MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135326 Re: Re: Už si nepamatujete všechny ty ku*dy z rozhlasového přímého přenosu?

2018-08-01 09:27


Nepřihlášený uživatel

#135327 Co plyne z toho, co tvrdí pan Kala a StBák Babiš

2018-08-01 09:28

 
 

pan Kala

„V roce 2017 bylo vyčerpáno pouze 48 procent konečného rozpočtu kapitálových výdajů.Jedná se o nejnižší investice státu za posledních 12 let. Investiční podpora státu byla v roce 2017 dokonce nižší než v letech ekonomické recese,“ poznamenal. Rozpočet pro loňský rok připravil a z výrazně části dohlížel na jeho dodržování tehdejší ministr financí a dnešní předseda vlády Andrej Babiš. Poznatky šéfa NKÚ se snaží rozporovat.

StBák Babiš

„Zatímco výdaje v roce 2014 představovaly 74,1 miliard korun, v roce 2015 již 75,8 miliard korun, v roce 2016 78,5 miliardy korun a v roce 2017 rekordních 103,9 miliard. Vždy jsem apeloval na jednotlivé ministry, aby tyto rozpočtované výdaje čerpali.

.........................................

Pan Kala říká, že v roce 2017 bylo z kapitálových výdajů vyčerpáno 48 %, StBák Babiš tvrdí, že bylo rozpočtováno 103,9 mld. a zároveň říká, že vybízel ministerstva, aby to čerpali, že nečerpali, tak z toho se StBák sám vyviňuje. 

Jak by tedy dopadl rozpočet, kdyby ministerstva tuto položku vyčerpala? Státní rozpočet skončil v roce 2017 deficitem 6,151 mld. přesně dle statistického úřadu. Nevyčerpané prostředky z rozpočtové položky kapitálových výdajů představují 54, 028 mld. přesně. 

Tedy pokud by ministerstva toto vyčerpala, deficit by byl 60,17 mld., tedy o 10 mld. nad plánovaným deficitem. 

Co tedy ten komunistický křivopřísežník, StBák a trestně stíhaný podvodník Babiš vlastně řeší? Proč napadá pana Kalu? Copak je možné s prakticky nulovou nezaměnstnaností, růstem HDP "hospodařil" se 60 mld. deficitem státního rozpočtu? 

Babiš je snad idiot? Kde vůbec to hovado bere drzost napadat pana Kalu? To co říká pan Kala, že jednotlivé rozpočtové položky státního rozpočtu jsou jen formální a v průběhu se různě přesouvá z místa na místo je zjevně naprostá realita, neb i jen v porovnání jediné položky rozpočtová-plnění a konečné vypčtová rozpočtu plyne, že je rozpočet čeprán opravdu prapodivně. 


Nepřihlášený uživatel

#135328 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-01 09:29

#135273: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Vy tu pořád píšete, jak je EU šílená, ale přítom nic konkrétního nikdy neuvedete. 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je po ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzálát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 

Evropan

#135329 Re: Re: Tak je to správné

2018-08-01 09:33

#135318: - Re: Tak je to správné 

ad : A pokud se vám nechce trmácet až do Afriky, tak přece existuje mnoho jiných možností jak se pozitivně filantropicky realizovat - např. zdá se vám, že u nás v ČR máme málo spoluobčanů, kteří si skutečně zaslouží pomoc druhých? Máme snad u nás málo starých odstrčených lidí, těžce nemocných dětí, lidí nikoliv svou vlastní vinou tělesně postižených, atd....atd....? Což takhle realizovat se např. zlepšováním životních podmínek těchto našich spoluobčanů? - Buď finanční podporou organizací, které se těmto lidem jejich úděl zlepšují a nebo přímou prací.

Je zvláštní, že lidé, kteří píší tyto příspěvky, současně vystupují proti neziskovkám. A přitom jsou to právě neziskovky, kdo se o lidi v nouzi starají tam, kde stát selhává. Naštěstí je v Čechách většina lidí rozumných a na činnost těchto neziskovek pravidelně přispívají. Bohužel hradní pakáž se zmůže jen na nesmyslnou kritiku - viz. ožralův imaugurační projev.


