MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131526 Re:

2018-06-09 04:18

#131524: hnUS -  

Gang komunistických KGBáků ovládá celý russákov a ty se nad tím ani nepozastavuješ, přestože tato pakáž vycvičila tisíce teroristů, sputili válku v Sýrii, vygenerovali IS, okupují nejen Krym. 


Nepřihlášený uživatel

#131527 Kriminální imigratn, Stbák, nomenklaturní komunista bez lustračního osvědčení premiérem....

2018-06-09 04:26

Babiš, manželka i dcera poprvé jako obvinění vyslýcháni na policii

......ještě relativně nedávno by taková věc byla absurdní, ale russácký trotl na Hradě úplně změnil časovou osu politiky, když společně s kriminálním imigrantem porušují Ústavu ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#131528 Re: :-/

2018-06-09 05:02

#131485: -

 

Trdelník není česká specialita. Tím méně pak specialita některé partaje. Podobně je to s kocourkovem a hulvátovem.


Nepřihlášený uživatel

#131529 Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-09 05:05

#131504: Vlastenec - Jen houšť a větší kapky, tak je to správně! 

Co muslim, to satanův prst. Co mešita, to satanova ruka.


Nepřihlášený uživatel

#131530 Re:

2018-06-09 05:19

#131503: -  

Někdo tedy dehonestovat smí, kdykoli se mu zachce, ale jiní tak činit nesmí. Jdi se vycpat, dědku.


Nepřihlášený uživatel

#131531 Re: Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-09 05:23

#131529: - Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně! 

Je legrační, když vy komouši komentujete kategorie, které považuje za pohádky. 

Ze dvou vět je naprosto zřejmé, že jsi komunsticko - nacistický blb jak russácký trotl Myloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#131532 Re:

2018-06-09 05:24

#131503: -  

"uznávaný profesor" no to je lagrace, kam na ty debility pořád hodíš. To je stejné jako bys uznávaný russýcký trotl Mylož Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#131533 Rozhodnutí Sněnovny, že je Mylož Zeman nezpůsobilý k výkonu funkce je již na dohled.....

2018-06-09 05:26

Zeman odkládá cesty. Prezident oproti plánům nepojede do tří klíčových zemí


Nepřihlášený uživatel

#131534 Pan Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální a odborná autorita.....

2018-06-09 05:36

Kalousek: Vláda Babiše je pokus o převzetí moci jednou stranou, nás komunisti nikdy nepodporovali

8. 6. | Babiš tu vytváří autokratičtější území, dochází k bezprecedentní koncentraci moci, není pochyb o tom, že ANO vyhrálo volby, ale nemá absolutní většinu, říká Miroslav Kalousek. Jaroslava Jermanová z ANO oponuje, tvrdí, že Babiš Česko nepotápí, naopak dává zemi do pořádku, každý si představuje demokracii jinak. Nevidí prý důvod, proč by strana neměla podporovat Andreje Babiše jako premiéra. Dodáváme, že rozhovor byl pořízen na oslavě čtvrtých narozenin DVTV a možnost ptát se dostali i naši diváci v sále.

.....Babiš nechal v prokorupčním Janečkově fondu napsat hanopis na pana Kalouska, z kterého se mu nikdy nic nepodařilo potvrdit. StBák, nomenklaturní komunist a kriminální imigrant Babiš je dnes trestně stíhaný, Janeček se pomocí korupce dostal k haldám s litiem.

Pan Kalousek spravoval státní finance a státní správu neskonale efektivněji, než Babiš. Růst HDP je v ČR provázen Babišem nejen zadlužováním, ale také neschopností vybírat daně v souladu (v korelaci) s růstem HDP, dokonce výběr DPH ani ve snu nekopíruje růst maloobchodních tržeb a to přesto (možná právě proto), že Babiš vyrobil státu a podnikatelům miliardové roční náklady v podobě kontrolního hlášení DPH a EET a to jeho bohužel opravdu hloupí voliči zapomněli na to, že ho volili proto, že jim tvrdil, že se tu rozkrádají stovky miliard ročně. Kde tedy jsou, když je Babiš údajně "nerozkrádá"? Min. částečně v navýšení jeho firemního majetku o 40 mld. za 4 roky. 


