MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134476

2018-07-23 18:37

Češi jsou poraženým národem. Na členství v EU prodělali nejvíc, říká jasně světoznámý ekonom Piketty



 


Nepřihlášený uživatel

#134477 Re: Re:

2018-07-23 18:42

#134452: Evropan - Re:  

Ty děláš pro russkou ambasádu? Žádný takový stát ale neexistuje. V každém případě táhni, dokud máš čas!


Nepřihlášený uživatel

#134478 Tedy jednoznačně se potvrdilo, že paní Merkelová migrační krizi nevyvolala, ale jako jediná v Evropě

2018-07-23 18:47

Vnitro vydalo zprávu o migraci: o ochranu požádalo za půl roku 774 cizinců

23. července 2018  20:10
Ministerstvo vnitra začalo nově vydávat pro veřejnost čtvrtletní zprávy o migraci. První z nich, která vyšla v pondělí, nabízí údaje o počtu nelegálních imigrantů nebo počtu žádostí o mezinárodní ochranu. Uvádí také, kolik cizinců přišlo do Česka za prací. Celkově hodnotí zpráva situaci v tuzemsku jako stabilní.

......přesně věděla, že se Evropa tak jako tak musí o běžence postarat, žádná jiná možnost neexistovala a to také udělala ve spolupráci se svými spoluobčany prakticky za celou Evropu.  Potvrzuje se také z čísel a souvislostí extrému křivky migrace, že je možné, že migrační vlna byla vyprovokována s velkou pravděpodobností Ruskem, neboť stačilo velmi málo, aby se migrační vlna uklidnila - osvěta ve "zdrojových" státech migrace. 

Tedy servery ruské propagandy vyvolávající nenávist, vytvářející spiklenecké teorie a podporující migraci lhaním velmi rychle ztratily vliv, když se prokázalo, že publikují naprosté nesmysly. 

Pokud v ČR chybí pracovníci, měla by být tato místa primárně nabídnuta v rámci EU a až následně by měla být nabízena např. Srbům nebo Ukrajincům. V případě Ukrajinců je bohužel potřeba velká obezřetnost, neboť skoro polovina Ukrajinců se hlásí k ruské národnosti a tedy hrozí nebezpečí, kterému jsme nyní svědky na Slovensku, kde ruská pakáž zřídila výcvikové středisko teroristů. 

Putinovi noční vlci si zřídili na Slovensku základnu. S tanky a obrněnými vozy

Mají maskáče i samopaly. Slovenský ministr obrany chce prověřit polovojenskou organizaci

Slovenský ministr obrany Peter Gajdoš (Slovenská národní strana) ve středu podal na generální prokuraturu podnět k prozkoumání zákonnosti polovojenské organizace Slovenští branci. Ministr žádá, aby prokuratura prověřila, zda tato organizace neohrožuje Slovenskou republiku.


Nepřihlášený uživatel

#134479 Re: Že tě pořád baví číst nesmysly v Putinových listech.....

2018-07-23 18:51

#134476: -  

Když je to na "mých celbritách" a Putlerových listech, tak to bude "zaručeně pravda" a "ekonom" bude "světoznámý" jak ruský trotl Miloš Zeman :-). 

Jsi si jist, že ten blábol z mých celebrit opravdu napsal? 

"V knize Kapitál v 21. století autor analyzuje distribuci bohatství v Evropě a USAza posledních 250 let. Základní Pikettyho tezí je, že když je v dlouhodobém horizontu míra návratnosti kapitálu vyšší než tempo hospodářského růstu, je výsledkem koncentrace bohatství a nerovnoměrné rozdělení bohatství, což způsobuje sociální a hospodářskou nestabilitu. Jako řešení navrhuje přerozdělování prostřednictvím globální progresivní daně z majetku. Pokud řešení nepřijde, předvídá návrat tzv. „patrimoniálního kapitalismu“, kde je bohatství důležitější než aktivita, což nutně povede k degeneraci. Kniha se stala světovým bestsellerem, dva roky od prvního vydání se jí prodalo přes 1,5 milionu výtisků."

Ústav pro vyšetřování zločinů Havlismu-debilismu

#134480 Veškrna Dientsbier Švarcdement Žantovský Fíkus

2018-07-23 18:54

Banda kreténů v čele s jejich mediálním guru Jindřichem Šídlem, s neúspěšnými kandidáty na prezidenta Kchárla Švarcdementa a Fíkuse Drahoše společně s politickou mrtvolem útočí na úspěšné a oblíbené politiky jako jsou pan prezident Miloš Zeman nebo předseda vlády Andrej Babiš!

Zdejší fašisti a eurokolaboranti: Evropan, ocean of wisdom, Mahákala, Staňa, Valerie, království !! a další podobní kreténi, kteří se pod to ani nepodepíšou.