Nepřihlášený uživatel

#135330 Re: Re: Re: Re: Pyroman nebo homosexuál, xenofóbům je to jedno!

2018-08-01 09:34

#135325: Evropan - Re: Re: Re: Pyroman nebo homosexuál, xenofóbům je to jedno! 

 

Homosexuál je na tom podobně jako pyroman. Oba mají nepřirozeným směrem vychýlený pohlavní pud. Oba druhy deviantů jsou nebezpeční, jeden zapaluje majetek, druhý roznáší nebezpečné choroby. Oba druhy jsou často i promiskuitní. Jeden z logických důvodů, že musí hledat další objekt k podpálení, druhý zpravidla proto, že je to prase.

Netvrdím, že jedno i druhé je stejné.


Nepřihlášený uživatel

#135331 Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 09:41

#135312: - Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

Slušné kulturní a mravné lidi už nemá dávno ani Západ, rozhodně ne ČR. Vysoké školství Západu začíná generovat zjevné trotly.

 


Nepřihlášený uživatel

#135332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 10:08

#135331: - Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

Znovu ty nebetyčný blbe, co si nevážíš krásného života. 

Tady "na západě" se máme skvěle, máme tolik volného času, že můžeme přemýšlet o tom, jak budeme vzdělávat naše děti, stále se snažíme věci vylepšovat v souladu s tím, jak přicházíme na to, jak věcí fungují, tedy i vzdělávání. 

EU je bezpečně nejlepší místo k žovotu, jsme prakticky etalonem důstojného života na zemi. 

Tedy jestli si myslíš, že je to někde lepší, tak to uveď a případně se tam odstěhuj. Jestli znáš lepší misto, které se postará lépe o tvé zdraví, o důstojné stáří, o život ještě než se narodíš, o vzdělání, neváhej a uveď kde to je a odstěhuj se tam, nikdo ti v tom nebrání, dokonce si tam může převést všechen svůj majetek, ani v tom ti nikdo tady v EU nebrání. 

Je zvláštní, že místo toho, abys to udělal pomlouváš EU v diskusích. Proč takovou ubohost vlastně děláš? 


Nepřihlášený uživatel

#135333 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-01 10:09

#135272: - Re: Re: Re: Re:  

Nikdy jsem žádný hoax nevytvořil a nezkopíroval. 

Pokud např. spekuluji, že Andrej Bureš Babiš StBák a křivopřísežník není skutečným vlastníkem karuselu Agrofert, ale je pouze bílým koněm, uvádím, že je to do velké míry "spiklenecká teorie", byť má reálný základ ve výročních zprávách karuselu Agrofert a např. statistice jak karuselu narůstal cizí kapitál od doby, kdy to musel povinně publikovat na www.justice.cz. 

Je to zajímavé, v roce 2014 měl karusel agrofert cízího kaitálu cca 57 mld. a z toho bylo od bank 25,2 mld. tedy výnosy z těchto půjček jsou "kdo ví kam" to už karusel nezveřejňuje a výnosy z nebankovních půjček byly velmi pravděpodobně dvojciferné, tedy z výnos z 32 mld. tedy 3-3,5 mld. korun plyne prakticky neznámo kam. 

Za jedinou miliardu si tu KGBák koupí celou Sněmovnu i se sekretářkama na čtyři roky dopředu, neboť to představuje 2,5 mil na každého ze 400 lidí, přičem Sněmovna má 200 poslanců a pokud si představime, že zdaleka není potřeba uplácet každého, je to suma opravdu enormní. 

Je to jistě spiklenecká teorie, ale co víme jístě, že je Babiš křivopřísežník na zdraví jeho dětí, Stbák, nomenklaturní komunista, trestně stíhaný je on i jeho pravděpodobní spolupachatelé. Ke zprávě OLAF se karusel vyjádřil a jeho vyjádření ale nic na zprávě nemění. 

Víme jistě, že Andrej Babiš odlifroval celý majetek karuselu, který "je" napsán na jednu fizickou osobu Andrej Babiš na Slovensko. Víme jistě, že nárůst majetku karuselu za 4 roky ministrování Bbaiše je 40 mld. z původních 40 mdl. (přibližně). 

