MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#127651 ANO StB 2011 nevadí slovenský nomenklaturní komouš a StBák v čele jejich neokomunistické partaje....

2018-03-07 20:53

Strmý růst počtu Romů je podle Okamury jedno z největších rizik

7. března 2018  19:01
Šéf SPD Tomio Okamura, který ustál pokus o sesazení z funkce místopředsedy Sněmovny, prohlásil, že nechce mít nic společného s někým, kdo bude předvádět rasismus a nesnášenlivost. Na schůzi Sněmovny přitom zazněla jeho slova, jimiž na Facebooku označil strmý nárůst počtu Romů za jedno ze dvou největších bezpečnostních rizik.
 
....tak jim logicky nemůže vadit ani neonacista na postu místopředsedy Sněmovny. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127652

2018-03-07 21:12

Zemřel architekt české migrační politiky Tomáš Haišman, který řešil už příliv uprchlíků z Balkánu


Nepřihlášený uživatel

#127653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, j

2018-03-07 21:21

#127647: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná 

Víš ty co? Ať se Ind třeba smíchy potrhá a pak ať si jde vytřít řiť igelitem a posléze se napít vody ze zahnívající posvátné řeky, kde několik metrú od něho plave torzo mrtvoly člověka, který neměl dost peňěz, aby ho spálili po smrti žehem. Tedy ho mrtvého zatížili kameny a svrhli ze člunu doprostřed řeky, avšak mnohdy nafouklé zbytky těl v oné posvátné řece vyplavou na hladinu.  Nechť se směje, nicméně ať si svoje zvyky hýčká v Indii a nesnaží se udělat z celého světa něco na způsob globální Indie. Mne do jeho poměrů, které mohou být pro některé lidi i romanticky poutavé, nic není, ať se hlavně nesnaží něco měnit u nás po svém. To platí ale hlavně zejména pro zdivočelé Afričany, u nichž, pokud se nehodlají chovat jako lidé, by možná bylo záhodno přezkoumat, zda by se na ně měla lidská práva, či Ženevské konvence vůbec vztahovat. Ženevské konvence mají chránit ohrožené bytosti lidské, nikoli parazity, bacily, či krvežíznivé predátory.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127654

2018-03-07 21:35

Televize Barrandov se důrazně ohrazuje proti internetovému článku uveřejněnému v deníku Forum24 a údajnému najíždění vozu zpravodajství TV Barrandov do demonstrantů. Proti těmto lživým informacím nyní plánuje podniknout patřičné právní kroky.

V úterý 6. března zveřejnil internetový deník Forum24 lživý článek, v němž se snažil zcela překroutit pravdu o incidentu na Václavském náměstí. Zmíněný text je z pera našeho bývalého zaměstnance Viléma Bessera, se kterým se vydavatelství Empresa Media rozloučilo pro neschopnost. Jmenovaný je svým lhaním pověstný a podobnými výpady si kompenzuje svou frustraci z vynuceného odchodu ze služeb vydavatelství. Naše mediální skupina nyní plánuje patřičné právní kroky jak proti samotnému Vilému Besserovi, tak proti společnosti Forum24 a.s., provozovateli platformy forum24.cz.

V titulku článku bylo uvedeno, že auto TV Barrandov najíždělo do demonstrantů, když si ale pustíte video uvnitř článku, které má celý incident dokazovat, zjistíte, že to bylo přesně naopak! Reportéři TV Barrandov chtěli informovat o demonstraci na Václavském náměstí. Tam jim bylo sprostě nadáváno, a aby mohli shromaždiště opustit, musela jim udělat prostor na průjezd přihlížející policie. Nejen že auto TV Barrandov do nikoho "nenajíždělo", ale nemělo ani snahu místem, kde se vyskytoval zfanatizovaný dav, bez asistence policie samostatně při odjezdu projet.

