MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#121226 Ministerstva už používají slovník slovenského nomenklaturního komouše, StBáka, zloděje euro dotací..

2017-12-23 16:36

"Po dohodě s Regionální radou jakožto Řídícím orgánem ROP SČ bude o vyjmutí či nevyjmutí projektu (Čapí hnízdo) ministerstvo financí informovat," uvedl mluvčí ministerstva Michal Žurovec. České televizi Žurovec řekl, že o případném vyjmutí projektu rozhodně ministerstvo společně s EK v průběhu dvou měsíců.

.....a daňového podvodníka Andreje Bureše Babiše :-)? 


Nepřihlášený uživatel

#121227 Pokud OLAF skutečně doporučil vyjmutí "ptačího hnízdečka" z programu ROP.....

2017-12-23 16:40

 

 

Babiš by měl dotaci na Čapí hnízdo vrátit státu. OLAF našel problém, tvrdí Wagenknecht

....je naprosto jasné, že věc není v pořádku. Problém s Babišem je ale obrovský i v tom, že ve Sněmovně do steno záznamu nažvanil, že takových dotací, jaké dostalo "ptačí hnizdečko", tedy takových firem, co to udělali stejně jsou stovky či tisíce, tedy to dnes v pozici premiéra musí řešit, nic jiného mu nezbývá, musí přijít se seznamem těchto firem, musí to předat policii a OLAF, aby o nich také rozhodl. 

Bureš to vysvětloval už 23.3.2016 a tato schůze Sněmovny zůstala stále otevřena!!!!!!

Dnes už je StBák Babiš zase soudně uznaným StBákem, tedy nemá nárok na bezpečnostní prověrku státu a nemá nárok na negativní lustrační osvědčení. 

Jak jsem vstoupil do politiky, začaly kampaně. Nejdřív StB začala před parlamentními volbami. Mohu jenom znovu prohlásit, že jsem nikdy nespolupracoval, nic jsem nepodepsal a že jsem uspěl žalobou u bratislavského soudu. (Potlesk vpravo.) A že mě StB vyslýchala kvůli syrským fosfátům. Ano. Kvůli syrským fosfátům, protože Sýrie neměla peníze za tanky, které tam dodávala Hálova rodina pana Kalouska, přítele Asadovy rodiny, který vyvraždil desetitisíce lidí. (Pobavení.) 

dnes už to vyznívá, jako žvanění naprostého debila.

Střet zájmů. Další z vykonstruovaných kampaní je kampaň o mém střetu zájmů. Ano, mám střet zájmů. Ale já ho nezneužívám. (Smích a potlesk zprava.) Já jsem do politiky nechtěl. (Opět potlesk a smích zprava.) Vy jste mě zplodili. (Opět smích od poslanců ODS a TOP 09.) ODS a zkorumpovaný Kalousek, symbol korupce.

Za celou dobu, co je Bureš v politice, nebyl schopen schopen nic z hanopisu, který nechal v prokorupčním fondu Janečka napsat potvrdit vůbec nic a nic je nula, jak říká správně pan Kalousek. 

Omlouvám se. Moje činnost v politice má na moje firmy jenom negativní dopad. 

Za tři roky ve vláda a čtyři ve Sněmovně navýšil Babišův karusel Agrofert majetek o 40 mld.!!!! tedy každý den o 27,4 mil. korun, každý den!!!!!!!, absurdní "negativní dopad". 

Posílili jsme personálně dlouhodobě oslabované kontrolní a vymáhající agendy Finanční správy. Praha přestala být daňovým rájem

Firma FAU může o tomto "personálním navýšení" barvitě vyprávět - finační kontrola u ní probíhala nepřetržitě 2,5 roku a to přitom měla daňový sklad s nepřetržitým 24 hodinovým dohledem celníků. Důsledek je, že firma která zaplatila za 10 let 17 mld. daní (Burešův agrofert dle jeho vyjádření ve Sněmovně za 9 let 19 mld. daní - ve skutečnosti se jedná o sociální, zdravotní a povinné odvody z mezd - tedy žáné daně firmy ale daně zaměstnanců "Za posledních devět let odvedly moje firmy do veřejných rozpočtů částku 19,66 mld. korun") byla zničena. 

