MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#131501 Re: Re: První vlaštovka - Díky!

2018-06-08 11:18


Nepřihlášený uživatel

#131502 Re: Re: Re: První vlaštovka - Díky!

2018-06-08 11:30

#131501: Evropan - Re: Re: První vlaštovka - Díky! 

Ano, to je to co jsem psal. Ovčáček napadal blokaci Parlamentních listů a ta byla zrušena. Jinak stejně jakékoliv ruské webové stránky si lze otevřít přímo, není potřeba na ně vstupovat přes Twitter.


Nepřihlášený uživatel

#131503

2018-06-08 12:16

Uznávaný profesor Ivo Budil: Dehonestování či veřejné zpochybňování mentálního stavu toho, kdo volil Zemana, Babiše, SPD či Piráty, vážně narušuje ducha demokracie. ČT a rozhlas? Odsouzeny k zániku

Vlastenec

#131504 Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-08 12:25

Rakousku dochází trpělivost, zavře sedm mešit

Evropan

#131505 Re: Re: Re: Re: První vlaštovka - Díky!

2018-06-08 12:45

#131502: - Re: Re: Re: První vlaštovka - Díky! 

Já nepsal, že jsou blokovány nějaké prorusské weby (což je mimochodem škoda), ale jen to, že se neumožňuje vkládat na Twitter odkazy na tyto weby. Prorusské listy mezi ně zahrnuji proto, že si kdokoli může zaplatit zveřejnění jakkoli tendenčně zpracovaného článku. Hlavně ale musí zaplatit. Je ale zbytečné se bavit o novinářské etice, protože články nikdo nepodepisuje. To, že se ozval především hradní kašpárek, mimo jiné nepřímo dokazuje, že hradní kancléřství tento způsob ovlivňování některých čtenářů (naštěstí jen mála) využívá. Je mi jasné, že se to neudrží, ale to symbolické gesto bylo stejně významné jako úterní manifestace tisíců lidí proti estébákovi.


Nepřihlášený uživatel

#131506 Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-08 12:48

#131504: Vlastenec - Jen houšť a větší kapky, tak je to správně! 

Vždyt si je tam pustili, až když jim to začalo přerůstat přes hlavu, tak uzavřeli hranice. Tak ted mají, co chtěli, je jich tam asi 700000. Na druhé straně alespoň něco dělají, aby situaci napravili. To Německo ani neví, kde se na jejich území spousta migrantů vlastně pohybuje a kde jsou. 

Evropan

#131507 Re:

2018-06-08 12:53

#131503: -  

Jasně, článek z Prorusských listů. Není nakonec tento článek zaplacený hradem, a nerozlítilo hradního kašpárka k nepříčetnosti, že za článek zaplatili, ale jeho tweet neumožnil vložit odkaz?

A uznávaný profesor je tento?

https://zpravy.idnes.cz/plzensky

nebo je to tento vítač (řečeno vaším slangem?

https://www.euro.cz/byznys/ivo-t-budil

Evropan

#131508 Re: Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-08 12:54

#131506: - Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně! 

V těch článcích píšou, že mají problém hlavně s imámy z Turecka, kteří se začali radikalizovat po nástupu Erdogana k moci. Ale tento postup je určitě správný.


Nepřihlášený uživatel

#131509

2018-06-08 13:13

Twitter začal v Evropě spolupracovat se slovenskou neziskovkou Konspiratori.sk, od středy už nevložíte na Twitter odkazy na Aeronet, Parlamentní listy, AC24, Zvědavce, Zem a vek a další desítky českých a slovenských webů zpravodajské alternativy. Twitter ví, že jedná v rozporu se zákonem, a proto přes noc změnil hlášku! V USA blokuje Twitter desítky alter médií a čelí tomu již několika žalobám!