 
 

"Při odjíždění z reportáže jsme počkali, až se začne dav lidí rozcházet. Ve chvíli, kdy bylo na prostranství už méně lidí, jsme se pokusili z Václavského náměstí odjet. Zhruba po deseti metrech si ale před nás stoupla skupinka lidí, která nás odmítala pustit dál. Z tohoto důvodu jsme začali couvat, jenže za naše auto si stoupla další skupina lidí. Zůstali jsme tedy stát na místě. Demonstrující dav nám začal dávat na přední okno transparenty a vulgárně na nás pokřikovat. Poté, co nikdo z nich neodešel a stále na nás utočili, ať už svými transparenty, nebo slovně, se do celé situace vložila policie, která nám umožnila z místa konání odjet. Můžu přiznat, že mě jednání demonstrantů velice zaskočilo," řekl k incidentu Tomáš Ježek, jeden z reportérů barrandovského zpravodajství.

Celou událost okomentoval i generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. "Takhle si internetový deník, který má dle svého popisu šířit svobodné informace a kritickou diskusi, představuje pravdu? Jsem otřesen a hluboce zklamán z toho, jak některá česká média vnímají onen princip demokracie. Televize Barrandov byla, je a vždy bude zcela nezávislá a objektivní - informovat o demonstracích, kterých se účastnily tisíce lidí, je tedy její povinností. Fakt, že to posádce auta zpravodajství TV Barrandov chtěl dav znemožnit, že byli vulgárně častováni a že se do celého incidentu musela nakonec vložit policie, jenom dokazuje, že se nejednalo o žádný projev skutečného aktivismu, ale jen o určitou formu politicko-mediálního boje. A že lživé zkreslení informací v deníku Forum24 z pera Viléma Bessera jenom potvrzuje, jak jsou oni nezávislí redaktoři arogantní a s jakou mírou despektu a povýšenecké rétoriky se snaží informovat veřejnost."


Nepřihlášený uživatel

#127655 Re: Chudáci děti, které za nic nemohou

2018-03-07 21:36

#127648: - Chudáci děti, které za nic nemohou 

SOVĚTSKÝ SVAZ  - NÁŠ VZOR  


Nepřihlášený uživatel

#127656 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBá

2018-03-08 05:46

#127653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, j 

Jen tvoje vlastní zvrácená představa je, že "ti někdo něco vnucuje". To si sám vsugerováváš a prezentuješ to jako realitu, aniž by jsi vůbec měl reálnou zkušenost s jakoukoliv imigraci, tedy pokud opominu kriminálního imigranta Babiše a T. Okamuru. 

O tom jsme již psal. Vytváříš si dojem na základě lží Zeman, Babiše. T.Okamura a Fillipe, přestože jsou to prokazalní lháři, popuslisté a manipulátoři. 

Pak máš logicky "názory" které prezentuješ. 


Nepřihlášený uživatel

#127657 Musí nasadit Martu Zemanovnu, ta dostala z kriminálu i doživotně odsouzeného nájemného vraha....

2018-03-08 05:48

 

....odsouzeného snad všemi úrovněmi soudů v ČR. 

Moskva se bojí, že Česko vydá Nikulina do USA. Nasadila Zemana a matku


Nepřihlášený uživatel

#127658 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná

2018-03-08 05:49

#127645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jak 

:-) nebo je to spíše tím, že T. Okamůra, Zeman, Babiš, Filip si vymýšlí hovadiny, které jsi popsal, vytvářejí jakési podivné dojmy, že "nám někdo ubližuje" "že nám cosi "implementuje", že "to k nám nepatří". S realitou to ovšem nemá nic společného. 

Problém je vůbec v neznalosti vývoje Evropy a Světa v ČR. 

To, že by tu byli lidé hloupý i bez bolševismu je ovšem jistě velká pravda. Leč nutno říci, že bolševismus zničil prakticky všem, vzdělanost, kulturu, mravnost, víru v absolutní dobrou existenci života na Zemi, sdílení této víry, tedy důsledky to má fatální, dnes si dokonce někteří myslí, "že socík byl super" přestože je to dokonce dodnes v Severní Koreji odporná vražená totalita. 

