MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131201 Aneb další z Stbákových maškar v "akci"....

2018-06-04 06:39

Potřebujeme to tu dekontaminovat, Matějská bude vypadat jinak. Krnáčová prováděla Výstavištěm

....kdepak je dnes konec další z nich StBačky Kleslové.


Nepřihlášený uživatel

#131202 Tak to snad Serena proti fetačce z russákova v pohodě dá....

2018-06-04 06:40

Serena W. versus Maria Š. Velké tenisové retro v Paříži


Nepřihlášený uživatel

#131203 Někde ten StBák Bureš těch 40 mld. za čtyři roky nakrást musel....

2018-06-04 07:03

Dotace pro zemědělství jdou hlavně k velkým firmám, hlásí kontrolní úřad

4. června 2018  8:44
Většinu z miliard korun evropských dotací na rozvoj zemědělství z Programu rozvoje venkova stát rozdává velkým firmám. Podpora malých a středních podniků, kterým měl program pomoci, naproti tomu vázne. Ministerstvo zemědělství, které peníze z programu rozděluje, výtky popírá a tvrdí, že velké podniky nezvýhodňuje.
 

....to se prostě nedá nic dělat, nárůst majetku za 4 roky na dvojnásobek v konkurečním prostředí se realizovat jen tím, že se přisaješ na stát a kradeš a kradeš a kradeš, tedy jako jeho "svěřenecký fond" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131204 Tak s tím Myloši ale fukt musíš něco udělat, proto jsme tě přece nevolili.....

2018-06-04 07:19


Nepřihlášený uživatel

#131205 A kdy se soudruh Janeček omluví za hanopis, který na zadání StBáka Babiše napsal o Kalouskovi?

2018-06-04 07:31

 

 

Miliardář Janeček má dceru: Přišla na svět do vany a ve vaku blan!

 

Jak přišla na svět jeho dcera a kolik partnerek má najednou je nezajímavé, podstatné je, kdy odčiní prasárny, kerých se jeho "prokorupční fond" ve prospěch StBáka Babiše dopustil. 

Možná by také mohl vrátit státu lithiové haldy, když je tak "proti" korupční :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131206 ANO StB v akci.....

2018-06-04 07:33

 

 

Čistky v inspekci životního prostředí odnesla ceněná ředitelka, soud se jí po letech zastal

.....a to ovar Brabeček vypadá, že neumí do pěti počítat. 


Nepřihlášený uživatel

#131207 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-04 07:35

#131165: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jj problémem s russáckým trotlem Zemanem je, že on si do russákova poslal 120 mld.  daní občanů ČR "privatizací" russáckého dluhu a v tom je orpavdu světovým unikátem. Tedy ten odporný komunistický blb jí chleba nás všech a zpívá russácko čínské častušky. K tomu ještě tento giga zloděj spolukradl MUS a 14 mld. hotovost tamtéž. Tu jim ale zabavili ve Švýcarsku, jen je smutné, že to jsou opět daně občanů této země a že se tentokrát jednalo o přímou hotovost. 

Celkem tedy Zeman jen jeho pověstnou špičkou ledovce okradl občany o cca 124 mdl. hotovosti - tedy na každého občana připadá směšných 12 400,- tedy na každou rodinu cca 50 000,- opradu drobné, minimálně z pohledu russácko čínského trotla Zemana. K tomu ještě to nebetyčné hovado vygenerovalo za 4 roky cca 400 mld. dluh (tedy dluh zdvojnásobil) a to dokonce při růstu HDP a co je ovšem naprostá "bomba" dokázal při tom zadlužení ještě zvýšit nezaměstnanost na 9% v tom je tedy opradu již naprostý světovým unikátem, mít růst HDP, masivně zadlužovat a provázet to nezaměstnaností blížící se dvěma cifrám, to chce opravdu "inženýra" komunistické "ekonomie". 

Zemanovy zlodějiny jsou tak gigantické, že se projevily dokonce do makroekonomických statistik.  Oposmluvní zlodějská banda kradla 1998-2002 jen kdyby náhodou někdo zapomněl a navázal na předchozí oposmluvní zldějskou bandu, kdy předsedou parlamentu byl Miloš Zeman a kradl Václav Klaus. 


