MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 12:17

#134949: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Je dobré ti připomenout, že komunisté používají teroru k získávání moci. Je také potřeba ti připomenout, že komunistická pakáž do ČR navozila tisíce lidí z celého světa, aby je tu KGB školila v použítí teroru k získávání moci. 

Tedy jestli někdo prokazatelně používá teror k získávání politické moci je to Rusko a to bohužel i v nedávné době na Krymu a i dnes na východě Ukrajiny. 

To je smutná realita komunismu a Russka. 


Nepřihlášený uživatel

#134952 Je z Stbáka Babiše opravdu na zvracení, ale ne jeho soukmenovkyni Novákové, ta považuje Babiše.....

2018-07-27 12:18

 

 

.....dokonce za vzor podnikatele a zároveň dokonce tvrdí, že podnikatelé kradou jako Babiš, když žádají o dotace. 

Bylo by tedy dobré, aby se "podnikatelka" Nováková, co nám neopomněla sdělit, se si její synáček konečně převezme její firmu :-) se nahlásila OLAF, že kradla při žádosti o dotace jako Babiš. Předpokládám, že si určitě o nějakou dotaci zažádala, když to tak přesně ví. 

Já vím např. velmi přesně, že v případě dotací v OPPI by ptačí hnízdečko mohlo získat dotaci jen na výjimku, jinak by jí nikdy dostat nemohlo. 

Dědictvím Klause a Zemana je ale v obecnější rovině i Andrej Babiš. Tento pracovník zahraničního obchodu z 80. let se mohl stát druhým nejbohatším českým podnikatelem především zásluhou právního šera a politického tolerování podnikatelských praktik, které zavedl Klaus a v podstatě převzal Zeman. To, že poté, co se rozhodl jít do politiky, Babiš sám sebe úspěšně vykreslil jako bojovníka proti korupci a politikům i politickým stranám bývalé éry, je nejen smutným dokladem krátké paměti mnohých, ale i míry znechucení, kterou masová korupce a šlendrián, jejichž základy byl položeny v 90. letech, vyprovokovaly.


Nepřihlášený uživatel

#134953 Proč někdo konečně neudělá tabulku a jasně nenapíše.....

2018-07-27 12:22

 

 

Metnarova diplomka není plagiát, usoudila univerzita

Podle analýzy Ostravské univerzity není diplomová práce, kterou na její pedagogické fakultě obhájil ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO), plagiátem. O výsledku analýzy v pátek informoval mluvčí univerzity Adam Soustružník.

.....Metnarova diplomová práce má cca 60 stran z těchto stran je jednoznačně Metnarem napsáno 5, 40 stran je dobře citovaných a 15 stran je špatně citovaných. 

Pořád se kolem toho chodí jako kolem horké kaše a nikdo doposud neřekl, kolik Metnar do diplomky napsal původního textu. Aktuálně to vyznívá tak, že tam vlastně není žádný původní text Metnara, ale není to "plagiát" jen to prostě nenapsal do textu, že to není jeho text, aby vedoucí diplomové práce nemohl zhodnotit, kolik je tam textu Metnara. 

---------------

Jo protže by StBák Bureš už žádného dalšího ministra nesehnal? Tak to leda....


Nepřihlášený uživatel

#134954 Stbák Babiš je po smrti?

2018-07-27 12:23

 

 

Zavražděný muž nalezený ve výkopu byl bílý kůň

Policisté už měsíc pátrají po pachateli či pachatelích vraždy, při níž skončil život pětapadesátiletého muže. Ten byl nalezen na začátku července ve výkopu v Prostějově. Právu se podařilo zjistit totožnost mrtvého muže, přičemž vyšlo najevo, že muž dříve fungoval jako tzv. bílý kůň.


Nepřihlášený uživatel

#134955 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 12:24

#134921: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

ad:  Na škole jsem měl spolužáky ze Sýrie, Sirei Leone a Vietnamu

Tedy spolužáky, kteří se dostali s tebou do studijní lavice naprosto odlišným způsobem, než že by se snažili ohrožovat pohraniční stráž zápalnými lahvemi, nehašeným vápnem, nebo by házeli po strážcích lejna.

Navíc o mnohých, naposledy zmíněných může existovat i podezření, že už od dětství se podíleli v Africe na vyvražďování křesťanských vesnic, jako zdrogovaní dětští vojáci. Teď mají za úkol se infiltrovat mezi běžence a později se podílet na destabilizaci a dobývání Evropy. Takoví by s tebou ale ve studijní lavici dlouho nevysedávali.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#134956 Nikdo ale nikdy neřekl, kolik tam 37-letý "student" Metnar reálně napsal vlastních stran......

