MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tomio Okamura

#132576

2018-06-23 12:37

V těchto dnech probíhají dramatické události kolem migrační krize v Evropě. Naprosto přesně dochází na věci, které já a hnutí SPD dlouhodobě programově prosazuje a před čím varuje. Dnes se ukazují v plné nahotě lži našich politických protivníků a médií. 
První lež zní, že „neexistuje migrační krize a nic nám nehrozí“. Tak nás uklidňovali všichni dosavadní politici a také premiér Sobotka a nyní i premiér Babiš. Papouškovali, co jim kancléřka Merkelová nařídila. A tak nám také lhali a lžou čeští novináři a neustále mě špiní za moje pravdivé předpovědi. Jsou to lidé bez mezinárodního přehledu a bez pozitivní dlouhodobé vize pro naše občany. Fakta mluví jasně - migrace se stává nezvládnutým bezpečnostním rizikem. Nyní se připravuje uzavření bavorské hranice s jasným důsledkem, že migranti budou zůstávat v České republice.

Druhá lež je naivní představa, že migraci vyřeší společná ochrana hranic EU. Nevyřeší! Migrace je podporována neomarxistickými strukturami EU. Tyto struktury reprezentují takzvané neziskové organizace financované z veřejných rozpočtů. Migranti odmítnutí v Itálii se do států EU dostávají přes Španělsko, kde vládnou socialisté.

Třetí lež je, že naše vláda vystupuje důsledně proti migraci. Nevystupuje. Česká republika nemá vlastní zahraniční a bezpečnostní politiku. Jsme doslova v protektorátním postavení k Německu.

Čtvrtá lež je, že vláda je připravena krizi řešit. Dnes svolává premiér Babiš rychle bezpečnostní radu státu. Chce vědět, jak můžeme chránit hranice. Budou nám lhát a uklidňovat nás. Skutečnost je žalostná. Chybí síly i prostředky. Česká armáda je plně vytížena v zahraničí jako expediční sbor a vláda ještě nyní prosazuje navyšování sil v zahraničních misích. Prioritou vlády není obrana našich občanů a našich hranic. Policie před léty zrušila složky ostrahy hranic a dnes nemáme žádné policejní síly schopné dlouhodobě tuto funkci zajišťovat. Česká politická reprezentace dlouhodobě neplní svůj zásadní úkol pečovat o bezpečnost a budoucnost našeho národa.

Naše hnutí SPD prosazuje dlouhodobě reformu armády a její zaměření k obraně země. Politika hnutí SPD má chránit naše domovy. Marně se média a ostatní politici snaží z nás dělat extrémisty nebo fašisty. Jde o vlastenectví a vlastenecké strany sílí v celé Evropě. Musíme probudit i Českou republiku. A já Vás prosím o podporu v říjnových komunálních volbách. Přeji hezký den


Nepřihlášený uživatel

#132577 To, že chce člen ANO StB "vyřešit" armádní zakázky, tak to je naprostá jistota.....

2018-06-23 12:40

Metnar: Chci si přivést své lidi a vyřešit armádní zakázky

Budoucí ministr obrany Lubomír Metnar (50, nestr. za ANO) v pátek Právu řekl, že se bude snažit hned po nástupu dotáhnout například nákup nových izraelských radarů za 3,5 mld. Kč.

.....neb jeho zadání je, ukrást 10 % ze 100 mld., které chce "vláda" kriminálního imigranta procesovat, tedy jedná o kulatých 10 mld., které chtějí ukrást, o tom opravdu není žádných pochyb, na to maškara Karel Šlechtová opravdu neměla. 


Nepřihlášený uživatel

#132578 Re: nácek Pitomío Okradmůra se zase předvádí.....

2018-06-23 12:43

#132576: Tomio Okamura -  

......je to opravdu šašek. 


Nepřihlášený uživatel

#132579 Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do děsivých.....

2018-06-23 14:24

ČSSD by neměla dál ustupovat, říká Štěch k tomu, že by měl Hamáček sedět na dvou židlích

Předseda Senátu Milan Štěch (ČSSD) se staví kriticky k možnosti, že by ministerstvo zahraničí mohl místo Miroslava Pocheho vést dočasně předseda sociální demokracie Jan Hamáček. Štěch soudí, že veřejnost by to vnímala jako výrazný ústupek, což by sociální demokracii podle něho velmi vážně poškodilo.

.....konců, to je už dnes více než jisté, když se člověk podívá, jaká pakáž bude sedět ve "vládě". 


Nepřihlášený uživatel

#132581 A jak by si kriminální imigrant tedy přál, aby se summit svolal?

2018-06-23 14:47

Nic nebojkotujeme, ohradil se Babiš na výrok francouzské vlády. Minisummit byl podle něj svolán nestandardně


Nepřihlášený uživatel

#132582 Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do děsivých.

2018-06-23 14:53

#132579: - Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do děsivých..... 

