MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#133251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 05:46

#133250: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nic ti nevyvracím :-). 

Sděluji svůj názor, že stabilutu demokracií netvoří ten či one volební systém, ale stabilita základních mravných pravidel tedy i parametrické nastavení volebního systému a uvádím také, že volební systém musí být v korelaci s Ústavou v daném regionu a musí být v souladu s vnímáním spravedlnosti v dané oblasti, neboť toto vnímání popisuje tamní Ústava (v případě GB dokonce nekodifikovaná byť psaná pravidla), nic složítého. 

Jestli žiješ v představě, že ti tím něco vyvracím, může to být tím, že přestože tvrdíš, že má spoustu argumentů pro tvé tvrzení o většinovém systému, žádné jsi dosud neuvedl, což se jeví velmi zvláštním.  

S většinovým systémem musí být logicky spojena velmi striktní ochrana nejen volebního systému, ale vynucení, aby účastnici volebního systéstému byli striktními demokraty, neboť v opačném případě by hrozilo, že se k moci dostanou zločinci např. za pomoci lží. 

To je příklad ČR, která zavedla většinový systém pro volbu prezidenta a k moci se dostal zločinec o kterém dokonce Nejvyšší správní soud správně konstatuje, že porušoval volební zákon, ale neudělal již krok další, aby ho z voleb vyřadil. To je vážné selhání systému, ochrany demokracie v případě většinového volebního systému. 

Podobně strikně, vyřazením z voleb by logicky v případě většinového volebního systému musel dopadnout StBák, nomenklaturní komunista a kriminální imigrant Babiš, neboť je to StBák, slovenský nomenklaturní komunista a kriminální imigrant - dnes je trestně stíhanou osobou. 

Tedy máš naprostou pravdu, aplikace většinového systému na volbu prezidenta v ČR není v korelaci s naší Ústavou  ČR a tudíž zde způsobila celou řadu vážných problémů, to myslím naprosto jasně vyplývá z naší diskuse. Dala by se dnes velmi pravděpodobně  o tom napsat velmi dobrá diplomová i disertační práce nejen z politologie ale i mezioborové práce z teorie řízení systémů. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133252 Poslanec parlamentu neví, kdo ovládá jeho profil na socíální sití? A to je poslancem?

2018-07-05 06:05

Soud osvobodil Kotlebova poslance, projevu extremismu se nedopustil

Slovenský soud ve středu zprostil obžaloby poslance Lidové strany Naše Slovensko (LSNS) Stanislava Mizíka (53) za xenofobní výroky na sociální síti vůči osobnostem, jimž slovenský prezident Andrej Kiska loni udělil vysoká státní vyznamenání. Podle soudu nebylo prokázáno, že autorem příspěvku je Mizík. Rozsudek není pravomocný, protože prokurátor se na místě odvolal.

......je to tedy více idiot nebo zločinec? V obou případech by samozřejmě neměl být poslancem, nic složitého na tom není.  Soud k věci zjevně přistoupil tak, že polanec je idiot, který neví, kdo ovládá jeho profil na sociální síti a protože je to přece debil, tak ho osvobodil. Je to velmi zvláštní přístup, neboť když zvedá ruku v parlamentu, soudce by jej debilem nikdy nenazval a jeho zvedání ruky považuje za svéprávné. Vypadá to, že ve věci není debilem jen poslanec neonacistické strany, ale i soudce. 

Podobné je to se Zemanem, který "vyměnil" 650 mil za důl a přidal k tomu 14 mld. hotovost. Je to také více idiot nebo je to více zloděj? 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#133253 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 06:30


Nepřihlášený uživatel

#133254 Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 08:19

#133229: Evropan - Re: Re: Re:  

Když nevíš, že se svolávala, tak si to zjisti, demonstraci svolávaly "miliony chvilek" a nikdo jiný než PL o tom, že se uskutečnila, neinformoval. Další svolána opět za měsíc.


Nepřihlášený uživatel

#133255 Jako vždy v Bureš-Pleslově Blesku I. - ani zdaleka neplatí, že se může občan ČR účastnit....

2018-07-05 08:22

.....loterie o zelenou kartu USA každý rok, neb zdaleka také neplatí, že každý rok v loterii může občan ČR uspět, neb USA každý rok nepřidělují místa pro Českou Republiku. 

