MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131551 Re: Re: Re: Re: Havloidi patří za mříže!

2018-06-09 06:12

#131549: - Re: Re: Re: Havloidi patří za mříže! 

Jak prosté, prostě to dolož, archiv Svobodné Evropy je, řekl bych, volně k dispozici, tedy i vše, co pro ní napsal pan Peroutka.  


Nepřihlášený uživatel

#131552 Kriminální imigrant, Stbák, nomenklaturní komunista bez lustračního osvědčení premiérem....

2018-06-09 06:15

 

 

Babiš, manželka i dcera poprvé jako obvinění vyslýcháni na policii

......ještě relativně nedávno by taková věc byla absurdní, ale russácký trotl na Hradě úplně změnil časovou osu politiky, když společně s kriminálním imigrantem porušují Ústavu ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#131553 Re: Za komunismu bylo lépe! A příště si dáme tu o Smolíčku Pacholíčkovi.

2018-06-09 06:17

#131425: Evropan - Za komunismu bylo lépe! A příště si dáme tu o Smolíčku Pacholíčkovi. 

Je dobré připomenout tedy, že komunistické pakáže jen v ČR bylo registrováno 1,2 mil. v celém Československu více jak 2 mil. 

Dnes tuto pakáž pase StBák Babiš a co horší, volí ho i dětičky této pakáže, proto onen výsledek kolem 30 %. 

Ostalgie je v ČR opravdu pekelná a je to způsobeno tím, že se máme opravdu velmi dobře a předvším hloupá část populace má dostatek času sledovat idioty jako  je Soukup, který koreluje s russáckou zločineckou propagandou spikleneckých teorií a vyvoláváním nenávisti. 


Nepřihlášený uživatel

#131554 Bratislava no-go zóna tvořená ultra monokulturním "obohacením".....

2018-06-09 06:20

Jo taková no go zóna tvořená totálním monokulturním "obohacením".....

 

Smrt na ulici hrůzy. Bratislavu šokovalo ubití Filipínce, do baru poblíž chodí pravicoví radikálové

Zabití? Monokulturní "obohačovat" přece vraždil, není na tom snad tak nic moc složitého. 

"Po prostudování spisu došlo k překvalifikování trestní věci na zločin zabití," řekl policejní mluvčí Michal Szeiff.


Nepřihlášený uživatel

#131555 Klaus byl vždy russácký trotl, jen teď je to více vidět....

2018-06-09 06:21

 

 

Klaus, hlas Putina v Česku: Ne Babiš, ne fake news, ne Rusko, EU nás ohrožuje

Okamžitě po vstuku Klause na Hrad se začali scházet KGBáci - absolventi MGIMO pravidelně na russácké ambasádě. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

1. prosince 2012  17:25
MGIMO je zkratka elitní ruské diplomatické školy. Ještě za komunismu tu lovila agenty KGB, ale také tu studovali dnes vlivní Češi. Absolventi se každoročně scházejí na ruském velvyslanectví v Praze. A další večírek absolventů je naplánovaný právě na začátek prosince.
 
První schůzka této zločinecké pakáže se odehrále přesně v roce, kdy russácký trotl Klaus vstoupil na Hrad. Důsledky jsou děsivé např. i to, že na Hradě je russácký trotl Myloš Zeman s bandou russácko čínských zločinců. 

Nepřihlášený uživatel

#131556 Jakou podporu v mýtu? Oni tam snad spolu kradou, že PPP Ťok potřebuje "nějakou podporu"?

2018-06-09 06:22

 

Ťok může zůstat ministrem i v příští vládě, Babiš mu slíbil podporu v mýtu

To je tak, když vládě navíc v nepřetržité demisi předsedá kriminální imigrant, komous a StBák, to pak se logicky tyhle jeho Stbácké praktiky šíří po celé politice v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#131557  Někde ten StBák Bureš těch 40 mld. za čtyři roky nakrást musel....

