MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140576 Sankce nefungují, říkal to KGBák Miloš Zeman a to je nějaká hlava.....

2018-11-01 12:42

Rusko vyhlásilo sankce proti ukrajinským politikům a firmám

Rusko zavedlo sankce proti 322 ukrajinským politikům a podnikatelům a proti 68 ukrajinským společnostem. Zmrazí jim aktiva v Rusku. Příslušný dekret podepsal ve čtvrtek premiér Dmitrij Medvěděv, napsala agentura TASS.

.....................

Vzpomínáte TASS byl ještě nedávno ITAR - tedy mezinárodní sitková agentura Ruska, dnes je to opět tisková agentura sovětskovo sojůza. 


Nepřihlášený uživatel

#140577 Re: Re: Re:

2018-11-01 12:53

#140563: - Re: Re:  

Miloš Zeman je nepochybný lhář a zlodějský zmrd. Tedy co si ten debil vymyslel o svém děstství nemusí být vůbec žádná realita. Jméno jeho atce, ani žádné další podrobnosti o něm neuvedl, tedy ten idiot zjevně svého otce vůbec nezná, nezná dokonce vůbec jeho rodinu, neví ani jeho jméno, neví vůbec nic. 

Vždyť je to idiot, matka deviantka mláticí děti ve škole, to o ní trvdí přímo Miloš Zeman a otec neznámý russácký partyzán, alespoň tomu nasvědčuje jeho russácké trotlování. Matka zjevně komunistická soudružka "učitelka" k tomu. 


Nepřihlášený uživatel

#140578 Z Jaromíra se stal sběratel komunistických medailí......

2018-11-01 12:55

Jestli Nohavica pojede k Putinovi, Kreml získá užitečného idiota, píše Newsweek

Jestli český písničkář Jaromír Nohavica, populární i v Polsku, opravdu pojede do Moskvy pro medaili od ruského prezidenta Vladimira Putina, ruští lobbisté v Česku zaznamenají další velký úspěch a Kreml získá nového „užitečného idiota”. „Škoda jen, že to bude náš milovaný český zpěvák,” napsal časopis Newsweek ve své polské mutaci pod titulkem Proč český bard, zbožňovaný v Polsku, zpívá Putinovu píseň.

 

......tedy medaili od Vladěny Iljiče Putlera si logicky nemůže nechat ujít. 


Nepřihlášený uživatel

#140579 Krnda je fakt super, ta si teplé místečko na ambasádě za naše daně opravdu "zaslouží".....

2018-11-01 12:58

Krnáčová a spol. přihráli firmě podezřelé z korupce nové smlouvy

Dosluhující pražští radní za ANO, ČSSD a z Trojkoalice pod vedením primátorky Adriany Krnáčové (ANO) na poslední chvíli přihráli reklamní skupině BigBoard nové lukrativní smlouvy. A to přesto, že vazby mezi magistrátem a skupinou BigBoard šetří policie s podezřením na korupci.


Nepřihlášený uživatel

#140580 Jen aby mu to neodhlasovali StBáci, komouši a pitomci (ČSSD) ve Sněmovně....

2018-11-01 13:00

Domů nikdo nepojede. Babiš vyloučil stažení vojáků z Afghánistánu

Česko bude pokračovat v boji proti terorismu a nezradí své spojence, řekl ve čtvrtek na konferenci „Naše bezpečnost není samozřejmost” premiér Andrej Babiš (ANO) a vyloučil tak stažení českých vojáků z Afghánistánu.

....ta totiž rozhoduje o tom, kdo pojede a kdo nepojede domů v případě zahraničních vojenských misí, ale to by už StBák Bureš po pěti letech vládě snad mohl tušit. 


Nepřihlášený uživatel

#140581 Konečně StBák Filip vyslovil :-) A co vůdčí úlohu KSČm do Ústavy to by také rád ?

2018-11-01 13:02

Máme ambici tuto republiku vést, řekl šéf komunistů Vojtěch Filip


31. října 2018  17:00,  aktualizováno  1. listopadu 13:18

Ani neúspěch v posledních volbách nezbavil čelní představitele Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) ambicí podílet se na vládě v České republice. Vyplynulo to alespoň z vystoupení lídra strany Vojtěcha Filipa v diskusním pořadu Rozstřel na iDNES.tv. „Máme nejdemokratičtější stanovy, respektujeme poučení z minulosti a všechno děláme zdola," prozradil.
Evropan

#140582 Re: Re: Re: Re: Re: To je přirozené.