"Tady se spíš ukazuje, že odpor vyvolávají globalizační procesy v rovině právní, když je cizorodý druh práva implementován do zemí, které mají odlišnou kulturu i historii, od oblastí, kde právní normy s ambicí ke globálnímu rozšíření byly stanoveny."

Jaký globalizační proces v rovině právní máš na mysli? - Všeobecnou deklaraci lidských práv? 

Co to je vůbec za blábol "globalizační proces v rovině právní"? Evropa má 550 mil. lidí, Indie má 1,5 mld a když se tam Čech pochlubí, že máme vlastní zemi a je nás 10 mil. tak se mohou potrhat smíchy a přijde řada otázek, to jako máte hranice, armádu, policii, parlament? A když člově přisvědčí, tak se smějí ještě více. 

Čína má 1,2 mil. lidí. byť je tam jistě prakticky miliarda otroků, kteří živí 200 mil. privilegovaných z měst, je to pořád 1,2 mld. lidí. 

Tedy opravdu bych si z "globalizace" nás v Evropě nedělal vůbec žádný problém a napak bych se v rámci Evropy snažil velmi čile kooperovat, sdílet vědecké výzkumy, zdroje, znalosti, technologie, přesně tak, jak to v rámci Evropy - či EU děláme a jak se v rámci EU snažíme, aby to bylo co nejefektivnější, naše duševní vlastnictví bylo co nejefektivněji chráněno a naše klady, byly pokud možno co nejvíce prodávány po celém světě.

S russáckou okupací to fakt nebyl žádný med, věř tomu. Russák je velmi věrohodný, agresivní, násilnický okupant, ale jako partner, spojenec je krajně nedůvěryhodný. 


Nepřihlášený uživatel

#127659 Re: Ubohosti o zfanatizovaném davu si nech nech do vašich nesmyslů, které prezentuje Soukup....

2018-03-08 06:03

#127654: -  

 Nejen že auto TV Barrandov do nikoho "nenajíždělo", ale nemělo ani snahu místem, kde se vyskytoval zfanatizovaný dav, bez asistence policie samostatně při odjezdu projet.

.....nic takového na Václaváku nebylo. Občané v naprostém klidu vyjádřili názor, že komunista Ondráček, StBák Babiš a russácký trotl Miloš Zeman by neměli mít politickou moc, neboť jsou nedůvěryhodní pro stát - nemají bezpečnostní prověrky státu, obklopují se velmi podivnými lidmi, Stbáky a zpravodajci cizích států. 

Fanatického na více jak 20 000 lidech opravdu nebylo vůbec nic. Demonstrace byla naprosto klidná bez jakýchkoliv incidentů. Jestli tam TV Barrandov nějaký vyprokovovala je to klidně možné, viz. pořady plné lží Soukupa. 


Nepřihlášený uživatel

#127660 "slušný člověk"? Který je členem KSČm a není schopen dohlédnout ani za 28 let, že svým jednáním....

2018-03-08 06:09

Ondráček je slušný člověk, ne symbol zla. Čelí veřejnému lynči jako Horáková, tvrdí Bláha z ANO

.....v komunistické totalitě i tehdy porušoval zákony neboť se totalitční ČSSR zavázalo v roce 1976 k dodržování lidských práv? To tedy bude nějaký protimluv. Slušný člově by se dovzdělal, jak odporná, vražedná a hnusná byla komunistická totalita a jaké osudy měli lidé, které mlátička lustroval a mlátil na demonstracích, jaké důsledky pro ně mělo jen to, že je lustroval - vyhazování z vysokých škol i středních, vyhazování ze zaměstnání, domovní prohlídky atd. atd.  

Je to velmi smutné. Další smutnou věcí je, že jeho matka s otcem by doslova rádi "nachali lidi vychcípat". To by měl Ondráček řešit jako první a ne ze sebe dělat politickou celebritu, když členem KSČm. 

Srovnáním komunistické mlátičky Ondráčka s nesmírně odvážnou paní Horákovou ze sebe Bláha udělal opravdu gigantického ubožáka a vcelku jasně dokázal, co za lidi jsou nyní za ANO StB ve Sněmovně. 