A tady se konečně Bureš přiznává ke své zlodějině:

Vzniká projekt vybudovat multifunkční kongresový areál sloužící veřejnosti v rámci cestovního ruchu. Vzhledem k tomu, že společnost Imoba a ani Agrofert se nezabývaly těmito činnostmi - cestovní ruch -, které byly odlišné od předmětu jejich podnikání, neměly zájem na realizaci tohoto projektu. Na konci roku 2007 společnost ZZN Pelhřimov prodává 100 % akcií společnosti ZZN Agro Pelhřimov třem fyzickým osobám za 2,38 milionu korun. 17. ledna 2008 se koná valná hromada společnosti ZZN Agro Pelhřimov, kde je společnost přejmenována na Farmu Čapí hnízdo a. s. 25. února 2008 podepisuje Agrofert dohodu o budoucí spolupráci s Farmou Čapí hnízdo. Agrofert se stává strategickým partnerem farmy, což podle této dohody znamená, že v budoucnu bude využívat část kapacity farmy. 27. 2. 2008 podepisuje Imoba s Farmou Čapí hnízdo smlouvu o pronájmu nemovitostí, tj. pozemků a budov s dobou nájmu do 31. 12. 2030! Tak jaký podvod? Podvod se dělá na 22 let dopředu? Co to je za nesmysl? 2030 - nájem!

29. 2. 2008 žádá farma Čapí hnízdo o dotaci na projekt v rámci ROP Střední Čechy. Tento projekt shodou okolností splňoval veškeré podmínky pro získání dotace. Existoval jasný ekonomický předpoklad, že zcela legálně získané dotační finance budou celý projekt ekonomicky stabilizovat. Tato úvaha se bohužel v budoucnu ukázala jako chybná, a to z objektivních důvodů, které uvedu dále. 25. 6. 2008 podepisuje Agrofert prohlášení ručitele za úvěr na stavbu projektu, a to ve výši 350 milionů korun pro farmu Čapí hnízdo.

A teď to přijde. 20. 8. 2008 byla schválena dotace projektu Čapí hnízdo výborem Regionální rady soudržnosti Střední Čechy- (Předvádí velkoformátovou fotografii. Potlesk a pobavení některých poslanců. Místopředsedkyně Jermanová se ho snaží oslovit.) - za účasti pana hejtmana Bendla, paní Langšádlová tam seděla a další dva členové výboru, všichni hlasovali pro dotaci.

Moje dcery jezdí od dětství na koni. Rozhodl jsem se proto, že dám rodině prostředky, aby si firmu koupila a projekt zrealizovala. Farmu Čapí hnízdo vlastnily v rozhodné době mé dvě dospělé děti a bratr mojí partnerky, který držel podíl odpovídající podílu mých dvou nezletilých dětí a mé partnerky. Jsem přesvědčený, že vlastnictví společnosti Farma Čapí hnízdo nemělo žádný dopad na získání dotace. Dokonce podle dotačních specialistů jsem já osobně a ne společnost mohl být stoprocentním akcionářem farmy. Je to nelogické, ale je to tak. Proč je to tak? No to se zeptejte Bruselu. Neměl jsem teda žádný důvod nic skrývat. Dotace byla přidělena podle platných pravidel. Nespáchal jsem žádný dotační podvod.

Bureš dětem a manželce ale nikdy žádné prostředky aby si koupili projekt a zrealizovali neposkytl, předlužená Imoba kolem které se točí karusel Agrofert a prodeje a nákup akcií firem uvrnitř karuselu po časovém testu držení akcií, tedy v situaci, kdy se ze zisku neplatí daň, pouze ručila za úvěry - Babiš svým dětěm ze zdaněných peněz nedal nic a nic je nula, jak správně uvádí pan Kalousek. 

