MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Multikulturní obohacení

#131151 Co nového na západě?

2018-06-03 15:49

Německá policie postřelila muže v berlínské katedrále, okolí uzavřela


Nepřihlášený uživatel

#131152 Re: Co nového na západě?

2018-06-03 15:54

#131151: Multikulturní obohacení - Co nového na západě? 

V Moskvě uctili Sověty popravenou pětici Čechoslováků

Umístěním tabulek s jejich jmény na adresách jejich posledního bydliště byla v neděli v Moskvě uctěna památka pětice Čechoslováků popravených v letech 1937 a 1938 v Sovětském svazu. Informovala o tom koordinátorka projektu Poslední adresa Edita Jiráková z Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR).

Jj hned se vyjasňuje, proč russácká pakáž školila teroristy po tisících. Jaká to shoda náhod, když russák vede hybridní válku proti západním demokraciím, že jimi vyškolená teroristická pakáž vygeneruje Islámský stát. 


Nepřihlášený uživatel

#131153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově nekon

2018-06-03 15:55

#131150: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově nekonkrét 

Jakou "oficiální liniii bruselu" ty nebetyčný komunistický blbe "linie" máš na mysli? 

EU je užasný nástroj, jak společně spravovat veřejný prostor Evropy, je to užasné místo, kde se národní státy Evropy mohou domluvit, jak chtějí, aby Evropa vypadala. Nic lepšího v Evropě nikdy nebylo a je tedy velmi pochopitelné, že to russácké zavšivené pakáži velmi vadí. 


Nepřihlášený uživatel

#131154 Vypadá to, že je to opravdu šílené......

2018-06-03 16:03

Jaké zásady máte na mysli?

Nebyla provedena důkladná analýza výchozího stavu, nebyly jasně stanoveny očekávané cíle a není tedy možno ověřovat, zda jich bylo dosaženo. Nebyla provedena analýza možných dopadů na vzdělávací systém, projekt nebyl vystaven veřejné ani odborné, nejlépe mezinárodní oponentuře. Cermat jako realizátor projektu nemá přesně definovány své kompetence, což mu umožňuje například svévolně měnit podobu i náročnost testů z roku na rok podle představ jeho aktuálního vedení. Cermat tak vlastně prostřednictvím testů určuje významnou část státní vzdělávací politiky namísto ministerstva školství, aniž by k tomu měl jakýkoliv mandát.

Ať si zadání maturit nejdřív vyzkouší poslanci, navrhuje expert. Zkoušky mají systémové nedostatky

Cíl byl dosažen, 25 % maturantů nesložilo maturitu z matematiky a 10 % z češtiny. To jsou učitelé na středních školách kreténi, že nedokáží nauči "složit maturitu"? 


Nepřihlášený uživatel

#131155 ANO StB v akci.....

2018-06-03 16:07

Čistky v inspekci životního prostředí odnesla ceněná ředitelka, soud se jí po letech zastal

.....a to ovar Brabeček vypadá, že neumí do pěti počítat. 


Nepřihlášený uživatel

#131156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 16:18

#131135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Je to jinak.  Ve volbách řeklo Jeho veličenstvo Volič,  že Miloše Zemana  je menší zlo, než unijní kvóty.


Nepřihlášený uživatel

#131157 Teď ale celý Svět ví, že tu máme na Hradě russácko čínského trotla, který ničí tuto zem.....

2018-06-03 16:22

Musím přiznat, že si nevybavuji jméno ani jednoho portugalského sportovce.

To je škoda. Nežijeme na druhé straně zeměkoule. V Portugalsku jsme samozřejmě také sledovali Pražské jaro i ruskou invazi, vím, kdo byl Alexander Dubček, a obdivoval jsem Václava Havla. Myslím, že máme spoustu stejných témat, protože jsme žili v podobném politickém zřízení. Byť naše diktatura byla pravicová a ta vaše komunistická a my ji zakoušeli padesát let, od roku 1926 do 1974, kdežto vy necelých čtyřicet. Náš režim byl hodně tvrdý, násilnický, spousta lidí skončila ve vězení či pracovních táborech, spousta jich byla zabita.