Ve středu 6. 6. 2018 zahájila americká sociální síť Twitter cenzuru několika desítek serverů v České republice a na Slovensku [1]. Když se někdo pokusí tweetnout URL odkaz na článek z Aeronetu, Parlamentních listů, AC24, ze Zvědavce nebo ze slovenského serveru Zem a vek, tak se uživateli objeví chybová hláška: „Tento požadavek vypadá jako automatizovaný. V zájmu ochrany uživatelů před spamem a škodlivými aktivitami nemůžeme v tuto chvíli požadavek dokončit. Zkuste to ještě později.“

Již ve středu nás začali čtenáři upozorňovat na tento problém a měli jsme za to, že se jedná o technický problém způsobený novou verzí Twitter API, která byla nasazena poté, co v EU vstoupilo v platnost nařízení GDPR. Jenže jak se ukázalo včera, není to technický problém, ale cenzura, protože stejný problém postihuje desítky dalších alternativních serverů v České republice a na Slovensku. Již včera se americký vydavatel našeho serveru skrze právníka telefonicky obrátil na support Twitteru. A tohle jsme zjistili.

Společnost Twitter našemu právníkovi sdělila, že jedná v souladu s evropskými předpisy, ale problém prý mohl nastat na straně smluvních partnerů, kteří pomáhají Twitteru identifikovat na jeho síti “závadný a potenciálně škodlivý obsah”. Právník našeho vydavatele požádal o kontakt na některého z těchto partnerů a dostali jsme odkaz na jistého “Jana Urbancika”, bez háčků a čárek. Nikoho takového podle paměti asi neznáte, ale když si zadáte do internetového vyhledávače “Ján Urbančík”, okamžitě bude jasné, kam vítr vane.

Jan Urbančík je totiž ředitelem slovenského projektu Konspiratori.sk [1], který vytvořil seznam více než stovky českých a slovenských webů, které prý šíří ruskou propagandu, dezinformace a konspirace. Podle slov operátorky Twitteru, která se našemu právníkovi představila jako “Šami Tadžal” (se silným indickým akcentem, jméno podle právníka nebylo prý srozumitelné), může být některý obsah na Twitteru blokovaný v závislosti na “various input data”, tedy v závislosti na rozličných vstupních datech od partnerů Twitteru. Od serveru Konspiratori.sk přebírá seznam webů i spamová brána Virusfree, která podle toho potom zahazovala emaily na Bakalových freemailech. O kauze jsme psali zde.

Twitter neblokuje české a slovenské servery přímo, ale ve spolupráci s partnerskými organizacemi v ČR a na Slovensku

Právník našeho vydavatele si proto vyžádal kontaktní adresu na právní oddělení Twitteru, kam budeme směřovat další komunikaci ve věci předžalobní výzvy. Naše redakce zaslala email s dotazy Janu Urbančíkovi na jeho email, který se nám podařilo zjistit, ale na odpovědi zatím čekáme. Twitter totiž blokuje i Petra Hájka a jeho Protiproud, tedy bývalého mluvčího prezidenta Klause a zástupce šéfa Hradní kanceláře. Rozsah blokace se pokusili zmapovat Ondřej Kokeš a Josef Šlerka (z Lidových novin) a jejich nález [2] potvrzuje informace, které včera obdržel náš právník.

Seznam Twitterem blokovaných webů se opravdu do značné míry shoduje se seznamem na slovenském serveru Konspiratori.sk. Náš administrátor ihned začal testovat API infrastrukturu Twitteru a zjistil, že Twitter neprovádí resolving odkazů vkládaných do tweetů, čehož se dá využít k obejití této blokace Twitterem. Jednoduše stačí jít na Bitly.com nebo TinyURL .com a vložit odkaz na Aeronet (nebo jiný blokovaný server) do zkracovače a výsledný zkrácený link potom tweetnout. Funguje to bez problému.

Twitter si zřejmě uvědomil, že se jedná o protiprávní jednání, zejména ve vztahu k Aeronetu, jehož vydavatelem je americká společnost American European News, LLC. Nám se totiž od dneška zobrazuje hned v několika jazycích úplně jiná hláška, než lidem v České republice. Když se totiž pokusíme pod českou IP adresou tweetnout na náš vlastní Twitter odkaz z Aeronetu, objeví se zcela nová hláška, která už neříká nic o nějakých škodlivých aktivitách (což bychom jako americká společnost mohli úspěšně žalovat u federálního soudu), ale zobrazuje se nám hláška: “Něco se pokazilo, pardon.” a v anglické verzi se nám zobrazuje “Oops! Something went wrong.”

