MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115435 Možná právě toto řešil Miloš Zeman s rusákem včera v OSN......

2017-09-19 10:21

Ve vládě musí padat hlavy, zní v Kyrgyzstánu po skandálu s českým Liglassem

 
 
Obvinění z blamáže i volání po padání hlav ve vládě zní v Kyrgyzstánu v souvislosti s aférou okolo české firmy Liglass Trading. Ta měla podle dohody s kyrgyzskou vládou vystavět kaskádu vodních elektráren, ale nedodržela podmínky dohody.
 
Bylo by hezké, kdyby to byla idiocie Miloše Zemana a jeho partičky blbů, ale spíše je to tak, že je to řízené rusáky.  Tedy je to jen vytvoření nestability v Kyrgyzstánu nic víc a nic míň. Nic složitého na tom opravdu není. "Majitelé" Liglas jsou v ČR ve velmi komplikovaných situcích, dluží všude kam se podívají a tedy vhodným objektem, který na celou věc dal použít. 
 
Proto to Zemana opravdu nepoloží, věděl jak se to hraje a věděl, že je to celé podvod, ale bylo by skvělé, kdyby to tak nebylo a byla to opravdu jeho idiocie, ale naděje jsou asi marné, je to jeden z jeho dalších zločinů společně s rusáky.  
Také se obávám, že to dokládá, jak odporně dlouhé zlodějské prsty Zemana v ČR má a jaký odporný zločinecký vliv v této věci uplatňoval. 
Nešťastníci z liglas byli a jsou chyceni pěkně tvrdě pod krkem, řekl bych. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115465 Re: Možná právě toto řešil Miloš Zeman s rusákem včera v OSN......

2017-09-19 14:42:57

#115435: - Možná právě toto řešil Miloš Zeman s rusákem včera v OSN...... 

 Zeman je gigantický zločinec, jen co je pravda.....

Pokud nám vypovíte smlouvu, bude mezinárodní arbitráž, pohrozil Liglass Kyrgyzstánu

Jediným smyslem Liglass je tedy destabilizovat veřejný prostor v Kyrgyzstánu a na tom se přímo podílí Miloš Zeman, to je panečku odporný parchant.