Nepřihlášený uživatel

#131535 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z prodeje halal jdou poplatky místnímu imámovi!

2018-06-09 05:45


Nepřihlášený uživatel

#131536 Zeman jak v první volební kampaní tak i v druhé volební kampani porušil volební zákon.....

2018-06-09 05:46

 

 

Kdo protestuje proti výsledkům voleb, není demokrat, řekl prezident Zeman

......Babiš se stal ministrem, přestože nedisponoval a nedisponuje negativním lustračním osvědčení, přitom každý a to opravdu doslova každý úřední vlády, musí negativní lustrační osvědčení mít. 

V dalším volebním období se Babiš stal dokonce dvakrát premiérem, přestože je trestně stíhanou osbou. 

Tedy protesty mají opravdu zásadní důvody a neprotestují proti výsledkům, přestože je velmi pravděpodobné, že občané byli u voleb zneužiti a bylo jimi manulupováno ze strany Babiše nestoudným lhaním, což volební zákon zapovídá. Protestovat proti porušování volebního zákona je povinnost každého demokrata. 


Nepřihlášený uživatel

#131537 Babiš si nepamatuje jak donášel StB, Zeman si nepamatuje jak kradl 120 russáckého dluhu.....

2018-06-09 05:47

 

 

......a 14 mld z MUS, Faltýnek si nepamatuje, jak převáděl akcie Čapího hnízdo a kdo si je vyzvedl a Vojtěch si pro jistotu nepamtuje vůbec nic, jsou jak ti poslední zlodějíčci, co si u soudu nemohou "na nic vzpomenout", tedy jako Zeman, ten si u soudu nikdy na nic nevzpomněl s jeho "fotografickou pamětí" russáckého trotla. 

Nepamatuji si, že bych zdravotníkům definitivně slíbil plošné zvýšení platů, říká ministr Vojtěch


Nepřihlášený uživatel

#131538 Trochu Blažkovi není rozumět..... Babiš je jednoznačně kriminální imigrant....

2018-06-09 05:50

 

 

Potvrdí-li se, že Babiše nezákonně sledovali agenti, nebojím se přirovnání k aféře Watergate, říká Blažek

Zpravodajské služby jsou od toho, aby sledovali kriminální podsvětí, Babiš je Stbák a kriminální imigrant, trestně stíhaný člověk a odporný komunistický blb. 

Tedy pokud zpravodajské služby tohoto zločince monitorují, je to jedině správně. Babiš nedisponuje bezpečnostní prověrkou státu, nemá ani negativní lustrační osvědčení. V takovém případě nemůže jednat tedy NBÚ, ale musí jednat zpravodajské služby, je to jejich povinnost vůči občanům této země. Podobné je to s russácko čínskými trotli z Hradu, Nejedlým, Mynářem, Tvrdíkem, Ovčáčkem, Hlinovským, Zemanem atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#131539 Re: Milion chvilek pro demokracii

2018-06-09 05:51

#131404: - Milion chvilek pro demokracii 

Je to děsivá ostuda nás občanů a celé této země. Západní politik se právem ptá, jak je možné, že taková pakáž má v ČR reálnou moc? Ptá se také jak je možné, že občané zavírají oči před tím, že StBák a kriminální imigrat s jeho ANO StB hlasují společně s neonacisty z SPD a ultrakomunisty KSČm? Řekl bych, že ČR je nyní velmi zkoumanou zemí, neboť je jistě zkoumáno, jak moc jsou zdánlivě jiné extrémistické strany, tedy neonacistická SPD a ultrakomunistická KSČm nezávislé od další extrémistické komunistické "strany" ANO StB. Je jistě velmi pečlivě zkománo západními zpravodajci napojení Babiše a jeho lidí, kteří obvykle nejsou vidět právě na neonacisty a ultra-komunisty, neboť hrozí mezinárodní propojení. 