2018-11-01 13:07

#140575: - Re: Re: Re: Re: To je přirozené. 

Když někdo kandiduje v parlamentních volbách, je to doložený donašeč bývalé Státní bezpečnosti a je obviněný z dotačního podvodu, kde zneužil 50 mil. Kč na stavbu soukromého sídla, zvolíte si takovou osobu za premiéra? Porovnejte, jak lidé odpoví na teoretickou otázku se skutečným hlasováním ve volbách. Myslím, že je to jasný důkaz toho, že teorie pana Kurase aplikované na Čechy nefungují.

 


Nepřihlášený uživatel

#140583 ANO StB zjevně naprosto vyčpělo a StBáci tedy hledají "nová témata" společně s KGBáky....

2018-11-01 13:15

Klaus po letech vkročí do sněmovny, pozval ho Vondráček. ‚Pojí je stejný pohled na řadu témat.‘

.......nemyslím si ovšem, že by na to prototyp komunisty z padesátých let Vondráček přišel sám, to se spíše pochlapili soudruzi v russákově a řádně jej zaúkolovali. Je zajímavé, že hlavní úmysl, proč to dělá, je opět jako kdysi před bolševickým převratem skryt ktesi v pozadí, byť dnes je to daleko lépe čitelné.  Vondráčkova cesta do russákova z něj zjevně udělala konfidenta FSB či GRU, jestlí jím nebyl již dávno. 

Vondráček dokonce žíje v tom že "dělá politiku" :-), idiot. 

 


Nepřihlášený uživatel

#140584 Re: Re: Re: Re:

2018-11-01 13:24

#140577: - Re: Re: Re:  

Zeman lže o svém životě, to je evidentní


Nepřihlášený uživatel

#140585 Miloš Zeman je svým způsobem znovu probuzený Hitler, který se stal mediální hvězdou.....

2018-11-01 13:26

Na repertoáru máte hru podle románu Timura Vermese Už je tady zas!. Hru o tom, že se Hitler probudí v berlínském parku v roce 2016 a stane se televizní hvězdou. Čím vás zaujala?

Téma je nesmírně silné. A bohužel aktuální. Zábavným způsobem varuje před totalitou, před ztrátou svobody, demokracie a před odklonem od civilizovaného světa.


Nepřihlášený uživatel

#140586 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-01 13:28

#140584: - Re: Re: Re: Re:  

Zemanova síť lží samozřejmě začíná tím, že si lže sám sobě o sobě samém, to je nakonec nejčastější začátek všech síťových lží, pak mu totiž nezbývá, než aby lhal o druhých a nakonec se dostává k tomu, že lež vydává za pravdu. 

Je to vlastně ubožák, patologický lhář, alkoholik, psychopat. 

Jeho veřejný projev ze všechno nejvíce připomíná šmejdy prodávající předražené hrnce důchodcům. 


Nepřihlášený uživatel

#140587 ANO StBáci mají velkou zásluhu na tom, že občanům připomněli, jak odporná je totalita....

2018-11-01 13:32

Jak na tohle představení reagují diváci?

Bouřlivě. Spontánně, ve hře nacházejí určité paralely k dnešku. Atmosféra v hledišti se někdy podobá demonstraci. Současná vládnoucí garnitura dodala divadlům, bohužel, nový náboj. Diváci reagují jinak než před pár lety. Hledají v textu politické narážky a se smíchem tleskají podobnostem s jednáním politiků. Chovají se stejně jako před listopadem 1989.

......a velmi urychlili debolševizaci ČR, jak ukázaly volby nejen v Praze. 

Bohužel hovado Vondráček se už zase paktuje s russáky, zve KGBáka Klause do Sněmovny a je z toho naprosto zřejmé, že to tu StBáck, komouši a náckové chtějí zase "převzít" rádně po bolševicko-nacisticku. 


Nepřihlášený uživatel

#140588 Velkou nadějí je, že se věci opravdu velmi urychlily, na opětovnou demokratizaci společnosti....

2018-11-01 13:47

 

V listopadu uvedete ke stému výročí založení republiky dramatické pásmo Res publica III. Proč jste se rozhodl navázat na dvě představení z let 1988 a 1989 v Realistickém divadle, která se tenkrát stala senzací?

Tehdy jsme citovali ze zakázaných autorů. Říct na jevišti jméno Masaryk se rovnalo odpálení nálože ekrazitu. V druhém pásmu jsme se ještě víc osmělili a uvedli texty Václava Havla, Jana Procházky nebo Ludvíka Vaculíka. Tehdy se stávalo, že před začátkem zablokoval vchod kordon policajtů a 500 diváků muselo odejít.