Je to jistě drobnost a bič na vskuktu již hloupé noviny Babiše s Pleslem se z toho jistě neuplete, ale je to doklad, jak se v tomto blesku tvoří titulky. 

Belohorcová: V USA chceme zůstat. Každý rok hrajeme loterii o zelenou kartu

 


Nepřihlášený uživatel

#133256 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 08:24

#133254: - Re: Re: Re: Re:  

Dolož to odkazem na registr schromáždění občanů vedený v magistrátu hl. města Prahy, nic složitého na tom snad není. 


Nepřihlášený uživatel

#133257 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 08:36

#133256: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Stačí se podívat na FB stránku "milionu chvilek" a máš to i s dalšími daty, kdy se opět demonstrace svolávají. Jsou tam mimochodem i fotky z oné předchozí demonstrace na Václavském nám. Nic složitého na tom snad není. Kdo chce, ten si to najde i bez magistrátu. Ale klidně můžeš prohlásit, že stránka "milion chvilek" na FB je podvodná i s fotkama, které tam jsou zveřejněny. A víc o tom nehodlám komunikovat. 

CZEXIT!
Nepřihlášený uživatel

#133258 Život Čecha nemá pro fašistické vrahounské zrůdy ze západu žádnou cenu!!!

2018-07-05 08:54

Soud ve Štrasburku zamítl stížnost rodiny Čecha zabitého v Londýně

Smrt fašistickým rusofobům!

#133259 Re: To jsou přesně ty lži, které už nikdo, kromě pár rusofobních Sorosem placených sviní, nežere.

2018-07-05 09:06

#133243: Mongoloid Havloid - Re:  

Ty bys měl viset, ty prolhaná fašistická svině!


Nepřihlášený uživatel

#133260 Rusko by mělo zlikvidovat nacistickou Ukrajinu

2018-07-05 09:57

Trump zvažoval vojenskou intervenci ve Venezuele

Odporný ukrajinský nacistický režim.

#133261 Re: Rusko by mělo zlikvidovat nacistickou Ukrajinu

2018-07-05 10:00

#133260: - Rusko by mělo zlikvidovat nacistickou Ukrajinu 

Podle soudruhů rusofobů prý na Ukrajině žádní nacisti nejsou.

 

Mladiství neonacisté vraždili v romské osadě u Lvova

Je to širší problém, týká se celé společnosti,” uvedl náčelník ukrajinské policie Serhij Knjazev...

 

Zapálený tábor na Hitlerovy narozeniny, vraždy nožem. Romové na Ukrajině čelí pogromům

 

Nepřihlášený uživatel

#133262

2018-07-05 10:22

Vypadá to tak, že "královská demokracie" Británie se cítí ohrožena tím, že ztrácí na mezinárodním významu. Blíží se přímé rozhovory Trump-Putin, některé bývalé kolonie GB se spíše snaží spolupracovat s Čínou, než s Británií, fotbalové mistrovství světa jde do finále bez problémů a s vynikající organizací, tak Británie šílí. Jsou to velice podobné problémy jaké řešila Británie v roce 1937 až 1940, které vedly Brity k nadržování Německu a zradě spojenců v Evropě (zejména Československa) a významně podpořily Německou agresi ve snaze rozvrátit celou Evropu.


Nepřihlášený uživatel

#133263 Muslimové spolu s neomarxistickými kolaboranty mění Británii k obrazu svému...

2018-07-05 10:28

Britské školství jde zase o jeden progresívní krok vpřed. A tento krok učiní v kalhotách, protože sukně mají ze středních škol zmizet. Zatímco kdysi dávno sufražetky bojovaly o právo nosit kalhoty, nyní to vypadá, že jim nic jiného než kalhoty nosit nezbyde. Zprávu jako první otiskl prestižní britský deník The Times. Část české veřejnosti ovšem odmítá informaci uvěřit.

 

Tento krok je zřejmě reakcí na nedávnou reformu zákona o uznání pohlaví, po které by mělo být snadnější změnit, jaké máte v rodném listu napsané pohlaví.