Nepřihlášený uživatel

#134481 Re: Veškrna Dientsbier Švarcdement Žantovský Fíkus

2018-07-23 19:00

#134480: Ústav pro vyšetřování zločinů Havlismu-debilismu - Veškrna Dientsbier Švarcdement Žantovský Fíkus 

Ty máš v oblibě zloděje stovek miliard Miloše Zemana? Ty máš v oblibě trestně stíhaného StBáka Babiše, co za čtyři v pozici ministra zdvojnásobil svůj osobní majetek na 80 mld. a následně jej vyvedl do euro-zóny na Slovensko do "svěřeneckého fondu"? 

Co sis na Zemanovi oblíbil, jeho oplzlost, nevzdělanost, nekulturnost, lhaní, nebo snad jeho zlodějiny, propuštění nájemného vraha odsouzeného všemi instancemi soudními v ČR včetně soudu Ústavního? 

Na StBákovi Babišovi sis oblíbil jeho křivopřísežnictví na zdraví jeho dětí a vnoučat? Jeho lhaní, jeho nomenklaturní komunistickou minulost, jeho zlodějiny? 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

 

 


Nepřihlášený uživatel

#134482 Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští komunisté....

2018-07-23 19:05

#134469: -  

......společně s těmi českými, neboť bezprostředně po únoru 1948 došlo:

- k zavedení povinné ruštiny a zničení výuky ostatních cizích jazyků včetně latiny

- k zničení žido-křesťanské kultury v Československu, uvězněním, vražděním, týráním kněží, řeholníků i věřících - toto probíhalo 

- zničení celého školství vyhnáním z něj lidí mravných, kulturních a vzdělaných a nahrazením těchto lidí odpornými komunisty

Následně došlo k okupaci země v roce 1968 a zničení všech zárodků kultury, svobody, které se tu v předchozích letech objevily.  

Nikdo tě v EU nenutí býti "vykořeněn", naopak EU ti poskytne zdroje na jakékoliv udržení unikátního kulturního dědictví, které budeš schopen a ochoten spravovat a je lhostejno, jestli se bude jednat o unikátní vinařství, unikátní potraviny, unikátní lidovou tvorbu, hudbu, divadlo, jazykové nářečí atd. atd. 

Obávám se tedy, že tvá představa o EU je vskutku absurdní založená na naprosté neznalosti EU. 


Nepřihlášený uživatel

#134483 Další zloději z TOP09!!!

2018-07-23 19:05

Praha 1 prodávala podle Pirátů byty pod cenou, rozdíl byl i pět milionů

 

Na Praze 1 vládne TOP09 spolu s ODS a ČSSD... Starosta je z TOP09 a prodej majetku má na starosti opět TOP09...
 

Nepřihlášený uživatel

#134484 StBák Babiš "šetří kde může"?

2018-07-23 19:06

 

2018-07-23 19:32

 

„Nejsem spokojen, jak ministři ve svých úřadech hospodařili, a chci, aby to změnili. Já sám jsem známý tím, že šetřím, kde mohu. Mám už takovou DNA,“ komentoval pro Právo výsledky svého průzkumu Babiš

Proč se tedy zlodějina za 5 mld. ročně, tedy okradání státu pomocí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobami spojenými jako je Babiš a karusel Agrofert dodnes neřeší, přestože poslanci celou tuto zlodějinu osob spojených dle zákona o dani z příjmu vemli přesně popsali ve Sněmovně? 

5 mld. okrádání státu na daních připadá Burešovi jako málo? 

Proto se ano StB chystá vydat 150 mil. na komunální kampaň, protože StBák "šetří kde může". Vždyť to přece StB má vyhrané, preference jsou na 30 procentech tak proč dělat vůbec nějakou kampaň? 

Vždyť je to idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#134485 Re: I Babišův Blesk je v tomto poněkud legrační......

2018-07-23 19:11

#134483: -  

....v titulku má miliony a textu pak statisíce a to ještě s výtkou makléře, že k snížení ceny o statisíce proti odhadu, klidně mohly být věcné důvody :-)

"MF DNES oslovila s žádostí o porovnání vysoutěžených cen bytů s tržními cenami v daném období službu IndexRealit.cz. Podle realitního makléře Lukáše Mačince byly v některých případech vysoutěžené ceny skutečně velmi nízké. Například u zmiňovaného bytu v Krakovské odhadl Mačinec tržní cenu ještě o čtyři sta tisíc korun vyšší."

„Je však otázkou, zda nebyly pro tyto ceny nějaké další relevantní důvody, jako jsou např. věcná břemena a podobně,“ říká Mačinec. U některých bytů navíc odhad IndexRealit. cz natolik výrazné rozdíly nezjistil.

Piráti dobrý, ale většinou mají "velké oči". 

 


Nepřihlášený uživatel

#134486 Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas.....

2018-07-23 19:14

 

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.

Celá zpráva OLAF je volně k dispozici na serveru aktualne.cz

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich. 


Nepřihlášený uživatel

#134487 Znalosti StBáka Babiše o ministerstvech začínají a končí u čerpání evropských fondů.....

2018-07-23 19:16

 

 

S Maláčovou mluvili například o čerpání evropských fondů, důchodech a důchodové reformě, sociálním bydlení či zálohovaném výživném.

.....to je opravdu pekelné. Babiš už jen blábolí, blábolí, lže, krade, blábolí a blábolí....