Nepřihlášený uživatel

#131208 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman skutečně může, byť pouze s vědomím vlády, úkolovat....

2018-06-04 07:36

 

 

Tajné služby nikdo neřídí, zpravodajci už politikům nevěří, říká bývalý šéf rozvědky Randák

.....zpravodajské služby, min. může mít Randákův názor reálný základ, vždyť Miloše Zeman je naprosto nepochybný russácko-čínský trotl, tedy osoba krajně nedůvěryhodná. Zpravodajci se dokonce dopředu vyviňují z úniku zpravodajských informací, když dokonce do veřejných částí výročních zpráv popisují russácko čínské trotlování na Hradě právě bandou, kterou tam přitáhl Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#131209 Komunistům zjevně nestačí, že povraždili tisíce spíš desítky tisíc věřících.....

2018-06-04 07:38

 

 

.....mají vskutku velmi zvláštní způsob sebereflexe jejich odporně zrůdné totality. Mimo to, hraní si StBáka Bureše na to, že budem mít vládu s důvěrou vždy jen hraním bylo. Stejně tak je to hraním komoušů, neonacků SPD, jediný, kdo to myslel alespoň trochu vážně, to byli socani, byť také z velké části jen tak "na oko". 

Kováčik: Bez zdanění náhrad za církevní restituce nepodpoříme vládu

Pokud poslanci hnutí ANO a ČSSD nebudou ve Sněmovně hlasovat pro zdanění náhrad církevních restitucí, komunisté nepodpoří jejich případnou menšinovou vládu. Uvedl to předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik v neděli v České televizi.

Není ale nic jednoduššího, zdanit náhrady a zrušit odluku církve od státu, tedy zachovat placení důchovních. Proč to nerealizovat? Je to tak snadné. 

Církevní restituce jsou dnes velmi výhodné pro stát a jsou z obecného pohledu správným krokem, provází je odluka církve od státu, tedy starost o rozvoj a zachování církví, dnes z extrémismu tak obrovské volání po "tradičních hodnotách" připadá čistě na věřící, jak dokáží s majetkem, který jim je postupně vracen nakládat tak, aby tradiční hodnoty (tedy ty skutečné, ne o kterých mluví nácke Okamura, komouši, Stbák Babiš či russácký trotl Zeman) byly ve společnosti zachovány. 

Komouši si tedy musí věci vyjasnit, hlavně si to ale musí vyjasnit kriminální imigrant, Stbák a komouš Bureš Babiš, rozjel tu russáckou ruletu s touto zemí a je neprosto nepochopitelné proč tento krajně nezodpovědný člověk požívá důvěry voličů. 


Nepřihlášený uživatel

#131210 Re: Re: Klaus ....

2018-06-04 07:40

#131133: - Re: Klaus .... 

Každé ne v rámci mezinárodní spolupráce státu demokratických, mravných, kutlurních s respektem k životu v rámci dohody Všeobecné deklarace lidských práv, je jen absolutní výraz naprosté neschopnosti a to nejen proto, že státy v rámci EU nemají ani ten nejmenší zájem se vzájemně poškozovat, přestože to russácčtí trotlové Klaus i Zeman tvrdí kudy chodí aniž by to byli schopni doložit jediný rozhodnutím v rámci EU a je lhostejno, jestli se na to díváme tak, že to tvrdí proto, že jsou russáčtí trotlové nebo to dělají proto, že jimi chtějí být. 

Nic to ovšem nemění na tom, že je velmi potřeba říci ne ANO StB a to nejen proto, že mu předsedá slovenský kriminální imigrant a StBák Bureš. 


Nepřihlášený uživatel

#131211 Re: Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově nekonkrétní.....

2018-06-04 07:41

#131139: - Re: Re: Re: Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově nekonkrétní..... 

Tak to ses na moc nezmohl. Tvůj předcházející příspěvěk alespoň stál za pozornost :-). 

Ne je skutečně potřeba řící, nemravnosti, nekulturnosti a nevzdělanosti russáckých trotlů, které jiný russácko čínský trotl Miloš Zeman protěžuje v politice a které přivedl do veřejného života této země. 

