MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#124251 Re: Re: Kájínek ze sebe také děla celebritu....

2018-01-30 10:05

#124245: - Re: Kájínek ze sebe také děla celebritu.... 

Částečně, moc nepřebírá jen premiér, přestože je vláda skutečně za jednání Zemana plně odpovědná. 

Část pravomocí přebírá předseda Senátu a předseda Sněmovny, přesto by to byla katastrofa. 

Vondráček vypadá jak když vypadl z obrazů socialistického realismu a co hůře i se tak chová, trestně stíhaný ŠtBák Babiš k tomu, to by jednoznačně vedlo k tomu, že by Babiš převzal velmi iniciativu a je velmi pravděpodobné, že na takovém řešení v současnosti pracuje. 

Hrozí mu kriminál, aktuálně se Babiš pohybuje ve vzduchoprázdnu, kdykoliv se mu mohou poslanci vzbouřit. Tančí opravdu na velmi tenkém ledě. 


Nepřihlášený uživatel

#124252 Re:

2018-01-30 10:05

#124213: -  

"na černé rakvi patnáct chlapů popíjí, jo-ho-ho...., tak mi nalejte rum"


Nepřihlášený uživatel

#124253

2018-01-30 10:07

TATO PETICE NABYLA OPĚT NA VÝZNAMU !


Nepřihlášený uživatel

#124254

2018-01-30 10:07

Rusko si připomnělo 100 let tajných služeb. Oslavám vévodil bývalý agent Putin

 


Nepřihlášený uživatel

#124255 Re: Re: Re:

2018-01-30 10:07

#124248: - Re: Re:  

Bude doma maskování, zjevování a mizení. Už dnes je zřejmé, že na Hradě nikdo neví dne ani hodiny a když se Zeman zjeví, obtížně se orientuje. Kdykoli jej může postihnout záchvat paranoi a může začít docházet k velkým neštěstím. 

Stále to ještě vypadá, že ještě mluví souvisle, ale to se může ze dne na den změnit a velmi pravděpodobně k tomu dojde. 


Nepřihlášený uživatel

#124256 Re: Re:

2018-01-30 10:09

#124252: - Re:  

Bohužel je stav takový, jak doložil včerejší zmatek s jmenováním profesorů, že by to i pro celou administrativu Hradu byla obrovská úleva. Je nepochybné, že se už neví dne ani hodiny. Nelze nic plánovat, nelze nic připravovat, Zeman už není schopen vybřednout z "chřipky". 


Nepřihlášený uživatel

#124257 Je vlastně zajímavé, že si myslí, že jsou beztrestní, když je beztrestný Miloš Zeman....

2018-01-30 10:10

Obdivovatelé Putina, sládkovec i odpůrci NATO. Zjišťovali jsme, kdo u Zemana slavil vítězství

...., že spolupráce s cizími zpravodajci pro ně opět není vlastizradou, zvláštní druh myšlení. 


Nepřihlášený uživatel

#124258 Re: Re: Re: Kájínek ze sebe také děla celebritu....

2018-01-30 10:11

#124251: - Re: Re: Kájínek ze sebe také děla celebritu.... 

kam jsme se to dostali.. tak málo stačilo a nemuselo to být


Nepřihlášený uživatel

#124259 Re:

2018-01-30 10:13

#124253: -  

podpisy přibývají


Nepřihlášený uživatel

#124260 Re: Re: Re: Re: Kájínek ze sebe také děla celebritu....

2018-01-30 10:21

#124258: - Re: Re: Re: Kájínek ze sebe také děla celebritu.... 

Myslím, že je vážná otázka, proč se tak stalo. 

Já bohužel také vidím problém ve Fischerovi. Jeho domlouvání se s Babišem, které veřejně deklaroval je věc prapodivná a jeho "zhrzená" reakce po prvním kole byla opravdu velmi hloupá. 

Na druhou stranu je potřeba říci, že pan Drahoš nebyl před kamerami přirozený. Není na tom nic divného, je to jistě obtížné, ale má to bohužel jistě na méně myslíci spoluobčany nedobrý vliv. 