Správně, alespoň by se stihl 3.pokus předsedy sněmovny, jistě neúspěšný a jak už i Zeman připustil, rozpustil by PS a byly by předčasné volby a některé pidi strany by zmizely v propadlišti jako TOP, STAN a možná i ČSSD, která je už k smíchu snad všem. A stihlo by se to ještě s komunálními volbami


Nepřihlášený uživatel

#132583 Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do děsiv

2018-06-23 15:10

#132582: - Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do děsivých. 

Jací lidé by měly tvořit budoucnost ANO StB? Kriminální imigrant, StBák a nomenklaturní komunista trestně stíhaný Bureš - Babiš? Vskutku maškary z MMR, MPSV, financí či teď další dvě maškary, z kterých chce udělat ministryně? Nebo to snad mý být Ovar Brabeček s PPP zlodějinami Ťok? Metna, co má odvahu idiota a chce procestovat 100 mld. v armádních zakázkách, tedy 10 mld. ukrást je zadání? 

Nehraj si hlupáká, ANO StB je ve finále, Bureš je už jen trapný a pokud promluví kdokoliv další z ANO StB je naprosto zřejmé, že vůbec netuší, co vlastně práce ministra obnáší, co je úkolem státní správy a co se kolem nich děje. 

Žvaní naprosté debility - viz. šílená Malá, která chce "zlepšit vymahatelnost práva a zrychlit soudy :-))", ale neuvedla jak, protože to vůbec netuší, a chce aby všichni tak nějak "kooperovali" ale kdo a jak, to už se také ta maškara neobtěžovala sdělit, vždyť je snad i šílená, mimo to, že je naprosto hloupá. 

Ticho před bouří? Novináři čekají na reakce orgánů v trestním řízení? Čekají na reakce z EK, OLAF...

2018-06-21 07:45

 

 
 

Odpověď Transparency International Česká republika Andreji Babišovi a holdingu Agrofert

Publikováno: 19. června 2018

 

Přinášíme odpověď Transparency International Česká republika (TI) adresovanou předsedovi vlády Andreji Babišovi a společnosti Agrofert, a.s. na jejich prohlášení (níže) k naší tiskové zprávě z dnešního rána: Andrej Babiš je ovládající osobou, říká sám Agrofert.

.....z MF, MZe, tedy z míst odku karuselu Agrofert proudí miliardy dotací? 


Nepřihlášený uživatel

#132584 Re: Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do d

2018-06-23 15:19

#132583: - Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do děsiv 

Musíš si vybrat, bud tady bude Babišova vláda ted, nebo po předčasných volbách :)


Nepřihlášený uživatel

#132585 Re: Re: Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne

2018-06-23 15:20

#132584: - Re: Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne do d 

Tvůj pesimismus nesdílím, neb i vám voličům ANO StB je už naprosto jasné, že jste si naběhli na odporné zločince z karuselu Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#132586 Re: Re: Re: Re: SPD

2018-06-23 15:30

#132571: - Re: Re: Re: SPD 

Et accipe bonum meum, ubi inveniam.

Nepřihlášený uživatel

#132587 Re: Re: Re: Re: Re: SPD nejsou populisté, jsou to neonacisté.....

2018-06-23 15:34


Nepřihlášený uživatel

#132588 Re: Re: Re: Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatá

2018-06-23 15:35

#132585: - Re: Re: Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatáhne  

Proč? Já mu ty prachy přeju, kdo umí ten umí a kdo neumí, ten se vzteká třeba tady na nějakých peticích. Ale můžeš i protestovat na náměstí. Nic jiného dělat nemůžeš. A voliči ANO by jej volili opět i v těch předčasných volbách jak je ti jistě známo ze všech možných průzkumů :)


Nepřihlášený uživatel

#132589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je

2018-06-23 15:38

#132588: - Re: Re: Re: Re: Re: Socani si opravdu těžce nabíhají na totální zničení, kriminální imigrant je zatá 

Počkejme si na průzkum v dalším měsíci - zatím je to nepřetržitá ztrátá, byť se zatím nejeví nijak ddramatickou. 

Co je jisté, krminální imigran, StBák a trestně stíhaný nomenklaturní komouš už vlastně nemá co by řekl. Když promluví, jsou to věci bez jakéhokoliv obsahu a tématu. Řekl bych, že už došla trpělivost i jeho voličům. 

Přeješ prachy zlodějovi? Ty žiješ v představě, že tě Babiš neokrádá, když za 4 roky zdvojnásobil majetek a navýšil jej o 40 mld.  Jsi snad idiot, abys nepoznal, že to nemá nic společného se šikovností ale velmi mnoho společného s odpornou krminalitou? 

Ty opravdu nevíš, jak okrádá stát pomocí korunových dluhopisů? Tobě opravdu nedochází, že úhrnná roční!!! ztráta z korunových dluhopisů pro stát je 5 mld. korun a neřeší se to proto, že Babiš zneužívá svojí moc? 