2018-07-27 12:26

Omlouvám se za chyby, moje práce ale není plagiát. Babišovi rezignaci nabízet nebudu, řekl Metnar

....všichni kolem toho chodí jako kolem horké kaše. Škola říká není to plagiát, ale diplomka by nebyla připuštěna k obhajově. Metnar podvedl oponenty diplomky, když jim záměrným neuvedením, že text není jeho vytvářel dojem, že napsal více či vůbec něco on. 

Na co si to Metnr vlastně hraje? 


Nepřihlášený uživatel

#134957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 12:29

#134955: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty jsi dobrý psychopat. 

Falešné dilema[editovat | editovat zdroj]

Podrobnější informace naleznete v článku Falešné dilema.

Falešné dilema vyvolává dojem, že existují pouze dvě (nebo tři, či více) možností tam, kde jich je ve skutečnosti celá škála. Je naprosto běžný v prakticky veškerých sporech a je základem mnoha následujících klamů.

  • Kdo mě nepodporuje, je můj nepřítel.
  • Kdo nejde na demonstraci odborů, ten podporuje vládu.

Argument oslovující nevědomost (ad ignorantiam)[editovat | editovat zdroj]

Tvrdí, že nedokazatelnost nějakého výroku znamená, že platí opak. Jde o jednu variantu, typ falešného dilematu, vycházejícího z neznalosti ostatních možností, např.:

  • Nelze dokázat, že Bůh neexistuje, tudíž Bůh existuje.
  • Nelze dokázat, že Bůh existuje, tudíž Bůh neexistuje.

Šikmá plocha (slippery slope)[editovat | editovat zdroj]

Tvrdí bez důkazů, že určité rozhodnutí nutně povede k sérii dalších, a ve svém důsledku způsobí celý řetěz neblahých následků. Základem klamu je opět falešné dilema.

  • Když povolíme volné pobíhání psů po parcích, lidé si je budou bez košíků brát i do autobusů a za chvíli i na palubu letadel, a od toho už je jen krůček k tomu, aby pokousali pilota a způsobili leteckou katastrofu.

Tento typ klamu je třeba odlišovat od důkazu sporem (reductio ad absurdum), kdy se dokazuje nesprávnost protivníkova tvrzení tím, že se ukáže, že skutečně vede k nesmyslným či nepřijatelným důsledkům. Rozdíl je v tom, že u důkazu sporem jde o důsledky, které z oponentova tvrzení skutečně nutně vyplývají, zatímco u argumentu šikmou plochou jde o důsledky, k nimž by navrhované rozhodnutí mohlo, ale nemuselo vést. Důkaz sporem je na rozdíl od argumentu šikmou plochou zcela legitimní metodou dokazování.


Nepřihlášený uživatel

#134958 Proč ten idiot místo omlouvání jasně neřekne, kolik stran v diplomce je jeho?

2018-07-27 12:30

Metnar se omluvil kvůli diplomové práci. Nerezignuje

Ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO) kvůli nesrovnalostem v diplomové práci rezignovat nebude. Uvedl to novinářům na páteční tiskové konferenci. Zároveň se omluvil veřejnosti a autorovi knihy, ze které měl uvést citaci.

Omluvit se musí hlavně vedoucímu diplomové práce a oponentovi, neboť těmto lidem udělal ostudu tím, že je podvedl a vydával stánky za své přitom byly obsané a tudíž oni jsou podvedeni a oni tak nemohli zajistit to, aby se Metnarova práce vůbec nedostala k obhajobě. Tam je podvod a je jednoznačné, že je potřeba, aby Metnar odtáhl. 

"Můj posudek" takový "malinkatý" freudovský přeřek :-). Řekl bych, že i Metnat jasně potvrzuje, že každý, do podá ruku Babišovi ke spolupráci je pakáž, není na tom nic divného, spolupráce s trestně stíhaným člověkem je velmi problematická. 

Dobrá práce :-)

#134959 Ukrajina je jeden velký banderovský neonacistický bordel

2018-07-27 12:36

V Kyjevě se zapálil bojovník z Donbasu, domáhal se statusu veterána

 

Pohled na hořícího fašistu zahřeje každého vlastence u srdce.


Nepřihlášený uživatel

#134960 Re: Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek

2018-07-27 12:36

#134944: - Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek 

29 procent lidí je tak strašně zabedněných a tohoto zločince zvolilo, je to vizitka především hloupého obyvatelstva. Když jim nevadí, že je tato osoba STBák a ZLODĚJ v jedné osobě, tak to něco o těch 29 procentech vypovídá..


Nepřihlášený uživatel

#134961 Babišovi otnulo a trestně stíhaný Stbák chce být europoslancem....

