MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, j

2018-03-07 21:21

#127647: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná 

Víš ty co? Ať se Ind třeba smíchy potrhá a pak ať si jde vytřít řiť igelitem a posléze se napít vody ze zahnívající posvátné řeky, kde několik metrú od něho plave torzo mrtvoly člověka, který neměl dost peňěz, aby ho spálili po smrti žehem. Tedy ho mrtvého zatížili kameny a svrhli ze člunu doprostřed řeky, avšak mnohdy nafouklé zbytky těl v oné posvátné řece vyplavou na hladinu.  Nechť se směje, nicméně ať si svoje zvyky hýčká v Indii a nesnaží se udělat z celého světa něco na způsob globální Indie. Mne do jeho poměrů, které mohou být pro některé lidi i romanticky poutavé, nic není, ať se hlavně nesnaží něco měnit u nás po svém. To platí ale hlavně zejména pro zdivočelé Afričany, u nichž, pokud se nehodlají chovat jako lidé, by možná bylo záhodno přezkoumat, zda by se na ně měla lidská práva, či Ženevské konvence vůbec vztahovat. Ženevské konvence mají chránit ohrožené bytosti lidské, nikoli parazity, bacily, či krvežíznivé predátory.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127656 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBá

2018-03-08 05:46:47

#127653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, j 

Jen tvoje vlastní zvrácená představa je, že "ti někdo něco vnucuje". To si sám vsugerováváš a prezentuješ to jako realitu, aniž by jsi vůbec měl reálnou zkušenost s jakoukoliv imigraci, tedy pokud opominu kriminálního imigranta Babiše a T. Okamuru. 

O tom jsme již psal. Vytváříš si dojem na základě lží Zeman, Babiše. T.Okamura a Fillipe, přestože jsou to prokazalní lháři, popuslisté a manipulátoři. 

Pak máš logicky "názory" které prezentuješ.