Pokud zkusíme ale tweetnout odkaz na Aeronet z jiného twitterového účtu vytvořeného v České republice, zobrazuje se nám stejná hláška, jako redaktorovi Lidových novin. Podle názoru právníka jde ze strany Twitteru o damage control kvůli strachu z případné žaloby ze strany našeho vydavatele. Změna totiž přišla náhle a přes noc, ještě včera se nám zobrazovala hláška stejného znění, jakou vidí uživatelé v České republice a redaktoři Lidových novin.

Twitter má zjevně obavy ze soudní žaloby pro pomluvu obchodní společnosti a vydavatele AE News

Společnost Twitter dlouho platila za firmu, která se nebojí a necenzuruje informace v době, kdy Facebook a Google už dávno mazaly na FB a na YouTube obsahy jako o život, ale zdá se, že šrouby se začaly utahovat i v Twitteru. Pokrytectví však spočívá v tom, že v této cenzuře dává Twitter ruce pryč od této činnosti a blokace webů přenechává třetím stranám, smluvním partnerům a watchdog agenturám bojujícím proti tzv. fake news. Soukromé organizace a neziskovky tak blokují alternativní servery samy, Twitter jim k tomu poskytuje infrastrukturu, resp. tyto organizace jako Konspiratori.sk dodají nasbírané seznamy údajně škodlivých webů, ale Twitter nezjišťuje, jestli ty stránky škodí svým obsahem, že by na nich byly viry, anebo “škodí” jen ideologicky a názorově. Náhlá změna chybové hlášky našeho Twitteru pouze ukazuje na to, že Twitter nechce převzít zodpovědnost a čelit případným žalobám amerických firem, protože cenzura je v USA protiústavní a v rozporu s 1. dodatkem Ústavy.

Jenže problém spočívá ještě v jiné rovině. Hláška o škodlivosti může být vyhodnocena jako pomluva (defamation) v obchodním styku, protože to je lživý výrok s cílem poškození našeho vydavatelství. Twitter si to zřejmě rychle uvědomil, a proto se nám začala náhle objevovat nová chybová hláška, která svým charakterem se tváří, že jde jen o technickou závadu, nikoliv o cenzuru nebo o posuzování obsahu našeho serveru pomlouvačnou nálepkou o škodlivém obsahu atd.

Jak vidíte, došlo na moje slova, když jsem v únoru v souvislosti se zahazováním emailů na freemailech Zdeňka Bakaly upozorňoval, že tyto praktiky se budou rozšiřovat do dalších médií, které budou chtít alternativu úplně umlčet. A uběhly čtyři měsíce a už je to tady, Twitter implementuje stejné nečestné taktiky, jako Bakalova Economia a její dodavatel antispamového řešení Virusfree. Nevíme, jak dlouho bude blokace trvat, ale pokud chcete šířit na Twitteru odkazy na články Aeronetu, použijte výše popsanou metodu zkracovačů linků Bitly a TinyURL. V USA čelí Twitter desítkám žalob kvůli cenzuře, ale cenzura takového rozsahu na území dvou států EU tu ještě od Twitteru nikdy nebyla.

Kauzy si všiml i mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček, který na svém Twitteru oznámil, že zašle oficiální protest vedení Twitteru za cenzuru serverů v České republice. Naše redakce je však už mnohem dál a vidíme do celé věci hlouběji, vedení Twitteru nemá kontrolu nad obsahem, který je takto blokován, starají se o to smluvní strany, partneři Twitteru, právě jako slovenská neziskovka Konspiratori.sk. Twitter se tímto vzdává podle anglosaského práva veškeré zodpovědnosti (liability waiver) za cenzuru a přenáší ji, podle názoru našeho právníka, na třetí strany (delegated liability). Jenže delegated liability nechrání společnost Twitter v případě, že její sociální síť šíří poplašné zprávy a hlavně pomluvy amerických obchodních firem a vydavatelství, když se lidé pokusí tweetnout odkazy na články z nich. Sdílejte prosím tento článek na sociálních sítích, v emailech a v diskusích, ať se o této obrovské kauze cenzury dozví co nejvíce lidí v České republice a na Slovensku. Právě o ní budeme hovořit dnes večer od 19:00 hodin na Svobodném vysílači CS, ale dostaneme se i k dalším tématům uplynulého týdne. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Evropan

#131510 Re: Sračkonet končí! Český (?) agent neplní zadané úkoly Putlerových agentů!

