MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Sluníčkář

#117026

2017-10-12 16:36

Chalifát na Krymu je můj sen!!!HURÁ NA PUTINA!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#117027

2017-10-12 16:41

Havlista je jenom taková obyčejná svině. Nejenže sprostě nadává značné části národa, lže i o Zemanovi,kterému podsouvá co neřekl. Klidně podporuje loupež Kosova Srbsku, schvaluje etnickou čistku a násilí Albánců na nealbánských národnostechv Kosovu, v tom si perfektně notuje s takovými zrádci jako je Schwarzenberg. Ovšem regulérní vůle obyvatel a občanů Krymu, to mu vadí. Prostě svině se svinským chováním.


Nepřihlášený uživatel

#117028 Bravurní projevy!

2017-10-12 19:40

Evropan

#117029 Re: Krym není russký. Russko se zavázalo, že bude garantovat celistvost Ukrajiny.

2017-10-12 19:47

#117027: -  

Vůle obyvatel pod hlavněmi samopalů a děl? To je typicky russký pohled na demokracii. A náš rádobyprezident, který se v Praze bojí opustit hradby hradu, s ním souhlasí. Kdy se opět ocitneme v podobné situaci i my, jak už to bylo v roce 1968? Jaká byla asi tenkrát vůle lidu a jak se vytvářel obraz vůle lidu pod hlavněmi samopalů a děl?


Nepřihlášený uživatel

#117030 Konec se blíží

2017-10-12 19:49

Konec se blíží :

http://www.zemancountdown.cz/


Nepřihlášený uživatel

#117031

2017-10-12 20:08

Zeman pouze sdělil Evr.radě, že král je nahý. Krym je status quo, jako status quo je Izrael na Západním břehu Jordánu a na Golanských výšinách, jako je status quo

Kosovo (které se snažíme dodatečně uznávat státy v OSN). To Kosovo, které po konci humanitárního bombardování BYLO REZOLUCÍ RB OSN č.1244 určeno, že je trvalou součástí tehdy stávající Jugoslávie, ale spravovat ho bude nově vytvořený KFOR. Tehdy se přece do Kosova vydal radostně křepčit i sám Václav Havel, ačkoli to bylo stále de iure součástí Jugoslávie a on od Jugoslávie žádné pozvání na návštěvu nedostal. Cesta k tzv. anexi Krymu byla dlouhá a rozhodně to nebyl první krok, ale až poslední. O tom, že Ukrajina své šance po svém "vzniku" v r.1991 promrhala, bylo napsáno mnoho a mnoho. Po rozpuštění býv. SSSR bylo mj.smluvně podepsáno, že pokud mají nově vzniklé státy z býv. SSSR na svých územích tzv. autonomní republiky ( a to byl třeba I Krym- ale i Jižnní Osetie, Abchazie, Adžarie v Gruzii, Náhorní Karabach v Azerbajdžánu, apod.), mají tyto autonomní republiky právo nevstoupit do nově vzniklých států. S tím musel každý nový stát počítat, že tyto menšiny jsou mnohdy jediné menšiny v novém státě (na rozdíl od práv desítek menšin v bývalém SSSR) a budou-li cítit útlak (ať již po právu nebo ne), budou se bránit ...


Nepřihlášený uživatel

#117032 Re: Re: Krym není russký. Russko se zavázalo, že bude garantovat celistvost Ukrajiny.

2017-10-12 20:09


Nepřihlášený uživatel

#117033 Dnešní správy jsou skvělé .......

2017-10-12 20:17

.....a najednou věci dávají smysl. Senát nacionálního komunistu a ruského trotla identifikoval jako velezrádce a Andrej Babiš je Burešem, přesně jak to odpovídá zkušenosti s ním. 

Tedy dnes je vše jak má být a je svět tedy dnes opravdu naprosto normální. 

Andrej Babiš zůstává ve svazcích StB. Proti rozhodnutí slovenského Ústavního soudu se chce bránit, zažaluje ministerstvo vnitra

Zeman výroky k ruské anexi Krymu legitimizoval agresi, shodli se senátoři

Babiš si to již u Ústavního soudu vyslechl a Miloš Zeman se tam tobogánem vlastních exkrementů řítí a je velmi pravděpodobné, že tam dokonce i skončí. 