O EU pan Drahoš nemluvil věcně, jako by nevěděl co má říci, aby si nenaběhl na Zemana. Přitom se toho dá říci spoustu. 

Např. i jen to, že smlouvy na které navazuje smlouva Lisabonská byli dávno před tím, než jsme do EU vstupovali a je tedy potřeba vývoj EU vstřebat, rozumět a to následně umožní aktivní zapojení do spolupráce. 

Dalo se říci mnoho pozitivního s čím by musel Zeman jako "eurofederalista" naprosto souhlasit a přitom by to byla pravda o EU a nikoliv lži o EU, které plodí Zemana. 

Mohl Zemana smáznout na tom, že je sice euro-federalista jak tvrdí, ale euro přijmout nechce, resp. chce z "federace" vyhodiž Řecko, což je absurdní, nedává to smysl. 

Nevyšlo to, je to smutné. Kalousek to vyjádřil naprosto přesně. Byla naděje, která zhasla - skutečně byla velmi cítit touha po změně.  Škody budou nedozírné a budou se hojit roky, stejně jako se dodnes vzpamatováme z oposmluvního kupčení, ale jistě to přežijeme. 

Bylo by ale velmi dobré, kdyby vznikla z pánů Drahoše, Hilšera a Horáčka tvrdá opozice Hradu podobná Chartě 77 jen daleko veřejnější, která by byla slyšet v ČR, v EU i USA.  Všichni tři mají potenciál to naplnit a měli by tak učinit s ohledem na počet hlasů - 2 700 000 které společně dostali, je to polovina voličů a potřebují být jasně zastupováni ve veřejném prostoru. Potřebují číst texty, které obhajují mravnost, kulturnost a vzdělanost ve veřejném prostoru. Potřebují vidět, že tyto hodnoty jsou v ve Světě stále platné. 


Nepřihlášený uživatel

#124261 Re: Re: Re: Re: Fyzická neschopnost je jistě problémem....

2018-01-30 10:38


Nepřihlášený uživatel

#124262 Re: Re: Re: Re: Re: Fyzická neschopnost je jistě problémem....

2018-01-30 10:57

#124261: - Re: Re: Re: Re: Fyzická neschopnost je jistě problémem.... 

Problém těchto lidí je jejich naprostá neznalost zákonů, amorálnost, nekulturnost a obecná nevzdělanost. 

Vytváří jakásí vlastní "alternativní" pravidla do kterých se sami následně zaplétají, kdykoliv jim konstrukci zhroutí nevyzpytatelný Zeman - ten jen proto, aby sí sám vůbec nějaký vliv udržel, podivné aféry viz. sexuální extrémismus Forejta, podivné nákupy Mynáře atd. 

Do toho ještě vstupuje Babiš s jeho "alternativními" pravidly, tedy když krade on, je to daňová optimalizace, když kradou jiní je trestný čin. Když vyhraju volby jsem beztrestný, když ostatní prohají, jsou trestní. 

Vzniká siuace nejen "alternativních faktů" ale také "alternativních pravidel" přitom Ústava říká věci naprosto jasně. 

Státní moc lze uplatnit jen a pouze podle zákonů - žádná jiná možnost neexistuje - je to přirozené, státní moc musí jednat se všemi občany stejně a musí jednat ověřitelně a předvídatelně. Není na tom nic těžkého k pochopení, státní moc vykonává občan, který je v jakékoliv ústavní pozici, či je úředníkem státu, policistou, vojákem, soudcem, státním zástupcem atd. V případ výkonu státní moci ale nesmí jednat jako občan, ale musí jednat jako vykonavatel státní moci. 

Pak jsou věci zřejmé a nedávají prostor pro "alternativní pravidla" a "alternativní fakta". 

Babiš, Zeman žijí v představě, že se to na ně nevztahuje, když byli "voleni" a mají "důvěru občanů". Důvěra občanů ale spočívá přesně jen v jediné věci, že tito budou dodržovat zákony při výkonu státní moci a samozřejmě i zákon volební, žádná jiná důvěra, sympatie, atd. se na ně nevztahují. 