Nepřihlášený uživatel

#134488 StBáci ještě se nějakým kandidátem na poslední chvíli přijdou, Stuchlík zaručeně není finální :-)...

2018-07-23 19:17

 

 

Stuchlík je zároveň kritizován i za to, že je investorem firmy Fair Credit, která poskytuje lidem půjčky s vysokým úrokem a ti se pak při splácení mnohdy dostávají i do dluhových pastí.


Nepřihlášený uživatel

#134489 Pan Kalousek udělal správné rozhodnutí ve správný čas......

2018-07-23 19:18

 

Ožrala a zloděj zlodějská? Kalousek poslal na Babiše právníka

Předseda poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek přes právníka vyzval Andreje Babiše k omluvě. Tu žádá za Babišova slova o „zloději zlodějském a ožralovi“, která pronesl během emotivního projevu na mimořádné schůzi Sněmovny, při níž Babišova vláda žádala o důvěru. Babiš ho navíc obvinil, že „přes padáky” zabil lidi.


Nepřihlášený uživatel

#134490 Re: Re: Re: Re: Láska a pravda zvítězí nad pravdou?

2018-07-23 19:19

#134455: - Re: Re: Re: Láska a pravda zvítězí nad pravdou? 

A ty jsi zrůdný netvor, nebohá stvůra ukovaná pekelnou čtveřicí z bahna všeho utrpení světa. Po zásluze skončíš v horoucích peklech jako ti tvoji chlebodárci Ovar, Kikina, Pitomio a Agronetvor spolu s rusko-čínskou rudou chátrou.

království !!!

#134491 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-23 19:21

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů s diagnózou internetové debility - toť vizitka ovčanstva zemí koruny české.
Pryč s rudou čínsko-ruskou chátrou !
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!
Pryč s prohnilou republikou !!
Ať žije konstituční monarchie !!


Nepřihlášený uživatel

#134492 Jo trestně stíhaný StBák a křivopřísežník na zdraví svých dětí a vnuků "chce jednat" :-)

2018-07-23 19:21

Babiš by se kvůli migraci mohl s italským premiérem setkat už koncem srpna

Bureš "řeší" "migrační krizi" která už neexistuje :-) jak typické pro komunistickou pakáž, jako je Babiš.  

Schůzka kvůli řešení migrace, na kterou pozval italský premiér Giuseppe Conte předsedu české vlády Andreje Babiše (ANO) do Itálie, by se mohla konat koncem srpna. O přístupu k migraci chce šéf českého kabinetu jednat také v pátek v rakouském Salcburku s britskou premiérkou Theresou Mayovou, rakouským kancléřem Sebastianem Kurzem a estonským premiérem Jürim Ratasem. Babiš to v pondělí řekl novinářům.
 

Kolik je v ČR cizinců a kolik migrantů míří do Evropy? Vnitro začíná s pravidelnými reporty

Ministerstvo vnitra začne vydávat pravidelné čtvrtletní zprávy o migraci. Mají přinášet informace o migraci v České republice i v Evropě. Resort o tom informoval v pondělí na svém webu, kde také hned publikoval aktuální čísla.

 
ocean of wisdom

#134493 Havel Forever !!!

2018-07-23 19:22

SVOBODA A DEMOKRACIE, alternativní možnosti života, tolerance, úcta, pokora, respekt, láska a soucítění, sounáležitost se vším živým na naší planetě, ochrana přírody, skromnost, zodpovědné chování, sebekázeň, ochrana kulturních a historických hodnot a tradic, ochrana lidských práv a práv menšin, malé filmové festivaly a filmové přehlídky, malá kvalitní knihkupectví, vlaky a železnice, svobodný Tibet -- cíle bytostí světla a pravdy !!!!!!

ocean of wisdom

#134494 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!

2018-07-23 19:24

Zvítězí !!!!!!
Zvítězí !!!!!!
Havel Forever !!!!!
Free Tibet !!!
Green Peace !!!
Prague Pride !!!
Free Cannabis !!!
Support Trains !!!
Support Books !!!
Zlo bude poraženo, Dobro zvítězí !!!

království !!!

#134495 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-23 19:25

Netvoři, zrůdy, stvůry, zabijáci lidství a všech pozitivních hodnot - toť tupé stádo ovčanů s diagnózou internetové debility a lenivého konzumního kreténismu - typické voličstvo pekelné čtveřice z bahna všeho utrpení světa.


Nepřihlášený uživatel

#134496 Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!

2018-07-23 19:35


Nepřihlášený uživatel

#134497 Veškrna Dientsbier Švarcdement Fíkus

2018-07-23 19:36

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#134498 Co nového na západě?

2018-07-23 19:39

Útok v Torontu má už dvě oběti, zemřela desetiletá dívka


Nepřihlášený uživatel

#134499 Re: Re: J

2018-07-23 20:14

#134482: - 

Vím, co jsi zač.


Nepřihlášený uživatel

#134500 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Láska a pravda zvítězí nad pravdou?

2018-07-23 20:25