.....v tom je Zeman opravdu populární. Komunistická pakáž se od nácků opravdu ničím neliší, nejhorší variantou jsou ovšem komunističtí náckové z poslední doby Putin, Zeman, Orbán....


Nepřihlášený uživatel

#131158 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 16:26

#131156: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Unijními kvótami, které jsou ve skutečnosti možnost ČR spolurozhodovat o tom, kdo v EU bude moci zůstat a kdo nikoliv a to ještě jen v mimořádných situacích, kdy přímořské státy nebudou schopny zvládnout migrační krizi? 

Pokud tedy občané před tímto dali přednost russáckému trotlovi Zemanovi, pak je potřeba jasně říci, že je russácký trotl obelhal, což mu volební zákon nedovoluje a co více, obelhává je nepřetržitě, dokonce je obelhává tak, že jim ani nesdělil, že jim ukradl 120 mld. russáckého dluhu a poslal si je do russákova dosud utajovaným rozhodnutí "jeho" vlády. Dokonce je obelhal tak, že to musel konstatovat Nejvyšší správní soud a s tím dokonce musel konstatovat i porušování volebního zákona russáckým trotlem Milošem Zemanem a jeho zločineckou bandou. 

Je velká škoda, že jsme nebyli členu EHS v době, kdy sem přimigrovalo 500 000 russácké kriminální imigrantsé pakáže, tehdy jsme potřebovali velkou pomoc, bohužel jsme měli smůlu. 


Nepřihlášený uživatel

#131159 Je úžasné jak si komunistická pakáž Filip s Kováčikem hrají na idioty....

2018-06-03 16:35

Nejdřív mise, teď náhrady. Komunisté přišli s další podmínkou pro vznik vlády

Pokud poslanci hnutí ANO a ČSSD nebudou ve Sněmovně hlasovat pro zdanění náhrad církevních restitucí, komunisté nepodpoří jejich případnou menšinovou vládu. Uvedl to předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik v neděli v České televizi. Už dříve komunisté podmiňovali vznik vlády neposilováním zahraničních misí ČR, to se prý podařilo vyřešit.

....jeden idiot tvrdí, že to nemusí být ve vládním prohlášení, protože už se stejně žádné další mise konat nebudou a druhý tvrdí, že to nemusí být v prohlášení vlády, protože je to ve druhém čtení v parlamentu. :-)

Je to taková legrační banda idiotů. 


Nepřihlášený uživatel

#131160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově n

2018-06-03 16:36

#131153: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově nekon 

Ty jsi taky úžasnej. Ještě řekni, že Evropa už nikdy lepší nebude. 


Nepřihlášený uživatel

#131161 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásado

2018-06-03 16:41

#131160: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově n 

Proč bych to tvrdil, když si to nemyslím. Proč by EU nemohla být lepší, nic jí v tom nembrání za situace, kdy budou státy EU demokratickými státy, budou rozvíjet již uzavřené smlouva (to také činí) a západní státy tak dokonce činí již cca 60 let.

Demokracie je život sám, není to hraní si na život jako v russákově. Tady si každý občan může přecíst o čem rozhoduje vláda, o čem jedná parlament, jak který poslanec hovoří jaké položky státního rozpočtu se plní a jak, kolik peněz jde na jaké kapitoly. 

To v russákovu opravdu možné není, tam chudák russák ani neví, o čem vláda jedná, neb to vláda nezvěřejňuje, stejně tak neví nic o tom, o čem jedná parlament. Taková základní věc pro demokracii, občan přece má mít informace a v russákově si je ani nemůže ověřit. 

Je symtomatické, že si totality hrají na demokraicie, mají vlády, parlamenty a jako schvalují zákony, ale je to jen divadlo - prostě russákov, jako jeden ze symbolů totality. 

Demokracie v ČR má ovšem velmi zásadní problém, russácký trotl Miloš Zeman požívající absolutní beztrestnosti nestoudně demokracii zneužívá pro ničení tohoto státu, má k tomu domonce spolusoudruha a spolusoukmenovce StBáka Babiše a to už je orpavdu trošku velké sousto pro tento stát. Kriminálního imigranta Babiše bychom tedy měli repatriovat zpět na Slovensko. 


