MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#127626 Rudé trenky nad Hradem

2018-03-07 18:16

Slovákům můžeme pana prezidenta Kisku jenom závidět.


Nepřihlášený uživatel

#127627 Re: Re: Tábor v Letech nebyl vyhlazovací, ale holokaust nepopírá? Typicky české, což u Asiata překva

2018-03-07 18:18


Nepřihlášený uživatel

#127628 Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák

2018-03-07 18:21

#127581: - Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .. 

Napsal jste:

To mi podsouváš věci, které nejsou pravdivé. Na hloupých příspěvcích dokládám, jak hloupý je komunismus, totalita, jak velká neznalost demokracie je u pistatelů hloupých příspěvků a příznivců ANO StB, KSČm, SpD, Zemanovců a jak těžce je v nich komunistické myšlení zakořeněno. 

A jak většinou často tvrdíváte, má to být tím, že v naší republice neproběhla řádně debolševizace. Tenhe Váš názor se ale s realitou zjevně nekryje. V USA zvítězil Trump a často jeho voliče vlastně dáváte na jednu rovinu s českými voliči tzv. "nesystémových" stran. Oni mají tito voliči, dle vašich mnohých vývodů dost podobnou věkovou i sociální skladbu. Stejně tak voliči Marin Le Pen, italští voliči nesystémových stran, kteří vyhráli nyní volby, lidé co v Británii hlasovali pro Brexit. Můžete mi vysvětlit čím to je, když v zmíněných západních státech bolševici nikdy nevládli, že i přesto tam mnozí lidé volili nesystémové strany? Jak je možné, že vyslyšeli tzv. ruskou propagandu, když nikdy tito lidé nebyli vychováváni k tomu aby na ni slyšeli? Že by snad potřebovali USA a Británie řádně zdebolševizovat? Tady je zřetelně vidět, jak hloupé vaše teze převážně bývají.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127629 Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák

2018-03-07 18:31

#127624: - Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Dovolání nemá odkladný účinek. Aktuálně je StBák Babiš, obávám se veden i soudně oprávněně jako vědomý spolupracovník StB. 

Z mého pohledu, ale aktivní komunista vyhledávající aktivně práci v organizcaci (PZO) řízenou přímo StB, což velmi dobře věděl je věc vždy velmi pochybná. 

Závažné je pokračování tohoto příběhu v podobě korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou tedy Babišem v podobách právnická osoba a fyzická osoba. 

Neméně závažné je aktivní kooperace s Stbáky i v příběhu s dotacemi, neb zprává OLAF je přehledná, jasná a věrohodná. 

Jsou v ní věci naprosto absurdní, např. že předseda představenstava Farma Čapí hnízdo nikdy nesvola valnou hromadu a majitele neznal. Majitele o kterých Babiš tvrdí, že jimi byli jeho děti a milenka a jeji brat. Majitele, které nikdy nikdo neviděl na žádné valné hromadě se prokazovat vlastnictvím akcií na doručitele natož aby je vůbec kdy viděl na jakékoliv valné hromadě firmy. 

Babiše tedy považuji za kriminálního imigranta, Stbáka a nomenklaturního slovenského komunistu a skutečně je mi opravdu odporné, že je v pozici premíéra bez důvěry, vyhružuje novinářům, policii, státním zástupcům a soudcům. Je mi obecně odporné jeho jednání, neboť vypadá jako Stbák, mluví jako StBák a jedná jako Stbák. Je mi odporné i to, že se jako skutečný idiot nedokázal za 20 let života v České republice naučit česky. To dokládá jeho odpornou aroganci k této zemi, k jejím zákonům, občanům. Je mi odporné, že zničil pole herbicidem, to je vůbec jeden z dokladů, že je to odporný zločinec, ubožák a jak gigantickou neúctu má k zemi do které imigroval. 


Nepřihlášený uživatel

#127630 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako St

2018-03-07 18:34

#127628: - Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Nevytrhávej z kontextu jak idiot Miloš Zeman. 

Podouval jsi mi, že hloupé příspěvky zneužívám. Nic takového nedělám, na hloupých příspěvcích příznivců komunistů, neokomunistů a neoancistů dokládám, jak hlubokou neznalost demokracie mají a jak vážně je vnich zakořeněn bolševismus, totalitní myšlení. 


Nepřihlášený uživatel

#127631 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jak

2018-03-07 18:39


Nepřihlášený uživatel

#127632 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jak

2018-03-07 18:43

#127630: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako St 

A co vysvětlení vaší blbosti ohledně tezí tzv. zakořeněného komunismu? Jak to je tedy s tou Itálií, Usa, Británií, Rakouskem.....

 


Nepřihlášený uživatel

#127633 Skoro je legitimní otázka, proč se ten člověk pořád žení, když se pak rozvádí?