Víme např. také jistě, že karusel pobral v roce 2017 dotaci 2 mld. korun a zaplatil na daních 740 mil. jak sami uvádí ve výroční zprávě, tedy jen v této konkrétní zlodějině jsou 1,26 mld. v plusu. 

Tedy opravdu, to že je Babiš jen bílý kůň je spiklenecká teorie, ale řekl bych, že se Babiš jako reálný vlastník karuselu Agrofert nechová. Reálný vlastník takto obrovského majetku skutečně netrpí nutkavou potřebou krást 50 mil. z dotací vytvářením anonymních akcií, aby si postavil bydlení, neboť je to ubohé a v jeho kruzích lidí s velkým majetkem by se jen ztrapnil. 

Mimochodem z právy OLAF plyne, že dětičky Stbáka Babiše vlastně nikdy nikde nepředvedly, že akticíe ptačího hnízdečka vlastní a to je jedno ze zajímavých zjisštění, stejně jako to, že předseda představenstava ptačího hnízdečka neznal vlastníky, nikdy se s nimi nesetka a napamatuje si, že by kdy svolal valnou hromadu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#135334 Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-08-01 10:13

 




Piráti jsou alkoholici a narkomani, tvrdí SPD v rámci předvolební kampaně


30. července 2018  18:29

Předvolební boj o pražský magistrát začal. Pražská pobočka hnutí SPD sdílela na svém profilu video, kde lídr Pirátů Ivan Bartoš hraje na akordeon a zpívá. V průvodním textu SPD tvrdí, že Piráti jsou narkomani a alkoholici, kteří chtějí ovládnout Prahu. Bartoš původně nechtěl na celou věc reagovat, později však uvedl, že se SPD „jako tonoucí stébla chytá“.

 

....a "podnikatele" v multi-level "marketingu" do pozice primátora. Co také čekat od StBáka Bureše a nácka Okamury, je to dobře, že se personální vyprázdněnost začíná projevovat. Je to vlastně skvělá zpráva. Piráti se tomu mohou jen smát, víc opravdu není potřeba dělat. Neonacistická SPD i neokomunistická ANO StB se už utlučou vlastní blbostí. 

 

Babiš není schopen ze 70 poslanců ANO StB vybrat jediného ministra. Bandy StBáckých "poslanců" se potulují po chodbách Sněmonvy a terorizují poslankyně a poslance opozičních stran. Tak daleko dospěla degenerace to "protikorupční" ANO StB. 




Nepřihlášený uživatel

#135335 Jsou státy v EU, které mají dvoucifernou nezaměstnanost, proč sem tedy taháme Ukrajince....

2018-08-01 10:15

 

 

Vládní program přilákal do Česka 13 tisíc Ukrajinců. Práci místním neberou, tvrdí analýza

V Česku za dva roky od spuštění vládního programu Ukrajina pracuje 13 300 lidí z této země. Firmy mají o Ukrajince zájem, jejich legální zaměstnávání neohrožuje místa ani mzdovou úroveň, řekl v pondělí šéf Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý. Komora chceme s vládou otevřít jednání o zdvojnásobení ročních kvót.

.....není k tomu žádný důvod, naopak je to velmi nebezpečné, neboť skoro polovina Ukrajinců se hlásí k russké národnosti a to je tedy opravdu velmi nebezpečné, při přečtení výročních zbrav BIS a vědomí, jak gigantická je russácká ambasáda na našem území. 


Nepřihlášený uživatel

#135336 Nováková je důkazem, že StBákovi Babišovi již nikdo slušný .....

2018-08-01 10:16

 

 

Antiministryně Nováková: Bere komunisty, Okamuru, korporátní zájmy staví nad občana

.....se znalostmi a člověk kulturní a morální již opravdu ruku nepodá.

ANO StB má cca 70 poslanců a nejsou schopni z nich vybrat jediného ministra či ministryni. Co je to tedy za lidi ve Sněmovně za ANO StB, nějaká zločinecká pakáž, že je ani StBák nechce mít ve vládě? Ve Sněmovně ani na veřejnosti prakticky nemluví. 

