MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#116951 Zeman je opravdu excelentní zločinecké hovado a russký trotl nejhoršího ražení....

2017-10-11 14:11

Gauck podle Zemana řekl, že snaha vrátit Krym by vedla k evropské válce. Citát ale nelze dohledat

.....Russáci se snaží Zemana vytěžit na poslední chvili, je jim zřejmé, že jeho konec se blíží. Snaží se jej tedy užít co to jde, přijde jistě i ještě daleko horší lži a nesmysly. Zjevně od něj zazní, že Polsko bylo nacistické a okupaci Rusáky si zasloužilo. Zazní jistě od něj i to, Polsko nemůže po russácích za prohranu válku po I.světové válce nic chtít, přestože se k tomu russáci zavázali, atd. atd. zazní ještě několik mnoho zásadních lží z úst russáckého trotla Miloše Zemana, přestože je naprosto jasné, že se chystají

milníky - "náhlé zhoršení zdravotního stavu"

              a "makroamnestie Babiše s Faltýnkema jejich povedených rodinek"

              a "cesta exkrementy od karusele". 


Nepřihlášený uživatel

#116952 A jak jinak se mohou občané bránit, proti odporné bandě komunistů - ruských trotlů?

2017-10-11 14:13

Trollení KSČM? Plakáty se Semelovou někdo polepil posledním dopisem Milady Horákové

Komunisté propagují zločineckou idiologii už názvem strany, dokonce i Slovensko toto dokázalo vyřešit. KSČM je vyloženě extrémistickou stranou, nepřetržitě se pohybuje přesně na hraně a jejich drzost relativizace komunistických zločinů se nepřetržitě stupňuje. 

 


Nepřihlášený uživatel

#116953 Je bohužel opravdu dosti reálné, že russký trotl a nacionální komouš Miloš Zeman.....

2017-10-11 14:16

Zve válku k sobě domů, nemám slov. Nejsme levné děvky, zuří kvůli Zemanovi vůdce krymských Tatarů

.....zvací dopis pro russáky na "dovolené" skutečně dávno napsal a soudruh Remek, velmi pravděpodobný KGBák jej stále "nosil na srdci". 


Nepřihlášený uživatel

#116954 Miloš Zeman je dnes synonymum pro sousloví "ruský trotl" v celém světě.....

2017-10-11 14:26

Zaorálek: V zahraničí Zemana neberou vážně. Ukrajinský ministr už ani nevolá, chápe situaci

....proto se jej dnes také russáci snaží vytěžovat, seč to jde i kdyby ho to mělo zabít. 

Cesta Zemana do Russákova bude jejich mistrovským kouskem, bude to odporný russký cirkus. 


Nepřihlášený uživatel

#116955 Faltýnek je opravdu velmi legrační.

2017-10-11 15:17

Šuman mě nezajímá, kauzu Čapí hnízdo někdo ovlivnil, spoustě lidí jsme šlápli na kuří oko, říká Faltýnek



    • Podal jsem stížnost proti trestnímu stíhání, některé pasáže v něm mě velmi pobavily, říká místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek.

 

    • Samozřejmě nám vadí, že se někdo neustále snaží házet špínu na pana Babiše a hnutí ANO.

 

    • Všechny štve, že se podařilo udělat věci, které předtím nikdo neřešil, dodává.

Co udělalo šílené ANO StB, co by neudělala jiná vláda? Jak může tvrdit, že vybírají více daní a dělali proti korupci, když např. korunové dluhopisy záměrně Finanční správa neřešila, což je ale zlodějina za 5 mld. ročně. 

Faltýnek je opravdu excelentní ubožák. 

:-) Faltýnek je šašek sám se do toho zamotal. Nejdřív se zeptá Veselovského, jestli si myslí, že Pelikán ovlivňuje státní zástupce a kdy mu odvětí, že doufám že nikoliv, tak blb Faltýnek říká no vidíte a přitom tvrdí, že jeho poškozuje policie a státní zástupci. Je to legraní, jsou to opravdu šašci, vytrhne jednu větu z kontextu celého obvinění a myslí si, že je to tím "vyřešeno". 