ANO StB se prezentovalo jako středo pravicoví hnutí a dnes je to jsou to ultra-komunisté koperující na získání moci s KSČm - taktéž ultrakomunisty a neonacisty z SpD. 


Nepřihlášený uživatel

#127661 Ta komunistická pakáž je fakt pekelná.....

2018-03-08 06:14

Domácí politice jsem uhýbal jako čert svěcené vodě, říká Remek 40 let po cestě do vesmíru

....proto tedy kandidoval za KSČm do EP a kamarádí se komunistickým náckem a russáckým trotlem Milošem Zemanem.

Už to jeho komunisticko - ateistické pohádkové "přirovnání" - jako čert svěcené vodě, to je opravdu už šílené, komunistická pakáž nemá opravdu žádnou soudnost, kousek studu v těle.  

Vždyť je ten Remek už úplný magor. Hlavně když "neuhýbal" politice v Russákově a byl horlivým donašečem KGB, což se jeví velmi pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#127662 ANO StB 2011 se prezentovalo u voleb jako "středo-pravicové hnutí" a dnes jsou z nich.....

2018-03-08 06:21

Odvolání Okamury znemožnily ANO, SPD a KSČM. Srovnejte si to se svým svědomím, vzkázali jim lidovci

.....ultra-komunisté čile kooperující s neonacistickou SpD a ultra komunistickou KSČm vedenou taktéž StBákem. 


Nepřihlášený uživatel

#127663 Rusácký trol Miloš Zeman Si Xi-pingovi zavolá a vyřídí to, pohrozí mu, že mu Vlaďka Iljič Putler ...

2018-03-08 06:28

Zatčení šéfa CEFC údajně nařídil přímo čínský prezident

Jie Ťien-ming, poradce prezidenta Miloše Zemana a šéf čínské korporace China Energy company (CEFC), která se chystala koupit více než 14 procent ruské společnosti Rosněfť, byl zatčen na osobní pokyn čínského prezidenta Si Ťin-pchinga. Napsal to s odvoláním na list South China Morning Post (SCMP) ruský zpravodajský portál RBK.

.....vyhlásí válku a číský agent "poradce" russáckého trotla Miloše Zemana bude venku z gulagu "na to šup". 


Nepřihlášený uživatel

#127664 dopis Ondráčkovi

2018-03-08 06:35

Ondráček si v projevu před poslanci postěžoval, že jeho rodina a jeho děti byly vystaveny velkému mediálnímu tlaku i výhrůžkám. „Zvažoval jsem a konzultoval s Policií České republiky poskytnutí krátkodobé ochrany,“ uvedl „V demokratické zemi člen Parlamentu České republiky se bude dbát o své vlastní děti jenom proto, že vy jste si vymysleli modlu,“ kritizoval poslance zastupující pravici.

Na jeho slova zareagoval i herec a režisér Jiří Mádl. „Je nechutné, pokud někdo vyhrožuje fyzickým násilím veřejné osobě a jeho blízkým za politický postoj. Několik let se vyhrožuje všem činným ve veřejném prostoru a nejen přes Facebook. I mně je vyhrožováno násilím,“ přiznal na facebooku filmař.

Přesto pro slova komunistického poslance nemá příliš pochopení. „A teď si ještě představte, pane Ondráčku, že by třeba Vaše děti nemohly jít kvůli Vašim politickým názorům studovat, nemohly by cestovat a dosahovat na  zaměstnání adekvátní jejich vzdělání nebo schopnostem. K tomu by na Vás někdo vedl složku, vyslýchal Vás a u toho Vás bil, mučil a ponižoval. Sháněl by na informování o Vás lidi z Vašeho okolí a kdybyste šel Vy nebo Vaše děti někam demonstrovat, tak by vás zmlátili do krve.Opatrujte se, ale vězte, že může být hůř,“ vzkázal Mádl Ondráčkovi.





Nepřihlášený uživatel

#127665 Je ten Tvrdík také čínský agent nebo snad ne? Aby ho Milošovi taky neodvezli do čínského gulagu....

