoula Wallenberga, který během druhé světové války zachránil před deportací desetitisíce židů, bude dál zahalena tajemstvím.
  • Ruský soud zamítl žádost o zveřejnění dokumentů, které by mohly smrt Wallenberga objasnit.
  • Toho zatkli v roce 1945 právě sovětští vojáci a od té doby byl švédský diplomat nezvěstný.

.....bohužel pokud mluvíme o organizacích, mluvíme o lidech, kteří jí tvoři a kativně se odboje proti nacistům účastnili. Komunistická pakáž po únoru ničení dokončila. 

Rusáci jako osvoboditelé jsou takoví podivní, jako okupanti, jsou ovšem naprosto dokonalí. 


Nepřihlášený uživatel

#115390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?

2017-09-18 18:22

#115385: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?  

 1.9.1939 byla z čísta jasna najednou z ničeho nic v Rusku, světe div se přišel "osvoboditel"......komunistický rusák znásilňující a vraždící hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#115391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?

2017-09-18 18:24

#115383: - Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?  

 Jsem Čech a už si konečně s temi tvými příspěvky skoč na státní zastupitelství. 


Nepřihlášený uživatel

#115392 Ruský trotl Miloš Zeman opět v akci, ještě než se spláchne se svými vlastními exkrementy.....

2017-09-18 18:27

Největší banka světa, čínská ICBC, je na černé listině USA. Zeman ji táhne do nákupu Vítkovic

.....do karusele, tak chce nadělat státu ještě co nejvíce škody a zabezpečit jeho spolupachatele a donátory. Těžko říci, jestli to lze nazvat nějakým způsobem "mravnosti" je to spíše zločinnost. 

 


Nepřihlášený uživatel

#115393 Zeman se zase schází s nějakým rusákem? Proč? Protože si nemá jak jinak předat projev od FSB či GRU?

2017-09-18 18:31

Valnému shromáždění OSN, schůzka s ruským diplomatem a náměstkem generálního tajemníka OSN Vladimirem Voronkovem

To mu snad rusáci posílají takové věci emailem nebo přes Nejedlého. ne?

Projev  bude opravdu  cosi z rusáckých "hnědých perel", které budou jako loni a předloni řádně smrdět rusákovem. 

Témata, o kterých bude Zeman mluvit, ještě nejsou známá, očekává se ale, že se zaměří na své stálice: tedy boj proti terorismu a migraci.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#115394 Proč ten člověk nazývá ruského trotla Miloše Zemana prezidentem......

2017-09-18 18:50

18.09.2017 1 000,00 CZK Bezhotovostní příjem Slaba Václav
panu prezidentovi Milošovi Z. do voleb

....když Ústava nepřipouští, aby porušoval volebního zákony byl v ústavní pozici? Ten člověk netuší, že jej Zeman obelhal a obelhává a že tím porušoval volební zákon? viz vol. 39/2013


Nepřihlášený uživatel

#115395 Co si něm Vlastimile vážíš, to by mne opravdu zajímalo :-)?

2017-09-18 18:54

18.09.2017 200,00 CZK Bezhotovostní příjem BURDAK VLASTIMIL
Pane prezidente,velmi si Vas vazimVydrzte

....ale hmotnost to má ruský trotl opravdu gigantickou, to máš pravdu, to je potřeba zvážit. 


Nepřihlášený uživatel

#115396 Lidská hloupost a ubohost vyjádřená 20 000 hmm,. Proč si to nedal na dobročinnost?

2017-09-18 18:56

18.09.201720 000,00 CZKBezhotovostní příjemNovák Jan
příspěvek na prezidentské volby 2018


Nepřihlášený uživatel

#115397 Zeman se s rusáky v NY úspěšně ožere i bez přání úspěchu :-) o to neměj starost....

2017-09-18 18:59

18.09.2017 100,00 CZK Bezhotovostní příjem Pižl Oldřich
preji uspech

.....ideální by bylo, kdyby se s nimi ožral ožral a už u nich zůstal. 


Nepřihlášený uživatel

#115398 To on jen Zeman tak blábolí paní Holasová, on má starost předevší o to, aby se tu rusáckým agentům..

2017-09-18 19:01

15.09.2017 777,00 CZK Bezhotovostní příjem HOLASOVA KATERINA
Pochvala za návrh vést ekonomiku dle Skandinávie, za postoj k migracia sankcím vůči Rusku a za starost olidskost v hospicích.

.....dařilo dobře. Mimochodem okupace Krymu a rouzpoutání války na Ukrajině rusáky vám zjevně nevadí.....


Nepřihlášený uživatel

#115399 Obzvláště, když prezentovali ty své oplzlosti pěkně pohromadě v těch pěkných taxi ohozech.....

2017-09-18 19:07

"Protesty na ulici vždy otočí veřejné mínění proti taxikářům," uvedl Altman.

....k žádnému z nich by si člověk do taxiku vlastně nesedl. 


Nepřihlášený uživatel

#115400 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?

2017-09-18 19:17

#115390: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katyň byla 31.8.1939 městem v Polsku, dnes je v Rusku. Proč?  

 Tou dobou již zkurvení polští fašouni dávno okupovali naše Těšínsko!!! Na čí straně stojíš, zmrde vlastizrádnej?

SSSR nevstoupilo na své Poláky ukradené území pod vládou  nacistického exspojence Polska, jelikož toto území bylo již tou dobou pod vládou nacistického Německa (17 dní po napadení Polska Německem), které Poláky porazilo.

 

Bez ohledu na to, že Katyň mají na svědomí Němci, na což je spousta důkazů, tam byla stejně postřílená okupantská polská pakáž, která si ani nic jiného nezasloužila.