ANO StB je v obrovském průšvihu a to odhlížím od toho, že banda mužských poslanců ANO StB vyloženě terorizuje poslance ostatních stran Sněmovny na chodbách, pokřikuje na ně, nabízí úplatky atd. Byť to mohou vydávat za žert, je odporná a nejspíše i organizovaná banda, páchající odporné zločiny

Centrum pro boj s terorismem a hybridními hrozbami (StB)

#135337 Re: Re: Tak je to správné

2018-08-01 10:17


Nepřihlášený uživatel

#135338 Pan Miroslav Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí....

2018-08-01 10:18

 

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich

 

Nepřihlášený uživatel

#135339 Co je velmi jisté, budou to jednání sakra a sakra dlouhá......

2018-08-01 10:19

 

 

Čína chce jednat s Británií o volném obchodu po brexitu

Čína navrhla Velké Británii zahájení rozhovorů o budoucí dohodě o volném obchodu, kterou by obě země mohly uzavřít po vystoupení Británie z Evropské unie (EU). V Pekingu to v pondělí na tiskové konferenci po setkání se svým čínským protějškem Wangem I uvedl britský ministr zahraničí Jeremy Hunt, který byl jmenován tento měsíc.

......globální vesnici GB nic nebránilo, vyjednávat za EU se zázemím 550 mil. lidí v EU. Dnes mají 50 mil a pozice vyjednávání se jim zmenšila na desetinu. 

Naběhli si na russákou propagandu spikleneckých teoríí o EU, výsledek se dostavil. Stejně jako když někdo podá ruku StBákovi Babišovi ke spolupráci, výsledek se dostaví velmi rychle, viz. články v jeho blescích o "oblíbených" politících ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#135340 Re: Re: Re: Tak je to správné

2018-08-01 10:21

#135337: Centrum pro boj s terorismem a hybridními hrozbami - Re: Re: Tak je to správné 

To jako, že si Itálie vyjednala repatriční dohody sama?  Tak to neváhej ani vteřinu a dolož to, to si opravdu rád přečtu.

Stop neomarxismu!

#135341 Pražská kavárna od koryta!

2018-08-01 10:24

Totalita bude bita!


Nepřihlášený uživatel

#135342 Re: Re: Re: Re: Pyroman nebo homosexuál, xenofóbům je to jedno!

2018-08-01 10:29

#135325: Evropan - Re: Re: Re: Pyroman nebo homosexuál, xenofóbům je to jedno! 

Homosexualita se vyskytuje i mezi zvížaty. Tam slouží i jako regulační nástroj proti přemnožení. Pohlavními chorobami postižená zvířata tak posléze hynou. Jindy může živé organismy schvátit požár, vyvolaný homosexuálovi podobným devijantem, který něco podpálí, posléze při pohledu na ničivý živel masturbuje, buď přímo fysicky, jiný u toho dojde k orgasmu i jen díky pohledu na děsivou zkázu. Žádný z těchto jevů v Česku nepotřebujeme. Porodnost je u českých občanů i tak, díky "hodnotám Západu, či Evropy" celkem slabá. Všechna náboženství, jež byla od pradávna návodem pro lidská jednání homosexualitu, ani jiné projevy pohlavních sodomií také z jistě dobrých důvodů nedoporučují. Ty ale zejména zavrhuje také samotný Islám, moderní to dnes jev v evropském teritoriu. Povolí to pouze vyjímečně dobře prověřeným bojovníkům džihádu, kdy může být klučina, co ho mezi sebou nachytají, že poslouchá západní disco, nejprve znásilněn a posléze sťat. Při pohlavní nouzi mohou bojovníci ojet také jinou kořist, například koně. Musulmani budou gaye a lesby určitě ohrožovat, jako se přirozeně nebudou mazlit ani s pyromany, když by podpálili jejich majetek.

 

 

 

 

 

 

 

Politický geograf

#135343

2018-08-01 10:31

V Česku je tak silná islamofobie, protože občané vidí, jak to vypadá v zemích, kde tak silná islamofobie není.

 

Nepřihlášený uživatel

#135344

2018-08-01 10:38

Robert Fico udeřil na Sorose: 17letá dívka organizuje z dětského pokoje boj s vládou?