 

.....už nebudeme čekat 20 či 40 let, první nastala nedávno v komunálních volbách, přijdou volby do EP a pak volby parlamentní doufejme, že předčasné, dokonce by to mohlo být tak, že volby do EP by by bylo spojeny s volbami parlemtními v ČR, už teď je zřejmé, že je to velmi potřeba. 


Nepřihlášený uživatel

#140589 A že je Miloš Zeman prolhaný zlodějský zmrd o tom není pochyb, stejně jako není pochyb.....

2018-11-01 13:49

Jak pojmete třetí Res publicu?

Jestliže jsme tenkrát první pásmo nazvali Jak jsme nezažili 20. léta a druhé Jak jsme zažili léta 60., tak to dnešní by mělo mít podtitul: Jak bychom nechtěli zažít budoucí léta. Některé texty jsou neuvěřitelně aktuální. Třeba Čapkova Modlitba za pravdu, kde píše: "Nebude jistoty, nebude smluv, nebude ničeho platného, pokud vědomí kteréhokoliv národa bude křiveno záměrnou lží…"

 

.....že je Babiš StBákem a nomenklaturním komunistou, lhářem, který lže o své rodině, o své minulosti, o svém podnikání, prakticky o všem, kdykoliv promluví. 


Nepřihlášený uživatel

#140590 Václav Havel chtěl žít život v pravdě a celý život o to usiloval.....

2018-11-01 13:52

A jak tedy byste nechtěl zažít budoucí léta?

Nechtěl bych se probudit v zemi vyrvané z Evropské unie a NATO a obehnané znovu ostnatými dráty. V zemi, kde političtí šmejdi děsí k smrti staré lidi vylhanými zprávami o uprchlících a dění na tomto světě.

 

...........je to přirozená touha každého člověka. Bohužel si část občanů v ČR tak samo lže, že už opět lži KGBáka Zemana a StBáka Babiše vydávají za pravdu a dokonce tomu věří, že to pravda je. Je to opět absurdní divadlo a je to o to absurdnější, že víra ve zlaté tele je jako "víra" zhoubná popsána tisíce let. 


Nepřihlášený uživatel

#140591 Tedy Krnda vypadá jako StBačka, mluví jako StBačka, kamarádí se s StBačkou.....

2018-11-01 13:58

„Z materiálu v žádném případě nevyplývá, že by byla urgentní potřeba ty dodatky a smlouvy uzavřít. Končící radní tak učinili, protože tu věc z nějakého důvodu chtějí rozhodnout ještě oni, a někteří se mohou obávat, že by takové smlouvy po prověření neobstály a nebyly by schváleny,“ míní Marvanová

.....tak to bude  "kachna", ještě před pěti lety by přitom takové jednání TI kritizovala, jako naprosto nepřípustné, nedemokratické či dokonce zločinné a právem. 

Jak šťastná slova StBačka o pražanech pronesla, ja šťastný byl výběr lichváře s obytným mostem.  "Profesionálové" se v ANO StB předvedli jedna radost, stejně jako se předvedli profesionálové Hitlera, Putina, Gottwalda, Husáka či Zemana. 

Došli jim totiž lidi, kteří by alespoň byli schopni vzbudit zdání kulturnosti, mravnosti a vzdělanosti a je velmi dobře, že jim došli už po pěti letech. 

Ve Sněmovně se potulují bandy výrostků v podstatě anonymních ANO StBáků veřejně na chodbách, kavárnách a restauracích vyhružující a zároveň korumpující poslance opozice. Je to hnus ubožáci ve špičatých nevkusných botech v nevnkusném obleku podivné "stbácké" módě bez kravaty. Poslanci by to měli zveřejnit a začít jednání ANO StBáků řešit na plénu Sněmovny. 

--------------------

Najde se vůbec někdo v Praze kdo by s níže uvedeným nesouhlasil? ANO StBáci? 

Pro vypovězení smluv je i lídr Prahy sobě, starosta Prahy 7 a poslanec Jan Čižinský. „Schvalovat smlouvy na poslední chvíli je skutečně neslušné. Tyto smlouvy posoudíme, a pokud jsou nevýhodné, tak je vypovíme,” uvedl ve čtvrtek Jan Čižinský.

Podle Pirátů by navíc neměly smlouvy na vytvoření nových reklamních ploch vznikat vůbec.

„Náš postoj je takový, že by se nové smlouvy uzavírat neměly. Praha má problém s vizuálním smogem,” vysvětlil Novinkám Hřib.