2018-06-09 06:24

 

 

Dotace pro zemědělství jdou hlavně k velkým firmám, hlásí kontrolní úřad

4. června 2018  8:44
Většinu z miliard korun evropských dotací na rozvoj zemědělství z Programu rozvoje venkova stát rozdává velkým firmám. Podpora malých a středních podniků, kterým měl program pomoci, naproti tomu vázne. Ministerstvo zemědělství, které peníze z programu rozděluje, výtky popírá a tvrdí, že velké podniky nezvýhodňuje.
 

....to se prostě nedá nic dělat, nárůst majetku za 4 roky na dvojnásobek v konkurečním prostředí se realizovat jen tím, že se přisaješ na stát a kradeš a kradeš a kradeš, tedy jako jeho "svěřenecký fond" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131558 A kdy se soudruh Janeček omluví za hanopis, který na zadání StBáka Babiše napsal o Kalouskovi?

2018-06-09 06:25

 

 

Miliardář Janeček má dceru: Přišla na svět do vany a ve vaku blan!

 

Jak přišla na svět jeho dcera a kolik partnerek má najednou je nezajímavé, podstatné je, kdy odčiní prasárny, kerých se jeho "prokorupční fond" ve prospěch StBáka Babiše dopustil. 

Možná by také mohl vrátit státu lithiové haldy, když je tak "proti" korupční :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131559 ANO StB v akci.....

2018-06-09 06:26

 

 

Čistky v inspekci životního prostředí odnesla ceněná ředitelka, soud se jí po letech zastal

.....a to ovar Brabeček vypadá, že neumí do pěti počítat. 


Nepřihlášený uživatel

#131560 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-09 06:27

#131165: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jj problémem s russáckým trotlem Zemanem je, že on si do russákova poslal 120 mld.  daní občanů ČR "privatizací" russáckého dluhu a v tom je orpavdu světovým unikátem. Tedy ten odporný komunistický blb jí chleba nás všech a zpívá russácko čínské častušky. K tomu ještě tento giga zloděj spolukradl MUS a 14 mld. hotovost tamtéž. Tu jim ale zabavili ve Švýcarsku, jen je smutné, že to jsou opět daně občanů této země a že se tentokrát jednalo o přímou hotovost. 

Celkem tedy Zeman jen jeho pověstnou špičkou ledovce okradl občany o cca 124 mdl. hotovosti - tedy na každého občana připadá směšných 12 400,- tedy na každou rodinu cca 50 000,- opradu drobné, minimálně z pohledu russácko čínského trotla Zemana. K tomu ještě to nebetyčné hovado vygenerovalo za 4 roky cca 400 mld. dluh (tedy dluh zdvojnásobil) a to dokonce při růstu HDP a co je ovšem naprostá "bomba" dokázal při tom zadlužení ještě zvýšit nezaměstnanost na 9% v tom je tedy opradu již naprostý světovým unikátem, mít růst HDP, masivně zadlužovat a provázet to nezaměstnaností blížící se dvěma cifrám, to chce opravdu "inženýra" komunistické "ekonomie". 

Zemanovy zlodějiny jsou tak gigantické, že se projevily dokonce do makroekonomických statistik.  Oposmluvní zlodějská banda kradla 1998-2002 jen kdyby náhodou někdo zapomněl a navázal na předchozí oposmluvní zldějskou bandu, kdy předsedou parlamentu byl Miloš Zeman a kradl Václav Klaus. 


Nepřihlášený uživatel

#131561 Komunistům zjevně nestačí, že povraždili tisíce spíš desítky tisíc věřících.....

2018-06-09 06:29

 

 

.....mají vskutku velmi zvláštní způsob sebereflexe jejich odporně zrůdné totality. Mimo to, hraní si StBáka Bureše na to, že budem mít vládu s důvěrou vždy jen hraním bylo. Stejně tak je to hraním komoušů, neonacků SPD, jediný, kdo to myslel alespoň trochu vážně, to byli socani, byť také z velké části jen tak "na oko". 