 

 

 

Evropan

#117034 Re: Konec se blíží

2017-10-12 20:18

#117031: -  

Krym byl přičleněn k Ukrajině a Russko se zavázalo chránit územní celistvost Ukrajiny a dalších postsovětských republik. To samozřejmě prťavému kágébákovi nevadí a klidně okupuje sever Gruzie, Krym a východ Ukrajiny. Jestliže toto náš opilec na hradě obhajuje, je to znakem toho, že je již úplně mimo. Nadměrná konzumace alkoholu se projevuje na myšlení, to asi potvrdí každý doktor. A Bumbál je toho jasným důkazem. Po vyhrožování majitelce pozemku pro stavbu holanské firmy, po cílené pomlouvačné kampani proti své stranické kolegyni, po vyhrožování novinářům je to jen další krok mimo občanskou společnost, která u nás existuje. Měl by se pakovat ne na Vysočinu, ale na Sibiř, kam skutečně patří.


Nepřihlášený uživatel

#117035 Re: Jugoslávie? Na co si to hraješ?

2017-10-12 20:19

#117031: -  

 .......takto blbě pracujete v rusském trotlově? 


Nepřihlášený uživatel

#117036 Re: Re: Konec se blíží

2017-10-12 20:21

#117034: Evropan - Re: Konec se blíží 

 Je smutné, když si ta nacionálně komunistická pakáž ani neumí přečíst tak krátkou a jasnou smlouvu. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf


Nepřihlášený uživatel

#117037 Re: Jeho projevy jsou prolhané, pravděpodobně neexistuje jeho veřejný projev....

2017-10-12 20:24

#117028: -  

 ......který by byl prost lží, vulgarit, ubohostí a russácké čínského trotlování. 

 Takto jsem já komentoval Zemanovů projev bezprostředně co se objevil v novinách. Bohužel jsem klíčový odstavec komnetoval nepřesně. Nepodařilo si mi zjistit, či jsem přehlédl, že autorem věty, že "budeme výt s vlky" není pan Peroutka, ale pan Stráský, nicméně podstata mé kritiky k projevu je totožná. Citace byly nejen účelově zkreslené, tedy nebyly to vlastně ani citace, ale prostě jen výmysly superdebilního Zemana. Daleko podstatnější je, že interpretace superdebila Zemana lze dohledat na neonacisticko - komunistických "názorových" serverech a to je vlastně na celé veci to podstatné, neboť nyní je naprosto zřejmé, kde onu superdebilitu superdebil Zeman čerpá.  

 

Je nutné řešit, aby svojí superdebilitu již nemohl šířit. 

 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak naopak holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nepíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit.


Nepřihlášený uživatel

#117038 Na co si to tedy idiot vlastně hraje?

2017-10-12 20:38

Děkuji, sire Rogere, pane první místopředsedo, pane generální sekretáři a pane generální sekretáři OECD, dámy a pánové,

byl jsem zde jako mladý zdravý muž před osmnácti lety, v roce 1999, tenkrát jsem byl premiérem České republiky, a pořád si pamatuji tu skvělou řeč, pochopitelně svou, ale také tu skvělou diskuzi po mém projevu. Mám dnes druhou příležitost vás navštívit, což znamená, že můj další projev určený Radě Evropy bude až v roce 2035. Rád bych vás už teď pozval.

Miloš Zeman nemohl být zdráv duševně v roce 1999, neboť právě v tomto roce ten idiot vyměníl 46 % ze 14 mld. hotovosti za 650 mil. tedy spolukradl hotovost MUS. Absurdní, když o sobě mluví jako o mladém a zdravém v roce 1999. 

Jestli se vůbec nějaká diskuse po tehdejším jeho blábolení vedla se dnes ani nedá ověřit, nejspíše je to tedy výmysl. 

Připravil jsem si několik témat pro svůj projev, ale preferoval bych, abych mohl odpovídat raději na otázky, na vaše otázky. A protože ten čas, který máme, je bohužel omezený, tak jsem byl informován, že ty první, asi nejdůležitější otázky, které se týkají sankcí proti Ruské federaci a toho, co ty sankce znamenají, jaké mají důsledky. 

