MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131101 To, že bývalou komunistikou pakáž ODS nyní pase slovenský nomenklaturní komouš a kriminální imigrant

2018-06-03 07:30

Skutečné ohrožení demokracie je naprostá vyčpělost jiných stran, než je ANO. Naši demokracii ohrozil totální propad dvou dlouhá léta dominantních stran nalevo a napravo, tedy ČSSD a ODS. Jejich výpadek ohrozil demokracii a produktem tohoto výpadku je ANO. Doufám, že si to lídři politických stran uvědomí.

....a StBácký zločinec Babiš, to je opravdu realita. Tam se russácký trotl velmi trefil, jen zapomněl na to, že propad ODS je důsledkem např. Klaus Zemanovy makroamnestie, kterou spáchal právě russácký trotl a komouš Klaus, to bylo i na jeho komoušské voliče opravdu příliš, omilostnit desítky tisíc kriminálníků, aby mohl zároveň omilostnik ekonomické kriminálníky, které vlády Klause důsledně po několik období generovaly, to byla opravdu velmi silná káva i pro naprosté idioty, jeho voliče. To, že se jednalo o idioty je nyní naprosté zřejmé, když voli ANO StB.   

Oposmluvní kupčení, tedy masivní dlouhodobé porušování ústavnosti v ČR právě post bolševickými ODS a ČSSD společně byl důsledek jejich masivního propadu. 

Klaus ale dodnes plní KGBácké zadání. 


Nepřihlášený uživatel

#131102 Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 07:32

#131037: - Re: Re: Re:  

No tak to není jak za III. říše.  Je to jak za V. říše.


Nepřihlášený uživatel

#131103 Re: Ať žije pan prezident Zeman!

2018-06-03 07:44

#131091: Smrt pražské kavárně! - Ať žije pan prezident Zeman! 

Vy komunističtí náckové jste opravdu odporná pakáž. Od Zemana s Ovčáčkem se nelišíte vůbec ničím. 

Slovák ukopal v centru Bratislavy Filipínce, jenž bránil své kolegyně. Policie fatálně chybovala

Státní zástupce
Nepřihlášený uživatel

#131104 Re: Re: Ať žije pan prezident Zeman!

2018-06-03 07:50

#131103: - Re: Ať žije pan prezident Zeman! 

Vy budete mít brzy problémy se zákonem, čekejte předvolání. Tyto urážky, napadání, vyvolávání nenávisti a pomluvy naplňují skutkovou podstatu několika trestných činů. Osobně se postarám, aby to bylo důkladně prošetřeno, je třeba vytvořit exemplární případ.


Nepřihlášený uživatel

#131105 Re: Re: Re: Ať žije pan prezident Zeman!

2018-06-03 07:58

#131104: Policie ČR - Re: Re: Ať žije pan prezident Zeman! 

Nejsem to já, kdo vyvolává nenávist, nevymyslel jsme pojem "pražská kavárna", neukradl jsme a ani jsme si neposlal více jak 120 mld. russáckého dluhu utajovaným rozhodnutím vlády do russákova. Neprodal jsem MUS za 650 mil. a nepřidal jsme k tomu doly a stroje za desítky miliard a nepřidal jsme k tomu 14 mld. hotovost. 

Nelhal jsme ve volební kampani tak, že Nejvyšší správní soud by musel konstatovat, že došlo ze strany Zemana ke lhaní a porušování volebního zákona. Nefinancoval jsme mimo zákon volební kampaň velmi podivnými dárci. 

Nevyznamenávám StBáky a podobnou komunisticko nacistickou pakáž. 

Neudržuji u moci slovenského nomenklaturního komouše, Stbáka a kriminálního imigranta Babiše.

Tedy postarej se hlavně o sebe voliči Miloše Zemana a nevydávej se za policii ČR a státního zástupce. Proč si vlastně svůj nic "Policie ČR" tak náhle změnil :-), že by ti došlo, co jsi spáchal? Myslíš, že vyhrožování smrtí je něco menšího, to přece v této diskusi provozuješ roky.  