Celý článek ZDE

 

 Až 40 středních škol v Anglii už sukně zakázalo a další o zakázu přemýšlejí. Důvody jsou různé. Na střední škole v Lewes důvodem bylo, že studenti zpochybňovali, proč mají být uniformy dělené podle pohlaví, a také, aby se vyhovělo transsexuálním studentům. Na střední škole Woodhey byl argument, že pro personál a návštěvníky je nedůstojné vidět dívky v sukni, když sedí na zemi například při hodinách divadla. A v Bradfordu několik škol, protože do nich docházejí převážně muslimové, zakázalo sukně z důvodu cudnosti. Coplestonská střední škola zařadila sukně na seznam zakázaných oděvů a předmětů, na kterém už jsou skinny jeany nebo piercingy na obličeji.

 

 

 

Názory na zákazy se různí skupina od skupiny a ani zastánci LBGTQ se neshodnou, zda je tento krok správný. Studenti se proti kroku bouří. Někteří říkají, že nutit všechny nosit kalhoty zatímco sukně jsou všem zakázané „prostě není fér“. Žáci na Philipsově střední škole v Bury založili petici proti zákazu sukní řkouce, že tento zákaz „sexualizuje těla studentů“. „Pokud si někdo myslí, že když vidí dětskou nohu, tak je to příliš sexuálně nabité, měl by být okamžitě propuštěn pro hrubé porušení pracovní morálky,“ zní text petice. Další studentky pro změnu tvrdí, že sukně jsou důležité pro jejich sebevědomí, a pokud budou zakázané, mohlo by to mít „permanentní dopad na jejich mentální zdraví“.

I známá feministka Naomi Wolfová si myslí, že kalhoty všem jsou hloupé řešení. Rozhodně, pokud sukně pro každého umožněny nebudou.


Nepřihlášený uživatel

#133264

2018-07-05 10:38

Obrovskou ostudu udělali svému městu a mnohým jeho občanům někteří plzeňští radní.

 

Nejenže neschválili předložené usnesení o “prominutí ušlého zisku z vyblokovaných parkovacích míst”, které vyplývá z dohody o technických podmínkách s Plzeňským krajem, ale své navýsost trapné rozhodnutí ještě doprovodili nehorázně tupým, i když od nich relativně očekávaným, komentářem. 

Pro nezasvěceného čtenáře se jedná o návštěvu prezidenta Miloše Zemana v Plzeňském kraji a parkování kolony jeho vozidel, za které si nyní chtějí “radniční”, nejspíše doživotní papaláši” nechat, ve své neuvěřitelné nadutosti, zaplatit.  Prosím pěkně, aby nedošlo k mýlce, jedná se zhruba jen asi o tisíc korun! Pan radní, Pavel Šindelář z ODS, tedy z partaje, která je v Plzni “pupeční šňůrou” propojena s místním superkmotrem, si v tomto ohledu ještě zamoralizoval a prohlásil: “Až  prezident ČR přestane dělat naší zemi ostudu, může Plzeň uhradit vyblokovaná parkovací místa, která prezidentská kancelář využívala během jeho návštěvy. Se Zemanem se toho ale už nedočkáme!” 

Nehorázná drzost od mladého člověka, který ještě nedávno “do poslední kapky krve” prosazoval zcizení nejvýznamnější a nejlukrativnější firmy z majetkového portfolia města, Plzeňské Teplárenské a.s., a to prostřednictvím velice podezřelé fúze s obdobným podnikem pražského miliardáře Křetínského, který tak rázem  získal v představenstvu nově vzniklé společnosti majoritu. Šindelář to propagoval nejspíše moc rád, jeho, po stranické linii nadřízený, již zmiňovaný kmotr “AntiBárta”, který vlastně ještě “nedávno” seděl v křesle předsedy představenstva teplárny, a o kterém se veřejně spekuluje, že dlouhodobě “loutkovodí” nejen bývalého ministra spravedlnosti Pospíšila, ale i bývalého primátora a současného primátorského náměstka, poslance, do nedávna také ještě náměstka hejtmana, místopředsedu ODS a poslance v jednom Martina Baxu, ho za tento krok, který do budoucna přinese Plzeňanům pouze a jen problémy s koncovou cenou tepla, určitě nejen pochválil, ale také opět zanominoval na čelní místo kandidátní listiny ODS do říjnových komunálních voleb. Skutečně velice “vhodná” osoba s nezbytným respektem k nejvyšším ústavním činitelům politického systému naší země! Přesto jej jistým způsobem chápu, kdyby si dovolil respektovat většinovou vůli českých voličů,  asi by “u modrých” nejspíše dlouho politicky nepřežil! 