Rád bych začal jedním historickým příkladem, protože jsem pamětníkem politických starých dob, a my staří lidé se nevyznačujeme velkou rychlostí, vyznačujeme se spoustou zkušeností, a jedna z mých zkušeností je, že je velmi obtížné vytvořit si přátele. Na druhou stranu je velmi snadné vymyslet si nějakého nepřítele. 

Evropa je kontinent, který je rozdělený různými hranicemi, a jedna z těch hranic je mezi Ruskem a zbytkem Evropy. Nazvěme to třeba Evropskou unií. Já nechci přehánět, nechci říkat, že tohle je opakování železné opony, ale pořád je to nějaká čára, která dělí kontinent. A teď abych se dostal k jádru té otázky, k sankcím. 

Přibližně před dvaceti lety jsem navštívil Miami, setkal jsem se tam se zástupci kubánského exilu, a říkal jsem jim, přátelé, kolegové, vaše strategie v boji proti politickému systému na Kubě je úžasná. Všechny ty bojkoty, všechna ta omezení a všechny sankce, úžasná strategie, opravdu úžasná. S jednou malinkatou chybou. Fidel Castro už je čtyřicet let prezidentem Kuby. To je můj historický argument, vážení kolegové. Prosím, rozumějte mi správně, já nehovořím o oprávněnosti sankcí, já hovořím o efektivnosti těchto sankcí. A právě dnes německý deník Die Welt přišel s článkem, ve kterém se píše, že Evropská unie ztrácí kvůli těmto sankcím. Na druhou stranu pro Rusko to neznamená téměř nic negativního, ale tohle není strategie, kde vyhrávají všichni, naopak je to strategie, kde prohrávají všichni. Často se hovoří o nějakém uspořádání, ze kterého by všichni těžili, ale tohle je přesně obráceně. Totéž, co vidíme u brexitu, a myslím, že totéž se dá říci i o sankcích.

Efektivita sankcí vůči Kubě byla skvělá, Kuba nikdy za celou dobu její komunistické existence neohrožovala Spojené státy. 

Co tedy doporučuji namísto sankcí? Doporučuji komunikaci mezi lidmi na mnoha, mnoha úrovních. Mám za sebou zkušenost ze života v totalitních dobách. Komunisti se báli, extrémně se báli fenoménu, kterému říkali ideologická diverze. Oni se prostě snažili uzavřít hranice, proto vznikla ta železná opona, byla cenzura, a tak dále, a tak dále. Oni se báli, báli se, že obyčejní lidé na obou stranách spolu budou mluvit, budou spolu hovořit a budou si vyměňovat názory. Co my tedy potřebujeme, je ideologická diverze nového druhu pro dobu míru. Potřebujeme si vyměňovat studenty, potřebujeme, aby cestovali turisti, politici, podnikatelé, a tak dále, a tak dále, protože pouze tímto způsobem můžeme změnit politiku. Můžeme změnit politiku zemí, které chápeme jako nedemokratické nebo polodemokratické.

Komunistická pakáž sem navozili studenty, aby z nich KGB udělala teroristy. 

Jeden další příklad, který mohu nabídnout proti sankcím. Pokud si přejete navýšit popularitu některých lídrů, a teď prosím, nehovořím pouze o panu prezidentu Putinovi, tak prosím přijďte se sankcemi a blokádami. Protože psychologicky je to ten fenomén nazvaný obklíčená pevnost, protože obklíčená pevnost potřebuje silného lídra, vůdce, a jeho popularita neustále roste. Teď pan Putin má popularitu někde okolo osmdesáti procent, a jsem si jistý, že velmi značná část téhle popularity byla vyprovokovaná právě těmito sankcemi. Mimochodem, moje popularita je jen někde okolo padesáti procent, jedenapadesáti procent, ale pořád je to většina, malá většina, ale většina. Moc hezké. A to přitom žádné sankce nebyly uvaleny na Českou republiku. 

A jakého "leadera" měl tedy na mysli, když ne Putlera? 

Nicméně, abych uzavřel svoji řeč, abych otevřel tedy prostor pro další otázky, protože ta první otázka, doufám, byla zodpovězena.