To, že je ANO StB zjevně velmi "šikovně" řízeno russáky se dnes jeví jako naprostá realita. Hnutí je naprosto beztvaré, za hnutí mluví jen kriminální imigrant a jeho poskokové nikdo další, je to jakásí obdoba NSDAP, neboť na dluh vytváří zdánlivou prosperitu a pomocí zadlužování nás všech korumpují business. 


Nepřihlášený uživatel

#131540 Re:

2018-06-09 05:53

#131412: -  

:-) včera zrovna už kriminální imigrant Babiš nevěděl kudy kam, tak prohlásil, že on se ničím od Kalouska neliší, ten chtěl také vlády s komunisty :-). 

Kalousek v krizovém stavu skutečně navrhl vládu podpořenou komunisty, neboť lidovci už tou dobou byly opravdu už trochu pološílenou stranou a bylo potřeba, aby tehdy vlastní stranu motivoval a případně z ní byl v opačném případě "vypuzen". 

Bylo to poněkud komplikované, ale stalo. Lidovci se trochu vzpamatovali a Kalousek je mohl vcelku čestně opustit. 

Dnes je děsivé, velká část voličů lidovců volila neonanacistickou SPD a dokonce min. jeden vysoký funkcionář lidovců je dnes členem neonacistické SPD, což je opravdu děsivá vizitka této straně. 

Přičemž Babiš se od Kalouska liší naprosto zásadně, Kalousek nebyl nikdy ani vyšetřován, Babiš je obviněn z trestného činu se sazbou, která je pouze nepodmíněná a to nejnižším objemu tuším 6 let. Co více, Babiš, který nechal napsat Janečkův prokorupční fond hanopis na Kalouska nebyl schopen za roky reálné moci, vlivu na policii, státní zástupce, soudy, MF, celní a daňovou zprávu atd. atd. prokázat cokoliv z hanopisu. Velmi podivné, udělal tím z pana Kalouska morální i odbornou autoritu a proto se na ní také dnes odkazuje. 

Dašlí věcí kde se kriminální imigrant a Stbák Babiš velmi liší od pana Kalouska, je ve správě státních financí. Babiš přestože vygeneroval miliardové roční náklady státu v podobě EET a kontrolních hlášení a mnoha dalších šíleností, nemá růst výběru daní v korelaci s růstem HDP a už vůbec ne růst DPH s růstem maloobchodních tržeb, což je naprosto naprosto absurdní. Efektivita, kterou pak Kalousek tedy vybíral daně, byla neskonale lepší, než výběr daní Stbákem, Švindlerovou a Janečkem. Deficit 50 mld. v situaci, kdy je růst nad odhadovaným růstem, z kterého je tvořen rozpočet je vrchol zhovadilosti.

Jaký růst HDP by tedy musel být, aby byl rozpočet alespoň vyrovnaný? 

Proč je každý z nás každoročně zadlužen o další 5 000,- ?  

Kde jsou ty ony údajně rozkrádané stovky miliard ročně co o nich ANO StB tak mluvilo v roce 2013? To snad Babiš krade jako Zeman, který vygeneroval za 4 roky navýšení státního dluhu na dvojnásobek, tedy z cca 400 mld. dluhu v roce 1998 na 800 mld. v roce 2002 a např. ukradl russácký dluh v objemu cca 120 mld. a 14 mld. hotovost z MUS? 


Nepřihlášený uživatel

#131541 Masivní kradení pomocí PPP je zjevně v ANO StB vítaná aktivita, aby ne když jim předsedá.....

2018-06-09 05:55

 

 

Ťok by mohl pokračovat i v příští vládě

Ministr dopravy v demisi Dan Ťok (za ANO) v pondělí naznačil, že by mohl pokračovat v příští vládě, kterou se pokusí sestavit premiér Andrej Babiš (ANO). Dříve přitom ministr tvrdil, že se mu pokračovat „moc nechce”.