2018-03-07 18:45

Klaus mladší se rozvádí. Soudní stání trvalo dvacet minut

7. března 2018  15:18
Obvodní soud pro Prahu 8 začal ve středu řešit žádost Václava Klause mladšího (48) o rozvod. Známý politik se rozhodl ukončit manželství po pěti letech - poté, co zjistil, že má jeho žena Lucie (32) novou známost. Pro Klause je to už druhý rozvod. Manželé mají spolu dceru Elišku (4).
 
Je to snad pitomec, který nedohlédne, že se zase rozvede? 

 


Nepřihlášený uživatel

#127634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná

2018-03-07 18:52

#127632: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jak 

S tím musíš za někým jiným, tezi "zakořenéného komunismu" jsem nikdy neřešil. 

Zde je potřeba řešit to, co bylo naprosto jasné 18.11.1989, že je komunistická totalita v ČSSR dlouho trvajícím zločinem a že obecně je komunistická totalita stejným zločinem jako nacismus. 

Toto vědomí je potřeba obnovit nyní a jasně ukázat, že exponenti komunistického režimu Babiš, Zeman, Filip, Ondráček, Metnar, ...... plus neonacisté z SpD jsou obrovským nebezpečím pro tuto zem, neboť se jim za pomocí lží, podobně jako komunistům v roce 1946 a následně 1948, podařilo dostat k moci. 

Tuto moc zneužívají, neváhají porušovat Ústavu, vyhrožovat novinářům, policii, soudcům, státním zástupcům a pomocí personálním změn si moc upevňovat. 

To je hnus a to je potřeba řešit. Vrátit se k tomu, že každý ministr má negativní lustrační osvědčení a alespoň elementární naději, že může získat nejvyšší bezpečnostní prověrku státu. Že při výkonu funkce dodržuje striktně Ústavu a ústavní slib i všechny další zákony země. Že není trestně stíhaný, nepodvádí při placení daní a podnikání. 

Není toho zase tak mnoho. 


Nepřihlášený uživatel

#127635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako St

2018-03-07 18:59

#127628: - Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Myslím, že jsem nikdy nenapsal sousloví "neproběhla řádně debolševizace". 

Mluvím o zdejších lidech, kteří vyrostli v bolševismu, nebo jejich rodiče vyrostli v bolševismu či jsou bolševiky - tedy ti co volí Zemana a ostatní neokomunistické, neobolševické a ultra bolševické strany mají, dle mého názoru, velmi zakořený bolševismu. 

To, že shledáváš tyto voliče podobnými s voliči Trumpa, je jistě možné. Podobnost není v bolševismus, ale jisté povolnosti v podléhání spikleneckým teoriím, vyvolávání nenávisti, dá se mluvit o poměrně velké nevzdělanosti a u těch i vzdělaných odporné vypočítavosti či zneužítí právě těch, kterými lze manipulovat právě pomocí spikleneckých teorií. 

Tam skutečně je podobnost velká, neboť je velmi pravděpodobné, že voliči Miloše Zemana jsou čtenáři Parlamentních listů, Aeronetu a podobných hrůz, podobně jako voliči Trumpa si nechali myšlení vygumovat facebookem a klikáním na ruskou propagandu vyvolávání nenávisti, tedy na druh Parlamentních listů. 

Před volbami v roce 2013 jsem se zeptal pana Schwarzenberga, jak je to s populismem a jak moc jsou si ti, kteří mu podléhají podobni. (otázku si již přesně nepamatuji), ale pamatuji si velmi odpověď na první část, populismus NAŠTĚSTÍ není stejný zde a v ostatních zemích např. EU, liší se mnohdy i region od regionu. To co tedy funguje populisticky v Ostravě už mnohdy vůbec nefunguje v Olomouci či Hradci Krílové. To je zpráva relatlivně dobrá. Přesto jsou si konzumenti populismu jistě velmi podobni, to bych řekl, jsi vypozoroval velmi dobře. 


Nepřihlášený uživatel

#127636 Podcenil je v případe neokomunisty Vodráčka opravdu těžký eufemismus....

2018-03-07 19:07

Bek dostal pozvání, ale na Hrad stejně nepřijde. Vondráček situaci podcenil, míní Němcová

....Vondráček jedná jako ten nejodpornější stalinista a doložil, že je to ultra komunistický blb. 

Myslím, že je nejvyšší část nazývat komunistické prasárny předsedy Sněmovny Vondráčka, komunistickými prasárnami a nemluvit v eufemismech už proto, že mu sekudujen neonacista Okamura a ultra komunista StBák Filip. Situace je opravdu velmi vážná. 


Nepřihlášený uživatel

#127637 To opravdu není pro Beneše vůbec dobrá zpráva.....