Na závěr, myslím, že je to velmi jednoduché. Věřím, že Rada Evropy je tu, aby posilovala přátelství mezi evropskými národy. A Evropa je světadíl, jak řekl de Gaulle, je to kontinent od Atlantického oceánu až k Uralu, a možná až k Pacifiku. Evropskou kulturu nelze oddělit od ruské kultury, Čajkovskij je stejně důležitý jako Beethoven, Dostojevskij je stejně důležitý jako Shakespeare, Solženicyn je stejně důležitý jako Hemingway, a tak dále, a tak dále. Proč se snažíte rozdělit politickou strukturu Evropy, když byste byli proti kulturnímu rozdělování.

Tady Miloš Zeman tvrdí, že se odděluje Evropa od Russka, nikoliv, Russko se oddělilo od Evropy ukradením Krymu a rozpoutání války na Ukrajině a v Gruzii. Nebyla o EU, nejsem to já kdo by kohokoliv okupoval a kradl mu území, bylo a je to zatím vždy Russko, alespoń v Evropě. 

A z toho důvodu věřím, že Rada Evropy bude i nadále pracovat směrem k přátelství a nikoli k nenávisti mezi evropskými národy, a to včetně Ruska. Doufám, že v tomto Rada uspěje, možná spíš dlouhodoběji, i když Keynes říkal, že z dlouhodobé perspektivy jsme všichni mrtví, ale prosím, pořád nezapomeňte na mé pozvání pro rok 2035.

Přeji vám jen to nejlepší, vážení kolegové. Přeji vám, abyste měli mnoho, mnoho přátel a abyste měli jen velmi omezené množství nepřátel, a pokud to tak bude, tak vám přeji jen ty nepřátele, kteří budou hloupí.

Děkuji moc za vaši pozornost.  


Nepřihlášený uživatel

#117039 Pravda o zrůdě!

2017-10-12 21:04

Když byl Václav Havel ze zdravotních důvodů propuštěn z Borů (míním, že to bylo v roce 1983, tedy v roce, kdy jsem byl znovu zatčen a poslán do kriminálu), pracoval jsem u Dopravního podniku Metro a to na stanici Kačerov. Měl jsem krásnou a slušivou uniformu dozorčího v barvě hnědé a abych řekl pravdu, měl jsem s ní u ženských úspěchy. Takhle jednou po práci, míním, že to bylo na jaře, jsem s velkou námahou nakoupil nedostatkové ovoce a šel za Václavem Havlem na internu do nemocnice Pod Petřínem. Prý už mu je po tom zápalu plic lépe a může přijímat návštěvy rodinných příslušníků a přátel. To jsem se dozvěděl od Aničky Šabatové.

Maroda jsem našel na nemocniční chodbě, kterak tam seděl obklopen chumlem přátel a rodinou na bílé lavici, celý chudák zbědovaný a hubený. Tak jsme tiše kecali o všem možném, anžto v nemocničním županu obejdovali na chodbě dva „důkladně zamaskovaní“ tajní. Já marodovi předal ovoce, však Václavovi to radost neudělalo. Olga mne poprosila, abych skočil do pokoje Vaška a vyčistil jeho stolek a lůžko od alkoholu. Podala mi velkou igelitovou tašku a řekla: „Jiří, hlavně se tam dostaň nenápadně, ať nemá Vašek žádné podezření.“ S tím, že si musím odskočit na záchod jsem úspěšně dorazil do jeho pokoje a začal důkladně očisťovat jeho nemocniční lůžko od pekelného zlořádu.

Jen pod matrací bylo na dvacet lahviček tvrdého alkoholu, pod polštářem jich bylo napěchováno pět a noční stolek byl nacpán chlastem, že mi ta igelitka od Olgy nestačila. Nakonec jsem ty l „vitamínové“ dárečky od jeho přátel musel cpát do služebního kabátu. Už jsem se chtěl vydat z pokoje nazpět na chodbu ku přátelům, když tu znenadání stál u mne Václav, který asi vytušil, co jsem s jeho ženou upekl za lumpárnu! Řekl jsem mu: „Vašku, Václave, to Tvoje dušinka Olga nařídila, já za nic nemohu, s ní si to vyřiď. Uznej, ten chlast Tě zničí, a potom, vždyť jsi vážně nemocen a potřebuješ se především uzdravit. Havel na mne vrhl prosebné oči: „Jirko, nech mi tu alespoň jednu malou lahvinku, prosím, chceš, abych Tě poprosil na kolenou, nech mi tu jen jednu jedinou“. Těm jeho smutným kukadlům alkoholika se prostě nadalo odolat a jednu láhev rumíčku jsem mu strčil pod polštář.