Policista má ve spisu konkrétní důkazy, které by měly vyvracet vinu Faltýnka a přitom Faltýnek tvrdí, že je zatajil. Jsou přece ve spisu, nejsou nikomu - natož nezávislému státnímu zástupci zatajeny. 

Faltýnek ale sám důkaz o tom, že se toho neúčastnil sám degradoval, když ve Sněmovně do steno záznamu nažvanil, že nebyl u předávání akcií na doručitele, ale přitom právě ten, kdo drží v ruce akcie je majitelem. Jemu prostě stačil protokol, že to bylo předáno, ten předal policii a považuje to za důkaz, že se ničeho neúčastnil :-). Vždyť se do toho ten blb sám zamotává. 

 

Asociální kapitalismus

#116956

2017-10-11 15:32

Já chci aby aspoň jeden důchodce měl zajištěnou špičkovou lékařskou péči. Proto budu pana Zemana volit, bude-li kandidovat.


Nepřihlášený uživatel

#116957 Re: Miloš Zeman nejspíše fetuje, proto raději všechny lékaře vyhnal.....

2017-10-11 15:47

#116956: Asociální kapitalismus -  

 .....a "pečují" o něj agenti Nejedlý s Mynářem a vskutku velmi svérázně, když naprostého psychopata, které vyhrožuje smrtí vodí a instruují, aby russácky trotloval a dělal děsivou ostudu této zemi a dokonce nejspíše svým vystupování - tedy jednánímim z pozice prezidenta - páchal velezradu. 

Je velmi pravděpodobné, že se jim podaří přivést Zemana až před Ústavní soud. 


Nepřihlášený uživatel

#116958 Je velmi podivné, jak je Brabec servilní k Babišovi, jako by byl spolupachatel.....

2017-10-11 15:56

Vláda odmítla zrušit memorandum o lithiu. Brabce jsem si do této doby vážil, vzkázal Havlíček

....celá řada lidí si myslela, že Brabec bude první vystupovat z ANO StB a nestalo se tak. Je to Telička u kterého jsem to čakal já o měsice dříve. Brabec při projevech Faltýnka a Babiše, kteří se sami usvědčovali z krmininální činnosti evidentně trnul, ale pak se vždy nějak "zvláštně" "oklepe" a zase drží basu, nebo s ním soudruzi Babiš a Faltýnek klepou, člověk nikdy neví. 


Nepřihlášený uživatel

#116959

2017-10-11 16:12

Lithium je obrovská neuvěřitelná kauza. Kauza za DVA TISÍCE MILIARD korun. Právě jsem poslal dopis ministrovi průmyslu a obchodu za ČSSD Jiřímu Havlíčkovi. Je tam 16 otázek. Přečtěte si je, uděláte si hned jasný názor:

Vážený pane ministře,

dovolte mi obrátit se na Vás ohledně Memoranda o porozumění mezi MPO ČR a australskou společností EMH, které jste podepsal dne 02.10.2017.

Podpis takového Memoranda považuji za zcela skandální krok, o to víc, že jste tak učinil bez souhlasu vlády České republiky, bez projednání v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR a bez otevřené veřejné diskuse. A to vše pouhé dva týdny před volbami. Tímto Memorandem jste uvalil na Českou republiku a jeho daňové poplatníky případné mnohamiliardové závazky, které mohou hrozit v arbitráži.

Co je však nejskandálnější, je fakt, že majetková struktura společnosti EMH, se kterou jste Memorandum podepsal, vede opět ke Zdeňku Bakalovi. K člověku, který s podporou současného premiéra za ČSSD a jeho kmotra právníka Pokorného bezskrupulózně vytuneloval společnost OKD, 43 tisíc občanů připravil o jejich byty a daňové poplatníky o desítky miliard korun a zničil celý Moravskoslezský region.