Ale taková Občanská “demokratická” strana prostě již jednou je, po celá dlouhá léta nedotknutelná, s právem kázat jedinou pravdu, a i díky tomu je naše země takto nenávistně rozpolcená! Nedosáhnou-li svého, kopou kolem, často bez ohledu na morálku a slušnost. Svoji, zejména zištně a majetkově motivovanou rozpínavost, ovšem realizovanou na úkor nás všech, efektivně kamuflují mediálním odváděním pozornosti. Jim spřízněná média, bohužel i veřejnoprávní, ochotně národ směrují do politické prehistorie, vytvářejí stále nové a nové umělé strašáky či bezbřeze a nelítostně kádrují lidi odlišného politického názoru. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#133265 USA - náš nepřítel!

2018-07-05 11:06

Víc než Spojené státy a Čínu může případná obchodní válka postihnout ekonomiky Česka, Slovenska nebo Maďarska. Vyplývá to z ekonomického modelu analytické společnosti Pictet Asset Management, který zveřejnila agentura Reuters.

Model pracuje se zavedením desetiprocentního cla na výrobky z USA, které by byli nuceni zaplatit spotřebitelé. Takový krok by mohl přivést globální hospodářství do stagflace, tedy kombinace vysoké inflace a současné stagnace ekonomiky, a snížit firmám zisk asi o 2,5 procenta.

Právě ekonomiky zemí silně navázaných na globální hodnotové řetězce, které velké korporace využívají k rozdělení produkce svého zboží, budou vypuknutím obchodního konfliktu pravděpodobně zasaženy.

V první pětce těchto států figuruje vedle Česka na pátém a Slovenska dokonce na třetím místě ještě první Lucembursko, druhý Tchaj-wan a čtvrté Maďarsko. Země jsou řazeny podle svého zapojení do globálních hodnotových řetězců podle definice Světové obchodní organizace (WTO) jako součet přidané hodnoty ze zahraničí k exportu země a přidané hodnoty dodávané do zahraničí.
Ať žije pan prezident Putin! Smrt Merkelové a Junckerovi!

#133266 Ať žije bratrské slovanské Rusko! Smrt Slovanům nepřátelskému anglosaskému západu!

2018-07-05 11:08

Dnes slavíme Den slovanských věrozvěstů.


Nepřihlášený uživatel

#133267 Britská komedie má další díl. :-)

2018-07-05 11:36

Včera volal Vilda Čok, že prý sehnal novičok, zítra letí do Anglie, snad ho nějak využije. :-))

 

Nepřihlášený uživatel

#133268 Re: Britská komedie má další díl. :-)

2018-07-05 11:39

#133267: - Britská komedie má další díl. :-) 

Že by se situace opakovala?

Od roku 1946 do roku 1976 provedli vědci z „Porton Downu“ nedaleko dotyčného Salisbury  až 750 testů v otevřeném prostoru. Pět experimentů bylo prováděno v moři s použitím přenašečů antraxu nebo dýmějového moru. V roce 1964 při vojenském cvičení v okolí Portonu se 16 britských vojáků námořnictva začalo chovat podivně, uvádí „El País“. „Někteří vyšli ven na otevřené pole přímo do palebné zóny protivníka, jiní krmili imaginární ptáky, další se vydali do kopců nebo vylezli na stromy a předváděli opice,“ píše novinář Miguel Angel Criado. V tajné zprávě byl učiněn závěr, že mariňáci „nebyli schopni provádět žádné rozkazy.“ Ani velitel ani vojáci netušili, že dostali dávku LSD. Jednalo se jen o jeden z tisíců experimentů na lidech, které britská a americká armáda prováděla při vývoji chemických a bakteriologických zbraní.

Oficiálně Británie v roce 1989 od vývoje nervového plynu upustila. Avšak v letech 1990 a 2000 došlo poblíž Salisbury a jinde k řadě záhadných úmrtí mezi vědci, kteří měli přímý vztah k vojenskému výzkumu.

V roce 2003 zemřel za dosud nevyjasněných okolností spolupracovník vojenské výzkumné základny Dr. David Kelly. Jeho tělo bylo nalezeno v lese u Portonu. Dva roky před smrtí Davida Kellyho se v Kalifornii zastřelil americký vědec Larry Ford, který s ním spolupracoval. Nástupce Dr. Kellyho, Paul Norman, havaroval v roce 2004 v soukromém letadle. Celkově z různých důvodů, jak již bylo zmíněno, zahynulo 11 spolupracovníků Porton Down.