Článek 2

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

Je dobré si tedy věci objasnit: 

ad 1 - pokud občané nebudou garantovat dodržování zákonů tím, že je sami ctí, žádná státní moc logicky nebude, jsme to my občané, kdo garantuje důvěryhodnost státu tím, že zákony dodržujeme. Pokud je ale nedodržuje Zeman s Babišem, je katastrofa. 

ad 2 - je potřeba 3/5 shoda parlamentu, aby občané mohli uplatnit moc přímo - je to ústavní pravidlo, je také jasně dané. Tedy jak uspořádat referendum je dáno Ústavou. Je to v naprostém pořádku. 

ad 3 - Zeman dokonce vykonává státní moc nepřetržitě tím, že je v nejvyšší ústavní pozici, každé jeho veřejné vystoupení je uplatnění státní moci, musí tedy každé jeho veřejné vystoupení být ku prospěchu všem občanům země, jak říká Ústavní slib prezidenta. Jde to naplnit - nesmí obsahovat lži - to je naprostý základ, lež totiž jak víme neprospívá nikomu a každý projev musí ctít celou Ústavu ve všech jejich bodech, tedy např. nemůže být ani náznak toho, že by země měla mít tendenci se vyčlenit z rodiny evroských a světových demokracií. 

ad 4 - občan musí dodržovat zákony země, ale zároveň může jednat naprosto svobodně v jejich mantinelech, jeho jednání nepodléhá auditu - kontrole. Je to jen jeho osobní věcí jak jedná tam, kde zákon pravidlo neříká. Ústava ale jasně říká, že má jednat odpovědně vůči sobě i celku - tedy pokud se přejídáme, jsme tlustí, nestaráme se o své zdraví, jednáme neodpovědně vůči sobě i celku. Je také naprosto jasné z tohoto pravidla, že zákony musí být předvídatelné. Nesmí se stát, občan dbalý demokracie, nedokáže předvídat, jak má jednat. 

Není tu prostor pro "alternativní fakta" ani pro "alternativní pravidla", je to naprosto pochopitelné. Alternativní fakta a alternativní pravidalé destruují společnost a aktéři takových jednání jsou od společnosti obvykle izolováni. 


Nepřihlášený uživatel

#124263 Bureš už nemaká on právě "pociťuje" :-)

2018-01-30 11:16

Babiš: Jednání s Junckerem? Pozitivní výměna názorů. Získal jsem pocit, jak řešit žalobu na Česko

V jednání s předsedou EK nenabídl nic, pouze vyhrožoval a vydíral. Absurdní. Dublin IV a když tak referendum o vystoupení z EU v ČR, jen zapomněl říci, že o Dublin IV informuje občany křivě, nemravně, lživě, nekulturně. 

Nejedná tedy odpovědně a dokonce se dá říci, že svým lhaním porušuje Ústavu ČR. 

Takto si představuje práci "politika" - to je snad práce StBáka ale nikoliv politika. 


Nepřihlášený uživatel

#124264 Re: Re: Re:

2018-01-30 11:19

#124248: - Re: Re:  

Ale Havel už dávno zdechl jako prašivý pes!


Nepřihlášený uživatel

#124265 Re: Re:

2018-01-30 11:21

#124259: - Re:  

Poslední záchvěvy poražených zoufalých bezradných hovad z pražské kavárny. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#124266 Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?

2018-01-30 11:27

#124265: - Re: Re:  

Navíc jak jistě velmi dobře víš, tu vzdělanejší, mravnější, kulturnější polovinu společnosti, neboť sociologické průzkumy mluví naprosto jasně, Zemana volili lidé se základním vzděláním, starobní důchodci, příznivci SpD, KSČm a ANO 2011 částečně.

Často uvádím podpobnost Zemana se šmejdy, neboť přesně výše uvedení lidé se smejdy nechávají okrádat. Zeman cílí na stejnou skupinu lidí a stejným typem lhaní. 

V druhé volbě jej navíc zjevně volilo i 6 % těch, kteří v životě nečetli Ústavu ČR a volební zákon, neboť obvykle nechodí k volbám. 