Nepřihlášený uživatel

#131162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 16:42

#131158: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Můžeš se kroutit jak chceš, stejně jsi ještě větší hnusák, než Miloše Zemana, ty nebetyčný komunistický blbe.


Nepřihlášený uživatel

#131163 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 16:47

#131162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kroutit? Pospal jsme jen smlouvu Dublin IV, nic víc. To, že ty sis nechal od russácko čínského trotla napovídat nesmysly, za to já opravdu vůbec nemohu. 

Komunista je Miloš Zeman, navíc je to komunista střižený náckem, já nikdy členem žádné politické strany nebyl a dosud zatím nejsem. 

Tedy s do komoušů nadávej russáckému trotlovi a komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi, mne se ty vaše hrátky opravdu vůbec netýkají. 


Nepřihlášený uživatel

#131164 Jen aby chlapci neměli nezdravou zálibu v nacismu, jak Miloš Zeman ve zlodějinách a russáckém ....

2018-06-03 16:51

Chlapi na Opavsku otevřeli vojenské muzeum. Vystavují i válečné unikáty

3. června 2018  17:55
Roky sbírají artefakty z druhé světové války, účastní se ukázek válečných bojů, vyrábějí i repliky vojenské techniky. Nyní nadšenci z Klubu vojenské historie v Chuchelné na Opavsku slavnostně otvírají Vojenské muzeum.

.....trotlování. 


Nepřihlášený uživatel

#131165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 16:51


Nepřihlášený uživatel

#131166 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 16:53

#131165: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jj problémem s russáckým trotlem Zemanem je, že on si do russákova poslal 120 mld.  daní občanů ČR "privatizací" russáckého dluhu a v tom je orpavdu světovým unikátem. Tedy ten odporný komunistický blb jí chleba nás všech a zpívá russácko čínské častušky. K tomu ještě tento giga zloděj spolukradl MUS a 14 mld. hotovost tamtéž. Tu jim ale zabavili ve Švýcarsku, jen je smutné, že to jsou opět daně občanů této země a že se tentokrát jednalo o přímou hotovost. 

Celkem tedy Zeman jen jeho pověstnou špičkou ledovce okradl občany o cca 124 mdl. hotovosti - tedy na každého občana připadá směšných 12 400,- tedy na každou rodinu cca 50 000,- opradu drobné, minimálně z pohledu russácko čínského trotla Zemana. K tomu ještě to nebetyčné hovado vygenerovalo za 4 roky cca 400 mld. dluh (tedy dluh zdvojnásobil) a to dokonce při růstu HDP a co je ovšem naprostá "bomba" dokázal při tom zadlužení ještě zvýšit nezaměstnanost na 9% v tom je tedy opradu již naprostý světovým unikátem, mít růst HDP, masivně zadlužovat a provázet to nezaměstnaností blížící se dvěma cifrám, to chce opravdu "inženýra" komunistické "ekonomie". 

Zemanovy zlodějiny jsou tak gigantické, že se projevily dokonce do makroekonomických statistik.  Oposmluvní zlodějská banda kradla 1998-2002 jen kdyby náhodou někdo zapomněl a navázal na předchozí oposmluvní zldějskou bandu, kdy předsedou parlamentu byl Miloš Zeman a kradl Václav Klaus. 

 


Nepřihlášený uživatel

#131167 Bureš zase neohlídal svůj Blesk II. tedy LIdovky?

2018-06-03 17:10

„Pokud jde o otázku vedení české delegace kancléřem Mynářem, mají SP ČR a AMSP ČR negativní stanovisko a konstatují, že jejich partnerem je v této spojitosti pouze ministerstvo průmyslu. Zcela negativní stanovisko mají i k účasti J. Tvrdíka na jednání v Yiwu,“ píše se v dokumentu, který mají LN k dispozici.

To mu to Myloš bude muset zase při "jmenování" vyložit, řádně po komunisticko nacisticku, jak za starých dob, kdy Babiš donášel Stbákům. 