Nepřihlášený uživatel

#133269 Re:

2018-07-05 12:02

#133219: -  

Takhle to dopadá, když se pořádají demonstrace bez podpory Sorosových neziskovek a ambasády USA. Pár tragédů a nesmyslná hesla.


Nepřihlášený uživatel

#133270

2018-07-05 12:15

Amritsarský masakr se odehrál 13. dubna 1919, když se dav nenásilných demonstrantů a náboženských poutníků shromáždil v uzavřeném parku jménem Džallijáanválá Bagh v paňdžábském městě Amritsar. Na nenásilnou demonstraci začali střílet příslušníci Britské Indické armády pod vedením plukovníka Reginalda Dyera. Civilisté se shromáždili k oslavě nového roku Baisákhí, náboženského a kulturního festivalu obyvatel Paňdžábu. Jelikož přicházeli z venkova nemuseli si být vědomí stanného práva, které bylo ve městě vyhlášeno.

Džallijáanválá Bagh je veřejně přístupná zahrada o rozloze asi 28 000 m² ohraničená zdí s pěti úzkými vchody. Při vstupu vojáci nejprve zahradili vstup tankem a zahradili východ. Na Dyerův příkaz zahájili střelbu do davu, která trvala deset minut a směřovala směrem k nezahrazeným východům, kterými se civilisté snažili uniknout. Podle tehdejších britských údajů bylo zabito 379 lidí a 1200 zraněno. Jiné zdroje uvádějí počet obětí kolem 1000. Tato „brutalita ohromila celý národ“, a způsobila „ztrátu víry“ indické veřejnosti vůči záměrům Spojeného království. Nedostatečné vyšetřování a počáteční ocenění Dyerova jednání britskou Sněmovna lordů posílilo hněv mas a vedlo ke vzniku Indického hnutí za nezávislost vedeného Mahátmou Gándhím.


Nepřihlášený uživatel

#133271 Re: Britská komedie má další díl. :-)

2018-07-05 14:12

#133267: - Britská komedie má další díl. :-) 

Tohle je ministr vnitra Velké Británie, to se pak není čemu divit. :-)))

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Sajid_Javid


Nepřihlášený uživatel

#133272 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 17:16

#133257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

FB co to je? Nic takového nepoužívám, to má být snad nějaký relevantní zdroj informací? 

Byl jsi upozorněn na to, že Putinovy listy nejsou zdroj smysluplných informormací ale naprostých blábolů navíc ve vlastníctví jakého šaška, co provozuje hazard ve velkém. 

Tedy buď v klidu, bláboly z Putinových listů jsi dosud ničím nedoložil. Dokonce jsi dostal návod, kde máš relevantní informace hledat. 

www.zvolsi.info

 


Nepřihlášený uživatel

#133273 Re: Re: To jsou přesně ty lži, které už nikdo, kromě pár rusofobních Sorosem placených sviní, nežere

2018-07-05 17:21

#133259: Smrt fašistickým rusofobům! - Re: To jsou přesně ty lži, které už nikdo, kromě pár rusofobních Sorosem placených sviní, nežere. 

Když si na státní zastupitelství zajdeš sám, budeš mít polehčující okolnost. 

 

Smrt fašistickým rusofobům!

#133259 Re: To jsou přesně ty lži, které už nikdo, kromě pár rusofobních Sorosem placených sviní, nežere.

2018-07-05 09:06:25

#133243: Mongoloid Havloid - Re:  

Ty bys měl viset, ty prolhaná fašistická svině!


Nepřihlášený uživatel

#133274 Sousloví "ruský podnikatel" zní opravdu stejně odpudivě jako "Babiš podnikatel".....

2018-07-05 17:30

Zátah na Rusy ve Varech. Úřady rozjely kontrolu obchodů s nemovitostmi


5. července 2018  16:13

Už několik dekád jsou Karlovy Vary symbolem ruských investic v Česku. Když server Municipalnyj skanjer (Obecní skener) před rokem analyzoval majitele nemovitostí tohoto západočeského města, spočítal, že více než polovina z nich pochází právě z Ruska.

 

....."podnikání" tedy spíše zlodějiny Babiše jsou jednoznačně značně rustikální. 

Nepřihlášený uživatel

#133275 Re:

2018-07-05 17:48