 

Evropan

#132590 Re:

2018-06-23 15:47

#132576: Pitomio Okradmůra -  

Zdá se, že Pitomio začíná být hodně nervózní. Jeho volební téma (neexistující) migrace mu ukradl jak hradní ožrala, tak i slovenský eštébák. No ony se vždy blíží nějaké volby. Kdyby však nová vláda měla být protiimigrační, jak tvrdí hradní ožrala, proč se slovenský eštébák vyhýbá diskusi v rámci EU o zabránění migrace a raději se doma peleší se svojí blonckou? A proč jeho tzv. vláda vymýšlí podmínky, jak k nám dostat migranty z Ukrajiny, Filipín a nově i ze Srbska?

https://www.mpo.cz/cz/zahranicni-obchod

Xenofóbové nějak nereagují na to, že v těchto státech žijí muslimové?


Nepřihlášený uživatel

#132591 Re: Re:

2018-06-23 15:50

#132590: Evropan - Re:  

Protože krminální imigrant Andrej Bureš Babiš neví kudy kam. Obklopil se idioty - maškary Malá, Švindllerová jak jsi jí vtipně nazval, ty dvě šílené obludy z MPSV a MMR, ovarem Brabečkem, PPP zlodějin Ťokem, šíleným Metnarem s odvahou idiota procesovat 100 mld. atd. atd. 

ANO StB je v obrovském průšvihu. 

IVČRN

#132592 Nasrat!

2018-06-23 15:58

Macron chce sankcionovat země odmítající migranty

ŽÁDNÝ ZKURVENÝ ISLAMISTY TU NECHCEME!


Nepřihlášený uživatel

#132593 Re: Nasrat!

2018-06-23 16:06

#132592: IVČRN - Nasrat! 

Žádný krminálník nemá nárok v EU na azyl a nikdy neměl. Je pak otázka, jak je možné, že dostal v ČR azyl krminální imigrant trestně stíhaný Andrej Bureš Babiš StBák a slovenský nomenklaturní komunista a proč ti tento člověk nijak nevadí? 

Proč ti nevadí vyvolávání nenávisti neonacistou Okamurou a jeho neonacistickým "spolelkem přátel debila", proč ti nevadí v Číně trestně stíhaný poradce Miloše Zemana, proč ti nevadí zlodějiny Miloše Zemana, ukradení MUS, 14 mld. hotovosti MUS a 120 mld. russáckého dluhu? 

Žádný imigrant tu není, ale ty stále dokola opakuješ, že tu žádné nechceš, přitom zároveň lidi, které voliš sem tahají lidi ze států mimo EU, russáci tu páchají odpornou krminalitu a když jsou usvědčeni, zmizí do russákova. 

Jsi snad idiot, že vůbec nevíš, co se kolem tebe děje? 

Ostatní státy Evropy se dosud neptaly proč sem má přístup odporná krminální pakáž např. z russákova, ale ptát by opravdu sakra měly. 

Evropan

#132594 Re: IVČRN = Idioty v ČR nechceme!

2018-06-23 16:19

#132592: IVČRN - Nasrat! 

Takže díky tomu, že jsme asimilovali Okradmůru (i když špatně), tak jsme vlastně za vodou? Tak proto nejel slovenský eštébák na schůzku představitelů EU!


Nepřihlášený uživatel

#132595 Re: Re: IVČRN = Idioty v ČR nechceme!

2018-06-23 16:26

#132594: Evropan - Re: IVČRN = Idioty v ČR nechceme! 

Úplně se to vyjasnilo, leč voličům ANO StB a neonacistů SPD to stále uniká, byť voličům ANO StB se sakra vyjasňuje. 

IVČRN

#132596 Re: Re: IVČRN = Idioty v ČR nechceme!

2018-06-23 17:14

#132594: Eurofilní idioty v ČR nechceme! 

Jdi do prdele, ty vítači, nablblej!


Nepřihlášený uživatel

#132597

2018-06-23 17:16

Jak upadnout u Babiše v nemilost. Svědectví lidí, kteří se rozešli s premiérem


Nepřihlášený uživatel

#132598 Re: Re: Re: IVČRN = Idioty v ČR nechceme!

2018-06-23 17:26

#132596: IVČRN - Re: Re: IVČRN = Idioty v ČR nechceme! 

Jestli je někdo v této zemi gigazloděj a zároveň vítač, tak je to russácký trotl a KGBák Miloš Zeman, neboť ten mimo jiné ukradl 120 mld. russáckého dluhu, 14 mld. z mus a celé MUS, především tu vítá odpornou zločineckou komunistickou-nacistickou pakáž z russákova a Číny. 


Nepřihlášený uživatel

#132599 Re:

2018-06-23 17:35

#132597: -  

Jj Bureš, maškary a PPP zloděj šašci, to je partička k pohledání. Vskutku pitomá Malá, ta ještě Bureševi řádně zatopí a bude to velmi dobře, její blbost je prakticky nekonečná a není zdaleka sama, ovar Brabeček to je také "hlava k pohledání" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#132600 Re: Re:

2018-06-23 18:36

#132599: - Re:  

Proč si přežil potrat?!