Jak směšný je dnes tehdejší Babišův projev, ale nikdo z nás, kdo jsme tehdy byli ve Sněmovně jsme se jeho demagogii nesmáli, bylo nám jasné, že jsou to zločinné lži, které ale bohužel velmi ovlivňují hloupé voliče ANO StB 2011.


Nepřihlášený uživatel

#121228 Re: Tak to Zeman s Ovčáčkem na TV barandov v pořadu pražská kavárna předvádějí mírou vrchovatou...

2017-12-23 16:41

#121202: - 

Heslo Miloše Zemana je naprosto jasné......

2017-12-22 09:28

 

"Lež, nenávist, vulgarita a spiklenecká teorie přesvědčí každého idiota"

....to máš naprostou pravdu, pražská kavárna na TV barandov je jedna velká lež o tom není pochyb, nakonec uvádí ji i ruský trotl Petr Žantovský, kterého jiný ruský trotl Miloš Zeman vyznamenal....


Nepřihlášený uživatel

#121229 Re: Je tedy dobré ti soudruhu komunisto připomenout:

2017-12-23 16:43

#121201: -  

 

-že EU respektuje češtinu a ČR jako plnohodnotného člena stejně jako Německo, Francii, Itálii, Španělsko, Polsko a dosud i GB, abych jmenoval jen ty největší země EU. 

-vy komunistická pakáž jste v této zemi 

   zničili jazykovou vzdělanost, po převratu 1948 jste zavedli ruštinu jako jediný vyučovaný cizí jazyk

zničili jsete výuku dějepisu, demokracie, nahradili jste to marxismem - leninismem

zničili jste staletou židovsko - křesťanskou kulturu této země

povraždili jste řeholníky, kněze, rabíny

 

Nic takového se v ES, EHS, EU nedělo, podivné. Vypadá to, že číré zlo je komunisitcko - nacistická totalita. 


Nepřihlášený uživatel

#121230 Re: Majitel prokorupčního fondu skutečně koupil za 800 000,- (raději slovně osmsettisíckorun)

2017-12-23 16:45

 

 

#121215: -  

.....hektary a hektary odkališť na Cínovci a to od státního podniku a "bez korupce" :-) a považ za cenu za kterou by své milence auto rozhodně nekokupil, tam by hodně přitlačil. :-) Bureš si u něj nechal vypracovat hanopis na Kalouska, z kterého dosud nepotvrdil nic ač na potvrzení těch blábolů požil stovky milionů korun našich daní. 

Také mi přijde divné, že si Janeček koupil od státního podniku za dohledu Bureše ona odkaliště s vytěženou litihovou slídou, je to takové celé zvláštní, Babiš dozoruje státní podnika a jeho kamarád si "bez korupce" koupí miliardy v lithiových slídách na Cínovci za 800 000,- to by jeden neřekl, že to je zlodějina, byť to Janeček koupil přes prostředníka :-). 

OKD byly privatizovány za 4,1 mld. korun. 

Mosteckou uhelnou společnost idiot Miloš Zeman "privatizoval" za 650 mil. a přidal k tomu 46 % ze 14 mld. hotovosti, kterou měla MUS na účtu :-). 

Tedy buď v naprostém klidu, OKD je proti zlodějině MUS ještě skvělá privatizace a to přesto, že je šitá podle mustru zlodějiny komunistického nácka Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#121231 Putler si dělá z Běloruska mafiánský stát, aby obešel sankce......

2017-12-23 16:47

 

 

Bělorusko jako ráj kryptoměn a digitálních technologií. Lukašenko chce do země nalákat zahraniční IT firmy

 
 
  • Bělorusko má plán jak se stát rájem digitální ekonomiky.
  • Prezident Alexandr Lukašenko v pátek představil výnos, který nabízí výrazné daňové úlevy a pobídky firmám zabývajícími se IT.
  • Země chce povzbudit růst soukromého sektoru a chtěla by také přilákat zahraniční investory.