2018-07-27 12:37

Rathovi otrnulo, odsouzený korupčník chce do Senátu

Bývalý poslanec a hejtman David Rath zvažuje, že by kandidoval do Senátu. Podle pátečních Lidových novin (LN) se tak má stát v Litoměřicích, kde si Rath ve vazební věznici odseděl rok a půl, zatímco policie vyšetřovala jeho korupční kauzu. „Díky tomu znám město i z druhé strany,” odůvodnil listu výběr místa Rath.


Nepřihlášený uživatel

#134962 Re: Re: Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek

2018-07-27 12:42

#134960: - Re: Re: Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek 

Babiš ve volební kampani masivně lhlal. Využil prostředí které mu připravily valento-rusko listy, vytvářel spiklenecké teorie, lhal o tom, že není Stbákem, že je trestní stíhaný "kampaň" atd. 

Zároveň členové ANO StB vytváří dojem, že to co Babiš říká je pravda. To je obrovský zločin každého z ANO StB. 

Občané jsou proti takovému způsobu lhaní a obrovského množství milionů použítých na vytváření dojmu, že "koužení neškodí zdraví" poměrně bezbranní obzvláště, pokud se sami na příjem lží připravili čtením blesku, babišových blesků a valento-rusko listů. 

Ale řekl bych, všeho do času. Potom, co Babiš a lidé, které do politiky přivedl, jako je Metna, Malá, Nováková předvádějí, bych řekl, že už i jeho voličům dochází, co je to za odporného zločince a že křivopříseznictví na zdraví jeho dětí byl odporně promyšlený tah hnusného Stbáka. 


Nepřihlášený uživatel

#134963

2018-07-27 12:45

Dobře to pan Čech řekl:

 

https://youtu.be/-pMA9QFT-y0?t=4m58s


Nepřihlášený uživatel

#134964

2018-07-27 12:45

Poslanci berou desetitisíce, ale na obědy nemají? Zlevnili si jídlo ve Sněmovně!



Nepřihlášený uživatel

#134965 Re:

2018-07-27 12:49

#134963: -  

Myslíš oplzlého Frantu Čecha? 


Nepřihlášený uživatel

#134966 Re: Re:

2018-07-27 12:51

#134965: - Re:  

Myslím pana Františka Ringo Čecha, buzíku!

Evropan

#134967 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 12:52

#134929: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zajímalo by mě, odkud čerpáš tuto statistiku, že imigranti z Afriky jsou převážně muslimové. Pokud čtu články odkud se rekrutují, tak jde hojně o státy s křesťanskou populací. A co když utíkají před islámem?

Evropan

#134968 Re: Re: Re: F.R.Čech je známý komik

2018-07-27 12:56

#134966: - Re: Re:  

No jo, to on je známý vtipálek. Tys myslel, že to řekl vážně? Já se teda docela nasmál.


Nepřihlášený uživatel

#134969 Re: Re: Re:

2018-07-27 12:57

#134966: - Re: Re:  

Tedy oplzlého Frantu Čecha šílence, co je schopen tvrdit, že lži KGBáka Zemana jsou pravda. 

Evropan

#134970 Re: Russko pryč ze Sýrie, Ukrajiny a Gruzie !!!

2018-07-27 12:59

#134949: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Syřané prchalí pryč ze Sýrie před diktátorem Al-Asádem, který má na svědomí smrt více než 300.000 Syřanů a za hranice vyhnal téměř polovinu národa. To vše s vojenskou podporou rusského neofašisty Putlera. Co je na tom lživého? Bojíš se snad pravdy jako hradní opilec fíkusu?

Jiří Drahoš

#134971 Re:

2018-07-27 13:03

#134963: -  

Souhlas!

Evropan

#134972 Russko pryč ze Sýrie, Ukrajiny a Gruzie !!!

2018-07-27 13:03

Kdo vraždí v Sýrii civilisty? Rusko – Islámský stát 679:98.

https://echo24.cz/kdo-vrazdi-v-syrii-civilisty

A to je informace přes dva roky stará. Zatímco Islámský stát je téměř zničen, terorista Al-Asád s podporou Russka dále vraždí.


Nepřihlášený uživatel

#134973 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 13:06

#134957: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tedy tví spolužáci házeli po pohraniční stráži lejna, zápané láhve, kamení a pokoušeli se dostat do našeho státu bez víza a násilím?

To jsi tedy studoval s psychopaty. Nejsi vlastně ty sám také pořádný psychopat?

 

Evropan

#134974 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 13:08

#134973: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No z našeho socialistického ráje se, pokud zmiňuješ pohraniční stráž, pokušeli dostat tisíce lidí a desítky za to byli zastřeleni.


Nepřihlášený uživatel

#134975 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 13:12

#134967: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tak čteš stupidnosti z lidovek, nebo nějaké šafroviny, eventuelně kundroviny, podbarvené slonkovinami či jinými hovadinami.