Tam je potřeba říci opravdu jasné ne, tam je skutečně potřeba se distancovat od toho co nejsme a nechcem býti, tedy od russáckého trotlování, okrádání občanů tohoto státu, nemravností jeho mnohých spolupracovníků a mnohých StBáků a komoušů, které nemravný, nevzdělaný ubožák a zloděj stovek miliard Miloše Zeman vyznamenal. 


Nepřihlášený uživatel

#131212 Bezradnost ANO StB je gigantická. Je ovšem logické, že nikdo mravný, schopný by spolupráci s StBákem

2018-06-04 07:42

 

 

Plaga chce maturity jinak, variantou jsou i dvě úrovně z matematiky

3. června 2018  14:12
Ministr školství v demisi Robert Plaga (ANO) chce připravit změnu školského zákona, aby státní maturity byly na vícero úrovních. Pro učiliště by například škola končila mistrovskou zkouškou. Naopak lycea a gymnázia by mohla být uzavřena maturitní zkouškou. Současný koncept státních maturit je podle něj nevyhovující.

.....Babišem logicky nepřijal. Tedy personální obsazování ministerstev bude dále a dále degradovat. Babiš žije v představě idiota, že lidi schopní s ním chtějí spolupracovat, opak je pravda, což je vidět na maškarách, které zasedají v jeho vládě v demisi. Např. MPSV tak to je opravdový masakr, řekl bych, že neexistuje v ČR člověk, který by neměl pochybnosti o tom, že taoto ministryně je schopna rozhodovat o libovlném složitějším koncepční problému. Obrana i finance, tak to je jen zdánlivě mírnější varianta MPSV. 


Nepřihlášený uživatel

#131213 To, že bývalou komunistikou pakáž ODS nyní pase slovenský nomenklaturní komouš a kriminální imigrant

2018-06-04 07:44

 

 

Skutečné ohrožení demokracie je naprostá vyčpělost jiných stran, než je ANO. Naši demokracii ohrozil totální propad dvou dlouhá léta dominantních stran nalevo a napravo, tedy ČSSD a ODS. Jejich výpadek ohrozil demokracii a produktem tohoto výpadku je ANO. Doufám, že si to lídři politických stran uvědomí.

....a StBácký zločinec Babiš, to je opravdu realita. Tam se russácký trotl velmi trefil, jen zapomněl na to, že propad ODS je důsledkem např. Klaus Zemanovy makroamnestie, kterou spáchal právě russácký trotl a komouš Klaus, to bylo i na jeho komoušské voliče opravdu příliš, omilostnit desítky tisíc kriminálníků, aby mohl zároveň omilostnik ekonomické kriminálníky, které vlády Klause důsledně po několik období generovaly, to byla opravdu velmi silná káva i pro naprosté idioty, jeho voliče. To, že se jednalo o idioty je nyní naprosté zřejmé, když voli ANO StB.   

Oposmluvní kupčení, tedy masivní dlouhodobé porušování ústavnosti v ČR právě post bolševickými ODS a ČSSD společně byl důsledek jejich masivního propadu. 

Klaus ale dodnes plní KGBácké zadání. 


Nepřihlášený uživatel

#131214 Re: Ať žije pan prezident Zeman!

2018-06-04 07:45

#131091: Smrt pražské kavárně! - Ať žije pan prezident Zeman! 

Vy komunističtí náckové jste opravdu odporná pakáž. Od Zemana s Ovčáčkem se nelišíte vůbec ničím, zkrátka jste čisté monokulturní "obohacení" společnosti. 

Slovák ukopal v centru Bratislavy Filipínce, jenž bránil své kolegyně. Policie fatálně chybovala


Nepřihlášený uživatel

#131215 Re: Je skvělé, že existují i nezávislá média a jejich počet narůstá a to i v blízkém zahraničí.

2018-06-04 07:46

#131106: - Je skvělé, že existují i nezávislá média a jejich počet narůstá a to i v blízkém zahraničí. 

Co je skvělého na neonacisticko-komunistických parlamentních listech, které se tresnímu postihu za šíření poplašných zpráv vyhýbají tím, že se označují za "názorový web", přitom vlastní obsah vydávají za "ověřené" zprávy? 