......to je smyslem vyjádření diktátora a přímého podřízeného Putlera Lukašenka. Russákov je už 100 let zločinným státem a Bělorusko je jeho nedílnou součástí, minimálně to tak Putler chápe a tak také jedná. 


Nepřihlášený uživatel

#121232 Re: Pokud OLAF skutečně doporučil vyjmutí "ptačího hnízdečka" z programu ROP.....

2017-12-23 16:57


Nepřihlášený uživatel

#121233 Vzpomínáte co ten komunisticko nacistický idiot říkal o vládě Bureše bez důvěry?

2017-12-23 17:03

Předseda vlády ČR Miloš Zeman: Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolte mi, abych upřímně poděkoval Poslanecké sněmovně za vyslovení důvěry a řekl jen několik málo slov.

Jako opoziční politik i jako předseda Poslanecké sněmovny v jejím minulém funkčním období jsem tvrdil, že žijeme v parlamentní demokracii, a nikoli v demokracii vlády. Nepokládám za správné říkat jako předseda vlády něco jiného než to, co jsem říkal v opozici.

Proto mohu za vládu i za sebe slíbit Poslanecké sněmovně, že tato vláda nejen bude plně ctít, což je její samozřejmá povinnost, parlamentní demokracii, ale že se bude snažit účinně ve věcném dialogu a přátelsky spolupracovat jak s odbornými výbory Poslanecké sněmovny, tak s Poslaneckou sněmovnou jako celkem.

Chtěl bych vyjádřit přání, aby na základě této naší společné práce odsud vycházely kvalitní zákony, u nichž se po čase nikdo nebude ptát, kdo je navrhl, protože to každý zapomene, a není to ani důležité, aby to byly zákony dobré a aby prospěly občanům této země.

A k tomuto našemu společnému úspěchu bych nám všem dohromady chtěl popřát. Děkuji vám za pozornost. (Potlesk.)


Nepřihlášený uživatel

#121234 Namátkou si čtu projevy idiota Miloše Zemana ve Sněmovně.....

2017-12-23 17:10

Vaše - promiňte mi - poněkud naivní očekávání, že firma SDC zachrání Tatru Kopřivnice tím, že do ní vloží, jak jste sám ve své interpelaci uvedl, zhruba 80 milionů korun, naráží na jednu naprostou drobnost. Tato firma sama o sobě uvádí, že její základní jmění činí 4,6 milionů amerických dolarů. Zajistí uznáte, že 4,6 milionů amerických dolarů je poněkud méně než 80 milionů, a že tedy aby tato firma vložila tento objem finančních prostředků do Tatry Kopřivnice, musela by si na to půjčit - podobně jako si půjčoval na privatizaci Poldi Kladno pan Vladimír Stehlík. Chtěl bych vám dokonce sdělit, že skutečnost je ještě daleko tristnější a jako starosta Kopřivnice byste to měl vědět.

Kurz dolaru v roce 1998 

Zeman idiot ani neuměl už v roce 1998 vynásobit 4,6 x 31,- a přidat k tomu šest nul. On byl vlastně idiotem vždy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121235 Vzpomínáte jak se Bureš musel sejít s ministry už 6:30 aby vyházeli úředníky?

2017-12-23 17:14


Nepřihlášený uživatel

#121236 Ukradení MUS proběhlo 28.7.1999 a nacionální komunista Zeman promluvil ve Sněmovně poprvé po této...