Kováčik: Bez zdanění náhrad za církevní restituce nepodpoříme vládu

Pokud poslanci hnutí ANO a ČSSD nebudou ve Sněmovně hlasovat pro zdanění náhrad církevních restitucí, komunisté nepodpoří jejich případnou menšinovou vládu. Uvedl to předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik v neděli v České televizi.

Není ale nic jednoduššího, zdanit náhrady a zrušit odluku církve od státu, tedy zachovat placení důchovních. Proč to nerealizovat? Je to tak snadné. 

Církevní restituce jsou dnes velmi výhodné pro stát a jsou z obecného pohledu správným krokem, provází je odluka církve od státu, tedy starost o rozvoj a zachování církví, dnes z extrémismu tak obrovské volání po "tradičních hodnotách" připadá čistě na věřící, jak dokáží s majetkem, který jim je postupně vracen nakládat tak, aby tradiční hodnoty (tedy ty skutečné, ne o kterých mluví nácke Okamura, komouši, Stbák Babiš či russácký trotl Zeman) byly ve společnosti zachovány

Komouši si tedy musí věci vyjasnit, hlavně si to ale musí vyjasnit kriminální imigrant, Stbák a komouš Bureš Babiš, rozjel tu russáckou ruletu s touto zemí a je neprosto nepochopitelné proč tento krajně nezodpovědný člověk požívá důvěry voličů.


Nepřihlášený uživatel

#131562 Re: Re: Re: Re:

2018-06-09 06:29

#131550: - Re: Re: Re:  

Ty máš snad nějaký důkaz o tom, že to Janeček napsal na zakázku Babišovi? Babiš to spíš efektivně využil, zrovna jako vyfouknul mediálně komunistům a SPD kauzu lítium. 


Nepřihlášený uživatel

#131563 Re: Re: Klaus ....

2018-06-09 06:30

#131133: - Re: Klaus .... 

Každé ne v rámci mezinárodní spolupráce státu demokratických, mravných, kutlurních s respektem k životu v rámci dohody Všeobecné deklarace lidských práv, je jen absolutní výraz naprosté neschopnosti a to nejen proto, že státy v rámci EU nemají ani ten nejmenší zájem se vzájemně poškozovat, přestože to russácčtí trotlové Klaus i Zeman tvrdí kudy chodí aniž by to byli schopni doložit jediný rozhodnutím v rámci EU a je lhostejno, jestli se na to díváme tak, že to tvrdí proto, že jsou russáčtí trotlové nebo to dělají proto, že jimi chtějí být. 

Nic to ovšem nemění na tom, že je velmi potřeba říci ne ANO StB a to nejen proto, že mu předsedá slovenský kriminální imigrant a StBák Bureš. 


Nepřihlášený uživatel

#131564 Kriminální imigrant má "zaručené" StBácké zprávy, jako když jej dementní voliči volili proto, že ...

2018-06-09 06:31

 

 

Církevní restituce podle něj v některých případech dokonce probíhají „nestandardně”. „Jsou informace, že se údajně vydává i majetek, který možná neměl být předmětem restitucí,” dodal bez dalších podrobností Babiš.

....jim vykládal naprostou debilitu, že se v ČR rozkrádá DPH jen v pohonných hmotách za desítky miliard ročně, když se na DPH z pohonných hmot vybere cca 25 mld. ročně. 

Je zvláštní, že se nyní jeho polodementní voliči nyní neptají, kde jsou ony rozkrádané miliardy dnes, když ten idiot generuje 50 mld. dluh ročně při růstu HDP 4,4 %? 

StBák prostě zůstane odporným StBákem.