Nepřihlášený uživatel

#131168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 17:15


Nepřihlášený uživatel

#131169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 17:16

#131168: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Protože věcně kritizuji komunistikcého nácka a giga zloděje Miloše Zemana? Vlaďka Iljič ho má stále až po ramena v řiti a Xi Pingpong se sním líbá jak za dob Brežněva a k tomu jim ten trotl furt zpívá ty častušky, což musí Xi Pingpongoiv lézt opravdu už na nervy. 


Nepřihlášený uživatel

#131170 Jen pro představu.....

2018-06-03 17:21

Dvacetiletý mladík ohrožoval na hřišti na Kroměřížsku teenagery nožem

Ve vazbě skončil dvacetiletý mládenec z Holešova na Kroměřížsku, který na hřišti za bytovým domem v podnapilém stavu vyhrožoval pěti teenagerům ve věku patnáct až osmnáct let, že má u sebe nůž a neváhá jej použít.

Střelba v Berlíně: muž ohrožoval turisty nožem, policie ho zneškodnila

V katedrále v centru Berlína se v neděli odpoledne střílelo. Německá policie zde zneškodnila muže, který ohrožoval turisty nožem. On a jeden policista skončili se zraněním v nemocnici. Událostí se zabývá policie, která bezprostředně poté uzavřela okolí katedrály. Záchranáři na místě poskytovali svědkům psychologickou pomoc.

Tady v Praze na Štedrý den.....

V pražském lesoparku střílel muž na pejskaře, který mu vytýkal petardy

28. prosince 2017  9:47
O Štědrém dnu řešili pražští strážníci roztržku v lesoparku v Hostivaři. Přivolal je muž venčící svého psa, protože na něj prý střílel jiný muž. Ten tam s dětmi odpaloval petardy a pejskař ho kvůli tomu napomenul.

 


Nepřihlášený uživatel

#131171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-03 17:33

#131168: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mimochodem, russácko - čínnský trotl je opravdu ještě velký rozdíl od rusko - čínského trotla. 

Rusko, tedy Rusko důstojné s Rusy, kteří si váží svobody, demokracie, kultury a morálky si zaslouží úctu. Takové Rusko představuje Bulgakov, Solženicin, Barkovová a mnozí další. Russákov či russacký, to je ono šílené, co představuje banda KGBáků v Kremlu. 


Nepřihlášený uživatel

#131172 Re: Jen pro představu.....

2018-06-03 17:35

#131170: - Jen pro představu..... 

Je tedy dobré zmínít, že Němců je cca 83 mil. a nás 10 mil., tak jen pro představu, aby tu zase nějací "slušní lidé" nešířili naprosté bludy. 


Nepřihlášený uživatel

#131173 Re: Co nového na západě?

2018-06-03 17:58

#131151: Multikulturní obohacení - Co nového na západě? 

Vůbec bych se nedivil, kdyby to byl nějaký zavšivený russácký blb....., nejen proto, že russácí masivně školili takové demnety v terorismu a té hlavní várce školené i v ČR je nyní právě kolem padesáti let. Tady např. jeden zavšivený russácký zmetek, přejel dívku z Jižní Ameriky, byl ožralý a nejspíš také zfetovaný. S největší pravděpodobností uplacená soudkyně ho pustila na kauci 1 mil. korun, když on přitom tuto vraždu spáchal autem za více než dva miliony korun. Zmezelo to odporné russáckého hovado okamžitě od russákova, přestože nasliboval hory s horákama. Taková je russácká pakáž. 

Nejasnosti panují u národnosti 53letého muže - útočníka. Zatímco Berliner Zeitung píše o Rakušanovi, Die Welt o postřeleném mluví jako o Němci. Policie pouze uvedla, že „znaky teroristické nebo islamistické motivace nelze nyní potvrdit”.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-06-03 18:01



Nepřihlášený uživatel

#131175 Re:

2018-06-03 18:03

#131044: -  

Západ díky otevřeným hranicím začíná být pro nás nebezpečný. Pokud EP schválí jednotný azylový systém, kde budou dávky sjednocené v celé EU, tak už potom těmto dárečkům nebude nic bránit, aby se usazovali i v naší zemi.