2017-12-23 17:21

122. Ústní interpelace
části č. 136-141 (1. 7. 1999), části č. 289-290 (8. 7. 1999)

 

16. schůze (14. 9. 1999)
11. Vládní návrh zákona, kterým se mění zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů /sněmovní tisk 336/ - prvé čtení
část č. 10 (14. 9. 1999)

--------zlodějině 14.9.1999 - už je zřejmé, proč to kradl o prázdninách 1999. Ale fakt to není zloděj miliard, tak to ani náhodou. :-/


Nepřihlášený uživatel

#121237 Bohužel ve Sněmovně nefungují steno záznamy, tak se nedozvíme, proč ten idiot "vyměnil".....

2017-12-23 17:36

Evropan

#121238

2017-12-23 17:56

Přeji všem havlistům, aby pod stromeček dostali kriminál!


Nepřihlášený uživatel

#121239 Bohužel o tom jak Zeman kradl russácký dluh se také nic nedozvíme....

2017-12-23 17:58


Nepřihlášený uživatel

#121240 Re: Nejblíže do kriminálu z politiků má dnes evidentně slovenský nomenklaturní komouš, StBák....

2017-12-23 18:01

#121238: Evropan -  

...zloděj euro dotací a daňový podvodník Andrej Bureš Babiš. 

Ale nezoufej, třeba Bureše doprovodíš zloději nicků. 

 

Evropan

#121241 Re: Přání pro zloděje nicků

2017-12-23 22:06

#121238: Evropan -  

Přeji ti do nového roku, aby si svoji schizofrenii dokázal lépe ovládat (protože ty jako Evropan přece seš havlista), aby ses nemusel vydávat za jiné lidi, aby tě opustily tvé xenofóbní představy a aby tě přestala užírat nenávist a závist.


Nepřihlášený uživatel

#121242 Re: Re: Přání pro zloděje nicků

2017-12-24 00:10

Evropan

#121243 Re: Re: Re: Přání pro zloděje nicků

2017-12-24 08:22

#121242: - Re: Re: Přání pro zloděje nicků 

A pročpak asi? Protože mám vlastní hlavu a nepapouškuji tady plakátovací hesla vašich xenofóbních vůdců?


Nepřihlášený uživatel

#121244 Re: Re: Re: Re: Přání pro zloděje nicků

2017-12-24 09:40


Nepřihlášený uživatel

#121245 Pokud OLAF skutečně doporučil vyjmutí "ptačího hnízdečka" z programu ROP.....

2017-12-24 10:05

 

 

Babiš by měl dotaci na Čapí hnízdo vrátit státu. OLAF našel problém, tvrdí Wagenknecht

....je naprosto jasné, že věc není v pořádku. Problém s Babišem je ale obrovský i v tom, že ve Sněmovně do steno záznamu nažvanil, že takových dotací, jaké dostalo "ptačí hnizdečko", tedy takových firem, co to udělali stejně jsou stovky či tisíce, tedy to dnes v pozici premiéra musí řešit, nic jiného mu nezbývá, musí přijít se seznamem těchto firem, musí to předat policii a OLAF, aby o nich také rozhodl. 

Bureš to vysvětloval už 23.3.2016 a tato schůze Sněmovny zůstala stále otevřena!!!!!!

Dnes už je StBák Babiš zase soudně uznaným StBákem, tedy nemá nárok na bezpečnostní prověrku státu a nemá nárok na negativní lustrační osvědčení. 

Jak jsem vstoupil do politiky, začaly kampaně. Nejdřív StB začala před parlamentními volbami. Mohu jenom znovu prohlásit, že jsem nikdy nespolupracoval, nic jsem nepodepsal a že jsem uspěl žalobou u bratislavského soudu. (Potlesk vpravo.) A že mě StB vyslýchala kvůli syrským fosfátům. Ano. Kvůli syrským fosfátům, protože Sýrie neměla peníze za tanky, které tam dodávala Hálova rodina pana Kalouska, přítele Asadovy rodiny, který vyvraždil desetitisíce lidí. (Pobavení.) 

dnes už to vyznívá, jako žvanění naprostého debila.