Tímto Memorandem jste vložil do rukou jednoho z největších korupčníků naší země české bohatství, o které jste tím nás všechny připravil. Věřte mi, že udělám vše pro to, aby byl tento skandální dokument zneplatněn.

Zároveň Vám posílám 16 otázek a žádám Vás o jejich zodpovězení, a to do pondělí 16.10.2017, před uskutečněním mimořádné schůze PSP k tomuto tématu, které jsme spolu s poslaneckým klubem KSČM a SPD podpořili.

Zde je 16 otázek, o jejichž zodpovězení Vás, pane ministře, žádám.

1. Proč jste Memorandum o lithiu podepsal dva týdny před volbami potichu a bez svolení vlády? Bez diskuse v Poslanecké sněmovně? Bez otevřené debaty s odborníky a veřejností?
2. Proč jste Memorandum podepsal právě s australskou firmou European Metals Holdings?
3. Proč jste Memorandum podepsal jen s firmou EMH, když na průzkum lithia mají v naší zemi licence ještě další 4 firmy?
4. Proč jste dovolil, aby se Memorandum odkazovalo na smlouvy mezi Českou republikou a Austrálií, které zavazují k ochraně investic? Uvědomujete si, že právě tato formulace může v arbitráži naši zemi připravit o miliardy korun podobně jako u Diag Human?
5. Proč jste průzkumem lithia nepověřil státní podnik Diamo, které takové práce dělá? Proč jste bez vědomí všech svěřil českou surovinu do rukou soukromé firmy?
6. Jak prokážete podezření, které na vás padá, že takto závažnou věc jste neudělal proto, abyste z ní získal výkupné pro svou stranu ČSSD ještě těsně před volbami?
7. Víte, že největším spoluvlastníkem EMH je Cadance minerals, viděl jste před podepsáním jejich vlastnickou strukturu?
8. Víte, že firma Cadence minerals je vlastníkem Bakanora minerals, kde dalším investorem je MNG investments managment limited?
9. A víte, že MNG investments managment limited je firma, které Bakala odevzdal vytunelované OKD?
10. Je náhoda, že akcionářem Bakanora je skupina Black rock?
11. Zjistil jste si před podpisem memoranda, že jde o tutéž skupinu, která má zajištěné dluhopisy v OKD 320 mil. korun a nezajištěné dluhopisy ve výši 452 mil. korun?
12. Nevěřím, že jste tato fakta nevěděl, protože to byste musel být úplný amatér. Proč jste tato fakta zamlčel při podpisu Memoranda a nepřiznáváte se k nim ani dnes?
13. Proč jste veřejnost neinformoval, že šéfem dceřiné firmy EMH – společnosti Geomet, která má průzkum provádět, je Richard Pavlík – bývalý manažer firmy OKD, kterou vaše strana pomohla vytunelovat a stát tak připravila o stovky miliard?
14. Víte o tom, že pan Pavlík odešel z OKD teprve letos? A najednou je v čele firmy, se kterou podepisujete závazné Memorandum? Jak nám to vysvětlíte?
15. Jak prokážete podezření, že se pořád jedná o tu samou partu, se kterou ČSSD spolupracuje už léta, tedy o partu kolem zloděje Bakaly a spol.?
16. Co uděláte pro to, abyste toto skandální a pro Českou republiku naprosto nevýhodné Memorandum zrušil a vyhnuli jsme se tak budoucímu placení miliard z našeho rozpočtu?


Nepřihlášený uživatel

#116960 Zeman je skutečný psychopat a vůbec netuší s čím si zahrává.....

2017-10-11 16:13

Zeman poveze do Moskvy poklad. Během výstavy bude k vidění i lebka sv. Ludmily

......jestli toto schválil Duka, tak to nená blázen, ale naprostý zločinec. 

To je to, co si tu fotil KGBák Medveděv, když ho sem pozval ruský trotl Václav Klaus? 

 


Nepřihlášený uživatel

#116961 Re: Co kdybys tedy nejprve ty šašku sem dal ono memorandum, aby vůbec bylo zřejmé....