2018-03-08 06:35

Evropský šéf CEFC Tvrdík: Netuším, co se v Číně děje, firma se potýká s problémy

.....to už by mu zbyli pak jen ti russáčtí agenti. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127666 Re:

2018-03-08 06:38

#127664: -  

Tato diskuse je plná příspěvků příznivců Miloše Zemana, SpD, KSČm, ANO StB, kde vyhrožují smrtí kde komu, neboť není zřejmé, koho si představují pod pojmem "pražská kavárna". Co je jisté, že přímo vyhrožují smrtí autorům kritických příspěvků jednání Zemana, Babiše, Okamury, Filipa a jejich stran a straníků. 


Nepřihlášený uživatel

#127667 "Poklona" Zemana ostatkům Sv. Václava je spíše těžké zneuctění ostatků Sv. Václava, .....

2018-03-08 06:44

 Po opětovném složení prezidentského slibu zamíří Miloš Zeman pozdravit své příznivce. Poté se pokloní ostatkům svatého Václava.

.....nejen proto, že hrozí, že je opilec pozvrací, ale především proto, že jeho jednání, ruské trotlování, rusko čínští agenti jako poradci je jednání přímo proti tomuto státu, Ústavě, demokracii, základům mravnosti, kulturnosti a slušnosti.

 

Když se ostatkům Sv. Václava bude "klanět" Miloš Zeman, je to stejné, jako by se jim "klaněl" Gottwald s Gottwaldovnou. 

-----------

Před pěti lety se ten idiot "klaněl" ostatkům Sv. Václava s russáckou trikolorou uvázanou na krku. I letos to ten idporný idiot zopakuje?  


Nepřihlášený uživatel

#127668 Jediná možnost, jak dát Zemanovi jasně najevo, co si o něm myslíme v Praze.....

2018-03-08 06:47

.....je jít na inagurac a tam jasně projevit názor. 

Inaugurace prezidenta Miloše Zemana? Kdo dřív přijde, ten dřív stojí


Nepřihlášený uživatel

#127669 Vodnráček je opravdu odporné ultra komunistického hovado, které ani neví, jak má zvát na státní akci

2018-03-08 06:59

.....nepozvat hejtmany krajů, kteří se kriticky vyjádřili k Zemanovi byl bohužel jen jeden z mnoha vrcholů jeho komunistických debilit, které už předvedl v pozici předsedy parlamentu a to je tam jen několik málo měsíců.  Jak jim ten idiot tu pozvánku poslal? Mailem? "Datovkou"?  Je z něj opravdu na zvracení. 

Zeman složí slib prezidenta. Vondráček pozval na poslední chvíli hejtmany

8. března 2018  6:00
Prezident Miloš Zeman složí na společné schůzi poslanců a senátorů ve Vladislavském sále Pražského hradu svůj druhý prezidentský slib a ujme se úřadu na dalších pět let. Zeman v lednu v historicky druhé přímé volbě prezidenta porazil bývalého předsedu Akademie věd Jiřího Drahoše.

 


Nepřihlášený uživatel

#127670 Trestně stíhaný slovenský nomenklatrutní komunista, StBák, který vyhrožuje policistům, soudcům.....

2018-03-08 07:06

Babiš chce, aby žalobci promluvili o Murínovi: 

Premiér v demisi Andrej Babiš chce, aby státní zástupci promluvili na jednání bezpečnostního výboru Sněmovny o kauze ředitele Generální inspekce bezpečnostních sborů Michala Murína.

....státním zástupcům, nivonářů v kauze jeho velmi pravděpodobných zlodějin  a "chce, aby státní zástupci promluvili na jednání bezpečnostní výboru", tak to je opravdu masakr, ten člověk už si opravdu nevidí do hu..... do úst.

Proč by se vůbec měli státní zástupci potkávat s trestěn stíhaným člověkem, když jeho kauzu vůbec neřeší? Vzniká totiž další absurdita trestně stíhaného člověka v pozici premiéra. 


