MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Vlastenec

#140601 Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-11-01 17:57

#140573: - Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta.. 

Američan těžko bude ruským trotlem, maximálně tak americkým, a ty jsi trotlem neomarxistickým


Nepřihlášený uživatel

#140602 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-11-01 18:15

#140601: Vlastenec - Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta.. 

Tak to si přečti ten jeho šílený blog. Eric Best je dle mého názoru naprosto jasný russácký trotl, jeho napojení na russáckou pakáž je naprosto zjevné, proto jej také KGBák Zeman vyznamenal. 

Mám velké podeření, že žíje právě z trotlovského russáckého serveru ron paul institute kde ja na každé stránce, jak se dá "na práci" příspět a z "palmare" od russáků, neb jinak by si jeho nákladný život opravdu nemohl dovolit. 

Tump je také evidentní russácký trotl a také je to "Američan", jen Ústava, zákony USA, administrativa USA mu nedovolují dělat prasárny, které dělá tady prolhaný zlodějský zmrd Miloš Zeman. 

..............

Mimochodem, ty si říkách vlastenec a přitom jsi naonacisticko komunistické hovado jak Miloš Zeman s Tomiou Okamurou dohromady. :-/, to tvé příspěvky zde dokládají mírou přímo vrchovatou. 


Nepřihlášený uživatel

#140603 No konečně, tak prostě několik úředníků sedne a bude konečně ty debility....

2018-11-01 18:23

Ruské hybridní útoky lze vnímat jako hrozbu, řekl Babiš

Hybridní útoky ze strany Ruska lze podle premiéra Andreje Babiše (ANO) vnímat jako hrozbu. Předseda vlády to řekl ve čtvrtek ve Sněmovně, když odpovídal na interpelaci poslance Víta Rakušana (STAN).

......z valento russko listů a jejich klonů jednu podruhé uvádět na pravou míru. Prostě vezmou každou debilitu co je tam napsaná a napíšou k ní jaká je realita a propojí to, aby si i debil, který si čte v valento-russko listech mohl zjistit, jakým šíleným debilem je, když těm ubohostem věří, tedy aby si to mohl zjistit i zmrd Zeman s Ochcáčkem. 


Nepřihlášený uživatel

#140604 Přímo vzorní komunisté a vzorná komunistická společnost je v Severní Korei, přesně podle .....

2018-11-01 18:31

Znásilnění manželem pak v KLDR dokonce ani není trestné. "Muži v KLDR mají sex, kdykoliv se jim zachce, obzvláště poté, co se napijí alkoholu. Když manželka odmítne, muž jí řekne: ,Máš poměr s jiným mužem?‘ A potom ji zbije," cituje zpráva Korea Future Initiative další z žen.

.....koununistického manifestu, který soudruzi KSČm tak vřele stále propagují na svých stránkách, já sem nechci dát odkaz ani přímo na KSČM stránky, neb i to je, řekl bych, propagace komunisticko-nacistické zločinecké ideologie. Není totiž rozdílu mezi nacismem a komunismem. 

Evropan

#140605 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-11-01 18:43

#140601: Vlastenec - Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta.. 

Jasně! Nic takového se nemůže stát. Vždyť tvůj kamarád Dean Reed byl čistokrevný východní Němec.

 


Nepřihlášený uživatel

#140606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-11-01 19:06

#140605: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta.. 

Jj ten se STASI velmi povedl, to byl přímo prototyp russáckoho trotla. 

Teď mne napadá, že na státní útraty žila v Číně taková babizna, od které pocházejí ty lži o Tibetu, kterou si tamní komouši pěstovali neb skutečná cestovatelka a znalkyně Tibetu Alexanda David-Neel Tibet popsala velmi dobře a především v něm byla v dobách, kdy to bylo neobvyklé. 


Nepřihlášený uživatel

#140607 Také se po přečtení Istanbulské úmluvy jednoznačně přikláním k tomu, že je část katolické církve...

2018-11-01 19:10

Istanbulská úmluva změny v právu nevyvolá, Velikonoce nám nezakáže, řekl Kněžínek

....pod vlivem spikleneckých teorií, vyvolávání nenávisti russácké trotlí propagandy. Duku přímo považuji za hovado nejen proto, že byl hovadem už před 28 lety, kdy kázal u Sv. Jiljí. 


Nepřihlášený uživatel

#140608 Tomu se bohužel dá věřit, StBačka Krnda totiž čtyři roky Prahu doslova vybydlovala......