 


Nepřihlášený uživatel

#131106 Je skvělé, že existují i nezávislá média a jejich počet narůstá a to i v blízkém zahraničí.

2018-06-03 08:16


Nepřihlášený uživatel

#131107 Re: Je skvělé, že existují i nezávislá média a jejich počet narůstá a to i v blízkém zahraničí.

2018-06-03 08:20

#131106: - Je skvělé, že existují i nezávislá média a jejich počet narůstá a to i v blízkém zahraničí. 

Co je skvělého na neonacisticko-komunistických parlamentních listech, které se tresnímu postihu za šíření poplašných zpráv vyhýbají tím, že se označují za "názorový web", přitom vlastní obsah vydávají za "ověřené" zprávy? 

 

Snadno lze oddělit russáckou propagandu vyvolávání nenávisti, spikleneckých teorií a lží od reálných zdrojů ověřených informací o tom, co se děje zde i v zahraničí. 

www.zvolsi.info

Stačí se např. podívat, zdali se daný zdroj neskrývá za ubohost "názorový server", přičmž navíc drtivá většina "názorů - lží" je na daném serveru navíc ještě anonymní jak tato diskuse. 

Hrdě ovšem nazval parlamentní listy Petr Žantovský komoušský "redaktor" politickým bleskem, tedy politickým bulvárem. To bylo opravdu velmi trefné, pravdivého se v neonacisticko-komunistických parlamentních listech nepíše opravdu vůbec nic, je to vše čistá bulvární fabulace, to má Petr Žantovský naprostou pravdu. Smutné je, že je to navíc russcká propaganda nenávisti a spikleneckých teorií, tedy zdaleka to není jen bulvár, je to zločin. 


Nepřihlášený uživatel

#131108

2018-06-03 08:24

Václav Havel notorický opilec, lhář, zloděj, vrah.Pocházel z rodu přisluhovačů jakéhokoliv režimu. Tak jako vícero členů rodu Havlů bylo agenty různých obskurních organizací /namátkou SD,StB,NKVD,zednáři/ i on pracoval pro německé a americké služby při likvidaci Československa. Sliboval pravdu, lásku, blahobyt, prosperitu. Zařídil sám sobě navrácení majetku zabaveného podle Benešových dekretů jako majetku kolaborantů a zrádců. Schvaloval genocidu Srbů, pod eufemistickým názvem humanitární bombardování. Zvolen byl jen díky hlasům komunistů, ostatně jako každý prezident tohoto státu po 2.světové válce. Jako kulisák průměrný, jako spisovatel ani ne třetitřídní. Je nepochybné, že výše uvedená kvalifikace ho předurčuje být na výsluní pochybné popularity až do shnití režimu. Také by bylo vhodné pojmenovat veřejná WC na trase metra A. Všiml jsem si, že ještě nemají jméno žádného velikána demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#131109 Re: Vždyť sem tu debilitu Filipe Horký kopíruješ už šestý rok, co jsi to za idiota?

2018-06-03 08:27

#131108: -  

Co to sem kopíruješ za na prosté debility a to už od roku 2012 Filipe Horký? 

Kritika Zemana je naprosto věcná, dodnes utajovaným rozhodnutí vlády okradl tento stát o více jak 120  miliard russáckého dluhu, rozhodnutím vlády veřejným, rok po ustavení "jeho" vlády vyměnil ten idiot 650 mil za MUS a přidal k tomu polovinu dolu a polovinu ze 14 mld. hotovosti MUS na rekultivace  to jsou jen ty nejhorší zlodějiny kterých se russácký trotl Myloš Zeman dopustil a kterými masivně okradl občany tohoto státu. Podstatné je na nich naprosto jasný úmysl poškodit tuto zem, proto je potřeba se ptát, jestli Zeman není především KGBákem. 