Je zvláštní, že kriminální imigrant, komouš a Stbák Babiš neřeší masivní zlodějinu korunových dluhopisů, kde ročně státu uniká cca 5 mld. daní? Je to velmi podivné, přitom emise a nákup dluhopisů osobami spojenými dle zákona o Dani z příjmu je snadno postižitelné jedná a stát by tím získal dnes už desítky miliard korun. 


Nepřihlášený uživatel

#131565 To je opravdu radost, když kriminální imigrant, StBák a komouš Babiš vyjadřuje "podporu".....

2018-06-09 06:32

 

 

Ťok má moji podporu, řekl na ministerstvu dopravy premiér Babiš

4. června 2018  9:20, aktualizováno 9:44
Již skoro odepisovaný ministr dopravy Dan Ťok dostal šanci, že by se nakonec ve vládě mohl udržet. „Ministr Ťok má moji podporu,“ řekl premiér v demisi Andrej Babiš na ministerstvu dopravy. O odchodu z vlády nehovořil ani Ťok, který to dříve naznačoval. Zaznělo také, že Česku se aktuálně staví 194 kilometrů dálnic a obchvatů.

.....zrovna Ťokovi, který připravuje masivní zlodějinu v podobě PPP projektů, kterými kradl už russácký trotl Miloš Zeman a kterými se nikdy nerealizoval ani cm čehokoliv natož dálnice, ale zlodějiny to byly gigantické, russácký trotl Myloš Zeman na ně jistě s láskou zloděje vzpomíná. 

Např. tady - 

Smutný příběh D47: Od Zemanova izraelského debaklu po rezivějící mosty

To se pak člověk opravdu nemůže divit, že Ťok má podporu zloděje, kriminálního imigranta, komouše a StBáka Babiše. 

Ťok uzavřel smlouvu na první dálniční PPP projekt v Česku


Nepřihlášený uživatel

#131566 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-09 06:36

#131562: - Re: Re: Re: Re:  

Důvodné podezření by tu bylo. Haldy s lithiem u Janečka, opravdu velké se vyhýbání prokorupčního fondu Babišovým zlodějinám. 

Tedy obávám se, že se z toho dá velmi dobře dovodit prokorupčnost Janečkova fondu. Proč by o své vůli na Kalouska vlastně jinak psal hanopis? K čemu by mu to bylo? 


Nepřihlášený uživatel

#131567 Re: Re: Re: Re: Re: Havloidi patří za mříže!

2018-06-09 06:36

#131551: - Re: Re: Re: Re: Havloidi patří za mříže! 

Svobodná Evrapa generovala v době studené války jeden blábol za druhým. Na to se není nutno hrabat v archívu a ztrácet s tím čas. Americký páníček v případě Peroutky uvažoval zjevně pragmaticky: Když dokázal Ferda vychvalovat jeden nepohodlný režim efektně zadarmo, jistě při vhodné finanční motivaci pak dokáže jiný režim stejně efektivnně i hanobit. V tom se jeho americký páníček opravdu nepletl a Ferda se činil.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#131568 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-09 06:41

#131566: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Jetliže to byl protikorupční fond, hledal tedy korupční kauzy. Logické ne? Kalousek jich má jako blech. Janeček si ten fond sponzoroval sám, pokud ovšem i on není pouze čímsi hospodářem o čemž kdosi také už někde spekuloval.

 


Nepřihlášený uživatel

#131569 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-09 06:42

#131568: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Máš problém s funkční gramotností? Jasně píšu, že Janečkův fond je tvrdě prokorupční. 

Je opravdu velmi legrační po letech existence Babiš-Janečkova hanopisu na pana Kalouska, z kterého nikdo nikdy nic nepotvrdil natož, aby to vedlo i jen k vyšetřování pana Kalouska tvrdit, že má Kalousek korupčních kauz jako blech. 

Ano pan Kalousek skutečně žádné blechy nemá, to máš naprostou pravdu. 

Pro Janečka skutečně není problém sponzorovat prokorupční fond, je to zjevně dokonce velmi výhodné, viz. jeho získání hald s lithiem za cenu, za kterou by se styděl kterékoliv ze svých milenek koupit autíčko. 