2018-11-01 19:12

Okruh musí počkat, přednost v Praze mají opravy a nové mosty, říká nástupce Dolínka

....vytvořila mezi úředníky atmosféru strachu a ti dnes raději nedělají nic a halvně vymýšlejí spousty důvodů "proč to nejde" jen aby o čemkoliv nemuseli rozhodnou a riskovat od StBáků kriminalizaci. 


Nepřihlášený uživatel

#140609 Je to smutné, že na post-bolševickou zlodějskou bandu ODS z doby KGBáka Klause.....

2018-11-01 19:18

Jan Hrušínský: Vládcům už nestačí krást peníze. Kradou nám i svobodu

.....už nyní vzpomínáme jako na zlodějskou bandu, která kradla "jen" peníze, tedy vcelku ještě jako na docela OK zlodějské zmrdy. 

Řekl bych ale, že je to tím, že vlády post bolševické zlodějské bandy do roku 1998 byly vládami koaličními, kdy partneři tuto zlodjěskou bandu velmi krotili. Až od dob oposmluvního kupčení se začíná jednat o vyložně zlodějsko - mocenské zmrdy a platí to i opravdu šíleném Topolánkovi a jeho bandě, které podruhé dopravila KGBáka Klause na Hrad. Tam už šlo opravdu do tuhého a důlsedkem jsou dnes prolhaný zlodějský zmrd Zeman na Hradě a slovenský kriminální imigrant Babiš ve Strakovce. 


Nepřihlášený uživatel

#140610 To už je Klaus opravdu jen idiot? Jak může být projev postavený na lži nějakou polemikou?

2018-11-01 19:20

KLAUS: Piťhovo kázání bylo polemikou s propagátory zhoubné genderové teorie

......Bývaly doby, kdy by přesně takový projev KGBáka Klaus označil na naprostý blábol, protože je postavený na lži a nesmyslných teoriích, dnes je to polemika. Prostě KGBák "dospěl". 

Piťha si prokazatelně vymýšle, lhal, to je základem jeho "kázání" a lež nikdy není polemikou, lež je jen ubohá náhražka pravdy. Piťhu evidentně povodili příznivci spikleneckých teorií, vyvolávání nenávisti a tedy russácké hybridní války proti demokraciím. 


Nepřihlášený uživatel

#140611 Teď je otázka, jestli to StBáka a kriminální imigrant Babiš neřeší tři roky potom, co to řešit měl..

2018-11-01 19:29

Babiš žádá Evropskou komisi o přezkoumání prodeje ostravské huti ArcelorMittal

.....tedy i z pozice ministra financí ČR. Zatím tomu vše nasvědčuje, je to takový "král po bitvě" co nadává na EU, ale když toho není schopen, tak pak prosíkuje, aby to administrativa EU za něj vyřešila. 

Prostě StBák, komouš, lhář, zloděj, co od něj čekat jiného. 


Nepřihlášený uživatel

#140612 Kdy Trumpetovi dojde, že si s ním zahrává russácká propaganda vyvolávání nenávisti, spikleneckých ..

2018-11-01 19:31

Ze Salvadoru vyrazily k hranicím USA další tisíce migrantů, včetně nemocných dětí a těhotných žen

.....teorií a báchorek o tom, jak je na "severu" všechno zadarmo.  Vsadím se o mnoho, že bude stačit informační kampaň, že v Americe fakt není nic zadarmo, aby migrace ustala. Americká administrativa na to ovšem bude potřebovat bohužel také 12 měsíců, které na to potřebovala EU resp. paní Merkelová a její spoluobčané z drtivé většiny. 

 

Evropan

#140613 Velká databáze rusských teroristických náletů na civilní cíle v Sýrii

2018-11-01 19:59

Berlínská nezisková organizace Syrian Archive zveřejnila obsáhlou databázi 1400 případů, kdy ruská armáda za poslední tři roky zasáhla v Sýrii civilní cíle. O zprávě, opřené o videa stažená z veřejných zdrojů, informovala například agentura AP nebo investigativní web Bellingcat. Databáze mapuje více než tři tisíce potvrzených incidentů, k nimž došlo od září 2015, kdy se do konfliktu v Sýrii Rusko zapojilo.

Podle autorů projektu jde o dosud nejrozsáhlejší dokumentaci ruských náletů, kterou budou moci právníci k dosažení spravedlnosti. V databázi je více než 700 incidentů, kdy byli hlášeny civilní oběti. Ruské nálety podle ní zasáhly během tří let nejméně 35 nemocnic, 27 mešit, 23 škol a 27 trhů. Videa natáčeli syrští civilisté, novináři a humanitární organizace, některé záběry pocházejí přímo od ruského ministerstva obrany. Rusko se brání, že na civilisty v Sýrii neutočí a že nálety jsou zacíleny na infrastrukturu teroristů.