Střet zájmů. Další z vykonstruovaných kampaní je kampaň o mém střetu zájmů. Ano, mám střet zájmů. Ale já ho nezneužívám. (Smích a potlesk zprava.) Já jsem do politiky nechtěl. (Opět potlesk a smích zprava.) Vy jste mě zplodili. (Opět smích od poslanců ODS a TOP 09.) ODS a zkorumpovaný Kalousek, symbol korupce.

Za celou dobu, co je Bureš v politice, nebyl schopen schopen nic z hanopisu, který nechal v prokorupčním fondu Janečka napsat potvrdit vůbec nic a nic je nula, jak říká správně pan Kalousek. 

Omlouvám se. Moje činnost v politice má na moje firmy jenom negativní dopad. 

Za tři roky ve vláda a čtyři ve Sněmovně navýšil Babišův karusel Agrofert majetek o 40 mld.!!!! tedy každý den o 27,4 mil. korun, každý den!!!!!!!, absurdní "negativní dopad". 

Posílili jsme personálně dlouhodobě oslabované kontrolní a vymáhající agendy Finanční správy. Praha přestala být daňovým rájem

Firma FAU může o tomto "personálním navýšení" barvitě vyprávět - finační kontrola u ní probíhala nepřetržitě 2,5 roku a to přitom měla daňový sklad s nepřetržitým 24 hodinovým dohledem celníků. Důsledek je, že firma která zaplatila za 10 let 17 mld. daní (Burešův agrofert dle jeho vyjádření ve Sněmovně za 9 let 19 mld. daní - ve skutečnosti se jedná o sociální, zdravotní a povinné odvody z mezd - tedy žáné daně firmy ale daně zaměstnanců "Za posledních devět let odvedly moje firmy do veřejných rozpočtů částku 19,66 mld. korun") byla zničena. 

A tady se konečně Bureš přiznává ke své zlodějině:

Vzniká projekt vybudovat multifunkční kongresový areál sloužící veřejnosti v rámci cestovního ruchu. Vzhledem k tomu, že společnost Imoba a ani Agrofert se nezabývaly těmito činnostmi - cestovní ruch -, které byly odlišné od předmětu jejich podnikání, neměly zájem na realizaci tohoto projektu. Na konci roku 2007 společnost ZZN Pelhřimov prodává 100 % akcií společnosti ZZN Agro Pelhřimov třem fyzickým osobám za 2,38 milionu korun. 17. ledna 2008 se koná valná hromada společnosti ZZN Agro Pelhřimov, kde je společnost přejmenována na Farmu Čapí hnízdo a. s. 25. února 2008 podepisuje Agrofert dohodu o budoucí spolupráci s Farmou Čapí hnízdo. Agrofert se stává strategickým partnerem farmy, což podle této dohody znamená, že v budoucnu bude využívat část kapacity farmy. 27. 2. 2008 podepisuje Imoba s Farmou Čapí hnízdo smlouvu o pronájmu nemovitostí, tj. pozemků a budov s dobou nájmu do 31. 12. 2030! Tak jaký podvod? Podvod se dělá na 22 let dopředu? Co to je za nesmysl? 2030 - nájem!

29. 2. 2008 žádá farma Čapí hnízdo o dotaci na projekt v rámci ROP Střední Čechy. Tento projekt shodou okolností splňoval veškeré podmínky pro získání dotace. Existoval jasný ekonomický předpoklad, že zcela legálně získané dotační finance budou celý projekt ekonomicky stabilizovat. Tato úvaha se bohužel v budoucnu ukázala jako chybná, a to z objektivních důvodů, které uvedu dále. 25. 6. 2008 podepisuje Agrofert prohlášení ručitele za úvěr na stavbu projektu, a to ve výši 350 milionů korun pro farmu Čapí hnízdo.