2017-10-11 16:16

#116959: -  

 .....o čem je řeč. 


Nepřihlášený uživatel

#116962 Jo oni ANO StB volí "spoluobčané" co se nejsou schopni ani dobrat maturity?

2017-10-11 16:31

Největší podporu má hnutí ANO mezi lidmi bez maturity, proto dělá Babiš jinou kampaň, říká Prokop

dnes | Stále platí mediální obraz hnutí ANO jako protestní strany. Hlas pro Andreje Babiše je prezentován jako hlas protestu proti současnému způsobu vládnutí, říká Josef Šlerka, datový analytik a šéf Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky. V našem novém průzkumu a volební aplikaci se například potvrdila velká podpora Tomio Okamury a Pirátů u mladých lidí. Překvapením je pak třeba relativně vysoká podpora ODS u nízkopříjmových a nezaměstnaných, dodává sociolog Daniel Prokop ze společnosti Median.


Nepřihlášený uživatel

#116963

2017-10-11 16:38

Vzhledem k demokratickým principům můžeme tuto "petici" prohlásit za vyřízenou, stejně jako její autory z TOP09, kteří se po debaklu se svým prezidentským kandidátem nedostanou ani do sněmovny.


Nepřihlášený uživatel

#116964 Re: Jaký "demokratický princip" máš na mysli?

2017-10-11 16:49

#116963: -  

 ......Je to bezpečně největší petice, která kdy v ČR byla a je to také největší diskuse, která se kdy v ČR odehrála. 

Diskuse velmi pečlivě dokládá zločinné jednání Miloše Zemana a lidí kolem něj. Diskuse také po měsíce vyvracela nesmysly z propagandistických serverů, které do této diskuse vkládali ruští trotlové a extrémisté všeho druhu. 


Nepřihlášený uživatel

#116965

2017-10-11 16:51

Toto je vkusný a pravdivý předvolební klip na aktuální téma.

https://youtu.be/d85sEAxX3AQ


Nepřihlášený uživatel

#116966 Re: To je video vyvolávající nenávist....

2017-10-11 16:55

#116965: -  

 .....nic složitého na tom není. Už jsi se připojil k trestnímu oznámení? 


Nepřihlášený uživatel

#116967

2017-10-11 17:11

Pan prezident to pěkně těm banderovcům řekl. Jsou to jen ničemové a ochlastové a chtěli by na Krymu vraždit jako na Donbase.


Nepřihlášený uživatel

#116968 Re: Proč kličkuješ přes diskusi o zločinnosti rusského trotla Miloše Zemana ....

2017-10-11 17:25

#116967: -  

 .....proč mu takovou pochvalu rovnou nepošleš, Ovčáček to určitě zveřejní na jeho tweeteru. 


Nepřihlášený uživatel

#116969 Ty vole ANO StB - "omylem" o věci za 2 000 mld.? Co to pořád Bureš hraje za hry?

2017-10-11 17:30

Ministr životního prostředí se brání, že dopis nepsal. Když Aktuálně.cz Brabce vyzvalo, aby své tvrzení doložil, označil za viníka celé situace ředitele odboru geologie Martina Holého. Ten prý omylem odeslal na ministerstvo špatný dopis

.....k takovým hrátkám se propůjčuje Brabec? Přinutí dokonce úředníka říkat nesmysly, kterým se nedá uvěřit? Co to je za odpornou pakáž? Tyhle lidi snad někdo bude volit, aby oni po nich následně chtěli falešná přiznání ke zločinu nebo k pochybné činnosti? ANO je opravdu jen ANO StB. 

Skok z Karlova mostu

#116970 Jedna tříska les nedělá.

2017-10-11 17:50

Tak kde to vázne, havlisti?

Evropan

#116971 Pitomio chtěl vyvádět téměř milion korun měsíčně od strany do své kapsy!

