MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121333 Trestně stíhaný kandidát na prezidenta!

2017-12-27 15:52

Aktivista podal trestní oznámení na Drahoše. Straší ruskou rozvědkou, říká

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121335 Re: Trestně stíhaný kandidát na prezidenta!'

2017-12-27 16:11:11

#121333: - Trestně stíhaný kandidát na prezidenta!' 

Trestně stíhaný je premiér Andrej Babiš, kterého jmenoval zloděj stovek miliad a evidentní spolupracovník s ruskými zpravodajskými službami Miloš Zeman. 

Jak prosté, si pan Danys bude muset prostudovat veřejné části výročních zpráv Bezpečnostní informační služby ČR. Nic složitého na tom není, pan Drahoš neřekl nic, co by ve výročních zprávách a to dokonce už roky nebylo. 

Je zvláštní, že nepodal podnět např. v situaci, kdy Miloš Zeman pomlouval pana Peroutku, když poslankyně neonacistické SpD tvrdila naprosté nesmysly a publikovala je na svém facebooku. Přitom vlastně každý projev T. Okamury je šířením poplašných zpráv. 

Babiš tuhle přišel se spikleneckou teorií, že kauzu "ptačího hnízdečka" vyvolala mafie :-). 

Zemana dokonce lhal o tom, jak BIS komentovala vyjádření obavy pana Drahoše a lhal o jakémsi žebříčku, kde by ČR měla být šestou nejbezpečnější zemí, přičemž v žebříčku jsou před námi např Rakousko a Švédsko a žebříček vůbec neřeší bezpečnost jednotlivých zemí. 

Asi se stanu aktivistou :-)

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Těžko takový člověk může podávat trestní oznámení za šíření poplašných zpráv: 

Zeman přijel Danyse podpořit

Pavel Danys patřil v minulosti k nejhlasitějším kritikům novoborské radnice, ze svého aktivismu v posledních letech ubral a věnuje se spíše výtvarné činnosti. Přestože zatvrzele odmítá, že by byl stoupencem Miloše Zemana, v roce 2010 stál v čele novoborské buňky Strany práv občanů, tehdy ještě s přívěškem Zemanovci.

Současný prezident Zeman dokonce ještě jako důchodce z Vysočiny přijel Pavla Danyse podpořit do Nového Boru, když tam v roce 2010 eskaloval spor o památník zlynčovaným a zastřeleným Němcům. Zeman i Danys si tehdy notovali, že jde o pomník nacistům.

Náklonnost pak Pavel Danys Zemanovi oplatil loni, když pro Pražský hrad vytvořil uměleckou plastikuk výročí 700. let od narození Karla IV. Letos pak při návštěvě prezidenta v Prysku předal Zemanovi jako dar ručně malovaný portrét.

Nejedná se o aktivistu, ale politicky činného Zemanovce a jako takový se snaží využít policii k politickému boji, tedy jedná se o člověka, který je myšlením i jednáním komunista střižený nacismem. 

Mimochodem proč by tedy russáci na jejich spikleneckých serverech v češtině vlastně šířili ty jejich bláboly, když by nechtěli ovlivnit volby dostat Zemana znovu na Hrad? Dělali by to snad pro legraci nebo snad proto, že tím chtějí někoho dotovat, vytvářet chaos? Co je cílem jejich spikleneckých teorií? 

BIS zjevně viděla dál a tedy si řekla o vážný úkol, který nyní vláda bude muset zadat -

Zjistit co je cílem rusských spikleneckých serverů (Parlamentních listů a klonů, Aeronetu, Blistů, Literarek atd.) v češtině, když to tedy není ovlivňování veřejného prostoru, tedy i voleb :-).

Bylo by super kdyby se to dostalo k soudu, ale velmi o tom pochybuji, nejen proto, že o to russácká pakáž včetně russáckého trotla Miloše Zemana nestojí.

Tentokrát zjevně za Danysem zavítají úplně jiní pánové než Miloš Zeman, byť budou ze Zemanovy zločinecké bandy, tedy se Zemanova banda bude snažit tento průšvih zažehnat, po jeho projevu se to již jeví jako bezpředmětné, neboť naprosto jasně zaťatou pěstí vsedě ze židle prokázal stařeckou či alkoholovou demenci, každý z nás takového dementa již viděl hrozil pěstí. 

 

Evropan

#121349 Re: Další propagandista placený russkou rozvědkou?

2017-12-27 18:15:27

#121333: - Nečestná hra kandidáta - nekandidáta na prezidenta! 

Zapomněl si tam připsat, že jde o zneuznaného umělce Pavla Danyse, který namaloval portrét současnému lžiprezidentovi a snažil se mu jej darovat při návštěvě Nového Boru. Navíc jde o bývalého člena Strany práv občanů, tedy Zemanovy ovečky. Za propagandu proti Bumbálovým sokům dostal zakázku na výzdobu Pražského hradu. Zenanovci už opravdu neví, jak si udržet naději na dalších pět let ostudy prezidentování opilce, a vymýšlejí si naprosté nesmysly na protikadidáty, kteří mají šanci oplce porazit. Je to hnus, a přitom Bumbálova smečka stále předstírá, že žádnou prezidentskou kampaň nevedou!

https://liberec.idnes.cz/je-to-hnus