A teď to přijde. 20. 8. 2008 byla schválena dotace projektu Čapí hnízdo výborem Regionální rady soudržnosti Střední Čechy- (Předvádí velkoformátovou fotografii. Potlesk a pobavení některých poslanců. Místopředsedkyně Jermanová se ho snaží oslovit.) - za účasti pana hejtmana Bendla, paní Langšádlová tam seděla a další dva členové výboru, všichni hlasovali pro dotaci.

Moje dcery jezdí od dětství na koni. Rozhodl jsem se proto, že dám rodině prostředky, aby si firmu koupila a projekt zrealizovala. Farmu Čapí hnízdo vlastnily v rozhodné době mé dvě dospělé děti a bratr mojí partnerky, který držel podíl odpovídající podílu mých dvou nezletilých dětí a mé partnerky. Jsem přesvědčený, že vlastnictví společnosti Farma Čapí hnízdo nemělo žádný dopad na získání dotace. Dokonce podle dotačních specialistů jsem já osobně a ne společnost mohl být stoprocentním akcionářem farmy. Je to nelogické, ale je to tak. Proč je to tak? No to se zeptejte Bruselu. Neměl jsem teda žádný důvod nic skrývat. Dotace byla přidělena podle platných pravidel. Nespáchal jsem žádný dotační podvod.

Bureš dětem a manželce ale nikdy žádné prostředky aby si koupili projekt a zrealizovali neposkytl, předlužená Imoba kolem které se točí karusel Agrofert a prodeje a nákup akcií firem uvrnitř karuselu po časovém testu držení akcií, tedy v situaci, kdy se ze zisku neplatí daň, pouze ručila za úvěry - Babiš svým dětěm ze zdaněných peněz nedal nic a nic je nula, jak správně uvádí pan Kalousek. 

Jak směšný je dnes tehdejší Babišův projev, ale nikdo z nás, kdo jsme tehdy byli ve Sněmovně jsme se jeho demagogii nesmáli, bylo nám jasné, že jsou to zločinné lži, které ale bohužel velmi ovlivňují hloupé voliče ANO StB 2011.


Nepřihlášený uživatel

#121246 Babišovými spolupachatelkami se nyní staly Schillerová a Jermanová a Šlechtová má kliku, že už .....

2017-12-24 10:06

 

Pokud se Čapí hnízdo z dotačního programu vyjme, projekt už se nebude řešit v rámci EU a program ROP SČ se ze strany Evropské komise uzavře, dodalo ministerstvo financí.

Praha už se rozhodla, peníze vrátí, tvrdí EK

Evropská komise začala posuzovat zprávu Evropského úřadu proti podvodům (OLAF) ke kauze farmy Čapí hnízdo. Mluvčí EK Právu v pátek v podvečer potvrdila, že již obdržela stanovisko OLAF ke kauze Čapí hnízdo a nyní zvažuje další postup, což si vyžádá nějaký čas. „Mohu dále potvrdit, že Praha se rozhodla částku z tohoto projektu, jež se váže na eurofondy, vrátit,“ řekla mluvčí EK Právu s tím, že zatím sumu nemůže upřesnit, protože částka ještě neprošla účetnictvím Komise.

.....není na MMR. 


Nepřihlášený uživatel

#121247 Stropnický je legrační, všechny strany mimo ANO StB 2011 byly voleny proto, že jasně deklarovaly....

2017-12-24 10:09

 

 

Stropnický: Hlasování o Babišovi a Faltýnkovi? Není to běžný případ, vydání je extrémní prostředek

.....že se slovenským nomenklaturním komunistou, StBákem, zlodějem euro-dotací a daňovým podvodnkem Babišem žádnou vládu nepodpoří a to včetně stalinistů KSČm a neonacistů SpD. 

To je podstatné, tedy pokud např. stalinisté a nacisté dnes porušují slib svým voličům, dokládájí velmi přesvědčivě, že jsou stalinisty a neonacisty. 


Nepřihlášený uživatel

#121248 Představa, že nomenklaturní komunista a StBák "pracuje" je legrační.....