Nepřihlášený uživatel

#140592 ANO StB, prostě to zařídíme, že to tady bude vypadat opět jak za komunistů nebo jako v russákově....

2018-11-01 14:13

Rozkopeme to dvakrát. Praha nechá v centru vylitý asfalt na krásné dlažbě

Nevzhledný asfaltový pás, který lemuje chodník v pražské Resslově ulici, kde se mimo jiné nachází v kryptě chrámu Cyrila a Metoděje Národní památník hrdinů heydrichiády, možná zmizí až příští rok. Provizorní oprava vznikla kvůli umožnění zimní údržby.

 

.....je velmi dobře, že Krnda mluvící jako StBačka, vypadající jako StBačka a kamarádící se s StBáky opět Pražanům ukázala reálný socialismus s StBácko-komunistickými proslovy, způsoby, devastací prostředí, nekulturnosti, statičností, devastací všeho. 

Především pražané už si velmi odvykli a jsou velmi překvapení, čeho je banda StBáků schopna, jsou tak překvapeni, že banda StBáků na sebe strhla voliče neonacků, komoušů a socanů, kteří jasně vycítili, že jestli je někde šance tak jedině s ANO StB a je skvělé, že to stejně nestačilo. 


Nepřihlášený uživatel

#140593 Voják je odpovědný Ústavě a zákonům země ne nějakému komunistickému zmrdovi....

2018-11-01 14:35

Česko zažívá ojedinělý spor generálů s politiky. Jde o výroky, Řehku bych netrestal, podotýká Šedivý

......to je potřeba si uvědomit a to je potřeba po vojácích požadovat, je nutné aby to věděli, Ústavu, volební zákon a zákony další znali a podle nich také jednali. To máme po vojácích i politicích požadovat my občané. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#140594 Opravu "excelentní" monokulturní "obohacení" jen co je pravda....

2018-11-01 14:40

Vynucený sex není běžným jevem? divily se ženy, které utekly z KLDR

Komunistický manifest "Komunistům by se v nejhorším případě mohlo vytknouti,
že místo pokrytecky zastřeného chtějí zavádět officielní,
zřejmé společenství žen." - v Severní Koreji už zjevně mají komunismus "se vším všudy" a proč ta Marta Semelová vypadá tak zhýrale :-) a ona přitom při vědomí komunistického manifestu musela každý den obsluhovat soudruhy z UV KSČm celé roky :-) den co den kritických dnů nedbaje :-)

Na druhou stranu soudružka z KSČm Konečná vypadá na to, že obsluhuje také všechny soudruhy dnem i nocí opravdu výborně, té to přímo svědčí :-)

Stalinista Skála zjevně do Bruselu čas od času zajede :-). 

Nakonec komunistický manifest, jak nám sdělili "vysokolští pedagogové" z "katedry" marxismu lenismu počítá s tím, že ženy budou v komunismu společné, nakonec přece kapitalista také obcuje se svojí sekretářkou a tato buržoazní (měšťácká) přetvářka musí být komunismem vymícena. Více přednášky a cvičení z Mezinárodního dělnického hnutí první ročník každé vysoké školy v ČSSR. 

...................

Mimichodem komunistický manifest a "manifest" akce DOST jsou ve své podstatě naprosto stejné debility, to jen že se vždy může objevit "nový" komunistický manifest, který bude psán moderním jazykem, ale bude to stejná debilita. ("Ti co to sledují, tak vědí" :-) - akce DOST)

 


Nepřihlášený uživatel

#140595 Citace komunistického manifestu :-)

2018-11-01 15:06

Namítá se proti tomu, že zrušením soukromého majetku
přestane veškerá činnost a nastane všeobecná lenost.

Jestli něco komunismus je, tak všeobecná lenost, stačinost, ubohost, nekulturnost, nemravnost. 

..................

Zrušení rodiny! I nejradikálnější se pozastavují nad
tímto hanebným úmyslem komunistů!

Komunisté nechtěli rušit rodinu ve smyslu rozšíření tohoto pojmu na soužítí lidí stejného pohlaví, ale prostě chtěli zrušit rodinu, výchovu dětí v ní obecně, protože stejně pro proletáře nic takového stejně "nefungovalo" a měšťáci to jen simulovali :-). To jen aby tu nějaký neznalý blbeček nevymýšlel nesmysly o tom, že vývoj z pohledu jedněch či degradace z pohledu jiných pojmu manželství v rámci diskuse o manželství dvou lidí stejného pohlaví je totéž, co požadují komouši (náckové) v jejich komunistickém manifestu. To je opravdu sakra něco jiného. 