Nic takového Václav Havel nikdy neudělal, zbavil nás odporné russácké okupantské pakáže v počtu 500 000 russáků, kterou jsme tu více jak 20 let živili. Kdyby udělal jen toto, úspora je nevyčíslitelná. 

Dnes je na Hradě odporné KGBácké hovado, které sem russáckou a čínskou pakáž přímo vozí. 


Nepřihlášený uživatel

#131110 Re: Re: Vždyť sem tu debilitu Filipe Horký kopíruješ už šestý rok, co jsi to za idiota?

2018-06-03 08:37

#131109: - Re: Vždyť sem tu debilitu Filipe Horký kopíruješ už šestý rok, co jsi to za idiota?  

O tvé debilitě svědčí už jen fakt, že si myslíš, že to napsal Filip Horký, ten největší eurofil a havloid mezi novináři...


Nepřihlášený uživatel

#131111 Re: Re: Re: Vždyť sem tu debilitu Filipe Horký kopíruješ už šestý rok, co jsi to za idiota?

2018-06-03 08:42

#131110: - Re: Re: Vždyť sem tu debilitu Filipe Horký kopíruješ už šestý rok, co jsi to za idiota?  

Filipů Horkých je mraky...., klidně se na facebooku za něj dokonce může někdo vydávat. Vůbec to neřeším, facebook nemá vůbec žádnou informační hodnotu. Druhý nejčastější odkaz tvé debility, kterou sem šestý rok kopiruješ je na jakýsi facebook - filip horký, který vůbec nemusí být pana redaktora Filipa Horkého, nezkoumám to, je typické pro neonacisticko-komunistickou pakáž, že se vydaváte za někoho jiného, jednou za Policii ČR, podruhé za Státního zástupce, potřetí za Drahoše, atd. atd. 

Standardní stav komunisticko nacistických idiotů  je vydávat se za lidi mravné, za státní instituce, nic nového, děláte to co svět světem stojí, proto jste také ubožáci a nic jiného, snažíte se tím zpochybnist mravnost, kulturnost a vdělanost, abyste vypadali ještě trochu přijatelně. Toto Zeman předvádí každý den kdy se objeví na veřejnosti a zjevně i v soukromí, podobně Ovčáček, Mynář, Veleba, Petr Žantovský atd. atd. atd. celá Zeman parta "chytrých", kteří ale vlastně nikdy nejsou schopni jasně vysvětlit, proč je Zeman russáckým trotlem, i když je jim to naprosto jasné. 


Nepřihlášený uživatel

#131112 Okamurovi soukmenovci v akci......, ale Okamůra je "vlastenec" on není nácek :-/.....

2018-06-03 08:52

Hitler a nacisté jsou jen ptačí trus na naší úžasné historii, prohlásil šéf AfD

....a je opravdu jen "shoda náhod" že neonacistická SPD odhlasovává společně s ultra komunisty KSČm všechny zlodějiny které vymyslí slovenský kriminální imigrant, Stbák a nomenklaturní komouš Babiš. 

Kdy jindy by měl být rozpočet přebytkový, když ne při růstu 4,4 % a přitom tu maškara Švindlerová s StBákem Burešem realizují deficit 50 mld. korun. Každý rok tato pakáž zadluží každého z nás o 5 000,- a tedy každou rodinu 20 000,- tedy o jeden čístký příjem z průměrné hrubé mzdy. To je opravdu vrchl arogance, ubhosti, hulváství a nezodpovědnosti. 

Kde jsou ty rozkradené miliardy o kterých StBák vykládal, jak zajistí, aby se nerozkrádali? U něj, když za 4 roky navýšil (nakradl) jeho osobní majetek o 40 mld. korun? Na co si to StBák vlastně hraje? 


Nepřihlášený uživatel

#131113 Pan Dobrovský se zachoval mravně a kulturně v souladu se zdravým rozumem.....

2018-06-03 09:14

Jste bezpečnostní hrozba, napsal Babišovi disident a exministr Dobrovský. Odmítl od něj převzít cenu


Nepřihlášený uživatel

#131114 Komunisticko-nacistická pakáž není schopna nikdy odčinit své zločiny.....