2017-12-24 10:10

 

Všichni chtějí zůstat v opozici a my ve vládě to máme odpracovat, stěžoval si Babiš

Premiér Andrej Babiš (ANO) má za sebou schůzky se všemi parlamentními stranami kromě TOP 09 o podpoře jeho menšinové vlády. Vyjma komunistů, kteří ještě zváží, jak budou při hlasování o důvěře postupovat, všechny strany podporu odmítly.

....to, že krade a vydává to za práci, to je uvěřitelné, ale že by skutečně pracoval, tak to se jeví naprosto absurdním. Nikdy nikdy neviděl StBáka a nomenklaturního komunistu, který by nekradl a Babiš má být výjimka? Tomu snad nemohou uvěřit ani členové ANO StB 2011.


Nepřihlášený uživatel

#121249 Stropnický dnes říkal, že "demokracie není ohrožena"......

2017-12-24 10:11

 

2017-12-21 16:24

 

Babiš posílil na 35 procent, TOP 09 a STAN by propadly

Největší podporu mezi politickými stranami má hnutí ANO se ziskem 35,5 procenta. S odstupem druzí jsou Piráti a občanští demokraté, kteří mají shodně 11,5 procenta. Na deseti procentech je ČSSD. Ze současných sněmovních stran zůstala pod pěti procenty TOP 09 a hnutí STAN. Vyplývá to z prosincového volebního modelu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM).

.....a zároveň řekl, že "vydat Babiše je cosi "speciálního" "extrémního". ANO StB 2011 jsou jednoznačně komunisté února 1948. Není dnes dokonce absolutně žádných pochybností, že provádějí v kooperaci s russáckým trotlem Milošem Zemana ústavní puč. 

Vláda se před Vánoci sejde už v půl sedmé ráno, chce propouštět úředníky

Tedy v noci se ANO StB 2011 (strana a vláda) domluví a ráno spáchají první část ústavního puče. Vláda bez důvěry Sněmovny provádí personální změny na postech náměstků ministrů a nejen na nich, to je skutečně velká novinka v této zemi, to skutečně naposledy relizovali komouši v únoru 1948. 

Vládní čtvrť je hloupý nápad

I toto potvrzuje, že Babiš páchá ústavní puč. 


Nepřihlášený uživatel

#121250 Bude zajímavé co sdělí naprosto pitomá Švidllerová.....

2017-12-24 10:12

 

2017-12-21 21:07

 

Premiérovo Čapí hnízdo. Dva zdroje z Bruselu popsaly obsah zprávy OLAFu

.....byť to jistě zítra 6:00 nejdříve napráší Burešovi.

Švindllerová je mimochodem dokonce tak pitomá, že ani neví, že se již dávno vyřizují daňová přiznání elektronicky a "chce to zavést", dokonce je tak pitomá, že ani neví, že nezavedl Bureš. 

SW třetích stran

Jedná se převážně o účetní, resp. ekonomické aplikace. Tyto aplikace umožňují mimo jiné vyplnění daňového podání na lokálním PC a následné elektronické odeslání s použitím uznávaného elektronického podpisu.

Další možností v aplikacích třetích stran může být vytvoření XML souboru, který následně načtete do aplikace Elektronická podání pro finanční správu (EPO), na stránkách Daňového portálu. V aplikaci EPO je možné podání zkontrolovat a odeslat, popř. uložit k odeslání do Datové schránky.

V případě zájmu o aplikaci třetích stran je nutné kontaktovat některého z tvůrců/dodavatelů aplikací.

Co tedy vlastně zavedl Bureš, když nezavedl elektronickou státní pokladnu, elektronická daňová přiznání, nezavedl jedno inkasní místo, nebyly převedeny účty institucí do ČNB, ty které nestihl převést Kalousek? 

Jo jasně, Bureš přišel s EET a kontrolním hlášením k DPH :-).