Proč to píši. Nedokáži si představit, kolik tvrdé měny, našich peněz atd.. se vydalo na mejdany, kdy chlast v bytech lepších disidentů tekl doslova proudem, kdy se platilo za narvané hospody, kdy si šlechta Charty užívala peněz a vyloženě rozkrádala a rozhazovala peníze o které venku žádala pro naše rodiny, balíčky do kriminálů atd. Své o tom ví i Petr Cibulka a další vězni svědomí, kteří se dostávali do vězení. Nebylo nás po těch kriminálech mnoho, ale peněz na nás se posílalo z celého západního demokratického světa a to hodně. Jednalo se o velké finanční částky, o které se disent dělil dokonce s režimem pěkně na půl! Do dnešního dne nedokázal Havel odpovědět prof. Janouchovi na otázku: Kam, že se poděly všechny peníze, které ze zahraničí posílal do tehdejšího Československa? To by především zajímalo bývalé politické vězně. A nešlo jen o peníze od profesora Janoucha, ale i od křesťanských organizacích atd.

Chcípali jsme ve vazbách, co hladu jsme tam zažili, do pracovních táborů jsme šli zesláblí s podváhou a nemohli řádně plnit tvrdé výkonové normy, rozesílali jsme na všechny strany žádosti o nějaké peníze na nákup jídla, rozesílali jsme balíčenky s prosbou o zaslání dvukilového potravinového balíčku s nějakým jídlem, že máme hlad. Jídla ve vězení bylo málo a věru špatné. Polovina zubů se mi v puse rozsypala, hlady jsem šílel. A kdo si vzpomněl? Dostal jsem za dva roky vazby jen jeden balíček od Aničky Šabatové! Havel mi mohl poslat do vazby v Ruzyň na mé konto peníze – i další z té šlechty! Mohli zfalšovat odesílatele a peníze bych na vazbě dostal, ale nikdo mi nic neposlal. Ani ubohou jednu korunu!

V bytech šlechty Charty se jídlo nakupovalo výhradně v Tuzexu! Každý svátek v těchto rodinách, narozeniny a jiné slavnosti, to vše se odbývalo v neuvěřitelných žranicích a chlastu! Přístup k penězům z venku měl ale jen někdo. To si tahle parta hyen dobře hlídala a nikoho dalšího mezi sebe nebrala. Havel a jeho parta, tyto hyeny dál prosila Západ, že peněz je málo, a o další a další peníze na advokáty žádala – povětšinou jsme měli ex offo – na balíčky atd. pro nás politické vězně. Jako prasata žila tahle parta, šlechta Charty 77 z našeho hladu, utrpení a sociální bídy! To se nikdy neodpouští! Patolízalové dostávali peníze ze západu na chlast a děvky! Jednalo se převážně o peníze, které měli končit v rodinách politických vězňů, aby nedocházelo k rozpadům manželství z finančních důvodů.

Celá tahle banda, spojená tak morální kolektivní vinou, dostala pak od Havla koryta. Skuteční bojovníci proti totalitě nedostali po roce 1989 nic! Byla tu vážná obava, že by tito militantní antikomunisté požadovali legálního zrušení KSČ a to podle dokumentu OSN z roku 1948, že by požadovali potrestání zločinců, odebrání jejich nakradených majetků, zákaz práce komunistů v justici, policii, atd. A pan V. Havel se přece na své tajné návštěvě v Moskvě – ještě před 17. listopadem 1989 – dohodl s tamní mocí, že k něčemu takovému nedojde. Proto si Moskva zvolila opilce Havla za nového prezidenta, člověka, který je ochoten ke „kompromisům“, tedy zrady na vlastním národu, slabocha a megalomana, schopného podvádět, lhát a zapírat. K této morální deformaci inklinují především opilci! Pamatuji si, jak za totality objížděli kriminály záhadní mužíci v drahých oblecích s ruským přízvukem a prováděli s námi pohovory na téma: „Kdyby v této zemi došlo ke změně režimu..“ Jen sondovali, jak jsme na tom s morálkou, jestli jsme ochotni zradit své ideály.