2018-06-03 09:15

Jeho lék pomáhá milionům lidí a vydělal miliardy dolarů. Pronásleduje mě štěstí, říká Vilček

.....a je opravdu odpornou ubohostí českých komunistů, že nejsou schopni ani přenazvat tu svojí zločineckou bandu KSČm. 


Nepřihlášený uživatel

#131115 Re: Re:

2018-06-03 09:25

#131098: - Re:  

Je nepochybné, že Německo dnes  představuje příkladnou snahu o demokracii. Přesto se evidentně nevyhnulo chybám. Tyto chyby, ve zpětném pohledu posuzovány, přinesly - v historickém měřítku -   nikoliv bagatelní škody.    To indikuje, že stávající implementace demokracie má své nikoliv bagatelní chyby. Tato imperfekce je příležitostí  k opravě, a tato oprava nejspíš není nijak složitá.


Nepřihlášený uživatel

#131116 Re: Re: Re:

2018-06-03 09:28

#131115: - Re: Re:  

To ti napsal Vláďa Iljič Putler? 

Demokracie je úžasná, je to život sám.

Totality jsou hraní si na demokracii, mají "parlamenty", "vlády", "hlasují o zákonech", ale je to všechno jen šaškárna s reálným životem to nemá nic společného, jak předvádí nejen KGBák Putler, ale také komunisticko-nacistický idiot a russácký trotl Miloš Zeman. Proč Zeman s Putlerem si vlastně hrají na demokracii, proč Zeman demokracii doslova zneuživá? Co je k tomu vede, proč prostě nepřiznají, že jsou to komunisticko-nacističtí zločinci, kteří chtějí zničit Českou republiku? Co je vede k té jejich ubohé přetvářce? Copak není dostatek zkušeností s okupacemi russáky z let 1945 a 1968? 


Nepřihlášený uživatel

#131117 Vždyť je Klaus idiot, pokud máme být respektovaní, musí být naše daně vládou využívány.....

2018-06-03 09:49

Klaus: Vláda musí umět v EU říkat ne

Bývalý prezident Václav Klaus v rozhovoru pro deník Právo kritizuje současnou politickou scénu, schvalování dohody Dublin IV a Evropskou unii jako celek.

....na hledání a nacházení řešení správy veřejného prostoru i v rámci celé  Evropy, která budou pro Evropu přijatelná, zajímavá, podnětná a bude je možné rozvinout v rámci celé EU či dokonce celé Evropy. Musí se jednat logicky o správu veřejného prostoru mravnou, kulturní, v souladu s nejlepším vzděláním aktuálně dostupným kdy nedílnou součástí vzdělání je přávě kultura a morálka.

Jak ovšem něco takového chtít po maškarách současné vlády v demisi či po slovenském kriminálním imigrantovi, Stbákovi a komoušovi Babišovi. To je přece absurdní, po takových kreaturách požadovat kulturnost, mravnost a vzdělanost. 

Kolega sdílející s námi kancelář, který na vše říká ne ne ne je velmi otravný kolaga, jak jsme jistě mnozí z nás zažili a je to kolega naprosto k ničemu. 


Nepřihlášený uživatel

#131118 Re: Re: Ať žije pan prezident Zeman!

2018-06-03 09:49

#131095: - Re: Ať žije pan prezident Zeman! 

Ne, ty potáhneš nazpátek na Ukrajinu, banderovskej šmejde.


Nepřihlášený uživatel

#131119 Re: Re: Re: Ať žije pan prezident Zeman!

2018-06-03 09:53

#131118: - Re: Re: Ať žije pan prezident Zeman! 

Daleko správnější místo pro zloděje stovek miliard Miloše Zemana by byl opravdu kriminál.

Neexistuje snad nikde na světě politik, který by si do russákova poslal 120 mld. daní občanů utajovaným rozhodnutím vlády "privatizací" russáckého dluhu. Zeman to udělal. 