2018-06-08 14:50

#131509: -  

Vedoucí Kolotoče ze sračkonetu? Už dávno bylo jasné, že tyto sračkoweby skončí. Zalez do své díry nebo táhni ke svým na východ, ty russkej šmejde!!!!


Nepřihlášený uživatel

#131511 Re: Re: Sračkonet končí! Český (?) agent neplní zadané úkoly Putlerových agentů!

2018-06-08 15:16

#131510: Evropan - Re: Sračkonet končí! Český (?) agent neplní zadané úkoly Putlerových agentů! 

Teda já sem ten text nedal, ale nevím, z čeho usuzuješ, že nějaký Aeronet a další weby končí? Pokud vím, tak snad jen Twitter zablokoval možnost dávat u něj na ně odkazy. A to si myslím, že je jen otázka času, kdy to zas povolí. Já osobně Twitter nepoužívám a nepotřebuju z něho žádné odkazy. Ty weby fungují dál a budou dál a pochybuju, že by někdo znemožnil jejich činnost. 


Nepřihlášený uživatel

#131512 Re:

2018-06-08 19:32

#131509: -  

AE to jako russácký spiklenecký server Aeronet? 

To má jako "šefa" a ke všemu "redaktora"? Co to za naprostou zhovadilos? To přece nejsou žádné noviny, žádné zpravodajství sami o sobě tvrdí, že jsou "názorový server"? Copak má tato diskuse nějakého "redaktora" či dokonce "šef redaktora". 

Vy čtenáři takových debilit jste opravdu idioti, když věřite debilitě o "šefredaktorovi" AE na diskusním serveru russácké propagandy a russáckých trotlů. 


Nepřihlášený uživatel

#131513 Re: Re: Zeman jak v první volební kampaní tak i v druhé volební kampani porušil volební zákon.....

2018-06-08 19:36

#131481: - Re: Zeman jak v první volební kampaní tak i v druhé volební kampani porušil volební zákon..... 

Je otázka, jestli StBák Babiš zklamal bývalé voliče post bolševické Klausovy ODS a tedy je otázka, jestli StBák Babiš zklamal bývalé komunisty a jejich dětičky. 

Je možné, že díky jeho odporné manipulaci s realitou mají jeho voliči pocit, že je nezklamal. Nevadí jim, že je to komouš, StBák, zloděj a kriminální imigrant, stejě tak jim např. možná nevadí, že Zeman pustil z kriminálu nájemné vraha a jeho manželka si s ním vřele podávala ruku. 

Je to druh kolektivní demence o které já si myslím, že jí mocně realizuje russácká propaganda - tedy vzniká četbou PL, Aerone, atd. a poslácháním pořadu vskutku prapodivného blba Soukupa.


Nepřihlášený uživatel

#131514 Re: Re:

2018-06-08 19:37

#131434: - Re:  

Kalousek je dnes nepochybná morální i odborná autorita. To, že jej voliči StBáka Babiše aktuálně neposlouchají, nic neznamená a nic také neřeší. 

Lži StBáka Bureše nemohou trvat věčně, stejně jako jeho vykrádání státu, zadlužování a maškary a šašci, které vydává za "elitu". 

Babiš nechal v prokorupčním fondu Janečka napsat na Kalouska hanopis, z kterého není schopen ani v pozici premiéra potvrdit či i jen vyfabulovat do podoby obvinění jedinou lež. Sám je přitom trestně stíhaný a to opravdu velmi věrohodně. Naposledy se úřad OLAF velmi ohradil proti tomu, že by Babišovy zlodějiny jakkoliv politizoval.


Nepřihlášený uživatel

#131515 Re: Re: SPD opravdu vůbec není neonacistická rasistická partička idiotů, tak to ani náhodou :-/

2018-06-08 19:40

#131490: Evropan - Re: SPD opravdu vůbec není neonacistická rasistická partička idiotů, tak to ani náhodou :-/ 

Jj Strana Pro Debily prokazuje každý den, že je to strana nejen debilů, ale především neonacistů. Neonacista a vskutku polodement Okamura vůbec neví s čím si zahrává a kdy mu někdo z jeho vlastních zakroutí krkem, jak je v neonacistých a komunistických partičkách "dobrým" zvykem. 


