MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 10:08

#135331: - Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

Znovu ty nebetyčný blbe, co si nevážíš krásného života. 

Tady "na západě" se máme skvěle, máme tolik volného času, že můžeme přemýšlet o tom, jak budeme vzdělávat naše děti, stále se snažíme věci vylepšovat v souladu s tím, jak přicházíme na to, jak věcí fungují, tedy i vzdělávání. 

EU je bezpečně nejlepší místo k žovotu, jsme prakticky etalonem důstojného života na zemi. 

Tedy jestli si myslíš, že je to někde lepší, tak to uveď a případně se tam odstěhuj. Jestli znáš lepší misto, které se postará lépe o tvé zdraví, o důstojné stáří, o život ještě než se narodíš, o vzdělání, neváhej a uveď kde to je a odstěhuj se tam, nikdo ti v tom nebrání, dokonce si tam může převést všechen svůj majetek, ani v tom ti nikdo tady v EU nebrání. 

Je zvláštní, že místo toho, abys to udělal pomlouváš EU v diskusích. Proč takovou ubohost vlastně děláš? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 10:38:46

#135332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

EU nelze považovat za žádný etalon, zejména proto, že se stává prostředím značně nestabilním. Mnoho lidí se má v EU i děsivě podprůměrně, také jsou odporně mnohdy nízko jejich výkony oceněny. Vyjímkou není ani odhalená otrocká práce. Etalon musí být stabilní. EU je na cesrě do horoucích pekel, kvůli cíleně do chudoby vedoucí islamizaci a jako etalon bude tedy určitě časem k ničemu. Možná jen jako budoucí zdecimovaný vzor, pro jinde prováděnou špinavou práci.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135348 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák

2018-08-01 10:58:33

#135332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Je to kampáň!" vykřikoval by Eštébák 

  Homosexualismus, podporovaný přívrženci "Evropských hodnot" je i zjevným doprovodem totálního kulturního nihilismu a úpadku. Homosexualita se vyskytuje i mezi zvížaty. Tam slouží i jako regulační nástroj proti přemnožení. Pohlavními chorobami postižená zvířata tak posléze hynou. Jindy může živé organismy schvátit požár, vyvolaný homosexuálovi podobným devijantem, který něco podpálí, posléze při pohledu na ničivý živel masturbuje, buď přímo fysicky, jiný u toho dojde k orgasmu i jen díky pohledu na děsivou zkázu. Žádný z těchto jevů v Česku nepotřebujeme. Porodnost je u českých občanů i tak, díky "hodnotám Západu, či Evropy" celkem slabá. Všechna náboženství, jež byla od pradávna návodem pro lidská jednání, homosexualitu, ani jiné projevy pohlavních sodomií také z jistě dobrých důvodů nedoporučují. Ty ale zejména zavrhuje také samotný Islám, moderní to dnes jev v evropském teritoriu. Povolí to pouze vyjímečně dobře prověřeným bojovníkům džihádu, kdy může být klučina, co ho mezi sebou nachytají, že poslouchá západní disco, nejprve znásilněn a posléze sťat. Při pohlavní nouzi mohou bojovníci ojet také jinou kořist, například koně. Musulmani budou gaye a lesby určitě ohrožovat, jako se přirozeně nebudou mazlit ani s pyromany, když by podpálili jejich majetek.

 

Výsledek hrůzovlád demagogického bloku!
Nepřihlášený uživatel

#135350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: V kolonii ČR je třetinový průměrný plat oproti kolonialistickému Německu!!!

2018-08-01 11:02:47

#135332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leda tak ve snu 

V Česku je na a pod hranicí chudoby milion lidí!!!

 

Milion lidí v exekuci!!!