Být tebou bych byl velmi opatrný a zašel bych si s tvým příspěvkem raději rovnou na státní zastupitelství, potřebuješ si evidentně mnohé objasnit. Naposledy jak ty vyhrožuješ jednaly LN, StB, komunistická strana - důsledky byly děsivé a je tedy takové jednání omezováno zákonem a dokonce Ústavou. 

Žádný zákon, ani výsledek voleb nemůže být dokonce i jen vykldán tak, aby to vedlo (navádělo) z omezení demokracie. 

Článek 9


(1) Ústava může být doplňována či měněna pouze ústavními zákony.
(2) Změna podstatných náležitostí demokratického právního státu je nepřípustná.
(3) Výkladem právních norem nelze oprávnit odstranění nebo ohrožení základů demokratického státu.

 

Nepřihlášený uživatel

#124265 Re: Re:

2018-01-30 11:21

#124259: - Re:  

Poslední záchvěvy poražených zoufalých bezradných hovad z pražské kavárny. :-))) A teď vás dorazíme, vy svině!!!

 

Je opravdu symptomatické, že všechny příspěvky příznivců Miloše Zemana nejen v této diskusi, ale obecně kdekoliv, jsou příspěvky nemravné, nekluturní, útočné, vyhrožující mnohdy smrtí i hromadnou smrtí, viz. např. tajemník SpD Staník, a všechny vaše příspěvky v této diskusi. 


Nepřihlášený uživatel

#124267 Re:

2018-01-30 11:33

#124254: -  

Eman je vazal Kremlu, o tom není pochyb.


Nepřihlášený uživatel

#124268 Re: Re: Re: Re:

2018-01-30 11:36

#124264: - Re: Re: Re:  

A tvoji vnuci budou močit na tvůj hrob.


Nepřihlášený uživatel

#124269 Re: Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?

2018-01-30 11:37

#124266: - Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?  

A jak to chceš udělat geronte, když ani neudržíš moč?


Nepřihlášený uživatel

#124270 Re: Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?

2018-01-30 11:43

#124266: - Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?  

I na tebe dojde, ty svině vlastizrádná?


Nepřihlášený uživatel

#124271 Re: Re: Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?

2018-01-30 11:48

#124270: - Re: Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?  

Ctít Ústavu, volební zákon a zákony této země považuješ za vlastizradu? 

To je nějaký "alternativní výklad" pojmu vlastizrada? 

I s tímto příspěvkem si zajdi na státní zastupitelství. 


Nepřihlášený uživatel

#124270 Re: Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?

2018-01-30 11:43

#124266: - Re: Re: Re: Ty chceš dorazit polovinu společnosti?  

Půjdeme pěkně jméno po jménu a i na tebe dojde, ty svině vlastizrádná!


Nepřihlášený uživatel

#124272

2018-01-30 11:52

Je to nádhera, když dostane kavárenský mainstreamový "novinář" po hubě! Takhle se na všechny ty svině havloidní z pražský kavárny musí! Já bych to mlátil hlava nehlava a vy dobře víte, že si to zasloužíte, kurvy z pražský kavárny!


Nepřihlášený uživatel

#124273 Re:

2018-01-30 11:56

#124272: -  

U vás ve starobinci?


Nepřihlášený uživatel

#124274 Re:

2018-01-30 12:01

#124126: -  

V pondělí. V parku. V Bohnicích. Jestli tam dolezeš. Jsem tlustý a plešatý.


Nepřihlášený uživatel

#124275 Je legrační, když tito lidé tvrdí, že Zeman "rozumí politice".....

2018-01-30 12:01

VIDEO: ‚Vy z Prahy podceňujete pracující vesničany’. V baště ANO získal Zeman 94 procent hlasů

....to se jeví opravdu jako naprosto šílené. Zeman "umí pět řečí" :-). Co je vede k tomu, že Zeman "rozumí politice" - ani náznak zdůvodnění u žádného z nich - je "lidový". Prezident má být "lidový"? Proč? K čemu to bude dobré? Aby se domluvil s KGbáky v Rusku? 

Tedy potvrzuje se, že jeho voliči vlastně vůbec neví, co Zeman vyvádí a vůbec netuší, proč ho volili.