 

Snadno lze oddělit russáckou propagandu vyvolávání nenávisti, spikleneckých teorií a lží od reálných zdrojů ověřených informací o tom, co se děje zde i v zahraničí. 

www.zvolsi.info

Stačí se např. podívat, zdali se daný zdroj neskrývá za ubohost "názorový server", přičmž navíc drtivá většina "názorů - lží" je na daném serveru navíc ještě anonymní jak tato diskuse. 

Hrdě ovšem nazval parlamentní listy Petr Žantovský komoušský "redaktor" politickým bleskem, tedy politickým bulvárem. To bylo opravdu velmi trefné, pravdivého se v neonacisticko-komunistických parlamentních listech nepíše opravdu vůbec nic, je to vše čistá bulvární fabulace, to má Petr Žantovský naprostou pravdu. Smutné je, že je to navíc russcká propaganda nenávisti a spikleneckých teorií, tedy zdaleka to není jen bulvár, je to zločin. 

Evropan

#131216 Re: Re: Re: Re: Re: Neměl jste ji zas jak z praku, pane prezidente?

2018-06-04 07:47

#131200: - Re: Re: Re: Re: Neměl jste ji zas jak z praku, pane prezidente? 

Máš pocit, že jsem ti někdy vyhrožoval nějakým násilím? Jestliže ne, tak proč lžeš?


Nepřihlášený uživatel

#131217 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neměl jste ji zas jak z praku, pane prezidente?

2018-06-04 08:35

#131216: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Neměl jste ji zas jak z praku, pane prezidente? 

Komouši nemají pocity, svědomí, morálku, kulturu. Kdyby tomu bylo jinak, přece by nemohli dnes už 100 let páchat zvěrstva, která stále po Světě páchají. Navíc dnešní komouši se vyvinuli v nácky, tedy přesně v souladu s teorií, že posledním stádium komunismu je nacismu a to i v ČR jak KSČm dokládá vřelým vztahem s neonacistickou SPD, o které svým voličům vykládají, že jsou to "vlastenci". 


Nepřihlášený uživatel

#131218 Russácké komunisciko - KGBácká pakáž v ulicích Prahy.....

2018-06-04 08:43

Tudy se valily tanky. Nahlédněte do pražských ulic roku 1968 a podívejte se na stejná místa dnes


Nepřihlášený uživatel

#131219 Kriminální imigrant má "zaručené" StBácké zprávy, jako když jej dementní voliči volili proto, že ...

2018-06-04 08:48

Církevní restituce podle něj v některých případech dokonce probíhají „nestandardně”. „Jsou informace, že se údajně vydává i majetek, který možná neměl být předmětem restitucí,” dodal bez dalších podrobností Babiš.

....jim vykládal naprostou debilitu, že se v ČR rozkrádá DPH jen v pohonných hmotách za desítky miliard ročně, když se na DPH z pohonných hmot vybere cca 25 mld. ročně. 

Je zvláštní, že se nyní jeho polodementní voliči nyní neptají, kde jsou ony rozkrádané miliardy dnes, když ten idiot generuje 50 mld. dluh ročně při růstu HDP 4,4 %? 

StBák prostě zůstane odporným StBákem.

Je zvláštní, že kriminální imigrant, komouš a Stbák Babiš neřeší masivní zlodějinu korunových dluhopisů, kde ročně státu uniká cca 5 mld. daní? Je to velmi podivné, přitom emise a nákup dluhopisů osobami spojenými dle zákona o Dani z příjmu je snadno postižitelné jedná a stát by tím získal dnes už desítky miliard korun. 


Nepřihlášený uživatel

#131220 A co až bude rozhodovat ta maškara na MPSV o IT zakázkách za 2,5 mld. :-).....

2018-06-04 09:01

Šlechtová musí rozhodnout o nákupu radarů, řekl Babiš. Ministryně má o zakázce pochybnosti

.....Babiš chce předvádět moc, jen aby se mu Karel Šlechtová i se psem společně "nepodělali" koberec kanceláře :-), ani ne tak hrozná maška Valachová je velké memento :-). 

A teď jsem si všiml, ono je to za 3,5 "járdu" tak to se ta maškara na MPSV u těch IT zakázek podělá opravdu naprosto zaručeně, o tom není ani těch nejmenších pochybností, když už to Karel nemůže udržet. 