 


Nepřihlášený uživatel

#135345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 10:38

#135332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

EU nelze považovat za žádný etalon, zejména proto, že se stává prostředím značně nestabilním. Mnoho lidí se má v EU i děsivě podprůměrně, také jsou odporně mnohdy nízko jejich výkony oceněny. Vyjímkou není ani odhalená otrocká práce. Etalon musí být stabilní. EU je na cesrě do horoucích pekel, kvůli cíleně do chudoby vedoucí islamizaci a jako etalon bude tedy určitě časem k ničemu. Možná jen jako budoucí zdecimovaný vzor, pro jinde prováděnou špinavou práci.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135346

2018-08-01 10:39

Zatloukat, překrucovat a slunce v duši...


Nepřihlášený uživatel

#135347 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit

2018-08-01 10:45

#135315: Mahákala - Re: Re: Re: Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit 

Homosexualita se vyskytuje i mezi zvížaty. Tam slouží i jako regulační nástroj proti přemnožení. Pohlavními chorobami postižená zvířata tak posléze hynou. Jindy může živé organismy schvátit požár, vyvolaný homosexuálovi podobným devijantem, který něco podpálí, posléze při pohledu na ničivý živel masturbuje, buď přímo fysicky, jiný u toho dojde k orgasmu i jen díky pohledu na děsivou zkázu. Žádný z těchto jevů v Česku nepotřebujeme. Porodnost je u českých občanů i tak, díky "hodnotám Západu, či Evropy" celkem slabá. Všechna náboženství, jež byla od pradávna návodem pro lidská jednání homosexualitu, ani jiné projevy pohlavních sodomií také z jistě dobrých důvodů nedoporučují. Ty ale zejména zavrhuje také samotný Islám, moderní to dnes jev v evropském teritoriu. Povolí to pouze vyjímečně dobře prověřeným bojovníkům džihádu, kdy může být klučina, co ho mezi sebou nachytají, že poslouchá západní disco, nejprve znásilněn a posléze sťat. Při pohlavní nouzi mohou bojovníci ojet také jinou kořist, například koně. Musulmani budou gaye a lesby určitě ohrožovat, jako se přirozeně nebudou mazlit ani s pyromany, když by podpálili jejich majetek.


Nepřihlášený uživatel

#135348 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 10:58

#135332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

  Homosexualismus, podporovaný přívrženci "Evropských hodnot" je i zjevným doprovodem totálního kulturního nihilismu a úpadku. Homosexualita se vyskytuje i mezi zvížaty. Tam slouží i jako regulační nástroj proti přemnožení. Pohlavními chorobami postižená zvířata tak posléze hynou. Jindy může živé organismy schvátit požár, vyvolaný homosexuálovi podobným devijantem, který něco podpálí, posléze při pohledu na ničivý živel masturbuje, buď přímo fysicky, jiný u toho dojde k orgasmu i jen díky pohledu na děsivou zkázu. Žádný z těchto jevů v Česku nepotřebujeme. Porodnost je u českých občanů i tak, díky "hodnotám Západu, či Evropy" celkem slabá. Všechna náboženství, jež byla od pradávna návodem pro lidská jednání, homosexualitu, ani jiné projevy pohlavních sodomií také z jistě dobrých důvodů nedoporučují. Ty ale zejména zavrhuje také samotný Islám, moderní to dnes jev v evropském teritoriu. Povolí to pouze vyjímečně dobře prověřeným bojovníkům džihádu, kdy může být klučina, co ho mezi sebou nachytají, že poslouchá západní disco, nejprve znásilněn a posléze sťat. Při pohlavní nouzi mohou bojovníci ojet také jinou kořist, například koně. Musulmani budou gaye a lesby určitě ohrožovat, jako se přirozeně nebudou mazlit ani s pyromany, když by podpálili jejich majetek.

 


Nepřihlášený uživatel

#135349 Re: "Pravda a Láska" nezvítězí nad pravdou!!!

2018-08-01 11:00

Výsledek hrůzovlád demagogického bloku!
Nepřihlášený uživatel

#135350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: V kolonii ČR je třetinový průměrný plat oproti kolonialistickému Německu!!!

2018-08-01 11:02

#135332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leda tak ve snu 

V Česku je na a pod hranicí chudoby milion lidí!!!

 

Milion lidí v exekuci!!!