Evropan

#117041 Re: Pravda o zrůdě!

2017-10-12 21:29

#117039: - Pravda o zrůdě! 

 Ne nadarmo se mezi lidmi říká Chartě 77 "chátra"...

Vlastenci do boje!

#117042

2017-10-12 22:21

Proti vlastizrádným havlistickým neomarxistickým vítačským dobroserům z pražské kavárny volíme SPD Tomia Okamury!


Nepřihlášený uživatel

#117043 Re:

2017-10-13 03:41

#117042: Vlastenci do boje! -  

 Japonského rusáka??


Nepřihlášený uživatel

#117044

2017-10-13 03:43

Myloš se stane tragickou postavou našich dějin.


Nepřihlášený uživatel

#117045 Re: Je jednoznačné, že jeho vlastizrádné jednání bude historiky zkoumáno....

2017-10-13 05:24

#117044: -  

 .....a jednoznačně prokázáno. BIS má s největší pravděpodobností velmi rozsáhlou dokumentaci o tom, jaké hrůzy se od roku 2013 dějí na Hradě. 


Nepřihlášený uživatel

#117046 Re: Re: Pravda o zrůdě!

2017-10-13 05:25

#117041: Evropan - Re: Pravda o zrůdě! 

 Ty jsi velký ubožák zloději nicků. 


Nepřihlášený uživatel

#117047 Re: Nebude to spíše nějaké procento z těch 300 000 mnohdy Rusů ale ....

2017-10-13 05:29

#117040: -  

 ....často jistě také russáků (teroristů) přicházejících do USA? 


Nepřihlášený uživatel

#117048 Miloš Zeman opět spáchal velezradu a Ústavního soudu se bojí jak komouš kříže.....

2017-10-13 05:35

Názor na ruskou anexi Krymu je soukromý. Neomluvím se, řekl Zeman

......Zemaj je si svého velezrádného jednání naprosto jasně vědom, je mu naprosto jasné, že spolupracuje se zpravodajci z Russka, je mu naprosto jasné, že tím páchá odporný zločin, proto mluví o tom, "že je to jeho soukromý názor". 

Na co ještě Senát čeká, až pošle zvací dopis do Russákova? 


Nepřihlášený uživatel

#117049 Re: Kdo Vy? Ty a tvoje Máňa?

2017-10-13 05:37

#117042: Vlastenci do boje! -  

 .......na co si to hraješ? Na ubožáka? 

Když si vlastenectví projektuješ do nacionálního komouše Miloše Zemana navíc ruského trotla, tak se pak nemůžeš divit, že ti hrabe. 

Evropan

#117050 Václav Havel byl a zůstane nejvýznamnějším českým politikem

2017-10-13 05:37

#117041: Evropan - Re: Pravda o zrůdě! 

Charta 77, ač si můžete myslet o některých členech cokoli, bylo ve své době odvážné hnutí. Členové museli počítat, tak jako ve všech diktaturách, kde se občané proti diktátorům ozvou, s přímým nebo nepřímým postihem. Ztratili řadu občanských práv, často končili ve vyšetřovací vazbě kvůli vylhaným obviněním a samozřejmě končili ve vězení. Členové rodin byli také postiženi, a že by děti mohli studovat střední nebo vysokou školu, to byla představa jen z říše fantazie. Ti šťastnější vyžívali alespoň možnosti studovat v cizině. To by se ale hlupáckým pitomiovským příznivcům, protože ti se občas i těžko vyjadřují česky a se svým vlezdoprdelkovstvím uspějí zase a pouze jenom u diktátorů. Rozhodně se děsím doby, kdy by se měl podobný systém vrátit a zase by musely vznikat nové charty. To si ale pitomiova a bumbálova chátra vůbec neuvědomuje, že pracuje na demontáži demokracie podle instrukcí z východu.

Bohužel ty si naprosto přesný obrázek. Pomocí dezinformací se snažít omezit svobodnou diskusi. Chceš si prosadit pouze svůj názor, ale protože žádný nemáš, vydáváš za své názory názor svého vůdce a snažíš se zašlapat do země názory ostatních. Uvědom si, že každý lhář se časem stane zlodějem a časem možná i něčím jiným. třeba i zrůdou. Takže je to pravda o tobě, zloději nicků.