OK systém s jeho fakturací dnes již daleko více než 500 mil. ročně "za údržbu šíleného distribuovaného cirkusu" tedy může být v naprostém klidu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131221 To je opravdu radost, když kriminální imigrant, StBák a komouš Babiš vyjadřuje "podporu".....

2018-06-04 09:14

Ťok má moji podporu, řekl na ministerstvu dopravy premiér Babiš

4. června 2018  9:20, aktualizováno 9:44
Již skoro odepisovaný ministr dopravy Dan Ťok dostal šanci, že by se nakonec ve vládě mohl udržet. „Ministr Ťok má moji podporu,“ řekl premiér v demisi Andrej Babiš na ministerstvu dopravy. O odchodu z vlády nehovořil ani Ťok, který to dříve naznačoval. Zaznělo také, že Česku se aktuálně staví 194 kilometrů dálnic a obchvatů.

.....zrovna Ťokovi, který připravuje masivní zlodějinu v podobě PPP projektů, kterými kradl už russácký trotl Miloš Zeman a kterými se nikdy nerealizoval ani cm čehokoliv natož dálnice, ale zlodějiny to byly gigantické, russácký trotl Myloš Zeman na ně jistě s láskou zloděje vzpomíná. 

Např. tady - 

Smutný příběh D47: Od Zemanova izraelského debaklu po rezivějící mosty

To se pak člověk opravdu nemůže divit, že Ťok má podporu zloděje, kriminálního imigranta, komouše a StBáka Babiše. 

Ťok uzavřel smlouvu na první dálniční PPP projekt v Česku

Vlastenec

#131222 Re: Debilně řečeno, soudruhu prezidente!

2018-06-04 09:14

#131192: - Debilně řečeno, soudruhu prezidente! 

Za tohle půjdeš bručet, ty hajzle, o pana prezidenta si tvůj prasácký čenich otírat nebudeš!


Nepřihlášený uživatel

#131223 Re: Re: Debilně řečeno, soudruhu prezidente!

2018-06-04 09:16

#131222: Vlastenec - Re: Debilně řečeno, soudruhu prezidente! 

Co vlasteneckého na tom, když se zastáváš dementního alkoholika, který se podvodem, lží, porušováním Ústavy a volebního zákona dostal do pozice absolutně beztresného? 

Proč tomu odpornému hovadu tedy Milošovi Zemanovi toleruješ, že tě okradl o 13 500,-  a to se jedná jen o zledějinu, kterou realizoval v hotovosti, tedy ukradení 14 mld. z MUS a "privatizaci" russáckého dluhu cca 120 mld. kamsi do bývalého russákova dodnes utajovaným rozhodnutím vlády? Zeman také navýšil státní dluz za 4 roky na dvojnásobek a to při současném růstu nezaměstnanosti ze 6 % na 9 % to chce opravdu absolventa komunistické "ekonomie" to by snad nikdo jiný ani nedokázal. 

Ty jsi komoušsko nacistický idiot a ještě k tomu masochista? 


Nepřihlášený uživatel

#131224 Před pár minuta jsme se ptal, kde StBačka Kleslová je a kde jinde, než vedle StBáka, kriminálního ..

2018-06-04 09:37

Bývalá rozvědčice StB Kleslová chce znovu kandidovat za ANO. Babiš: Nemám s ní problém, očistila se

....imingranta a komouše Babiše a má dokonce jeho plnou podopru, "očistila se" už to prestě není StBačka. :-) nejspíš podle vzoru Babiš není StBákem :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131225 Ministr a hraje idiota?

2018-06-04 09:43

Kilometr dálnice stojí o polovinu méně než před deseti lety, pochlubil se Ťok

Kdyby to co "dokázal" šílený Ťok dokázala Švindlerová, tak se tu máme lépe než ve Švýcarsku, neb Euro by stálo 10 korun a dolar 8 :-). 

Vypadá to, že "genialita" některých ministrů z ANO StB nemá začátku ani konce :-) a stejně tak jejich zlodějiny, viz. PPP "projekt" soudruha Ťoka z ANO StB.