 

Evropan

#140614 Babišovi bobečci!

2018-11-01 20:05

Vyšetřování podezření z padesátimilionového dotačního podvodu na Čapím hnízdě Andreje Babiše trvá už čtrnáct měsíců a konec se nedá v nejbližších měsících očekávat. Podle informací Respektu je aktuálním důvodem průtahů především přístup Adriany Bobekové a Andreje Babiše mladšího – tedy dětí současného premiéra – k vyšetřování. Adriana Bobeková zatím absolvovala jediný výslech, Babiš mladší se zatím ještě nikdy nedostavil. Oba argumentují zdravotními potížemi a mávají potvrzením od lékaře.

Jejich spolupráce při vyšetřování je zásadní. Oba patřili mezi vlastníky Čapího hnízda v době, kdy farma inkasovala evropskou dotaci. Je nutné přesně zjistit, nakolik byli iniciátory žádosti o evropské peníze a jestli věděli o konspiraci, jež se skrývala za žádostí a která je od počátku letošního roku popsána ve zprávě evropské vyšetřovací jednotky OLAF. Vyšetřovatelé a státní zástupci pátrají po tom, zda Bobeková a Babiš mladší věděli, že společnost Čapí hnízdo byla na ně převedena, jak říká zpráva OLAF, aby mohla inkasovat dotaci jako „malá firma“. Jako součást holdingu Agrofert by (jak již bylo mnohokrát řečeno) na dotaci nedosáhla.

Článek v internetové verzi týdeníku Respekt není bohužel text otevřený celý, ale tento výsek myslím postačuje.

 


Nepřihlášený uživatel

#140615 USA, Taliban, Al-kájda, IS - všechno jedna pakáž!

2018-11-01 20:10

Z Guantanáma do politiky. Tálibánci pomáhají při mírových rozhovorech s USA

 


Nepřihlášený uživatel

#140616

2018-11-01 21:11

 „Pokusil se někdo vypracovat seriózní analýzu, jak je na tom prezident Zeman k Rusku a k Číně – a jak jsou na tom představitelé jiných států? Jaký je rozdíl v tom, když jede do Ruska a do Číny Emmanuel Macron nebo ‚Frau Wir schaffen das‘? 

Neomarxisti jsou komunisti dneška!!!
Nepřihlášený uživatel

#140617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-11-01 21:29

#140605: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta.. 

Kuš, komunisto! Ty jsi musel vypadnout z komunistického komiksu, kádrováku.


Nepřihlášený uživatel

#140618

2018-11-01 21:47

Hav€l byl probruselský zmrd!


Nepřihlášený uživatel

#140619

2018-11-01 21:52

 Pro mě je pan Drahoš naprosto nevolitelný kandidát na cokoliv. Je pro mě představitelem nesvobody, pošlapání národa a jeho kořenů. Není to žádný ochránce demokracie, ale zastánce liberální demokracie alias nové totality a budoucího úpadku. Většina naštěstí na jeho straně není.

Pavlínka

#140620 Muck!

2018-11-01 22:14

Pan prezident je náš miláček.


Nepřihlášený uživatel

#140621 Re: Muck!

2018-11-02 01:01

#140620: Pavlínka - Muck!  

Kušuj, sexuální extrémisto.


Nepřihlášený uživatel

#140622

2018-11-02 03:54

Miloš má oči v sloup!

Evropan

#140623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta..

2018-11-02 05:49

#140617: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman vyznamenal nezávislého novináře Erica Besta.. 

Vám komunistúm nevadí, když používáte vulgární slovo "komunista" jako urážku jiných lidí, povětšinou nekomunistů? Tvoje podlézavost vůči neonacistům v Russku je až patologická a měl by ses z ní léčit. A nebo se tam odstěhuj.

Evropan

#140624 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-11-02 05:52

#140619: -  

Až se zase příště vrátíš z hospody ožralej jak dobytek, tak sem nepiš ta moudra, která si tam s ožraly podobnými tobě a hradnímu zmrdovi vyměňujete.

 


Nepřihlášený uživatel

#140625 Re: Jj komouši, tak dlouho vykřikovali o úpadku demokracie.....

2018-11-02 06:01

#140619: -  

......až zkrachovali :-).