2017-10-11 17:54

Současná strana Tomia Okamury SPD ráda hlásá, že je proti korupci, tunelování a vyvádění státních peněz, ovšem velký otazník visí nad jeho působením v Úsvitu přímé demokracie. Tyto otazníky se objevují už od roku 2014, kdy tehdy týdeník Reflex upozornil na to, že Tomio Okamura platí sám sobě za PR služby a vyvádí tak peníze ze strany na svůj účet. Serveru Manipulátoři.cz nyní byla zaslána i přímo smlouva, která tyto machinace potvrzuje. Pitomio si za své "služby" chtěl nechat platit téměř milion korun měsíčně. Pochybuje snad někdo z jeho vlezdoprdelků, že tentokrát to bude jinak? Kdy už voliči Pitomiových finančních projektů pochopí, že tomuto populistovi jde jen o prachy?

http://manipulatori.cz/foto-smlouvy-pitomio


Nepřihlášený uživatel

#116972 Re: Jedna tříska les nedělá.

2017-10-11 18:00

#116970: Skok z Karlova mostu - Jedna tříska les nedělá. 

 Nekličkuj přes diskusi o ruském trotlovi Milošovi Zemanovi a zajdi si na psychiatrii. 


Nepřihlášený uživatel

#116973 Re: Pitomio chtěl vyvádět téměř milion korun měsíčně od strany do své kapsy!

2017-10-11 18:09

#116971: Evropan - Pitomio chtěl vyvádět téměř milion korun měsíčně od strany do své kapsy! 

 Pitomio to má vymyšlené:

- udělám ze sebe celebritu

- dám doromady tři lidi založím "jako stranu"

- na můj ksicht to dostanu do Sněmovny

- strana tedy já pitomio okamura budu pobírat příspěvek státu

 

Je to hlava opravdu "otevřená" prostě Pitomio. Dokonce i Faltýnek a to je nějaký idiot jej považuje az pitomce. 


Nepřihlášený uživatel

#116974 A to šílený Zlatuška dosud nepodal sám na sebe jako děkan VŠ trestní oznámení?....

2017-10-11 18:15

Odcházející Zlatuška: Babiš mě nezklamal, podobné kličky jako tu s Čapím hnízdem dělají i vysoké školy

 
 
  • Jiří Zlatuška před čtyřmi lety kandidoval jako hlavní tvář hnutí ANO, letos už program nevytváří , a z politiky odchází.
  • Přestože má špatný pocit z toho, co se za jeho účasti ve sněmovně událo v oblasti vzdělávání, svého angažmá nelituje.
  • Nezklamal ho ani Andrej Babiš, stíhání v kauze Čapí hnízdo považuje za nedůvodné.

.....nad čím tedy ANO StB Zlatuška váhá? Až jej podají jiní? 

 Zlatuška je legrační - Bureš zdaleka jen nestaví, ale také masivně devastuje. 

Podle vás to není ani nemorální?

Morálka je jiná věc. Je nemorální, když je někde zruinovaná nemovitost a někdo z ní chce udělat něco pěkného a chtěl by na to použít evropské dotace? Vezměte si pražské vysoké školy nebo akademii věd, jak staví svá výzkumná centra těsně za Prahou. Dolní Břežany, Vestec...Jako pražské instituce by na ty dotace neměly nárok, tak se rozhodly udělat tu kličku, že centra postaví za hranicí Prahy. Nevidím tam rozdíl. Myslím, že odpovědný je ten, kdo dotaci přiděloval.


Nepřihlášený uživatel

#116975 Musíme se přimknout k bratrskému slovanskému Rusku!

2017-10-11 18:21

Tam na východě nebeská je brána,
tam u věčném ráji bydlí boží svatí;
a kdo dobře činí, čáka jemu dána,
že se tam s nimi té bude radovati.
Ale na západě jsou pekelná vrata,
tam plane mořem síra i smola,
tam pletou ďáblové, zlá rota proklatá,
zlořečené duše v ohnivá kola.

Karel Jaromír Erben, Záhořovo lože