...............

Ostatně není nic směšnějšího než-li mravné zděšení
našich měšfáků nad domnělou úřední ženskou vespolnosti komunistů. Komunisté nepotřebují ženskou vespolnost
zavádět, ona již stává dávno/ -
Naši méšťáci nejsou spokojeni tím, že mohou s že-
nami a dcerami proletáře nakládati dle libosti, nehledě
ani k officielní prostituci, oni hledají nejhlavnější vy-
ražení v \f>m. že navzájem své manželky svádějí. Mě-
štácké manželství jest skutečnou vespolností manželek.
Komunistům by se v nejhorším případě mohlo vytknouti,
že místo pokrytecky zastřeného chtějí zavádět officielní,
zřejmé společenství žen. Rozumí se ostatně samo sebou,
že se zrušením nynějších výrobních poměrů zmizí zá-
roveň z nich pošlá ženská vespolnost, t. j. officielní
i neofficielní prostituce.

Tehdy jsem na MDH  - tedy na "semináři" mezinárodní dělnického hnutí velmi pobavili, byla to velká legrace když soudruh komunista předčítal z komunistického manifestu a "objasňoval" nám "podstatu" moc jsme se nasmáli :-) a to jsme opravdu asi nikdo z nás netušili, že to bude právě náš ročník, který bude většinově "dělat revoluci", byť to vlastně bylo už tehdy zřejmé z toho, jak jsem se kolektivně bavili na debilitě soudruha komunisty z katedry marxismu leninismu :-). 

Už rok před revolucí nikoho ani nenapadlo chodit na komunistické přednášky i komunistická cvičení byla brána čistě jako cosi "dobrovolného" i komoušům už vlastně docházelo, že se věci začínají měnit. Stejně tak vojenská katedra stávala se směšnou a volnou, kdy ještě před dvěma lety přitom každý studen dělal velkou přípravu ve stříhání, holení, linkování sešitu atd. o dva roky později již katedra byla volným dnem, přesto byl jeden kolega z katedry vyloučen a tedy po revoluci nastoupil na základní vojenskou službu "na dva roky". Ani už nevím zač to bylo, ale řekl bych, že "generála" na katedře poslal do řiti ve vidění věcí příštích, které se udály jen pár měsíců potom, co byl z katedry vyloučen a vojenské katedry byly zrušeny. Kolega měl tehdy tolik sebeúcty a tolik touhy po vlastní integritě, že to během revoluce ani neřešil, aby mu byl odchozený rok na katedru uznán a on mohl nastoupit jen na rok, jako ostatní revoluční vysokoškoláci, kteří na katedru už během studia docházeli.  

Bylo zábavné si to zase projít a přípomenout si ubohost tehdejších i současných komoušů. 


Nepřihlášený uživatel

#140596

2018-11-01 16:14

Jsem automaticky proti všemu, co hlásá pražská kavárna.


Nepřihlášený uživatel

#140597 Re:

2018-11-01 16:35

#140596: -  

Protože ty jsi jaksi "automaticky" debil??


Nepřihlášený uživatel

#140598 Co to je za dementní pronárod?

2018-11-01 17:07

Ukrajinec chtěl jet vlakem domů, místo Kyjeva jej poslali do Kyjova

 

 


Nepřihlášený uživatel

#140599 StBák si poctivost představuje vskutku svérázně, jak se na správného StBáka a komouše sluší a patří.

2018-11-01 17:42

Je to poctivý úředník, je ubohé do něj kopat, zastal se Babiš nepopulárního Janečka

.....korunové dluhopisy masivně vydávané a nakupované osobami spojenými za účelem neplacení daní "poctiví úředník" Janeček neřešil a ještě se vysmíval poslancům a to proto, že jeho nadřízený StBák Bureš pomocí korunových dluhopisů krade ročně 30 mil. korun o které okrádá stát. 

Úhrnem se jedná o daňový únik v objemu až 5 mld. ročně, to se pak člověk nediví, že je rozpočet i v době masivní zaměstnanosti, růstu HDP a řízené inflace desítky miliard v minusu. Babiš je giga zloděj, o tom není nejmenších pochybností. 


Nepřihlášený uživatel

#140600 Re:

2018-11-01 17:43

#140596: -  

A kdo určuje, co fiktivní skupina "pražská kavárna" "hlásá"? Russácký trotl Miloše Zeman s idiotem Ochcáčkem?