Nepřihlášený uživatel

#127671 Marta Zemanovna Gottwaldovna "upeče koláčky".....

2018-03-08 08:32

Zeman podepíše slib v Masarykově křesle, Zemanová upeče lidem koláčky
Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek ve dvě odpoledne podepíše prezidentský slib ve Vladislavském sále Pražského hradu u stolu, který používal první čs. prezident T. G. Masaryk. Doprovodí ho jeho žena Ivana a dcera Kateřina.

..... a Zeman doslova zneuctí křeslo a stůl TGM, když si zase uváře na krk russáckou trikoloru, už je to tady opravdu úplně šílené. Tahle pakáž, co se vydává za celebrity už ztratila jakoukoliv soudnost. 

---------

Je velmi dobře, že všechny noviny připomínají, jak se Zeman producíroval s russáckou trikolorou na krku při inauguraci na Pražském hradě. Už tehdy to bylo zlověstné a důsledky jsou děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#127672 Re: Jediná možnost, jak dát Zemanovi jasně najevo, co si o něm myslíme v Praze.....

2018-03-08 08:55

#127668: - Jediná možnost, jak dát Zemanovi jasně najevo, co si o něm myslíme v Praze..... 

Nemocný Zeman " vyhrál "  nad Drahošem o pouhá 2 procenta. Je to hrozné, ale neumím si představit, co by VYVÁDĚL a jak by se choval, kdyby volby prohrál. Vzpoměňme na rok 2003, kdy zbaběle utekl zadním vchodem a jak byl na všechny odporně hnusný - DŮKAZ : 

Video: Jak poražený Zeman utíká v roce 2003 z Hradu, musíte vidět!


Nepřihlášený uživatel

#127674 Re: Re: Jediná možnost, jak dát Zemanovi jasně najevo, co si o něm myslíme v Praze.....

2018-03-08 09:04

#127672: - Re: Jediná možnost, jak dát Zemanovi jasně najevo, co si o něm myslíme v Praze..... 

Výsledky prezidentských voleb  na ambasadach v zahraničí -

Drahoš -   90, 28%

Zeman -     9, 72%

 

volební účast 81 %


Nepřihlášený uživatel

#127675 Re: Re: Re: Jediná možnost, jak dát Zemanovi jasně najevo, co si o něm myslíme v Praze.....

2018-03-08 09:38

#127674: - Re: Re: Jediná možnost, jak dát Zemanovi jasně najevo, co si o něm myslíme v Praze..... 

Co je to platné, když zde Zeman za pomocí velmi podivného financování, který není schopen postihnout úřad pro dohled nad volbami ani NSS znovu dostal k moci. Díky Zemanově absolutní beztrestnosti se dokonce úředník pro dohled rozhodl, že nebude zkoumat cenu jeho kampaně, jestli se vůbec vešla do 50 mil. 

V roce 2013 dokonce NSS přesně definoval porušení volebního zákona Milošem Zemanem a jeho "kolektivem" aby následně věc uzavřel s tím. "že má za to, že lhaním a porušováním volebního zákona nebyl ovlivněn dostatečný počet voličů" aniž by ovšem se vůbec soud obtěžoval s nějakou metodikou jak k takové věci dospěl. 

Je to zde opravdu pekelné, důsledky působení Zemana pro tuto zemi jsou fatální. Jen z poslední doby slovenský trestně stíhaný StBák "požaduje" aby promluvili státní zástupci na jednání dohledové komise. Proč by se státní zástupci vůbec měli stýkat s trestně stíhaným Babišem, když jeho případ nijak neřeší? Zavdává to jen možnost k jejich ovlivňování, vyhrožování jim. Babiš na vnitro dosadil naprosto stejnou mlátičku jako Ondráček.

Jeden zločin prostě vrší další a další zločiny. Když to takto bude ještě chvíli pokračovat, Babiš navrší tolik zločinů, že raději zničí stát, vystoupí z EU, NATO než aby se ze svých zločinů zodpovídal. Přesně jako to udělali komunisté v roce 1948 a v roce 1968.