.....kriminální imigrant, StBák a nomenklaturní komouš Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#131542 Babišovo tunelování státu, někde to navýšení majetku o 40 mld. nakrást musel, to prostě jináč nejde.

2018-06-09 05:57


Nepřihlášený uživatel

#131543 Krkovička Brabeček, PPP zlodějiny Ťok a maškary z MPSV, financí a obrany ti všichni tvoří páteř....

2018-06-09 05:58

 

 

Zeman jmenoval Babiše podruhé premiérem. Snad tentokrát vybere lepší ministry, vzkázal Filip

....vlády ANO StB, bez nich to nejde, to je výkvět ANO StB, nic lepšího v ANO StB opravdu není, tedy logicky až na StBáka, kriminálního imigranta a slovenského nomenklaturního komouše soudruha Bureše Babiše, to je hotová perla ANO StB, která má svůj odlesk už jen  v jeho dvorním šaskovi Faltýnkovi :-/, kterém sekunduje prototyp komouše z padesátých let Vondráček. 


Nepřihlášený uživatel

#131544 Bradáčová hlavně vypadá, že jí platí karusel Agrofert.....

2018-06-09 05:59

 

 

Bradáčová tají vztah s exvyšetřovatelem milionů v krabici, tvrdí Rath. Podal na ni stížnost

.....neb masivní zlodějinu 5 mld. každoročně za pomoci korunových dluhopisů se ani nepokusila šetřit, stejně jako se nepokusil šetřit ani zneužití pravomocí Janečkem a Švindlerovou. 

Je to velmi podivné. Není o ní vidu ani slechu. 


Nepřihlášený uživatel

#131545 To jako je kriminální imigrant Babiš, údajný multimiliardář tak předlužený.....

2018-06-09 06:01

 

 

......že nemá 50 mil. tedy z pohledu jeho údajných milliard drobné, které by je vrátil státu přesněji EU? 

No všechno je s Stbákem, komoušem a kriminálním imigrantem Babišem možné. 

Bureš nikdy nevypadal a nevypádá jako skutečný vlastník karuselu Agrofert, vždy vypadal a vypadá, jako luxusní russácký bílý kůň a Agrofert vždy vypadal, jako masivní pračka špinavých peněz. 


Nepřihlášený uživatel

#131546 Re: Re: Havloidi patří za mříže!

2018-06-09 06:03

#131337: - Re: Havloidi patří za mříže! 

Je tam opravdu jen drobný rozdíl, šílený Soukup si ty svoje debility přímo vymýšlí, kdežto Svobodná Evropa věrně popisovala realitu komunistických totalit. 


Nepřihlášený uživatel

#131547 Re: Re:

2018-06-09 06:04

#131540: - Re:  

Kalousek: Asi se ze mne pozvracíte, ale musím to udělat.

Ono z Kalouska je lidem opravdu na zvracení a to hlavně kvůli mnoha jeho korupčním kauzám. Kalousek má vlastně jedinou odbornost, v které opravdu viniká a to je jak se opravdu rychle ožrat.

 


Nepřihlášený uživatel

#131549 Re: Re: Re: Havloidi patří za mříže!

2018-06-09 06:09

#131546: - Re: Re: Havloidi patří za mříže! 

Hlavně tehdy, když tam úřadoval Hitlerův vlezprdel Peroutka, to tam vymýšleli jednu pohádku za druhou....


Nepřihlášený uživatel

#131550 Re: Re: Re:

2018-06-09 06:11

#131547: - Re: Re:  

Máváš hanopisem, který na pana Kalouska nechal napsat kriminální imigrant Babiš u prokorupčníka Janečka, ale nikdo nic z tohoto hanopisu nebyl schopen potvrdit jako realitu, kdežto Babiš je jasně potvrzeným StBákem, nomenklaturním komunistům a trestně stíhaným kriminálním imigrantem. 

Tedy buď v naprostém klidu, pak Kalousek je dne bez nejmenších pochybností neotřesitelná morální i odborná autorita.