Nepřihlášený uživatel

#131516 Re: Protesty jsou proti nemravnosti, kriminální minulosti i současnosti Babiše se Zemanem.....

2018-06-08 19:44

#131492: -  

.....neboť tito masivně porušují volební zákon, tedy základní zákon demokracie, kterým se získává moc. Každý kdo porušuje volební zákon je odporným zločincem, naprosto stejným jakým byl Hitler, Lenin a celá řada dalších zločinců, kteří doslova zneužívali demorkacii. 

Zeman jak v první volební kampaní tak i v druhé volební kampani porušil volební zákon.....

2018-06-08 06:09

 

Kdo protestuje proti výsledkům voleb, není demokrat, řekl prezident Zeman

......Babiš se stal ministrem, přestože nedisponoval a nedisponuje negativním lustračním osvědčení, přitom každý a to opravdu doslova každý úřední vlády, musí negativní lustrační osvědčení mít. 

V dalším volebním období se Babiš stal dokonce dvakrát premiérem, přestože je trestně stíhanou osbou. 

Tedy protesty mají opravdu zásadní důvody a neprotestují proti výsledkům, přestože je velmi pravděpodobné, že občané byli u voleb zneužiti a bylo jimi manulupováno ze strany Babiše nestoudným lhaním, což volební zákon zapovídá. Protestovat proti porušování volebního zákona je povinnost každého demokrata. 


Nepřihlášený uživatel

#131517 Re: Re: Re: První vlaštovka - Díky!

2018-06-08 19:47

#131501: Evropan - Re: Re: První vlaštovka - Díky! 

Neonacisticko komunistické PL jsou ve své podstatě ale to nejhorší a nejodpornější, co v ČR z russácké propagandy je. U všech ostatních lze velmi snadno rozpoznat, že se jedná o bláboly, PL míchají velmi umně důvěryhodné věci s naprostými debilitami russácké propagandy a v tom jsou velmi nebezpečné, neb pak debility russácké propagandy mohou vypadat jako cosi reálného. V tomto je majitel a také senátor opravdu odporným zločincem. 

www.zvolsi.info

 


Nepřihlášený uživatel

#131518 Trumpeta russácký trotl?

2018-06-08 19:50

G7 se zřejmě na ničem nedohodne. Rozeštval jí Trump, který chce zpět Rusko


Nepřihlášený uživatel

#131519 No to se pobaví, idiot Vondráček prototyp komunisty z padesátých let......

2018-06-08 19:54

Na summitu devíti hlav států ve Varšavě chybí jediná, Zeman poslal náhradu

Miloš Zeman nejel na páteční summit ve Varšavě, kde se schází devět hlav států střední a východní Evropy nad otázkami bezpečnostní politiky. V Polsku ho nahradí předseda Sněmovny Radek Vondráček. Z ostatních zemí do Varšavy přijeli prezidenti. Doposud přitom bývalo zvykem, že na podobné summity jezdí za ČR prezident nebo premiér.

.....to je vskutku to samé, jako kdyby tam jel russácký trotl Myloš Zeman sám. Vondráček vypadá jak kdyby ho vystřihl z obrazu komunistického realismu a to ten idiot ani nemusí promluvit a když pak promluví, tak to je opravdu maso. 


Nepřihlášený uživatel

#131520 Brexit je z podstaty naprostý nesmysl, to je Jonsovi naprosto jasné.....

2018-06-08 20:03

Brexit může skončit krachem. Nechci, aby někdo panikařil, řekl Johnson na tajné nahrávce

Británie a část Britů si naběhla na spiklenecké russácké teorie a co více, během kampaně bylo masivně občanům Británie lháno, což je dnes naprosto jasný fakt, který nejen Mayová musela konstatovat, ale také se s ním v kontextu brexitu musela vyrovnávat. 


Nepřihlášený uživatel

#131521 Re: Re: Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-08 20:26

#131508: Evropan - Re: Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně! 

Postup je v souladu i s naším zákonem o církvích - 

Zákon č. 3/2002 Sb. 

Věc je dávno vyřešena a jasně definována. Církve skutečně nemohou tvořit "paralelní" politickou strukturu. Proto je také velký problém s komunisty a nácky, neboť se jedná o politické sekty, tedy ve své podstatě zvrhlé církevní společenství s jasnou politickou ambicí ničit svobodu, kulturu a morálku. 