Nepřihlášený uživatel

#131570 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Havloidi patří za mříže!

2018-06-09 06:58

#131567: - Re: Re: Re: Re: Re: Havloidi patří za mříže! 

Je symptomatické, že to nejsi schopen ničím doložit, přestože je archiv Svobodné Evropy volně k dispozici. 

Např. ze steno záznamů ze Sněmovny lze přitom velmi snadno dokládat, že je Miloš Zeman ubohým lhářem :-)


Nepřihlášený uživatel

#131571 PPP Ťok to je opravdu výkvět zlodějů z ANO StB.....

2018-06-09 07:07

Tisíce kamionů nemají kde parkovat. Stát chce problém vyřešit soukromými investory

....pomocí PPP projektů kradl už russácký trotl Mylož Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#131572 A v ČR se řeší debilita - dostavba jaderné elektrárny......

2018-06-09 07:15

TECHNOLOGIE

Energie je kupa, není ji ale jak ukládat. Akumulátory se stávají svatým grálem energetiky

.....příčemž je to ve své podstatě už naprosto absurdní, 15-20 let stavět za stovky miliard cosi, co produkuje v lepším případě 40 let svinstvo, co tu bude ještě tisíc let, dalších 20 let v lepším případě se to "dílo" bude po skončení životnosti rozebíra a po celou dobu provozu ta zhovadilost je schopna dodávat energii když vše jde dobře sotva 3/4 z roku, většinou jen 2/3 z roku, ale také se stává, že odstávka této zrůdnosti trvá i rok a to odhlížím od toho, že se do toho celou dobu životnosti musí nakupovat svinstvo, kterému se efeministicky říká palivo a má to směšné 2 GW. 

Německo ročně ve větrnících staví 2,8 GW, neprodukují žádné svinstvo a pokud nebude foukat, nebude na Zemi nikdo, kdo by elektřinu potřeboval. K tomu ročně staví jen v dotovaném režimu 800 MW v solárech kdy je také naprosto zřejmé, pokud se nerozední, nebude na Zemi nikdo, kdo by elektřinu potřeboval.

Tedy místo, aby ČR pracovala na tom, aby mohla energii uskladňovat, když už nemá moře, tak se chystá generovat svinstvo v podobě jederného bloku.  

Tedy vývoj technologií pro ukládání elektrické energie, by měl být naprostou prioritou ČR, obzvláště v kontextu s dobrou vědou v nanotechnologiích v ČR, které budou hrát velkou úlohu např. v plastických elektrodách akumulátorů.  Stejně tak by v ČR mělo být masivně rozvíjena technologie na ukládání energie do vodíku a řešení technických problémů s tímto plynem, které řešitelné jsou. Ale to s russáckým trotlem na Hradě a taktéž russáckým trotlem a krminálním imigrantem Babišem ve Strakovce je logicky přesně to, co se očekávat nedá. 

Stejně tak je potřeba na maximum využívat laserová experimentální pracoviště opět právě především k materiálové inženýrství s kontextem na ukládání energií. 

Dávno mělo probíhat jednání s prokorupčníkem Janečkem o navrácení lithiových hald a dávno už tam mělo být "těženo". 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#131573 Re: Re: Sračkonet končí! Český (?) agent neplní zadané úkoly Putlerových agentů!

2018-06-09 08:43


Nepřihlášený uživatel

#131574 Re: Re: Milion chvilek pro demokracii

2018-06-09 09:47

#131539: - Re: Milion chvilek pro demokracii 

Odpověď je prostá. Jde o specialisty v dobývání moci. V tomto směru v českých zemích nemají konkurenci. Ty zlikvidovali jako svůj první krok. Hned po válce.


Nepřihlášený uživatel

#131575 Re: Re: Re: Jen houšť a větší kapky, tak je to správně!

2018-06-09 09:52