2018-03-07 19:13

Prezident Zeman přijal šéfa ČEZ Daniela Beneše

Prezident Miloš Zeman ve středu přijal na Pražském hradě na jeho žádost generálního ředitele energetické společnosti ČEZ Daniela Beneše, sdělil bez bližších podrobností mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Firma nyní řeší prodej svých aktiv v Bulharsku, kde to působí politický rozruch. Beneš Zemana na konci ledna podpořil při znovuzvolení hlavou státu přítomností v jeho volebním štábu.

....a už vůbec ne pro občany. Zeman ukradl 140 russáckého dluhu a MUS se 14 mld. hotovostí vyměnil za 650 mil. tedy se můžeme důvodně domnívat, že chystá další masivní zlodějinu, neboť je opravdu naprosto šílené, že by situaci v Bulharsku měl řešit ruský trotl. 


Nepřihlášený uživatel

#127638 To je přímo strašidelné, že byl jediný, dokládá to, že ANO StB 2011 je bez nejmenších pochyb.....

2018-03-07 19:17

Mrzí mě, že jsem byl v ANO pro odvolání Okamury jediný. Svými výroky popíral holokaust, říká Vyzula

.....neokomunistická "strana" jednoho diktátora, navíc StBáka a nomeklaturního komunisty. 


Nepřihlášený uživatel

#127639 Musí nasadit Martu Zemanovnu, ta dostala z kriminálu i doživotně odsouzeného nájemného vraha....

2018-03-07 19:19

Moskva se bojí, že Česko vydá Nikulina do USA. Nasadila Zemana a matku


Nepřihlášený uživatel

#127640 Vondráček není jen ultra komunista, on je to i idiot.....

2018-03-07 19:21

Živě: Okamura zůstává ve vedení sněmovny. Omluvil se a bere to jako žlutou kartu, hájí ho Vondráček


Nepřihlášený uživatel

#127641 Hrad a blízkost ruského trotla Miloše Zemana jí opravdu "prospěli"......

2018-03-07 19:27

OBRAZEM: Proměny Ivany Zemanové. Z rusovlásky až k platinové blond

.....na jednu stranu to má jistě vlastně "těžké" na druhou stranu jeho obdivné pohledu na nájemnoho vraha Kájínka, tak to byl jeden z vrcholů hnusu páru Zeman Zemanovna. 


Nepřihlášený uživatel

#127642 To je vlastně dobrá zpráva, to už je min. jednou nohou opět na Mírově.....

2018-03-07 19:38

Kajínek usiluje o obnovu procesu, chce očistit své jméno


7. března 2018  17:33

Omilostněný vrah Jiří Kajínek se rozhodl požádat o obnovení procesu. Myslí si, že tak očistí své jméno. Jak sdělil iDNES.cz, návrh by měl prostřednictvím právního zástupce Jana Černého podat v řádu týdnů.

 

....neb si lze vskutlu velmi obtížně představit, že by při stavu, kdy jej odsoudili snad všechny soudy v této zemi a nikdy se našel ani jediný, který by váhal o vině, že by nějaký další o vině váhal, to se jeví velmi nepravděpodobným. 

 

Recidivista se zálibou ve zbraních na místě nájemné vraždy je věc poměrně jednoznačná, neboť zkušenost jen z posledních měsíců je taková, že tu tři "zalíbenci ve zbraních" svévolně stříleli, přičem první "ochránce proti teroristům" vraždil, další se o vraždu pokusil dokonce na Štědrý den a nedávno další střílel jen tak pro srandu z okna panelákové králíkárny. 

Nepřihlášený uživatel

#127643 Okamžitě zprivatizovat zločineckou ČT!

2018-03-07 19:39

Ředitel České televize Petr Dvořák vyhrožuje nezávislým médiím



 


Nepřihlášený uživatel

#127644 Re: Re: Re:

2018-03-07 19:44

#127583: Pražská kavárna - Re: Re:  

Konečně trocha pozitivna. Ještě ať jdou konečně od válu Ovar s Burešem


Nepřihlášený uživatel

#127645 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jak

2018-03-07 19:45

#127635: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako St 

Jenže potom není příčina problémů v bolševizmu, který už pamatuje čím dál méňě lidí. Tedy vaše protikomunistické zdejší tažení je spíš mlácením prázdné slámy, protože i kdyby zde bolševizmus nikdy nebyl, vždycky by bylo i u nás veliké množství lidí, co by volilo "nesystémové strany". Tady se spíš ukazuje, že odpor vyvolávají globalizační procesy v rovině právní, když je cizorodý druh práva implementován do zemí, které mají odlišnou kulturu i historii, od oblastí, kde právní normy s ambicí ke globálnímu rozšíření byly stanoveny. Někteří lidé se těší, že až se tyto právní normy důsledně zakoření, nebude civilizace obtěžována nadále něčím takovým, jako jsou dějiny, či národní kultury. Takové smýšlení ovšem koření v čemsi cizorodém a nepřirozeném. Proto to musí být smýšlení v konečném důsledku i chybné.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127646 Re: Okamžitě zprivatizovat zločineckou ČT!