Existuje právo:

Svoboda náboženského vyznání
(1) Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena. Každý má právo svobodně projevovat své náboženství nebo víru buď sám nebo společně s jinými, soukromě nebo veřejně, bohoslužbou, vyučováním, náboženskými úkony nebo zachováváním obřadu. Každý má právo změnit své náboženství nebo víru anebo být bez náboženského vyznání.

(2) Právo nezletilých dětí na svobodu náboženského vyznání nebo být bez vyznání je zaručeno.1) Zákonní zástupci nezletilých dětí mohou výkon tohoto práva usměrňovat způsobem odpovídajícím rozvíjejícím se schopnostem nezletilých dětí.

(3) Nikdo nesmí být nucen ke vstupu do církve a náboženské společnosti ani k vystoupení z ní, k účasti nebo neúčasti na náboženských úkonech či úkonech církve a náboženské společnosti.

(4) Každý má právo volit si duchovní nebo řeholní stav a rozhodovat se pro život v komunitách, řádech a podobných společenstvích.

(5) Nikdo nesmí být omezen na svých právech proto, že se hlásí k církvi a náboženské společnosti, že se účastní její činnosti nebo že ji podporuje, anebo je bez vyznání.

 

A také existuje povinnost: 

Podmínky vzniku a působení církví a náboženských společností
Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud

a) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení,

b) rozněcuje nenávist a nesnášenlivost,

c) podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,

d) závažně narušuje veřejnou mravnost, veřejný pořádek nebo veřejné zdraví,

e) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický nebo fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému nebo ekonomickému poškozování těchto osob nebo jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých nebo omezování jejich práva na vzdělání4), nebo zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo

f) je její učení utajováno vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.


Nepřihlášený uživatel

#131522 Zkušenost s russákovem a navíc s russákovem ovládaným KGBáky je opravdu tristní.....

2018-06-08 20:28

Hlavy devíti států střední a východní Evropy v pátek ve Varšavě vybídly Severoatlantickou alianci, aby - po pozemních silách - posílila své „východní křídlo“ také o letecké a námořní jednotky. Uvedl to hostitel schůzky, polský prezident Andrzej Duda, jehož citovala tisková agentura PAP. Prezidenta Miloše Zemana ve Varšavě zastupoval předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček

.....a Vlaďka Iliič Putin je KGBák a komunistický zločinec jako prase, viz. jen jako odstrašující příklad russácká okupace Krymu. Je nutné připomenout, že Stalin byl nejen terorista, který kradl pro bolševiky za používání odporného násilí, ale také to byl vlastně prototyp čekisty či KGBáka. Putin se od Stalina liší jen tím, že je to nejen komunista ale také nácek, což byl nakonec Stalin také, když společně s Hitlerem rozpoutal II. světovou válku. 


Nepřihlášený uživatel

#131523 Kde jinde by se tedy podvodnice s kmenovými buňkami mohla uchytit, než v ANO StB.....

2018-06-08 20:43

Syková: Drahoš mě chtěl odstranit z vědy i politiky. ČSSD mi nominaci nedala, tak jsem kývla ANO

.....je opravdu velmi nemravné zneužívat získané tituly, neb vzdělání zjevně Syková nemá žádné, neboť nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a z toho Syková zjevně nemá vůbec nic, když kandiduje za ANO StB. Její drzost otirat se v takové situaci o Drahoše jen dokládá, její osobní ubohost a libování si ve zdánlivé politické moci. 

hnUS

#131524

2018-06-08 21:35

Gang zkažených policistů ovládl Baltimore, velel jim bývalý mariňák

Evropan

#131525 Re: Re: Re: Sračkonet končí! Český (?) agent neplní zadané úkoly Putlerových agentů!

2018-06-08 21:39

#131511: - Re: Re: Sračkonet končí! Český (?) agent neplní zadané úkoly Putlerových agentů! 

Že by sračkonet a další prorusské neofašistické weby nemohly skončit? Ale mohou a velmi jednoduše. Když si Putler uvědomí, že nemají význam a přestane je financovat, tak vás čeká konec "dolce vita" a návrat ke kolotočům, šmejdi!