Neexistuje na světě snad idiot, který by prodal důl za 650 mil a přidal k tomu 14 mld. hotovost, přesto to Zeman udělal a ještě nestoudně o této zlodějině lhal, když jí přisoudil Tošovskému. 

Není na světě snad idiot, který by za sebe nechal mluvit komunistickou kreaturu Ovčáčka a přesto to Zeman dělá atd. atd. atd. atd......


Nepřihlášený uživatel

#131120 Re: Re: Re:

2018-06-03 10:08

#131115: - Re: Re:  

Složitá asi ne. Ale intuitivní to asi taky není, jinak by na to přišli. Němci nebo Francouzi. A pamatujme obyčej všeobecně rozšířený neobyčejně, kdy průkopníci vrhají se do problému s odhodláním kamikadzů, znalostí dotčených užitečných zákonů přírodních se neobtěžujíce.


Nepřihlášený uživatel

#131121 Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 10:14

#131116: - Re: Re: Re:  

Nerozumím ani slovo z toho, co tu bliješ.    Možná by bylo lepší, kdybys  šel zvracet někam jinam a na někoho jiného. 


Nepřihlášený uživatel

#131122 Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 10:14

#131120: - Re: Re: Re:  

Vskutku, stavba jaderných bloků elekráren, jeví se dnes jako jeden z vrcholů ignorance podobně jako se jeví vrcholem naprosté nevzdělanosti bláboly russáckého trotla Václava Klause o EU, ekologii či finančníctví Eura, kdy jeho "kritika" je prosta jakékoliv argumentace, tedy stává se jen snůškou jeho vlastních dojmů, smyšlenek a čirých výmyslů ne nepodobných výmyslům Marxe a Engelse o ekonomi či socilogii.  


Nepřihlášený uživatel

#131123 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 10:16

#131121: - Re: Re: Re: Re:  

Tvůj příspěvek jsi jistě chtěl připojit k tvému jinému příspěvku:


Nepřihlášený uživatel

#131081 Re: Re: Re: Havel byl kretén pěstovaný StBáky!

2018-06-02 20:55

#131035: - Re: Re: Havel byl kretén pěstovaný StBáky 

Táhni nazpátek na Ukrajinu, ty špinavá banderovská nacistická mrdko! Na západě nám pana prezidenta závidí a vás chudé ukrajinské nacistické mrdky mají všichni u prdele, pokud nelezete do EU, kde vás nikdo nechce!

A dávej si bacha, za toho čecháčka a urážky našeho pana prezidenta bys mohl dostat také pěkně na držku, ty cizáckej zmrde!

....urychleně to naprav. 

Neočávám, že budeš rozumět mým příspěvků, je to naprosto v pořádku, proto jsi voličem russáckého trotla a komunistického nácka Miloše Zemana, tam se očekává, že nebudeš rozumět základním principům demokracie, kultury a mravnosti. Tvé "nerozumění" je přímo očekávaná a Milošem Zemanem důsledně rozvíjená vlastnot. 


Nepřihlášený uživatel

#131124 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 10:21

#131123: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Máš smůlu. Polemikou s tebou se nezabývám. Nepovažuji to za jakkoliv prospěšné.


Nepřihlášený uživatel

#131125 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 10:22

#131124: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já s tebou samozřejmě také nijak nepolemizuje, není to samozřejmě možné, viz. např. tato tvá "duchaplnost"

Smrt pražské kavárně! 
Nepřihlášený uživatel

#131091 Ať žije pan prezident Zeman!

2018-06-02 22:50

Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Proto mám rád Rusko.

 

Podobné je to s blábolením Miloše Zemana, tam vskutku také není žádný prostor na polemiku. Proč také polemizovat se zlodějem stovek miliard s jasným úmyslem poškodit zemi v které se dostal k moci? Tam je potřeba jen jasně sdělit, je to zloděj a zločinec.