2018-03-07 19:46

#127643: - Okamžitě zprivatizovat zločineckou ČT! 

Titulek vyrobyl  "tyden.cz" a "bulvar.cz", tedy jestli to vůbec má něco společného s realitou je velká otázka.

Řediteli ČT to není podobné, ten nelhal a už vůbec ne ČT. Lže Soukup a to tak, že se již radní pro dohled vyjadřují, že se jedná nejspíše o trestný Soukupův čin. Tam je pak možnost jediná, odebrání licence, žádný menší ani větší postiz ze strany dohledu možný není. Pak musí již policie a státní zástupci. 

To, že Soukup o ČT lhal, je naprosto zřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#127647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná

2018-03-07 19:51

#127645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jak 

:-) nebo je to spíše tím, že T. Okamůra, Zeman, Babiš, Filip si vymýšlí hovadiny, které jsi popsal, vytvářejí jakési podivné dojmy, že "nám někdo ubližuje" "že nám cosi "implementuje", že "to k nám nepatří". S realitou to ovšem nemá nic společného. 

Problém je vůbec v neznalosti vývoje Evropy a Světa v ČR. 

To, že by tu byli lidé hloupý i bez bolševismu je ovšem jistě velká pravda. Leč nutno říci, že bolševismus zničil prakticky všem, vzdělanost, kulturu, mravnost, víru v absolutní dobrou existenci života na Zemi, sdílení této víry, tedy důsledky to má fatální, dnes si dokonce někteří myslí, "že socík byl super" přestože je to dokonce dodnes v Severní Koreji odporná vražená totalita. 

"Tady se spíš ukazuje, že odpor vyvolávají globalizační procesy v rovině právní, když je cizorodý druh práva implementován do zemí, které mají odlišnou kulturu i historii, od oblastí, kde právní normy s ambicí ke globálnímu rozšíření byly stanoveny."

Jaký globalizační proces v rovině právní máš na mysli? - Všeobecnou deklaraci lidských práv? 

Co to je vůbec za blábol "globalizační proces v rovině právní"? Evropa má 550 mil. lidí, Indie má 1,5 mld a když se tam Čech pochlubí, že máme vlastní zemi a je nás 10 mil. tak se mohou potrhat smíchy a přijde řada otázek, to jako máte hranice, armádu, policii, parlament? A když člově přisvědčí, tak se smějí ještě více. 

Čína má 1,2 mil. lidí. byť je tam jistě prakticky miliarda otroků, kteří živí 200 mil. privilegovaných z měst, je to pořád 1,2 mld. lidí. 

Tedy opravdu bych si z "globalizace" nás v Evropě nedělal vůbec žádný problém a napak bych se v rámci Evropy snažil velmi čile kooperovat, sdílet vědecké výzkumy, zdroje, znalosti, technologie, přesně tak, jak to v rámci Evropy - či EU děláme a jak se v rámci EU snažíme, aby to bylo co nejefektivnější, naše duševní vlastnictví bylo co nejefektivněji chráněno a naše klady, byly pokud možno co nejvíce prodávány po celém světě.

S russáckou okupací to fakt nebyl žádný med, věř tomu. Russák je velmi věrohodný, agresivní, násilnický okupant, ale jako partner, spojenec je krajně nedůvěryhodný. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127648 Chudáci děti, které za nic nemohou

2018-03-07 20:00

#127599: - Re: Re: Re: Západ upadá a mění se na Blízký východ, budoucnoust je Čína a Rusko 

Ano, je to cca 10 let starý dokument, teď jde  to, jestli to tam dnes není ještě horší, než tehdy. Strašné, chudáci děti.Mimo hlad a zimy je trápí také policie. Nekompromisně a surově s nimi jedná. Nezřídka nevinné a ubohé děti, které za nic  z toho,  čím jsou a čím procházejí nemohou, policisté bijí, kopají a urážejí. Občas si někoho odchytí, odvlečou ho na stanici, kde se s nimi nemazlí. Strašidelné jen pomyslet. Jednou dokonce i kamery zachytily následek aktu, když moskevští zastánci zákona nejprve jedno dítě surově zbyli, načeš mu vymačkali na hlavu tubu lepidla.


Nepřihlášený uživatel

#127649 Vladimír Iljič - báseň

2018-03-07 20:40

Kdo to tu blije

Kdo to tu zvrací

To Miloš Zeman 

z inaugurace se vrací. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127650 To je nepochybně uvěřitelná zpráva...

2018-03-07 20:47

Dvojitého agenta a jeho dceru otrávili nervovým plynem. Podle MI5 jsou za pokusem o vraždu Rusové

....Vlaďka Iljičová Putin se předvádí.